Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΟΒΑΜΑΟ. H νέα μόδα στην Κίνα. Obama παντού!


Τελευταία μόδα στην Κίνα, η ακρόαση των λόγων του Barak Obama 
για καλύτερη εκμάθηση των Αγγλικών!

To CNN ασχολείται με τις μυστικές κοινότητες



Στο νέο επεισόδιο "skull and bones"

Πιάστηκε στη φάκα ο Νο2 της Cosa Nostra


Ο «υπαρχηγός» της ιταλικής Κόζα Νόστρα, Ντομένικο Ρακούλια, συνελήφθη την Κυριακή από την ιταλική αστυνομία σε πόλη της δυτικής Σικελίας, έπειτα από 15 χρόνια ερευνών.

Ο Ντ.Ρακούλια, που έχει καταδικαστεί ερήμην σε τρις ισόβια για ανθρωποκτονία και άλλα εγκλήματα, θεωρείται το «επιφανέστερο» μέλος της Κόζα Νόστρα μετά τον υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενο, Ματέο Μεσίνα Ντενάρο. Η σύλληψή του έγινε σε σπίτι έξω από το Τραπάνι στη δυτική Σικελία, και ο Ντ.Ρακούλια έχει μεταφερθεί στο Παλέρμο.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ρομπέρτο Μαρόνι, δήλωσε ότι η σύλληψή του αποτελεί «ένα από τα ισχυρότερα πλήγματα εναντίον της Mαφίας τα τελευταία χρόνια, καθώς ουσιαστικά ήταν ο 'νούμερο δύο' της Κόζα Νόστρα».

Αν και η σύζυγός του είχε τεθεί υπό αστυνομική παρακολούθηση, ο Ντ.Ρακούλια είχε κατορθώσει να μεγαλώσει και δεύτερο παιδί την περίοδο που ήταν φυγάς.

Good News. Μείωση-ρεκόρ στην αποψίλωση του τροπικού δάσους του Αμαζονίου.


Η έκταση του υγρού τροπικού δάσους του Αμαζονίου μειώθηκε τον τελευταίο χρόνο κατά «μόλις» 7.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αριθμός που αντιστοιχεί στη μικρότερη ετήσια απώλεια εδώ και δύο δεκαετίες, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βραζιλίας.


Δορυφορικές φωτογραφίες του Εθνικού Ινστιτούτου Διαστημικής Έρευνας δείχνουν ότι η έκταση που αποδασώθηκε από τον Αύγουστο του 2008 μέχρι τον Ιούλιο του 2009 ήταν σχεδόν 46% μικρότερη σε σχέση με το προηγούμενο δωδεκάμηνο.


«Τα νέα δεδομένα για την αποδάσωση αντιπροσωπεύουν μια ασυνήθιστη και σημαντική μείωση για τη Βραζιλία» δήλωσε ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Λουίς Ινάσιο (Λούλα) ντα Σίλβα.


Η αποψίλωση κορυφώθηκε το 2004, όταν χάθηκαν 27.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα πολύτιμης ζούγκλας, και έκτοτε συνεχώς πέφτουν.


Η κυβέρνηση αποδίδει την επιτυχία στην καλύτερη αστυνόμευση του δάσους, την προώθηση αειφόρων δραστηριοτήτων για τις τοπικές οικονομίες, αλλά κυρίως στην πτώση των τιμών των τροφίμων, η οποία αποθάρρυνε την αποψίλωση γης για νέες καλλιέργειες.


Ο αφισοκολλητής του Πασόκ, Παπαχρήστου, ψηφίζει … Σαμαρά

Με την αρθρογραφία του στα "ΝΕΑ"
Το ΠαΣοΚ άραγε τι θέλει;
Ποιος θέλει να νικήσει στις 29 Νοεμβρίου;
Η Ντόρα ή ο Σαμαράς;
Πρέπει να πω ότι ακούω από στελέχη τις πιο ακραίες απόψεις.
Ένας σου λέει την Ντόρα, άλλος τον Σαμαρά και ο καθένας σού αραδιάζει από πέντε λόγους να ΄χεις να πορεύεσαι.

