Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αφήστε τον Χριστοφοράκο να μιλήσει!

Είναι έτοιμος ο Χριστοφοράκος να μιλήσει και μάλλον θα κλάψουν μανούλες. Προς το παρόν επικαλείται την συμβουλή των δικηγόρων του να μην μιλήσει. Αλλά είναι πεπεισμένος ότι στην Ελλάδα οργιάζει η υπερβολή, η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα των ΜΜΕ. Αν του δώσουν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, θα το κάμει. Έτσι κι’ αλλιώς αισθάνεται ασφαλής στη Γερμανία, οπότε «δεν έχει τίποτα να φοβηθεί».Τα ζητήματα που καλείται να διαφωτίσει είναι πάρα πολλά και κάποιοι «ντουλαπάδες» προσπαθούν να τα συσκοτίσουν παρά να σπάσουν το απόστημα. Να δείτε τι έχει να γίνει όταν θα βγαίνουν ένας ένας οι σκελετοί από τις ντουλάπες του σκανδάλου!...! θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.

Τα σημερινά δεδομένα ευνοούν τη δημιουργία ενός σύγχρονου φιλελεύθερου κεντρώου κόμματος

Δυο νέα κόμματα, ένα του Κέντρου και ένα της Αριστεράς, βρίσκονται στο στάδιο της εκκόλαψης. Το καθένα από τη δική του σκοπιά προσβλέπει σε ανατροπή των κομματικών συσχετισμών, τη στιγμή που η κοινωνία χτυπά το καμπανάκι του τελευταίου γύρου στα κόμματα της μεταπολίτευσης με τη μορφή που τα γνωρίσαμε.

Τα σημερινά δεδομένα ευνοούν τη δημιουργία ενός σύγχρονου φιλελεύθερου κεντρώου κόμματος. Η Δράση, οι Δημοκρατικοί, η Φιλελεύθερη Συμμαχία και άλλοι ακούν και πάλι τα κελεύσματα για τη .......

Με Πιστοποίηση και ISO διέγραψαν τον Άκη

Αγαπητό Περιοδικό
Πληροφορούμαι πως την απόφαση για άρση της κομματικής ιδιότητας του γνωστού Άκη, την έλαβε η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του κυβερνώντος κόμματος. Στέκομαι στη λέξη «Πιστοποίησης», για να παρατηρήσω ότι φαίνεται πως στο ΠαΣοΚ έχουν αναγάγει σε τέτοια επιστήμη τη λαμογιά, που σε λίγο θα δίνουν και ISO!
Φιλικά
CK

Γιατί δεν καλείται και ο Αντώνης στην Εξεταστική;

Ολόκληρο μπατζανάκη είχε μέσα στη Siemens! Και σα να μην έφτανε αυτό αντάλλασαν απόψεις για τις «βρωμιές». Αφού όμως γράφει για τις «βρωμιές» που ξέρει, είναι δυνατόν να μην εκμυστηρεύθηκε κάποιες στον Αδιάφθορο Ηγέτη; Δεν γίνεται να μιλούσαν για «βρωμιές» και βρωμιές να μη βλέπανε; Κάτι σάπιο υπάρχει στο περιβάλλον του Αδιάφθορου!...!

Εξαφανισμένος ο Αβραμόπουλος

Κάτι τρέχει με τον Αβραμόπουλο! Δεν είναι σαφές τι ακριβώς είναι αυτό που τον έχει πειράξει αλλά οι πάντες γνωρίζουν το πάθος του για δημοσιότητα και προβολή. Γι’ αυτό και εντυπωσιάζονται όλοι με την … σιωπή του! Σιωπή ο Αντώνης, σιωπή και ο Δημαβράμ, κάτι δεν πάει καλά! Μπλέξανε τις σιωπές τους εκεί μέσα ….
Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για παρασκηνιακή σύγκρουση με τους Λαζαριδομουρούτηδες και οι καλές γλώσσες υποστηρίζουν ότι έχει πάρει πάνω του τόσο ζεστά το συνέδριο που εμπλέκεται ακόμα και στο που θα μπούνε οι λάμπες!...! Τέτοια αγωνία ο Αβράμ για να κάμει εντύπωση στον Μεγάλο Ηγέτη Πρόεδρο Αντώνη …!....!.... Έτσι ίσως εκτιμήσει τις ικανότητές του.

