Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Η Νέα Ρηγίλλης απειλεί ακόμη και μεγαλοδημοσιογράφους….

… που δεν μεταφέρουν επακριβώς τις δακρύβρεχτες αναλύσεις τους και τα ποιματάκια του Λαζαρίδη!
Με τη φόρα που έχουν πάρει στη Ρηγίλλης θα διαγράψουν σε λίγο τη μισή ΝΔ και θα αρχίσουν να διαγράφουν και από τα άλλα κόμματα αλλά και να απολύουν τους μη αρεστούς δημοσιογράφους από τα μέσα που εργάζονται.
Οι εκβιασμοί τους έχουν φτάσει μέχρι μεγάλα ονόματα δημοσιογραφίας. Απαιτούν κυρίως να μην αναφέρεται καθόλου η Ντόρα στα κανάλια και τις εφημερίδες. Κυρίως στα κρατικά κανάλια. Όποιος δεν υποκύπτει στις πιέσεις τους, θα …. απολύεται μέσω διασυνδέσεων που έχουν με το ΠΑΣΟΚ. Βλέπουμε την επήρεια της παρέας του Άμχερστ.
«Εξαφανίστε τη Ντόρα. Θα το πούμε στο Γιώργο»!
Πέραν από τις λίστες με το point system της σκιώδους κυβέρνησης, κυκλοφορούν και λίστες με κακομαθημένους δημοσιογράφους, που τολμούν να διατηρούν κάποιες επαφές με τη Ντόρα! Δεν τρώγονται με τίποτα αυτοί οι δημοσιογράφοι. Στις άμεσες προτεραιότητες της Νέας Ρηγίλλης είναι να δοθεί πλήρης ενημέρωση γι’ αυτούς στο Μέγαρο Μαξίμου! Να επιληφθεί του θέματος ο «φίλος» του αρχηγού Αντώνη!

Απειλεί ο Αντώνης Ζίγδης τη Ντόρα!

Στο Ναύπλιο είχαν μάζωξη οι κολλητοί του αρχηγού! Φυσικά οι προσκεκλημένοι ήταν επιλεγμένοι ένας κι ένας. Μόνο του προέδρου άνθρωποι περνούσαν απ’ το πολιτικό face control. Ο Αρχηγός θα έκανε σκληρές δηλώσεις. Θα τάραζε τα νερά της παράταξης. Δεν επιτρέπονταν Ντορικοί και Καραμανλικοί. Μόνο με φήμες θα έφτανε σε αυτούς, ο αντίλαλος της σαμαρικής μάζωξης.
Και τι είπε ο αρχηγός; Ότι θα φάει τη Ντόρα. Δεν του κάθεται καλά να βρίσκεται στην παράταξη μαζί του. Θα αλλάξουν όνομα και σύμβολα στην παράταξη. Και δεν θα ντρέπονται να λένε στο εξής ότι είναι ... δεξιοί! Οι φανατικοί λαϊκοδεξιοί και ακροδεξιοί της ΝΔ ήδη το απαιτούν και πρέπει να τους κάμει τη χάρη. Μην τους έχει στο περίμενε. «Θα της βγάλω (της Ντόρας) τα τσόφλια σαν τα πασχαλινά αυγά»!
Περιττό να σας πούμε το χειροκρότημα που έπεσε από κάτω.
«Μπράβο αρχηγέ»! «Φάε τη Ντόρα»! «Και μετά το χοντρό»!

Δώστε τον αρχηγό Αντώνη στο Βαρδή!

Τα έχει πάρει στο κρανίο ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τον Αρχηγαντώνη. Το φυσά και δεν κρυώνει. Δώστε του «ζωντανό» τον Αρχηγό! Άκου ζήλεψε τον Πάγκαλο; Τι είναι αυτές οι λίστες και οι βαθμολογήσεις; Από πού κι ως που οι «κολλητοί» παίρνουν άριστα και η ανηψιά του κάτω από τη βάση; Του κάνει κολπάκια ο αρχηγός; Τι σαΐνι που είναι;

Ο Βαρδής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Όλγα και έχει προσβληθεί προσωπικά από τις ανοησίες των μυστικοσυμβούλων. Να βάλουν τα πόϊντ σίστεμ τους εκεί που ξέρουν.
Μα τόσο βλάκες είναι εκεί στη Ρηγίλλης οι Λαζαριδομουρούτηδες και τα βάζουν με τον Βαρδή; Ούτε χρηματοδότες θα τους μείνουν τελικά! Θα πέσουν κορμιά έτσι και φάνε την Όλγα!

