Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Καραμανλή …. μην βγεις να …. «μιλήσεις»!

Σε περιμένουν στη γωνία. Περιμένουν να σε κατασπαράξουν. Σε σπρώχνουν να δώσεις συνέντευξη στο ΔΟΛ ή το Mega για να «δικαιώσεις» τον Αρχηγό Αντώνη. Έχουν στήσει το παιχνίδι ο Αντώνης με τους εκδότες. Πιστεύουμε να γνωρίζεις τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα που βρίσκονταν και βρίσκονται πίσω από τον Μεγάλο Ηγέτη Αντώνη. Ξέρουμε ότι μας την έφερες και δεν στήριξες τη Ντόρα, αυτό δεν σημαίνει ότι αποποιούμαστε εντελώς της στήριξης που σου παρείχαμε τόσα χρόνια.
Οι επιλογές σου ήταν μεταξύ Χατζηνικολάου και Πρετεντέρη. Τα πρωτοσέλιδα του Χατζηνίκ που σε πίκαραν ήταν στημένα και στα ραντεβού του Μεγαλοηγέτη με τον Ψυχάρη ετέθη το ζήτημα περεταίρω εξευτελισμού της πενταετίας σου. Καθαρό παίγνιο! Πας να τα βάλεις με βρώμικα θηρία και τεράστια κρατικοποιημένα μεγαλοσυμφέροντα που σε έλεγαν Ντόλυ, ποτέ δε σε συμπάθησαν και ποτέ δε σε στήριξαν. Σου έχουν στήσει παγίδα. Για να δικαιώσουν τη στρατηγική των εκκαθαρίσεων στο εσωτερικό του κόμματος που παρέδωσες σε λάθος χέρια. Να ξέρεις ότι ο Αρχηγός Πρόεδρος Αντώνης και οι σύμβουλοί του, πιστεύουν ότι «δεν χρωστούν σε κανένα». Ούτε και σε σένα, αν και τους στήριξες με τους μηχανισμούς του κόμματος. «Οι 800.000 τους έδωσαν εντολή ανανέωσης» και άλλες βλακείες! Την ιστορία της παράταξης δηλαδή έχουν βάλει στο μάτι.
Ό,τι και να πεις αυτή τη στιγμή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Και μην ξεχνάς. Απέναντί σου βρίσκεται η διαπλοκή και η διαπλοκή στηρίζει Σαμαρά και παρέχει ασυλία σε όλες τις «αμαρτίες» του παρελθόντος και του παρόντος «σκοτεινού» βίου του. Θα υπάρχει κάποιος σπουδαίος λόγος, έτσι; Ακόμα και εσύ δεσμεύεσαι απέναντι στον Αντώνη. Κάτι παίζει με τις μίζες στα κομματικά ταμεία, έτσι δεν είναι; Μάλλον αυτές οι μίζες έχουν μεγάλη ιστορία! Και ο Αντώνης "ξέρει όλες τις βρωμιές"! Μια λάθος κίνησή σου πάντως αυτή τη στιγμή τα τινάζει όλα στον αέρα και σου κάνει μεγάλη ζημιά, ενώ δίνεις επιχειρήματα και αφορμές στον Μεγαλοηγέτη για διώξεις, διαγραφές και εκκαθαρίσεις. Μην του δώσεις τέτοια ευκαιρία!

Η λάθος ζαριά του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Η πολιτική διαδρομή του Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι μάθημα πολιτικής επιβίωσης και ανέλιξης. Από την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών επί Ανδρέα Παπανδρέου, ειδικός Διπλωματικός Σύμβουλος του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κων/νου Μητσοτάκη το 1989. Εκπρόσωπος του ΥΠ.ΕΞ. το 1992 κι από εκεί διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, ένα χρόνο μετά. Την ίδια χρονιά παραιτείται από το διπλωματικό σώμα και εκλέγεται βουλευτής στην Ά Αθηνών, ενώ ένα χρόνο αργότερα ξαναπαραιτείται και  .....