Εγώ πάντως αν ήμουν Γιώργος (αν λέμε...), θα ήθελα να κερδίσει ο Σαμαράς.
Όχι γιατί είναι φίλος μου (μέναμε ως γνωστόν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στο πανεπιστήμιο στην Αμερική για 4 χρόνια), αλλά γιατί θεωρώ ότι είναι πιο ξεκάθαρος πολιτικά.
Είναι δεξιός, το λέει ο άνθρωπος, απευθύνεται στις ηθικές και τις αξίες της παράταξής του, κάνει τον σταυρό του, μιλάει για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και βασικά θα μαντρώσει πολύ κόσμο και από τον Καρατζαφέρη.
Επίσης, μπορεί να βρω και ένα πεδίο συνεννόησης μαζί του, ειδικά στα εθνικά θέματα.

Η Ντόρα, από την άλλη, είναι βέβαιο ότι θα μετακινήσει το κόμμα της προς το κέντρο, θα έρθει δηλαδή πιο κοντά σε μένα, προκειμένου να μαζέψει κόσμο από τη μεγάλη δεξαμενή του μεσαίου χώρου.
Επίσης είναι απρόβλεπτη, προφανώς πιο έμπειρη πολιτικά από τον Σαμαρά και επιπλέον έχει στο γονιδίωμά της και αρκετό μητσοτακισμό- δεν σου λέω πολύ, αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει. Άρα; Άδικο έχω να θέλω Σαμαρά;

Η απάντηση-μήνυση της Ντόρας στους ψυχαναλυτικούς πειραματισμούς χυδαιότητας του Τριανταφυλλόπουλου

«Στην πολιτική μου πορεία έχω υποστεί κάθε είδους επιθέσεις. Σήμερα όμως η χυδαιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Προφανώς μη βρίσκοντας πολιτικά επιχειρήματα, επιτίθενται άνανδρα στη γυναικεία μου υπόσταση, στην προσωπική μου ζωή, στη σχέση μου με τα παιδιά μου.Η επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο ενάντια σε μένα. Προσβάλει κάθε γυναίκα, κάθε μητέρα, κάθε εργαζόμενη. Γι' αυτό προσφεύγω στη Δικαιοσύνη και στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να προστατεύσω την οικογένειά μου. Θέλω να ξέρουν όμως ότι δεν με φοβίζουν.
Πρέπει να ντρέπονται οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων, φυσικοί και ηθικοί, αλλά και όσοι επιχαίρουν με αυτές.
Καλώ όλες τις νέες και τους νέους, όλες τις γυναίκες, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις αθλιότητες. Τους καλώ με τη συμμετοχή τους να δώσουν μια ηχηρή απάντηση. 

 Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει».

Η χυδαιότητα του άρθρου στην εφημερίδα VETO του Τριανταφυλλόπουλου, δεν είναι καθόλου τυχαία. Δόθηκε συγκεκριμένη εντολή για επίθεση λάσπης από οικονομικό κέντρο συμφερόντων που στηρίζει Σαμαρά. Μοιράζουν τη λάσπη μεταξύ τους για να μην τους πνίξει και το επιτελείο Σαμαρά ανέχται τέτοιες βρώμικες συμπεριφορές.

Με το αεροπλάνο του Μήτση πετάει ο Ψωμιάδης $$$



Είναι γεγονός. 

Με έξοδα Μήτση πετάει και μετακινείται ο Ψωμιάδης. 

Εις γνώσιν του Ψωμιάδη ότι ο Μήτσης είναι σπόνσορας του Σαμαρά και συνδέεται φιλικά και με τον Αβραμόπουλο. 
Μύλος διαπλοκής και παρασκηνίου γιατί οι δραστηριότητες Μήτση αφορούν πολλά αντικείμενα που εμπλέκονται με διάφορα πρόσωπα και φτάνουν σε υψηλότατο επίπεδο μεγάλων συμφερόντων. 
Αυτά τα συμφέροντα έχουν κάθε λόγο να παραδώσουν τη Νέα Δημοκρατία στον Σαμαρά ώστε να είναι εγγυημένη η παρουσία τους στα δημόσια ταμεία και στο φαγοπότι των πέντε τουλάχιστον επομένων ετών. 


