Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αντώνης ο μηδενιστής!

Ο Αρχηγός Αντώνης πιστεύει ότι σε ένα χρόνο θα μας μηδενίσει το έλλειμμα! Με το μίγμα της δικής του πολιτικής φυσικά "θα" μηδενίσει όλα τα κοντέρ! Ερωτούμε:Αυτή τη συνταγή πότε ακριβώς την ανακάλυψε;
Του την είπε ο τραπεζοϋπάλληλος Μηταράκης; Το σκέφτηκε ο «φίλος» Βάρδας; Το σκέφτηκε μόνος του; Και αν το σκέφτηκε, πότε ακριβώς; Πριν τις εθνικές εκλογές του 2009 ή το μυαλό του ξύπνησε μετά που έγινε Αρχηγός Τιμονιέρης - Μεγάλος Ηγέτης;

«Πατώνει» στον Πειραιά ο Μιχαλολιάκος

Τραγικά είναι τα ποσοστά στη δημοσκόπηση που έλαβε η Ρηγίλλης για τον δήμο Πειραιά. Ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος όχι απλά δεν κερδίζει το δήμο, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο και το αν θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Οπως μαθαίνουμε μάλιστα, τα δημοσκοπικά στοιχεία τον δείχνουν τρίτο και μάλιστα με σημαντική διαφορά από Μαντούβαλο...

Κακές εποχές μας θυμίζει ο Μπαντουβάς!

Το παλιό κακό παρελθόν μας υπενθυμίζει ο "μάτσο" Μπαντουβάς, ο γραφικός υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Πλακιωτάκη στην Κρήτη. Χυδαίος, υβριστής, μισογύνης και ρατσιστής. Το μυαλό του κολλημένο στη δεκαετία του 50 και ακόμη πιο πίσω! Όταν οι γυναίκες δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους. Δεν το επέτρεπαν γραφικοί μισογύνηδες όπως ο Μπαντουβάς. Εποχές τελειωμένες στη συνείδηση των Κρητικών και καταδικασμένες για πάντα στη λήθη. Τώρα αν νομίζει ο Μπαντουβάς ότι με τα ακροδεξιά κατάλοιπα βοηθά την παράταξή του, κακό του κεφαλιού του!

Δεν τραβά με τίποτα ο Κικίλιας!

Δεν πείθει καθόλου τους Αθηναίους πολίτες η υποψηφιότητα Κικίλια! Είναι καμένο χαρτί. Στην Ρηγίλλης τραβάνε τα μαλλιά τους με τον ανεπίδεκτο μαθήσεως Κικίλια. Δεν μπορεί με τίποτα να υπερασπιστεί την μάχη κατά του μνημονίου! Με τις γκάφες του αρχηγού Αντώνη, τελικά η Περιφέρεια Αττικής κατάντησε υπόθεση ΠΑΣΟΚ. Μόνο ο Κύρτσος με δημοσκοπήσεις απάτες βγάζει πρώτο τον Κικίλια και φυσικά κανένας δεν πείθεται! Γελάνε ακόμη και οι μυστικοσύμβουλοι με το γλείψιμο του Γιώργου που το παίζει μεγαλοδημοσιογράφος και θέλει να τρυπώσει στην Ρηγίλλης. Άδικα μοχθεί. Οι θέσεις στη Νέα Ρηγίλλης είναι σαν τα κλειστά επαγγέλματα. Έχουν πρόσβαση μόνο στελέχη της ΠΟΛΑΝ και του Καραμανλικού μηχανισμού!

Στα Χανιά την Τρίτη η Ντόρα Μπακογιάννη

Στα Χανιά θα βρεθεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ανοίγοντας έτσι ένα κύκλο επαφών με τους πολίτες των Χανίων, ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Η κ. Μπακογιάννη στις 8:30 το βράδυ, θα βρίσκεται στον Αλικιανό, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου, θα υπάγεται διοικητικά στο νέο δήμο Πλατανιά. Εκεί θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που τους απασχολούν, στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Οι παλιές ελληνικές ταινίες επιστρέφουν στο θέατρο

Οπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια, τρεις νέες παραγωγές επενδύουν στην ασφάλεια της κλασικής ελληνικής κωμωδίας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μια παλιά αγαπημένη ελληνική- και συνήθως ασπρόμαυρη- ταινία περνά στο θεατρικό σανίδι. Από τους «Γαμπρούς της Ευτυχίας», στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν στο Βεάκη ο Σταμάτης Φασουλής ζωντάνεψε τους ήρωες της κωμωδίας των Τσιφόρου- Βασιλειάδη, ως τον «Μπακαλόγατο» των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου με τον Πέτρο Φιλιππίδη , που έκλεισε τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Μουσούρη και σε περιοδεία, δεν είναι λίγα τα έργα που μεσολάβησαν.
Η εφετινή θεατρική περίοδος περιλαμβάνει ήδη τρεις ........

Χρήματα ως το 2019 έχει προεισπράξει η Νέα Δημοκρατία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σε προείσπραξη των χρηματικών εισροών που δικαιούται έως και το 2019, φέρεται να έχει προβεί η Νέα Δημοκρατία κατά τα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή. Τα ζητούμενα εδώ είναι πολλά.
Ένα και βασικότερο, είναι το πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα να προεισπράττει τέτοια υπέρογκα ποσά, τη στιγμή που μέσα στο δημοκρατικό μας πολίτευμα το μέλλον των κομμάτων σε βάθος δεκαετίας είναι αβέβαιο. Και ερωτούμε: τι γίνεται στην περίπτωση που το κόμμα κλείσει πριν το 2019; Τα λεφτά πηγαίνουν στην...

Ο Καραμανλής δεν ήταν ποτέ Κεντροδεξιός

Το έπαιζε Κεντροδεξιός για να κυβερνήσει. Οι σκληροί μηχανισμοί στη Ρηγίλλης και οι ακροδεξιές συνιστώσες ξέρουν πολύ καλά ότι για να κυβερνήσουν χρειάζονται την ψήφο των κεντροδεξιών και Κεντρώων ψηφοφόρων. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν γίνεται! Η «μεγάλη φιλελεύθερη Κεντροδεξιά παράταξη» ήταν ένα κόλπο που μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να ξεσκεπάσει. Αργά αλλά σταθερά ο Σαμαράς με τους ακραίους μυστικοσυμβούλους έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα των Κεντροδεξιών και έχουν αρχίσει να μιλάνε για Κέντρο και Φιλελευθερισμό. Κάτι που δεν κολλά με τίποτα στο παρελθόν των μυστικοσυμβούλων.
Γιατί ο Καραμανλής στηρίζει σε αυτή τη φάση τις ακροδεξιές συνιστώσες έχει πολλές ερμηνείες. Κυρίως πιστεύει ότι σύντομα θα αποτύχει ο Aντώνης και θα ζητηθεί ξανά από τον πρώην να αναλάβει τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να κυβερνήσει και να «συνεχίσει το έργο του»!

Η Κρήτη είναι «τω Γκεφαλογιάννηδω»!

Έτσι λένε στην Κρήτη οι Κεφαλογιαννικοί, συνήθως διορισμένοι ή ποικιλοτρόπως ευνοημένοι από την οικογένεια Κεφαλογιάννηδων! Στο Ρέθυμνο οι οπαδοί του «γιατρού» και στο Ηράκλειο του «αξίζει» Μανώλη! Η οικογένειά τους πιστεύει ότι «ελέγχει» απόλυτα την Κρήτη. Λένε μάλιστα με περισσή αλαζονεία ότι η Ντόρα(συνήθως το όνομά της συνοδεύεται από διάφορα βρώμικα επίθετα) θα έπρεπε να παίρνει την άδεια «τω Γκεφαλογιάννηδω» για να βγει απ’ τα Χανιά! Η φασιστοειδής συμπεριφορά τους τελευταία θυμίζει όλο και περισσότερο άλλες εποχές. Όταν κυριαρχούσαν πράγματι σε τοπικό επίπεδο με διάφορες μεθόδους καταδικασμένες στη συνείδηση του κόσμου!
Κατά τα άλλα δεν τους βγαίνει με τίποτα η επανεκλογή της Όλγας στο Ρέθυμνο και ψάχνουν να βρουν τρόπους να μετακομίσει στην Αθήνα όπου η επανεκλογή της θεωρείται περισσότερο πιθανή.

