Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δημόσια περιουσία, απάτη και υποκρισία!

Ο υπερβάλλων ζήλος της κυβέρνησης στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας κάνει πολύ δύσκολη την οποιαδήποτε εκμετάλλευσή τους.
Οι διάφοροι οίκοι και αξιολογητές δεν μπορούν να καταλάβουν την φασαρία που γίνεται στην Ελλάδα με τις δημόσιες υπηρεσίες και εν γένει τη δημόσια περιουσία. Ειδικά όταν είναι γνωστό τοις πάσι η χρεοκοπία του 

Η κυβέρνηση διαψεύδει τις εκλογές, η ΝΔ τις τρέμει!

Όταν η κυβέρνηση διαψεύδει συνεχόμενα τις εκλογές σημαίνει ότι της σκέφτεται. Τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωρά, διαψεύδοντας αυτό που πρόκειται να γίνει! Έτσι ξεκίνησε και έτσι συνεχίζει. Ο τρόπος πάντως που ο κ. Πεταλωτής διαψεύδει, σημαίνει ότι κάποιοι υπολογισμοί γίνονται στο παρασκήνιο.
Το ίδιο υποκριτική είναι και η Νέα Δημοκρατία. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που 

Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της κρίσης στη νεολαία, στην Αστόρια Ηρακλείου

Μια σημαντική πρωτοβουλία ξεκινάει με αφετηρία την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, από τη νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος για όλα τα ζητήματα που 

Τα λέει ο Φαήλος για να τ' ακούει ο Καρατζαφέρης!

Χέρι χέρι, Φαήλος και Βορίδης! Περίεργος ο... ξαφνικός έρως του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη με τον «δικτυωμένο» γαβ-γαβ του σαμαρισμού, Φαήλο ΚρανιδιώτηΤα γράψαμε και χθες, όμως υπάρχει και μια άλλη διάσταση που πρέπει να τονιστεί: Συμφωνεί ο κ. Βορίδης με ΟΛΕΣ τις...

Αποχαιρέτησε τα επιδόματα που φεύγουν!

Δεκάδες ειδικά επιδόματα παίρνουν το δρόμο του... ιστορικού αρχείου για δεκάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, σύμφωνα με την έκθεση της ειδικής ανεξάρτητης επιτροπής που συνέστησαν τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, για το νέο ενιαίο μισθολόγιο.
Η έκθεση εστάλη ήδη στην ΑΔΕΔΥ, καθώς θα αποτελέσει τη βάση για τις

Που έχει πάρτι τσαγιού αύριο;

Στο σπίτι του Σημίτη. Στις 4 έχουμε tea time στο σπίτι του Σημίτη. Εκτόνωση therapy σε life style καθαρής δεξιάς "αντίστασης"! Για να φωνάξουμε δυνατά, όσο πιο δεξιά γίνεται και καθαρά για το δίκιο του "Έθνους" και άλλων εργολάβων! 
Όλα τα ακροδεξιά και λοιπά φασιστοblogs διαφημίζουν την σχετική «εκδήλωση διαμαρτυρίας». Όσοι πιστοί διαμαρτυρόμενοι, προστρέξτε. 
Δεν κερνάνε καφεδάκι (πάρτε από του "Γρηγόρη") και να κρατάτε ομπρέλες. Ακούμε ότι 

Απεβλήθη η Λιβύη από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ

Η Γενική Συνέλευση των ΗΕ απέβαλλε την Λιβύη από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λόγω της «βίαιης και συστηματικής καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων» των διαδηλωτών από την κυβέρνηση του Μοαμάρ Γκαντάφι.
Η απόφαση υιοθετήθηκε την Τρίτη από τη Γενική Συνέλευση των 

Κ. Χατζηδάκης:«Κανείς δημαγωγός δεν έδωσε ποτέ λύσεις». Ο Σαμαράς μετράει;

Πολύ ωραίες οι απόψεις του Κωστή Χατζηδάκη, όπως αναλύονται στο προσωπικό του ιστολόγιο. 
Παραδέχεται ότι ο Παπανδρέου παρέλαβε μια «δύσκολη κατάσταση» από τη Νέα Δημοκρατία αν και καθυστέρησε να πάρει μέτρα ως όφειλε! 
Καταλογίζει «πολιτικό κυνισμό» στην προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης να 

Ήταν κοινοί εγκληματίες, τρομοκράτες ή και τα δύο;

Η επίθεση εναντίον των αστυνομικών αφήνει και πάλι περιθώρια για τρομοκρατικά σενάρια. Μπορεί οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ να έπεσαν τυχαία (όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις) σε κοινούς εγκληματίες που συνεργάζονται με τρομοκράτες ή κατευθείαν σε τρομοκράτες.
Τα τελευταία χρόνια η διασύνδεση τρομοκρατίας και κοινού εγκλήματος είναι 

22 και 23 ετών οι δύο νεκροί αστυνομικοί

Τα ονόματά τους:Ευαγγελινέλης Ιωάννης και Σκυλογιάννης Γεώργιος.

Ηλικίας 23 και 22 ετών ήταν οι νεαροί αστυνομικοί, που έχασαν την ζωή τους την Τρίτη το βράδυ κατά την διάρκεια καταδίωξης κακοποιών στην περιοχή του Ρέντη μετά από ληστεία, που σημειώθηκε σε περίπτερο στο Μενίδι.

Ο πρώτος αστυνομικός, Ευαγγελινέλης Ιωάννης, ηλικίας 23 ετών έπεσε επί 

Διέλυσαν αθόρυβα την εργολαβική σύμπραξη Siemens AG - ΑΚΤΩΡ - ΤΕΡΝΑ για την σύμβαση του προαστιακού.

Σκάνδαλο: αφορά τη σύμβαση για ένα έργο που έπρεπε να είχε παραδοθεί το 2005 !....!
Η «Ελευθεροτυπία», τις επόμενες ημέρες θα εμφανίσει ντοκουμέντα που δείχνουν το βρώμικο παρασκήνιο πίσω από τη σύμβαση του προαστιακού, τις διαβουλεύσεις μηνών μέχρι τη διάλυση της σύμβασης, τον ατέρμονο διάλογο με την κοινοπραξία, τις αξιώσεις της, και τους... χαρούμενους υπουργούς, που π.χ. το 2005 έστελναν ραβασάκια στα ΜΜΕ για το