Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μπαντουβάς πήρε θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας ΝΔ;

Γι’ αυτό το παίζει ιππότης της ελεεινής μορφής του σαμαρισμού; Μόνο που κατάντησε πολύ γραφικός!
Εκεί που έλεγε ότι εγκατέλειψε για πάντα την πολιτική, επιστρέφει και όπως φημολογείται μπαίνει τζάμπα στη Βουλή. Σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας ΝΔ. Του υποσχέθηκε προσωπικά ο ίδιος ο Αντώνης! Τι λέτε ρε! Όπως έχει υποσχεθεί προσωπικά και σε άλλους δεκαπέντε που θέλει να τους κρατήσει κοντά του! Ο Μπαντουβάς όμως το πίστεψε! Και έτσι έγινε σαμαρικότερος του Χρύσανθου και του Φαήλου μαζί! Και όπου σταθεί τα χώνει στην ψηλή με χυδαίες εκφράσεις και ανείπωτες ύβρεις. Πιο χυδαίος και από τους πράκτορες του Μουρούτη και του Ζήση! Πολύ εύπιστος μας βγήκε ο κλητήρας Μπαντουβάς!

Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς κοροϊδεύει τον κόσμο! Και αυτός ψήφισε το μνημόνιο στην Ευρωβουλή! (video)

Φταίνε οι ψηφοφόροι...

Όχι, να μην του γίνει το χατίρι…

«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ’ όνομα», λέει ο θυμόσοφος λαός. Πάει. Του Αρχηγαντώνη του βγήκε ήδη: Πινόκιο, Δαβίδ Κόπερφιλντ, Μάγος, Τσαρλατάνος!
Δεν έχουν άδικο όσοι τις τελευταίες μέρες «στολίζουν» τον αρχηγό της ΝΝΔούλας με τέτοια επίθετα. Αυτό συζητά ο κοσμάκης στα καφενεία. Παρά την κακομοιριά και τη φτώχεια, παρά την αγωνία για το αύριο, όλοι πια έχουν καταλάβει, ότι η χώρα βρίσκεται ήδη στο γκρεμό της χρεοκοπίας και μόλις που βαστιέται από το τεντωμένο σκοινί του μνημονίου. 
Σκληρό το μνημόνιο, αδυσώπητη η πάλη για ν’ αναρριχηθούμε. Οι πέτρες και τα κλαδιά μας ξεσκίζουν το σώμα, ματώνουμε. Αυτά όμως θα επουλωθούν με τα κατάλληλα φάρμακα. Αρκεί να βγούμε ζωντανοίΑρκεί να μην σπάσει το σκοινί. Όπως επιθυμεί διακαώς ο Τσαρλατάνος… Ο Κακός Μάγος του εφιάλτη που ζούμε… 
Να μην του κάνουμε το χατίρι!

Μία συγκινητική ιστορία αγάπης και αυτοθυσίας

Η Δήμητρα και ο Βασίλης Γαϊτάνου είναι από τα ζευγάρια που αποτελούν παραδείγματα αυτοθυσίας αφού με τη συγκλονιστική τους ιστορία παραδίδουν μαθήματα ζωής…
Σε κοινή συνέντευξή τους στο περιοδικό «People», ξετυλίγουν λες και ξαναζούν την ιστορία της ζωής τους… Η Δήμητρα, που έχασε την...

Αποτρελάθηκε ο Πρόεδρος! Τώρα θα στείλει φυλακή και το… ΔΝΤ!!!

Ο άνθρωπος αρχίζει πραγματικά να τα χάνει… Ή αν τα έχει ήδη χαμένα, αυτό αρχίζει να φαίνεται όλο και περισσότερο…
Τι είπε πάλι σήμερα στο… δημοκρατικότατο μονόλογό του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΝΔούλας; Ότι θα κάνει «Εξεταστική για το Μνημόνιο»!!! Δηλαδή, θα στείλει φυλακή το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το Σαρκοζί, τη Μέρκελ, το Μπαρόζο, τον Ομπάμα, τον ΟΗΕ…!!! Όλους αυτούς δηλαδή που μας λυπήθηκαν και έριξαν ζεστό χρήμα, για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του κάθε κακομοίρη! Ναι, αυτούς θα τους υποβάλει στην ακρονεοδεξιά «Ιερά Εξέταση» ο Ζιγδαντώνης!
Πω! Πω! Τρόμος επικρατεί στην Υφήλιο! Το CNN κάνει έκτακτες αναμεταδώσεις, ενώ ο Ομπάμα τρέχει να κρυφτεί στο καταφύγιο του Λευκού Οίκου, για να μην τον βρει ο Φαήλος ο Καβαλάρης και του πάρει το κεφάλι!
Όντως, «Απολείπειν ο θεός Αντώνιον»…

Κρίμα τα… παντελόνια σας, κύριε Μπαντουβά!

