Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Αεροπλανικές περιπέτειες για τον αρχηγό Αντώνη


Χθες το απόγευμα μετέβη στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς ο πρόεδρος της Νέας Νέας Δημοκρατίας. Στην πτήση βρίσκονταν και όλοι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης και πολλά μεγαλοστελέχη. Οι περισσότεροι βρίσκονταν στην θέση «μπίζνες»!
Ο πρόεδρος πέρασε μαζί με την σύζυγό του και χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά και αμέσως μετά προχώρησε και κατευθύνθηκε για να καθίσει στην ουρά του αεροπλάνου. Είναι παιδί του λαού ξέρετε και αποφεύγει τις επαφές με τους καθήμενους στις θέσεις των επισήμων και των επιχειρηματιών. Τον χαλάνε! Προτιμά την ουρά!
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο πρόεδρος, συνεχώς σηκώνονταν για να επισκεφθεί τους βουλευτές του στην πρώτη θέση. Μέχρι που ενοχλήθηκαν κάποιοι συνεπιβάτες από τα πολλά πέρα δώθε.
Τι τους θέλεις τους συμβολισμούς πρόεδρε! Καλά τα θεατρινιλίκια αλλά μερικές φορές εκλαμβάνονται ως καραγκιοζιλίκια. Τουλάχιστον να κάθεσαι στη θέση σου γιατί ενοχλούνται οι συνεπιβάτες με τις εναέριες βόλτες σου….
Και μην πηγαίνεις για ποτό και κουβεντούλα στην Α’ θέση!...! Είπαμε ουρά. Τότε κάτσε στην ουρά και άσε τις περιπέτειες στον αέρα!...!

Ένταση στο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου


Στο γεύμα που παρατέθη χθες στην Θεσσαλονίκη προς τιμήν του προέδρου της ΝΔ, συνέβη κάτι πολύ απρόοπτο.
Όπως μας ενημέρωσε αυτόπτης μάρτυρας, ξαφνικά από διπλανό τραπέζι σηκώθηκε ένα ζευγάρι που ήθελε να πλησιάσει τον Πρόεδρο για να δηλώσει την πίστη, την αγάπη του και την αφοσίωσή του στο πρόσωπο του!
«Πρόεδρε! Εμείς είμαστε μαζί σου από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Εμείς πάντα σε ακολουθούσαμε» .
Έμειναν κόκκαλο οι παριστάμενοι.
«Πρόεδρε! Εμείς είμαστε μαζί σου από το 1993. Όταν ρίξαμε το Μητσοτάκη».
Άρχισε να σκύβει το κεφάλι ο αρχηγός, σαν να μην ήθελε να φαίνεται. Βρίσκονταν βλέπετε και πολλοί κομματικοί παράγοντες στο τραπέζι και δεν τους άρεσε το γραφικό θέαμα.
Προσπαθούσαν να τους τραβήξουν τα στελέχη του Αντώνη, αλλά αυτοί συνέχιζαν με το ίδιο πάθος! Κολλημένοι στην ΠΟΛΑΝ!
«Πρόεδρε εμείς είμαστε της Πολιτικής Άνοιξης και σε αγαπάμε».
Κάποιος από τους Καραμανλικούς παρενέβη και ζήτησε να απομακρυνθούν οι θερμοκέφαλοι οπαδοί γιατί παρενοχλούσαν το κομματικό γεύμα. Απομακρύνθηκαν σχεδόν βίαια φωνάζοντας «Ελλάς-Ελλάς Αντώνης Σαμαράς» και «Πρόεδρε εμείς είμαστε Πολιτική Άνοιξη και σε αγαπάμε»!
Η ατμόσφαιρα ήταν για αρκετή ώρα παγωμένη. Πάντως δεν φαινόταν στημένο το γεγονός.
Ήταν αυθόρμητες εκδηλώσεις δύο θερμοκέφαλων στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης!

