Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Κωδικός: Ντόρα

Σε μια προσπάθεια να συνέλθουν στη Ρηγίλλης από το email Σέκερη, που καταδεικνύει τις σχέσεις Σαμαρά-Χριστοφοράκου και αφήνει υπόνοιες ότι ο Σαμαράς ήταν κοινωνός των «βρωμιών» της Siemens, σήμερα και με τη συμπαράσταση των διαδικτυακών σφουγγοκωλάριων τους τράβηξαν το χαρτί «Μητσοτάκης» για αντιπερισπασμό, και των σχέσεων της οικογένειας Μητσοτάκη με το Χριστοφοράκο. Μάλιστα μετρήσανε και τα ραντεβού από την ατζέντα του Χριστοφοράκου και βρήκανε ότι από τα 620 ραντεβού τα 356 είναι με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη.
Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού είναι εξόφθαλμα προκλητική. Πόσο μάλλον όταν τα ραντεβού το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι υπήρχε κοινωνική σχέση, κάτι που όχι μόνο δεν το αρνήθηκε, όπως όλοι οι .......

Υπάρχουν οι λίστες των μεγαλοδημοσιογράφων

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ήταν σήμερα καταλυτικός. Επιβεβαίωσε την ύπαρξη λίστας μεγαλοδημοσιογράφων που χρηματίζονταν από τη Siemens. Τα ΜΜΕ της χώρας βέβαια είχαν επιχειρήσει να θάψουν το θέμα, αλλά ο άνθρωπος που έχει όλο τον φάκελο Siemens στα χέρια του, δεν σκοπεύει να σωπάσει.
/ / Καρφωτικός / /

ΤΑ ΕΧΩΣΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Σκληρές απαντήσεις έδωσε ο τεως αντιπρόεδρος της Τ.Ο Ν.Δ Μεγάρων κ. Λευτέρης Σταμέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Ενημέρωση". Ο κ. Σταμέλος πικραμένος για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε καμιά διαδικασία και να κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σταμέλος υπεραμύνθηκε του προέδρου της Τ.Ο Ν.Δ Μεγάρων κ. Δρένης λέγοντας πως μαζί ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά στρώματα και είναι κοντά στο λαό, ενώ προμήνυσε και νέα τοπική οργάνωση για το νέο κόμμα της Ντόρας. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και θέμα της εφημερίδας "Νέα Πνοή" η οποία προαναγγέλει την τοπική της Ντόρας!

Nέος γρίφος! Ο Αδιάφθορος Αντώνης, παίζει με τα χέρια του!...!

Αγαπητό Περιοδικό
Σου έχω φρέσκο αποκλειστικό ρεπορτάζ από ΝΝΔ!
Είχε παρατηρηθεί ότι σε όλες τις μεγάλες κομματικές συνάξεις που ακολούθησαν της εκλογής νέου προέδρου, ο Αρχηγός Νέρων ξεχνιόταν και κοιτούσε επίμονα το ταβάνι, όπως στα χρόνια εκείνα που διήνυε την πολιτική έρημο. Είχε μάλιστα συζητηθεί έντονα από διάφορα στελέχη το γεγονός, ότι ενώ ολόκληρο το πλήθος των παρισταμένων είχε τη ματιά του στραμμένη καταπάνω του, εκείνος όλο κάτι παρατηρούσε ψηλά πάνω και συλλογιζόταν.
Στις τελευταίες μεγάλες συνάξεις όμως, συμβαίνει το αντίθετο. Ο Αρχηγός Νέρων κοιτάζει συνεχώς χαμηλά κάτω, κάπου ανάμεσα στο σώμα του και στο τραπέζι τών πάνελ, ενώ τα χέρια του φαίνονται απασχολημένα. Καινούργιος γρίφος για τα στελέχη!
Σε εκτενές ρεπορτάζ που έκανα, βρέθηκε η απάντηση!
Προκειμένου να μην γίνει ευρύτερα γνωστό στον κόσμο της ΝΝΔ το κόλλημα με το ταβάνι, οι συνεργάτες του Αρχηγού Νέρωνα βασάνισαν το μυαλό τους για να βρουν κάτι να τον αποσπάσουν από αυτό και εν τέλει, κάποιος από αυτούς (μάλλον ο ιδιοφυής καπτάν Χρύσανθος) σκέφτηκε να του χαρίσει μία συσκευή Sony SPS για να παίζει. Λέγεται μάλιστα πως αγαπημένο του παιχνίδι είναι ο .......

