Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση της Ντόρας στο Γιάννη Κεφαλογιάννη: «Δεν ήμουν γυρολόγος, όταν κατέβαινα στην Κρήτη για να κάνω βουλευτή την κόρη σου…»

Το ποιος είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης το γνωρίζουμε τόσο από το πολιτικό όσο και από το… αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ. Έχει καταδικασθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό για υπόθαλψη χασισεμπόρων, και όμως δεν το βάζει κάτω! Ανακατώνει και διχάζει το Ρέθυμνο, βρίζει και απειλεί, ασκεί αφόρητες πιέσεις στους στρατούς των διορισμένων από τον ίδιο, καθώς, πέραν όλων των άλλων, είναι και ο Άρχοντας των Ρουσφετιών… Είναι επίσης κλασικός "κωλοτούμπας" αφού ειδικεύεται στο να γλείφει εκεί που έφτυνε και τούμπαλιν... Όλοι θυμόμαστε πως ήταν ανάμεσα στους Βαρόνους που έκαναν τον...

Νεολογισμοί Σαμαρά

Χθες ο πρόεδρος της ΝΝΔ υιοθέτησε τον ψυχροπολεμικό οικονομικό μοντέλλο υπό τον όρο "κοινωνική οικονομία της αγοράς" ως συνώνυμο του "κοινωνικού φιλελευθερισμού"! Είναι, κατά τον κο Σαμαρά, το κατάλληλο μοντέλλο για την οικονομία της Ελλάδας.

Η κοινωνική οικονομία της αγοράς ήταν το Γερμανικό οικονομικό πρότυπο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού πολέμου, γνωστό ως soziale Marktwirtschaft στα γερμανικά. Το μοντέλλο αυτό ξεπεράστηκε μετά το 1980 με την εφαρμογή των ιδιαίτερα αποτελεσματικών φιλελεύθερων επιλογών από τον Ρ. Ρέηγκαν στις ΗΠΑ και Μ. Θάτσερ στη Μ. Βρετανία.

Κατά τον κο Σαμαρά:...
"...Κι είναι «κοινωνική» οικονομία της αγοράς – ή αν θέλετε «κοινωνικός» Φιλελευθερισμός – διότι δέχεται τις προτεραιότητες μιας ελεύθερης κοινωνίας, που λειτουργεί στα ................

Ο Βορίδης τί θα κάμει;

Κάποιοι λένε ότι προσανατολίζεται για δικό του κόμμα.
Μέχρι και δημοσκοπήσεις γίνονται για το …. «κόμμα» του!
Και του λένε ότι παίρνει μέχρι 15%.
 Τ’ ακούνε Σαμαράς και Καρατζαφέρης και τρελαίνονται!
 Αυτό τους έλλειπε!
Ο Σαμαράς μάλιστα του τάζει μέχρι και όποιο υπουργείο θέλει!
Προς το παρόν δεν ανοίγει τα χαρτιά του αν και σκέφτεται σοβαρά και αυτός ένα νέο κόμμα ….

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΝΕΝΑΙΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η ΧΩΡΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΝΤΟΡΑ
GREEK LIBERAL

Η Ιστοσελίδα για την εκδήλωση της 21ης Νοεμβρίου

Η Ιστοσελίδα για την εκδήλωση της 21ης Νοεμβρίου που θα ανακοινωθεί η ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα της Ντόρας Μπακογιάννη σας περιμένει για κάθε σχετική πληροφορία.

Επισκεφθείτε την τώρα ΕΔΩ.

Στην Ευρώπη κατάλαβαν ότι ο Αντώνης δεν κάνει για τη δουλειά!

Ένα πράμα κατάλαβαν στις Βρυξέλλες. Ο Αντώνης δεν διαθέτει καμιά απολύτως αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. Αντίθετα όλα αυτά που λέει για την υγειονομική εξυγίανση της χώρας τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Είναι μόνο λόγια που κοστίζουν πολλά λεφτά. Λεφτά όμως δεν υπάρχουν ούτε σε άλλους δρόμους, ούτε σε νέα μείγματα. Είναι αυτά που είναι και λένε τα στοιχεία. Εκτός και αν έχει σκοπό να ξαναμαγειρέψει τα στοιχεία, όπως έκανε ο Αλογοσκούφης. Άδικα ελπίζει ότι θα τους την ξαναφέρει. Να το ξεχάσει διαμηνύουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι στην Ευρώπη και καλύτερα να συνέλθει! Τελικά μόνο δυσπιστία και ειρωνεία εισέπραξε ο Αντώνης στις Βρυξέλλες όσο κα αν τα αντωνάκια και οι μυστικοσύμβουλοι διαδίδουν ότι «κρέμονταν από τα χείλια του, για να ακούσουν τις μεγαλοφυείς ιδέες του!» …. Μπλιάχ!....!