«Γράφουν κάποιοι σε blogs ότι έγινα από Δήμαρχος κλητήρας ποιός ξέρει με τι ανταλλάγματα ...να του πω λοιπόν, εε ναι μωρέ..σαν γνήσιος Νεοδημοκράτης που είμαι προτιμώ να γίνω από δήμαρχος κλητήρας για να υπηρετήσω την παράταξη χωρίς κανένα αντάλλαγμα γιατί εγώ τα γαλόνια τα κέρδισα στο στίβο της ζωής με τιμιότητα και πολύ δουλειά χωρίς ποτέ να χρησιμοποιώ ξένα εφαλτήρια όπως κάνουν άλλοι που δεν έχουν παρά μόνο ένα φουστάνι και τρέχουν πίσω του... εγώ δεν τρέχω πίσω από φουστάνια...». Τάδε έφη προ ημερών -κατά την παρουσίαση του σαμαρικού συνδυασμού του Γιάννη Πλακιωτάκη- ο σαμαρικός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και πρώην Βουλευτής της ΝΔ (αποτυχών στις τελευταίες εκλογές…) Κώστας Μπαντουβάς.
Η δηλητηριώδης αιχμή αφορούσε τη...

Τελικά τι ρόλο παίζει αυτός ο Βάρδας;

Ο Βάρδας «αναβαθμίστηκε» σε ρόλο πολύ καλού φίλου του ηγέτη Αντώνη! Λέγεται και «φιλικός σύμβουλος»! Δηλαδή κάποιος που βρίσκεται πολύ κοντά στον Πρόεδρο, οπότε και έχει το ..... ακαταλόγιστο!
Ξέραμε ότι συμμετείχε στο οικονομικό επιτελείο της Νέας
Ρηγίλλης. Τώρα διαρρέον οι μυστικοσύμβουλοι ότι είναι … «μόνο καλός φίλος» που τα λέει κάθε μέρα με τον πρόεδρο, άρα δικαιούται να εκφράζει απόψεις πέραν του στενού οικονομικού επιτελείου του Σαμαρά. Αυτό σημαίνει ότι ο Βάρδας θα παρουσιάζεται πλέον ως "μόνο φίλος" και όχι ως οικονομικός σύμβουλος, όπως παρουσιάζονταν μέχρι τώρα!
Από τη Νέα Ρηγίλλης αποσαφηνίζεται ότι στο οικονομικό επιτελείο του μεγάλου ηγέτη-τιμονιέρη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας που βολοδέρνει μεταξύ αρμοδιοτήτων(δηλαδή δεν κάνει τίποτα!), ο Χρήστος Σταϊκούρας(το σοφό παιδί-μεγαλογόνος), ο Θόδωρος Καράογλου(ο λογιστής του Αντώνη), ο Γιάννης Μουρμούρας (επιστήμων όπως ο Αντώνης), ο γνωστός Μηταράκης (αποτυχημένος τραπεζοϋπάλληλος) και η Ελένη Ρωμαΐδου (έτσι για να υπάρχει κα μια γυναίκα!). Πότε πότε ρωτάνε και τον Κωστή Χατζηδάκη για διάφορα θέματα που άπτονται τις αρμοδιότητάς του (αν και πολύ που τους νοιάζει τι λέει!). Αυτά μέχρι νεωτέρας και μέχρι κάποιας νέας διαρροής που θα μεταβάλλει και πάλι τις εσωτερικές ισορροπίες στη Νέα Ρηγίλλης.

Λάβετε μέρος στην διαδικτυακή ψηφοφορία του cretalive για τις Περιφερειακές εκλογές

Ξεκίνησε δημοσκόπηση στο Cretalive για τις Περιφερειακές εκλογές. Με το ερώτημα ...... "Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καταλληλότερος για περιφερειάρχης Κρήτης ?".
Παρατίθενται κατ' αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες: , , , , , και Δεν ξέρω / Δεν απαντώ.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του cretalive και να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Γιατί όχι δημοψήφισμα για το μνημόνιο;

Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτεί η κυβέρνηση;
Ένα δημοψήφισμα για το μνημόνιο για να δούμε αν ο ελληνικός λαός επιθυμεί την … ΠΤΩΧΕΥΣΗ που τόσο πολύ επιθυμούν παρασκηνιακά οι ακραίοι κύκλοι της Ρηγίλλης, πιστοί στα συμφέροντα σκληρών οικονομικών υπερατλαντικών κύκλων.
Γιατί κάποιοι διατείνονται χωρίς να σκοτίζονται πολύ, ότι δεν θα ήταν άσχημα μια «επανεκκίνηση»! Να δημιουργήσουμε λέει ένα «σημείο μηδέν» και να ξεκινήσουμε σιγά σιγά από μια νέα αρχή, που έτσι κι’ αλλιώς είναι αναπόφευκτη μια και η χρεοκοπία της χώρας είναι «αδύνατο να μην συμβεί»!
Δε λένε όμως τι σημαίνει αυτό! Τί θα πει χρεοκωπία! Θα υπάρχουν λεφτά για συντάξεις; Θα λειτουργεί ομαλά η αγορά; Θα μπορεί να λειτουργεί το δημόσιο;Πως θα βγούμε από τον φαύλο κύκλο της πτώχευσης; Με κυκλικές αναδιαρθρώσεις που θα οδηγήσουν σε τετράγωνη ανάπτυξη;
Μάλλον δεν έχουν δει πόσο σκεπτικός είναι τώρα ο κόσμος όταν βλέπουν χουντίνηδες που κρατάνε μαγικά ραβδάκια και προτείνουν εύκολες λύσεις!

Ο διπλός στόχος του Αντώνη

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έπαιξε βασικός και στα τρία πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και προχωράει ακάθεκτος για να γίνει κάτοχος ενός πολύ σημαντικού ρεκόρ. ..................................

«Εμείς κάψαμε τεμένη στην Κύπρο» λέει απόστρατος Τούρκος στρατηγός

Αίσθηση προκάλεσαν στην κυπριακή κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις Τούρκου στρατηγού, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής της Διευθύνσεως Ειδικού Πολέμου, ότι ο τουρκικός στρατός προέβη συστηματικά στην Κύπρο σε προβοκατόρικες ενέργειες, μεταξύ των οποίων και ο εμπρησμός τεμένων.

Εξηγώντας στο τουρκικό δίκτυο Haberturk τη δράση της υπηρεσίας του, ο απόστρατος σήμερα στρατηγός Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου παραδέχτηκε: «Στις Ειδικές Επιχειρήσεις υπάρχει ένας ............

Η ομάδα σκίζει!...

Πατριώτες, για να μην ανησυχείτε σας λέω ότι ο Βασιλάκης Καΐλας πάει παρά πολύ καλά!!! Μετά την εμφάνισή του στην TV πίσω από τον Ηγέτη μας στο σχολειό του Παγκρατίου, όπως επιτυχώς κάνει τόσα χρόνια ο Δημητράκης ο Τρελός, τα ποσοστά του ανέβηκαν κατακόρυφα και είναι στην τέταρτη θέση μετά τους Δημαρά, Σγουρό και Μπουμπούκο!... Δεν θα σας πω αριθμούς για να μην τρομάξετε...
Αλλά και ο πατριώτης Γκιουλέκας («δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο μου»…) πάει πολύ καλά...
Καλλίτερα βέβαια πάει ο σύντροφος Βασιλάκης του Πειραιά, ο γνωστός «Ρέϊντζερ» με τις σιδερογροθιές, ειδικά μετά την υποστηρικτική δήλωση του προέδρου του Θρύλου κου Μαρινάκη στο πρόσωπό του, που είπε:...

Σαμαρική Οικογενειοκρατία και στο Διαδίκτυο (ή, όταν οι «αγάπες» δεν μπορούν να κρυφτούν…) (video)

Πανηγύριζαν προ ημερών κάποιοι αφελείς μπλόγκερς, για το δήθεν «άνοιγμα Σαμαρά στους μπλόγκερς» που θα γινόταν στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ.
Με αγωνία -και πολύ… κόπο- παρακολουθήσαμε την τρίωρη (!!!) συνέντευξη του Αρχηγαντώνη, περιμένοντας τους «συναδέλφους» μπλόγκερς να θέσουν ερωτήματα. Τελικά, ο «θησαυρός» ήταν… Antinews.gr!!! Με στόμφο ο Κόκκινος Πάνος προανήγγειλε τον Υιόν Ζήση (του πατρός Βασιλείου ή Πράκτορος X…), ο οποίος -χαμένος κυριολεκτικά- χρειάστηκε κάμποσα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσει τη… μεγάλη τιμή που του έκανε ο Μέγας (κατά antinews) Ηγέτης!...!
Δεν έχουμε τίποτα με το παιδί. Ούτε καν το γνωρίζουμε προσωπικά. Όμως απευθυνόμαστε στη λογική και εκείνου και όσων διαβάζουν το εν λόγω σάϊτ: Με ποιο ηθικό ανάστημα καταφέρονται ενάντια στην...

Εισαγγελική παρέμβαση για το χώρο του ποδοσφαίρου

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντες, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του Τύπου που κάνει λόγο για προπονητές με μεγάλα ποσά καταθέσεων και διαιτητές που στοιχηματίζουν σε διάφορους αγώνες, ανέθεσε στον αντεισαγγελέα ΑΠ Αν. Κανελλόπουλο να ερευνήσει την υπόθεση.

