Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Όταν η "παπαρολογία" είναι στο... DNA σου...

Αμετανόητος ο γνωστός «παπαρολόγος» της μπλογκόσφαιρας, παρά το κράξιμο που είχε φάει τότε αναγκαζόμενος να κατεβάσει άρον-άρον τις ψευδείς «αποκλειστικές» πληροφορίες του (βλ. εδώ), συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο την προπαγάνδα για λογαριασμό του «πληροφοριοδότη» του κόκκινου Πάνου! Παρερμηνεύοντας εξόφθαλμα την έρευνα της MRB, καταλήγει στο αυθαίρετο «πόρισμα» που βλέπετε στην εικόνα στο πλάι, «δικαιώνοντας» αναδρομικά εκείνα που τότε απέσυρε!!!
Δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί του, όμως καταγράφουμε αυτήν την αλιτήρια συμπεριφορά, μόνο και μόνο ως μαρτυρία για το πόσο πουλημένοι μπορεί να είναι κάποιοι ψευτομπλόγκερς δημοσιοκάφροι…

Γραμμή για το... Δρομοκαΐτειο οι έξαλλοι Νεορηγιλλάριοι!


Σφυρίζουν... αδιάφορα, λέει, για όσους πρόκειται να εγκαταλείψουν το βυθιζόμενο σκάφος της Αρκονεοδεξιάς ΝΝΔ, αλλά την ίδια ώρα τους... βρίζουν («χαζοί», «ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα»!...) και τους απειλούν με... «αυτοκτονίες» και άλλα φαιδρά και ψυχωτικά! Μοιράζουν non papers για την προβολή του «έργου του Καραμανλή», και ταυτόχρονα αποκαλούν «βαρίδια» και προετοιμάζουν για... ξεφόρτωμα τους Υπουργούς του Καραμανλή που πραγματοποίησαν αυτό το -όποιο- «έργο»!...! Με τέτοια χαοτικά παίγνια, και μια και το σκέφτονται να εγκαταλείψουν το Νεοκλασικό, τους βλέπω με... σουίτα στο Δρομοκαΐτειο...

Τἐρμα τα αστεία! Οι "800.000" έγιναν και επισήμως... 799.999!!!

Προς
Τον κ. Πρόεδρο
ΝΟΔΕ Πιερίας
Γιαλένια Μόσχο
ΚΑΤΕΡΙΝΗ

κ. Νεοεκλεγέντα Πρόεδρε της ΝΟΔΕ Πιερίας, όπως πληροφορήθηκα, στους εκλογικούς καταλόγους του κόμματός σας είναι γραμμένο το όνομά μου ως μέλος της Ν.Δ. και ότι έχω δικαίωμα συμμετοχής στις κομματικές εκλογικές διαδικασίες της Ν.Δ. της Κυριακής 13-06-10.
Εγώ ουδέποτε γράφτηκα ως μέλος της Ν.Δ., διότι ανήκω σε άλλο χώρο (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και στην ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση του συνδυασμού «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» του κ. ΚΗΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ως Δημοτικός Σύμβουλος.
Πιστεύω πιθανόν εκ παραδρομής να γράφτηκε το όνομά μου στους εκλογικούς καταλόγους του κόμματός σας.
Παρακαλώ με δική σας πρωτοβουλία να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο η αποκατάσταση της αλήθειας την ημέρα των αρχαιρεσιών και η διόρθωση του ημαρτημένου!

Καλλιθέα 11-06-10

ΣΑΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παραλίας

Σχόλιο "περιοδικού": Μάλλον θα τους μπέρδεψε το... "ΥΠΕΡΒΑΣΗ"!...!

Γιατί η Ελλάδα ολίσθησε ως τη χρεωκοπία (Άρθρο της Die Welt για την πρόσφατη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Γερμανία)

Σαφής δήλωση της πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Ντόρας Μπακογιάννη: Η κυβέρνησή της ήταν πολύ δειλή για μεταρρυθμίσεις.

