Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η γραμματέας του Αρχηγού Αντώνη στο Facebook του Χατζή

Κατά τα άλλα ο Αρχηγός δεν ασχολήθηκε με τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ !...!
Η γραμματέας του Αρχηγού Ερμιόνη Καραχάλιου δίνει οδηγίες και πουλάει ήθος στο facebook του Χατζή. Θαυμάστε το facebook status της κόρης του Καραχάλιου και γραμματέως του Αντώνη Ζίγδη-Σαμαρά που την έχει διορίσει και στη Βουλή.
Αφιερωμένο σε όσους θεωρούσαν πως το περιβάλλον του Σαμαρά δεν στήριζε Χατζή με πάθος.

Η μέρα των Ινδιάνων

Paraguayan Maka Indians dance during the celebration of the American Indian Day in Puente Remanso, on the outskirts of Asuncion April 19, 2010.  REUTERS/Jorge Adorno (PARAGUAY - Tags: SOCIETY)

Οι Ινδιάνοι Maka της Παραγουάης χορεύουν στην Puente Remanso, την ημέρα των Ινδιάνων της Αμερικής (American Indian Day)
REUTERS/Jorge Adorno (PARAGUAY - Tags: SOCIETY)

συμβαίνει ΤΩΡΑ! Βρέθηκε η γιάφκα του «Επαναστατικού Αγώνα»

Κλείνει άλλος ένας κύκλος αίματος!
Από την Αντιτρομοκρατική διαρρέουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για την ανακάλυψη της αναζητούμενης γιάφκας. Οι έρευνες γίνονταν σε πολυκατοικία στην Κυψέλη στην διασταύρωση Αιγίνης και Ύδρας. Αυτή τη στιγμή έχει εκκενωθεί η πολυκατοικία.
Τα ευρήματα είναι πολύ σημαντικά και όλα δείχνουν γιάφκα, αφού βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά που σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τον Γουρνά, στο όνομα Γριβοκωστόπουλος Αναστάσιος, επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα, η οποία είχε εντοπιστεί στο αυτοκίνητο του τρομοκράτη. Τηλεφώνημα οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Γιατί χτυπιέται έτσι ο Αρχηγός;

Τί έχει ο Αρχηγός και χτυπιέται έτσι;
Αρχηγέ τί πίνεις;
Και γιατί η Φωτεινή ανταγωνίζεται σε χτυπήματα τον Μέγα Αρχηγαντώνη;
Πίνει και αυτή;
Στα πόσα χτυπήματα γίνεσαι αγωνιστής και αγωνίστρια της Νέας Πολιτικής Άνοιξης;
Θα πίνουμε όλοι μαζί;

Πλημμύρες στην Ουκρανία

A man pushes a bike along a flooded road in the village of Radul, about 200 km (124 mile) north of Kiev, April 19, 2010. Melting snow caused flooding in parts of Ukraine, local media reported. REUTERS/Konstantin Chernichkin (UKRAINE - Tags: DISASTER ENVIRONMENT)People ride in a horse-drawn cart along a flooded road in the village of Radul, about 200 km (124 mile) north of Kiev, April 19, 2010. Melting snow caused flooding in parts of Ukraine, local media reported. REUTERS/Konstantin Chernichkin (UKRAINE - Tags: DISASTER ENVIRONMENT ANIMALS)
Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και από ένα χωριό, κοντά στο Κίεβο, που λέγεται Radul. Οι πλημμύρες προήλθαν από το λιώσιμο των πάγων όπως ανακοίνωσαν τα τοπικά ΜΜΕ…
REUTERS/Konstantin Chernichkin (UKRAINE - Tags: DISASTER ENVIRONMENT)

Αεροφωτογραφία του κλειστού αεροδρομίου της Φραγκφούρτης

An aerial view of the closed Frankfurt's airport April 19, 2010. German airports remain closed due to the ash cloud caused by an Icelandic volcano that turned northern Europe into a no-fly zone. REUTERS/Johannes Eisele (GERMANY - Tags: ENVIRONMENT TRANSPORT BUSINESS)An aerial view shows Lufthansa planes parked on the tarmac of the closed Frankfurt's airport, April 19, 2010. German airports remain closed due to the ash cloud caused by an Icelandic volcano that turned northern Europe into a no-fly zone. REUTERS/Johannes Eisele (GERMANY - Tags: ENVIRONMENT TRANSPORT BUSINESS)
Η Βόρεια Ευρώπη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση no-fly zone.
REUTERS/Johannes Eisele (GERMANY - Tags: ENVIRONMENT TRANSPORT BUSINESS)

Σπαρταριστός διάλογος με Σαμαρά στο Ναύπλιο!