Σαμαράς: Δεν μετανιώνω που στήριξα το ΠΑΣΟΚ το '95 $$$ πολλά τα λεφτά Αντώνη $$$

"Αν ρίχναμε τότε την κυβέρνηση Παπανδρέου, ασφαλώς και θα βγαίναμε πολιτικά ωφελημένοι. Όμως θα έχανε η Ελλάδα. Γιατί τότε θα ήταν αδύνατη η εκλογή του κ. Στεφανόπουλου στην προεδρία και ο πρόεδρος που θα εκλεγόταν δεν θα ήταν ο εκλεκτός του λαού, αλλά ο εκλεκτός κάποιων κομματικών παρασκηνίων". Αυτά δήλωνε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρώην αρχηγός της "Πολιτικής Άνοιξης" Αντώνης Σαμαράς το καλοκαίρι του 1999. Δεν μετάνιωσε για το γεγονός ότι ψήφισε τον Στεφανόπουλο προεκλογικά στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ και τον Σημίτη. Επειδή, διαχρονικά ο Σαμαράς είναι χρήσιμος στο ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό σήμερα όλο το σύστημα τον θέλει για αρχηγό της Ν.Δ. Είναι εύκολος "πελάτης". Ο Παπανδρέου δεν πρόκειται να χάσει από ένα νεοδεξιό κόμμα που ονειρεύεται να χτίσει ο πρώην αρχηγός της ΠΟΛΑΝ. Γι' αυτό και το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" ψηφίζει Σαμαρά, γιατί τον θεωρεί εύκολο αντίπαλο.
 

Παράγοντας του συστήματος Σαμαρά και ο .... Μήτσης. Πιέζει τον Ψωμιάδη να στηρίξει Σαμαρά!



Ο εκδότης Κώστας Μήτσης της «Βραδυνής» των 500 φύλλων έχει αρχίσει να το παίζει παράγοντας στο σύστημα Σαμαρά. Λέγεται, ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Αβραμόπουλου να στηρίξει τον Σαμαρά. 
Ο Μήτσης και ο Αβραμόπουλος είχαν στενή συνεργασία ως ξενοδόχος ο πρώτος, και ως υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ο δεύτερος. 
Σήμερα, ο Μήτσης, εμφανίστηκε δίπλα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Πληροφορίες τον θέλουν να παίζει μεσολαβητικό ρόλο προκειμένου ο Πανίκας να αποχωρήσει και να στηρίξει τον Σαμαρά. 
Ενδεικτικό της ενασχόλησης Μήτση με τα εσωκομματικά της Ν.Δ., είναι το γεγονός ότι ενώ καθυστερεί τις πληρωμές των εργαζομένων στην εφημερίδα, αποφασίζει να παραγγείλει δημοσκοπήσεις για την διαδοχή.

Αχ ρε κατακαημένη ΝΔ τι έχεις πάθει!


Η δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Συμπιλίδη σε εκδήλωση του υποψήφιου αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ξύπνησε μνήμες του 1993.

Η δημόσια εμφάνιση του ανθρώπου, που με την κίνησή του να αποσύρει τη στήριξη στην κυβέρνηση της ΝΔ το 1993 έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ, δημιουργεί πολλαπλά ερωτήματα.

Είναι προφανές ότι ετοιμάζεται η "μεγάλη" επιστροφή του "αγωνιστή" Συμπιλίδη στη ΝΔ, ίσως και σε θέση ευθύνης.

Άρε κατακαημένη ΝΔ!!!

Φαίνεται ότι το 32% δε ήταν αρκετά καλό μάθημα.

Προφανώς θέλεις να δεις πόσο βαθύ είναι το βαρέλι και που ακριβώς βρίσκεται ο πάτος του!!!

