Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Δημοσιογράφος εναντίον Αλτσαντίρι Λάκη ...

Παρ΄ ότι ενοχλήθηκα για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους στο «Αλ Τσαντίρι νιουζ», παρουσιάζοντάς τους ως απόλυτα φερέφωνα της εξουσίας, ανθρωπάρια που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να πάρω θέση. 
Επειδή είμαι δημοσιογράφος, δηλαδή... φερέφωνο της εξουσίας, οπότε ό,τι κι αν πω είναι ........

Λαϊκίστικη και αντιευρωπαϊκή η Νέα Δημοκρατία με τον Α.Σαμαρά

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις τελευταίες αντι-μνημονιακές δηλώσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
"Ο κ. Σαμαράς είναι προφανές ότι νιώθει πιο άνετα στην ίδια παράταξη με την κ. Παπαρήγα και τον κ. Τσίπρα, γι’ αυτό και επιδιώκει να μεταλλάξει την Νέα Δημοκρατία, σε ένα λαϊκίστικο, αντιευρωπαϊκό κόμμα, το οποίο γίνεται όλο και πιο μικρό" αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ντόρα Μπακογιάννη και προσθέτει:
"Οι πολίτες βιώνουν μια εξαιρετικά δύσκολη πραγματικότητα και έχουν από ............

Public Issue(Καθημερινή):ΠΑΣΟΚ:42,5% – ΝΔ:28%

Γκάφα Μιχαλολιάκου στη Δυτική Αττική..

Ο μυθομανής υποψήφιος!!! Άλλη μια γκάφα του Μιχαλολιάκου…....
Είμαστε ΝΔ και  ΔΕΝ στηρίζουμε  ΔΡΊΚΟ στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας..  γιατί
ΔΕΝ τρώμε κουτόχορτο και ΔΕΝ πουλάμε τον τόπο μας !
Οι  νεοδημοκράτες που σέβονται τον εαυτό τους και τον τόπο τους, γνωρίζουν καλά την.. πορεία του Δρίκου, γι’ αυτό και ΔΕΝ τον στηρίζουμε!
Διαδίδει φήμες ότι έχει γερές γνωριμίες, ότι του ........

Σε κατάσταση αποσύνθεσης ο Αντώνης Λεξοτανιλάς !

Ο ανθρωπος ειναι απεριγραπτος ! Εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια ! Δε ξερει τι του γινεται ! Ειναι σε κατασταση φρενοβλαβειας ! Μαλλον ο ιδιος απο την πολλη καταχρηση Λεξοτανιλ, εχει βυθισει το πολιτικο συστημα στη γελοιοτητα και τη σαχλαμαρα !

Σημερα το εκανε παλι το θαυμα του απο την Αρκαδια : "η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία έπρεπε να βάλουν πλάτη και όχι το ΔΝΤ."...........

Μα η Γερμανια και η συντροφος του η Μερκελ, μεχρι και τη τελευται στιγμη ηθελε οχι απλως να μη μας βοηθησει, αλλα να μας πεταξει και εξω απο την ΟΝΕ, να επιστρεψουμε σε κατασταση Ουγκαντας, με τη δραχμουλα και αγιος ο Θεος.........

Αρα λοιπον, αφου ο Αντωνης ηθελε να βαλει πλατη μονο η .........

Η πολιτική της ατάκας

«Ως εμπρηστές καταγγέλλουν τους πυροσβέστες». Τα κυβερνητικά πυρά εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη διάρκεια της προχθεσινής πρωθυπουργικής ομιλίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, πρόσφεραν στην πολιτική ζωή του τόπου μία καινούργια ατάκα. Οχι ότι παρατηρείται έλλειψη.
Αντιθέτως. Οσο μεγαλύτερη ένδεια υπάρχει στην παραγωγή πολιτικής σκέψης και στην αποτελεσματική εφαρμογή της, τόσο η ατάκα προσπαθεί να κλέψει την παράσταση. Αυτή η μεμονωμένη φράση–κλειδί, που ........

Σε καφέ-εστιατόρια το 10% των οικογενειακών δαπανών

Λίγο πριν από την «ελληνική κρίση» οι πολίτες στη χώρα μας ξόδευαν κάθε μήνα το 10% του οικογενειακού τους προϋπολογισμού σε καφενεία και εστιατόρια. Η συγκεκριμένη δαπάνη βρίσκεται στο Νο 1 του top-10 των μεγαλύτερων δαπανών των νοικοκυριών στην Ερευνα Οικογενειακών Προϋπολογισμών του 2008 που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). 
...........