Μάλλον οι μυστικοσύμβουλοι δεν έχουν ακουστά την "κρητική βεντέτα"και το "μαχαίρι κρητικό "!

Το σύστημα Ρουσόπουλου δίπλα στον Αρχηγαντώνη!


Ολόκληρο το σύστημα δημοσιογράφων που διορίστηκαν και ευνοήθηκαν την εποχή της παντοδυναμίας Ρουσόπουλου στην ΕΡΤ στηρίζει Σαμαρά! 
Με τυφλό πείσμα και πάθος.
Διαγκωνίζονται για το ποιος θα «προσφέρει» πιο υπάκουα ρεπορτάζ στη Νέα Ρηγίλλης.
Λέτε να είναι τυχαίο; Δε νομίζω!

Τρόμος στο Μαξίμου με τα spreads πάνω από 400 μονάδες …

Ανεπανάληπτες στιγμές τρόμου ζουν στο Μαξίμου. Τα spread του δεκαετούς υπερέβησαν τις 400 μονάδες. Στάχτη και μπούλμπερη οι επιτυχίες του πρω Γιώργου στην Ευρώπη. Έγιναν καπνός τα οφέλη από τα αμέτρητα ταξίδια. Οι κερδοσκόποι παραμένουν απτόητοι. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα και δεν συγκινούνται από την διεθνή γοητεία του Έλληνα πρωθυπουργού. Τί κρίμα να μην γοητεύονται από το μουστάκι του Γιώργου!
Τα πράγματα ζορίζουν και χειροτερεύουν. Καθοδηγούν τις εξελίξεις που ίσως οδηγήσουν ακόμα και σε εκλογές. Η κυβέρνηση δεν δικαιοδοτείται ηθικά και πολιτικά να προχωρήσει σε περεταίρω σκληρά μέτρα. Ο λαός δεν αντέχει και από την άλλη, οι περιστάσεις είναι αμείλικτες. Ήρθε η σειρά του Γιωργάκη να «πει την αλήθεια» στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός σοσιαλισμός απέτυχε. Η αναδιανομή του πλούτου αναβάλλεται επ’ αόριστον! Με τα ψέματα βγήκε. Με την δήθεν άγνοιά του για την πραγματική κατάσταση καταπάτησε τις υποσχέσεις-συμβόλαια και τώρα πλησιάζει η ώρα του πρώτου λογαριασμού.
Γίνεται λόγος και για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Συνδέεται αυτή η ενότητα και με την «σωτηρία» μας. Το θλιβερό είναι ότι από πλευράς Σαμαρά δεν υπάρχει καμιά πρόταση, μόνο βαρετά ποιματάκια, ανιαρές εκθέσεις, Μανώληδες και μανιοκαταθλιπτικοί σύμβουλοι που τα θέλουν όλα δικά τους. Τα ΜΜΕ σιωπούν εκκωφαντικά. Βλέπουν ακόμα επιτυχίες του Γιωργάκη. Παντού συμβιβασμός! Δηλαδή το μέλλον θαμπό, σκληρό και μαύρο!...! Με το λαό ματωμένο και ποδοπατημένο από τις πράσινες χατζάρες του τριτοκοσμικού μας σοσιαλισμού…

Απολύονται από τη Ρηγίλλης όσοι δεν είναι «φίλοι» του … αρχηγού!

Της Πόπης γίνεται στη Ρηγίλλης και αναμένονται ακόμη χειρότερες μέρες.
Τα στελέχη της Άνοιξης φοβούνται και τη σκιά τους. Διακατέχονται από φοβερή ανασφάλεια. Τρομάζουν όταν βλέπουν «καθαρό» Νεοδημοκράτη. Θέλουν μόνο στελέχη της άνοιξης δίπλα τους. Άσχετα εάν ο άλλος επιμένει ότι ψήφισε Αντώνη. Εφόσον δεν ήταν ποτέ μέλος της Άνοιξης δεν τον εμπιστεύονται. Αυτοί με τα κομπολόγια που εμφανίστηκαν τελευταία στη Ρηγίλλης, ανοιξιάτικα στελέχη είναι. Αντικατέστησαν όσους εκδιώχθησαν από το νεοκλασικό ή τους έστειλαν πακέτο πίσω στη δημόσια υπηρεσία τους! Ας πρόσεχαν που δεν γράφτηκαν ποτέ τους στα κιτάπια της Άνοιξης!