Ντέιβιντ Κάμερον:"Έρχονται «χρόνια οδύνης» για τη Βρετανία"

WHITEHAVEN, ENGLAND - JUNE 04: Prime Minister David Cameron leaves the West Cumberland Hospital after visiting patients injured by gunman Derrick Bird on June 4, 2010 in Whitehaven, England. 12 people were shot dead and a further 25 people injured after a 52 year old man Derrick Bird went on a shooting spree in West Cumbria before killing himself. (Photo by Oli Scarff/Getty Images)
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον τονίζει από τις σελίδες των Sunday Times ότι η χώρα του θα γνωρίσει χρόνια «οδύνης» για να μπορέσει να μειωθεί το κρατικό έλλειμμα και το τεράστιο βάρος του χρέους.
«Η ποιότητα ενός πραγματικού πολιτικού άνδρα είναι να λαμβάνει τη σωστή απόφαση, εξηγώντας στους πολίτες το στόχο που θα προκαλέσει την οδύνη» δηλώνει ο πρωθυπουργός της Βρετανίας σε συνέντευξή του.
«Έχουμε ένα τεράστιο χρέος που πρέπει να διαχειριστούμε. Το να σταυρώνουμε τα δάχτυλα μας, περιμένοντας την ανάπτυξη και ελπίζοντας ότι θα εξαφανιστεί [το χρέος], δεν είναι απλά η απάντηση» ανέφερε ο Κάμερον τονίζοντας: «Η χώρα έχει έλλειμμα».

Επιτέλους! «Ποιό είναι το μικρό κόμμα που τα πήρε από την SIEMENS;»

Και εδώ συγκάλυψη! Συσκότιση και Συμψηφισμός. Και τι μας νοιάζει εμάς το συμψηφιστικό παρασκήνιο μεταξύ Νέας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!...! Θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα! Δε γίνεται να σέρνεται τόσο μαύρο χρήμα, και να μας το παίζουν  παρθένες. Όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη. Ή μάλλον πληρωμένη με μαύρα της Siemens! Επιτέλους ας περάσει η έρευνα στις πραγματικές διαστάσεις της. Πολύ σωστά σήμερα ο Καρατζαφέρης έθεσε θέμα αποχώρησης από την Εξεταστική μια και φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμιά διάθεση , εκ μέρους της Κυβέρνησης να αφήσει την Εξεταστική να φτάσει στις πραγματικές πτυχές του σκανδάλου. Πόσο στοίχημα ότι σε λίγες μέρες θα «ξανασκάσει» το τηλεφωνικό κέντρο της Ντόρας, που πληρώθηκε με όλα τα ντοκουμέντα!
Γιατί ο κόσμος δεν πρέπει να μάθει:
Πόσα πήρε το ΠΑΣΟΚ, πόσα πήρε η ΝΔ και πόσα η ΠΟΛΑΝ του αδιάφθορου Αντώνη!...! Μας λείπουν 120 εκατομμύρια!...!

"Μην ξεχνάς την Τιέναμέν"


Protesters take part in a candlelight vigil at Hong Kong's Victoria Park June 4, 2010 to mark the 21st anniversary of the military crackdown on the pro-democracy movement at Beijing's Tiananmen Square in 1989. REUTERS/Bobby Yip (CHINA - Tags: POLITICS)Protesters take part in a candlelight vigil at Hong Kong's Victoria Park June 4, 2010 to mark the 21st anniversary of the military crackdown on the pro-democracy movement at Beijing's Tiananmen Square in 1989. REUTERS/Bobby Yip (CHINA - Tags: POLITICS CIVIL UNREST)Protesters take part in a candlelight vigil at Hong Kong's Victoria Park June 4, 2010 to mark the 21st anniversary of the military crackdown on the pro-democracy movement at Beijing's Tiananmen Square in 1989. REUTERS/Bobby Yip (CHINA - Tags: POLITICS ANNIVERSARY)
Μην ξεχνάς ποτέ. Μη συγχωρείς ποτέ», γράφει το μπλουζάκι ενός από τους χιλιάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν προχθές στο πάρκο Βικτόρια του Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια αγρυπνίας για τα 21 χρόνια από την αιματηρή καταστολή της δημοκρατικής εξέγερσης στην πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου. Οι κινεζικές αρχές εξακολουθούν να λογοκρίνουν ό,τι σχετίζεται με τη σφαγή του 1989.
REUTERS/Bobby Yip (CHINA - Tags: POLITICS)- Content © 2010 Reuters All rights reserved.