- Καλέ κύριε! .....

-      ......  Μήπως έχετε lexotanil;
-       - Καλέ Αντώνη, τί είναι αυτό;
Κανά καινούριο λεξικό της πιάτσας;
Μήπως κανά νέο σινγλ;
Πάντως εδώ παρακάτω πουλάνε μιξ-γκριλ, αν πεινάτε!

Το θράσος του δήθεν «δικαιωμένου» Σαμαρά

Ο Σαμαράς δήλωσε πως τα όσα είπε ο Γιούνκερ περί ελληνικής οικονομίας τον δικαιώνουν και σχολιάζοντας επέμεινε ότι η ευθύνη για την οικονομική κρίση βαραίνει τις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
Καλά μας κάνει πλάκα;

Αυτός δεν είναι που ..........

Κοινωνία lexotanil

Όλοι απορούν με την ένταση και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις επερχόμενες εκλογές ο Αρχηγός Αντώνης! Παίζει τα ρέστα του! Γιατί άραγε; 
Φοβάται την διάσπαση ή τη νεκρανάσταση του πρώην πρωθυπουργού; Οι φωνές για επιστροφή στις επάλξεις του πρώην, δείχνουν να δυναμώνουν και αμέσως μετά τις εκλογές θα γίνουν ….. χείμαρρος. 
Γι’ αυτό και ο Αντώνης έχει πάρει σβάρνα τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους ζητά στήριξη και βοήθεια για την αναχαίτιση του πρώην αλλά και την αποδυνάμωση του νέου κόμματος Ντόρας που είναι πλέον αναπόφευκτη η δημιουργία του. 
Κάτι που σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ξαναδεί κυβέρνηση με την τριχοτόμηση που την περιμένει αλλά και την ...........

Σφόδρα ενοχλημένοι οι Σχοινάδες με Σαμαρά και Πλακιωτάκη στο Ρέθυμνο

Ο Πλακιωτάκης έχει κάμει δεύτερο σπίτι του το Ρέθυμνο. Δε χάνει γιορτή και πανηγύρι. Και δίπλα του διαρκώς η Όλγα και άλλα μέλη της οικογένειας Κεφαλογιάννη. Χέρι χέρι και σφιχταγκαλιασμένοι. Κάτι που έχει ενοχλήσει σφόδρα τους Σχοινάδες οι οποίοι δεν βλέπουν καθόλου με καλό μάτι την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχουν οι Κεφαλογιάννηδες για τους ψηφοφόρους της ΝΔ και το Ρέθυμνο. 
Πάντως η εκδήλωση για την παρουσίαση των εκλεκτών υποψηφίων Πλακιωτάκη - Όλγας για τις Περιφερειακές, στο Ρέθυμνο θύμιζε μνημόσυνο! Οι περισσότεροι εκ των "εκλεκτών" είναι άγνωστοι και δεν έχουν καμία απήχηση στον Ρεθεμνιώτικο λαό!

Φταίµε όλοι

«Φταίµε όλοι. Πρωτίστως φταίνε οι πολιτικοί. Χωρίς κανέναν σχεδιασµό, χωρίς κανέναν έλεγχο, άφησαν εντελώς το ελληνικό σκάφος να οδηγηθεί µε µαθητική ακρίβεια στην ξέρα.
Ηταν ζήτηµα χρόνου η ολοκληρωτική κατάρρευση του οικονοµικού µας συστήµατος, εκείνο δε που τους έχει αποµείνει είναι να επιρρίπτει ο ένας τις ευθύνες στον άλλον.
Η εκ του πονηρού µικροπολιτική σε συνδυασµό µε το πολιτικό κόστος δεν άφησε κανένα περιθώριο για να ..........

Φετφατζίδης: «Θα κάνουμε φοβερά πράγματα με Τοροσίδη»

Πολύ σημαντικές χαρακτήρισε τις απουσίες των Τζιόλη και Τοροσίδη για την Εθνική ομάδα ο Γιάννης Φετφατζίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. ..............