Του Rainer Haubrich

Η Ελλάδα κινείται με πατερίτσες. Όχι μόνο η κρατική μηχανή αλλά και η ίδια η πρώην Υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη. Τη Δευτέρα, η κόρη του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έφτασε στο Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ στο Βερολίνο με πατερίτσες, λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι. Εκεί έκανε την πρώτη της ομιλία απο το ξεκίνημα της κρίσης στην Ελλάδα. Το Μάιο, διεγράφη απο το συντηρητικό κόμμα της αντιπολίτευσης, τη Νέα Δημοκρατία, γιατί μόνη αυτή υπερψήφισε το πακέτο λιτότητας της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Γι’αυτό σήμερα είναι ελεύθερη να λέει οτι θέλει. «Σιχαίνομαι τις υπεκφυγές. Η αλήθεια είναι οτι οι Ελληνικές κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως χρώματος, αποδείχθηκαν πολύ δειλές για τις δραστικές μεταρρυθμίσεις που περίμεναν οι πολίτες» λέει η Ντόρα Μπακογιάννη σε άπταιστα Γερμανικά, τα οποία έμαθε κατα τη διάρκεια των σπουδών της στο Μόναχο. Το 2004 ανέλαβε η συντηρητική κυβέρνηση, η οποία θα...

Στο Επικρατείας και ο Καπτάν Χρύσανθος.

Αγαπητό Περιοδικό
Πληροφορούμαι από το blog του γνωστού Καλαπόδη ότι την τέταρτη, καθαρά εκλόγιμη, θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της νέας Νέας Δημοκρατίας την προορίζει ο Αρχηγός Νέρων για τις περήφανες μουστάκες του Καπτάν Χρύσανθου. Με βάση τα υφιστάμενα κριτήρια επιλογών και λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν ότι μετά το Συνέδριό της η νΝΔ θα ανοίξει φτερά και θα πετάξει τόσο δημοσκοπικά, όσο και εκλογικά (κάτι σαν το Red Bull ένα πράγμα) με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θέση να εκλέξει τουλάχιστον και πέμπτο βουλευτή Επικρατείας, θα πρότεινα στον Αρχηγό Νέρωνα να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά και την περίπτωση του γνωστού διαφωτιστή της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως Γεωργίου Γεωργαλά. Εξάλλου, η διαδρομή του από τη Σοβιετολογία στο Δόγμα του «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» δεν μοιάζει ανόμοια με τη διαδρομή από το Ρήγα Φεραίο στην Εθνικιστική Νεοδεξιά, έτσι δεν είναι; 
Φιλικά

CK

Αβραμόπουλος: Τα τελευταία απεγνωσμένα «διαβήματα» στον Αρχηγό…

Ξέρει ο μπαγάσας πού να δίνει τις συνεντεύξεις. Σε περιθωριακές εφημεριδούλες των… 500 φύλλων ημερησίως σαν τη «Χώρα» του Φράγκα… εεε, συγγνώμη, του Τράγκα ήθελα να πω!...! Για να μην τις διαβάζουν πολλοί και... εκτίθεται! Εκεί, λοιπόν, έδωσε την ύστατη μάχη για μια… θέση στον ήλιο του Μεγάλου Ηγέτη Αρχηγαντώνη. Και πώς το έκανε; Απεφάνθη, ότι «Η κοινωνία δεν θέλει σήμερα να πειραματισθεί με νέα κόμματα»!!!!!!!..... Όσα θαυμαστικά και να βάλουμε, δεν αρκούν για να εκφράσουμε την έκπληξή μας… Ποιος τα λέει αυτά; Ο… κομματάρχης του ΚΕΠ, ο Μέγας Bon Viveur, Monsieur Avramo! Είναι εκείνος που έχει το μοναδικό… προνόμιο να «ακούει την κοινωνία»… Ακούγοντάς την, στήριξε με μια θεαματική κωλοτούμπα τον Ακρονεοδεξιό Σαμαρά, ενώ ο ίδιος δηλώνει «κεντρώος»… Ακούγοντάς την, επίσης, θέλει να γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη», ένα όνειρο που περνά από την πολυπόθητη «αντιπροεδρία». Όμως, ο Λαζαρίδης το ξεκαθάρισε: Αντιπροεδρία, γιοκ! Και έτσι ο Δημητράκης περιέρχεται νταβατζηδοκάναλα και φυλλάδες του δεκάρικου, για να… εξευμενίσει τον Αρχηγό, μήπως και γίνει κάνα… θαύμα μέχρι το Συνέδριο!...!