Ο σκληρός λαϊκοδεξιός κύκλος και ο ανοιξιάτικος μηχανισμός της Ρηγίλλης είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την "αναίτια" επίθεση Μανώλη στη Ντόρα Μπακογιάννη. Σας έχουμε ενημερώσει για το εναλλακτικό σχέδιο που είχαν καταστρώσει τα στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης σε περίπτωση που δεν τους άρεσε η παρέμβαση της Ντόρας στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο. Και φυσικά δεν τους άρεσε η Ντόρα. Οπότε αμόλησαν το σκυλί Μανώλο για να «δαγκώσει». Σε πολλά στελέχη της ΝΔ δεν άρεσαν οι χυδαίες επιθέσεις του Μανώλη προς τη Ντόρα.
Ο Κωστούρας, μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, μόλις είδε, αμέσως μετά, τον Σαμαρά, του εξέθεσε τις αρνητικές εντυπώσεις που άφησε ο διχαστικός Μανώλης και οι πολωτικές εμπάθειές του. «Ο Μανώλης δεν ήταν αυτός που απειλούσε τη ΝΔ μέχρι πρόσφατα; Τόσο εύκολα ξεχνάμε το θράσος που είχε; Να καταγγείλουμε τα στελέχη που δεν άφηναν τη ΝΔ να κυβερνήσει και έκαναν αντιπολίτευση στη ΝΔ»… Παραπονέθηκε και για τις εσωκομματικές διαδικασίες που ακολουθούνται, τις περισσότερες φορές, εκτός καταστατικού…. «Πρόεδρε έχουμε χορτάσει από μεγαλοστομίες. Κι’ άλλοι μας είπαν ωραία λόγια.»
Ο Αρχηγός τον διέκοψε και τον ρώτησε απότομα και κοφτά: «Και εσύ τι προτείνεις για την οικονομία»; Οι αυτήκοοι μάρτυρες του επεισοδίου .. πάγωσαν! «Τι ήταν πάλι αυτή η πατάτα; Πώς του κατέβηκε του Αρχηγού και ρώτησε για την οικονομία όταν του παραπονέθηκαν για τις εσωκομματικές διαδικασίες και το Μανώλη;» Ο Αρχηγός έχει πειστεί από τους κόλακες που τον περιτριγυρίζουν ότι είναι κάτι σαν λαϊκός ήρωας και Μεσσίας του Έθνους. Δεν ανέχεται κριτική και αμφισβήτηση. Σε κάθε ευκαιρία δείχνει το αυταρχικό του πρόσωπο, την πολιτική του μικροψυχία και την κομπλεξική εμπάθεια που τον διακρίνουν.
Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το ποίημα που θα μας πει στην επόμενη ομιλία του ο Αρχηγός!

Οι Μακεδόνες της Ουγγαρίας

Σε όλο τον κόσμο έχουν «κολλήσει» τα εμπορεύματα προς Ευρώπη.

Workers pile up boxes of garments in a cargo area of the Sukarno-Hatta airport on the outskirts of Jakarta
A worker walks among boxes of garments in a cargo area of the Sukarno-Hatta airport on the outskirts of Jakarta

Τα μεγάλα αεροδρόμια της Βόρειας Ευρώπης, λόγω της ηφαιστειακής στάχτης, παραμένουν κλειστά και τα εμπορεύματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου έχουν κολλήσει στις αποθήκες των αεροδρομίων.
Στη φωτογραφία, εργάτης στο αεροδρόμιο Sukarno-Hatta της Jakarta σπρώχνει τα κιβώτια για να μπορέσει να αποθηκεύσει και τα επόμενα που συνεχώς καταφθάνουν. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση στις περισσότερες αποθήκες των αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο.