Greek statistics


Κύριε διευθυντά,
Στον επόμενο τόνο, το έλλειμμα θα είναι 14,5%.
Στον επόμενο τόνο, το έλλειμμα θα είναι 15%...
Με τιμή

Γιαγιάδες μοντέλα...

Ένας ισπανός σχεδιαστής μόδας προκάλεσε έκπληξη στο κοινό όταν συμπεριέλαβε τέσσερις «γιαγιάδες» μεταξύ των μοντέλων που συμμετείχαν σε μία από τις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας στη χώρα.
Ο σχεδιαστής Χουάν Ντουγιός συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας Cibeles της Μαδρίτης, που διαρκεί από τις 17 ως τις 22 Σεπτεμβρίου. .................

Ας πλακωθούμε και για την πτώχευση του Βενιζέλου το 1932

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, λοιπόν. Να φτιάξουµε Εξεταστική Επιτροπή για την οικονοµία. Αρκεί, βεβαίως, να απαντήσουµε σαφώς στο ερώτηµα: τι ακριβώς θα εξετάσει η Εξεταστική Επιτροπή;

ΕΩΣ ΤΩΡΑ έχουν δοθεί διαφορετικές απαντήσεις. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ - καφενειακού τύπου: να βρει η Επιτροπή «ποιοι έφαγαν τα λεφτά». Δύσκολο. Οχι µόνο επειδή είναι πρακτικά αδύνατο να εντοπιστούν οι «φαγάνες», ούτε επειδή ουδείς µπορεί να .......

USB ... κοσμήματα

Οι μνήμες USB αποτελούν πλέον ένα πολύ συνηθισμένο μέσο αποθήκευσης και μεταφοράς δεδομένων. Η εξέλιξη της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει επιτρέψει στους κατασκευαστές τους την αύξηση της χωρητικότητάς τους με παράλληλη μείωση του μεγέθους τους.

Κάποιες εταιρίες ωστόσο έχουν κάνει και ένα βήμα πιο πέρα φροντίζοντας και για το αισθητικό αποτέλεσμα των προιόντων τους. Έτσι βλέπουμε μνήμες USB «καμουφλαρισμένες» σε πανέμορφα κοσμήματα, από βραχιόλια μέχρι σταυρούς και μεταγιόν. ............

«Συγγραφέας ίσον διαµαρτυρία!»

Νοµπέλ Λόγοτεχνίας στον Περουβιανό Μάριο Βάργκας Λιόσα 
Είναι αναρχικός της Δεξιάς; Μάλλον όχι. Είναι όµως οπωσδήποτε ο πιο προοδευτικός... συντηρητικός – ό,τι και αν σηµαίνει αυτό. 
Ο Μάριο Βάργκας Λιόσα, που πήρε χθες τη µεγαλύτερη λογοτεχνική διάκριση στον κόσµο, το Βραβείο Νοµπέλ Λογοτεχνίας, έχει µπερδέψει και τους κριτικούς και όσους παρακολουθούν τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Στα νεανικά του χρόνια συµπαθούσε αρκετά το κίνηµα του Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα. 
Οταν πήγε στο Παρίσι, συνδέθηκε µε τον Ζαν-Πολ Σαρτρ. Αποµακρύνθηκε όµως όταν ........

Conversation with god...

Man: God?
God: Yes?
Man: Can I ask you something?
God: Of course!
Man: What is for you a million of years?
God: A second.
Man: And a million dollars?

Καλέ Αντώνη θα μηδενίσεις και τα δικά μου ελλείμματα;

Miley Cyrus - Who Owns My Heart (Official Music Video)

Η επιστροφή του Κροκόδειλου...

Καλημέρα Πατριώτες!!!

Αυτό που φοβόμουν τον τελευταίο καιρό έγινε και είμαστε πάλι ένα κουβάρι στο κόμμα!!!
Άνω κάτω γίναμε, πατριώτες, από τη στιγμή που άφησαν αμολητό τον Κωστάκη τον Κροκόδειλο από το ενυδρείο της Ρόδου!!!
Ανέβηκε Θεσσαλονίκη και έγινε το...

Μερικά λεπτά χαλάρωσης...


Μερικά λεπτά χαλάρωσης για τους νεαρούς Ευέλπιδες πάνω στα θρανία σε μια από τις πιο σκληρές στρατιωτικές σχολές εκπαίδευσης του κόσμου, στο Γιαροσλάβλ της Ρωσίας.