«Τι καρνάβαλος, τι κανίβαλος», αυτές οι εξεταστικές!...!


Οι βουλευτές που συμμετέχουν στις Εξεταστικές έχουν καταλάβει την σοβαρότητα του ρόλου τους; Ας ρίξουν μια ματιά στο άρθρο 145 όπου αναφέρεται ότι «οι Εξεταστικές Επιτροπές έχουν όλες τις αρμοδιότητες των ανακριτικών αρχών και του εισαγγελέα πλημμελειοδικών», καθώς και ότι «υπάγονται στον Kώδικα Ποινικής Δικονομίας» (ΚΠΔ). Αυτό θα πει ότι δεν επιτρέπεται να ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια και να πουλάνε κομματικό τσαμπουκά. Μέχρι της εκδόσεως του πορίσματος, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις Ανακριτικές Επιτροπές, θα έπρεπε να αποφεύγουν τη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους.
Το ξεκατίνιασμα που βλέπουμε κάθε μέρα στα κανάλια είναι σίγουρο ότι συνιστά ποινικό αδίκημα. Αλλά πώς αλλιώς άραγε θα γίνει συσκότιση και αποπροσανατολισμός στην υπόθεση; Μόνο με τηλεοπτικό άρτο και θεάματα στις αρένες των δελτίων ειδήσεων.
Θα μπορούσαμε να περιμέναμε κάτι καλύτερο από μια Επιτροπή της οποίας προεδρεύει ο …. Βαλυράκης; Όχι βέβαια! Ακόμα και ο ίδιος, λένε ότι πετούσε φλιτζάνια κατά τη διάρκεια συνεδρίασης! Σύμφωνα με το άρθρο 252 του ΚΠΔ: «αν κάποιος, όσο γίνονται ανακριτικές πράξεις, διαταράσσει με οποιονδήποτε τρόπο την ησυχία και την τάξη, οι ανακριτικές αρχές μπορούν να διατάξουν την απομάκρυνσή του ή ακόμη και την κράτησή του έως 24 ώρες»!
Παρακαλώ να κρατηθεί ο Βαλυράκης για 24 ώρες!

Πού είναι ο Γκοτζαμάνης και ο Εμμανουηλίδης;

Αγαπητό Περιοδικό
Μήπως συμβαίνει να γνωρίζεις εάν βρίσκονται ακόμη στη ζωή οι Σπύρος Γκοτζαμάνης και Μανώλης Εμμανουηλίδης; Θα ήταν περίφημη η ιδέα, ένας από τους δύο, να παραστεί στην έναρξη των εργασιών του επικείμενου Συνεδρίου της νέας Νέας Δημοκρατίας και να αποδώσει σύντομο χαιρετισμό, σηματοδοτώντας την ιδεολογική στροφή του κόμματος στις ιστορικές βάσεις της Ριζοσπαστικής Δεξιάς.
Φιλικά
CK

Ο γραφικός Μιχαλολιάκος στέλνει σπίτι του τον Καραμανλή και το παίζει τρελογιατρός. Ο ζουρλομανδύας του λείπει.

