Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Πτώση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις δημοσκοπήσεις


Με τέτοια καταιγίδα μέτρων …

Για το ΠΑΣΟΚ, η πτώση είναι λογική και φυσιολογική.

Για τη ΝΔ όμως, παράλογη και ψυχανώμαλη! 

Αρχηγέ ακούς;

Έχουμε πόλεμο!

Σταθερό μοτό στα χείλη όλων των φιλελλήνων σοσιαλιστών, υπουργών και οπαδών, έχει γίνει το «έχουμε πόλεμο»!
Το ξεκίνησε ο πρω Γιώργος. Πρώτος και πρωθυπουργός! Άπαιχτος!
Και φυσικά η ψυχολογία του κόσμου και της αγοράς στο ναδίρ! Παντού μιζέρια. Αυτή είναι και η επίσημη πολιτική του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Μιζέρια χωρίς όρια! Φόβος και ανασφάλεια! 
Έτσι αναπτύσσεται περισσότερο η πράσινη εξουσία. Στη νέα έκδοση της «πράσινης ανάπτυξης» … 
Κάποιοι φαντάζονται ότι το ελληνικό τέρας-κράτος, επιτέλους καταρρέει. Αλλά ο Γιώργος δεν το εννοεί έτσι; Αυτό το τέρας προσπαθεί κατά βάθος να σώσει και τους βολεμένους του συστήματος ΠΑΣΟΚ! Γι’ αυτό πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε στον πόλεμο που κάνει ο Γιώργος!
Για να σωθούν τα πράσινα παιδιά!

Στην Ελλάδα όλα είναι πλαστά!


«...Σύμφωνα με τις μετρήσεις της IFPI, διεκδικούμε την πρώτη θέση στην πειρατεία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση. Επτά στα δέκα επώνυμα προϊόντα που κυκλοφορούν στη χώρα μας είναι απομιμήσεις, 904 εμπορικά σήματα στα 1.000 είναι πλαστά, οι μηχανισμοί ελέγχου υποτυπώδεις και οι μηχανισμοί δίωξης υπέρμετρα ανεκτικοί».

/ / Άννα Νταλάρα στο περιοδικό «Culture» / / 

Όποιος βλέπει τον Γιώργο του λέει «πάρτα Γιώργο»!


Είναι αλήθεια!
Είναι γεγονός!
Μόλις οι Έλληνες έμαθαν ότι τους αυξάνει το ΦΠΑ και τους κόβει μισθούς, για το καλό της πατρίδας, βγήκαν στους δρόμους και έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν τον ίδιο το Γιώργο.
Μόλις τον βρήκαν οι σκηνές που επακολούθησαν ήταν απείρου κάλλους. «Πάρτα Γιώργο»! ξανά και ξανά.
Ο Γιώργος το θεώρησε ως επιδοκιμασία της οικονομικής του πολιτικής.
Οι πολίτες απλά του φώναζαν «πάρτα» και τον μούντζωναν με τις παλάμες ανοιχτές….

Συνέντευξη Ευ.Βενιζέλου στο Βήμα

Η περιοδεία του κ. Γ. Παπανδρέου σε Βερολίνο, Παρίσι και Ουάσιγκτον δημιούργησε εξαιρετικές εντυπώσεις και μεγάλες προσδοκίες. Κατά τη γνώμη σας έφεραν οι επισκέψεις αυτές πρακτικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία;
Ευ. Βενιζέλος: Αυτό που άμεσα ενδιαφέρει την ελληνική οικονομία είναι η δημοσιονομική αποσυμφόρηση, δηλαδή η μείωση του κόστους του δημόσιου δανεισμού σε λογικά επίπεδα. Είναι αποδεκτό να αποκομίζουν εύλογο κέρδος οι πιστωτές. Είναι όμως απολύτως αναγκαίο να σπάσει ο φαύλος κύκλος των κερδοσκοπικών επιτοκίων.  Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο διευκολύνοντας το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, και δεν είναι τόσο δύσκολο να πιεστούν και να πειστούν ορισμένοι βασικοί διαπραγματευτές ελληνικών ομολόγων να διαμορφώσουν στην επόμενη έκδοση τίτλων εύλογα επίπεδα επιτοκίων. Στο μεταξύ, είναι πολύ σημαντικό να συγκεκριμενοποιηθούν και να προωθηθούν οι πολιτικές δεσμεύσεις για τη διαμόρφωση ενός πλαισίου παγκόσμιας και σίγουρα ευρωπαϊκής οικονομικής διακυβέρνησης, που επιβάλλει κανόνες διαφάνειας και θέτει φραγμούς σε αντιφατικές συμπεριφορές, στη διαχείριση συγκρουόμενων συμφερόντων και στη δημιουργία τεχνητών κερδοσκοπικών πιέσεων. Το στοίχημα για την κυβέρνηση τώρα είναι η ...

Νέα ΝΔ:Αναπαλαίωση ναι, κάθαρση όχι ...

Κι ένα τελευταίο: Η Νέα Δημοκρατία δεν διστάζει να κάνει την αυτοκριτική της. Κάνουμε και θα κάνουμε όπου και όσο χρειαστεί την αυτοκάθαρσή μας. Σήμερα δεν «χρωστάμε» σε κανένα, δεν φοβόμαστε τίποτε, όλα στο φως! Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα.

Δεν καλύπτουμε κανένα. Κι όταν λέμε κανένα, εννοούμε κανένα…Δεν φοβόμαστε την αλήθεια. Θέλουμε να βγει όλη η αλήθεια στο φως.

Αυτή η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά παρουσιάζεται σήμερα από τα ΜΜΕ σαν μια δήλωση "διαχωρισμού" του νέου προέδρου της Ν.Δ από την εποχή Καραμανλή.

Είναι όμως πράγματι έτσι;

Από την δήλωση αυτή, δεν προκύπτουν τα ...

Ποιά η διαφορά Ανδρέα και Γιώργου Παπανδρέου;

 

Ο Ανδρέας φώναζε:
"Τσοβόλα δώστα όλα " 

Ο Γιώργος φωνάζει:
"Γιώργο πάρτα όλα" 



Για τους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα στον Τύπο, που επιμένουν να παραπληροφορούν το αναγνωστικό κοινό περί «μη εφαρμογής των περικοπών στους υπαλλήλους της Βουλής», οφείλουμε να ενημερώσουμε και αυτούς τους λίγους  που συνεχίζουν να αγνοούν δηλώσεις που έχουν γίνει κατ’ επανάληψη και αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο για τα ακόλουθα:
Από την πρώτη στιγμή, στις 29.1.2010, ο κ. Πετσάλνικος είχε δηλώσει ότι «θα πρέπει το Κοινοβούλιο να ....

Τί έταζε ο πρω Γιώργος; Λαγούς με πετραχήλια!

Για να μην ξεχνιόμαστε!
• Γιώργος Παπανδρέου (30.09.2009): «Κάποιοι πιστεύουν ότι το πρόβλημα θα λυθεί με το πάγωμα μισθών και συντάξεων. Κάνουν μεγάλο λάθος. Αυτή είναι η ανάπτυξη της οικονομίας; Αυτό θα πνίξει περισσότερο την οικονομία, θα παγώσει ακόμη περισσότερο την οικονομία».

• Γιώργος Παπανδρέου (11.12.2009): «Δεν θα ληφθούν σκληρά μέτρα απέναντι στον κοσμάκη και στο συνταξιούχο και στο μισθωτό. Ήρθαμε ως ΠΑΣΟΚ για να διασφαλίσουμε τα εισοδήματα του ελληνικού λαού».

• Γιώργος Παπανδρέου (11.12.09): «Αν ήμασταν στο χείλος του γκρεμού και η μόνη λύση ήταν να παγώσουμε, θα κόβαμε και στο μισό τους μισθούς. Δεν είμαστε εκεί».

• Γιώργος Παπακωνσταντίνου (8.1.2010): «Δεν υπάρχει πρόθεση αυτή τη στιγμή να υπάρξει αύξηση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, είτε στο πετρέλαιο είτε στη βενζίνη».

• Γιώργος Παπανδρέου (23.12.2009): «Δεν υπάρχουν εύκολα ή σκληρά μέτρα, υπάρχει ...

Λιγότερο θράσος αρχηγέ και περισσότερη σεμνότητα!

Χρειάζεται μεγάλο θράσος κι ο Α. Σαμαράς, απ΄ ότι φαίνεται διαθέτει πλούσια αποθέματα.
«Κάνουμε και θα κάνουμε όπου και όσο χρειαστεί την αυτοκάθαρσή μας, σήμερα δεν χρωστάμε σε κανέναν» είπε, μιλώντας σε υψηλούς τόνους στην προσυνεδριακή διάσκεψη της Χαλκίδας για την απασχόληση, την κοινωνική συνοχή και το ασφαλιστικό.
Ακουσες ταλαίπωρε μισθοσυντήρητε, που βγήκες προχθές στους δρόμους να διαμαρτυρηθείς και να απαιτήσεις, με όση δύναμη σου έχει απομείνει πως «πρέπει να πληρώσουν αυτοί, που δημιούργησαν την κρίση»; Η ΝΔ δεν χρωστάει σε κανέναν!
Είναι προκλητικό να βλέπεις αυτούς που τοποθέτησαν την ταφόπλακα της χρεοκοπίας στη χώρα να συμπεριφέρονται με τόση ελαφρότητα και αλαζονεία. Να προσβάλουν βάναυσα τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Να μη ........
συμμορφώνονται και να επιμένουν να δίνουν την εντύπωση πως απευθύνονται σε χαχόλους.
Δεν χρωστάνε σε κανέναν, λοιπόν, τα γαλάζια τρωκτικά, που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία;
Δεν χρωστάνε σε κανέναν οι κυβερνήσεις, που ....

Μάπα η λιτότητα για όλους. Η λιτότητα αφορά μόνο τους πολλούς.

Η λιτότητα αφορά τους πολλούς και τους μη έχοντες και μη κατέχοντες. Αντίθετα δηλαδή από ό,τι έλεγε προεκλογικά ο πρω Γιώργος. Θα μου πείτε αυτός ήθελε να κυβερνήσει και τη δουλειά του έκανε. Έλεγε ψέματα και τα κατάφερε. Κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, εκτός και αν διπλοπληρώσεις το ίδιο προϊόν! Τότε είσαι πολύ καλός πελάτης … Διαφορετικά είσαι κλέφτης!
Αλλά να φωνάζουν τα φιλοκυβερνητικά έντυπα για την αναγκαιότητα των μέτρων και την πλήρη αποδοχή τους από το σύνολο του ελληνικού λαού … τότε περισσεύει η υποκρισία και κυριαρχεί η κοτσάνα.
Η λιτότητα αφορά τους πολλούς και αδύνατους. Αυτούς που πάντα καλούνται να πληρώσουν την εκάστοτε κρίση. Οι κολλητοί, οι νταβατζήδες και οι ισχυροί έχουν ήδη βρει τρόπους να υπερκεράσουν τους νόμους. Να μην πω ότι οι νόμοι φτιάχνονται κατά τα συμφέροντά τους.
Το ΠΑΣΟΚ ξέρει. Το έμαθε και ο πρω Γιώργος!

Όταν ο αρχηγός Αντώνης λέει ότι θέλει μόνο καθαρά στελέχη δίπλα του, τι εννοεί;

Στις πρόσφατες ομιλίες του στη Χαλκίδα και το ΣΕΦ, ο αρχηγός Αντώνης επέμενε ότι θέλει μόνο καθαρά στελέχη δίπλα του. Τι εννοεί με αυτό;
Α. Να είναι καθαροί δεξιοί (δεκτοί και οι λαϊκοί δεξιοί. Ψήφοι από μαϊμού δεξιούς δεν λαμβάνονται υπόψιν, να πάνε σπίτια τους.)
Β. Να καθαρίζουν το σπίτι τους δυό φορές τη μέρα. Με σκούπα και φαράσι!
Γ. Να κάνουν μπάνιο με αφρόλουτρο και αιθέρια έλαια, δις ημερησίως. Μια το πρωί και μια το βράδυ. Απογευματινή δεν πιάνεται! Δεκτές οι δυο φορές το πρωινό!

Προσοχή!Στα καθαριστικά σας να μην συμπεριλαμβάνεται πράσινο σαπούνι γιατί έχει καπαρωθεί από τα καθαρά στελέχη του βαθέος και κρατικοδίαιτου ΠΑΣΟΚ και θα υπάρξει πρόβλημα δικαιωμάτων…

[οι κύριοι στην φωτογραφία έλαβαν το μήνυμα του αρχηγού και προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Η  καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και η άλλη μισή είναι καθαρή δεξιά με μπόλικη λάσπη.]

Εντυπωσιακά εμπνευσμένη μηχανή αναζήτησης

Θα ήθελα να δω κάποια στιγμή να εξελίσσεται το Google όπως και το Spezify. Δώστε τον όρο της αναζήτησης και δείτε ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό από πληροφορίες για αυτό που ψάχνετε. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν παραπομπές σε social networks, multimedia υλικό, από σελίδες όπως το Flickr ή το eBay,
Δυστυχώς δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελληνικά….. Δείτε τι έβγαλε όταν έβαλα σαν όρο το…

Μ. Βρετανία: Σε τηλεγραφικούς στύλους, οι πομποί Wi-Fi

Πειράματα εγκαινίασε η εταιρεία Virgin Media, με στόχο την παροχή ασύρματου σήματος Ιντερνετ, χάρη σε πομπούς, που θα έχουν τοποθετηθεί σε τηλεγραφικούς στύλους.
Η εταιρεία εκτιμά ότι έτσι θα μπορέσει να επεκτείνει την παροχή υπηρεσιών Διαδικτύου σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο επιπλέον πελάτες στη Βρετανία, ιδιαίτερα σε αγροτικές περιοχές της χώρας.
Η δοκιμαστική τοποθέτηση των πομπών θα προσφέρει χωρητικότητα 50 μεγκαμπίτ το δευτερόλεπτο στο χωριό Γουλχάμπτον της επαρχίας των Μπέρκσιρ στην Αγγλία. Η κυβέρνηση Μπράουν έχει ...

Στο διαδίκτυο ο μισός ελληνικός πληθυσμός.


Οι νέοι ηλικίας 16-24 ετών κρατούν τα σκήπτρα στη χρήση ενώ παραμένουν οι μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των αστικών κέντρων και των αγροτικών περιοχών. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το Διαδίκτυο έχουν ενταχθεί για τα καλά πια στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ), ο μισός πληθυσμός της χώρας μας (51%) χρησιμοποιεί πλέον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ το 44% των Ελλήνων έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ανεξαρτήτως αν διαθέτουν προσωπική σύνδεση ή όχι.

Μεταξύ άλλων, από την έρευνα προκύπτει ότι:

«Τα πρωτεία στη χρήση του Διαδικτύου κατέχουν οι άνδρες, οι νέοι ηλικίας 16-24 ετών, τα άτομα υψηλού μορφωτικού επιπέδου και οι  ...

Πάλι έκανε το θαύμα του Έλληνας πλοίαρχος!

 Αυτό είναι που λένε: προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας!

Έχοντας 320 μέτρα μήκος και ζυγίζοντας 122,000 tonnes, το κρουαζερόπλοιο Celebrity Eclipse πάντα θα έχει έναν αντίκτυπο με  το τεράστιο μέγεθος του. Έτσι, το πλοίο αναγκάστηκε να  "συμπιεστεί" όταν άφησε το ναυπηγείο Meyer Werft στην Papenberg, της Γερμανίας για  το παρθενικό του ταξίδι. Με κάπτεν τον ΄...

Θα Ξεκινήσει από εκεί που Σταμάτησε!!!

Μην αδικείτε, Νεοδημοκράτες, τον Αντωνάκη… Ξέρει καλά τι κάνει!
Απλά περιμένει να ξαναπιάσει τα ποσοστά της «Πολιτικής Άνοιξης» και να ξεκινήσει την πορεία του για την εξουσία από εκεί που είχε σταματήσει με την ΠΟΛ.ΑΝ.!
Μέχρι να πιάσει τα μονοψήφια και να αφήσει το δικό του… ίχνος στην ιστορία της δύσμοιρης «Νέας Δημοκρατίας» έχουμε να δούμε πολλά! Τα πρωτοπαλίκαρα να ‘ναι καλά: Ο Πανάρας, ο Μανώλης, η Παπακώστα (σ.π.: οι… Λαζαριδομουρούτηδες!) και οι άλλοι αυλοκόλακες-κηφήνες της πολιτικής που τον καθοδηγούν μοναδικά…
Εμείς όμως που το πονάμε το μαγαζί, τι φταίμε να παρακολουθούμε την πορεία του Καίσαρα Αντώνη ολοταχώς προς το προσωπικό του Ολοκαύτωμα;

Φρούδες δεσμεύσεις

Από το "κι αυτό είναι δέσμευση" του Καραμανλή, περάσαμε στο "δεσμεύομαι, θα πιάσουν τόπο οι θυσίες" του Παπανδρέου. Από το 'να τάξιμο του ενός πολιτικού γόνου, μεταπηδήσαμε στην υπόσχεση του άλλου. Ο Πρωθυπουργός, όμως, τελευταία νομίζω το έχει παρακάνει με τις ανούσιες δηλώσεις. Έχει υπερβεί κατά πολύ το ηχητικό όριο ανέχειας των εκθέσεων ιδεών. Καταντά άκρως προκλητικός, όταν χρησιμοποιεί τέτοιου είδους φτηνή δημαγωγική φρασεολογία, ωσάν να είναι υπεύθυνος φοιτητικής παράταξης που προσπαθεί να προσηλυτίσει πρωτοετείς φοιτητές στο πανεπιστήμιο. Από το ψέμα του "με σταματούν στο δρόμο, απλοί εργαζόμενοι και μου λένε ότι θα βάλω πλάτη για την Ελλάδα" φθάσαμε στη γελοία δήλωση ότι...

Αποτελέσματα νέων δημοσκοπήσεων ανησυχούν τον Σαμαρά.....

Είναι αλήθεια ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων έχουν δημιουργήσει ένα άκρως αρνητικό τοπίο στο εσωτερικό της Ν.Δ. Οι βουλευτές δεν έχουν το κουράγιο να πάνε καν στη Βουλή. Οι περισσότεροι πηγαίνουν για να υπογράψουν και φεύγουν. Όπως, επίσης, είναι αλήθεια ότι ο Αντώνης Σαμαράς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μαζέψει τις αρνητικές δημοσκοπήσεις. Μέχρι σήμερα έχει πάρει δύο τουλάχιστον εκδότες, παρακαλώντας τους, να μην...

"Ετρωγαν" ...από τα χρόνια του Νώε

Μιλάει και ο Αντωνάκης ο Σαμαράς ;

... Aυτός που έβλεπε και τρίτη 4ετία ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στην ΕΞΟΥΣΙΑ ; Μήπως τα `μούσκεψες` μόνος σου Αντωνάκη ;;;
Δεν ξέρει τι λέει ο πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.
`Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ τα μούσκεψε`...μας είπε χθες στη ΧΑΛΚΙΔΑ.
Από τη μία δεν ξέρει πως να αντιδράσει στις πολύ επιτυχημένες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου για τη σωτηρία της χώρας,και από την άλλη,τα γνωστά `καρκινώματα` που έχει στο κόμμα του(Βλέπε Καραμανλής...Βλέπε Ντόρα).
Τα έχει κυριολεκτικά χαμένα ο Αντώνης Σαμαράς.
Οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ βουλιάζουν όλο και περισσότερο τον ίδιο,όσο και το κόμμα του,που βρίσκεται εδώ και 5 μήνες σε `ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ`.
Δεν μπορεί να βρει ρυθμό ο Αντωνάκης.Ίσως επειδή είναι `λίγος`για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ίσως επειδή δεν ...

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [15-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Ο Καραμανλής έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες

.... δείχνει έρευνα.
Οι πολίτες, στην πλειοψηφία τους, αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση, αλλά εκτιμούν ότι είναι άδικα και ανησυχούν ότι δεν θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Σύμφωνα με έρευνα της Marc για την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» οι βασικές ευθύνες της κατάστασης αποδίδονται στη διακυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.
Ο θυμός, η απογοήτευση και η ανησυχία κυριαρχούν στις αντιδράσεις των ερωτηθέντων.

Το 70% κατονομάζει ως υπεύθυνες της δημοσιονομικής εκτροπής τις κυβερνήσεις Καραμανλή, ενώ το 52,5% τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
Ειδικότερα, μεταξύ των ψηφοφόρων της ...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [15-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Ανησυχεί πολύ ο Γλαύκος Κληρίδης ...

''Φτάσαμε στο σημείο να λέμε 'επικοινωνιακό παιχνίδι' την πρόταση Ερντογάν για πενταμερή''
Για το ζήτημα της σταθμισμένης ψήφου, ο πρώην Πρόεδρος κ. Γλαύκος Κληρίδης λέει ότι «δεν μπορείς να αποκλείεις ένα 18% από την εκλογή του Προέδρου».
Συνέντευξη στους ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΧΟ και ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
Χωμένος βαθιά στην πολυθρόνα του, αγνάντευε τη θάλασσα από τη θαλπωρή του σαλονιού του εξοχικού του στο Μενεού, απολαμβάνοντας το απογευματινό καφεδάκι και το πούρο του. Είναι ένα γλυκό απόγευμα, ημέρα Τρίτη, 3 Μαρτίου 2010 (οι ημερομηνίες έχουν πλέον σημασία), και ο Γλαύκος Κληρίδης, που στις 24 Απριλίου θα γιορτάσει τα ενενηκοστά πρώτα του γενέθλια, μοιάζει τόσο γαλήνιος όσο μόνο ένας άνθρωπος πλήρης ημερών και απελευθερωμένος από όλα μπορεί να είναι. Μας υποδέχεται με χαμόγελο και με ευχαρίστηση επειδή, όπως λέει, η παρέα μας θα είναι καλή. Κι εμείς διπλά ευχαριστημένοι, γιατί τον βρίσκουμε καλά στην υγεία του και επειδή μας τιμά η αποδοχή του να μιλήσουμε για το απώτερο και το πρόσφατο παρελθόν, καθώς και για το παρόν.
Ο πρώην Πρόεδρος δεν κρύβει την ανησυχία του για το ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου δεν έχει ...