Είναι έτοιμη η Νέα ΝΔ να κυβερνήσει;

ΟΧΙ βέβαια! Μόνο κάποιοι σεσημασμένοι και ψυχανώμαλοι γλείφτες στην αυλή του Αντώνη βλέπουν ότι ήρθε η ώρα τους να κυβερνήσουν! Να κυβερνήσουν τί ακριβώς; Το χάος που προκάλεσε το κόμμα τους, στην χώρα μας; Και πώς; Με μαγικά μείγματα και φίλτρα των Μάγιστρων από την οικογένεια του ηγέτη;
Ούτε η Ευρώπη, ούτε οι Έλληνες πολίτες εμπιστεύονται τα μείγματα και τους άλλους δρόμους που υπόσχονται οι μεγάλοι οικονομολόγοι (βλέπε κουμπάρος Μηταράκης, υιός-υιός Σταϊκούρας και «φίλος» Βάρδας!...!) της Νέας Ρηγίλλης.
Κάνουν ότι δεν έλαβαν το μήνυμα από το βαρύ κλίμα που συνάντησαν στις Βρυξέλλες.

Παγιδευμένος στη διαμαρτυρία ο Αντώνης

Στο λάκκο με τα φίδια της διαμαρτυρίας έχουν πέσει ο ηγέτης και τα αντωνάκια του. Τις συνέπειες του ίδιου λάκκου πληρώνει αυτή τη στιγμή και ο Γιωργάκης.
Ο Αντώνης όμως «δεν είναι Παπανδρέου» γιατί είναι ακόμη χειρότερος! Δημαγωγεί και λαϊκίζει χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80. Μέχρι και στους δημόσιους υπάλληλους υπόσχεται αυξήσεις μισθών αντί να πει την αλήθεια για το υπέρβαρο σε προσωπικό κράτος.
Να δείτε που θα λέει, έτσι και κυβερνήσει, ότι δεν ανήκε στην ηγετική ομάδα της ΝΔ και γι’ αυτό δεν αντελήφθη ποτέ την πραγματικότητα. Απάτη δηλαδή. Δεν μαθαίνει καθόλου από τα λάθη του συμφοιτητή του ο Αντώνης και υπόσχετε λαγούς με πετραχήλια χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες.
Λέτε τα λεξοτανίλ να έχουν επηρεάσει τόσο πολύ τα μυαλά του Αντώνη και γι’ αυτό λέει τόσες πολλές βλακείες;
Δεν εξηγείται εύκολα, η χώρα να χρεοκοπεί και αυτός να υπόσχεται!

Και ο Σιούφας στη γωνία του!

Οι μυστικοσύμβουλοι του Αντώνη ξεκαθαρίζουν ότι και ο Σιούφας θα ξανακατέβει στην Περιφέρειά του.
Να ξεχάσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Θα πάει Καρδίτσα, θέλει δε θέλει!». Και ο καημένος είχε καθησυχάσει, γιατί ο Αντώνης του είχε τάξει Επικρατείας!
Ο Αντώνης μάλλον έταξε στους μισούς βουλευτές Επικρατείας για να υφαρπάξει την στήριξή τους. Τώρα φυσικά προωθούνται μόνον οι καθαροί σαμαρικοί και κυρίως πολανίτες. Ο Σιούφας όμως αντιμετωπίζεται ως καθαρός νεοΚαραμανλικός και αυτό επιβαρύνει τη θέση του!

Στον Μαρτένς να πας να τα πεις Αντώνη!

Αλήθεια αυτές τις σαχλαμάρες που μας λέει ο Αντώνης, γιατί δεν πάει να τις πει του Μαρτένς;
Μόλις πριν λίγες μέρες τα έλεγε μαζί του!
 Γιατί δεν του είπε ότι αυτός είναι κατά του μνημονίου και ζητά την απομάκρυνση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης;
Εδώ μας κάνει τον μάγκα και θέλει να καταψηφίσουμε τα δεκανίκια;
Στον Μαρτένς να τα πείτε κ. Σαμαρά!