Ο κ. Κανελλόπουλος ήδη κάλεσε για την ερχόμενη Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010, τον εκδότη και δημοσιογράφο Αντ. Δελατόλα να ..........

Καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα στη Ρωσία έλαβε ο Μάρκο Μιλόσεβιτς

Οι εισαγγελικές αρχές στη Σερβία ανακοίνωσαν ότι ο γιος του Σλομπόνταν Μιλόσεβιτς, Μάρκο Μιλόσεβιτς, έλαβε καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα στη Ρωσία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Εισαγγελέα της Σερβίας, Τόμο Ζόριτς, επιβεβαίωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία παραχώρησε καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα στον Μάρκο Μιλόσεβιτς, επισήμανε, ωστόσο, ότι για τις σερβικές αρχές παραμένει καταζητούμενος.

«Εάν ο Μάρκο Μιλόσεβιτς εμφανιστεί στη Σερβία ή σε κάποια άλλη χώρα, εκτός Ρωσίας, θα ...........

Η αγωνία της ΔΕΘ...

Γεια χαρά και πάλι, πατριώτες!

Ο χαμός αυτή τη βδομάδα ήταν μεγάλος!!! Ποια είναι αυτή η Κατερίνα Πελέκη και τι ανοησίες είπε για τον Κωστάκη; Είναι δυνατόν να έδωσε εκείνος τις εντολές για το Βατοπέδι;;; Φτου σου παλιοκόριτσο, σου δώσαμε και δουλειά και αντί να μας φιλήσεις το χέρι πας να μας το δαγκώσεις!…
Στο μόνο που συμφωνούμε μαζί της είναι ότι «δεν υπάρχει σκάνδαλο». Α, η αλήθεια να λέγεται! Το είπε άλλωστε και ο μεγάλος Ηγέτης μας. Σκάνδαλο δεν υπήρχε, γι’ αυτό άλλωστε και φύγαμε από την εξεταστική... Όλα έγιναν μόνα τους, χωρίς παρέμβαση. Όλα έγιναν από τον «αυτόματο πιλότο», όπως και τα αεροπλάνα που καμιά φορά πάνε μόνα τους και μετά δυστυχώς πέφτουν...
Πάντως, η αγωνία συνεχίζεται στην ηγετική ομάδα (Χρύσανθος, Φαήλος, Κόκκινος Πάνος, Κατερίνα και Φωτεινή) γιατί ο Κωστάκης ο κροκόδειλος ζήτησε να...

Ανεξάρτητη Παλαιστίνη ζητά ο Μπαράκ Ομπάμα από το βήμα του ΟΗΕ

U.S. President Barack Obama delivers remarks at the Millennium Development Goals Conference at the United Nations in New York September 22, 2010. REUTERS/Shannon Stapleton (UNITED STATES - Tags: POLITICS)

Έκκληση στη διεθνή κοινότητα για υποστήριξη της  ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή απηύθηνε  ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα
από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών,
λέγοντας στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων ότι αν στηρίξουν τη διαπραγμάτευση μπορούν
να υποδεχθούν σε ένα χρόνο ένα νέο μέλος στον ΟΗΕ, την Παλαιστίνη.

«Διάφανες» πτήσεις


Η οροφή μοιάζει να διαλύεται πάνω από τα κεφάλια τους, το ίδιο και το δάπεδο κάτω από τα πόδια τους. Ωστόσο η πτήση συνεχίζεται ομαλά, κανείς δεν ανησυχεί. Σηκώνοντας το βλέμμα προς τα επάνω, οι επιβάτες έχουν θέα τον έναστρο ουρανό, ενώ κάτω απολαμβάνουν τη θάλασσα από σύννεφα ή τα φώτα πόλεων και χωριών. Διάφανο αεροσκάφος; Καλώς ήλθατε στις αεροπορικές πτήσεις του 2050! ................................

Δεν γεννήθηκε για να φορεθεί...

Δεν γεννήθηκε για να φορεθεί!!!

Αφαίρεση όγκων στους πνεύμονες με λέϊζερ

Μια καινοτομική συσκευή λέιζερ που καταστρέφει τελείως καρκινικούς όγκους στους πνεύμονες, μεγάλους όσο σχεδόν ένα γραμματόσημο, «σημαδεύοντάς» τους με ακτίνες φωτός που έχουν ενέργεια ισοδύναμη με 70 φούρνους μικροκυμάτων, χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στη Βρετανία από έναν έλληνα γιατρό, τον Γιώργο Λαδά, επικεφαλής θωρακοχειρουργό στο Βασιλικό Νοσοκομείο Μπρόμπτον του Τσέλσι, στο κεντρικό Λονδίνο. ...........................

