Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έχουν πολύ θράσος στο ΣΥΡΙΖΑ. Μας κοροϊδεύουν και από πάνω

Ανακοίνωση έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις «αυθόρμητες» διαδηλώσεις του ελληνικού λαού, που αντιστέκεται στα μνημόνια και ζητά πτώχευση και επιστροφή στη δραχμή.

Δεν απολογούνται καθόλου για τις σκηνές βίας που είδαμε στην τηλεόραση. Το ξέραμε ότι (και) οι συνιστώσες βρίσκονται πίσω από αυτά τα σούργελα. Είναι και του επιπέδου τους τέτοιες ανωμαλίες. 
Δεν απολογούνται ούτε για τους

Αντώνη! Ποιός είναι πίσω από τις ακροδεξιές επευφημίες στην παρέλαση της Καλαμάτας;




Οι Αγανακτισμένοι της Καλαμάτας αποδείχτηκαν τουλάχιστον Λαϊκοδεξιοί.
Επικίνδυνα συνθήματα ακούστηκαν όταν περνούσε ο Στρατός.
Τι ψηφίζουν άραγε αυτοί οι αυθόρμητοι διαδηλωτές; 
Θα φανεί στις εκλογές. Για ΚΚΕ πάντως δεν τους έβγαλα!

Unthink: Eλληνοαμερικανοί ιδρύουν το «anti-Facebook»

«Δεν είμαστε ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο. Είμαστε μια κοινωνική επανάσταση». Με αυτό το ανατρεπτικό σλόγκαν ξεκίνησε αθόρυβα τη λειτουργία του το Unthink, που περιγράφει τον εαυτό του ως αντι-Facebook. 
Το νέο κοινωνικό δίκτυο (www.unthink.com), με έδρα την Τάμπα της Φλόριντα στις ΗΠΑ, από την πρώτη στιγμή σημειώνει τόσο 

Γιατί βρε Αντώνη δεν πήγες να δεις από κοντά το αυγό του φιδιού που εκτρέφεις;


Έπρεπε να πας για να καταλάβεις τι «αυγά του φιδιού» εκτρέφει η ρητορική των δωσιλόγων που διακινεί το...
antinews, το fimotro, η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», οι πιπιλομανώληδες και ο Καμμένος (αν)εγκέφαλος...

Π. Δεληγιάννης

Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη!


...και για να τελειώνουμε με τους μπουρδολόγους που πήραν ήδη θέση στα τηλεοπτικά παράθυρα και είδαν -από απόσταση- το "λαό της Θεσσαλονίκης" να διώχνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Άλλο η εθνική υπερηφάνεια και ο σκληρός αγώνας για την ανεξαρτησία της χώρας και άλλο οι «τζάμπα μαγκιές» που 

Γι’ αυτό αδιαθέτησε ο Αντωνάκης; Για να μην πάει σε καμιά παρέλαση; Είχε μήπως «ενημερωθεί» για τα επεισόδια από τα συντρόφια του;

Κρυπτόμενος θα μας κυβερνά ο Αντώνης!
Σε καμιά παρέλαση δεν παρέστη ο Αντώνης Σαμαράς. Για πρώτη φορά στην ιστορία μας Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν παρέστη σε καμία παρέλαση. 
Είχε προηγηθεί προχθές μια ύποπτη ανακοίνωση περί αδιαθεσίας. Ουσιαστικά προσπαθούσε να χωνέψει τη χλαπάτσα που έφαγε στη Σύνοδο του ΕΛΚ, όπου οι πάντες τον αγνόησαν επιδεικτικά! Αυτόν τον Μεγάλο και Γνήσιο Πατριώτη! Πως τόλμησαν οι Βρυξελλιώτες και οι Βρυξελιώτισσες;
Ανέβαλε από την αδιαθεσία του και το ταξίδι στο ακριτικό Καστελόριζο όπου θα εκήρυττε τη Νέα Επανάσταση κατά της Χούντας και κατά της Νέας Συμφωνίας.
Χθες όμως στο «εθνικό του διάγγελμα» ήταν μια χαρά περδίκι. Η γλώσσα του είχε ξεπαραλύσει. Κατηγόρησε τους πάντες και δεν 

Μπακογιάννη - Συμμαχία. Λιτή και ουσιαστική η δήλωση της Ντόρας για τα γεγονότα


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα γεγονότα στις παρελάσεις:

«Παραφράζοντας τον Καβάφη, αν δεν μπορείς να τιμήσεις τη χώρα σου, τούτο τουλάχιστον κάνε, μην την ξεφτιλίζεις».