Ευρωπαϊκή λύση στο ελληνικό πρόβλημα ζητά ο Μπαρόζο

Να καταλήξει σε ευρωπαϊκή λύση η Σύνοδος Κορυφής της επόμενης εβδομάδας για το ελληνικό ζήτημα ζητά ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, προτείνοντας τη σύναψη διμερών δανείων από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε να παρατείνεται άλλο αυτή η κατάσταση» ανέφερε ο πρόεδρος της Κομισιόν, ζητώντας από τη γερμανική και τις υπόλοιπες κυβερνήσεις της Ευρωζώνης να εγκρίνουν «πακέτο δανείων» προς ελάφρυνση του δημοσιονομικού βάρους της Ελλάδας.

Τα δάνεια, πρόσθεσε, δεν θα ήταν απαραίτητο να αποπληρωθούν άμεσα. Ο Μπαρόζο και ο πρόεδρος της ...

Τι χρειάζεστε για την αυτοκάθαρση στο Προσυνέδριο της ΝΔ;

Στο Προσυνέδριο της ΝΔ ξεκινάνε οι πραγματικές διαδικασίες αυτοκάθαρσης που προανήγγειλε ο αρχηγός Αντώνης.
Όλα τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος υποχρεούνται να εφοδιαστούν με ΑΖΑΧ, οινόπνευμα, AVA, ισχυρά καθαρτικά και κάθε είδους καθαριστικά για να αποδείξουν εμπράκτως στον Πρόεδρο ότι το λένε και το εννοούν το κήρυγμα της αυτοκάθαρσης. Σε αυτό το προσυνέδριο, η ΝΔ περνά από τη θεωρία στην πράξη! Ο αρχηγός θα απαγγέλει,από το βήμα του συνεδρίου, ποιήματα της 25ης Μαρτίου και από κάτω ο κόσμος της ΝΔ θα σκουπίζει και θα σφουγγαρίζει με το γαρίφαλο στ΄ αυτί και το χαμόγελο στα χείλη!
Αυτό δεν θα είναι συνέδριο. Το Βελλίδειο θα γίνει το σπίτι της μουρλής νοικοκυράς. «Θάνατος στα μικρόβια» θα βροντοφωνάζουν οι νεολαίοι του Κώστα Χατζή και ο πρόεδρος θα βαθμολογεί τις επιδόσεις των στελεχών στο σφουγγάρισμα, στο σκούπισμα και στην απολύμανση. Εξάλλου τι "Σφουγγαράκης" είναι;
Παράλληλα θα λειτουργεί και κομματικό χαμάμ για να χαλαρώνουν οι σύνεδροι απ’ το πολύ σκύψιμο. Κάθε σύνεδρος με τον μασέρ του και κάθε συνέδρισσα με την μανικιουρίστρα της. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή ανήκει στον Μέγα Διδάσκαλο Σαμαρά!
Μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου όλοι οι σύνεδροι θα μετάσχουν σε διαδήλωση για τα δικαιώματα της συμπαθέστατης τάξης των καθαριστριών. Της πορείας θα ηγείται ο ίδιος ο αρχηγός κρατώντας στο ένα χέρι τη σκούπα και στο άλλο το φαράσι. Ο αρχηγός δεν έχει μπεγλέρι, ούτε και καπνίζει, οπότε μην περιμένετε να κρατάει "στόνα χέρι το τσιγάρο, στ’ άλλο χέρι το μπεγλέρι"!
[Στα μεγάφωνα θα ακούγεται το τραγούδι "Δώδεκα κι' ουτένα τηλεφώνημα".... 
Θυμίζει πολλά στον πρόεδρο. Την Άννα, την ανεργία 12% και τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Είναι τελικά μεγάλη ποιητική φυσιογνωμία ο αρχηγός! Θα το πάρει το Νόμπελ της αυτοκάθαρσης!]

Και με το... διάβολο συμμαχούν, για να μαζέψουν λεφτά!!!