ΟΣΦΠ: Νέα προσπάθεια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του και τα μέλη του ότι το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές/ανανεώσεις μελών στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα από τις 16:00. ................

Οι... "έμπειροι" στα ποινικά αδικήματα

ΚΥΡΙΕ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕΙ...
Ο TSILIADOROS ΣΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ
Νέα επίθεση λοιπόν εξαπέλυσε ο πατήρ Κεφαλογιάννης από την εφημερίδα “Κρητική Επιθεωρηση” στοχεύοντας τη Ντόρα, λέγοντας ότι τώρα θυμήθηκε το Ρέθυμνο, ενώ ανέφερε επίσης ότι μεθόδευσε τη διαγραφή της. Ξεχνά όμως το πρόσφατο παρελθόν. Ξεχνά δηλαδή ποια βοήθησε την κόρη του να βγει βουλευτής στο Ρέθυμνο, σε ένα κόμμα που διέγραψε μια πολιτικό που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα και το ήθος που τη διέπουν. Ξεχνά επίσης ότι...

Σε κινήσεις συγκρότησης νέου κομματικού φορέα και από τον Π. Ψωμιάδη

Κινητικότητα και από Π. Ψωμιάδη
Σε κινήσεις συγκρότησης νέου κομματικού φορέα, με σαφή εθνικά αλλά και τοπικιστικά χαρακτηριστικά, φέρεται ότι προχωρεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο εκ των διεκδικητών της προεδρικής θέσης της Νέας Δημοκρατίας μεταφέρει στις συναντήσεις που πραγματοποιεί με στελέχη και επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο ενίσχυσης της καμπάνιας του για την περιφέρεια, τις σκέψεις του για τη δημιουργία ανεξάρτητου πολιτικού φορέα, που θα στηριχθεί αφενός στην ...............

Έτσι θα κάνουμε διακοπές από δω και πέρα...




Είμαι νέος… Γιατί να ψηφίσω?

Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές, για πρώτη ίσως φορά μετά τη Μεταπολίτευση, παρουσιάζουν έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Κυρίως όμως μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία σε ομάδες του πληθυσμού που -θεωρούν ότι- βρίσκονται στο περιθώριο να τοποθετηθούν πολιτικά, συμβάλλοντας έτσι στην εκτόνωση της κοινωνικής αρρυθμίας, που σήμερα παρατηρείται εντονότερα από ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Η ανεργία στη χώρα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας , βρίσκεται στα τραγικά επίπεδα του 30,4% για την ηλικία μεταξύ 15-24 ετών. Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη. Βία και παραβατικότητα, πρωτόγνωρη για τα ..............

Η Ντόρα στα Χανιά 2

Το τελευταίο μέρος της ομιλίας της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά.

Home alone...

Όταν τα ζώα μένουν μόνα στο σπίτι...




Συνέντευξη Π.Ψωμιάδη στη Web TV της Voria.gr

Θα κάμει τελικά κόμμα και ο Ψωμιάδης;

Επικίνδυνες εθνικοπατριωτικές κορόνες από τον Σαμαρά

Με στόχο την αύξηση της συσπείρωσης της κομματικής βάσης και τον επαναπατρισμό των δεξιών ψηφοφόρων
«Εθνικοπατριωτική» ατζέντα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές, αναδεικνύει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς, ευελπιστώντας στην αύξηση της συσπείρωσης της «γαλάζιας» κομματικής βάσης και στον επαναπατρισμό των δεξιών ψηφοφόρων.
Την ίδια στιγμή εντείνονται οι φωνές στο εσωτερικό του κόμματος που ενισχύουν, είτε άμεσα είτε έμμεσα, παρασκηνιακά και δημόσια, τα σενάρια για το ενδεχόμενο να σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας.
Στη ΝΔ όπου κυρίαρχη είναι πλέον η εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου αυτοεγκλωβίστηκε και δεν θα ................

Η Ντόρα στα Χανιά 1

Η αρχή της ομιλίας της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά

Μείνε στο αυγό σου...

Βέλγοι αρχιτέκτονες σχεδίασαν ένα κινητό γραφείο σε σχήμα αυγού! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κατοικία αφού περιλαμβάνει λουτρό, κουζίνα, κρεβάτι και διάφορους αποθηκευτικούς χώρους! ....................