Ποιά είναι η μεγαλύτερη "δουλειά" μεταξύ ΟΤΕ και Siemens;

Η μεγαλύτερη συμφωνία που έκλεισε η Siemens με τον ΟΤΕ, ήταν η ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, δι’ απλής αναθέσεως παρακαλώ. Η «δουλειά» έκλεισε το 1997 έναντι του τεράστιου ποσού των 258 δις. δρχ. Μην ξεχνάμε ότι από το 1998 θα ίσχυε η οδηγία της ΕΕ, που θα έθετε ως απαραίτητη προϋπόθεση την προκήρυξη διεθνούς μειοδοτικού λογαριασμού. Τότε παραιτήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών Χ. Καστανίδης (επικαλούμενος τις αρχές του) και ανέλαβε για να υπογράψει βιαστικά την παραχώρηση δι’ απλής αναθέσεως ο νέος Υπουργός, Α. Μαντέλης. Ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι χρηματίστηκε. Ήταν άραγε ο μόνος; Όχι βέβαια! Ο Σέκερης είναι περήφανος για τις επαφές που εξασφάλιζε, της Siemens με τον ΟΤΕ. Άρα ξέρει πάρα πολλά για τις «βρωμιές», όπως λέει. Αυτές ακριβώς τις βρωμιές θέλουμε και εμείς να μάθουμε. Μας λείπουν 100 εκατομμύρια ευρώ. Ακούει κανείς;

Απάνθισμα διαπλεκόμενης αθωότητας

Το σκάνδαλο Siemens είναι το μεγαλύτερο κομματικό σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας. Εμπλέκει μίζες, πρόσωπα, υπουργούς και κομματικά ταμεία. Είναι φανερό πάντως ότι κάποιοι δεν θέλουν να μάθουμε τι παίχτηκε! Ο κόσμος πρέπει να μείνει ξανά στο σκοτάδι. Στο ψέμα! Δώστε στα δελτία …. ταξιδάκια, χορηγίες, καφετιέρες και τηλέφωνα! Για να ξεχαστεί το πραγματικό σκάνδαλο. Πρωταγωνιστεί ο Βαλυράκης, όπου με εγκληματική ελαφρότητα, βγάζει «πεθαμένους», βασικούς πρωταγωνιστές και γνώστες της «βρωμιάς»! Σκοπός, να μείνουν στο απυρόβλητο οι «Αδιάφθοροι»! Και μόνο που ακούς καταγγελίες του τύπου .. «πώς τολμάτε να εμπλέκεται τους Αδιάφθορους», καταλαβαίνεις ότι γίνεται της …. συγκάλυψης! Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με κομπιούτερ και τηλέφωνα για τα οποία υπάρχουν τιμολόγια; Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δυστυχώς, υποτάσσονται και αυτά στα παιχνίδια των μεγάλων διεφθαρμένων συμφερόντων.

Άγρια σύγκρουση Αβραμόπουλου – Παναγιωτόπουλου με τρόπαιο την Αρχηγία!...!