Χρ. Παπουτσής:«Φασίζουσες μειοψηφίες» πίσω από τα επεισόδια στις παρελάσεις

«Φασίζουσες μειοψηφίες επέλεξαν τη σημερινή μέρα του ΟΧΙ στο φασισμό, να επιβάλλουν με τη βία την παρουσία τους. Επέλεξαν να σπείρουν το διχασμό σε μια εποχή που χρειάζεται όσο ποτέ η ενότητα του λαού. Επέλεξαν να προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , κορυφαίο θεσμό του πολιτεύματος. 
Τον Κάρολο Παπούλια, μία προσωπικότητα, που σε ολόκληρη τη 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας στο ύψος των περιστάσεων

Γραπτή δήλωση του Προέδρου Κάρολου Παπούλια:
«Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; 
Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; 
Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; 
Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως 

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:"Εθνική ντροπή τα όσα συνέβησαν στη Θεσ/νίκη"

Εθνική ντροπή χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν στη Θεσ/νίκη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, προσκεκλημένος στο στούντιο του ΒΗΜΑ Fm. 
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, εξέφρασε τη λύπη του και χαρακτήρισε εξευτελισμό την επιστροφή του προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα μετά τη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης..
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ της ψήφισης της 

Ακυρώθηκε η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη


Απρόσμενη εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε από την εξέδρα των επισήμων και ακυρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, εξαιτίας του αποκλεισμού της 

Ο Αντώνης δεν χαρίζει σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας στην ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ ….. «το ίδιο συνδικάτο»! … Ο Α. Παπανδρέου δικαιώθηκε!

ΟΧΙ στην ΕΟΚ των μονοπωλίων
Ανυποχώρητος ο Αντώνης Σαμαράς. Πιστεύει απόλυτα και χωρίς καμία επιφύλαξη ότι η Ελλάδα έχασε την εθνική της κυριαρχία και πρέπει να διαφυλαχθεί οπωσδήποτε από Ηγέτες σαν και αυτόν. 
Θεωρεί ότι έχει ιερή υποχρέωση να προστατέψει τη χώρα από τους Γαλλογερμανούς Κατακτητές! Στα χείλη όλων των συμβούλων του Αντώνη βρίσκεται η φράση του Ανδρέα Παπανδρέου:"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"!
Παράλληλα πρέπει να βρεθεί τρόπος να εμφανίζεται ως φιλοευρωπαίος μια και στην Ευρώπη μας έχωσε ο …. 

Σαρκοζί: Λανθασμένη η ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη το 2001

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση ότι «έχει εμπιστοσύνη» στην Ελλάδα ότι θα βγει από την κρίση, τόνισε όμως ότι ήταν λανθασμένη η ένταξη της στη ζώνη του ευρώ το 2001.

«Ήταν λανθασμένη, επειδή η Ελλάδα εντάχθηκε με στοιχεία που ήταν ανακριβή. Δεν ήταν έτοιμη», είπε, προσθέτοντας ωστόσο ότι η 

Μείωση εθνικής ή γραφειοκρατικής κυριαρχίας;


Το θέμα της ημέρας είναι αν με όλα αυτά που γίνονται, θα μας μειωθεί η εθνική κυριαρχία ή όχι. Κατ΄ αρχάς πριν απαντήσουμε σε αυτό, θα πρέπει να απαντηθεί ένα άλλο ερώτημα. Τούτο είναι αν θέλουμε μια πιο ομογενοποιημένη πολιτικά Ευρώπη ή όχι. Διότι σε περίπτωση που το θέλουμε, τότε είναι επόμενο άπαντες στην Ευρώπη (όχι μόνο η Ελλάδα) να απολέσουν την εθνική τους κυριαρχία υπέρ μιας κεντρικής εξουσίας.