Στην οδό της σαμαρικής τρέλας ο Μιχαλολιάκος! Στο σπίτι τους στέλνει Σημίτη και Καραμανλή ο καθαρός νέο-δεξιός Μιχαλολιάκος και βρίσκει ότι η Ντόρα έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Τον ψυχάκια τον αρχηγό του μάλλον βλέπει και εμπνέεται στις διαγνώσεις του! Στο πρώτο στάδιο της ψυχασθένειας, ο τρελός συνήθως νομίζει ότι όλοι οι άλλοι είναι τρελοί και μόνο αυτός έχει δίκιο! Άσε που πιστεύει ότι όλοι οι τρελοί βρίσκονται έξω απ’ το μαντρί-τρελάδικο και οι συγκάτοικοί τουχαίρουν άκρας υγείας!...!
Έτσι κατανοούμε καλύτερα το ξέσπασμα του Μιχαλολιάκου. ….. Τί ζητά; Να πάνε όλοι σπίτι τους και να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο στους λαϊκούς δεξιούς και γραφικοδεξιούς της Νέας Ρηγίλλης. Ας πάνε και στο μοναστήρι να μας αδειάζουν τη γωνιά. Και ο Καραμανλής και ο Σημίτης. Αφήστε τον Αντώνη και τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα να κυβερνήσουν ανενόχλητοι.
Κάποιος πρέπει να πει του γραφικού Μιχαλολιάκου ότι όποτε η Λαϊκή Δεξιά ανέλαβε να κυβερνήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές τη χώρα, επήλθε πολύ μεγαλύτερη καταστροφή. Τι τους νοιάζει βέβαια όλους αυτούς τους επικίνδυνους τύπους που τριγυρίζουν τον Μεγάλο Ηγέτη Αντώνη. Αυτή καρέκλες θέλουν και κακό θάνατο! Τζάμπα νομίζατε περιμένουν κουμπάροι και μπατζανάκηδες;
Παρακαλούμε την κατανόησή σας στο δράμα που ζει ο Μιχαλολιάκος!...! Στην φωτογραφία ο Μιχαλολιάκος, ενεργό μέλος του "κινήματος ταβάνι", μιμείται τον αρχηγό του και ψάχνει εμπράκτως βοήθεια από το ταβάνι του ουρανού!...!

Έξω απ' το μαντρί και η Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ

Μετά την υπερψήφιση της Πολιτικής Απόφασης από το συνέδριο του ΣΥΝ και αφού δεν έγινε δεκτή η πρόταση για αποδέσμευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φώτης Κουβέλης ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου και ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας από τις διαδικασίες του συνεδρίου. Αμέσως εκατοντάδες στελέχη και σύνεδροι που πρόσκεινται στην Ανανεωτική Πτέρυγα αποχώρησαν από το γήπεδο του Τάε Κβο Ντο.
Ετσι, η Ανανεωτική Πτέρυγα δεν θα πάρει μέρος στην εκλογή προέδρου του ΣΥΝ και στην εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής εξελιξη που σηματοδοτεί την διάσπαση του κόμματος.

Γαλάζιο ναρκοπέδιο με ανοιχτούς λογαριασμούς και αλληλοκαρφώματα

Ολων των ειδών οι «ανοιχτοί λογαριασμοί» έχουν πέσει εσχάτως στο τραπέζι της γαλάζιας παράταξης, με φόντο τις εξεταστικές Επιτροπές για τη Μονή Βατοπεδίου και τη Siemens, το «μπρα ντε φερ» με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις εσωκομματικές αναμετρήσεις εν όψει Συνεδρίου και όχι μόνον. Το εκρηκτικό παζλ συνθέτουν θερμοί υποστηρικτές του κ. Αντ. Σαμαρά, που οραματίζονται ένα κόμμα απαλλαγμένο απ’ όλους τους «πρωταγωνιστές του χθες», συνομιλητές του κ. Κ. Καραμανλή που εξαρτούν το προσωπικό πολιτικό τους μέλλον από τα όρια της πολιτικής και κομματικής επιρροής του τέως πρωθυπουργού και «μουτζαχεντίν» της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, που επιθυμούν να ακυρώσουν τους σχεδιασμούς της Ρηγίλλης. Το τοπίο θυμίζει ναρκοπέδιο, το οποίο, εκτός από πιθανές βόμβες μεγάλης ισχύος, είναι σπαρμένο από αντιπαραθέσεις εκκινούμενες από τοπικούς ανταγωνισμούς και στοχεύσεις προσωπικές, αλλά και ευρύτερες.

