Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το έσκασε κι' άλλο στέλεχος της Siemens

Ένας ένας φεύγουν τα στελέχη της Siemens που εμπλέκονται στο σκάνδαλο. Σειρά είχε ο Φόλκερ Γιουνγκ. Βρίσκονταν σε κατ' οίκον περιορισμό και "αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα", σύμφωνα με το περιοδικό «Spiegel» που πρόκειται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.
Ο Γιουνκ "έφυγε" μετά την απόρριψη αυτή την εβδομάδα από εισαγγελέα και ανακριτή της αίτησης του να αρθεί ο κατ΄οίκον περιορισμός στο σπίτί του στην Πάρο.
Ποιός άραγε αναλαμβάνει την ευθύνη γι' αυτή την .. φυγή; Θυμάστε τί γινότανε όταν το έσκασαν ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλλας. Ολόκληρες συνωμοσίες στήθηκαν στα οχτάδικα. Πυροβολούσαν τότε αδιακρίτως κυρίως τη Ντόρα Μπακογιάννη. Με σημειώματα που χάνονταν σε περίεργες διαδρομές. Αργότερα μάθαμε ότι ο ίδιος ο Μολυβιάτης ενορχήστρωνε τις περίεργες αυτές "διαδρομές" ....

Μικρός πρίγκιπας .... 70 ετών.

Τα 70 του χρόνια έκλεισε εφέτος «Ο Μικρός Πρίγκιπας». 
Η νουβέλα του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ γράφτηκε το 1940 και τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με τις γνωστές, πλέον, ζωγραφιές του, στη Νέα Υόρκη. 
Εκτοτε έχει μεταφραστεί σε 220 γλώσσες και διαλέκτους. 
Οσο για τις πωλήσεις του βιβλίου, ξεπερνούν παγκοσμίως τα 134 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο "πρώτος" Ψινάκης θα διώξει το μνημόνιο! Καλύτερες είναι οι άλλες;

Μεγάλη φαγούρα έχει το πανελλήνιο. Εάν θα καταφέρει ο Ψινάκης να διώξει το μνημόνιο! Γιατί εάν δεν τα καταφέρει ακόμη και ο μάνατζερ τότε, πάει, χαθήκαμε! Ο κόσμος πιστεύει ότι οι πολιτικοί απέτυχαν! Οπότε οι διασκεδαστές Ψινάκης, Λαζόπουλος και λοιπά τηλεοπτικά σκουπίδια, ίσως τα καταφέρουν! Εξάλλου αυτοί μας έχουν μετατρέψει από πολίτες σε τηλεθεατές. Ως τηλεθεατές περιμένουμε μηδενισμούς ελλειμμάτων και μαγικές παρεμβάσεις για τη σωτηρία του έθνους ...

Αναβάλλεται επ' αόριστον το παιχνίδι Εργοτέλη - Ολυμπιακός

Επ' αόριστον αναβλήθηκε το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ανακοινώνεται ότι η συνέχεια του αγώνα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος διακόπηκε κατόπιν απόφασης του διαιτητή κ. Α. Γιάχου, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών λόγω της βροχόπτωσης που επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δε συναινεί στη διεξαγωγή του αύριο, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών".

Ιρλανδία υπομονή! Έρχεται ο Αντώνης!

Μην κλαις Ιρλανδία! Γιατί δηλαδή να κλαίει μόνο η Αργκεντίνα; Έρχεται ο Αντώνης και τα προβλήματά σας πρόκειται να λυθούν. Ο Αντώνης ξέρει τις λύσεις. Ξέρει από νέα μίγματα και γνωρίζει τα μονοπάτια, τους δρόμους και τις λεωφόρους που πρέπει να πάρουν όλοι οι χρεοκοπημένοι. Χρεοκοπημένοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Δείχνει το δρόμο της ελπίδας ο ηγέτης Αντώνης! Απλά περιμένετε στο ακουστικό σας!

Πολλά "γνωρίζει" ο Νικολακόπουλος!

Πολλά ξέρει λίγα τον ωφελούν! Μάλλον λίγα ωφελούν τον ευνοούμενό του Αντώνη! Στον πρώτο γύρο ένας από τους εκλογολόγους που απέτυχαν ήταν ο Νικολακόπουλος, αλλά δεν θέλει να το πιστέψει γιατί σίγουρα κάνει παιχνίδι για την Ρηγίλλης. Και η Ρηγίλλης δεν ευνοήθηκε όπως θα ήθελε ο "εθνικός" Μπόμπολας!