Η πιο ανήθικη διαχρονικά φοροεισπρακτική πολιτική των κυβερνώντων έχει να κάνει με τις κάθε τόσο μεγάλες αυξήσεις στους φόρους καπνού και αλκοόλ. Κάποιοι «καλοπροαίρετοι» μάλιστα θέλουν να βλέπουν πίσω από τη συνήθη αυτή φορομπηχτική πρακτική της εξουσίας μέχρι και... «παιδαγωγικούς» σκοπούς... Δηλαδή την μείωση των καπνιστών και των αλκοολικών... Και όμως! Η φιλοσοφία της επιβολής αυξήσεων επί αυξήσεων στα ποτά και τα τσιγάρα κάθε άλλο παρά... αγαθή είναι! Αλίμονο... για το Κράτος εάν οι αυξήσεις στα ανωτέρω εθιστικά προϊόντα οδηγήσουν στην παραμικρή μείωση της κατανάλωσής τους... Όλο το «σατανικό» σχέδιο θα τιναχθεί τότε στον αέρα! Γιατί το μόνο που νοιάζει τα «γεράκια» της Οικονομίας είναι να μαζέψουν λεφτά απ’ όπου μπορούν! Πατώντας ακόμη και επί πτωμάτων! Και εν προκειμένω... κυριολεκτούμε...

Και ο Ζαγορίτης μπαινοβγαίνει στο γραφείο του Καραμανλή!

Που τον βρίσκεις, που τον χάνεις, τον Ζαγορίτη … στο γραφείο του Καραμανλή!
Κάτι δεν πάει καλά με τις ισορροπίες τρόμου στο εσωτερικό της Νέας Ρηγίλλης και μαζεύονται σιγά σιγά τα απολωλότα πρόβατα στο … μαντρί του πρώην.
Άλλο που δεν θέλει ο πρώην πρωθυπουργός μια και μετά την πρώτη ήττα του Σαμαρά στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όλα είναι ανοιχτά.
Το παιχνίδι δεν τελείωσε για τον πρώην όπως διαδίδουν τα παπαγαλάκια του Αντώνη, που πιστεύουν ότι με τον Μουρούτη, τον Μαρκόπουλο, τον Διονύση Καραχάλιο και άλλους Πολανίτες ή υστερικούς νεοδεξιούς, θα πάρουν το κόμμα.
Γελάνε στην παρέα του Καραμανλή όταν αναφέρονται στις «μεγάλες» προσωπικότητες των στενοσυμβούλων !...!

Στη Βουλή και ο Λαζαρίδης!

Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα!
Θεωρείται ο στενότερος σύμβουλος του αρχηγού. Δεν κάνει ρούπι χωρίς να τον ρωτήσει, όσο και αν ο κατακόκκινος Πάνος νομίζει ότι αυτός κάνει κουμάντο στα επικοινωνιακά του προέδρου.

Πρόκειται για τον «παιγνιδιάρη» και πρώην μεγαλογκόμενο, Χρύσανθο Λαζαρίδη. Ως το πρώτο μεγαλοκαμάκι της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, τον παρουσιάζουν οι φίλοι του! Σήμερα είναι η σκιά και η ψυχώ του προέδρου. Για να τον τιμήσει ο Αντώνης αποφάσισε να τον βάλει στο Επικρατείας ώστε να γίνει βουλευτής χωρίς περεταίρω προβλήματα. Τον διορίζει ουσιαστικά βουλευτή μια και αν κατέβει σε καμιά εκλογική περιφέρεια ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνυποψήφιους.

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το ποίημα που θα μας πει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος!