Σκίζει και ο Μαντούβαλος στον Πειραιά!

Πάνε να σκάσουν οι Λαζαριδομουρούτηδες. Δεν τους βγαίνουν οι Δημοτικές .... με τιποτα. Με τέτοια άτομα που έμπλεξαν, γραφικούς Μανώληδες και τρελοΚατερίνες, πού πάνε ξυπόλητοι στ’ αγκάθια; Μέχρι και τον Πειραιά τους παίρνει ο Μαντούβαλος. Και να σκεφτείτε ότι ο Πειραιάς αποτελεί προσωπικό στοίχημα του σκληρού Μιχαλολιάκου. Υπόσχεται σε όλα τα στελέχη της ΠΟΛΑΝ, ότι «είναι δικός του»! Όσο και η Πελοπόννησος αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον γραφικό Μανώλη και τον διεκδικεί υποτίθεται με αξιώσεις. Ο Μιχαλολιάκος όμως είναι και υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση και αν χ΄σει τον Πειραιά χάνει και τον τομέα. Τον πονά περισσότερο. Εάν χάσει τον Πειραιά απέτυχε παταγωδώς, και όλα δείχνουν ότι έχει αποτύχει από χέρι.

Μπορούν να βρουν ποιοί πήραν τα λεφτά;

Έτσι ζητάνε οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Βρείτε το χρήμα. Ούτε γυναίκα νάτανε! Κατά το σερσέ λα φαμ! Κάπως έτσι πανηγυρίζουν και τα κοράκια-παπαγαλάκια του δικομματισμού και των κρατικοδίαιτων συμφερόντων. «Να τελειώνουμε με το παρελθόν» …. Μόνο που η μεγαλύτερη βρώμα βρίσκεται στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και στο αλισβερίσι επιχειρήσεων και κράτους. Εάν θέλουν πράγματι να τελειώνουν με το παρελθόν, εκεί πρέπει να αποταθούν. Και όχι στις καφετιέρες και στα στυλό. Το μελό κυνήγι ειδών οικιακής χρήσης κατάντησε κακόγουστο αστείο. Ούτε οι γιαγιάδες μας δεν πείθονται πλέον από το βοθρώδες σύστημα παραπληροφόρησης των οχτάδικων και των Θεμομάκηδων. Μήπως ολόκληρο το σύστημα παραπληροφόρησης, τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα και τον δικομματισμό δεν εξυπηρετούσαν πάντα; Πώς να φτάσουν τώρα στις πηγές του κακού; Αδύνατον!...!

Βιάζονται να φέρουν στη ΝΔ τον …. Χαρβαλιά του Μπόμπολα

Μεγάλη αγωνία διακατέχει τους υπασπιστές του Προέδρου, γνωστούς και ως Λαζαριδομουρούτηδες. Σχετικά με τον κολλητό τους, Χαρβαλιά. Η απόφαση θεωρείται τελειωμένη. Είναι απόλυτα σύμφωνος και ο Αρχηγός. Ο Χαρβαλιάς πάει εκπρόσωπος τύπου της Νέας ΝΔ, αυτής που ουσιαστικά θα προκύψει από το συνέδριο της Νέας ΠΟΛΑΝ, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο Αντώνης θέλει μόνο δικούς του ανθρώπους δίπλα του και αυτό βολεύει τα μακροπρόθεσμα σχέδια και του πρώην καταλληλότερου Καραμανλή. Εάν στις Δημοτικές φάει φόλα ο Αντώνης θα αρχίσει η «επιστροφή» του πρώην. Θα αρχίσουν οι ιδιοκτησιακού τύπου παρεμβάσεις γιατί ο Αντώνης φαίνεται δεν έχει καταλάβει σε ποιόν ανήκει το κόμμα. Τον αφήνει τώρα να πέσει στην παγίδα του αρχηγοκεντρισμού για να αρχίσει έπειτα η «επιστροφή» του «δυνατού χαρτιού» που λέγεται Καραμανλής!...!
Η Νέα Δημοκρατία βράζει με τις επιλογές του Αντώνη και στα πρόσωπα και στις ακραίες λαϊκιστικές θέσεις. Πολλά στελέχη, δεν μπορούν με τίποτα να διανοηθούν τον Χαρβαλιά υπεύθυνο Προγράμματος, Επικοινωνίας ή Τύπου. Πριν λίγους μήνες το «ΕΘΝΟΣ» του Μπόμπολα ήταν η ναυαρχίδα κατά του Καραμανλή και της ΝΔ. … «Τα ξεχαρβαλώνουμε όλα έτσι και αποδεχθούμε αυτό τον πράκτορα του Μπόμπολα στο κόμμα μας»!...! Ο πραγματικός καβγάς πάντως θα ξεκινήσει όταν ο Αντώνης θα θελήσει να αλώσει το κόμμα ολοκληρωτικά και αμέσως μετά τις Δημοτικές. Όρεξη να έχετε!

