Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Με τις πλάτες της Ντόρας κάνουν τώρα όλοι τους… Κινέζους!!! (video)

Το τι έλεγε και έκανε ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ όταν η οικονομική υπερδύναμη Κίνα ήλθε να βάλει τα ωραία της λεφτά σε επενδύσεις στη χώρα (COSCO) όλοι το θυμόμαστε… Τον ακραίο και ανεύθυνο λαϊκισμό του, άλλωστε, τον πλήρωσε ήδη τις πρώτες εβδομάδες της πρωθυπουργίας του, όταν οι απεργοί του λιμανιού επικαλούνταν τις υποσχέσεις του ίδιου και των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά!
Αλλά, ο κύριος «λεφτά υπάρχουν» δεν άφησε τίποτε απ’ όσα λυσσαλέα πολέμησε ως αντιπολίτευση που να μη σπεύδει να το αγκαλιάσει ως Κυβέρνηση! Και αυτό δεν είναι κακό, αφού πρόκειται για το εθνικό μας συμφέρον. Ευτυχώς, δηλαδή, που ο Γιώργος δεν τηρεί τις… προεκλογικές του δεσμεύσεις… Αυτό θα ήταν η καταστροφή!
Είναι όμως αναγκαίο να υπογραμμίσουμε, ότι η προσέγγιση της Ελλάδας με την Κίνα που οδήγησε στις διμερείς επωφελείς οικονομικές συμφωνίες και στη χθεσινή ελπιδοφόρα επίσκεψη του Κινέζου Πρωθυπουργού στην Αθήνα, αποτελεί μία...

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Η Κρήτη θα στείλει μήνυμα

Βέβαιη ότι η Κρήτη θα στείλει 'μήνυμα' στην ηγεσία της ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές εμφανίσθηκε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη από το Σέλινο που βρέθηκε χθες.
Η κα Μπακογιάννη ρωτήθηκε για διαδικτυακή δημοσκόπηση που βγάζει τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ κ. Πλακιωτάκη να προηγείται του κ. Γιαννουλάκη τον οποίο στηρίζει. Η κα Μπακογιάννη, αφού επεσήμανε πως 'η μεγάλη δημοσκόπηση είναι η ψήφος του κρητικού λαού' συμπλήρωσε πως 'οι δημοσκοπήσεις που δεν δείχνουν δείγματα και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη αλλά κινούνται στην κατηγορία της φήμης, ζημιά κάνουν. Αυτό που βλέπω γύρω μου και έντονα γιατί έχω μια συνεχή παρουσία τον τελευταίο καιρό, είναι ανθρώπους αποφασισμένους να στείλουν μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ που τους απογοητεύει, που ουσιαστικά εξελέγη υποσχόμενο ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ δεν υπάρχουν και να στείλουν μήνυμα στον κ. Σαμαρά που πιστεύει ότι μπορεί με έναν τρόπο απολυταρχικό να συμπεριφερθεί έτσι στην Κρήτη, με τις διαγραφές που έχει κάνει από το κόμμα της ΝΔ. Αυτό το μήνυμα από τον κρητικό λαό θα είναι πολύ ισχυρό σε όλα τα κατεστημένα της Αθήνας'.

ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Ερωτηθείσα αναφορικά με τις φήμες για...

Μη χάσετε απόψε στην "Ανατροπή" τη Ντόρα Μπακογιάννη!





Απόψε το βράδυ μετά τις 11:30 η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει για όλους και για όλα στην εκπομπή του MEGA, "Ανατροπή" με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Μην το χάσετε!