Στο 15,5% του ΑΕΠ αναμένεται να «κλείσει» το έλλειμμα του 2009!

Το έλλειμμα του 2009 αναμένεται να «κλείσει» κοντά στο 15,5% του ΑΕΠ, ενώ φέτος διαμορφώνεται στο 9,3% περίπου, διευρύνοντας τη «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού στα 4 δισ. ευρώ.
Το έλλειμμα του 2010 θα επιβαρυνθεί κατά 0,3-0,4 (ποσοστιαίες μονάδες) από την αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009 και από την υστέρηση στα φετινά έσοδα που υπολογίζεται αυτή τη στιγμή στα 2 δισ. ευρώ, περίπου.

Γιατί η ΝΔ δεν ζητά εκλογές;

Ξεχάστε τις ιαχές και τα επινίκια του Αντώνη! Τα στελέχη της βαθιάς Ρηγίλλης πιστεύουν ότι ναι μεν έχασε σε ποσοστά το Πασόκ, δεν κέρδισε όμως ο εκβιασμός του Σαμαρά. Επίσης, στελέχη του Πασόκ υπενθυμίζουν τις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές, όταν η ΝΔ κέρδισε και σε Νομαρχίες και σε Δήμους αλλά και στις δημοσκοπήσεις την ημέρα των εκλογών. Τώρα στην διαφορά (αναμφισβήτητα) υπέρ του Πασόκ, αφαιρούν ολοκληρωτικά το πασοκογενές 4,1% του Δημαρά, το οποίο προκύπτει με αναγωγή του ποσοστού που κέρδισε ο Δημαράς στην Αττική. Η ΝΔ και συγκεκριμένα ΜΜΕ (παίζουν το δικό τους παιχνίδι), πονηρά ενσωματώνουν στα δικά της ποσοστά τους ψήφους του ΛΑΟΣ και της Ντόρας και αφαιρούν ψήφους από το Πασόκ για να κερδίσει υποτίθεται τις εντυπώσεις ο μεσσίας Αντώνης! Στο Πασόκ πιστεύουν ότι βγήκαν περισσότερο κερδισμένοι από τις Περιφερειακές, απ' ότι βγήκε η ΝΔ στις Δημοτικές του 2006 και κέρδισε τις εκλογές το 2007 .....

Καημένε Μπόλαρη!

Εσύ δεν ντύθηκες ποτέ Άγιος Βασίλης, δεν καβάλησες άλογα, δεν σε γιαούρτωσαν ποτέ και δεν συμμετείχες σε καρναβάλια. Πέταξες άραγε ποτέ σου, χαρταετό; Και αν ναι γιατί δεν κάλεσες κανένα φωτογράφο να σε βγάλει στο facebook; Άσε που ο Παναγιώτης θα διώξει τους Τούρκους, τους μετανάστες και τους Σκοπιανούς! Μέχρι τις επόμενες εκλογές φυσικά γιατί ενδιάμεσα ξεχνά ακόμη και ο τουρκοφάγος Παναγιώτης!

Πολύ solarium ο Μαντούβαλος!

Εντύπωση προκαλεί το διαρκές μαύρισμα του Μαντούβαλου. Στοίχημα ότι δούλεψε καλά το σολάριουμ!
Κανένας πάντως δεν αμφιβάλει ότι το παιχνίδι της ξαφνικής αναθέρμανσης του περίφημου παραδικαστικού ξεκίνησε από τους φίλους του Σαμαρά στη Δικαιοσύνη. Ε δε γίνεται όλα να συμβαίνουν τυχαία; Αντιθέτως! Να δείτε ότι τώρα δεν θα ξαναμιλήσουν οι εισαγγελείς!
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαντούβαλος διεγράφη από τον Μεϊμαράκη στις 15 Οκτ. 2005 μέσα σε πολύ τεταμένο κλίμα και το .........