3D γέλιο στο Tae Kwon Do

Αγαπητό περιοδικό
Τρανές, ανείπωτες δόξες θα γνωρίσει το Δέλτα Φαλήρου αυτή τη βδομάδα.
Την Πέμπτη 24/6 έχει στο Village Cinemas επίσημη πρεμιέρα το Toy Story 3, σε έκδοση τριών διαστάσεων μάλιστα.
Την αμέσως επόμενη μέρα, την Παρασκευή 25/6 έχει στο γήπεδο του Tae Kwon Do επίσημη πρεμιέρα το Συνέδριο της νέας Νέας Δημοκρατίας.
Ελπίζουμε στους περιβάλλοντες χώρους του σίνεπλεξ των Village και της αρένας του Tae Kwon Do να μην ανακατευτούν οι πλαστικοί ήρωες της ταινίας με τους πλαστικοποιημένους οπαδούς της Νεοδεξιάς, ούτε να μπερδέψει κανείς τον Αρχηγό Νέρωνα Αντώνη Σαμαρά με τον καουμπόϋ Woody της παιχνιδοταινίας, ενώ είναι πιθανό να εμφανιστεί μεταμφιεσμένος σε Buzz Lightyear προκειμένου να περάσει incognito στο πλήθος ο καπτάν Χρύσανθος Λαζαρίδης.
Σε κάθε περίπτωση, θα πέσει πολύ γέλιο.
Περισσότερο ακόμη κι απ' το χειροκρότημα.
Φιλικά
CK
Υ.Γ.1: Θα μοιράζονται και έξω από την αρένα γυαλιά 3D, ή να φέρουμε εκείνα της ταινίας από την προηγούμενη;
Υ.Γ.2: Μαζί με τα γυαλιά, να φέρουμε και τίποτα κυάλια; Έχει ύψος -βλέπετε- η αρένα του Tae Kwon Do και θα 'χουμε κάποια δυσκολία εμείς οι φανατικοί του "Κινήματος Ταβάνι"

Πυρ κατά μουσουλμάνων διαδηλωτών στην Ινδία

Women cry during the funeral of Mohammad Rafiq Bangroo, a Kashmiri youth, in Srinagar June 20, 2010. A Kashmiri, Javid Ahmad Malla, was killed and six others injured in Srinagar on Sunday when Indian government forces fired bullets at thousands of angry demonstrators protesting over the killing of Bangroo by police, witnesses said. The violent protests broke out in Kashmir's summer capital during the funeral procession of 24-year-old Bangroo, who died on in a hospital late on Saturday, days after being injured in a beating allegedly by paramilitary forces. REUTERS/Umar Ganie  (INDIAN-ADMINISTERED KASHMIR - Tags: CIVIL UNREST POLITICS IMAGES OF THE DAY)Ένα νεαρό αγόρι σκοτώθηκε και έξι άτομα τραυματίστηκαν στη Σριναγκάρ, όταν κυβερνητικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ κατά χιλιάδων οργισμένων μουσουλμάνων διαδηλωτών.