Η Διακήρυξη του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη»

Ελάτε να δώσουμε μαζί τη «Μάχη για την Κρήτη». Ελεύθερα και περήφανα!
Με τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 7ης και 14 Νοεμβρίου ξεκινά μια νέα εποχή για την Κρήτη μας.
Με τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 7ης και 14 Νοεμβρίου ξεκινά μια νέα εποχή για την Κρήτη μας. Με τις αλλαγές που φέρνει το Σχέδιο «Καλλικράτης», στο χώρο της Αυτοδιοίκησης οι προκλήσεις που δημιουργούνται είναι μεγάλες. Η Κρήτη μπορεί και πρέπει να διεκδικήσει αυτά που πρέπει και της αξίζουν.
Εδώ και πολλές 10ετιες η Κρήτη έχει αδικηθεί από την ........

Τα κλισέ και η διγλωσσία

Ποτέ η προεκλογική περίοδος δεν ευνόησε την ανάπτυξη του πολιτικού λόγου, φαίνεται, ωστόσο, ότι και στην περίπτωση αυτή ισχύει το «κάθε πέρσι και καλύτερα»· μόνη, σχετική, παρηγοριά ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, αν κρίνουμε από τα τηλεοπτικά θραύσματα που έφτασαν τις τελευταίες μέρες ώς τη μικρή μας οθόνη. Με βουή ασύντακτη και ασυνάρτητη μοιάζει η πολιτική ρητορεία ώρες ώρες, για να μην πω συνεχώς και θεωρηθώ ισοπεδωτικός. Το ένα πάνω στο άλλο εξαπολύονται τα ξύλινα κλισέ. Και ο σωρός που σχηματίζεται δεν οικοδομεί λόγο, αλλά έναν άμορφο, ετοιμόρροπο πύργο που διαφέρει από τον πύργο της Βαβέλ ως προς την εξής κρίσιμη παράμετρο: εδώ οι άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν επειδή, τυπικά, μιλούν την ίδια γλώσσα και όχι πολλές και ξένες όπως στη βιβλική ιστορία. ................

Αντώνης ο Μεγαλοπρεπής

Ερώτηση Πρετεντέρη:
Ο κύριος Μητσοτάκης παραμένει επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας?

Αντώνης Σαμαράς:
«Παραμένει. Το ότι λέει αυτά τα πράγματα και πιστεύει ότι κάνει κακό, εμένα δεν με ενοχλεί. Παραμένει γιατί εγώ πιστεύω στην Ιστορία. Υπήρξε πρωθυπουργός της χώρας. Εγώ υπήρξα και υπουργός του. Το να πούμε ξαφνικά ότι παύεις να είσαι στο χώρο αυτό τιμώμενο πρόσωπο θα ήταν...

Οργιάζουν οι... ζωοκλοπές στην Κρήτη!

Προετοιμάζεται η δημιουργία της ειδικής ομάδας για την πάταξη της ζωοκλοπής, η οποία βρίσκεται ξανά σε έξαρση στην Κρήτη, κυρίως στο νομό Ηρακλείου και με λιγότερο ανησυχητικά κρούσματα σε Ρέθυμνο και Λασίθι. ............

Ποιος θα πληρώσει το... πάπλωμα από τα παίγνια των Συγκατοίκων;

«Τα παιδία παίζει»... Μόνο που -όπως έχουμε ξαναπεί- δεν παίζουν με τα κουβαδάκια τους στην άμμο... Παίζουν επικίνδυνα σε βάρος της Πατρίδας, της Σταθερότητας, της Οικονομίας.
Τα «ΝΑΙ» και τα «ΟΧΙ», τα ακραία «διλήμματα» και οι πολωτικές κορώνες των Συμφοιτητών -Γιωργάκη και Αντωνάκη- μπορεί να τους δίνουν κάτι «ψιλά» στις συσπειρώσεις των υπό διάλυση «μαντριών» τους, όμως...

Ανοιχτή σε μετεκλογικές συνεργασίες η Ντόρα Μπακογιάννη

Θετική στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ,ακόμη και με το ΠΑΣΟΚ, αρκεί να υπάρξει προγραμματική σύγκλιση, εμφανίστηκε η πρώην Υπουργός και Ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο Κρήτη». ...............

Οι Συνταγματολόγοι ξέρουν... οικονομικά; Χρέος του Πρωθυπουργού οι διπλές κάλπες!