Σοκ Τατούλη στην Ρηγίλλης

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Ρηγίλλης. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις προηγείται ο Τατούλης παρά τις επιμέρους παραφωνίες από πλευράς παλαιού ΠΑΣΟΚ που πιστεύει ότι το κόμμα είχε δικά του στελέχη στην Πελοπόννησο και δεν ήταν τόσο απαραίτητο να υποστηριχθεί η υποψηφιότητα Τατούλη!
Ο πρώτος γύρος επιθέσεων κατά του Τατούλη πήγε στράφι και ήδη εκφράζονται διαφωνίες για τον δεύτερο γύρο λάσπης που ετοιμάζονται να εξαπολύσουν οι μυστικοσύμβουλοι!
Τώρα βλέπουν ότι η επιλογή Δράκου θυμίζει Τιτανικό. Βυθίζεται πολύ γρήγορα. Είναι φανερός ο εκνευρισμός στη Ρηγίλλης και δεν κρύβεται. Θεωρούν τον Τατούλη ως το μεγαλύτερο αγκάθι που έχουν να αντιμετωπίσουν αν και τα νέα από το μέτωπο δεν είναι καθόλου ευχάριστα!
Τις επόμενες ημέρες ενεργοποιείται και ο καραμανλικός μηχανισμός στην Πελοπόννησο, γιατί μέχρι στιγμής οι «Πελοποννήσιοι» που κυριαρχούν στη Ρηγίλλης δεν τα έχουν πάει καθόλου καλά!

Η Αρκτική στο PC

Διαδικτυακό παρατηρητήριο μας φέρνει κοντά στο βόρειο σέλας
Η Καναδική Υπηρεσία Διαστήματος εγκαινίασε ένα διαδικτυακό παρατηρητήριο που μεταδίδει ζωντανά το φαντασμαγορικό βόρειο σέλας στην Αρκτική.
Το βόρειο σέλας στoν αρκτικό κύκλο και το νότιο σέλας στον ανταρκτικό κύκλο προκαλούνται από φορτισμένα ηλιακά σωματίδια που παγιδεύονται στο γήινο μαγνητικό πεδίο και εκτρέπονται προς τους πόλους.
Εκεί, αντιδρούν με αέρια ψηλά στην ατμόσφαιρα και .......

Πως να στείλετε δωρεάν SMS από τον υπολογιστή σας!

Πολλοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να πληρώνουν αρκετά χρήματα στο κινητό τους τηλέφωνο για να έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν ένα συγκεκριμένο αριθμό sms στους φίλους τους.
Αν θέλετε να κάνετε οικονομία στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά site στα οποία κάνοντας ένας χρήστης εγγραφή μπορεί να στείλει έναν αριθμό ή ακόμα και απεριόριστα δωρεάν sms.
Το Newsit.gr έψαξε και βρήκε το SMSJive το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να στείλει δωρεάν SMS προς σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου μέσω internet.
Επίσης δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να.........

Παύλος Μπακογιάννης

Μαύρη επέτειος σήμερα για την Ευρυτανία και την Ελλάδα… Συμπληρώνονται 21 χρόνια από την άνανδρη και δολοφονική επίθεση εναντίον του Παύλου Μπακογιάννη. Την ημέρα που παγκόσμια γιορτάζεται η «καρδιά» κάποιο επέλεξαν να φυτέψουν μια σφαίρα στην καρδιά της δημοκρατίας, στην καρδιά του Παύλου Μπακογιάννη, γιατί ο Παύλος, ο δικός μας Παύλος ήταν η ίδια Δημοκρατία.!
Θα θυμόμαστε πάντα την προσφορά του στον τόπο μας και τα σοφά του λόγια σαν και αυτά:
• Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα…
• Η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που ........

Μαρινάκης: «Κανονικό το γκολ του Αστέρα»

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και παραδέχθηκε πως το γκολ που πέτυχαν οι Αρκάδες ενώ το σκορ ήταν 2-0 και ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ ήταν κανονικό. .....................