«Ανύπαρκτος ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ …. Τ. Νεράντζης»

Πολύ εκνευρισμένοι με τον «σκιώδη» τομεάρχη δικαιοσύνης της ΝΔ, Τ. Νεράντζη, είναι οι μυστικοσύμβουλοι του προέδρου.
Είναι εντελώς εξαφανισμένος και ανύπαρκτος. Ούτε στις τηλεοράσεις βγαίνει, ούτε στα ραδιόφωνα. Πάει καιρός τώρα που ενεφανίσθη στην … έκτακτη ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων.
Σιγά το γεγονός!
Πέραν τούτου … ουδέν.
Από τους πρώτους που τελειώνουν οι στελεχάρες της Άνοιξης. Στον επερχόμενο ανασχηματισμό της σαμαρικής σκιώδους θα είναι ο πρώτος που θα φάει σουτ.

Ο Μανώλης …. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου !


Και μη χειρότερα. Έχει πάρει λέει το χρίσμα ο γραφικός Μανώλης και ποιος τον πιάνει! Είναι σίγουρος γιατί είναι κολλητός του Σαμαρά. Μουρούτηδες και Μανώληδες θέλει γύρω του ο αρχηγός. Το επιχείρημα που επικρατεί είναι ότι ο αρχηγός δικαιούται να διορίζει μόνο δικούς του σε θέσεις κλειδιά και αντικλείδια. Για τους άλλους δεν έχει …. λουκουμάκι!
Από τις «κακές γλώσσες» μέσα από τη Ρηγίλλης μαθαίνουμε ότι ο αρχηγός Αντώνης έχει τάξει και σε άλλους την … Πελοπόννησο! Όταν έταζε στους πάντες θέσεις για να πάρει την προεδρία.

Οι τσιμπιμένες δημοσκοπήσεις για την ΟΝΝΕΔ


Κάποιοι από το επιτελείο συγκεκριμένου υποψήφιου διατυμπανίζουν μέσω του facebook ότι στις «έγκυρες» κατά τ’ άλλα δημοσκοπήσεις που διενεργούνται στα διάφορά blogs ο εκλεκτός τους έρχεται πρώτος.

Όμως Πρόεδρο βγάζουν οι εκλογές και όχι οι χαλκευμένες από τα χεράκια τους δημοσκοπήσεις.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο βαθμός εγκυρότητας τους είναι μηδαμινός αφού ο καθένας μπορεί να ...

Ανδρέας Παπαμιμίκος:"Οι προτάσεις μου για μια Νέα Ανοικτή Ο.Ν.ΝΕ.Δ."

Από τον  υποψήφιο Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., Ανδρέα Παπαμιμίκο 
Οι  προτάσεις μου  για μια Νέα  Ανοικτή Ο.Ν.ΝΕ.Δ. 
Οι προτάσεις μου για αλλαγές στην οργανωτική δομή της ΟΝΝΕΔ είναι προτάσεις που στηρίζουν την ανανέωση.
Χτυπούν καθεστωτικές αντιλήψεις και μηχανισμούς,
Οι κολλημένοι με την εξουσία δεν έχουν θέση σε μια Νέα ΟΝΝΕΔ.
Η πρόταση μου για τη Νέα ΟΝΝΕΔ  στηρίζεται στο τρίπτυχο:
Περισσότερη Δημοκρατία Περισσότερη Διαφάνεια  Μεγαλύτερη Συμμετοχικότητα.Οι προτάσεις μου, συγκεκριμένα, είναι:
  • Η θητεία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ να είναι  τριετής και να μην ...

Το Πεκίνο λέει ΟΧΙ στον Bob Dylan!

"H γνωστή στάση του Ντίλαν ενάντια στον πόλεμο, υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ανθρωπιστικών διεκδικήσεων τον καθιστούν "ανεπιθύμητο" (persona non grata) στην Κίνα".