Ζορίζεται το σύστημα Σαμαρά στον Κάμπο

Οι εκλεκτοί αγροτοπατέρες του Αντώνη στον Κάμπο δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Και μιλάμε για τα σκληρά παλικάρια. Κοκκινούληδες, Νασίκες και σία. Τους οπαδούς του μηδενισμένου ελλείμματος και τους θεωρητικούς του σκληρού σαμαρισμού. 36,7% πήρε στον Δήμο Κιλελέρ, ο πολλά υποτίθεται υποσχόμενος Αθ. Κοκκινούλης και 33,24% πήρε στο Δήμο Τυρνάβου, ο ρέιντζερ του Κάμπου, Αθ. Νασίκας! Τελικά οι προσωπικές επιλογές Σαμαρά πάτωσαν και περιμένουν τους "συντρόφους" του ΚΚΕ για να γελάει το χειλάκι τους!

Έχει μυστική ατζέντα ο Παπανδρέου;

Έτσι λέει ο Αντώνης.
Εάν είναι αλήθεια και ο Αντώνης το ξέρει τότε ο ηγέτης υποχρεούται να αποκαλύψει τα μυστικά σχέδια και την κρυφή ατζέντα του Παπανδρέου. Εφόσον μόνο καταγγέλλει χωρίς να αποκαλύπτει την ατζέντα τότε, είτε ψεύδεται, είτε είναι συνυπεύθυνος των κρυφών σχεδιασμών!...!

Καραμανλής:"Με αργούς ρυθμούς θα επανέλθει το κόμμα υπό τον Σαμαρά"

Ο πρώην πρωθυπουργός σε συνάντησή του με στελέχη της ΝΔ υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Σαμαρά θα επανέλθει, αλλά με αργούς ρυθμούς. Για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη φέρεται να δήλωσε ότι η δύναμη του νέου κόμματος δεν θα είναι ασήμαντη και μάλιστα προέβλεψε ότι το κόμμα της θα εισέλθει στη Βουλή, όταν γίνουν εκλογές.

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 0-0 .... Ημίχρονο:οι δυνατές φάσεις

4' Πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς έκανε με τη μια το σουτ έξω από την περιοχή του Εργοτέλη, αλλά ο Δασκαλάκης θα μπλοκάρει την μπάλα.
10΄σέντρα του Φουστέρ, κεφαλιά του Ντουντού, στα χέρια του Δασκαλάκη.
15΄Φάουλ του Φραγκουλάκη, ο Μπουντιμίρ από κοντά δεν μπόρεσε και μπλόκαρε ο Πάρντο.
22΄Φάουλ του Μοντέσκο, γκολ του Τοροσίδη από ελεγχόμενη θέση οφσάιτ, ακυρώνεται από το Γιάχο.

31' Σέντρα σουτ του Λεάλ, η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε πλάγια από τα δεξιά
34' Σουτ Ριέρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
38' Φάουλ Ντουντού, από τον άξονα, ο Δασκαλάκης μπλόκαρε

Προς πώληση ο Πανιώνιος…

Κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος βρίσκεται ο Πανιώνιος καθώς ο Τσακίρης έχει συμφωνήσει για την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος σε άνθρωπο του περιβάλλοντος Μάκη Ψωμιάδη….........

Ο Λένιν στην Κόλαση και στον Παράδεισο

Εχει μόλις πεθάνει ο Λένιν και πάει στον Αγιο Πέτρο.

- "Καλός, χρυσός είσαι", του λέει ο Αγιος Πέτρος, "αλλά Κομμουνιστής, οπότε αναγκαστικά θα πας στην Κόλαση."
- "Κανένα πρόβλημα", απαντά ο Λένιν και κατευθύνεται προς την κολαση. ....................

Το πιο τρελό κουστούμι για σκύλο...

Κουστούμια για σκύλους υπάρχουν πολλά. Σαν αυτό όμως, δεν νομίζω να έχετε ξαναδεί...
(θα ήθελα βέβαια να ήξερα και ποια είναι η γνώμη του σκύλου...) ................

«Γάμος» του περιοδικού Newsweek με την ιστοσελίδα The Daily Beast

Το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, του οποίου η κυκλοφορία μειώνεται, ανακοίνωσε σήμερα το «γάμο» του με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο «The Daily Beast», που ανήκει στον διαδικτυακό όμιλο IAC, με διευθύντρια σύνταξης τη δημοσιογράφο Τίνα Μπράουν.

Η νέα εταιρεία θα ονομαστεί The Newsweek Daily Beast Company, ενώ .................