"Η αρλούμπα της δεκαετίας"

Πάγκαλος: «Αντιμετωπίσαμε έναν νεοπαγή ηγέτη της Δεξιάς, ο οποίος πιστεύω ότι είπε την αρλούμπα της δεκαετίας. Δηλαδή ότι μπορούμε να μηδενίσουμε το έλλειμμα, να παραιτηθούμε από το δάνειο, το οποίο με τόσους κόπους επιτύχαμε, και δεν ξέρω πού και πώς πορευόμενοι θα επιζήσουμε με τις στολές μας και τους πατριωτισμούς μας και τις αγιαστούρες μας. Ε, δεν γίνεται. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Ή κάνεις την προσπάθεια που χρειάζεται στον σημερινό κόσμο για να επιτύχεις, να μπορείς να δανείζεσαι όπως πρέπει, ή αλλιώς υφίστασαι κατάπτωση, καθυστέρηση ιστορική, παλινδρόμηση· και θα πω και ακραία φαινόμενα, όπως πείνα και δυστυχία. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ο κ. Σαμαράς επιφυλάσσει στον ελληνικό λαό. Είναι μια τελείως ανεύθυνη πολιτική και βεβαίως γι΄ αυτούς τους λόγους έτρεξε και το ΚΚΕ και το παραΚΚΕ, δηλαδή ο Συνασπισμός, να συνταχθούν και να συμφωνούν απολύτως».

Κλαίνε στη Ρηγίλλης για τον Χρήστο Κουρούση

Δεν ξέρουν ποιος τους φταίει. Βλέπουν την πανωλεθρία να έρχεται και τους φταίνε οι άλλοι. Δεν βλέπουν τα χάλια τους και πως κατάντησαν ένα φιλελεύθερο και κεντροδεξιό κόμμα κι’ έτσι τους φταίει η Ντόρα και ο …. Χατζηπετρής!...!
Η αθλιότητα των εμμονών τους σε όλο το μεγαλείο της. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Επιρρεπείς στις θεωρίες συνομωσίας και τα παίγνια δεν βλέπουν τον κατήφορο που έχουν επιλέξει. Έχουν καταντήσει εντελώς γραφικά τα παλικάρια του Αντώνη. Αλχημιστές αθλιοτήτων!
Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Κουρούσης επέλεξε μόνος του το ψηφοδέλτιο Δημαρά. Το αν στήριξε ή όχι τη Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές, δε σημαίνει τίποτα. Η ουσία είναι ότι ένας ακραίος μηχανισμός περιθωριακών έχει αλώσει το κεντρικό τμήμα ενός υποτίθεται φιλελεύθερου κόμματος και αυτό προκαλεί όλες τις προστριβές. Ακόμα πάντως δεν είδαν τίποτα!

Οι καλύτεροι

Το www.sport-fm.gr κάθησε για μία ακόμα εβδομάδα αναπαυτικά στην πολυθρόνα του, παρακολούθησε με προσοχή όλους τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας και έβγαλε τα συμπεράσματα του. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους καλύτερους της 5ης αγωνιστικής. ................

Επιτυχής αποστολή αυτοσχέδιας κάμερας στο διάστημα!

Σε 12 λεπτά έφτασαν στα 12.000 πόδια
Σε 24 λεπτά έφτασαν στα 30.000 πόδια
Πολύ γρήγορα είχαν εικόνα του πλανήτη!...!
Εκπληκτικό!...!

"Ηλίθιοι" Ρώσοι τεστάρουν ... αερόσακους!...!

Εδώ γελάτε .....!......

Τρίχες...

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του X Men!

Aν νομίζατε ότι θα ήταν τριλογία.....γελαστήκατε!!!! Tο φιλμ X-Men: First Class, είναι ουσιαστικά η ιστορία των ηρώων του διάσημου κόμικ από την αρχή. ..................

Η γαλοπούλα

Ο σύζυγος καταφέρνει να πείσει τη γυναίκα του ότι έχει επαγγελματικό meeting ενώ στην πραγματικότητα έχει πονηρό ραντεβού. Η σύζυγος όμως, το αντιλαμβάνεται και λαμβάνει τα μέτρα της.

Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση.

Μόνιμη τεχνητή καρδιά μεταμοσχεύθηκε για 1η φορά σε έφηβο

Για πρώτη φορά στον κόσμο μεταμοσχεύτηκε σε ένα 15χρονο αγόρι μόνιμη τεχνητή καρδιά, στο νοσοκομείου του «Χριστού Βρέφους» στη Ρώμη. ............

Πρωτότυπες πόρτες γκαράζ...