Αποκάλυψη: “δεν υπήρξε ζημία για το ελληνικό δημόσιο από την υπόθεση Βατοπεδίου"! Γιατί τώρα;

Πρώτα απ’ όλα να ενημερώσω τους κυρίους δημοσιογράφους που πιστεύουν ότι κάποια μεγάλη αποκάλυψη έχουν κάνει, ότι αυτό δεν το ακούμε για πρώτη φορά και μάλιστα ήμασταν από τους πρώτους που κραυγάζαμε για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το ζητούμενο είναι το εξής: αφού οι έρευνες περί του κόστους από το κατασκευασμένο σκάνδαλο Βατοπεδίου γίνονταν επί τρία χρόνια και οι εκθέσεις συντάσσονταν εδώ και μήνες, γιατί περίμεναν τώρα για να αρχίσουν τις διαρροές οι έχοντες στα χέρια τους τα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα; Μήπως η όλη υπόθεση σχετίζεται με την κλήση...

Μην το δώσεις το ρολόϊ για να πάρεις κομπολόϊ

transformer watch

Θεραπεία της εσωστρέφειας με σπρέι από τη μύτη


Θα περιέχει την ωκυτοκίνη ή αλλιώς την «ορμόνη της αγάπης».

Ισραηλινοί και Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα ρινικό σπρέι, που περιέχει ωκυτοκίνη -τη λεγόμενη «ορμόνη της αγάπης»- μπορεί να βοηθήσει τους ντροπαλούς και εσωστρεφείς ανθρώπους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να έχουν πιο άνετες και ζεστές κοινωνικές σχέσεις. ......................

Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα με μπλε αίμα!

Η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.
Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ; Η απάντηση ήταν απρόσμενη: υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπαιρνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια πρωτού μείνει έγκυος. ...................

Δύο μεγάλα ψέματα από δύο μεγάλους ψεύτες

Η κοινή “πολιτική θεωρία του ψεύδους” την οποία οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ενσαρκώνουν, δικαιολογείται από το γεγονός ότι και οι δύο υπήρξαν συμφοιτητές του ίδιου πανεπιστημίου του Άμχερστ και στη συνέχεια η πολιτική παιδεία που έλαβαν ήταν κοινής αμερικανικής προελεύσεως. Σε επίπεδο πολιτικής πρακτικής τώρα, οι ομοιότητες είναι σαφείς καθώς και οι δύο έχουν βασίσει την έως τώρα ανέλιξή τους σε δύο.......

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης επινόησε νέα μέθοδο εμφύτευσης εμβρύου

Μια νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου σε γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αναπαραγωγικής ιατρικής που πραγματοποιείται στα Χανιά.

Όπως τόνισε ο καθηγητής μαιευτικής γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Αντώνης Μακρυγιαννάκης, οι επιστήμονες που .........

Οι δύο καλόγριες


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση.

ΔΝΤ:«Η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές το 2012»

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Ελλάδας στις αγορές στα τέλη του 2011 με αρχές του 2012 βλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως δήλωσε χθες η διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων του Ταμείου κ. Κ. Ατκινσον.

«Η Ελλάδα ίσως επιστρέψει στις αγορές μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες», είπε η κ. Ατκινσον, αν και διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας της επιτρέπει να .........

Αλεξία Έβερτ κατά Κικίλια

Η Αλεξία Έβερτ, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, σε συνέντευξή της στη Real News, εκτοξεύει βολές κατά του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Βασίλη Κικίλια, λέγοντας το αυτονόητο.
Συγκεκριμένα, η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ είπε ότι "ο Βασίλης Κικίλιας δεν έχει γνώσεις. Άρα πώς θα έχει κρίση?".
Κάτι παραπάνω θα ξέρει η πρώην συνάδελφος του Κικίλια...
/ / Καρφωτικός / /

Η Gwen Stefani απέκτησε το δικό της κέρινο ομοίωμα!


Έξι μήνες κράτησε η δημιουργία του κέρινου ομοιώματος της Gwen Stefani, που κόστισε 30.000 δολλάρια! .......................