Και ο Αβραμόπουλος και ο Παναγιωτόπουλος θεωρούν τον Σαμαρά τελειωμένο. Οι σύμβουλοί του είναι ακραίοι και επικίνδυνοι. Έτσι οι δύο δελφίνοι, στο παρασκήνιο, επιδίδονται σε αγώνα επιρροής στις εσωκομματικές φατρίες, για τον έλεγχο της επόμενης μέρας. Στο εσωτερικό του κόμματος ακούγονται πολλές φωνές, για τον Σαμαρά που «δεν κάνει»! Οι δύο δελφίνοι, προσπαθούν να καταλάβουν πού θα κάτσει το ιδεολογικό παιχνίδι, στην μετά Σαμαρά εποχή. Ο Παναγιωτόπουλος στηρίζει μια ήπια δεξιά ταυτότητα και ο Αβραμόπουλος πιστεύει σε μια κεντρώα και μετριοπαθή στροφή. Και οι δύο συμφωνούν στην δεδομένη αποτυχία της άκρας δεξιάς. Δείχνουν πάντως να μην φοβούνται τον τρίτο πόλο που το παίζει επίσης δελφίνος. Τον Μεϊμαράκη! Η κόντρα προς το παρόν αφορά τον υπεράνω Δημήτρη και τον κόκκινο Πάνο!

Ο Μεγάλος Αδερφός της διαπλοκής

Ο κύκλος της «χαμένης διαπλοκής». Βάζουν εμπόδια για να μην μάθουμε ποιοί τα πήραν!
Σας είχαμε ενημερώσει χθες για την εμπλοκή Κάτσικα στα μαύρα της Siemens αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού. Ο Κάτσικας δηλαδή με το ένα πόδι στα μαύρα ταμεία και με το άλλο στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη! Ο Κόκκαλης πρωταγωνιστεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες στις επενδύσεις του ΟΤΕ, όπου επίσης πρωταγωνιστεί η Siemens. Η διαπλοκή δηλαδή, έχει αποκτήσει πλέον ονόματα και διευθύνσεις. Κανένας δημοσιογράφος φυσικά δεν τολμά να εμπλέξει στο σκάνδαλο Siemens, την Intracom του Κόκκαλη. Τα υπόλοιπα πλοκάμια της διαπλοκής συγκαλύπτουν το μεγάλο τους αδερφάκι! Σήμερα σας ενημερώσαμε για τον βασικό υπεύθυνο των επαφών Siemens – OTE. Δεν είναι άλλος από τον Σέκερη, το μπατζανάκη του Αδιάφθορου Αντώνη και τον άνθρωπό του στους μηχανισμούς της Siemens. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ο Αδιάφθορος Αντώνης, άνθρωπος των μηχανισμών! Ο οποίος παρά του ότι ακούει για βρωμιές, δεν ξέρει τίποτε απολύτως για Intracom και Siemens!

Βαλυράκης-Λαζαρίδης δίνουν γραμμή στα ΜΜΕ για την επιτρεπόμενη σκανδαλολογία.

Ο κόσμος δεν πρέπει να μάθει πού πήγαν τα λεφτά!...!
Είναι φανερό ότι γίνεται ια τεράστια προσπάθεια νε διολισθήσει η συζήτηση για το σκάνδαλο Siemens, σε καφετιέρες, σόμπες, στυλό, κομπιούτερ και τηλεφωνικά κέντρα. Είτε ως δωράκια είτε αγορασμένα με τιμολόγια. Για να περνά έτσι ο καιρός και να μην περάσει η εξεταστική στο ψητό, που δεν είναι άλλο από τα πολλά λεφτά και τα ταμεία των κομμάτων. Καταναλώνεται η συζήτηση σε αστεία είδη κουζίνας και μένουν στο απυρόβλητο τα 100 εκατομμύρια ευρώ, που είναι και το πραγματικό μαύρο χρήμα που έτρεξε από την Siemens προς τα κόμματα. Βαρθολομαίος και Τσουκάτος σίγουρα κάτι ξέρουν.
Τα Μέσα Ενημέρωσης, προπύργια της διαπλοκής είναι λογικό να μην θέλουν να επικεντρωθεί ο διάλογος στο πραγματικό πεδίο δράσης της Siemens – Intracom. Ο Βαλυράκης και ο Λαζαρίδης έχουν αναλάβει την εκστρατεία παραπληροφόρησης και συγκάλυψης του σκανδάλου. Και δίνουν πάσες ο ένας στον άλλο. Αποδεικνύεται ότι ο Σέκερης και ο Κάτσικας αποτελούν σταθμούς στη διασύνδεση της Siemens με την Intracon ο ένας και στις διαδρομές του μαύρου χρήματος ο άλλος. Όμως ο Βαλυράκης θεωρεί τον Σέκερη «πεθαμένο». Τον απαλλάσσει τελείως για να περάσουμε στο στημένο παιχνίδι με τις καφετιέρες και τα δωράκια. Με τους μπατζανάκηδες θα ασχολούμαστε; Η συγκάλυψη στο απόγειό της!