Κίνδυνος αναβολής του αγώνα Εργοτέλη - Ολυμπιακού;

Σε πολλά σημεία του Παγκρήτιου γηπέδου, ο αγωνιστικός χώρος έχει μαζέψει νερό με αποτέλεσμα να θεωρείται ρίσκο η έναρξη του παιχνιδιού. Ήδη, στο γήπεδο βρίσκονται τα στελέχη του Εργοτέλη όπου ενημερώνουν την Σούπερ Λιγκ και αυτήν την ώρα θεωρείται αβέβαιη η τύχη του αγώνα.

Η πρακτικότητα μετράει...!!!


Το κόκκινο λεωφορείο

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον παρουσιάζει το νέο μοντέλο, των γνωστών σε όλους, κόκκινων διώροφων λεωφορείων που θα εξυπηρετούν πλέον τις αστικές μετακινήσεις στη λονδρέζικη πόλη.


Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το νέο album του Michael Jackson

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο single από το επερχόμενο νέο album του Michael Jackson, 'MICHAEL', σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου της Sony Music. Το τραγούδι θα λέγεται 'Hold My Hand' και θα κάνει πρεμιέρα στο www.michaeljackson.com. ................

Διάγνωση για aids μέσω κινητού!

Πως θα σας φαίνονταν αν σας έλεγαν ότι σε λίγα χρόνια τα κινητά τηλέφωνα θα χρησιμοποιούνται και για ιατρικές διαγνώσεις; Και όμως, είναι αλήθεια! Σε μερικά χρόνια μέσω ενός νέου και φθηνού μικροτσίπ θα μπορούν τα κινητά μας ή τα λάπτοπς μέσα σε λίγα λεπτά να κάνουν διάγνωση για αφροδίσια νοσήματα όπως τα aids, σύφιλη, έρπητας ή βλεννόρροια. .............

Κινδυνεύει με μπλακ-άουτ το Ιντερνετ

Αβέβαιο και ταραχώδες προβλέπεται το μέλλον του Διαδικτύου, καθώς οι διαθέσιμες διευθύνσεις «στερεύουν» και ο Παγκόσμιος Ιστός κινδυνεύει με «μπλακ άουτ». Ο αποκαλούμενος «πατέρας» του Διαδικτύου, Βιντ Σερφ, προειδοποίησε ότι έρχονται «χρόνια διαδικτυακής αστάθειας», κάνοντας λόγο για μια από τις «πιο ταραχώδεις περιόδους» από τη δημιουργία του Ίντερνετ το 1982.........

Η Ντόρα, η Κρήτη, και η ηγεμονία στην Κεντροδεξιά

Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιφέρεια Κρήτης ήταν αναμφίβολα -ένα- από τα πιο ενδιαφέροντα της βραδιάς του α΄ γύρου των περιφερειακών εκλογών. Αυτό είτε κάποιοι εστιάζονται απλώς στην παραπολιτική είτε ενδιαφέρονται να εξάγουν ουσιαστικά συμπεράσματα για το πολιτικό σύστημα, και ιδιαίτερα για την πορεία και την ‘ψυχή’ της...

Λιωμένο χιόνι θα πίνει φέτος το Πεκίνο λόγω λειψυδρίας

Πεκίνο, Κίνα
Αντιμέτωπες με την ανομβρία που κρατάει χρόνια, οι Αρχές του Πεκίνου θα λιώνουν χιόνι το φετινό χειμώνα για να καλύψουν τις ανάγκες σε ύδρευση. ..............

Στηρίζουν Μίχα οι υποψήφιοι του Μαντούβαλου

Τη στήριξη τους στον κ. Γιάννη Μίχα για τη διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά δίνουν με ανακοίνωση τους οι υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Πέτρου Μαντούβαλου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟΣ του Πέτρου Μαντούβαλου δηλώνουμε ότι αγωνιστήκαμε στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού μας.
Μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δηλώνουμε ότι...

Τον Κριστιάν Καρεμπέ αναζητούν οι ελληνικές φορολογικές αρχές

Τον Γάλλο παλαίμαχο και πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ αναζητούν οι ελληνικές φορολογικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια εφορία στην οποία ανήκε ο ποδοσφαιριστής με καθυστέρηση έξι χρόνων αναζητά τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στα τρία περίπου χρόνια διαμονής του στην Ελλάδα δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στην εφορία (ερευνάται αν πλήρωσε φόρους στη Γαλλία). ..................