Τα συμφέροντα ξεσάλωσαν. Ο εθνικός μας ρουφιάνος δεν πήρε τα χαπάκια του και το παίζει ψυχαναλυτής $$$

Μπορεί ο "εθνικός ρουφιάνος" να το παίζει ...... ψυχαναλυτής;

Η χυδαιότητα του συστήματος Σαμαρά ξεπέρασε κάθε όριο. Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση έφθασαν και στον καναπέ του … ψυχαναλυτή Τριανταφυλλόπουλου. Μόνο που ο Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι ψυχαναλυτής όπως πιστεύει αλλά πελάτης και δεν το ξέρει. Μην του το πείτε γιατί θα σας καλωδιώσει με μικρόφωνα και θα πνιγείτε όπως πνίγηκε ο Λαοκόωντας από τα φίδια. Φίδια και Τριανταφυλλόπουλος ένα πράμα φυσικά. Αλλά τι περιμένεις από ένα σεξιστικό φίδι όπως ο Μάκης. Μας έχει συνηθίσει σε αήθεις επιθέσεις ο εθνικός ρουφιάνος. Αυτός και ο σύντροφος του Θέμος. Κάποτε είχαν συμπεθεριάσει αλλά ο Μάκης θέλει με μανία να είναι ο πρώτος ρουφιάνος της πόλης! Έχει και άλλες μανίες αλλά γι' αυτές υπάρχουν επιστήμονες ψυχαναλυτές. Την πρωτιά στη ρουφιανιά δεν την αφήνει με τίποτα. 
Όταν κάποιοι δε χωνεύουν τ’ άντερά τους είναι επόμενο να παραμορφώνουν πρόσωπα και πράγματα και να βγάζουν τα σωθικά τους σε ένα εμετικό αχταρμά, όπως σήμερα στο VetoMag εναντίον της Ντόρας επειδή είναι γυναίκα και υποψήφια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μας ενδιαφέρει η Νέα Δημοκρατία αλλά ο επικίνδυνος σεξισμός δύο σελίδων που επιστρέφουν την Ελλάδα δύο αιώνες πίσω και σε δηλητηριασμένες εποχές. Μόνο που η ίντριγκα βρίσκεται αλλού. Σε αυτούς που οργανώνουν τέτοιες αήθεις επιθέσεις και στα συμφέροντα που εξυπηρετούνται από τέτοιες αηδής δημοσιεύσεις. Πληρωμένες και κατασκευασμένες στο κλουβί του «ψυχαναλυτή» Τριανταφυλλόπουλου.
ομάδα μαγκαζίνο

Μας τα πήραν οι Αμερικάνοι, εκβιάζοντας για μετακίνηση από την Καμπούλ στην εμπόλεμη Φαράχ $$$


Πέρασαν τελικά οι απερίγραπτοι εκβιασμοί της Αμερικής. Ξέρετε τα Αμερικανά έχουν τεράστιες δυνατότητες σε ελιγμούς όταν θέλουν να επιβάλλουν την πολιτική τους. Περικλείουν τον συνομιλητή με επιλογές που εν τέλει είναι πάντα προς το συμφέρον τους.
Έτσι και στο θέμα του Αφγανιστάν ο Γιώργος τα έδωσε όλα, κερδίζοντας μη μετακίνηση των Ελλήνων στρατιωτών στην εμπόλεμη Φαράχ, όπου κινδύνευε να βάψει τα χέρια του με αίμα. Η μετακίνηση ήταν όμως ο συνήθης αμερικάνικος εκβιασμός για να πάρουν τρία εκατομμύρια ευρώ για το Ταμείο Ανασυγκρότησης του Αφγανικού Στρατού και τουλάχιστον 19 επιπλέον στρατιωτικούς συμβούλους, επίσης για την ανασυγκρότηση του αφγανικού στρατού. Εις υγείαν του κορόϊδου$$$
ομάδα μαγκαζίνο

Ο πρόεδρος Γιώργος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο Κώστα ότι «δεν θα διώξει τους Κινέζους» $$$



Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες φέρουν τον πρωθυπουργό Γιώργο να διαβεβαιώνει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα ότι δεν πρέπει να επηρεάζεται από τις πρόσφατες διφορούμενες δηλώσεις Λούκας γιατί δεν διαφωνεί καθόλου με τις ελληνορωσικές και ελληνοκινεζικές στρατηγικές επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης.
Θορυβημένες οι ενδιαφερόμενες πρεσβείες απευθύνθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό για να ζητήσουν εξηγήσεις όσον αφορά την περίεργη στάση της Λούκας. Ο πρωθυπουργός Γιώργος διαβεβαίωσε τον Καραμανλή ότι δεν διαφωνεί καθόλου με τις συμφωνίες. Λόγω του διεθνούς θορύβου που έχει προκληθεί εξηγούν ότι ζητούν επαναδιαπραγμάτευση και αν αυτό δεν καθίσταται δυνατόν, οι συμφωνίες θα ισχύσουν κατά γράμμα, ως έχουν!