Ο Μπομπ Ντίλαν επρόκειτο να πραγματοποιήσει συναυλίες στην Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, την Σαγκάη και την Ταϊβάν, ωστόσο ο προγραμματισμός ανατράπηκε, όταν το κινέζικο υπουργείο Πολιτισμού δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή των συναυλιών σε Πεκίνο και Σαγκάη.  

Mετά την άρνηση του υπουργείου Πολιτισμού της Κίνας να δώσει άδεια στον Αμερικανό καλλιτέχνη για τις συναυλίες του στη χώρα, ο Ντίλαν θα συνεχίσει με την περιοδεία του σε διάφορες πόλεις της Ιαπωνίας. 
Στο Τerra Vibe στη Μαλακάσα θα είναι ο Bob Dylan το Σάββατο 29 Μαΐου.

Εξαφανίζουν με λέιζερ τους καρκινικούς όγκους

Εξαφανίζουν με λέιζερ τους καρκινικούς όγκους. Ολιγόλεπτη θεραπευτική μέθοδος που δεν περιλαμβάνει νυστέρι. Ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του εγκεφάλου και του λαιμού, μη εγχειρήσιμο, είδαν τους όγκους τους να «χάνονται» αφότου υποβλήθηκαν σε μια νέα θεραπεία με λέιζερ. Η τεχνική δεν περιλαμβάνει εγχείρηση, ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά και δεν προκαλεί βλάβη σε υγιή κύτταρα. 

Oι γιατροί στο νοσοκομείο του University College του Λονδίνου δοκίμασαν την τελευταία μορφή φωτοδυναμικής θεραπείας σε 11 ασθενείς με προχωρημένο καρκίνο του εγκεφάλου και του λαιμού και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: σε όλους οι όγκοι μίκρυναν ή εξαφανίστηκαν. Αν και οι αρχικές δοκιμές είχαν ως στόχο να τεστάρουν την ασφάλεια ενός νέου φαρμάκου που κάνει τα καρκινικά κύτταρα ευαίσθητα στο φως και αυξάνει τα αποτελέσματα της χημειοθεραπείας, τα πρώτα αποτελέσματα είναι τόσο εντυπωσιακά ώστε ...

Ο κουτοπόνηρος Χατζής δείτε τι κάνει….

Έχει βάλει τον κολλητό του τη μία να γράφει στα blogs ως Πουνάκης, την άλλη σαν Κρητικός, μετά ως Αχαιός, μετά ως Γιαννιώτης, την άλλη ως Κύπριος και την άλλη ως Θεσσαλονικιός.
Ο ίδιος τύπος δηλαδή με 6 διαφορετικούς λογαριασμούς και 6 διαφορετικά πρόσωπα… Μόνο και μόνο για να συνεχίσει τον βρώμικο πόλεμο που ξεκίνησε από την αρχή…
Ο Κώστας έχει αποδειχθεί πλέον ότι είναι πολύ επικίνδυνος.. Έχει ξεφύγει από τα ...

To "Πιστόλι" έσκασε στα μούτρα μας...

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να επιβεβαιώνονται οι άσχημες προβλέψεις σου.
Εδώ και καιρό μιλούσαμε για τα Spreads και την αυξητική τάση που έχουν.
Δυστυχώς αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα τα Spreads συνεχίζουν την ανηφόρα αδιαφορώντας για τις απειλές τύπου "πιστόλι στο τραπέζι" , αδιαφορώντας για την "ανακτημένη αξιοπιστία" της χώρας...
Οι αγορές δεν "μασάνε" από πολιτικές απειλές.
Οι αγορές απαντούν "Put your money where your mouth is" και βλέπουν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν δίνει χρήματα στην Ελλάδα.
Διαβάζουν τις Γερμανικές εφημερίδες που μεταφέρουν την απόφαση να ...

Ξυπνήστε τους εκεί στη Ρηγίλλης κ. Σαμαρά!

Μήπως η επιταγή που δώσατε ήταν λευκή;
Έχετε Ιστορική ευθύνη!

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η Ιστορική Νέα Δημοκρατία η οποία όλες τις μεγάλες επιλογές της κατάφερε και τις έκανε επιλογές της Πατρίδος μας, έχει ευθύνη για την σημερινή κυβερνητική πορεία της Ελλάδος!
Η ευθύνη της δεν είναι από την κυβερνητική της πορεία των 5,5 χρόνων, αλλά το ότι δεν αντιδρά όπως θα έπρεπε, εδώ και 6 μήνες!
Τι περιμένετε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, να μας χρεοκοπήσουν και μετά ν' αντιδράσετε;
Ήδη η διαδικασία της χρεοκοπίας είναι στο τελικό της στάδιο!
Δεν χρειαζόταν και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς, από την πρώτη στιγμή, που μας οδηγεί ο ...