Ανοιχτή επιστολή-απάντηση στον κ. Ξενοφώντα Καραγεωργίου

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» επικαλείται ο σοφός λαός μέσω της γνωστής ρήσης που ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση…
Οι αλαζονικές συμπεριφορές ανθρώπων σαν τον κύριο Καραγεωργίου ,βλάπτουν σοβαρά την Νέα Δημοκρατία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Άνθρωποι σαν τον κύριο Καραγεωργίου παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως και προσπαθούν να επιβάλουν την « νέα τάξη πραγμάτων» μη σεβόμενοι ούτε τις θεσμικές θέσεις συγκεκριμένων ανθρώπων, ούτε πολύ περισσότερο τους διαρκείς ανιδιοτελείς αγώνες των αγωνιστών της παράταξης αυτής. Δυστυχώς άνθρωποι σαν τον κύριο Καραγεωργίου έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την Νέα Δημοκρατία από κόμμα εξουσίας σε κόμμα μειοψηφίας ,φέρνοντας την παράταξη στα .......

Ο Βαλυράκης φτιάχνει το άλλοθι της συγκάλυψης.

Τώρα ανακάλυψε και φαντάσματα. Σε λίγο θα ακούει και τις «φωνές» από το υπερπέραν που θα καθοδηγούν τα βήματά του! Κάπως πρέπει να αιτιολογηθεί η επιχειρούμενη από πλευράς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκάλυψη των μαύρων της Siemens. Αυτά που έπεσαν στα ταμεία των κομμάτων! Στα δώρα και τις χορηγίες θα ξαναγυρίσουμε. Να μην μας νοιάζει που πήγαν τα 120 εκατομμύρια!
Ο Βαλυράκης «παλεύει με φαντάσματα»! Η δικογραφία λέει έχει καταληστευθεί, και δεν μπορεί να βρεθεί ο ληστής! Και για όλα φταίει ο Ζαγοριανός που τους έδωσε ελλιπή στοιχεία, απομεινάρια και χωρίς τα κρίσιμα χαρτιά που καίνε κόσμο .
Πολύ βολικά ακούγονται όλα αυτά. Προδικάζουν μάλλον το μέλλον.

Καλούνται στην Εξεταστική Κόκκαλης, Σκαρπέλης και Λάμπρου

Υπό την πίεση της κοινής γνώμης που διψά για την αλήθεια και την καταδίκη της ροής του μαύρου χρήματος, αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να καλέσουν στην Εξεταστική Κόκκαλη, Σκαρπέλη και Λάμπρου. Και άλλους επιχειρηματίες για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις ότι λογαριασμοί τους χρησιμοποιήθηκαν για την ροή της μίζας. Χάνονται 120 εκατομμύρια ευρώ και η εξεταστική έχει κάτσει στα δωράκια και στα πληρωμένα κομπιούτερς, δίνοντας την εικόνα της προσπάθειας συγκάλυψης και απόκρυψης των πραγματικών διαστάσεων του σκανδάλου.
Θα αφήσουν άραγε την επιτροπή να «ακουμπήσει» τα ταμεία των κομμάτων; Της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του μικρού κόμματος που τα πήρε το 1999; Λίγο δύσκολο. Οι υποψιασμένοι κάνουν λόγο για την ταφόπλακα του σκανδάλου. Με τις κλήσεις επιχειρηματιών που είτε έπαιξαν βρώμικο ρόλο την τελευταία εικοσαετία στα πολιτικοοικονομικά πράγματα της χώρας, είτε δεν έχουν καμία σχέση με το σκάνδαλο αλλά τουςε καλούν για ξεπέτα και επικοινωνιακή διαχείριση του σκανδάλου. Ο κόσμος πείστηκε ότι το σκάνδαλο δεν είναι ούτε τα δωράκια, ούτε τα ραντεβουδάκια. Το σκάνδαλο βρίσκεται στο χρήμα και μέχρι στιγμής δεν το έχουν ακουμπήσει καθόλου!