Αμνήμονες κατά Μνημονίου

Δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η κυβέρνηση βλέποντας «τον χάρο με τα μάτια της» προσέφυγε στη συμφωνία στήριξης της ελληνικής οικονομίας για να αποφύγει τη χρεοκοπία. Ηταν τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου, του σωτηρίου έτους 2010, αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται ο Σεπτέμβριος και το Μνημόνιο που συνοδεύει τη συμφωνία στήριξης βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο συμπολιτευομένων και βεβαίως αντιπολιτευομένων, δημοσιογράφων και μίντια, συνδικαλιστών και συντεχνιών και πολλών πολιτών.

Είναι γνωστό ότι οι Ελληνες, ως λαός, φημιζόμαστε για την «κοντή» μνήμη μας. Τείνουμε, λοιπόν, να ξεχάσουμε ότι το Μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα μιας ξέφρενης πολυετούς πορείας στα σύννεφα της οικονομίας, με «σβησμένη» διοικητική μηχανή, μέσα στη διαφθορά και σε πλήρη παραλογισμό, δίχως τον παραμικρό σεβασμό σε νόμους και θεσμούς. Θα μπορούσαμε, δηλαδή, να πούμε ότι η Ελλάδα αποτελούσε ένα...

Παραλία ...καπουτσίνο



Είναι σαν κάποιος να έχει ρίξει τόνους καφέ και γάλακτος στον ωκεανό και να έχει ενεργοποιήσει ένα γιγάντιο μπλέντερ. Ξαφνικά, τον Αύγουστο του 2007, η βόρεια ακτογραμμή του Σίδνεϋ μετατράπηκε σε ένα τεράστιο καπουτσίνο! .......................................

Η Δωδώνη μεταξύ των πιο "εύρωστων" επιχειρήσεων της χώρας.

Στις πιο «εύρωστες» επιχειρήσεις της χώρας συμπεριλαμβάνονται και τέσσερις επιχειρήσεις που εδρεύουν στα Ιωάννινα: η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΑΕ, η Χήτος ΑΒΕΕ, και η Β. Παπαγεωργίου Super Market AE. Η ICAP Group δημοσιοποίησε τη λίστα των εταιρειών που έχουν ενταχθεί στην κοινότητα Strongest Companies in Greece. .......................

Ζήτω το Μνηµόνιο

Ηταν ή όχι µονόδροµος το Μνηµόνιο;
Το ερώτηµα αυτό εξαρτάται από το κατά πόσον είχαµε ανάγκη από δανεικά ή όχι. Και δεν υπάρχει αµφιβολία ότι τα είχαµε ανάγκη. Οχι για να εξυπηρετήσουµε τα παλιά µας δάνεια, αλλά για να πληρώσουµε µισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία κ.λπ. Με δεδοµένο ότι οι αγορές δεν µας δάνειζαν, έπρεπε να αναζητήσουµε νέες µορφές δανεισµού µε νέους όρους αποπληρωµής. Το Μνηµόνιο µάς εξασφάλισε ένα τεράστιο δάνειο 110 δισ. ευρώ για τα επόµενα τρία χρόνια και φαίνεται να ήταν ό,τι καλύτερο µπορούσαµε να ...........

Οι Οnirama συνεργάζονται με τον παραγωγό των Manic Street Preachers


Οι Onirama επιστρέφουν με νέα δισκογραφική δουλειά!

Στα πλαίσια της ηχογράφησης του καινούργιου τους CD οι Onirama θα συνεργαστούν με τον γνωστό Βρετανό παραγωγό Greg Haver ο οποίος έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Manic Street Preachers, Melanie C (Spice Girls), Tom Jones και John Cale. ....................

Η Απάτη Σαμαρά στη ΔΕΘ! (video)

Για την ακρίβεια… μία από τις πολλές και μεγάλες απάτες Σαμαρά στη ΔΕΘ!
Εκτός από τα χοντρά ψέματα περί «μηδενισμού του ελλείμματος» σε ένα χρόνο (!!!) χωρίς δημοσιονομικά μέτρα και θυσίες, ο πρακτορίστικος προπαγανδιστικός μηχανισμός των μυστικοσυμβούλων και του Κόκκινου Πάνου έστησαν μια πρωτόγνωρη απάτη στη συνέντευξη τύπου του Σαμαρά στο Βελλίδειο την περασμένη Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010. Τις λεπτομέρειες έχουμε ήδη παραθέσει (βλ. εδώ). Δείτε τώρα και το αποκαλυπτικό βίντεο με τη «δημοσιογράφο» κ. Πεΐτση
Προσέξτε πώς την κοιτούν με απορία οι πραγματικοί δημοσιογράφοι όταν αρχίζει το «λιβανωτό» για Ψωμιάδη… Χαρακτηριστική είναι και η βιασύνη της να προσδιορίσει τη θέση που καθόταν στην αίθουσα, προτού προλάβει ο Κόκκινος Πάνος να της απευθύνει το λόγο! Ίσως προσπάθησε να καλύψει την εκφώνηση της ανύπαρκτης εφημερίδας «Λαγκαδάς»…
Σε κάθε περίπτωση, το προβοκατόρικο σύστημα Σαμαρά έδωσε ρέστα για την παραπλάνηση του λαού στη ΔΕΘ. Τους χάλασε όμως τη «σούπα» η κοινή λογική του Σκυλακάκη! Γι’ αυτό και… σκύλιασαν…

Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο…

Δε ντρέπεσαι βρε άθλιε .........