Αρχηγαντώνη! Σφουγγάρισε το γυναικάδελφο!

Το σημαντικότερο στοιχείο από τα e-mails του μπατζανάκη Σέκερη είναι η διαπίστωση ότι ήταν υπεύθυνος για τις επαφές της Siemens με τον ΟΤΕ. Ο κύκλος έδεσε! Η διαπλοκή στην Ελλάδα επικεντρώνεται στη δράση κυρίως της Siemens και της Intracom με τον ΟΤΕ. Στο πεδίο δράσης τους έτρεξε και το μεγαλύτερο τμήμα του μαύρου χρήματος.
Ο γυναικάδελφος Σέκερης αισθάνεται εξαιρετικά υποχρεωμένος απέναντι στην Siemens και στενά συνδεδεμένος με αυτήν. Από τα e-mails του διακρίνεται η διαρκής σχέση αφοσίωσής του προς την εταιρεία και το κυριότερο πεδίο της δράσης του, στην εταιρεία, που είναι οι επαφές με τον ΟΤΕ. Από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους πελάτες της Siemens. Χρησιμοποιήθηκε άλλωστε πολλές φορές από την μητρική Siemens για να ….. προσεγγίσει τους κατάλληλους εταίρους σε δύσκολες καταστάσεις αναθέσεων …..
Μάλιστα αναγνωρίζεται από την ίδια την εταιρεία αναγνωρίζεται ότι ο μπατζανάκης έχει συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση του ηγετικού ρόλου της Siemens στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. «Ξέρει όλες τις βρωμιές».

Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν ζητά την κλήση Σαμαρά για να μάθει όσα ξέρει για τις "βρωμιές" της Siemens;

Πέρα από τα όσα έχουν ανακοινώσει ή διαρρεύσει τα κόμματά τους κατά τη διάρκεια της ημέρας σχετικά με το θέμα των e-mail του κου Σέκερη, προχώρησαν ο Παναγιώτης Ρήγας κι ο Αναστάσιος Νεράντζης για το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία αντίστοιχα, μιλώντας στο δελτίο του MEGA. Πρώτα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τη siemens ανέπτυξε ένα τουλάχιστον αδύναμο επιχείρημα για να δικαιολογήσει τα περί "βρωμιών" της εταιρείας στις οποίες αναφέρθηκε ο συγγενής του Αντώνη Σαμαρά: "Όταν κανείς υπερασπίζεται τα δικά του συμφέροντα στο συγγενή του εξ'αγχιστείας είναι εύλογο και να υπερβάλει και από την αγανάκτηση να πει αυτά που λέει. Όταν καλείται μετά από δυόμιση και πλέον χρόνια να καταθέσει ενόρκως και αποκλείει όλες τις εκφάνσεις αυτής παρανομίας, τί άλλο περιμένουμε;" υποστήριξε ο κος Νεράτζης αναφερόμενος στην ένορκη κατάθεση του κου Σέκερη στην εξεταστική επιτροπή στις 16 Μαρτίου και μάλιστα "βάφτισε" αυτό το συλλογισμό "κοινό τόπο"! Ο Μανώλης Καψής υπονόησε πως ο Αντώνης Σαμαράς ήξερε ή έπρεπε να ρωτήσει και να μάθει σε τί είδους "βρωμιές" της siemens αναφέρεται ο συγγενής του αλλά ο κος Νεράντζης απέφυγε να απαντήσει.
Ο Παναγιώτης Ρήγας με τη σειρά του, πράσινο μέλος της εξεταστικής, διέψευσε πως το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την κλήτευση του Αντώνη Σαμαρά στην επιτροπή, βγάζοντας ουσιαστικά τρελούς όλους τους .....