Ρεκόρ των spreads και των ...διαρροών

Mας προειδοποίησαν να μη μιλάμε πολύ. Μας το είπαν οι αγορές – λίγο …βάρβαρα είναι η αλήθεια -, μας το είπε η Μέρκελ – ακόμη πιο βάρβαρα ενδεχομένως -, μας το είπε και η Wall Street Journal: Η σιωπή είναι χρυσός μας είχε πει, προ Βρυξελλών, προ «μηχανισμού διάσωσης» και προ ΔΝΤ.
Εμείς, όμως, είμαστε ελαφρώς επιρρεπείς στη φλυαρία και …βαρέως επιρρεπείς στις διαρροές. Με προτίμηση τις διαρροές προς ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία πάσης φύσεως, πάσης προελεύσεως και πάσης σκοπιμότητας.
Ως εκ τούτου συνετελέσθη και το νέο «θαύμα»: Με το πρώτο φως της Ανάστασης και με τα Πάθη της ελληνικής οικονομίας να κορυφώνονται με …γεωμετρική πρόοδο. Βγήκε πρωί-πρωί, λέει «στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης» και δήλωσε στο πρακτορείο Market News International(;) πως η χώρα μας επιδιώκει «τροποποίηση της συμφωνίας των Βρυξελλών» με στόχο «να παρακάμψει τη ...

Από τη γενιά των 700 ευρώ περάσαμε στη γενιά των 500 ευρώ;

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Εργατικού Κέντρου Βόλου, εκτιμάται ότι περίπου 3.000 εργαζόμενοι απασχολούνται με το καθεστώς μερικής απασχόλησης.Η πλήρης απασχόληση εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης υποχωρεί εντυπωσιακά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Επιθεώρησης Εργασίας, τα οποία και προωθούνται κάθε μήνα στο υπουργείο Εργασίας.Η αυξημένη ανεργία και η οικονομική

Χρεοκοπία σε 3 απλά βήματα

«Δεν υπάρχει  μοίρα. Και αν υπάρχει είναι πολύ σκληρή για να μας προειδοποιεί»
Όσκαρ Γουάιλντ
Πανικός επικρατεί  ανά την επικράτεια μετά την εκτίναξη του spread στο ιστορικό υψηλό των 405 μονάδων βάσης. Αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό προέκυψε από παραφιλολογία και μόνο, αντιλαμβάνεται την πενιχρή κατάσταση της επενδυτικής ψυχολογίας αυτή τη στιγμή. Μήπως οι προειδοποιήσεις των αγορών προσέκρουσαν εις ώτα μη ακουόντων;
Όπως έχουμε ξαναγράψει η Ελλάδα δύσκολα μπορεί να αφεθεί να πτωχεύσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα. Και σύμφωνα με αυτά που διαβάζω το νέο trend για την έξοδο της χώρας από την κρίση, θα είναι το “limited default” , η περιορισμένης κλίμακας χρεοκοπία, η οποία μπορεί να έρθει με το συνδυασμό αναδόμησης των χρεών και μικρών παραγραφών.
Πρόκειται για έναν επιτεύξιμο στόχο, τον οποίο, εντούτοις, εξακολουθούν να φοβούνται στην Ε.Ε. Και τούτο διότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις: το χρέος των 270 δισ. ευρώ της Ελλάδας μπορεί να αντιστοιχεί μόλις στο 4% του συνόλου των δημόσιων χρεών της ευρωζώνης.
Εντούτοις, κάποιες απρόσεκτες παραγραφές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χρεοκοπία ορισμένες ελληνικές τράπεζες, να κάνουν άλλες ευρωπαϊκές να υποφέρουν στους ισολογισμούς τους και να «πνίξουν» κάποιους από τους δανειστές.
Άρα τι χρειαζόμαστε; Μια «περιορισμένης κλίμακας χρεοκοπία», η οποία θα ...