REUTERS/Umar Ganie (INDIAN-ADMINISTERED KASHMIR - Tags: CIVIL UNREST POLITICS IMAGES OF THE DAY)
Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Οχτώ άμαχοι νεκροί στο νότιο Αφγανιστάν

KHUSHI KHONA, HERAT PROVINCE - JUNE 21: (EDITORS NOTE GRAPHIC CONTENT)  Spc. Christian Hoffman of Sanford, Florida, a medic with the 82nd Airborne Division, listens for the heartbeat of a gravely wounded man after a civilian truck hit a buried mine intended for the US Army's 82nd Airborne Division June 21, 2010 in Khushi Khona, Afghanistan, in the northern reaches of Herat Province near the Turkmenistan border. Eight local Afghan men were aboard the truck, returning from a routine trip to buy sheep, when they struck a powerful buried explosive along a route frequented by the US Army's 82nd Airbone Division when they patrol the remote area. Five of the men were killed instantly; three others were seriously wounded and were treated by 82nd Airborne medics on the scene, and were then flown out by Medevac helicopter. (Photo by Chris Hondros/Getty Images)Μικρό λεωφορείο προσέκρουσε σε αυτοσχέδια νάρκη, στην επαρχία Κανταχάρ του νοτίου Αφγανιστάν. Οκτώ άμαχοι σκοτώθηκαν, ενώ δεκατέσσερις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Photo by Chris Hondros/Getty Images)
Content © 2010 Getty Images All rights reserved.

Ξεκίνησε σήμερα το Grand Slam του Wimbledon

LONDON, ENGLAND - JUNE 21: Spectators walk the grounds on Day One of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on June 21, 2010 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)Ξεκίνησε σήμερα το φημισμένο Grand Slam του Wimbledon, στο «All England Lawn Tennis and Croquet Club».

Club on June 21, 2010 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Content © 2010 Getty Images All rights reserved.

Χαλάρωση του αποκλεισμού της Γάζας συζητά το Yπουργικό Συμβούλιο του Ισραήλ

Palestinian workers inspect trucks carrying supplies after it arrived in Rafah town through the Kerem Abo Salem crossing between Israel and the southern Gaza on June 20, 2010. Israel's security cabinet met to consider an international proposal for significantly easing its blockade on Gaza, which has been in place since 2006. UPI/Ismael Mohamad Photo via NewscomΤο υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ συνεκλήθη σήμερα με σκοπό να εξετάσει διεθνή πρόταση για σημαντική χαλάρωση του χερσαίου αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας. Ο αποκλεισμός έχει τεθεί σε εφαρμογή από το 2006.

UPI/Ismael Mohamad Photo via Newscom
Content © 2010 Newscom All rights reserved.

Εκλιπαρούσε ο κ. Α. Σαμαράς για αναβολή...


Είναι φανερό ότι ο κ. Α. Σαμαράς συναισθάνεται την αδυναμία του. Με παρακάλια (!) στον κ. Πετσάλνικο και στους αρχηγούς των κομμάτων, πέτυχε αναβολή της προγραμματισμένης, για την Τρίτη, συζήτησης για την Εξεταστική του Βατοπεδίου. Έχοντας το φόβο μήπως ανεξαρτητοποιηθούν, δυσαρεστημένοι, οι παραπεμπόμενοι βουλευτές της Ν.Δ. και μήπως ακουστούν δυσάρεστα και για άλλους από τους συνεργάτες του, έπεισε με παρακάλια να μετατεθεί η συζήτηση για την επόμενη εβδομάδα, μετά το Συνέδριο της Ν.Δ. Φαίνεται πως βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, αφού τον λυπήθηκε και ο...

"Διεμβολίζει" η Ντόρα όλα τα κόμματα...

Ενδιαφέρουσα είναι η δημοσκόπηση της MRB για τη Real News σχετικά με τη δυναμική που καταγράφει ένα ενδεχόμενο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Και αυτό γιατί δείχνει ότι διεμβολίζει όχι μόνο της ΝΔ και τον ΛΑΟΣ, αλλά και τον... ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας το 23,9% των ψηφοφόρων της ΝΔ δείχνει αποφασιμένο να εγαταλείψει τη Ρηγίλλης για χάρη... της Ντόρας. 
Επίσης, θα την ακολουθήσει το 20,9% των ψηφοφόρων του Γιώργου Καρατζαφέρη, αλλά και το 6,5% του ΣΥΡΙΖΑ, το 3,4% του ΠΑΣΟΚ.
Εντύπωση προκαλεί, επίσης, ότι εμφανίζεται έτοιμο να ψηφίσει το κόμμα της κ. Μπακογιάννη το 0,6% του ΚΚΕ!