Διχασμένη η Ισπανία για την ανακάλυψη των λειψάνων του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα

«Όπως δεν ανησυχούσα για το ότι θα γεννηθώ, έτσι και δεν ανησυχώ και για το ότι θα πεθάνω» έλεγε ο Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, ειρωνευόμενος το θάνατο. Δεν ήξερε όμως ότι ο θάνατός του θα δίχαζε ολόκληρο έθνος. Οι ανασκαφές για τα λείψανά του, διχάζουν ολόκληρη την Ισπανία. Αντιδρούν και οι νοσταλγοί του Φράνκο αλλά και η οικογένειά του. Ο Λόρκα είναι ο πιο πολυαγαπημένος Ισπανός ποιητής. Η εκτέλεση του από παραστρατιωτικούς φασίστες του Φράνκο το 1936 παραμένει ένα από τα μελανότερα και μεγαλύτερα μυστήρια της σύγχρονης ισπανικής ιστορίας.
Μετά από 70 και πλέον χρόνια από την εκτέλεσή του, μια ομάδα ειδικών ξεκίνησε πριν λίγες βδομάδες την εκσκαφή μαζικών τάφων στους οποίους πιστεύεται ότι ετάφη ο μεγάλος Ισπανός ποιητής. Η ομάδα ειδικών, με επικεφαλής αρχαιολόγους, καθαρίζει, μετρά και οριοθετεί την περιοχή του Αλφάκαρ, κοντά στη Γρανάδα, όπου βρίσκονται οι έξι μαζικοί τάφοι και εκτιμά ότι η εργασία τους θα διαρκέσει μερικούς μήνες.

Προσοχή, όταν κάνετε παράνομο downloading.


Ενδέχεται να ξεκινήσει και στην Ευρώπη η αποσύνδεση σε πρώτη φάση και στη συνέχεια νομική εκδίωξη. Κάτι που γίνεται πολλά χρόνια στην Αμερική.
Προς το παρόν ο ευρωπαϊκός νόμος είναι διφορούμενος και γεμάτος ασάφειες. Την ώρα που η Βρετανία ετοιμάζεται, μετά την Γαλλία, να τιμωρεί όσους κατεβάζουν παράνομα αρχεία από το διαδίκτυο με διακοπή της σύνδεσής τους, επετεύχθη μια συμφωνία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να θέσει όρους στην επιβολή αυτής της ποινής.
Μετά από διαμάχη μηνών το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν να επιτρέπουν την διακοπή των συνδέσεων, αλλά μόνο υπό ορισμένες συνθήκες. Θα χρειάζεται «μια προαπαιτούμενη διαδικασία δίκαιη και αμερόληπτη» που θα διασφαλίζει «τον σεβασμό της αθωότητας μέχρις αποδείξεως του εναντίον» και «το δικαίωμα να εισακουστεί» προκειμένου να μπορέσει κανείς να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τονίζεται στην συμφωνία.
Μια διατύπωση την οποία ακόμα και ο ευρωβουλευτής Κρίστιαν Ενγκστρομ του σουηδικού Pirat Partiet θεωρεί «ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, πιο μεγάλο από όσο θα μπορούσα να ελπίζω» .

Ημερίδα με θέμα «Γνωρίζεις ήδη Ελληνικά»

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
10:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.
Αίθουσα «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» (Ρεθύμνου 1α, δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο).

Το Σχολείο Ελληνικών «Μέγας Αλέξανδρος», τμήμα του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Γνωρίζεις ήδη Ελληνικά» που απεθύνονται σε μετανάστες.