Μια ιδέα που σίγουρα θα κάνει τη γειτονιά να χαμογελάσει…
Χρησιμοποιώντας τρισδιάστατες φωτογραφίες σαν εξωτερική επένδυση της πόρτας, το γκαράζ μπορεί να αποκτήσει νέα, εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους γείτονες με τη νέα σας Lamborghini, τα καινούριο σας ταχύπλοο ή γιατί όχι ένα άρμα μάχης, έστω και σε …αφίσα. ..........

Ο Καρατζαφέρης χτύπησε στην καρδιά του σκανδάλου Siemens. Ζητά άνοιγμα λογαριασμών όλων των κομματικών ταμιών

Το άνοιγμα όλων των λογαριασμών για όλους τους κομματικούς ταμίες των κομμάτων ζητά ο ΛΑΟΣ με επιστολή του στον πρόεδρο της Εξεταστικής για τη Siemens.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Β΄Αθηνών και μέλος της Εξεταστικής για τη Siemens, Κ.Αϊβαλιώτης απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής κ.Βαλυράκη, ζητώντας να διαβιβαστεί προς τις αρμόδιες αρχές αίτημα για άμεσο άνοιγμα όλων των λογαριασμών όσων ήταν υπεύθυνοι ταμείων και οικονομικών θεμάτων όλων των κομμάτων κατά την χρονική περίοδο που εξετάζει η Επιτροπή.

Και ο Μισέλ στέλνει μήνυμα στον πρώην

Ακόμα και ο πριγκιπικός εξάδελφος Μισέλ Λιάπης στέλνει μηνύματα στον πρώην πρωθυπουργό να «κάτσει στ΄αβγά του» … Μη ζητά εκ νέου εξουσίες και επιστροφές. Μέχρι και βιβλίο γράφει! Από πότε απέκτησε λογοτεχνική φλέβα, δεν γνωρίζουμε! Βλέπετε ο εξάδελφος ποτέ δεν κατάλαβε πώς του έφαγε τη θέση ο Κωστάκης. Και αυτός ανιψιός είναι, πώς τον έβγαλε από τη μέση ο πρώην; Δεν θα τον χάλαγε καθόλου εάν τώρα ήταν αυτός «πρώην» .. Είναι και περισσότερο εύηχο! «Πρώην» Μισέλ!
Η Νέα ΝΔ κλυδωνίζεται από αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Ηγέτη Αντώνη! Από όπου και αν κοιτάξεις την «επιστροφή» του Καραμανλή, βλάπτει το Μυστικοσυμβούλιο, τους Αλχημιστές Μάγους και τη Νέα Ρηγίλλης!

Στα χέρια των πολυεθνικών η ελληνική αγορά παγωτού

ΤΗΝ ΩΡΑ που η εγχώρια οικονομία συρρικνώνεται και οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν δυσχέρειες, ο κλάδος της αγοράς παγωτού, που υπολογίζεται περίπου 200 εκατ. ευρώ, περνάει στα χέρια δύο πανίσχυρων πολυεθνικών ομίλων, της ολλανδικής Unilever, που έχει τα παγωτά Algida και της ελβετικής Nestle, που εξαγόρασε πριν από τέσσερα χρόνια τα παγωτά Δέλτα..............

Το μυστικό των Αλχημιστών του Αντώνη

Ένα από τα μυστικά των Σοφών Αλχημιστών του Μάγου Αντώνη είναι ότι βρήκαν τον τρόπο να μετατρέπουν τη βλακεία σε χρήμα! Άδικα προσπαθούσαν να μετατρέψουν οι Αλχημιστές τα φτηνά μέταλλα σε χρυσάφι. Δεν είχαν δει πόσο ακριβή είναι η βλακεία!
Πολύ σύντομα οι Αλχημιστές του Αντώνη θα έχουν ανακαλύψει και το ελιξίριο της ζωής για να διατηρήσουν επ’ άπειρον το σπουδαίο μυαλό του Ηγέτη! Θεέ μου τί πάθαμε!