Μικρά μυστικά για καλή ζωή

Μικρές αλλαγές στην καθημερινή ζωή σας μπορεί να φέρουν μεγάλες αλλαγές στην υγεία σας, όπως δείχνουν νέες μεγάλες έρευνες. Ο αναπληρωτής καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Πίτσαβος, ο αναπληρωτής καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Παπαϊωάννου και ο καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής του Πανεπιστημίου Κρήτης Αντώνης Καφάτος δίνουν πρακτικές συμβουλές για να  ....

"Σκάνδαλο εκατομμυρίων" σε βάρος του ΕΣΥ, καταγγέλει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η υπουργός Υγείας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα», αποκάλυψε ότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Νίκαιας διαπιστώθηκε πως τα ασφαλιστικά ταμεία απέδιδαν μόνο... θεωρητικά τα χρήματα νοσηλείας των ασφαλισμένων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μένουν τα ταμεία του νοσοκομείου άδεια και οι τσέπες κάποιων παραγεμισμένες!!
Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ μετά την αποκάλυψη- σοκ θα γίνει διασταύρωση των στοιχείων των ασφαλιστικών ταμείων με όλα τα νοσοκομεία.

Τα σνακ που αδυνατίζουν

Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, τα μικρά και συχνά γεύματα θεωρούνται ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το επιτύχετε. Τι μπορείτε όμως να τσιμπολογάτε μεταξύ των κύριων γευμάτων ώστε και να χορταίνετε και την προσπάθειά σας να μην υπονομεύετε;

Αν και το πρώτο που θα σκεφτόταν κάποιος είναι τα φρούτα, τα οποία παρέχουν σχετικά λίγες θερμίδες και άφθονα πολύτιμα για την υγεία θρεπτικά συστατικά, η Αμάντα Ουρσέλ, διαιτολόγος-διατροφολόγος της εφημερίδας «Τάιμς» του Λονδίνου επισημαίνει ότι  ......

Zoom στον γαλαξία μας

 (Click στην φωτογραφία για μεγέθυνση)

"Φάλτσο" Τζαβάρα στην Εξεταστική για Siemens: Αντί να μας πει τι γνώριζε ο αρχηγός του, μέσω μπατζανάκη, για τις "βρωμιές", κάνει στατιστική... επαφών!

Ο γραφικός κ. Τζαβάρας (της ΝΝΔ) φαίνεται πως αγνοεί, ότι όταν κάποιος έχει "ένοχες" σχέσεις με οικονομικούς παράγοντες δεν τις διατυμπανίζει ούτε τις κάνει μπροστά σε τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς! Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έκρυψε ποτέ την κοινωνική της γνωριμία με τον συμμαθητή της Χριστοφοράκο. Δεν είχε λόγο να το κάνει, όπως κάποιοι που έπαθαν αμόκ μόλις αποκαλύφθηκαν τα emails των μπατζανάκηδων... Καλά θα κάνουν τα λυκόσκυλα του σαμαρισμού στην Εξεταστική να βάλουν νερό στο κρασί τους, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... Και η ουρά αυτή λέγεται... Μητσοτάκης! Θα έχει να μας πει πάρα πολλά για το 1993, την τότε απόπειρα ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ και πώς ανετράπη βιαίως και παρανόμως η Κυβέρνησή του από τα κρατοκοδίαιτα συμφέροντα που λυμαίνονταν τον οργανισμό...

Η μόλυνση στον Κόλπο του Μεξικό


ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ.

Ντόρα Μπακογιάννη: "Βρείτε πού πήγαν οι μίζες και αφήστε τις κοινωνικές μου σχέσεις..."

