Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ!



Η επιστημονική φαντασία της δεκαετίας του 50 και τα αποικιακά σενάρια για βάσεις στη Σελήνη στηρίζονται ….. στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Θεωρητικά η σκοτεινή πλευρά είναι πλήρως παγωμένη και το ερώτημα ήταν αν αυτός ο πάγος είναι εκμεταλλεύσιμος και βιοτικά κατάλληλος. Ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί και πρακτικά ο πάγος , μόνο που βρέθηκε και στη φωτεινή πλευρά. Αν στο φως το φεγγάρι παράγει πάγο καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει σε λίγα χρόνια! Θα πηγαίνουμε για ηλιοθεραπεία στις πλαγιές του Ολύμπου, μόνο που ο Όλυμπος θα βρίσκεται πλέον πολύ μακριά από την Ελλάδα μας.
Τελικά τι γίνεται; Ο πάγος που λιώνει στους πόλους …. Μας εγκαταλείπει και πάει φεγγάρι; Ακόμα και το νερό φεύγει και δεν μπορεί να αντέξει την βουλιμία και την πλεονεξία των γήινων...

Πάνω από 110.000 γυναίκες προβλέπεται να την κάνουν από το δημόσιο! Όχι θα κάτσουν να σκάσουν.



Με τους νέους νόμους του Γιώργου, περίπου 150.000 γυναίκες κινδυνεύουν να εργαστούν από 5 έως 17 χρόνια παραπάνω. Ξέρετε ότι αν φύγουν 50.000 εργαζόμενες επιβαρύνεται 2,8 δισ. ευρώ το έλλειμμα του Ταμείου Πρόνοιας;  

Πάντως 110.000 εργαζόμενες στο Δημόσιο που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης μπορούν να αποχωρήσουν ανά πάσα στιγμή. Μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, που έχει ήδη ξεμείνει από ρευστό.

Πάρτε γκάλοπ νάχετε



Στάθης για πάντα

Φεστιβάλ 2ης γενιάς μεταναστών

14 -15 Νοεμβρίου 2009
Νεαροί μετανάστες μιλούν για την πατρίδα τους, την Ελλάδα.
Η μουσική, το θέατρο, η φωτογραφία, η γλυπτική γίνονται το εργαλείο επικοινωνίας τους.
Στο 2ήμερο Φεστιβάλ 2ης γενιάς μεταναστών με τίτλο "Τalking about my generation", που διοργανώνεται στην "Τεχνόπολη" του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, πολίτες μιας κοινωνίας που τους κρατά στο περιθώριο εκφράζουν μέσω της τέχνης τα αδιέξοδα, τις ανάγκες και τα όνειρα που θέλουν να ζήσουν επί ελληνικού εδάφους - εκεί όπου γεννήθηκαν δηλαδή.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκθέσεις φωτογραφιών με θέμα τη χαμένη ταυτότητα και τη ζωή των προσφύγων (Ance και Διεθνής Αμνησία, αντίστοιχα), έκθεση pictogram (εικονογραφήματα σε λευκό και μαύρο), προβολές βίντεο και ντοκιμαντέρ, εργαστήρι graphiti από την ομάδα του Φώτη Ζώντα, θεατρικά δρώμενα με τους εύλογους τίτλους "Ποιος είμαι και πού πάω" ή "Χωρίς φτερά στο γελαστό πλανήτη" και άφθονη μουσική από τους Apurimac, Γιάννη Χαρούλη, Haig Yazdjian, Βασίλη Βασιλάτο, MC Yinca, Te ver8et, Project 37 και την ομάδα Κρουστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Το "Talking about my generation" διοργανώνεται από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΑΝCE με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ιδρύματος "Anna Lindh" για το διαπολιτισμικό διάλογο. 


Εκβιασμός διάσημου πρώην μοντέλου!

Μια φωτογραφία που είχε ως στόχο την εκβίαση του διάσημου πρώην μοντέλου, βρέθηκε από την αστυνομία.
Η φωτογραφία, έδειχνε την κόρη της Cindy Crawford, να είναι δεμένη...σε μια καρέκλα και να φιμώνεται. Αρχικά το FBI, που ανέλαβε την υπόθεση, νόμιζε ότι επρόκειτο για μια φωτογραφία που έχει κλαπεί από το άλμπουμ της. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν αντιγραφή και σκοπό είχε να εκβιάσει την διάσημη persona, με σκοπό το κέρδος.

ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ από το enimerwsi ...... video


Δείτε σε βίντεο τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 15/11/09 σε βίντεο όπως και κάθε Σάββατο βράδυ από το enimerwsi.
Ευχαριστούμε όλους τους bloggers όπως επίσης και τις ιστοσελίδες που αναδημοσιεύουν τα βίντεο με τα πρωτοσέλιδα εδώ και δύο μήνες.

Τις τσάκισε τις τράπεζες ο Προβόπουλος!!!


Όπως μας ενημερώνει ΤΟ ΒΗΜΑ ,στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 560.000 ευρώ σε πέντε τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος για διαπιστωθείσες παραβάσεις. 
Πρόκειται για τις Citibank, Μillennium, Ταμείο Παρακαταθηκών, Πανελλήνια, Κύπρου
Στη Citibank επεβλήθη πρόστιμο 250.000 ευρώ, στη Μillennium 100.000 ευρώ, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 100.000 ευρώ, στην Πανελλήνια Τράπεζα 80.000 ευρώ και στην Τράπεζα Κύπρου 30.000 ευρώ. 

Ώπα ρε συ Προβόπουλε,τις τσάκισες τις τράπεζες!!!

 Θα έχουν τώρα να πληρώσουν ή θα βγουν στη γύρα για δανεικά;