Ταμείο Ρηγίλλης: Άδειο και γεμάτο σκάνδαλα!

4,5,6,7 .... Η τσέπη άδεια από λεφτά!...!
Άδεια είναι τα ταμεία της Ρηγίλλης. Ο Αντώνης παράλληλα με τα γεύματα που παραθέτει στους μεγαλοεκδότες έχει βγει στη γύρα για να περάσει ζεστό χρήμα στα ταμεία. Δώρον άδωρον. Οι βασικοί χρηματοδότες της ΝΔ είναι πολύ υποψιασμένοι για το μέλλον του κόμματος. Βλέπουν κυριαρχία ΠΑΣΟΚ και πεταμένα χρήματα οι χορηγίες στη ΝΔ. Άσε που όταν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις, τρέχουν να κρυφτούν. «Πέστε στον Αντώνη, ότι δεν είμαι εδώ»!
Αλήθεια με τα δάνεια που έχει πάρει η ΝΔ, τι γίνεται; Με τις επιχορηγήσεις απ’ το κράτος, τι θα κάνουν; Έχουν πάρει και τις επιχορηγήσεις του 2017!...! Και με τα δάνεια της ΠΟΛΑΝ, τι τρέχει; Αληθεύει ότι ο Αντώνης και οι συμβουλάτορες προσπαθούν να τα συγχωνεύσουν στα χρέη της ΝΔ και έτσι να εξαφανιστούν για πάντα; Πολύ μαγείρεμα θυμίζει η υπόθεση και «βρωμιές» που λέει ο …. μπατζανάκης!

Διαγραφή του Μητσοτάκη ζητά ο σκληρός πυρήνας του Μεγάλου Ηγέτη

Ο πραγματικός στόχος των εσωτερικών εκκαθαρίσεων στη Νέα Ρηγίλλης δεν είναι άλλος από τον ίδιο το Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης το ξέρει και …. περιμένει! Οι σκληροδεξιοί πάντως υπασπιστές του Αντώνη δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Στο παρασκήνιο πιέζουν για θεαματική διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού! Προτείνουν μάλιστα, διαγραφή του Επίτιμου, ΤΩΡΑ! Συμφωνούν και οι λοιποί λαϊκοδεξιοί της παρέας. «Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με Μητσοτάκη … Επίτιμο! Θα ήταν λάθος στρατηγικής σημασίας. Να απεμπλακούμε απ’ τους Κεντρώους και τους Φιλελεύθερους ΤΩΡΑ! Δεν μας κάνουν» … «Ας κάνουμε τον Καραμανλή Επίτιμο! Τι τον θέλουμε τον Μητσοτάκη και τον κρατάμε!» «Θα βγούμε και να καταδικάσουμε το Νεοφιλελευθερισμό. Αυτός ευθύνεται για όλα»! … «Μ’ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια»!

Χρυσός η... σιωπή Σαμαρά για την οικονομία! Σα να λέμε ο … «Αντώνης της σιωπής»

Σκληρή αντιπολίτευση κάνει η Νέα ΝΔ. Δια της πλαγίας σιωπής. Μούγκα σε όλα τα σπουδαία. Αντιπολίτευση στη Ντόρα και τον Μητσοτάκη. Μην το πολυτραβάνε το σκοινί εκεί στη Ρηγίλλης, από την πολύ συγκάλυψη και το κουκούλωμα των σκανδάλων! Ας κάνουν και κάτι. Ας κάνουν και λίγη σιωπή! Ο butterboy Καμμένος, θα κάνει follow στο money (ζήτω που καήκαμε!) και ο Δημαβράμ θα φτιάξει το συνέδριο. Θα βάλει τις καρέκλες και τα φώτα! Για τον Μεγαλοηγέτη Αντώνη είναι χρυσός η σιωπή! Μην κουράζεται το παιδί! Από γεύμα σε συναντήσεις με εκδότες και από κλειστές συσκέψεις στη Μουρούζη, στην …. άκρα του τάφου σιωπή!..! Σάμπως δηλαδή καταλαβαίνει κανείς τα τσιτάτα του Χρύσαθου; Καλύτερα σιωπή!...!