Αν δεν το θέλουμε είναι άλλο θέμα. Διότι αν αυτή η χώρα θέλει κάτι άλλο, τότε καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να μην 

Υπέρ των Μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και η .... Χίλαρι Κλίντον

Συνάντηση υπουργού Εξωτερικών, Σταύρου Λαμπρινίδη,
με την Αμερικανίδα ομόλογό του Χίλαρι Κλίντον.

Κατά την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Σταύρου Λαμπρινίδη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση χαιρέτησε τη δέσμευση της Ελλάδας για «δημοσιονομική και διαρθρωτική μεταρρύθμιση» και χαρακτήρισε ως θετικές εξελίξεις την

O Καναδάς αισιοδοξεί για το σχέδιο διάσωσης της ευρωζώνης

O πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ έκανε κάποια επιφυλακτικά σχόλια σχετικά με τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ αναφέρθηκε στις ΗΠΑ και την Κίνα στο επιχειρηματικό φόρουμ για τις χώρες της Κοινοπολιτείας που εξελίσσεται στην Αυστραλία.

Ο Χάρπερ εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για το 

Γιωργαντώνη, πάρτε τα κόμματα σας και μπρος!

Πρόσεξε καλά. Την πραγματική Πολιτική διαχείριση και όχι την πέτσινη κομματική του Γιώργου και του Αντώνη Σαμαρά
 Διότι όπως δικομματισμός έτσι και διπλή η αχρηστία, η αφασία και ο αυτισμός Της κυβέρνησης η πρώτη πανωλεθρία. Γιατί αν από την πρώτη στιγμή, από τον Μάιο του 2010 είχε φροντίσει να τηρήσει τους όρους του Μνημονίου σήμερα θα ήταν τα

Ρεζίλι γίνονται οι βουλευτές της ΝΔ στην τηλεόραση: «Την συμφωνία δεν μπορούμε να την ανατρέψουμε»

Ρεζίλι γίνονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βγαίνουν να στηρίξουν το «ΟΧΙ» στο μνημόνιο. 
Κάνουν πως δεν έχουν καταλάβει ότι η συμφωνία έχει αποφασιστεί από την Ευρώπη σε μια προσπάθεια να σωθεί η ευρωζώνη. 
Σήμερα έγινε ρεζίλι ο Σταϊκούρας. Ένας από τους Μάγους της Συγγρού που θα μας μηδενίσουν τα ελλείμματα και θα εξαφανίσουν τα χρέη με τρόπο μαγικό και ονειρεμένο. 
Τελευταίο απαύγασμα της σκέψης του Σταϊκούρα είναι η «επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης» … «αφού δεν μπορούμε να ανατρέψουμε την συμφωνία»!
Είναι γεγονός ότι στη Νέα Δημοκρατία βρίσκονται παγιδευμένοι στην 

Τελικά ποιος είπε το «ΟΧΙ»;

Ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς που είπε το όχι ή ο ελληνικός λαός; Πόσο ισχυρή ήταν πραγματικά η Ιταλία; Κάθε χρόνο, η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου γίνεται αφορμή για την διεξαγωγή μιας ιδιότυπης ιστορικής συζήτησης, που φανερώνει δυστυχώς τα μεταπολιτευτικά σύνδρομα που 

Πατριωτισμός εναντίον εθνικισμού

Μικρή Πατρίδα
Η ΙΔΕΑ της πατρίδας έχει υποστεί φθορές από την κάκιστη χρήση και την κατάχρηση που της έκαναν ο εθνικισμός και ο φασισμός. 
Ο φασισμός μιλούσε για την πατρίδα, έλεγε ότι πρέπει να θυσιάζουμε τη ζωή μας αλλά και να σκοτώνουμε για την πατρίδα και στο όνομα της πατρίδας εξαπέλυε τους επιθετικούς του πολέμους και τα πογκρόμ του ενάντια στους «απάτριδες».

Η ιδέα της πατρίδας παραπέμπει σε ένα σύνολο αξιών στο οποίο ο πατριώτης αποδίδει ένα