Με μια δήλωση-καταπέλτη ενάντια στη λαζαριδομουρούτειο προπαγάνδα που πασχίζει εδώ και μήνες να ενοχοποιήσει την δημόσια κοινωνική της σχέση με το Χριστοφοράκο (παλαιό συμμαθητή της, όπως έχει αποκαλύψει), η Ανεξάρτητη Βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Κυρίως ξεμπροστιάζει την άνομη συμπαιγνία συμψηφισμού και αποπροσανατολισμού των "συγκατοίκων" Παπανδρέου και Σαμαρά, με την οποία επιχειρείται να κουκουλωθεί το πραγματικό Μέγα Σκάνδαλο Siemens: δηλαδή τα εκατομμύρια "μαύρο χρήμα" που μπήκε στα κομματικά ταμεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με ευθύνη των τότε (αλλά και νυν, αφού συγκαλύπτουν) ηγεσιών τους...
Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε:
«Επειδή μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής επιδίδονται και επενδύουν στη στατιστική επεξεργασία της δημόσιας κοινωνικής μου σχέσης και αντιλαμβανόμενη τους συνειρμούς που αυτή δημιουργεί στην κοινή γνώμη, έχω να δηλώσω τα εξής: Είναι σαφές ότι...

ΚΟΥΙΖ για στέλεχος της Νέας ΝΔ με τις 10 τουαλέτες ...!...!...

ΚΟΥΙΖ για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ποιος “αυγάτισε” τις τουαλέτες στη βίλα του;

Ποιο πρώην κυβερνητικό στέλεχος της Ν.Δ. και σκληρός υποστηρικτής του κ. Σαμαρά απέκτησε τα τελευταία χρόνια πολυτελή βίλα με...... 10 τουαλέτες ????????

Μας κυνηγούν.....

Για τον ΟΣΕ θα απολογηθεί κανείς;

Από χθες, το 49% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διατίθεται προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο, στο πλαίσιο του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Όπως αναμενόταν, ο ΟΣΕ εξελίχθηκε σε μια νέα Ολυμπιακή με τα χρέη του να αγγίζουν ιλιγγιώδη ποσά τα οποία μια χώρα που χρεοκοπεί δεν μπορεί να διαχειριστεί.Εδώ που φτάσαμε, η πώληση είναι η μόνη διέξοδος, η μόνη λύση.
Για το πως φτάσαμε μέχρι εδώ θα μιλήσει όμως κανείς; Θα απολογηθεί έστω κι ένας για την κατάντια ενός τόσο ζωτικού οργανισμού; Ως πότε θα χρεοκοπούν στην Ελλάδα δημόσιες επιχειρήσεις χωρίς να τιμωρείται ούτε ένας;