Σοβαρά προβλήματα στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανέφερε σήμερα ότι έχει εντοπίσει ακόμη πολλά και σοβαρά προβλήματα στο πλαίσιο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, τα οποία δεν εξαλείφουν την πιθανότητα μιας νέας κρίσης όπως του 2008.

Έρχεται το νέο album των Take That


'Progress' είναι ο τίτλος του νέου album των Take That, που κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου, με πρώτο single το 'The Flood', που αναμένεται στα ραδιόφωνα στις 8 Οκτωβρίου και στα δισκοπωλεία στις 14 Νοεμβρίου. ...............

Ζορίζεται ο Πλακιωτάκης και το παίζει «ενωτικός»…

Ο σαμαρικός υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης, βουλευτής Λασιθίου της ΝΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης έχει πλέον αντιληφθεί την καυτή πατάτα που -θέλοντας και μη- του έβαλε στα χέρια ο Σαμαράς… Έχει καταλάβει, ότι ο αγώνας του για το Σαμαρά στην Κρήτη βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών του όλων των κομμάτων! Γι’ αυτό και -σε αντίθεση με τους σαμαρικούς σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα- παριστάνει τον… «ενωτικό», αποφεύγοντας οποιαδήποτε αιχμή για τη Ντόρα Μπακογιάννη και τους υποστηρικτές της.
Σε δηλώσεις απελπισίας που έκανε χθες από την -εναπομείνασα…- ΝΟΔΕ Χανίων (δηλαδή το Μανούσο Βολουδάκη και τους φίλους του…) επιχείρησε να...

Χαραμίζεται...

Είναι πραγματικά άδικο για την ελληνική δημοσιογραφία να πουλά τόσα λίγα φύλλα το Παρόν του Μάκη Κουρή.
Δεν υπάρχει Κυριακή που να μην γράψει κι από μια μπούρδα στο πρωτοσέλιδο του, με την ίδια ποιότητα θεμάτων το Πρώτο Θέμα πουλάει πάντα πάνω από 150.000.
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να εκτιμήσετε την αξία αυτής της εφημερίδας; Να αρχίσει να μοιράζει DVDs και να σας δείχνει γυμνά κωλαράκια;
Πηγαίνετε αμέσως να πάρετε το Παρόν. Ο Γιώργος μαγειρεύει συγκυβέρνηση με Ντόρα, Κουβέλη και Καρατζαφέρη, δεν πρέπει να ενημερωθείτε;

Αν ο Κικίλιας διώξει το μνημόνιο, ο Φαήλος τί θα κάνει;


Καβάλα στ’ άλογο θα λευτερώσει την Πόλη! 
Να χει κι’ αυτός κάτι να κάνει! 
Η υποδούλωση των εχθρών είναι πολύ σπουδαίο πράμα. 
Τελικά κωμωδία με φαντάσματα του παρελθόντος κατάντησε η Νέα ΝΔ υπό την ηγεσία του Μέγα Μάγιστρου Αντώνη!

Δηλαδή ο Κικίλιας θα μας σώσει από το μνημόνιο; Πάμε να τρελαθούμε τελείως;

Ο αγώνας κατά του μνημονίου φαίνεται βρήκε τον κύριο εκφραστή του στο πρόσωπο του Κικίλια. Λαμπερός, χαμογελαστός, με κάτασπρη οδοντοστοιχία. Ό,τι ζητά η τηλεοπτική επικοινωνία! Αγώνας χωρίς τη μάσκα χαμόγελο δε γίνεται; Γι' αυτό και έδωσε πολλά λεφτά στον οδοντίατρο το παιδί!
Άσε που έχει εμπειρία στο ξύλο εντός γηπέδου, άρα θα πιάσει το μνημόνιο και θα το βαρά αλύπητα μέχρι να παραδοθεί και να το διώξει. Δεν θα κάμει καμιά συζήτηση μαζί του. θα πει «ΟΧΙ» και το ΔΝΤ θα την κάμει κατατρομαγμένο από τη χώρα! Εκτός και αν ο διαιτητής του δώσει κόκκινη κάρτα πριν εκδιωχθεί το «τρομερό» μνημόνιο!