Δεν ντρέπεσαι να ζητάς ΑΘΛΙΕ Σκυλακάκη σύγκλιση των οργάνων του κόμματος και να δηλώνεις με θρασύτητα ότι "θα είναι αυτοπυροβολισμός αν ανακοπεί η προσπάθεια του μνημονίου"; ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! ΣΑΜΑΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΙΞΤΟΝ στην πυρά! Στα λιοντάρια! Hang him Higher!!!

Ολόκληρη η Συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" (video)

Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega, η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «κοροϊδεύει» όταν λέει ότι το έλλειμμα θα μπορούσε να μηδενισθεί μέσα στο 2011 εάν εφαρμόζονταν οι κατά του Μνημονίου προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για έξοδο από την κρίση.
«Ο κ. Σαμαράς κάνει το ίδιο λάθος με τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος δήλωνε πέρυσι στη ΔΕΘ ότι λεφτά υπάρχουν», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με τον Θόδωρο Σκυλακάκη, υποστήριξε ότι ο διαγραφείς ευρωβουλευτής δεν...

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης "αποτελειώνει" τον Απατεώνα Σαμαρά! Εμπεριστατωμένη επιστολή στους Βουλευτές της ΝΔ για τα Ψέματα του Αρχηγαντώνη

Ο ευρωβουλευτής κ. Θόδωρος Σκυλακάκης έστειλε επιστολή στους βουλευτές και ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία τους ενημερώνει για την επιχειρηματολογία που επρόκειτο να παρουσιάσει, σε σχέση με τη θέση περί «μηδενισμού του ελλείμματος μέχρι το τέλος του 2011», αν δεν είχε μεσολαβήσει η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ακολουθεί η σχετική επιστολή.

Θόδωρος Σκυλακάκης

Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Μέλος της Ομάδας του
Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος


Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριοι συνάδελφοι,

Για ενημέρωσή σας, επισυνάπτω την επιχειρηματολογία την οποία θα ανέπτυσσα, σε σχέση με τη θέση περί «μηδενισμού του ελλείμματος μέχρι το τέλος του 2011», εφόσον δεν είχε μεσολαβήσει η διαγραφή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Με τιμή,

Θόδωρος Σκυλακάκης


Γιατί είναι μη ρεαλιστική η θέση περί μηδενισμού του ελλείμματος, μέχρι το τέλος του 2011, χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής

Οι βασικές θέσεις της πρότασης, που παρουσιάστηκε αρχικά την 7η Ιουλίου και επαναλήφθηκε σε γενικές γραμμές στην ομιλία της ΔΕΘ, ότι μεγάλο μέρος του ελλείμματος οφείλεται σε δημιουργική λογιστική ή στον οικονομικό κύκλο και ότι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικό μέρος της προσαρμογής με...

Οι άθλοι του Δρ Βαγγέλα

Καλημέρα πατριώτες!!!

Όλοι ελπίζαμε ότι μετά τα πρωτοβρόχια μπαίναμε στο χειμώνα αλλά δυστυχώς να που πάλι έσφιξαν οι ζέστες και έτσι περιμένουμε πάλι τις βροχές και τις καρπαζιές που πέφτουν σύννεφο χωρίς σταματημό από παντού…
Τα μάθατε υποθέτω με τον Δρ Βαγγέλα…; Παρά την τριπλή ανάποδη κωλοτούμπα που έκανε (στο τσίρκο και στον κύκλο τον λωποδυτών λέγεται «σάλτο μορτάλε») και εξύμνησε την υποψηφιότητα του Βασιλάκη Καΐλα και νόμισε ότι όλα τέλειωσαν, ο μεγάλος Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α΄ ή Ζιγδαντώνης (τον σταυρό σας ρε!...) αποφάσισε να τον βάλει σε νέα τιμωρία… «Βαγγέλα, του είπε, αν θες να παραμείνεις πρόεδρος του ιδρύματος του Εθνάρχη θα πας και στη λεβεντογέννα Κρήτη να κάνεις προεκλογικό αγώνα υπέρ του τέως υφυπουργού σου Πλακιωτάκη, γιατί κινδυνεύουμε να έρθουμε τέταρτο κόμμα»…
«Δεν έχω σχέση πια με το νησί!», είπε ο Βαγγέλας όμως ο Ηγέτης μας ήταν απόλυτος: «Θα πας και θα...