Με τρεις «ομάδες» στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ

Ο φόβος της διαγραφής από το κόμμα, η προσδοκία της… υπουργοποίησης σε επόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις το «βόλεμα» της συμμετοχής σε μια παράταξη που ασκεί εξουσία, έχουν διαμορφώσει ένα εξαιρετικά παράξενο περιβάλλον στους κόλπους της πράσινης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένα νομοσχέδιο, κυρίως του οικονομικού επιτελείου, από τις εκλογές έως και σήμερα, που να μη συναντήσει ηχηρές φραστικές επικρίσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ουδείς, ωστόσο, μετέτρεψε την έκδηλη διαφωνία του έναντι των ..........

Έτοιμο το κόμμα της Ντόρας

Το «παρών» στις επόμενες εθνικές εκλογές –ακόμη κι αν αυτές διεξαχθούν αιφνιδιαστικά συντόμως, εκδοχή που η ίδια δεν αποκλείει– θα δώσει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και το κόμμα που ετοιμάζει. Oπως η ίδια εξομολογείται σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους, ακόμη και τον Νοέμβριο, αν γίνουν εκλογές, ο νέος σχηματισμός θα έχει ..........

Αν κοιτάμε συνεχώς την άβυσσο, στο τέλος η άβυσσος θα μας καταπιεί!

Και ήρθε το φθινόπωρο, αυτό το σκοτεινό φθινόπωρο που μας «υποσχέθηκαν» και που δηλητηρίαζε λίγο λίγο το καλοκαίρι μας. Η ύφεση είναι εδώ και πίσω από την ύφεση υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από τους ανθρώπους χιλιάδες δραματικές ιστορίες επιβίωσης. Καταστήματα κλείνουν, οικογενειακές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, δουλειές χάνονται, ζωές κλονίζονται.
Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουμε για δύο λόγους. Αφήσαμε τη δουλειά σε ακατάλληλα χέρια και όταν υπήρξαν περιπτώσεις φωτισμένων πολιτικών που έκαναν το σωστό για τη χώρα, εμείς, η κοινωνία ή ακόμα χειρότερα αυτοί που χρίσαμε εκπροσώπους μας, αντέδρασαν με λύσσα. Ετσι, η σημερινή κυβέρνηση μπορεί να κορδώνεται δεξιά και αριστερά ότι .........

21 χρόνια από τον θάνατό του Παύλου Μπακογιάννη

Κοινοί θνητοί στο Twitter οι celebrities

Καμία επιρροή δεν έχουν διαδικτυακά διάσημες προσωπικότητες με λογαριασμό Twitter, όπως ανακάλυψαν επιστήμονες.
Διάσημοι, οι οποίοι έχουν άπειρους followers στο Twitter, δεν φαίνεται να ασκούν καμία επιρροή στο microblog καθώς αυτή μπορεί να προέλθει και από λιγότερο γνωστούς, ειδικούς όμως στον τομέα τους. ...........................

Έκτακτο! Δημοσκοπήσεις:από τις 13 Περιφέρειες ο Αντώνης παίρνει τις 18!

Εκτός από όλες τις ελληνικές Περιφέρειες ο Αντώνης, ως μέγας τιμονιέρης Σαλαμινομάχος, παίρνει και την Αλβανία, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Οι Κύπριοι του τη δίνουν τζάμπα. Εκπτώσεις θα κάνουμε; Πάντως από τους μυστικοσυμβούλους διαρρέει η πληροφορία ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι! Θα ήθελαν περισσότερες χώρες να παραδώσουν «γην και ύδωρ». Τους δίνουν μια ακόμη ευκαιρία για να συνειδητοποιήσουν το μεγαλείο του Αρχηγού! Μέχρι την επόμενη εμφάνισή του, οπότε και θα ανατραπεί τελείως η ροή της ελληνικής ιστορίας και θα έχει μηδενιστεί το έλλειμμα σε πέντε μήνες! Φωνάξτε δυνατά:«ο χείμαρος έγινε ποτάμι και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!»

Μπουλντόζες στη Λ. Δημοκρατίας - Τι θα αλλάξει με τα έργα ο δήμος


Ενα μεγάλο εργοταξιακό μέτωπο σχεδιάζει να ανοίξει ο δήμος μέσα στο επόμενο 10ήμερο, προχωρώντας σε “λίφτινγκ” στη Λεωφόρο Δημοκρατίας για να αποκαταστήσει αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα, με τα οποία εδώ και χρόνια δεν είχε ασχοληθεί κανείς. ....................