«Θεσμική εκτροπή οι διπλές εκλογές», κραυγάζουν οι αξιότιμοι κύριοι Συνταγματολόγοι μας! Θαυμάζω την «επιλεκτική» τους ευαισθησία στις δημόσιες παρεμβάσεις... Δεν μας είπαν, λ.χ., εάν ήταν ή όχι «θεσμική εκτροπή» η παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο πρώην Υπουργών για παραγεγραμμένες υποθέσεις, όπως στην περίπτωση του Βατοπαιδίου!
Εν πάση περιπτώσει, εάν τελικά ο Πρωθυπουργός αποφασίσει πρόωρες εκλογές, έχει χρέος απέναντι στο Λαό και την Πατρίδα να...

Ο Wayne Rooney... στην πυρά

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Manchester United, Wayne Rooney, που έχει -ουκ ολίγες φορές- απασχολήσει τον Τύπο με την προσωπική του ζωή, θα έχει την “τιμητική” του σε γιορτή, όπου θα καεί ομοίωμά του. ..................

"Μάχη για την Κρήτη": το Μεγάλο Ξεκίνημα

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010, Το "περιοδικό" έγραψε...


Σηκώθηκαν οι σταυραετοί της Κρήτης



Η "Μάχη για την Κρήτη" ξεκινά τον αγώνα της, για τις Περιφερειακές εκλογές, από σήμερα και υιοθετεί ως σύμβολο τον σταυραετό σε κόκκινο περίγραμμα. Ο σταυραετός ως σύμβολο είναι δεμένος με τους θρύλους και τις παραδόσεις του νησιού και αποτελεί μαζί με την πέρδικα σταθερό μοτίβο στις παραδοσακές τέχνες και στις μαντινάδες:

Ζηλεύω του σταυραετού
απου πετά στα νέφη
και παίζει με τσι αστραπές
και με τ' αστροπελέκια.....

Μεγάλη επιτυχία είχε η επίσημη...

Ερασιτεχνισμοί


Οι ξένοι που μας έχουν δανείσει, και ασχολούνται επαγγελματικά με την περίπτωσή μας, έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Κατ' αρχήν, δεν βρίσκουν κανέναν να μιλήσουν για σοβαρά θέματα, εκτός από τον αρμόδιο υπουργό, καθώς όλοι «τρέχουν με τις εκλογές». Ανάμεσα στην τρόικα και το επιτελείο του κ. Παπανδρέου αρχίζει εξάλλου να δημιουργείται μια ψυχρή ατμόσφαιρα. Ο πρωθυπουργός παραπονείται ότι «δεν είχε κανένα λόγο ο Ολι Ρεν να μιλήσει για μέτρα ενώ ήξερε ότι είχα μπροστά μου εκλογές». Οι κοινοτικοί, και εν μέρει οι του ΔΝΤ, διαπιστώνουν με ανησυχία πως «μετά το σπριντ των πρώτων μέτρων και νομοσχεδίων, η κυβέρνηση μοιάζει να έχει χάσει τον ρυθμό της και να έχει μείνει από ανάσα. Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται για ένα σπριντ στο οποίο καλείται να δοκιμαστεί, αλλά για ένα μαραθώνιο διαρκείας και με πολλές ανηφόρες». ...............

Η Πορεία της Ντόρας στο Λαό της Κρήτης

Το «περιοδικό», δύο 24ωρα περίπου πριν από την έναρξη της κρίσιμης ψηφοφορίας της Κυριακής, αποφάσισε να υπενθυμίσει στους πολυπληθείς αναγνώστες του την Πορεία της ανεξάρτητης βουλευτού, κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στον Κρητικό Λαό ενόψει της στήριξης που παρέχει η πρώην Υπουργός στον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη», με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης το Δημήτρη Γιαννουλάκη.
Στα πλαίσια αυτά θα αναδημοσιεύσουμε τμηματικώς τα στάδια της θριαμβευτικής αυτής πορείας, κατά την οποία οι Κρήτες διατράνωσαν την απόφασή τους να στείλουν Ελεύθερα και Περήφανα ηχηρό μήνυμα στις 7 Νοεμβρίου.
Μείνετε συντονισμένοι...

Ένα βήμα πιο κοντά η πρώτη ολογραφική τηλεόραση

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Το ολόγραμμα της πριγκίπισσας Λία να καλεί σε βοήθεια, από την ταινία Ο Πόλεμος των Άστρων, ήταν η έμπνευση για μια νέα τεχνολογία κινούμενης ολογραφίας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε τρισδιάστατες προβολές που δεν απαιτούν ειδικά γυαλιά. ..............