Σε κάθε ομιλία του Σαμαρά, ο Λαζαρίδης προσθέτει και ένα νέο ποίημα. Καμιά φορά τα κενά καλύπτονται πολύ ωραία με ποιματάκια. Καμιά φορά ο πρόεδρος δεν ξέρει τι του γίνεται. Όπως την τελευταία φορά με το πολύ γνωστό ποίημα «Αν» του Κίπλινγκ. Ε δεν μπορούσε να το μεταδώσει ο αρχηγός Αντώνης. Σε αυτό το ποίημα δεν τα πήγε καθόλου καλά, όσο και αν το «Αν» είναι βατό και διάσημο.
Πρόταση: λόγω των ημερών και λόγω εθνικιστικού παροξυσμού που χαρακτηρίζει τους στενοσυμβούλους του προέδρου, καλό θα ήταν να μας έλεγε, ο αρχηγός, ένα ποιματάκι της 25ης Μαρτίου. Του πάει! Μπορεί να αλυσοδεθεί και να κάνει την αδελφή μας τη Βόρειο Ήπειρο και να αλυσοδέρνεται πάνω στην εξέδρα προς χάριν της τέχνης, του πολιτισμού και της δραματοποίησης. Θα είναι τέλειος! Να η ευκαιρία να κηρύξει και κανά πόλεμο στους προαιώνιους εχθρούς του Έθνους!...!

Εμφύλιος στελεχών στη ΝΔ για την πρωτοκαθεδρία

... σε θέματα επικοινωνίας και διαδικτυακής ενημέρωσης.

Στη μάχη συμμετέχουν ο κατακόκκινος Πάνος που υποσκάπτει τα στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης. Φυσικά τα ανοιξιάτικα στελέχη δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Υποσκάπτουν με τη σειρά τους, τον Πάνο, και ο Πάνος αρνείται φυσικά να παραδώσει τα όπλα στους Λαζαριδομουρούτηδες.
Και στα δύο στρατόπεδα έχουν ενεργοποιηθεί μηχανισμοί μέχρι και στην μπλογκόσφαιρα. Οι Λαζαριδομουρούτηδες καταγγέλλουν τον Πάνο για στενές επαφές με τον γνωστό Παπαγιάννη και κάπου στο κάδρο βάζουν και τον Ρουσόπουλο. Εξ’ ου και τα "σκληροπυρηνικά" σενάρια «να φύγουν μόνοι τους όσοι προσέβαλαν τον αρχηγό και την παράταξη». Δεν είναι τυχαίο ότι οι στελεχάρες της ΠΟΛΑΝ προσπαθούν να αναγκάσουν τα στελέχη, της προηγούμενης κυβέρνησης, που ενεπλάκησαν (δίκαια ή άδικα) σε κάποιες περιπέτειες, να φύγουν μόνα τους, για να μην ασχοληθεί ο πρόεδρος με διαγραφές και επιπλήξεις. «Ας φύγουν μόνοι τους» . «Μην στενοχωρούν τον πρόεδρο»! .. Αναφέρονται φυσικά στους Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και Παυλίδη(κυρίως). Άτομα με τα οποία ο Πάνος φαίνεται ότι διατηρεί κάποιες επαφές.
Ουσιαστικά «οι Μουρούτηδες του Λαζαρίδη», προσπαθούν να ανοίξουν τρύπες για να χώσουν περισσότερα στελέχη της ΠΟΛΑΝ στο νεοκλασικό. Και αποκεφαλίζοντας τον Πάνο, τακτοποιούν πολλά φιλαράκια τους από την αξέχαστη εποχή της «Άνοιξης»! Δεν μπορούν με τίποτα να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Βλέπουν καχύποπτα και μικρόψυχα οποιονδήποτε σχετίζεται με τον Κ. Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη. Οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα. Μοναχοφάηδες! Τα θέλουν όλα δικά τους και ο αρχηγός δεν μπορεί παρά να τους κάνει συνεχώς το χατίρι μια και ανήκει στην ίδια πολιτική συνομοταξία …

Όλο το νομοσχέδιο για τη φορολογία

Από την "Καθημερινή"
Έδωσε στη δημοσιότητα το προσχέδιο του νόμου για τη φορολογική μεταρρύθμιση το οποίο είναι υπό διαμόρφωση.
 