REUTERS/Crack Palinggi (INDONESIA - Tags: TRANSPORT BUSINESS)

Η Τζούλια στη Βουλή !...!

Ανακοινώθηκε η πτήση Air Berlin 4326 από Ισπανία, στο Μόναχο.

Air Berlin flight 4326 is announced on a flight billboard at Munich's international airport April 19, 2010. The flight from Spain arrived after the airline got the permission to transport the passengers on a visual flight. Large parts of Europe enforced no-fly rulings for a fifth day on Monday because of a huge ash cloud from an Icelandic volcano that has caused the worst air travel chaos since the September 11 attacks. REUTERS/Michael Dalder (GERMANY - Tags: TRANSPORT POLITICS SOCIETY TRAVEL)
Air Berlin flight 4326 arrives at Munich's international airport

Η πτήση 4326 από Μαγιόρκα  ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο ταμπλό του Μονάχου. Η πτήση ήταν δοκιμαστική και επιτυχής.

REUTERS/Michael Dalder (GERMANY - Tags: TRANSPORT POLITICS SOCIETY TRAVEL)

Νέο ρεκόρ:έως και τις 481 μονάδες βάσης εκτοξεύθηκε το spread στα ομόλογα

Η διαφορά απόδοσης (επιτοκίου) μεταξύ του 10ετούς κρατικού ομολόγου αναφοράς με τον αντίστοιχο γερμανικό τίτλο διευρύνθηκε σήμερα σε νέο επίπεδο-ρεκόρ, καθώς στις αγορές εκτιμούν ότι η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης είναι «θέμα χρόνου».

Συγκεκριμένα, το spread διευρύνθηκε μέχρι και τις 481 μονάδες βάσης, υψηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 1998, από 430 την περασμένη Παρασκευή. Η αγορά άνοιξε με το spread στις 432 μονάδες. Η απόδοση του 10ετούς τίτλου διαμορφώνεται στο 7,75%, ενώ άνοιξε στο 7,38%.

Σημειώνεται ότι το αντίστοιχο spread στα πορτογαλικά ομόλογα είναι 147 μονάδες (+8 μονάδες έναντι της Παρασκευής) και στα ιρλανδικά 153 (+6 μονάδες έναντι της περασμένης εβδομάδας).

Ηττήθηκε ο εκλεκτός του συστήματος Σαμαρά, Κώστας Χατζής

Διαστάσεις εσωκομματικής ήττας προσλαμβάνει για τον κ. Αντώνη Σαμαρά η εκλογή του κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου ως νέου πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ.

Είναι δεδομένο ότι ο εκλεκτός της Ρηγίλλης που είχε και την έγκριση της ηγεσίας είναι ο ηττημένος της αναμέτρησης κ. Κώστας Χατζής. Στην διαδικασία της εκλογής που ήταν ανοικτή πήραν μέρος περίπου 43.000 νέοι σε όλη την χώρα κάτι που η Ρηγίλλης θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό αφού κατά την άποψή της δείχνει ότι οι νεοδημοκράτες διατηρούν το ενδιαφέρον τους για τις κομματικές διεργασίες. Μάλιστα τονίζει περισσότερο τη μεγάλη συμμετοχή και λιγότερο το αποτέλεσμα. Φυσικά ο πρόεδρος του κόμματος δεν είχε δείξει την προτίμησή του δημοσίως και επισήμως και οι δύο υποψήφιοι ήταν με την ηγεσία. Πάντως ο κ. Χατζής ήταν .....

Κάτι δεν μου αρέσει στους αριθμούς της ΟΝΝΕΔ

Κάτι δεν πάει καλά με τους αριθμούς.
Γνωρίζουμε ότι ο Παπαμιμίκος είναι 31 χρονών, και ας υποθέσουμε ότι δεν τον ψήφισε κανένας πάνω από αυτή την ηλικία. Επεκτείνουμε την υπόθεση και για τους ψηφοφόρους του Χατζησαμαρά, και λέμε ότι το εκλογικό σώμα των 43.000 ψηφοφόρων, έχει ανώτατο ηλικιακό όριο 31 ετών.
Αν πάμε στην πυραμίδα ηλικιών της Ελλάδος (2005) και κάνουμε μερικές προσθέσεις σο χέρι, θα δούμε ότι
απο ηλικία 20 - 29 έχουμε 860.000 ιθαγενείς
απο ηλικά 30 - 59 έχουμε 2.340.000 ιθαγενείς
και με λίγη αριθμητική και περισσότερη φαντασία, ισχυρίζομαι ότι αν ψήφιζαν όλοι οι Νεο-Δημοκράτες για αρχηγό στην ΟΝΝΕΔ θα έπρεπε να ....