Στο «Γνωρίζεις ήδη ελληνικά» ξεκινούμε από την διαπίστωση ότι χιλιάδες ελληνικές λέξεις υπάρχουν σε άλλες γλώσσες και προχωρούμε με έναν συστηματοποιημένο τρόπο διδασκαλίας και 24 εκπαιδευτικές ενότητες στην διδασκαλία των ελληνικών σε αρχάριους. Όλες οι ενότητες βασίζονται σε ελληνικές λέξεις που υπάρχουν στις άλλες γλώσσες.

Τι λέει ο Παύλος για το φίλο του Λάκη.

Η απολαυστική γριά των Μήτσων τράβηξε το χαλινάρι στη σάτιρα του Λάκη. Βέβαια ο Λάκης είναι κωμικός και εννοείται ότι όποιος αμφισβητεί το αναφαίρετο δικαίωμα που έχει στη σάτιρα είναι …. παλιοφασίστας!
«Δεν μπορείς Να περιγελάς το «ανόητο» του άλλου» είπε ο Παύλος. Αφορμή όμως για την κριτική του Παύλου Χαϊκάλη ήταν οι επιθέσεις που εξαπολύει σε κάθε εκπομπή του εναντίον της Μιμής Ντενίση.
Και για την εμμονή του στη Μιμή Ντενίση αναρωτήθηκε:«Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να θεωρεί ότι ο ίδιος είναι καλύτερος ηθοποιός από εκείνη;» Ιδού η απορία!


Μας φέρνεις ναυτία βρε Αντωνάκη μου!


Αντωνάκη μας ήρθε ΕΜΕΤΟΣ!!!

Εμείς δε το πιστεύουμε αλλά έχει γίνει βούκινο.


Είναι αλήθεια ότι ο γνωστός Συμπιλίδης ήταν μαζί σου στα Γιαννιτσά;

 Ρε συ Αντωνάκη μας ήρθε εμετός!!! 

Είναι δυνατόν να το έχουμε ξεχάσει;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!!!

Και για όσους έχουν ζήσει από κοντά τα γεγονότα είναι σαν 
ΧΘΕΣ
Κοίτα και τις φωτογραφίες να δεις ότι τίποτε δεν άλλαξε.
Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ  !!! 

Πλήθος εκδηλώσεων για «το περιβόλι του τρελού» Νιόνιου.



40 χρόνια από το «Περιβόλι του τρελού»
Από τις 18 Δεκεμβρίου στο Παλλάς και σε ιστορικούς χώρους στο κέντρο της Αθήνας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι συνεργάτες του γιορτάζουν τα σαράντα χρόνια από το Περιβόλι του Τρελλού (’69), δίσκο σταθμό μιας ολόκληρης εποχής. Εξ ου και ο τίτλος Σαββόπουλος και φίλοι.
Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα πραγματοποιηθούν και πλήθος εκδηλώσεων στην καρδιά της Αθήνας, με επίκεντρο τις συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου και των καλεσμένων του στο Παλλάς.
Στο μικρό Παλλάς παραμυθάδες, καραγκιοζοπαίχτες και ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγούνται στα παιδιά Τα πιο ωραία παραμύθια.
Στο City Link ο Διονύσης Σαββόπουλος και είκοσι επιφανείς ομότεχνοί του θα ερμηνεύσουν μυθικά τραγούδια των '60s.
Βραδιές κινηματογράφου με τον τίτλο Φιλημένη μες στους κινηματογράφους θα λάβουν χώρα σε κεντρική αίθουσα όπου θα προβάλλονται αγαπημένες ταινίες των '60s.
Στην παλιά Βουλή θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και συζητήσεις πάνω στα επιτεύγματα της Τέχνης, της Επιστήμης και της πολιτικής, με τίτλο Ήμουν κι εγώ εκεί.
Στο Μουσείο Μπενάκη και σε χώρο της Βουλής των Ελλήνων θα εκτεθούν έργα υπό τον τίτλο Εμείς του ’60 οι εκδρομείς.
Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210-3213.100

Αυτό θα πει “This is It”. Πάνω από 200 εκατομμύρια εισπράξεις



Το ντοκιμαντέρ με υλικό από τις τελευταίες πρόβες της τουρνέ του Michael Jackson που τιτλοφορήθηκε «This is It» έσκισε ταμειακά. 
Η τουρνέ του βασιλιά Michael λόγω του αιφνιδίου θανάτου του, δεν ξεκίνησε ποτέ. 
Οι σκηνές δείχνουν ένα δυναμικότατο Michael που τίποτα δεν προϊδέαζει το τέλος!
Στη διάρκεια δύο εβδομάδων ξεπέρασε τα 200.000.000 δολάρια. Μόνο στην Αμερική οι εισπράξεις ήταν 61 εκατομμύρια!