Μαθητές από τη Μυτιλήνη θα στείλουν δορυφόρο στο Διάστημα

 Τύφλα να 'χει η NASA! Τη «μαγεία» των διαστημικών αποστολών θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν δέκα μαθητές από τη Μυτιλήνη! Οι μικροί επιστήμονες που φοιτούν στο 3ο Λύκειο και επιλέχθηκαν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) να συμμετάσχουν στον πρώτο ευρωπαϊκό διαγωνισμό CanSat, ανάμεσα σε έντεκα συνολικά ομάδες, θα έχουν τη δυνατότητα, τον ερχόμενο Αύγουστο, να εκτοξεύσουν στο Διάστημα τον δικό τους πραγματικό μίνι δορυφόρο, σε διαστάσεις ενός κουτιού αναψυκτικού!

Οπως είπε στην «Espresso» ο καθηγητής Φυσικής της ομάδας των μαθητών Γιώργος Κοντέλλης, «σε ένα κουτάκι, που δεν θα είναι μεγαλύτερο από αυτό των ...
 

To προφίλ των Ελλήνων χρηστών Διαδικτύου

 Στους άνδρες, τους νέους ηλικίας κάτω των 24 ετών, τα άτομα υψηλού μορφωτικού επιπέδου και στους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων συναντάμε τα υψηλότερα ποσοστά διείσδυσης του Διαδικτύου στη χώρα μας. Αυτό επισημαίνει το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας σε πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα του για το προφίλ των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου.
 
Σημειωτέον πάντως πως τα στοιχεία που αναφέρονται προέρχονται από την έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στο τέλος του 2008, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε έρευνα μέσα στο 2009. Στο σημείωμα του, το Παρατηρητήριο κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα ψηφιακά χάσματα που δημιουργούνται. Κατ’ αρχήν, υπάρχει το γεωγραφικό χάσμα, δεδομένου ότι στις ...

Τα torrents δικαιώνονται!

Με μια απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη, ισπανικό δικαστήριο έκρινε πως ο διαμοιρασμός αρχείων μέσω διαδικτύου μπορεί να είναι νόμιμος. Συγκεκριμένα, Ισπανός δικαστής στην υπόθεση εκδίκασης ιδιοκτήτη σελίδας απ’ όπου μπορεί κανείς να κατεβάσει μουσική, έκρινε νόμιμες τις σελίδες που περιέχουν συνδέσμους (links) προς περιεχόμενο, το οποίο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Επίσης θεωρεί νόμιμο και τον διαμοιρασμό τέτοιου περιεχομένου (μέσω torrent για παράδειγμα) αν γίνεται για μη κερδοσκοπικούς λόγους!
Αυτό σημαίνει ότι τα torrent sites στην Ισπανία είναι πλέον νόμιμα, αφού όπως λέει ο ίδιος ο δικαστής δεν υπάρχει νόμος, που να αποδεικνύει το αντίθετο. Με πολύ απλά λόγια οι σελίδες μπορούν να φιλοξενούν torrents, οι χρήστες να τα ανταλλάσσουν ,αρκεί κανένας να μην έχει κέρδος από όλη αυτή την διαδικασία.

Metropolis [the blog]

My name is:"WARREN LICH" / concept trailer /

Βατοπέδι: ποιοί θα πάνε φυλακή...

Επειδή πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το «αν θα πάει κανένας φυλακή» φαίνεται ότι ναι, σε λίγες εβδομάδες θα περάσουν από την πόρτα της φυλακής κάποιοι από τους κρατικούς αξιωματούχους που χειρίστηκαν το θέμα του Βατοπεδίου αλλά και ο...

Στο 18% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!!!!.....


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του politicsnews.gr, δημοσκόπηση της Kapa Researsh δείχνει την διαφορά με το ΠΑΣΟΚ να αυξάνεται, οι διαρροές προς τον Καρατζαφέρη να φτάνουν το 8,6% και η ΝΔ να είναι καθηλωμένη στο...

Τα καυτά παρασκήνια ενός υπουργικού συμβουλίου

Υπουργικό συμβούλιο λέει, για να συζητήσουν και να διορθώσουν κάποια σημεία των αποφάσεων για τα νέα φορολογικά μέτρα. Κλάιν μάιν δηλαδή…
Η κατάσταση είναι τέτοια, που...

