Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Το απίστευτο σκάνδαλο του Αβραμόπουλου ως Υπουργού Υγείας...

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ????

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ως Υπουργός Υγείας, αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι αξίας 7,5 εκατομμυρίων ευρώ (!!!!) στη φαρμακευτική εταιρία Sanofi Pasteur για την παραγγελία τριών εκατομμυρίων εμβολίων για την περιβόητη γρίπη.
Αυτά τα εμβόλια όχι μόνο δεν έχουν φτάσει στη χώρα μας αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!!!!
Και για να καταλάβετε το σοβαρό της υπόθεσης σας ενημερώνουμε ότι οι προκαταβολές στις άλλες δύο εταιρείες Novartis και GlaxoSmithKline, δεν ξεπέρασαν το 10%.
Το Υπουργείο Υγείας δηλαδή με απόφαση του κ. Αβραμόπουλου πλήρωσε τέσσερις φορές περισσότερο για εμβόλια που δεν ήταν βέβαιο αν θα εξασφάλιζαν έγκριση!!!! (το θέμα παρουσιάζουν αναλυτικά στην RealNews της περασμένης Κυριακής η Δήμητρα Πανάνου και η Στεφανία Κασίμη)

Τι είπατε???
Σχέση του κ. Αβραμόπουλου με τα διαπλεκόμενα????
Εσείς θα κρίνετε...
Εμείς περιμένουμε να πάρει θέση ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έχει δηλώσει κατά των διαπλεκομένων και υποσχέθηκε να έρθουν όλα στα φως.... Εμείς περιμένουμε την διάψευση ή μη του θέματος...


Δεν υπάρχουν σχόλια :