Με σφαίρες Siemens εκτελεί ο Μητσοτάκης τον Σαμαρά...

Νέα τροπή αναμένεται να λάβουν πολύ σύντομα οι εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο της Siemens, αφού καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης δείχνει αποφασισμένος να ρίξει λάδι στη φωτιά. Ο Ψηλός, που γνωρίζει καλά τους όρους με τους οποίους παίζεται το καταστροφικό παιχνίδι (σ.σ. αυτό έμαθε να κάνει καλύτερα στην πολιτική του διαδρομή), προτίθεται ακόμη και μέσα στην επόμενη βδομάδα να επικαιροποιήσει το αίτημά του, να προσέλθει και να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens. Μετά και την αποκάλυψη του επίμαχου e-mail του μπατζανάκη του Σαμαρά προς τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο Μητσοτάκης θεωρεί πως είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε η κατάθεσή του.
«Αν προσέλθω στην επιτροπή, θα κλάψουν μάνες και μανούλες», έλεγε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο επίτιμος με καθημερινό συνομιλητή του. Με αφορμή το e-mail του Σέκερη, υπενθύμισε ότι ήταν ο πρώτος που είχε βγει και είχε πει ότι...

"Να μη βγει καθόλου ο Καραμανλής να μιλήσει"!...!

Αγαπητό Περιοδικό
Σε συνομιλία μου με έναν από τους πλέον έμπειρους, έγκυρους και γνωστούς πολιτικούς αναλυτές της χώρας, άκουσα κάτι που βρήκα πραγματικά ενδιαφέρον. "Εφόσον ο Καραμανλής έμεινε βουβός αυτούς τους έξι μήνες, μ' όλα όσα συνέβησαν στην Οικονομία και μ' όλα όσα του προσήψαν αντίπαλοι και φίλοι, καλό είναι να παραμείνει βουβός και στη συνέχεια και να μη βγει να μιλήσει. Άλλωστε, ότι και να πει τώρα, δεν έχει καμία σημασία", μου είπε ο συνομιλητής μου. Όσο σκέφτομαι αυτή του την άποψη, βλέπω ότι δεν έχει και πολύ άδικο!
Φιλικά
CK

Επιτέλους τελείωσε η εποχή των κουμπάρων

Μοιάζει να είναι μεγάλο το χαλί για την Εξεταστική της Siemens...

Θέλω να καταθέσω μερικές σκέψεις για όσα πάνε να περάσουν κάτω από το χαλί στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens..
Την κρίσιμη στιγμή, λοιπόν, του email Σέκερη προς Σαμαρά και μετά από μία μέρα απεργία των δημοσιογράφων που το θέμα γίνεται εκ των συνθηκών γαργάρα...  Τυχαίο; Δε νομίζω.. Αρχίσαμε από χθες να στατιστικολογούμε για το περιβόητο ημερολόγιο. Ένα στοιχείο που υπάρχει εδώ και χρόνια διαθέσιμο στη δημοσιότητα, έρχεται και επανέρχεται. Διαβάζετε και..

Μυστήριο με την offshore του ..... Άκη

«Μυστήριο» εξακολουθεί να καλύπτει την περίπτωση της κυπριακής offshore εταιρείας Torcaso, στην οποία ανήκε το 2001 η οικία του Ακη Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δίπλα στην Ακρόπολη), καθώς ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της, επιχειρηματίας Γ. Σαχπατζίδης, σε μια κατάθεση - ποταμό στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, δεν μπόρεσε κατά κοινή διαπίστωση όλων των βουλευτών - μελών να αποδείξει ότι του ανήκει, λέγοντας ότι για την αγορά της μεσολάβησε ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιριστής ομάδας Ιντερ Μάσιμο Μοράτι, με τον οποίο -όπως είπε- «γνωρίζονται από το γήπεδο»!