Τα παλικάρια της κυβέρνησης ΠαΣοΚ βοηθούν τους κερδοσκόπους ( !; )

Οι Γερμανοί στη Σύνοδο Κορυφής της 25 - 26ης Μαρτίου ετοιμάζονται να μας διασύρουν και να καταγγείλουν την κυβέρνηση για κερδοσκοπικά παιχνίδια.
Κι όσο η κυβέρνηση παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια λέγοντας ότι δεν έχει ανάγκη από οικονομική στήριξη, τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν.
«Η χώρα μας δεν ζητά και δεν θα ζητήσει οικονομική βοήθεια από κανέναν. Ούτε από τους Ευρωπαίους εταίρους, ούτε από το Διεθνές Νομισματικό ταμείο, που θα ήταν η ύστατη επιλογή μας».
Αυτά είπε ο Παπανδρέου στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο και στο άκουσμα τέτοιων απίστευτων δηλώσεων, οι αγορές τίναξαν τα spread’s στα ύψη, εκτοξεύοντας τα στις 316 μονάδες βάσης, 16 μονάδες ψηλότερα από χθες.
Η δήλωση του αυτή δείχνει ότι...

Μας κρατά σε αγωνία...

Οι “Μάχες” του ΓΑΠ...

Διανύουμε τον έκτο μήνα διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ και η χώρα μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι. Προσπαθώ να καταλάβω ποιοι είναι οι στόχοι του Γεωργίου Παπανδρέου για την διαχείριση της κρίσης και αδυνατώ. Μου είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να κατανοήσω τι ακριβώς σκέφτονται στην κυβέρνηση μιας και τα όσα κάνουν είναι αλλοπρόσαλλα. Αν μάλιστα παρασυρθεί κάποιος στο κυκεώνα των ανοησιών που διαδίδουν τα διάφορα παπαγαλάκια μέσω των ΜΜΕ ή πλέον και μέσω των Social Media θα πάθει παράκρουση και θα ξεχάσει και αυτά που ξέρει.
Είμαστε μία χώρα της οποίας ο Υπουργός Οικονομικών αποκαλεί την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μέσο πίεσης χρησιμοποιώντας εκφράσεις τύπου “Θέλουμε να υπάρχει ένα γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι”. Δεν θα αναλωθώ στο να εξηγήσω πόσο γελοία είναι η συμπεριφορά της κυβέρνησης με τις εξαγγελίες και τα μέτρα γιατί είναι πλέον μάταιο. Όλοι καταλαβαίνουμε πως οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν και το μόνο που κάνουν είναι επικοινωνιακή διαχείριση της ανεπάρκειας τους όμως οι φανφάρες που λένε δεξιά – αριστερά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται μονίμως στο εξωτερικό για να...

Στο 12% θα φτάσει τον Μάρτιο η ανεργία

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου Εργασίας. Ως το 2013 δεν θίγεται αυτός που θεμελιώνει δικαίωμα τότε, αλλά δεν χάνει καν το δικαίωμά του εκείνος που επιλέγει να παραμείνει στην υπηρεσία του, είπε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας.

Στο 12% θα εκτιναχθεί η ανεργία στο τέλος του Μαρτίου, εκτιμά το υπουργείο Εργασίας, με βάση τις προβλέψεις τις Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Την ίδια δε στιγμή αυξήθηκε η απασχόληση (ελαστικές μορφές εργασίας, η μερική, εκ περιτροπής) από 5,8% τον Οκτώβριο στο 6% με 6,5% σήμερα.

Παρουσιάζοντας την αναλυτική εικόνα των στοιχείων, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής - κατά την συζήτηση πρότασης νόμου του ΚΚΕ για τα εργασιακά - ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι η ανεργία το ...

Θα έχουμε δουλειά ρε κόπανε;