"Prince of Persia" .... η ταινία

Συμπεράσματα από την εκλογική διαδικασία στην ΟΝΝΕΔ

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου στην ΟΝΝΕΔ. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο για όσους μπορούσαν να αξιολογήσουν πραγματικά μεγέθη της οργάνωσης και τις εμπλεκόμενες μεριές. Μέσα από την διαδικασία μπορεί κανείς να εξαγάγει κάποια πολύ χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης οφείλει να αξιολογήσει αν επιθυμεί να παραδώσει μία ΟΝΝΕΔ καλύτερη από αυτή που παραλαμβάνει.

1. Η παρέμβαση στην κοινωνία είναι μικρή
Στην διαδικασία ανάδειξης προέδρου στην ΟΝΝΕΔ συμμετείχαν 43221 νέοι ηλικίας 16-32 ετών. Νούμερο μικρό αν αναλογιστεί κανείς πως στις προεδρικές εκλογές της ΝΔ συμμετείχαν περίπου 800.000. Αυτό αναλογεί πρακτικά σε 5,4% του συνόλου, ποσοστό εξαιρετικά μικρό. Αυτό το ποσοστό έρχεται να επιβεβαιώσει τις ....

Η κουλτούρα της ατιμωρησίας

Μελετώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τα άρθρα και τις συνεντεύξεις των κ. καθηγητών, πρυτάνεων και λοιπών ανθρώπων των γραμμάτων στον ημερήσιο αθηναϊκό Τύπο. Θλίβομαι ειλικρινά για την υποβάθμιση και διάλυση της παιδείας γενικώς και ιδιαίτερα της τριτοβάθμιας, η υπονόμευση της οποίας προκαλείται κυρίως εκ των έσω από γνωστούς σε όλους καθηγητές, οι οποίοι, όχι μόνο δεν εφαρμόζουν τους από την Πολιτεία ψηφισμένους νόμους, αλλά ευθέως και ευθαρσώς προτρέπουν τους επιμελείς και φιλήσυχους φοιτητές να βγουν στους δρόμους και να πετούν φωτιά και σίδηρο στα αδέρφια τους, που εκ του νόμου είναι εντεταλμένοι να προστατεύουν και να περιφρουρούν την περιουσία και τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών.
Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης στην «Κ» γράφει: «Πέρυσι τον Δεκέμβριο έγραψαν πολλοί, υποστηρίζοντας ανθρώπους που απλώς κατέστρεφαν. Ενας περιώνυμος καθηγητής πανεπιστημίου μπήκε στην ....

Άσχημα μηνύματα και για Σαρκοζί

Τo 65% δεν θέλει επανεκλογή Σαρκοζί
Μετά την ήττα στις περιφερειακές εκλογές και τις προσπάθειες της συζύγου του και άλλων κοντινών του προσώπων να τον αποτρέψουν από μια δεύτερη θητεία, δημοσκόπηση έδειξε χθες ότι δύο στους τρεις Γάλλους δεν θα ήθελαν να δουν τον Νικολά Σαρκοζί να ξανακατεβαίνει ως υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας το 2012.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας BVA για το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal+, το 65% των Γάλλων ψηφοφόρων δεν θα ήθελε ο Γάλλος πρόεδρος να διεκδικήσει την επανεκλογή του σε δύο χρόνια από σήμερα.
Ωστόσο το 82% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι περιμένει ότι Σαρκοζί θα βάλει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά.