Η κρίση του Κρατισμού - Η κρίση του Ολυμπιακού


Η βαθιά οικονομική κρίση έχει και σοβαρές παράπλευρες απώλειες. Μια απ’ αυτές, ίσως όχι και η λιγότερο σημαντική, φαίνεται στο ποδόσφαιρο. Η λεγόμενη «μπάλα» δεν αποτελεί πλέον μια περιθωριακή ενασχόληση για το γέμισμα του ελεύθερου χρόνου των λαικών τάξεων. Εχει από χρόνια μετατραπεί σε κεντρικό μέσο διασκέδασης, με σημαντικό οικονομικό ρόλο σε τομείς της κοινωνικής ζωής που έχουν σημαντικό ρόλο και στην πορεία της οικονομίας. Τα ΜΜΕ κατ’ αρχήν εστιάζουν πάνω στο ποδόσφαιρο μεγάλο κομμάτι των προγραμμάτων τους αλλά σημαντικό μερίδιο των διαφημιστικών τους εσόδων.
Παράγοντες επίσης της οικονομίας παίρνουν μέρος στα αθλητικά δρώμενα, εκτός βέβαια εξαιρέσεων που έχουν να κάνουν με φανατικούς πραγματικούς οπαδούς ομάδων, με στόχο την προώθηση επιχειρηματικών επιδιώξεων. Ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτές συνδέονται με συναλλαγές με το δημόσιο. Η δύναμη της ψήφου των οπαδών εκτιμάται πως επηρεάζει τις πολιτικές αρχές ώστε να διευκολύνουν άλλες επιδιώξεις των ιδιοκτητών των ομάδων η και να κάνουν τα στραβά μάτια σε παρατυπίες φορολογικές και άλλες των ίδιων των ανωνύμων εταιριών των ομάδων η και άλλων επιχειρήσεων των ιδιοκτητών τους.
Το κράτος κατά καιρούς έχει προχωρήσει σε ρυθμίσεις ευνοικές χρεών ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών. Κάτι που σίγουρα δεν θα έκανε αν η σχετική εκκρεμότητα αφορούσε άλλες επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως σε περιόδους κρίσεων το ποδόσφαιρο συνήθως υποφέρει. Κι όχι βέβαια επειδή μειώνεται η προσέλευση φιλάθλων στους αγώνες η πέφτουν τα έσοδα από την αγορά εισιτηρίων. Η αιτία βρίσκεται στην κάμψη των κρατικών ευνοιών προς τις ομάδες. Είτε αυτές αφορούν σε παροχές, σε ειδικές ρυθμίσεις (φορολογικές κυρίως) είτε σε διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση παικτών και παραγόντων (κυρίως σε καθεστώτα αυταρχικά η ημι-αυταρχικά).
Στην Ελλάδα, θύμα της κρίσης φαίνεται να πέφτει ο Ολυμπιακός. Η ιδιοκτησία του, με μεγάλους λογαριασμούς, μέχρι πρόσφατα, στον δημόσιο τομέα της οικονομίας, είναι ολοφάνερο πως έχει πλέον περιορισμένο ενδιαφέρον αλλά και συμφέροντα. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ περιόρισε τις σχεδόν αποκλειστικές προμήθειες του οργανισμού από συγκεκριμένες εταιρίες. Η έλλειψη διεκδικήσεων σε άλλους δημόσιους τομείς αλλά και η προσδοκώμενη μείωση των εσόδων από διαφημίσεις και την τηλεόραση δείχνουν ένα μέλλον δύσκολο και δύσβατο. Στον Ολυμπιακό επίσης έχει ενδιαφέρον πως τα έσοδα του συλλόγου δεν πηγαίνουν μόνο στην ΠΑΕ. Αλλά σημαντικό μέρος τους εισπράττεται από άλλη εταιρία συμφερόντων της ίδιας της ιδιοκτησίας του συλλόγου.
Αν συνυπολογίσει κανείς πως η ομάδα έχει τεράστια έξοδα μπροστά της και περιορισμένες προοπτικές σοβαρών εσόδων (λόγω απουσίας από το Τσάμπιονς Λίγκ), ενώ οφείλει να πληρώνει για την χρήση του Σταδίου Καραισκάκη, είναι φανερό πως η κρίση δεν περιορίζεται στην οικονομία.

Ο μοναδικός ένοχος!

Είπε ότι θα διαγράψει τους πάντες. Όλοι έξω. Τον Βουλγαράκη για τη συμμετοχή σε off shore εταιρείες, τον Ρουσόπουλο για το Βατοπέδι και τον Παυλίδη για το δάχτυλο. Όσον αφορά τον Βουλγαράκη, η συμμετοχή σε off shore δεν αποδεικνύεται ή μάλλον για να γίνουμε και πιο σαφείς, αποδεικνύεται η μη συμμετοχή του. Για τον Ρουσόπουλο, ούτε καν στις πολιτικές ευθύνες δεν θα είναι για το Βατοπέδι, αφού ο ρόλος του δεν αποδεικνύεται αλλά απλά υποτίθεται και η υπόθεση ακόμα ερευνάται. Για τον Παυλίδη, ο χρηματισμός ποτέ δεν αποδείχθηκε και έχει ήδη τιμωρηθεί επειδή κούνησε το δάχτυλο στη Βουλή. Ο κος Σαμαράς όμως, είναι πραγματικά...

Δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό, κ. Σαμαρά, να παραμένετε στο δημόσιο βίο της χώρας μας…

«Η αναφορά στο δημόσιο ήθος δεν είναι ηθικολογία είναι ουσιώδης προϋπόθεση πολιτικής αποτελεσματικότητας. Κανείς δεν απαιτεί από έναν πολιτικό να είναι αλάνθαστος αλλά όλοι απαιτούν να είναι ακέραιος. Η ακεραιότητα για τον απλό πολίτη είναι αρετή, για τον πολιτικό είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ένας πολίτης αρκεί να είναι νόμιμος, ένας πολιτικός εκτός από νόμιμος οφείλει να είναι και ηθικός και ακέραιος. Τελεία και παύλα»... Με τα λόγια αυτά ο κ. Σαμαράς στο Έκτακτο Συνέδριο της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο «κάρφωσε» όλους εκείνους που αργότερα, ως αρχηγός του κόμματος, βάφτισε «βαρίδια» που «πλήγωσαν την παράταξη» και πρέπει να τεθούν στο πολιτικό περιθώριο.
Η αναφορά εκείνη είχε κάνει θετικές εντυπώσεις και είναι αλήθεια, ότι καταχειροκροτήθηκε από όλους τους σύνεδρους, ανεξάρτητα από την προτίμησή τους σε πρόσωπα. Και ποιος θα μπορούσε να έχει αντίρρηση σε μια τόσο «άψογη» τοποθέτηση…;
Όμως οι δημόσιοι άνδρες δεν κρίνονται από τα ωραία λόγια, που μάλιστα ανήκουν στην έμπνευση κάποιων περισσότερο ή λιγότερο αφανών λογογράφων, αλλά από το βίο και την πολιτεία τους στα δημόσια πράγματα. Ο κ. Σαμαράς -με τη συστηματική προπαγάνδα του πρακτορίστικου συστήματος που τον προωθούσε- πέτυχε να εμφανισθεί σχεδόν ως…

Κάτσικας – Κόκαλλης – Siemens …. Επιτέλους έδεσε ο κύκλος!...!

Από την Γερμανική Εισαγγελία πληροφορούμεθα ότι ο κάτοχος του λογαριασμού 205173ΜV δεν είναι άλλος από τον μυστηριώδη Μάριο Κάτσικα. Μέσω αυτού του λογαριασμού μια ολόκληρη σειρά επιχειρηματιών διοχέτευαν χρήματα στον Χριστοφοράκο και στα «μαύρα ταμεία» της Siemens, προκειμένου να δοθούν στη συνέχεια σε Έλληνες πολιτικούς ..... ή σε κομματικά ταμεία.!...!
Καλά μέχρι εδώ; Που δούλευε όμως ο Κάτσικας; Μετά την καταστροφή της φαρμακοβιομηχανίας του (από τους σεισμούς αν θυμάστε) «προσελήφθη» στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού. Εδώ μπαίνει για τα καλά στο κάδρο ο Σωκράτης. Πώς εξηγείται να βρίσκεται στο πλευρό του Κόκαλλη και την ίδια στιγμή να χρησιμοποιείται και να παρέχει διευκολύνσεις, στα μαύρα ταμεία της Siemens;
Επιτέλους φτάσαμε στο άτομο που συνδέει Κόκαλλη-Intracom με την Siemens!...!

Σέκερης. Ο άνθρωπος του Αδιάφθορου στην Siemens

Είναι φανερό πλέον ότι ο Σέκερης ήταν ο άνθρωπος του Μεγάλου Αρχηγού μέσα στην Siemens. Ήταν τα μάτια και τα χέρια του Αδιάφθορου. Η συγγένεια αποτελούσε την μεγαλύτερη δικλίδα ασφαλείας. Η σιωπή για τις βρωμιές» της Siemens επίσης εξασφαλισμένη. Εντυπωσιακή και η επιμονή του Σέκερη να παραμείνει στην εταιρεία, λες και διαφορετικά τα μπατζανάκια έχαναν τις ισχυρές προσβάσεις! Ο μπατζανάκης ουσιαστικά παρακαλεί τον Αντώνη να μεσολαβήσει ώστε να παραμείνει στην εταιρεία. Αγαπάει πάρα πολύ την Siemens. Τι βάθος έχει άραγε αυτή η αγάπη και σε ποιο βαθμό είχε ανταποδοτικότητα αυτή η «αγάπη»;