Ποιός είναι αυτός ο Vangelis Moss?

Vangelis Moss:αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το μόνο που έχουμε είναι ότι μένει κοντά στη στάση του Ευαγγελισμού. 

Καλέ τι έγινε η πουρομπεμπέκα η Κοραή;

Αδέλφια χάσαμε την Κοραή! Δεν φάνηκε σε κανένα πάνελ σήμερα το πρωί. Καλέ που πήγε το γριοκόριτσο με τα long earings; Η νια πού γινε γρα και το παίζει Μπέμπα Μπλανς; Βρε να μην φανεί σε κανένα στούντιο σήμερα το πρωί; Τι έπαθε; Νάπαθε λουμπάγκο; Μήπως έπαιξε σε κανάλι που δε μούκατσε στο ζάπινγκ; Τι κρίμα! Θέλω βραδύγλωσσες αναλύσεις, και αποκλειστικές χοντρολακίες. Μόνο ο χοντροΛάκης θάχει το copyright στις χοντρολακίες; Όχι βέβαια; Θέλουμε Χριστίνα!
Βρε Χριστίνα Χριστινάκη, σε έχει φάει η Διαμαντάκου. Έχει κατοχυρώσει θέση μάχης στα πρωϊνάδικα και στις χοντρολακίες. Θα σου πάρει την καρέκλα και μετά θα ψάχνεσαι! Μην την αφήσεις να σου πάρει τα πρωτεία! Άντε μη γίνει της Πόπης, εδώ μέσα!

Κλεμμένες κάλπες και συμπλοκές στις φετινές πρυτανικές εκλογές

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, με φοιτητές να κλέβουν κάλπες, απειλώντας με κλομπ και μαχαίρια, με συμπλοκές μεταξύ φοιτητικών παρατάξεων και με κάλπες που φυλάσσονται σε αίθουσες... νοσοκομείων για να μην κλαπούν και άλλες που στερεώνονται με σιδεριές στον χώρο της ψηφοφορίας για να μείνουν εκεί.
Σύμφωνα με «Τα Νέα», στις 7 Ιουνίου, συνολικά οκτώ κάλπες (Νομική, Οικονομικό, Πολιτικό, ΕΜΜΕ, Παιδαγωγικό, Νηπιαγωγών, Φιλοσοφική) κλάπηκαν από ομάδες φοιτητών που εκφόβισαν τους παριστάμενους με με μαχαίρια και κλομπ, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία σε αυτές να αναβληθεί για την επόμενη ημέρα.
Μάλιστα, οι υπόλοιπες κάλπες, στις οποίες είχε τελειώσει η ψηφοφορία αλλά δεν ανοίχτηκαν, πέρασαν το βράδυ τους αμπαρωμένες στο...

Μήπως ο Πόντικας της "Τέχνης" σιγοντάρει τον Αρχηγό Νέρωνα;

Αγαπητό Περιοδικό
Διαπιστώνω πως σε απασχολεί έντονα ως ερώτημα γιατί ο γνωστός Αδηφάγος Πόντικας του χώρου της Ενημέρωσης, της Τέχνης και του Θεάματος, όχι απλά εξαιρεί συστηματικά από την ισοπεδωτική απέναντι σε όλους και σε όλα κριτική του τον Αρχηγό Νέρωνα, αλλά φαίνεται να τον σιγοντάρει κιόλας.
Μια δική μου υποψία λέει ότι ο Πόντικας δεν πρέπει να έχει πάθει πολιτικό έρωτα με το Νέρωνα κι αυτό, διότι τυπικά τους χωρίζουν πολλά περισσότερα πράγματα από το γεγονός ότι Καλαμάτα και Λάρισα απέχουν καμιά εξακοσαριά χιλιόμετρα, αλλά με τον Καπτάν Χρύσανθο. Σκέψου το λίγο και ‘συ… Αριστεροί του πάλαι ποτέ και οι δυο τους, το έχουν γυρίσει σε ένα .......