Γιατί έχασε ο Κώστας Χατζής στην ΟΝΝΕΔ

Μετά την έκδοση των επίσημων αποτελεσμάτων και την ιστορική εκλογή του Ανδρέα Παπαμιμίκου στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε τα τρία λάθη του αντιπάλου του Κώστα Χατζή, τα οποία συνέβαλλαν στην ήττα του.
1. Στρατηγική: Απο την πρώτη στιγμή ο Κώστας Χατζής μίλησε για "διάλυση των μηχανισμών και των παραμάγαζων στην ΟΝΝΕΔ". Ωστόσο, το επιτελείο του αποτελείτο απο ολόκληρη -με κάποιες εξαιρέσεις- την παλαιά "φρουρά" της προηγούμενης ηγεσίας. Παράλληλα, βουλευτές όπως οι Β. Μιχαλολιάκος και Κ. Μαρκόπουλος έκαναν ανοιχτό αγώνα υπέρ της υποψηφιότητάς του. Το γεγονός αυτό ακύρωσε την παραπάνω ρητορική του και ουσιαστικά κάθε φορά που μιλούσε για "πόλεμο κατά των μηχανισμών" στρεφόταν εναντίον της υποψηφιότητά του. Επιπλέον, εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος στη Νεολαία της ομάδας Σαμαρά και του "Αβερωφικού μπλοκ", περιορίζοντας έτσι το ακροατήριό του. Επίσης, η υποτίμηση της προσφοράς της ΔΑΠ -του ποιό ενεργού και δυναμικού κομματιού της ΝΔ- απομάκρυνε τους φοιτητές.
2. Ιδεολογική ταυτότητα ΟΝΝΕΔ: Ο υπερτονισμός της Πατρίδας, αλλά και οι αναφορές του σε μελλοντικές πρωτοβουλίες, όπως ότι σε πιθανά Δεκεμβριανά η ΟΝΝΕΔ πρέπει να...

Αποκλειστικο! Διαβαστε πρωτοι το γραμμα που εστειλε η Τζουλια στον πρωθυπουργο!

«Παιγνιώδη» επικοινωνιακά κολπάκια του Σ.Σ. στις χθεσινές εκλογές της ΟΝΝΕΔ!

Το Σ.Σ. (Σύστημα Σαμαρά) οδηγείται από… βλακείας εις βλακείαν, στην προσπάθειά του να θολώσει τα νερά γύρω από γεγονότα που στρέφονται κατά της «νέας» ΝΔ και του «νέου» Αντώνη Σαμαρά! Έτσι συνέβη χθες το βράδυ με τα αποτελέσματα που έδωσε η κεντρική εφορευτική επιτροπή της νέας Ρηγίλλης για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ, όταν διαπίστωσαν, ότι η νεολαίοι του κόμματος «μαύρισαν» τον εκλεκτό του Σαμαρά, Κώστα Χατζή και ανέδειξαν θριαμβευτή τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Τι έκαναν, λοιπόν, τα «σαΐνια» του σαμαρισμού; Έσπευσαν να διακινήσουν επίσημο αποτέλεσμα στο 80% των ψηφισάντων, όπου η διαφορά Παπαμιμίκου-Χατζή ήταν… επικοινωνιακά «διαχειρίσιμη»: 52% -48%. Με τον τρόπο αυτό, πάσχισαν να συσκοτίσουν το τελικό αποτέλεσμα, που βγήκε λίγα λεπτά αργότερα, και το οποίο κατέδειξε συντριβή του Σ.Σ. και των εκλεκτών του, με 12 μονάδες διαφορά (56,1%-43,9%)! Λες και επρόκειτο να καταμετρηθούν… εκατομμύρια ψήφοι, δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα… Ειδικοί στα «παίγνια» και στις «θεωρίες του χάους» οι Λαζαριδομουρούτηδες. Μόνο που ο λαός τους πήρε χαμπάρι και όλες οι «βρωμοδουλειές» στο εξής θα γυρίζουν μπούμερανγκ στα μούτρα τους!

Ο νέος Μανώλης

Διαβάζουμε ότι η νέα Νέα Δημοκρατία του νέου Αντώνη Σαμαρά ο οποίος την οδηγεί στη νέα Μεταπολίτευση θα προτείνει για περιφερειάρχη Πελοποννήσου το νέο Γιάννη Μανώλη.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η είδηση είναι ανακριβής κι ότι στο τέλος θα επικρατήσει η σοβαρότητα. Ένα κόμμα που προτείνει σε στους χιλιάδες ψηφοφόρους του τον Γιάννη Μανώλη για περιφερειάρχη, είναι ένα κόμμα αστείο.
Αν στη νέα Μεταπολίτευση που οραματίζεται ο Σαμαράς έχουν θέση τύποι όπως ο Μανώλης, τότε πολύ φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει την έννοια "νέος" με την έννοια "κολλητός"...