Πήγε για ληστεία τράπεζας και...τον έπεισαν για δάνειο!!!


Ως “η χαρά των τραπεζών” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας επίδοξος ληστής που προσπάθησε να κλέψει 2.000 δολάρια από τράπεζα, όμως αποδείχτηκε πως δεν ήταν γεννημένος για τέτοια πράγματα…......................................

Πόθεν έσχες: μία από τα ίδια

Γέμισαν οι χθεσινές εφημερίδες με τις δηλώσεις για την περιουσιακή κατάσταση των 300 του Κοινοβουλίου. Είδαμε πάλι γλαφυρά ρεπορτάζ για τους πιο πλούσιoυς και φτωχούς της Βουλής, αλλά ελάχιστα γράφτηκαν για την ουσία του ζητήματος: είναι σε θέση οι βουλευτές να δικαιολογήσουν τις μεταβολές στα περιουσιακά τους στοιχεία από χρόνο σε χρόνο;
Και το σημαντικότερο, πώς συγκρίνονται αυτά τα περιουσιακά στοιχεία σήμερα με αυτά που δήλωσαν στο πρώτο τους πόθεν έσχες, όταν δηλαδή μπήκαν στην πολιτική; Δεν είναι κακό να μπαίνει κανείς ..........

Παγκόσμια ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση.

Απόστολος Παπατόλιας: «Δεν ξέρω ποιοι μπορεί να συμβουλεύουν τον κύριο Σαμαρά»

Με επιστολή του ο Νομάρχης Μαγνησίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Παπατόλιας απαντά στον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά για την σύγκριση των δύο περιπτώσεων μεταφοράς μαθητών στη Νομαρχία Μαγνησίας και στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης

«Δεν ξέρω ποιοι μπορεί να συμβουλεύουν τον κύριο Σαμαρά. Είναι προφανές όμως ότι εφεξής οφείλει, λόγω, αν μη τι άλλο, του θεσμικού του ρόλου ως προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να ελέγχει καλύτερα τις πληροφορίες που του δίνουν.
Είναι επίσης προφανές ότι, λόγω της ελλιπούς και συγκεχυμένης πληροφόρησης που του παρέχεται, έπεσε στο...

Συνέντευξη Σαμαρά: στημένη ερώτηση για Ψωμιάδη από εφημερίδα-φάντασμα!

Ενάρξεις συνεντεύξεων τύπου με τους δημοσιογράφους των αγαπημένων εφημερίδων. Ερωτήσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των ερωτώμενων, κατόπιν συνεννοήσεως με τον εκπρόσωπο τύπου. Ερωτήσεις-χάδι. Ερωτήσεις-αβάντα... Όλα τα είχαμε δει στις συνεντεύξεις τύπου των αρχηγών των κομμάτων στη ΔΕΘ. Αλλά η ερώτηση από την εφημερίδα-φάντασμα «Λαγκαδάς», στη πρόσφατη συνέντευξη τύπου του Αντώνη Σαμαρά, δεν έχει προηγούμενο. Αντίδραση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης και επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Ρηγίλλης,ενώ αποκαλύπτεται ότι η δημοσιογράφος που υπέβαλλε την ερώτηση είναι... κατα σύμπτωση υποψήφια με τον Ψωμιάδη.

Η εφημερίδα από τον Λαγκαδά που ήταν…1ο φύλλο τελικά!
Το… Μπεν Χουρ της συνέντευξης τύπου του Σαμαρά, βρισκόταν στο...

Κόβουν κι άλλα από τους μισθούς των αστυνομικών!


Τους δίνουν ρεπό αντί για αποζημίωση τα Σαββατοκύριακα!

Μη δουλεύετε τα σαββατοκύριακα γιατί δεν υπάρχουν χρήματα! Αυτό ζητάει σε γενικές γραμμές το υπουργείο Οικονομικών από τους αστυνομικούς με έγγραφό του προς το Αρχηγείο της Αστυνομίας στο οποίο αναφέρεται ότι δεν υπάρχει ρευστό για να πληρωθούν οι υπηρεσίες των ένστολων πέραν του πενθημέρου. .........................

Συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για να αποφύγουν την κατάθεση Μητσοτάκη!!!

