Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Παπαγιάννη πες αλεύρι; Η Όλγα σε γυρεύει!

Η δύναμη υποτίθεται του Παπαγιάννη είναι ότι κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει μετα βεβαιότητας ότι γράφει και αυτός ή είναι ο διαχειριστής του ιστολογίου fimotro ή έστω καθοδηγεί τους συγγραφείς του blog.
Πολύ συχνά απαντά ο ίδιος προσωπικά από το ιστολόγιο. Πολλές φορές στο παρελθόν ορκιζόταν στο όνομα του

Πνευματικά δικαιώματα και στα links;

Διαμάχη της ΑΕΠΙ με ιστότοπους για τη διάχυση πληροφοριών στο Διαδίκτυο
Με πιθανότητα που αγγίζει το 100%, είναι η μοναδική πράξη που δεν μπορείς να αποφύγεις όταν μπεις στο Ιντερνετ: να «κλικάρεις» πάνω σε links. Για να «μεταφερθείς», να παραπέμψεις, να προτείνεις, να μοιραστείς.
Οι σύνδεσμοι υπερκειμένου (ελληνιστί) είναι οι «νευρώνες» του Διαδικτύου· μέσω αυτών γίνεται ο 

Ξέρουμε πολύ καλά πως στήνονται οι δημοσκοπήσεις στα blogs

Όλοι όσοι ασχολούνται με ιστολόγια γνωρίζουν πολύ καλά πως στήνεται και πόσο εύκολα νοθεύεται και κατευθύνεται το αποτέλεσμα μιας δημοσκόπησης σε ένα ιστολόγιο. 
Εδώ υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας με τις κανονικές δημοσκοπήσεις που υποτίθεται γίνονται με «επιστημονικές μεθόδους», για τις τελείως απάτη δημοσκοπήσεις στα blogs, δεν θα υπήρχε;
Στην πραγματικότητα σε αυτές τις δημοσκοπήσεις το 

Βγάζουν τα μάτια τους ΛΑΟΣ και ΝΔ !

Πρωτόγνωρης έντασης αντιπαραθέσεις καταγράφονται εσχάτως στον χώρο της Κεντροδεξιάς. Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ ανταλλάσσουν μεταξύ τους εξαιρετικά προκλητικούς χαρακτηρισμούς, έπειτα από μια περίοδο χαμηλών τόνων, όπου για τον Γ. Καρατζαφέρη αποκλειστικός στόχος ήταν η 

Πανικός στο fimotro !...!

Κάποτε θα γίνονταν και αυτό! Αγωγή δημοσιογράφων κατά δημοσιογραφικού "αποκαλυπτικού" blog. Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά η εξουσία της ανωνυμίας των blogs προκαλεί μια ελευθεροστομία που αγγίζει τα όρια της απρέπειας και της προσβολής. 
Διότι διαχειριστές των blogs είναι πολίτες που θέλουν να πουν την γνώμη τους για ό,τι θέμα τους απασχολεί ή έχει κεντρική θέση στην τρέχουσα επικαιρότητα.
Όμως το πρόσωπο που 

Τα μεγάλα κόμματα δεν έχουν λεφτά ούτε για τα... κινητά

Υπερχρεωμένα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία
Από το τρελό πάρτι με δανεικά που μέθυσε τον δημόσιο τομέα την τελευταία δεκαετία, δεν έμειναν έξω τα κόμματα. Χρήμα άφθονο και φθηνό κατασπαταλήθηκε σε πολυδάπανες προεκλογικές εκστρατείες και φαντασμαγορικές φιέστες. 
Η κρίση όμως δεν κάνει κράτει στις πύλες της εξουσίας και τα χρέη πνίγουν τα κόμματα, που έχουν πια 

Η αξιοπιστία του Αντώνη βυθίστηκε στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Ο Σαμαράς επισκέφτηκε πριν ένα περίπου μήνα τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Ναυπηγεία που δοκιμάζονται από άλυτα οικονομικά προβλήματα, επί πολλά συνεχόμενα χρόνια. 
Πήγε ο Αντώνης για να κάνει παιχνίδι με τον πόνο των ανθρώπων που η ζωή τους απειλείται από το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, ενώ τα ίδια τα 

Προελαύνουν οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις στην Λιβύη

Οι Λίβυοι εξεγερμένοι δήλωσαν το Σάββατο ότι συνεχίζουν την προέλαση τους προς τα δυτικά και ανακατέλαβαν την πόλη Μπρέγκα, ενώ μια δημοσιογράφος που ταξιδεύει μαζί τους επιβεβαίωσε ότι οι άνδρες τους βρίσκονται στο κέντρο αυτής της πόλης που βρίσκεται 80 χλμ δυτικά της Αζνταμπίγια (ανατολικά).
 Ένας εξεγερμένος που βρίσκεται στον τομέα αυτό, ο Αμπντελσαλάμ αλ Μααντάνι, δήλωσε ότι 

Ο Αντώνης λέει ναι και στο στο νέο Σύμφωνο για το Ευρώ !...!

Ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες δεν αντέδρασε καθόλου στην Τρόικα ή στο μνημόνιο όπως επιμένουν διάφορα σούργελα και η ίδια η Νέα Συγγρού Δημοκρατία. Η «αντίσταση» κατά της νέας τάξης πραγμάτων, της χούντας του μνημονίου και των αμερικανοσιωνιστικών κέντρων είναι αποκλειστικά και μόνο για εγχώρια υπερπατριωτική κατανάλωση!
Στο εσωτερικό της Ελλάδας υπάρχει μια άλλη ΝΔ. Η ΝΔ Εσωτερικού με τα 

Φορολογικό συντελεστή 20% προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη

Τη δραστική μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης επιχειρήσεων και πολιτών, με την καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή στο 20%, προέκρινε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ως μέτρο για την επανεκκίνηση της οικονομίας, κατά τη συνάντηση που είχε προχθες στις Βρυξέλλες με τον Ευρωπαίο επίτροπο κ. Ολι Ρεν.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εξήγησε στον Ευρωπαίο επίτροπο τη σημασία μείωσης της 

Τί έγινε στην Ευρώπη;

Σε ένα τελικό σχέδιο για τον μόνιμο μηχανισμό διάσωσης, την αυστηροποίηση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης και το «Σύμφωνο για το Ευρώ» («Euro Plus Pact») κατέληξαν οι ηγέτες της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.
O πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των 

Το πρόβλημα είναι ο συστηματικός αλυτρωτισμός των Σκοπίων

«Ο Μέγας Αλέξανδρος κατάγεται από την Αρχαία Μακεδονία και γνώριζε ελληνικά επειδή τα είχε διδαχθεί, όχι επειδή ήταν Ελληνας. Μιλάμε για δύο διαφορετικά έθνη. Ακόμα και η φυσιογνωμία του δείχνει ότι δεν ανήκει στην ελληνική φυλή». Καθηγήτρια σε γυμνάσιο των Σκοπίων δίνει, ενώπιον της κάμερας της