Έκτακτο: ζητείται… σφουγγαρίστρια για τη Νέα Ρηγίλλης!!!

Μια που το περίφημο «2ο Προσυνέδριο στο Ναύπλιο» μετετράπη, παρόντος του Μεγάλου Αρχηγαντώνη, σε… «Αϋπνίες» της Ανίτας Πάνια (ακόμη και μια 50άρα άνεργη από την Κόρινθο βγήκε στο βήμα και ζητούσε… δουλειά από τον αρχηγό!!!), εμείς, ως ευσυγκίνητοι και «κοινωνικά ευαίσθητοι» (αμ τι, μόνο ο Μανώλης θα είναι;) βρήκαμε τη λύση! Απόψε στη Νέα Ρηγίλλης έχουν βαρύ πένθος! Ο εκλεκτός του Μουρούτη, του Μιχαλολιάκου και του Μαρκόπουλου, ο «καραδεξιός» Χατζής ηττήθηκε κατά κράτος από τον Παπαμιμίκο! Ο Μέγας Αρχηγός και όλο του το ψυχωτικό επιτελείο έχουν πέσει σε κατάθλιψη. Όσοι περνούν έξω από το νεοκλασικό ακούνε θρήνους και κοπετούς, βαρείς τους αναστεναγμούς… Τα δάκρυα πλημμύρισαν το γραφείο του προέδρου και ήδη κατευθύνονται χειμαρρώδη προς το λημέρι του διευθυντή Δασκαλάκη, ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς απειλείται το παζλ των 10.000 ψηφίδων που έχει απλώσει στο πάτωμα! Ζητείται λοιπόν επειγόντως «σφουγγαρίστρια» (ο… Σφουγγάρης έχει ήδη βρεθεί…), για να μαζέψει τους οχετούς των δακρύων και να βάλει σε τάξη το άντρο του Σαμαρά που θυμίζει… βομβαρδισμένο μαφιόζικο καταφύγιο… Η κυρία από την Κόρινθο (αυτή που μίλησε στο Προσυνέδριο) ήδη αναζητείται. Ο αρχηγός ψάχνει τις τσέπες του για το χαρτάκι με τα τηλέφωνα που του άφησε η συμπαθής 50άρα, αλλά βρίσκει μόνο κάτι…

Θρίαμβος Ανδρέα Παπαμιμίκου!

Στο 100% των εκλογικών τμημάτων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έλαβε 23.795 ψήφους και ποσοστό 56,1% και ο Κώστας Χατζής 18.653 ψήφους και ποσοστό 43,9%. Η σαρωτική επικράτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου είναι μία απάντηση στο "σύστημα" που προσπάθησε να επιβάλει τις ακροδεξιές απόψεις των τριών "Μ" (Μιχαλολιάκος-Μαρκόπουλος-Μουρούτης).


Σχόλιο περιοδικού: Τα "τρία Μ" είναι ο σκληρός πυρήνας του συστήματος Σαμαρά στη νέα Ρηγίλλης. Φανταστείτε λοιπόν πόση απελπισία επικρατεί σε κάποιους φαιδρούς διαδικτυακούς τυπάκους (βλ. εδώ), ώστε να θεωρούν τον Χατζή... εκλεκτό της Ντόρας! Και αυτό για να πουν, ότι η... Ντόρα έχασε από τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ! Οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον καταγέλαστοι!

Δηλώσεις Ανδρέα Παπαμιμίκου ...

.... μετά την ανακοίνωση του 81% του συγκεντρωτικού αποτελέσματος απο τη ΝΔ
Σήμερα, είναι μια καινούργια μέρα για την ΟΝΝΕΔ, μια καινούργια μέρα για τη Νέα Δημοκρατία. Οι νέοι και οι νέες, που συμμετείχαν στις ανοιχτές εκλογές έστειλαν το μήνυμα ότι θέλουν μια ζωντανή και μαχητική ΟΝΝΕΔ. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον καθένα ξεχωριστά. Έδωσαν το μήνυμα ότι οι νέοι επιστρέφουν στην πολιτική και η πολιτική στους νέους.
Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου, ως ο πρώτος εκλεγμένος με ανοιχτές διαδικασίες πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και του χρέους μου απέναντι στην....

Ο γνωστός… «Παπατζής» του διαδικτύου αποτρελάθηκε! «Χρεώνει» τον Χατζή και τους ρηγιλλάριους αυλικούς του Σαμαρά (Δασκαλάκη, Σταϊκούρα, κλπ) στη… Ντόρα!

Τα διάφορα λιβανιστήρια του Αρχηγαντώνη (όπως ο γνωστός «παπατζής-φίμωτρος»…) το φυσάνε και δεν κρυώνει για την χυλόπιτα που έριξαν οι νεολαίοι της ΝΔ στο σύστημα Σαμαρά! Έφτασαν σε απίστευτο σημείο αυτογελοιοποίησης, να χρεώνουν τον «υπερήφανο δεξιό» Χατζή, τον έμμισθο του Υπουργείου Πολιτισμού επί Σαμαρά, τον άνθρωπο που υπέγραψε από τους πρώτους την υποψηφιότητα Σαμαρά, κλπ, κλπ, στη… Ντόρα Μπακογιάννη! Δεν έχει καθόλου μπέσα ο κ. Φίμωτρος! Νομίζει μάλλον πως τον διαβάζουν οι… τρόφιμοι του Δαφνίου, για να γράφει τέτοιες αρλούμπες! Το γαρ πολύ της θλίψεως, Γιάννη μου… Γιατί είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο Παπαμιμίκος είναι «ντορικός», αλλά κυρίως, ότι ο Χατζής είναι καραδεξιός του κερατά και φανατικός σαμαρόπληκτος! Άσε λοιπόν αυτά που ξέρεις, οι προβοκάτσιες και τα «παίγνια» δεν περνάνε σε μας! Το σύστημα Σαμαρά υπέστη καίρια και δεινή ήττα σήμερα, που ψήφισαν 100% ΝΔκράτες και όχι το πολυκομματικό σκυλολόι της 29/11! Και αν ακόμη, Γιάννη μου, έχεις αμφιβολίες, δεν ρωτάς τον ίδιο τον Χατζή να σου πει πόσο… ντορικός είναι; Ή, καλύτερα, δεν πας μια βόλτα μέχρι τον Ζιγδαντώνη να δεις πόσο… χαρούμενος είναι που έχασε ο εκλεκτός του Χατζής και κέρδισε ο Παπαμιμίκος; Άντε, γιατί και η παραπληροφόρηση έχει κάποια όρια! Αλλά ειδικά εσένα, Γιάννη μου, ποιος σε παίρνει πια στα σοβαρά; Σε διαβάζουμε για να... χαλαρώνουμε πού και πού...

Πάρτα Χατζή. Πέστα και στον Αρχηγό Αντώνη και στο σύστημά του.

Έτσουξε παιδάκια;
Ήταν δυνατό το χαστούκι. Στο 100% των εκλογικών τμημάτων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έλαβε 23.795 ψήφους και ποσοστό 56,1% και ο Κώστας Χατζής 18.653 ψήφους και ποσοστό 43,9%.
Η σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παπαμιμίκου στέλνει ηχηρό μήνυμα στους μηχανισμούς της Νέας Ρηγίλλης και στο σύστημα που έχουν στήσει στη Νέα ΝΔ οι κολλητούληδες του Αντώνη. Οι ΠΟΛΑΝίτες και λοιποί Ανοιξιάτες. Που πας ρε Λαζαρίδη ξυπόλητος αγκάθια; Με τις θεωρίες του χάους ή με τα ζάρια των παιγνίων, θα πάρεις την κυβέρνηση; Ελπίζουμε να συνέλθετε λιγάκι αν και δεν το βλέπουμε. Το ανοιξιάτικο παρελθόν σας, άλλα λέει! Η φοβική και αυταρχική συμπεριφορά σας σε άλλες σκέψεις μας οδηγεί …. Και φυσικά σε μεγάλες ήττες!…!