Κομιστές και νταβατζήδες

Θέμος Αναστασιάδης κι Αναστάσης Καραμητσός...
Στο Πρώτο Θέμα της περασμένης Κυριακής ξιφουλκούσαν κατά των νταβατζήδων και των παραδοσιακών εκδοτών με αφορμή την κόντρα τους με την οικογένεια Μπόμπολα.
Μιλούν όλοι για "νταβατζήδες", μιλάει και ο κομιστής.
Ο Αναστασιάδης ήταν ο εκδότης της μεγαλύτερης αντιπολιτευτικής εφημερίδας στην Ελλάδα και την ίδια ώρα είχε παράνομες συναλλαγές με την κυβέρνηση που τόσο...καταδίωκε.
Είναι αστείο να μας ζητούν κάποιοι να συμπονέσουμε τον καημένο Θέμο που τα έχει βάλει με τον Μπόμπολα.
Νταβατζής ο ένας, υποψήφιος νταβατζής ο άλλος.  
Σιγά τον επαναστάτη δημοσιογράφο...

«Γκρίζα ζώνη» το Αιγαίο!

«Γκρίζα» ζώνη χαρακτηρίζει το ΝΑΤΟ ολόκληρο το Αιγαίο, γεγονός που έθεσε σε συναγερμό το υπουργείο Εξωτερικών και το Εθνικής Άμυνας παραμονές του Πάσχα. Οι σύγχρονοι εφιάλτες άνοιξαν την Κερκόπορτα του Αιγαίου στην Άγκυρα στρώνοντας για αυτήν κόκκινο χαλί...
Συγκεκριμένα την ώρα που τουρκικές κορβέτες έκαναν βόλτες έως και το Σούνιο, στο Πεντάγωνο κατέφτανε η επιστολή από τον Διοικητή του Αεροπορικού Υποστρατηγείου της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, που εδρεύει στη Σμύρνη, βάσει της οποίας αφαιρούνταν στο νέο σχεδιασμό του ΝΑΤΟ ο επιχειρησιακός έλεγχος του Αιγαίου από το Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου Περιοχής (CAOC-4) που εδρεύει στη Λάρισα.
Η δικαιολογία που επικαλέστηκε ο Αμερικανός αξιωματούχος από τη Σμύρνη είναι πως θα είναι «τυφλός» τομέας για το ΝΑΤΟ η συγκεκριμένη περιοχή που εκτείνεται μέχρι την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο έως ότου αποσαφηνιστεί ποια χώρα έχει τα κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο (!) και ποιο κράτος θα χαρακτηρίζει τα ίχνη που εμφανίζονται στα ραντάρ που το ελέγχουν. Η επιστολή αυτή εστάλη στο Ελληνικό Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα, όπου ο διοικητής του είναι και ...

Καταγγελία Αυτοδιοικητικών για Μιχαλολιάκο

"... καταμαρτυρούμε ότι ο Μιχαλολιάκος πιέζει Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους για να στηρίξουν το Χατζή εκβιάζοντας τις περισσότερες φορές ..."

Είμαστε προσφάτως  «απόστρατοι» από την ΟΝΝΕΔ και τώρα ο καθένας στο Δήμο του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όλοι υποψήφιοι με τα επίσημα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Τα όσα, όμως, συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην ΟΝΝΕΔ και έχουν να κάνουν και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πραγματικά εξοργιστικά.
Είναι προφανώς για μας που έχουμε παλέψει για μια ΟΝΝΕΔ πραγματικά ανεξάρτητη, δυναμική χωρίς άνωθεν παρεμβάσεις, πράγματα αδιανόητα και εντελώς ντροπιαστικά.
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., με ωμές και εκβιαστικές σε πολλές περιπτώσεις παρεμβάσεις προσπαθεί να εξασφαλίσει υποστηρικτές για τον Κώστα Χατζή
Από προσωπική  μας εμπειρία καταμαρτυρούμε ότι  ο Μιχαλολιάκος πιέζει Δημάρχους  και Δημοτικούς Συμβούλους για να στηρίξουν το Χατζή εκβιάζοντας τις περισσότερες φορές και το κομματικό χρίσμα. Όπως είναι φυσικό οι προσπάθειες του «Κένταυρου» Μιχαλολιάκου πέφτουν στο απόλυτο κενό.
Το ότι ο  Μιχαλολιάκος είναι γνωστός από  το παρελθόν για αυτές τις παλιοκομματικές  τακτικές είναι σε όλους ...