Πρωτιά και στη βιομηχανία του πορνό


Το ταμπεραμέντο δεν μας λείπει…

 Αν και οι περισσότεροι Έλληνες ζουν στιγμές «πορνό» καθημερινά, κάποιοι άλλοι ιδίας καταγωγής φαίνεται να τα βγάζουν και με το παραπάνω…...........

Αφιερωμένο στα ζαβλακωμένα, σιωπηλά και... τρομοκρατημένα βουλευτάκια της ΝΝΔ του Σαμαρά...

"Άργιε να 'ρθει εκείνη η μέρα,
κι ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τα 'σκιαζε η φοβέρα
και τα πλάκωνε η σκλαβιά"...

Διονύσιος Σολωμός, ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ

Ξενοδοχείο με θέα το … διάστημα

Η εταιρία που είχε αναλάβει εν μέρει την κατασκευή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού σχεδιάζει να "κτίσει" το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα, εκμεταλλευόμενη το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον διαστημικό τουρισμό. ............

Λεύτερα και Περήφανα από την Κρήτη!

Σε μια εποχή γενικευμένης απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, έντονης απογοήτευσης από τα μεγάλα ψέματα και τις απάτες που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί που… τολμούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο! Ακόμη λιγότεροι εκείνοι που διανοούνται, χωρίς την υποστήριξη ισχυρών και οργανωμένων κομματικών μηχανισμών, να πραγματοποιήσουν ανοικτές συγκεντρώσεις, να απευθυνθούν στους πολίτες να δεχθούν ακόμη και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες τους για το κατάντημα της Ελλάδας…
Σε μια εποχή που πρώην πρωθυπουργοί κυριολεκτικά… εξαφανίζονται μη δυνάμενοι να αντιμετωπίσουν το λαό κατάματα και προτιμούν την ένοχη σιωπή και την επικοινωνία μέσω «κύκλων» και «διαρροών»…
Σε μια εποχή που η ίδια η Δημοκρατία, ως πανάκεια και πολίτευμα χρηστό και χρηστικό, αμφισβητείται -δεν είναι λίγες οι φωνές που νοσταλγούν τα σκοτάδι της «επταετίας» ή ζητούν τη… μαζική εκτέλεση των «300»!- και η Μεταπολίτευση καλείται να απολογηθεί για την αποτυχία της και την προδοσία αγώνων και ελπίδων…
Σε μια εποχή που η αποχή απειλεί τις...

Η Ντόρα Μπακογιάννη στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων (video)


Θερμής υποδοχής από εκατοντάδες υποστηρικτές της έτυχε απόψε το βράδυ στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων η Ανεξάρτητη Βουλευτής, κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην Υπουργός επισκέφθηκε το όμορφο κεφαλοχώρι των Χανίων στα πλαίσια της εξόρμησης που έχει ξεκινήσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης, για την υποστήριξη του ανεξάρτητου συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Δημήτρη Γιαννουλάκη. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Μια λέξη που δεν πρόσεξε κανείς…

Η σαμαρική Ρηγίλλης ηρέμησε, λένε, μετά τη διά των «κύκλων» διαβεβαίωση Καραμανλή, ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στη «νικηφόρα πορεία του κόμματος υπό τη νέα του ηγεσία»… Τώρα τι ηρεμία είναι αυτή, όταν κάθε λίγο και λιγάκι ο Αντώνης μιλά για τα «βαρίδια» που άφησε πίσω του, ένας Θεός ξέρει.
Και παρότι η φράση του Καραμανλή «νικηφόρα πορεία του κόμματος υπό τη νέα του ηγεσία», δεδομένης της κατάστασης αποσύνθεσης που κυριαρχεί στη ΝΝΔ του Σαμαρά, μπορεί κάλλιστα να εκληφθεί και ως… ανέκδοτο, η ουσία και το βάρος της καραμανλικής διαρροής βρίσκεται σε μια άλλη λέξη που δεν εκτιμήθηκε δεόντως ούτε από τα ΜΜΕ ούτε από τους μυστικοσυμβούλους του Αρχηγαντώνη:...