Εικοσιένα χρόνια xωρίς τον Παύλο Μπακογιάννη

Αυστραλία: Τα ακριβά τσιγάρα μειώνουν το κάπνισμα

Η πρόσφατη αύξηση της τιμής των τσιγάρων στην Αυστραλία οδήγησε χιλιάδες Αυστραλούς να σταματήσουν το κάπνισμα. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας «Galaxy», μετά την αύξηση, ύψους 25%, που επιβλήθηκε στην τιμή των τσιγάρων, το 40% των καπνιστών προσπάθησε να το κόψει και το 10% τα κατάφερε. ..................

- Αμπρα Κατάμπρα, έλλειμμα εξαφανίσου!

Άμπρα Κατάμπρα, έλλειμμα εξαφανίσου!
Τι στο καλό, δεν έπιασε?
- Χόπους Πόκους, έλλειμμα γίνε ...βάτραχος...
Ούτε τώρα...!
Ποιές ήταν οι μαγικές λέξεις? Γιατί να μην προσέχω στο μάθημα?
Αν πρόσεχα, τώρα θα θυμόμουν τις μαγικές λέξεις, και το έλλειμμα της Ελλάδας θα είχε εξαφανιστεί, κι εγώ θα ήμουν τώρα πρωθυπουργός...

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν απογοητευμένος... Δε θυμόταν τον τρόπο για να μικρύνει το χρέος... Παλιά είχε καταφέρει να μικρύνει ...πολλά πράγματα... Είχε μικρύνει τον Καραμανλή... Είχε μικρύνει τη Ντόρα... Είχε μικρύνει τη ...Νέα Δημοκρατία...
Όμως, τώρα, με το χρέος, ήταν πιο δύσκολο.. Ήθελε να το μικρύνει κιόλας και σε χρόνο ρεκόρ...
Ο Αντώνης ήταν σε απόγνωση... Κάλεσε τους συμβούλους του και τους είπε να κάνουν Μπρέιν Στόρμινγκ για να ........

Ο ψαράς και ο καρχαρίας, μια εικόνα από το Μογκαντίσου


Σομαλός ψαράς κουβαλά στους ώμους του έναν καρχαρία για να τον μεταφέρει στην αγορά του Μογκαντίσου διασχίζοντας τους δρόμους μίας πόλης που μοιάζει βομβαρδισμένη. .......................

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ: «Φοβάμαι περισσότερο τους “αντιστασιακούς” παρά την ίδια την κρίση»

Ο συνθέτης μιλάει για το «πολιτισμικό πρόβλημα» της Ελλάδας και για την επικείμενη «αθηναϊκή» συναυλία του στο Παλλάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΙΝΤΣΑΣ - ΤΟ ΒΗΜΑ

O Νίκος Ξυδάκης δεν δίνει συχνά συναυλίες. Και όποτε γίνεται αυτό προσπαθεί να το κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα ή, για να ακριβολογούμε, με την υψηλότερη δυνατή αισθητική. Εφέτος υποδέχεται τη σεζόν με τη μουσική παράσταση «Συνέβη στην Αθήνα» από τη σκηνή του Παλλάς. Με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει σημειώνει ότι επέλεξε τον εν λόγω τίτλο- τον οποίο έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν και ...

Ο Θοδωρής Σκυλακάκης «τάπωσε» τα μπομπολοφερέφωνα του “MEGA Σαββατοκύριακο”!!!

Τον κάλεσαν στο “MEGA Σαββατοκύριακο” με… άγριες διαθέσεις. Οι έμμισθοι του σαμαρο-Μπόμπολα και καθ’ όλα «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι της εκπομπής είχαν εντολή να «ξετινάξουν» το Σκυλακάκη για λογαριασμό του Αρχηγαντώνη! Δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει άποψη. Παρ’ όλα αυτά κατέρριψε με ευκολία και καθαρότητα ένα προς ένα τα φληναφήματα Σαμαρά για μηδενισμό του ελλείμματος το 2011 χωρίς θυσίες. Εκείνοι ήταν ανυποχώρητοι. Έπρεπε να τους πει γιατί δεν «παραδίδει την έδρα» στη ΝΔ, αφού διαφωνεί με την πολιτική της… Και εκείνος τους έριξε την...