Τρόμος και πανικός έχει καταλάβει τους Πράκτορες της Νέας Ρηγίλλης από το ενδεχόμενο τελικά να προσέλθει στην Εξεταστική για Siemens ο πρώην Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για να αποκαλύψει το σκοτεινό παρασκήνιο της βίαιης ανατροπής της Κυβέρνησής του το Σεπτέμβρη του 1993…
Είναι γνωστόν, και το έχει πει επανειλημμένως ο κ. Μητσοτάκης, ότι Siemens και Intracom υπήρξαν οι προνομιακοί προμηθευτές του ΟΤΕ που αντιστάθηκαν λυσσαλέα στην επιχειρηθείσα τότε ιδιωτικοποίηση του οργανισμού και «πίεσαν» τις δραματικές εξελίξεις που οδήγησαν στην αποστασία του Συμπιλίδη (αχυρανθρώπου του Σαμαρά) και την πτώση της Κυβέρνησης της ΝΔ.
Με τη σύμφωνη γνώμη, λοιπόν, της ΝΔ (!!!) και παρά την ήδη αποφασισθείσα κλήτευση του Καραμανλή στην Προανακριτική για το Βατοπαίδι, η Εξεταστική για τη Siemens αποφάσισε, ότι...

Πώς η κοινή λογική «τάπωσε» το σαμαροπρωτοπαλίκαρο, Γιώργο Μουρούτη!

Ο παρακάτω διάλογος έλαβε χώρα στη σελίδα του Γιώργου Μουρούτη στο Facebook.
Ο Μουρούτης είναι διευθυντής του γραφείου τύπου του Σαμαρά και ανήκει στην παρέα των «μυστικοσυμβούλων» (μαζί με Χρύσανθο Λαζαρίδη και Φαήλο Κρανιδιώτη, κ.ά.) στους οποίους συχνά αναφερόμαστε. Είναι η ακραία ομάδα (με καταγωγή από το εθνικιστικό «Δίκτυο 21») που καθοδηγεί το Ζιγδαντώνη στις άθλιες και απεγνωσμένες κινήσεις του, όπως η διαγραφή της Ντόρας, του Μαρκογιαννάκη και του Σκυλακάκη, προκειμένου να ισχυροποιήσουν την κατάληψή τους στη ΝΔ.
Είναι οι στενοί συνεργάτες του Σαμαρά ήδη από τις αλήστου μνήμης εποχές της «Πολιτικής Άνοιξης», οι ίδιοι που τότε κατέστρωναν τη στρατηγική του Αρχηγαντώνη ενάντια στη Νέα Δημοκρατία και την ευρύτερη Κεντροδεξιά Παράταξη!
Σήμερα παριστάνουν αυτόκλητα τους «τιμητές» της ΝΔ και διαγράφουν όποιον στέκεται εμπόδιο στις επικίνδυνες, δημαγωγικές και ανεδαφικές αντιλήψεις τους.
Ο Μουρούτης, όπως προκύπτει από τα γραφόμενά του στο Facebook, διακατέχεται από ιδιάζουσα μισαλλοδοξία, πραγματικό μένος προς οποιονδήποτε και ο,τιδήποτε έχει σχέση με το Μητσοτάκη, τη Ντόρα, το Φιλελευθερισμό. Είναι χαρακτηριστικό το εμπαθέστατο εισαγωγικό μήνυμά του, που αποκαλύπτει -όπως ήδη γράψαμε- ποιοι βρίσκονται πίσω από τη συρρίκνωση και την αποψίλωση της ΝΔ.
Βρήκε όμως το… δάσκαλό του στο πρόσωπο ενός απλού πολίτη που μπήκε στον κόπο να ανοίξει διάλογο μαζί του, αποδεικνύοντας το έωλο των «επιχειρημάτων» του…

Διαβάστε παρακάτω τον απολαυστικό διάλογο…

Η εσωκομματική δημοκρατία δεν είναι ανεκτή στη χώρα της Δημοκρατίας

Ενας ευρωβουλευτής μόλις διετύπωσε αντίθετη άποψη από εκείνη του αρχηγού του για το θέμα του μνημονίου διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες.
Το ίδιο συνέβη προσφάτως και με άλλους βουλευτές.
Οι ελληνικές πολιτικές παραδόσεις δυστυχώς δεν ευνοούν τις διαφορετικές απόψεις.
Η εσωκομματική δημοκρατία δεν είναι ανεκτή στη χώρα της Δημοκρατίας.
Δείγμα κι αυτό υπανάπτυξης και καθυστέρησης.
/ / ΤΟ ΒΗΜΑ //

Άνοδος - ρεκόρ για τους Πρασίνους της Γερμανίας στις δημοσκοπήσεις

Ιστορικό υψηλό «χτύπησε» η στήριξη των Γερμανών στο Κόμμα των Πρασίνων, το οποίο για πρώτη φορά συγκεντρώνει τα ίδια ποσοστά με τους Σοσιαλδημοκράτες (24%) σε δημοσκόπηση που διενέργησε το ινστιτούτο ερευνών Forsa και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Stern.
Οι Πράσινοι έχουν λάβει ισχυρή ώθηση από την εκστρατεία τους κατά των σχεδίων της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ για την παράταση της χρήσης της πυρηνικής ενέργειας κατά 20 έτη.