Και οι Δημοσιοκάφροι του «συστήματος» συνένοχοι στη συγκάλυψη των σκανδάλων

Το σύστημα καταρρέει. Οι Έλληνες πολίτες έχουν αντιληφθεί το νοσηρό παιχνίδι διαπλοκής, συμψηφισμών και κουκουλώματος των σκανδάλων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν ενεργά και καθοριστικά τα συστημικά ΜΜΕ και ο στρατευμένος και εξαρτημένος ελληνικός «τύπος».
Σήμερα, το «Ποντίκι» του Δελατόλα (υπαλλήλου του Κυριακού, γνωστού εχθρού των Μητσοτάκηδων λόγω Κούβελου...) δημοσιεύει 4 σελίδες (!!!) με «επαφές» του Χριστοφοράκου… Απίστευτη γκεμπελίστικη προπαγάνδα από άφρονες που πιστεύουν, ότι ο υποψιασμένος λαός θα πιστέψει πως το σκάνδαλο Siemens ήταν το… τένις που έπαιζε ο Χριστοφοράκος με τον Αλογοσκούφη ή τα γεύματα του Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο της εταιρίας! Λες και οι μίζες δίνονται σε… εστιατόρια ή στο Γκολφ της Γλυφάδας!
Ανόητοι και Συνένοχοι Δημοσιοκάφροι, σας πήραμε χαμπάρι! Ούτε μπορείτε πια να σπιλώσετε αυτούς που είναι καθαροί ούτε και να βγάλετε λάδι τα πραγματικά λαμόγια… Αυτούς που υπέγραψαν τις «αμαρτωλές» συμβάσεις με τη Siemens και ξάφρισαν το δημόσιο χρήμα.
Το τέλος εποχής αφορά και εσάς, αν δεν το καταλάβατε. Και είναι πολύ κοντά…

5-6-2028 : ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !...

Tα εύκολα...

10 ημέρες ήταν αρκετές για να εμπλακεί παντού το όνομα του πολιτικά τελειωμένου Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος φαίνεται ότι εμπλέκεται έμμεσα και στο σκάνδαλο της Siemens.

Εκτός από τον Άκη, η έρευνα της Εξεταστικής και του ΣΔΟΕ αποκάλυψε... ξανά τα δωράκια της Siemens προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έχει εμφανίσει παραστατικά πληρωμής όλων όσων παρέλαβε...

Είναι πλέον δεδομένο ότι στην Εξεταστική δεν σκοπεύουν να φτάσουν την έρευνα πολύ βαθιά. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει προκύψει ούτε ένα νέο όνομα εμπλεκόμενου πολιτικού. Δεν έχουμε μάθει ακόμα τίποτα για τη χρηματοδότηση των κομματικών ταμείων από τη γερμανική εταιρία...

Να δούμε πως θα ολοκληρωθεί όλη αυτή η έρευνα...

Το επίσημο σποτάκι του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στη Νότιο Αφρική (video)

Ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά, Στεφανάδης έχασε την Πρυτανεία!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΤΕΦΑΝΑΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ.

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΙΑ...

ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!

Νέος Πρύτανης ο Θ. Πελεγρίνης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ανυπαρξία αντανακλαστικών;

Αφού τους έκραξε το σύμπαν για τη σιωπή τους εχθές (σ.σ. προχθές) όταν συντονισμένα όλοι βγήκαν να διαψεύσουν τα σενάρια περι χρεωκοπίας της Ελλάδας και να καθησυχάσουν τον Ελληνικό λαό, σήμερα (σ.σ. χθες), με καθυστέρηση 24ων ωρών ο κόκκινος Πάνος έκανε μια χλιαρή δήλωση καταδικάζοντας τα σενάρια αυτά:
"Με αφορμή τα όσα γράφονται, τις τελευταίες ημέρες, περί εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, κ.τ.λ.., ως Νέα Δημοκρατία, πέραν των όσων έχουμε δηλώσει μέχρι σήμερα, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε και το εξής: Τα σενάρια περί εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, από τη Ζώνη του Ευρώ, τα δρομολογούν κύκλοι κερδοσκόπων, που έχουν επενδύσει σε μια τέτοια προοπτική."
Κατά πολλούς βέβαια αυτή η καθυστέρηση αποτελεί ακόμα μια ένδειξη της...