Παίρνουν πίσω τα μαγικά για το μηδενισμό του ελλείμματος!

Σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης έχουν περιέλθει η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς βλέπουν ότι η πρόταση-πυροτέχνημα για μηδενισμό του ελλείμματος σε ένα χρόνο έχει καταντήσει ανέκδοτο. Για να ξεφύγουν, επιδίδονται σε κωλοτούμπες, ψέματα και… βιντεοταινίες.
Ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, στην ομιλία του για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε να τα μαζέψει. Αναγνώρισε δημόσια ότι η πρόταση αυτή δεν είναι για… κατανάλωση. «Το πρόβλημα», είπε «διορθώνοντας» τα δικά του φούμαρα ο Α. Σαμαράς, «δεν είναι πότε μηδενίζεται το έλλειμμα, αν οι 18 μήνες είναι μεγάλο ή μικρό διάστημα. Το αληθινό πρόβλημα είναι πως τα τρία τέταρτα των θυσιών με τη δική τους πολιτική πάνε χαμένα», κατέληξε και κανείς δεν...

«Eat, pray, love»

ΔΕΙΤΕ: Τις αποκλειστικές δηλώσεις της Τζούλια Ρόμπερτς. ...........

Η Σαµαράς Φιλµς στις κάλπες

ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, µετά τις στενές επαφές µε τον κ. Ντέιβιντ Κόπερφιλντ -θα σας εξαφανίσω το έλλειµµα- ο κ. Αντ. Σαµαράς αποφάσισε να ανοίξει τους δρόµους της 7ης Τέχνης στη Νέα Δηµοκρατία. Πέφτουν τα βίντεο σαν το χαλάζι κι ο καλλιτέχνης αναστενάζει...
Εντάξει, το βιντεάκι που παίχτηκε στην Εκθεση είχε την πλάκα του, αλλά από εκεί και πέρα η έµπνευση των στελεχών της Ρηγίλλης στέρεψε. Τα Νο2 ποτέ δεν είχαν επιτυχία στο σινεµά, πόσω µάλλον τα Νο3. Αλλωστε, τον Γιώργο Παπανδρέου δείχνουν, δεν κάνουν προβολή του...

Μέχρι τα 35 μένουν με τους γονείς στην ΕΕ

Φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι νέοι, συνειδητοποιούν τα οφέλη της διαμονής στο πατρικό σπίτι, ή, το πιο πιθανό, ''αναγκάζονται'' να τα συνειδητοποιήσουν.
Έτσι, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Eurostat, ένας στους 3 άνδρες και μια γυναίκα στις 5, ηλικίας 25 ως 34 ετών, εξακολουθούσαν το 2008, να κατοικούν στο σπίτι των γονιών τους. ................

ALTER EGO !...

To «βραβευμένο» γραφένιο

Ποιο είναι το υλικό το οποίο κέρδισε το Νόμπελ Φυσικής για τους ερευνητές του;

Είναι το πιο λεπτό και συνάμα το πιο ανθεκτικό υλικό που είναι γνωστό στην ανθρωπότητα: όχι πιο «παχύ» από ένα άτομο και 100 φορές πιο ανθεκτικό από το ατσάλι. ..............

Ποτέ Ποτέ Ποτέ μην το βάζεις κάτω.

Ο Κύριος Σαμαράς και οι παρατρεχάμενοι έκαναν ένα μεγάλο λάθος και κατά την γνώμη μου υποτίμησαν την δυναμική του μεγάλου ρεύματος του κεντροδεξιού κοινωνικού φιλελευθερισμού όπως αυτός εκφράστηκε απο τον Ηγέτη της ΝΔ Κώστα Μητσοτάκη και επάξια μέχρι ενός σημείου με τα πάμπολα μεν λάθη αλλά την σωστή κατεύθυνση αλλά με αρκετούς λάθος συνεργάτες από τον...

Τέρμα τα μοντελάκια και τα μίνι για τους δημόσιους λειτουργούς!

Πραγματικός πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία μεταξύ του προέδρου Βίκτωρ Γιαννουκόβιτς και της άλλοτε πρωθυπουργού και «κυρίας της Πορτοκαλί επανάστασης», Γιούλια Τιμόσενκο με θέμα το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θέσπισε η κυβέρνηση. .................