Κατατάσσεται από τώρα ως η 22η πιο πετυχημένη εμπορικά, ταινία της χρονιάς.

Βούλιαξε ο Φελπς! Επειδή φορούσε το παλιό του μαγιό .....

Ο μεγάλος Ολυμπιονίκης Michael Phelps απογοήτευσε τους πάντες στην πρώτη του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 2006. Δεν προκρίθηκε ούτε στο κατοστάρι πεταλούδα, ούτε στο ελεύθερο. Και ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Από τη μια του έφταιγε η 25άραπισίνα και από την άλλη το γεγονός ότι δεν άλλαξε το μαγιό του! Βρε Μάικλ είσαι κάτοχος 14 ολυμπιακών μεταλλίων, ξεκουράζεσαι πάνω από δυο συνεχόμενους μήνες και σου φταίει το μαγιό;

Περίεργο τρίγωνο των τεσσάρων ηγετών της ΝΔ !!!

Η συμφωνία συνεργασίας Σαμαρά και Αβραμόπουλου επισφραγίστηκε στο εστιατόριο του "Μεγάλη Βρετάννια". Για όσους ενδιαφέρονται το «Μεγάλη Βρετάννια» και ο "Διόνυσος", το εστιατόριο που συναντήθηκαν ο Καραμανλής με τον Αβραμόπουλο το 2000 και κατέληξε σε φιάσκο του Καραμανλή, βρίσκεται σε τρίγωνο με το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη, στον Εθνικό Κήπο. Να πάτε σε μάγους και χαρτορίχτρες για να σας ερμηνεύσουν αυτό το περίεργο τρίγωνο! Παίζει το 2 και το 3. Το γραφείο της Ντόρας βρίσκεται πιο κοντά με το ζευγάρι Σαμαράς-Αβραμόπουλος και βρίσκεται απέναντι (εχθρικό) από το ζευγάρι Καραμανλή-Αβραμόπουλου. Τα δύο αντρικά ζευγάρια επικοινωνούν και βρίσονται σε δική τους ευθεία. Το ένα εκ των δύο αντρικών ζευγών απέτυχε και το 1(Ντόρα) βρίσκεται απέναντι και πιο ψηλά. Ο Καραμανλής σε αυτή τη φάση βρίσκεται στην απέξω μεριά του Διονυσιακού ζεύγους και τείνει να βρεθεί μακρύτερα από όλους, ο Αβραμόπουλος βρίσκεται σε δύο σημεία του τριγώνου(ως συνήθως) και η Ντόρα ισχυρή(διακτινώνεται προς δύο κατευθύνσεις), ψηλότερα και μόνη !!!! Αναγκαστικά προς την Ντόρα τείνει περιέργως ο Σαμαράς !!! Βγάλτε άκρη και τηλεφωνείστε μου.

κόψε φάτσα χλαπάτσα της εβδομάδας:ο Δασκαλόπουλος

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΜΟΥΡΗ" ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΝΑΜΙΣΙ ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ;
απάντηση:
ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ
θα πάει τις πατάτες στο Πασόκ.

Ανέκδοτο



Αντικαπνιστική εκστρατεία στο σχολείο.


Η κυρία:Παιδιά καπνίζει κανείς στο σπίτι σας;

Ο Γιωργάκης:Ναι κυρία.

Η κυρία:Ποιός, Γιωργάκη;

Ο Γιωργάκης:Η σόμπα κυρία.

Τα δίνει όλα για Σαμαρά ο Μπόμπολας!


15 νταβατζήδες 

45 φερέφωνα ξέρουν.

Πριν από σας για σας!