Ο Μητσοτάκης «στοιχειώνει» τους «συγκατοίκους της Siemens»!

Ο Κων. Μητσοτάκης ζητά επίμονα να τον καλέσουν και να καταθέσει όσα γνωρίζει για τους «Αδιάφθορους», τους «μπατζανάκηδες» και τους λοιπούς σκελετούς στο ντουλάπι του… cabinet man! Σήφης και Χρύσανθος τρέμουν στην ιδέα ενός Ψηλού-χείμαρρου που θα φρεσκάρει τις μνήμες όλων για το γιατί και το πώς ανετράπη βίαια η Κυβέρνησή του το 1993, την ώρα που Siemens και Intracom «πίεζαν» για υπογραφές συμβάσεων με τον ΟΤΕ
Προσπαθούν να αποφύγουν την κλήτευση του Μητσοτάκη. Όχι μόνο για όσα θα μας υπενθυμίσει περί του «άσπιλου» Αρχηγαντώνη και του ΠΑΣΟΚ που τον διαδέχθηκε στην εξουσία υπογράφοντας τελικά τις «αμαρτωλές» συμβάσεις… Αλλά και γιατί είναι πρώην πρωθυπουργός… Οπότε θα ανοίξει ο δρόμος και για άλλους «πρώην» που τώρα κρύβονται πίσω από το αλιτήριο «δόγμα»: οι πρώην πρωθυπουργοί δεν καλούνται στις Εξεταστικές…

Αρνούνται να «ματώσουν» οι «κουκουλοφόροι της μίζας»!

Πάνε να κουκουλώσουν τα 120.000.000 μίζες που μπήκαν στα κομματικά τους ταμεία οι «συγκάτοικοι». Τελικά, η… «αιμορραγία» κρίθηκε ως ασύμφορη την ώρα που το πολιτικό σύστημα πνέει τα λοίσθιά του. Έτσι απλώς καταβαραθρώνονται ακόμη περισσότερο στις συνειδήσεις των πολιτών. «Προφητικά» το είπε ο Γιώργος πως «θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες»… Γιατί δεν έχουν το θάρρος να πουν την αλήθεια! Και παραπλανούν σκόπιμα με στατιστικές, καφετιέρες, και «ευχετήριες κάρτες»! Αλίμονό σας εάν λάβατε ποτέ ευχές για τα Χριστούγεννα από τη Siemens! Εξαφανίστε αμέσως τα «πειστήρια» γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι άσχημα…
Εν τω μεταξύ τα 120.000.000 euros παραμένουν στα «αζήτητα» της υποτιθέμενης Εξεταστικής…

Ο Αρχηγαντώνης βγάζει ένα-ένα τους σκελετούς από τη… ντουλάπα της ΠΟΛ.ΑΝ. (ουδεμία σχέση με cabinet man…!)

Το γνωστό «φίλο» από τα παλιά Δημήτρη Σταμάτη, από τα πρωτοπαλίκαρα της παλιάς Μικρής ΠΟΛιτικής ΆΝοιξης, ετοιμάζεται να «ξεθάψει» από τα χρονοντούλαπα ο Αρχηγαντώνης με προορισμό τη… Γραμματεία της «νέας Μεγάλης ΠΟΛιτικής ΆΝοιξης» (ή μικρής παλιάς "Νέας Δημοκρατίας)! Πάει ο Ζαγορίτης… Τα έδωσε όλα ως Γραμματέας για την εκλογή του Αντώνη, αλλά δεν παύει να «μυρίζει» καραμανλισμό… Οι γλοιώδεις οσφυοκαμψίες του προς το νεοδεξιό σύστημα των Λαζαριδομουρούτηδων δεν στάθηκαν τελικά ικανές να τον σώσουν από τη νεονεοδημοκρατική «ανακύκλωση»