Τό ΠΑΣΟΚ διαθέτει όλο το πακέτο. Χωρίς ρόλο η ΝΔ...


Εχουμε ξαναπεί ότι η σκέψη ότι η ΝΔ θα κερδίσει απο την δυσαρέσκεια τού κόσμου λόγω τών μέτρων πού παίρνει το ΠΑΣΟΚ είναι μιά αφελής σκέψη...
Θά πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ερχόταν η ΝΔ πήγαινε...
Στην ΝΔ ανακαλύπτουν τώρα τον λαικισμό τού ΠΑΣΟΚ...
Δέν είναι κακή σκέψη...
Για την ακρίβεια είναι λίγο καλύτερη απο την μπουνταλάδικη θέση τής υπευθυνότητας...
Ομως δυστυχώς δέν φτάνει μόνο αυτό...
Εδώ χρειάζεται ένα μίγμα (πού θα έλεγε και ο Σαμαράς) πειστικού λαικισμού και ταυτόχρονα πειστικής υπευθυνότητας...
Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ διαθέτει όλο το πακέτο...
Εχει αυτην την στιγμή τήν υπευθυνότητα στην κυβέρνηση και μαλιστα αποενοχοποιημένη λόγω μνημονίου και τρόικας και την ίδια στιγμή (!!!!) έχει και τον φούλ επαγγελματικό λαικισμό τών ρεμπεσκέδων συνδικαλιστών του ....
Και κυβέρνηση και αντιπολίτευση....
Ολα σέ ένα...
Τώρα πού η ΝΔ μαθαίνει τον...

Με θολή προοπτική πολιτεύεται η Ν.Δ.

Εν όψει καταθέσεως στη Βουλή του «ανάλγητου» ασφαλιστικού, το ΠΑΣΟΚ πασχίζει να αποτρέψει ανταρσίες βουλευτών του, η δε Ν. Δ. διακατέχεται ξανά από τον πειρασμό να πει ένα ανώδυνο και ανεύθυνο όχι. Εδώ ας κάνουμε μια παρένθεση. Από τις αρχές της10ετίας του ’90 ο ελληνικός λαός ακούει συνεχώς από τα δύο μεγάλα κόμματα πως το ασφαλιστικό απαιτεί άμεσα μεγάλες και τολμηρές τομές, διαφορετικά, μέσα στην επόμενη 20ετία, θα καταρρεύσει. Στο διάστημα αυτό έγιναν τουλάχιστον έξι απόπειρες τροποποιήσεώς του, οι οποίες απέτυχαν ή κατέληξαν σε επιδερμικές, κυρίως εξ αιτίας των αντιδράσεων της εκάστοτε αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δηλαδή, αλληλοδιαδόχως, από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν. Δ. Εξ ίσου αλληλοδιαδόχως τα δύο μεγάλα κόμματα από τη θέση της κυβερνήσεως μάς είχαν έντονα προειδοποιήσει για το αυτονόητο. Οτι όσο καθυστερούσε η τροποποίηση του ασφαλιστικού τόσο το πρόβλημα θα διογκωνόταν και η επίλυσή του θα γινόταν επαχθέστερη. Στην ουσία, λοιπόν, αναθέσαμε σήμερα στην «τρόικα», εκτός των άλλων, να μας...

Ο Νεονάκης, πληρώνεται από το ΚΑΤ, αλλά δεν περνάει ούτε απ' έξω...

Τον θυμάστε; Μιχάλης Νεονάκης, εκσυγχρονιστής, κολλητός του Σημίτη, απήλθε λόγω Χρηματιστηρίου. Τη θέση, όμως, στο ΚΑΤ, με μισθό στο ύψος των... 3.500 ευρώ, την κράτησε. Υπήρχε και μια χαριστική ρύθμιση για τους βουλευτές που είναι γιατροί, να καταλαμβάνουν θέση διευθυντή στο ΕΣΥ, αλλά επ' αυτού θα επανέλθουμε αργότερα.
Το θέμα είναι ότι ο κύριος Νεονάκης, όπως καταγγέλλουν συνάδελφοί του από το ΚΑΤ, δεν πατάει στο νοσοκομείο, αλλά πληρώνεται κανονικά. Κύριε Νεονάκη, τι λέτε; ...

Ο Ψυχάρης αποφάσισε να σώσει την... ψυχή του!!!

Το Οφφίκιο του Μέγα Πρωτονοτάριου του Οικουμενικού Πατριαρχείου απένειμε σήμερα, στον πρόεδρο του Ομίλου Λαμπράκη κ. Σταύρο Ψυχάρη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, παρουσία του υφυπ. κ. Μ. Μπόλαρη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ευθυμίου. Ο κ. Ψυχάρης μεταξύ άλλων τόνισε: «Οφείλω να ομολογήσω ότι πολλάκις μετά την αναγγελία της αποφάσεώς σας να με τιμήσετε με οφφίκιον της μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας διερωτήθην αν είμαι άξιος τοιαύτης τιμής και ευνοίας. Τον προβληματισμό μου αυτόν διετύπωσα και προς τον...

Ομαδική αποχώρηση στελεχών της ΟΝΝΕΔ στην Β΄Θεσσαλονίκης

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
Αγαπητοί Κύριοι,
Αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια με ισχυρή θέληση να προσφέρουμε στην παράταξη που αγαπήσαμε και αγαπούμε.

Δυστυχώς όμως φαίνεται πως δεν υπάρχει διάθεση να διορθωθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν την παράταξη μας.

Παρακολουθήσαμε μετά λύπης μας, εκλογές στις τοπικές οργανώσεις με φανταστικούς ψηφοφόρους.
Είδαμε εκλεγμένους με φανταστικές ψήφους και ευφάνταστα αποτελέσματα.
Είδαμε να δημιουργούνται φανταστικοί φίλοι και εχθροί, λες και ξαφνικά, δεν αγωνιζόμαστε όλοι για το συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας.
Επειδή δεν θέλουμε να δούμε φανταστικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου.
Επειδή δεν θέλουμε ηγεσίες που τρέμουν το πολιτικό κόστος, και δεν μας εκφράζει ο Λαϊκισμός.

Επειδή βαρεθήκαμε να βλέπουμε επιλεκτική αναφορά και .....

Τον πήραν… χαμπάρι και οι φίλοι του!...!


Γράψαμε ήδη (εδώ), ότι οι «εκθειαστικές» αναφορές του Σαμαρά στην «πρωθυπουργία του Κώστα Μητσοτάκη», όχι μόνο αποκάλυψαν τον πανικό που τον έχει καταλάβει, αλλά και υπήρξαν πολιτικό «σάλτο μορτάλε» για τον αρχηγό της ΝΝΔ… Και τούτο διότι στην ουσία ακύρωσε και απογύμνωσε από κάθε πρόσχημα όλη την πολιτική του πορεία από το 1992 μέχρι σήμερα, που έχει στηριχθεί στον «αντιμητσοτακισμό», ως το κυρίαρχο ιδεολόγημα του σαμαρισμού. Οι αναφορές αυτές έγιναν με… μεγάλη βία και, ενδεχομένως, με «ειδική υποστήριξη»… Δεν είναι καθόλου αυθαίρετη η εικασία μας, αφού και ο φίλος του σημερινού προέδρου της ΝΝΔ -και παλαιός του «συνοδοιπόρος» στην εποχή της «φωτιάς και του τσεκουριού» στην ΟΝΝΕΔ…- ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, έφτασε στο σημείο να σαρκάζει αυτήν την κίνηση απόγνωσης του Αρχηγαντώνη! Ειδικά η επισήμανσή του για το «βράσιμο» του Σαμαρά ενισχύει την άποψή μας περί… «ειδικής υποστήριξης»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο…