Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

"Αποχωρώ από τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και των λοιπών βρυκολάκων της Πολιτικής Άνοιξης"

Την αποχώρησή του από τη Ν.Δ. ανακοίνωσε χθες ο κ. Δημήτρης Βιριράκης, ο οποίος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Χανίων με τον συνδυασμό του κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη.
«Αποχωρώ από τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και των λοιπών βρυκολάκων της Πολιτικής Άνοιξης, δηλώνοντας ότι οι φιλελεύθερες - κεντρώες πολιτικές καταβολές μου δεν επιτρέπουν την παραμονή μου σε έναν πολιτικό χώρο που δεν με εκφράζουν πλέον οι ιδέες και τα πρόσωπα. Είμαι σίγουρος ότι οι διεργασίες και οι πολιτικές εξελίξεις που θ' ακολουθήσουν θα δικαιώσουν αυτή μου την επιλογή», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Βιριράκης.

«Δεν επικροτώ, ούτε συμμετέχω σε πολιτικό ρεσάλτο... κατάληψης της ΝΔ από την παλιά Πολιτική Άνοιξη»

Τριγμούς δημιουργεί στην τοπική ΝΔ η αποχή του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Θωμά Πέτρου από την εκλογική διαδικασία που διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή.
Ο κ. Πέτρου τονίζει ότι οι διαδικασίες των υποψηφιοτήτων στην Πρέβεζα δρομολογήθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο ώστε η υποψηφιότητα να είναι μία, αφήνοντας να εννοηθεί... και προσκείμενη προς τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο ίδιος σε ερώτηση για τους λόγους αποχής του από την διαδικασία τονίζει πως από την στιγμή που δεν τηρούνται οι κανονισμοί της εγκυκλίου, κατά την οποία προβλέπονται για τον υποψήφιο 30 υπογραφές από απλά μέλη του κόμματος, 20 υπογραφές από τα μέλη του Νομαρχιακού και πιστοποιητικό ποινικού μητρώου, δεν δέχεται να συμμετάσχει.
Σύμφωνα με την εισαγγελία, απαγορεύτηκε η έκδοση πιστοποιητικού ποινικού μητρώου για κομματική χρήση. Η νομική υπηρεσία του κόμματος όμως δεν ......

ο κ.Σαμαράς συγκροτεί Επιτροπή Αξιολόγησης στην ΝΝΔ*…

* στην νεό-ΠΟΛ.ΑΝ ήθελα να πω. 

Tο χρονικό του ΜΩΡΟΥ,  ή του εκ  ΜΟΡΕΩΣ ορμώμενου πολιτικού αριβίστα! .... πάλι μπερδεύτηκα!

================================
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συγκροτείται η Επιτροπή Αξιολόγησης, που ήδη ανακοίνωσε στις πρόσφατες ομιλίες του.
Η Επιτροπή Αξιολόγησης αναλαμβάνει την αποστολή της διαρκούς αξιολόγησης και της ανανέωσης των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο ένα κόμμα αξιών και αξίων.
Στην Επιτροπή μετέχουν, υπό τη ......

Τους πονά το δάχτυλο του Παυλίδη!...!

Στα παράθυρα του δελτίου του MEGA, ο Κώστας Μαρκόπουλος για να σχολιάσει από κοινού με τον Χρήστο Παπουτσή τα πολιτικά τεκταινόμενα. Οπότε ήρθε και η συζήτηση στη δήλωση Σαμαρά για Ρουσσόπουλο, Βουλγαράκη και Παυλίδη.
Ενοχλημένος λοιπόν εμφανίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος για το "δάκτυλο" Παυλίδη στη Βουλή.
Οπότε ο αεικίνητος και ετυμόλογος Αριστοτέλης Παυλίδης παρενέβη και πάλι τηλεφωνικά "Σήμερα το πρωί το ξαναθυμήθηκε ο Σαμαράς το "δάχτυλο" , ενώ εγώ δεν ανήκω πια στο κόμμα; "

Ρε Αντωνάκη, εσύ που είσαι "Μαραθωνομάχος", έχεις υπηρετήσει την Πατρίδα;

Παρόλο που άργησε, εντούτοις καλώς πράττει ο κ. Α. Σαμαράς που θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για ενημέρωση. Μόνο που πρέπει να μείνει για πολλούς μήνες εκεί, προκειμένου να πληροφορηθεί για όσα δεν έμαθε κατά τα νεανικά του χρόνια. Τι να μάθει στο στρατό με τρεις μήνες παρουσία, εκμεταλλευόμενος απόφαση του προστάτη του Ευ. Αβέρωφ; Ως γνωστόν ο κ. Σαμαράς έκανε χρήση του ν. 160/ 1975, που προέβλεπε μειωμένη θητεία «…για Έλληνες επιστήμονες που διέπρεπαν ή διέπρεψαν στο εξωτερικό, κάτοχοι πτυχίων διακεκριμένων ξένων πανεπιστημίων… με σκοπό την σύσφιξη των δεσμών τους με την Ελλάδα και την επιστροφή τους σε αυτήν». 
Να θυμίσουμε δε, ότι όταν ζητούσε να φύγει ο κ. Κ. Καραμανλής από την προεδρία της Δημοκρατίας, η Ν.Δ. εξέδωσε στις 11 Οκτωβρίου 1994 την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση στον κ. Α. Σαμαρά: «Ο πατριώτης έχει τουλάχιστον υποχρέωση να εκπληρώσει τις βασικές του υποχρεώσεις προς την πατρίδα, τις οποίες ο κ. Σαμαράς απέφυγε να εκπληρώσει… Πρέπει να σταματήσει επιτέλους ο κ. Σαμαράς να κάνει τον υπερπατριώτη και να θεωρεί όλους τους Έλληνες ως ενδοτικούς στα εθνικά θέματα».

Ρε Κανελλάκη, θα μας πεις ποιός είναι ο "γνωστός κυπατζής";

Ο γνωστος και ως "Καλαποδης" Γιαννης Παπαγιαννης, θα μπορουσε να ρωτησει τον ελευθεροστομο ρεπορτερ του Mega Γιαννη Κανελλακη, τον οποιον συνεχως φιλοξενει στο ... "Αποκαλυπτικο Δελτιο" του στο Extra3 και ταυτοχρονα, τον παρουσιαζει μεσω του μπλογκ Fimotro σχεδον ως Ρομπεν των Δασων της συγχρονης μαχιμης δημοσιογραφιας, ποιο προσωπο ακριβως εκραζε καθε τρεις και λιγο ως "Γνωστο Κυπατζη" μεσα απο τα παραπολιτικα σχολια της εβδομαδιαιας εφημεριδας "Οι Ρεπορτερς" που εξεδιδε αρχη δεκαετιας '90 στη Νεα Υορκη;
CK

Τι είναι αυτές οι χαρούλες βρε Δημήτρη;

Όταν ο Δημήτρης συνάντησε «τυχαία» τη Ντόρα, τρελάθηκε στις χαρούλες (χθες, στο πλαίσιο της ενημέρωσης που έκανε στη Βουλή ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας για τα ελληνοτουρκικά)! Σα να μη «χώρισαν» ποτέ! Ε και νάτανε μπροστά ο Αντώνης, να δεχότανε «χτύπημα στην καρδιά»! Να πάθαινε ψυχολογικό και να τρέχανε στο νεοκλασικό! Δημητράκη! Τρέξε γρήγορα στον Αγγελάκα και δήλωσε γραπτώς …. πίστη και υποταγή στον Αρχηγό, γιατί ο Αντώνης πληγώνεται πολύ εύκολα. είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικά διαταραγμένος. Άσε τους Σταλιναντώνηδες που δεν ξεχνάνε ποτέ! Θα στη φυλάνε!

Τεράστια ζημιά για τον δεινοπαθούντα τουρισμό μας. Δεν έρχεται το «Zenith»

Την απόφασή της να μην καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «Zenith» στο λιμάνι του Πειραιά τη Δευτέρα, ημέρα που έχει κηρύξει 24ωρη απεργία η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου.
Η απεργία γίνεται με βασικό αίτημα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτικών και τη διεύρυνσή τους, αλλά και το ασφαλιστικό.
Αφορμή η πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει άμεσα το καμποτάζ στην κρουαζιέρα στη χώρα μας, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τους ναυτικούς να .....

Αναβάλλεται για αύριο ο απόπλους των σκαφών για τη Γάζα

Οι οργανωτές της επιχείρησης «Ένα καράβι για τη Γάζα» αποφάσισαν να αναβάλουν για αύριο Σάββατο τον απόπλου των σκαφών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στα Παλαιστινιακά Εδάφη.
«Αλλάξαμε δύο φορές τις συντεταγμένες επειδή το Ισραήλ απείλησε να καταλάβει το τουρκικό πλοίο. Αποφασίσαμε επομένως να αναβάλουμε τη συγκέντρωση όλων των σκαφών», δήλωσε η Όντρεϊ Μπόμσι, εκ των διοργανωτών της επιχείρησης.
Σύμφωνα με την Μπόμσι το γεγονός αυτό οδήγησε σε καθυστέρηση μίας ημέρας επειδή ....

O Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch ανακοίνωσε ότι υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας από «ΑΑΑ» σε «AA +», λόγω των κακών προοπτικών ανάπτυξης που προκαλούνται από το βαρύ ιδιωτικό χρέος της χώρας.
«Η υποβάθμιση αντανακλά την άποψη ότι η διαδικασία προσαρμογής σε ένα χαμηλότερο επίπεδο του ιδιωτικού και του εξωτερικού χρέους θα μειώσει σημαντικά τον ρυθμό ανάπτυξης της ισπανικής οικονομίας σε μεσοπρόθεσμη βάση», σύμφωνα με τον οίκο ο οποίος .....

Ο θίασος του ΠΑΣΟΚ απέκτησε τη Μάρθα Βούρτση του

Ο  θίασος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε άλλο ένα μεγάλο αστέρι στο ενεργητικό του. Πρόκειται για τη νέα Μάρθα Βούρτση της κυβέρνησης, που φυσικά ως ρόλος παίζεται με τεράστια επιτυχία από τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο υπάλληλος του ΔΝΤ σχεδόν με δάκρυα στα μάτια κάνει καθημερινές εμφανίσεις και δηλώσεις στα τιποτένια ΜΜΕ που υπηρετούν την κυβέρνηση με συνέπεια και μαχητικότητα.
Θα αγωνιστώ γι' αυτό, δεν έχω πολλά περιθώρια για το άλλο, κατανοώ τις αδικιίες που γίνονται και διάφορα άλλα τέτοια "συγκινητικά" ακούμε από τον υπουργό...
Και λοιπόν;
Αγαπητή Μάρθα Βούρτση δε βρίσκεσαι εκεί για να  .....
 

Δύσκολες ώρες περνά η «Ελευθεροτυπία». Ζορίζεται η Μάνια!...!

Από δάνειο σε δάνειο το πάει η «Ελευθεροτυπία». Η κυκλοφορία της εφημερίδας γνωρίζει πρωτοφανή πτώση και είναι ορατή η στροφή της ειδησεογραφίας σε κουτσομπολιό και κατασκευασμένη ειδησεογραφία. Το πρόσφατο δάνειο 25 εκατ. ευρώ, από την Τράπεζα Πειραιώς, επιβραδύνει το κλείσιμο για ένα χρόνο, αν και το κακό μπορεί να συμβεί νωρίτερα. Θυμίζει ελληνική κρίση η κατάσταση στην «Ελευθεροτυπία». Από τα 25 εκατ., ένα τμήμα πάει για αναδιάρθρωση του υπάρχοντος δανεισμού και ένα άλλο τμήμα για την κάλυψη των ζημιών του προηγούμενου έτους που έφτασαν τα 18,2 εκατ. ευρώ!...! Σύντομα προχωρά σε περικοπές αλλά και σε απολύσεις μια και οι 900 εργαζόμενοι θεωρούνται υπερβολικοί και εμπόδιο στην βιωσιμότητα της εφημερίδας.

«Να καεί η Βουλή»!...!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αυτό το σύνθημα. Έχει την προϊστορία του και έχει σημαδέψει την πολιτική ζωή του τόπου, η προσπάθεια ακροδεξιών να κάψουν τη Βουλή το 1964, επί Γ. Παπανδρέου(παππού). Έπειτα από την προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Γ. Πλυτά.
Μια ομάδα περίπου 50 ακροδεξιών με άγριες διαθέσεις, εισέβαλαν στο Κοινοβούλιο. Οι δυνάμεις της Χωροφυλακής που φρουρούσαν το κτίριο, υποχώρησαν άτακτα. Οι εισβολείς επιτέθηκαν σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Θύμα των βιαιοπραγιών έπεσε τότε και ο Α. Λεφάκης, ο βασικός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη, του οποίου έσπασαν το χέρι. Σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι της Βουλής που βρέθηκαν μπροστά τους κατάληξαν στο νοσοκομείο.
Αρχηγός των εισβολέων ήταν ο Ρένος Αποστολίδης, ο οποίος τιμήθηκε αργότερα από τη Χούντα για την προσφορά του στην κατασκευή ανασφάλειας και φόβου. Τέθηκε επικεφαλής της υπηρεσίας της Χούντας που επέβλεπε την υποχρεωτική δημοσίευση των διηγημάτων που επέτρεπαν οι χουντικοί να διαβάζονται από τους Έλληνες.Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν και πάλι τιμητής των πάντων και πρώτο τραπέζι πίστα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, όπου το έπαιζε ιδιόρρυθμος συγγραφέας!...!

Στήνει τις εσωκομματικές εκλογές ο Σαμαράς

Εκτάκτως συνεδρίασε η γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. υπό τον Μανώλη Αγγελάκα. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποκαλύφθηκε ο πανικός του συστήματος Σαμαρά, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής. Σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν από τον γίγαντα Αγγελάκα, τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις εφορευτικές Επιτροπές θα πρέπει να είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου Αντώνη. Για πρώτη φορά την ευθύνη των εσωκομματικών εκλογών στην Ν.Δ. που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής, θα την έχουν τα πολιτικά απολιθώματα της «Πολιτικής Άνοιξης» του Α. Σαμαρά. Το στήσιμο των εκλογών δεν σταματάει εδώ. Ο Αγγελάκας σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγράψει άνθρωποι που συμμετείχαν στο Οργανωτικό ζήτησε να εμφανιστεί τουλάχιστον τριπλάσιος αριθμός ψηφοφόρων. Αν πάνε 100.000, να εμφανιστούν 300.000. Ο Σαμαράς καταλαβαίνει ότι την Κυριακή καταρρέει το επιχείρημα των 800.000 νεοδημοκρατών. Όπως, γνωρίζει ότι οι φανατικοί της «ΠΟΛ.ΑΝ» δεν είναι περισσότεροι από 30.000. Με δεδομένο ότι έχει χάσει τους Καραμανλικούς και τους Ντορικούς, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πάθει ακόμη ένα πατατράκ.

Κομμουνιστικές μεθόδους διώξεων υιοθετούν οι Σταλιναντώνηδες!

Όλοι οι μυστικοσύμβουλοι του Αρχηγού Αντώνη έχουν θητεύσει σε σταλινικού τύπου οργανώσεις και "κινήματα". Είναι λογικό να έχουν επηρεαστεί και φυσικά οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Το πέρασμα από κομμουνιστικές οργανώσεις έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του και στα στελέχη του Μεγάλου Αρχηγού. Μια φορά φασίστας για πάντα φασίστας. Εκεί έμαθαν τις διώξεις, τις εκκαθαρίσεις, το έλλειμμα δημοκρατίας, τον φόβο στο διαφορετικό, την άρνηση του διαλόγου, τον αυταρχισμό και την κολακεία στον Ηγέτη που είναι πάντα ένας και μοναδικός, μεγάλος και αδιαμφισβήτητος!

Ρουσόπουλος: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Σαμαρά»

Ο πρώην βουλευτής, Θ. Ρουσόπουλος, δήλωσε ότι από τη σημερινή δήλωση του αρχηγού της ΝΔ «είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του ….. δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ. Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα …… η αλήθεια και το ήθος μου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις».
«Προσδοκώ να κριθώ από τη δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητες τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Σαμαρά, και εσείς αυτό το γνωρίζετε».

Παραιτήσεις στελεχών της ΝΔ στα Γιάννενα!

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι παραιτήσεις στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας, που διαφωνούν με τις πρακτικές, αλλά και την πολιτική που ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς. Σήμερα, έγινε γνωστή η παραίτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ κ. Νίκου Δάλλα.Ο κ. Δάλλας,κατάγεται από την Μηλιά Μετσόβου και είναι το μοναδικό στέλεχος της "γαλάζιας" νεολάιας,που εκπροσωπέι τον Νομό Ιωαννίνων στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ.Στην επιστολή παραίτησής του,προς τον πρόερδο του κόμματος και τον γραμματέα της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Ζαγορίτη, κατήγγειλε μια σειρά από παρατυπίες,αλλά και την διαφωνία του με την ακολουθούμενη πολιτική. Συγκεκριμένα, έκανε λόγω για μεθοδεύσεις που παραπέμπουν στο παρελθόν.Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες,σήμερα παραιτήθηκε και το γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων κ. Άκης Μπάφας και έπεται συνέχεια...Παρά το ότι, στο σύνολο τους τα στελέχη που παραιτήθηκαν επιχειρούν να πείσουν πως οι παραιτήσεις τους δεν έχουν καμία εμπλοκή με άνωθεν εντολές από την Ντόρα Μπακογιάννη, τα γεγονότα φαίνονται να τους διαψεύδουν. Κι αυτό γιατί, ανάλογα φαινόμενα παρατηρήθηκαν της τελευταίες ημέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
/ / epirusgate.blogspot.com / /
Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του Νίκου Δάλλα: 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από τη ΝΔ του Ιωάννη Μιχελιουδάκη

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ του Ιωάννη Στυλ. Μιχελιουδάκη
Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Χανίων
Κοιν. : Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Νομού Χανίων
Λόγω προσωπικών μου προβληματισμών, για τη σημερινή Νέα Νέα Δημοκρατία που δεν εκφράζει πλέον τη μεγάλη μας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ παράταξη, παραιτούμαι από Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Χανίων και ζητώ την άμεση Διαγραφή μου από μέλος της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Νέας Δημοκρατίας.
Η παραίτηση μου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μομφή στο πρόσωπο του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Αντρέα Παπαμιμίκου, τον οποίο και στήριξα στην εκλογή του, και του εύχομαι καλή Δύναμη στο πραγματικά δύσκολο έργο που ανάλαβε.
Χανιά 27 Μαΐου 2010
Μετά τιμής
Μιχελιουδάκης Στ. Ιωάννης

Η ψυχοσυνθεση του Αρχηγου Αντωνη και τα ελατηρια του Συμβουλου Χρυσανθου.

Αγαπητό περιοδικό

Φαινεται να σε απασχολουν εντονα δυο ζητηματα: η ψυχοσυνθεση του Αρχηγου Αντωνη και τα ελατηρια του Συμβουλου Χρυσανθου.
Ως προς το πρωτο, θα σε συμβουλευα να ερευνησεις τον (πλουσιο υποθετω) κυκλο κοινωνικων γνωριμιων που διαθετεις, για να βρεις εναν ψυχιατρο και να τον ρωτησεις πως θα χαρακτηριζε επιστημονικα εναν ανθρωπο ο οποιος, οχι απλως εχει παραδεχτει οτι σε μια στραβη που του καθησε, "εμεινε για χρονια μεσα στους τεσσερις τοιχους του σπιτιου του", "κοιταζοντας το ταβανι", "περιμενοντας να χτυπησει το τηλεφωνο" και "κοντεψε να τρελαθει" και τον "εσωσε μονο ο κηπος του σπιτιου του", αλλα το προβαλει κιολας δημοσιως και υπερηφανως ως πιστοποιητικο προσωπικου και πολιτικου ηθους.
Ως προς το δευτερο, θα σου συνεστεινα να κανεις μια βουτια στο παρελθον του Χρυσανθου, ειδικα σε 'κεινο της Νεας Υορκης. Θα βρεις σχεσεις με χουνταιους ομογενεις, πλυση εγκεφαλου σε ανιδεους αμμορφωτους μεροκοματιαρηδες με δημοσιες εμφανισεις ρητορευοντος ταγου και βροχη καταγγελιων ακομη και απο συναδελφους του δημοσιογραφους για περιεργες σχεσεις με μυστικες υπηρεσιες.

Καλη συνεχεια στη δουλεια σου
CK

Οργή κατά Σαμαρά (και) στην Ιερισσό!

Κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της Ν.Δ. στην Ιερισσό, ανακοινώνουν τις παραιτήσεις τους από τη Ν.Δ., ενώ και απλά μέλη δηλώνουν ότι δεν θα πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, μετά την χθεσινή παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή υπερ της Αρναίας, στο θέμα της νέας έδρας του δήμου Αριστοτέλη που κατά την πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών, που ψηφίσθηκε χθες στη Βουλή, πρωτεύουσά του θα είναι η Ιερισσός. (πηγή: ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ)

Σχόλιο περιοδικού: Σαν φτηνός "κομματάρχης" Μαυρογυαλούρος ο Αρχηγαντώνης πήγε να εξυπηρετήσει τοπικιστικά συμφέροντα εκεί που...

Ο παπα-Στεφανής, ο γιος του και ο... χοχλιός!

Ο Κρητικός παπα-Στεφανής ο Νίκας παίζει παραδοσιακή κρητική μουσική με όργανο ένα... χοχλιό (σαλιγκάρι), ενώ τραγουδά ο μικρός του γιος.

Κι άλλος έξω... Η συγκλονιστική επιστολή παραίτησης του Γιάννη Θεοφίλη (Προέδρου της Α2 Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ)

Βλέποντας την μεγάλη φιλελεύθερη και δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που αγάπησα και αγωνίστηκα να κατακρεουργείται και να πλησιάζει στο τέλος της δε θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να παραμείνω θεατής.
Οι αξίες, το ήθος και οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε ένα κόμμα στο οποίο πλέον ηγείται ένας δασκαλάκος του χωριού με παλαιικές αντιλήψεις και το διοικούν κλειστά και φτωχά μυαλά με μοναδικό κριτήριο την αγαπημένη άνοιξη της καρδιάς τους, την Πολιτική Άνοιξη.
Ένα κόμμα που με απορρίπτει και με κάνει να αισθάνομαι ξένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.
Ένα κόμμα που δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των καιρών και λειτουργεί με όρους παρελθόντος.
Ένα κόμμα που θυσιάζει στο βωμό των μικροπολιτικών του συμφερόντων κάθε έννοια εθνικού συμφέροντος και κοινού καλού.
Ένα κόμμα το οποίο λειτουργεί καθεστωτικά και με αποκλεισμούς την ώρα που τα ποσοστά του είναι χαμηλότερα από ποτέ.
Θα ήθελα τελειώνοντας απλά να θυμίσω στον δασκαλάκο του χωριού πως οι μηχανισμοί που κάποτε κατηγορούσε είμαστε εμείς οι απλοί αγωνιστές αυτής της παράταξης που δεν την εγκαταλείψαμε και δεν την προδώσαμε ποτέ σε αντίθεση με εκείνον που και την εγκατέλειψε και την πλήγωσε.
Θέλω να θυμάμαι την Νέα Δημοκρατία του χθες και όχι την Πολιτική Άνοιξη του σήμερα.
Υποβάλλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της Α2 Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ καθώς ζητώ και την διαγραφή μου από την Νέα Δημοκρατία.

Nέο δόγμα ασφαλείας από Ομπάμα

Τη Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για τα επόμενα χρόνια παρουσίασε χθες στο Κογκρέσο ο πρόεδρος της χώρας, Μπαράκ Ομπάμα. Πρόκειται για γενική έκθεση ενημέρωσης προς τους νομοθέτες, την οποία οφείλουν να συντάσσουν οι αμερικανικές κυβερνήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η έκθεση του κ. Ομπάμα διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με αυτήν του προκατόχου του, Τζορτζ Μπους, καθώς υιοθετεί χαμηλότερους τόνους και χαρακτηρίζεται από τους αναλυτές ρεαλιστική. Η κυβέρνηση υπογραμμίζει την ανάγκη συνεργασίας των Ηνωμένων Πολιτειών με άλλες ανατέλλουσες δυνάμεις (Κίνα, Βραζιλία, Ινδία, κ.ά.), αφού «η Αμερική δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος όλων των παγκόσμιων απειλών μόνη της, στον 21ο αιώνα».
Με άλλα λόγια, σημειώνεται, η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη θα πρέπει να...

Τα "βαρίδια" ζουν και βασιλεύουν...

Συγκροτήθηκε τελικά το περιβόητο «ιερατείο» του Σαμαρά, το οποίο θα αξιολογεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως ανακοίνωσε η Ρηγίλλης, οι σύγχρονοι «Έφοροι», θα είναι ο Ζαγορίτης, ο Τασούλας και η Μπότσιου (ίδρυμα Καραμανλή).
Μα καλά, αυτά θα είναι τα άμεμπτα και ιστορικά στελέχη που θα κρίνουν τους συναδέλφους τους; Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που θα απαλλάξουν το κόμμα από τα βαρίδια του παρελθόντος όπως υποσχέθηκε ο Σαμαράς; Ειδικά μάλιστα στην περίπτωση του Ζαγορίτη, ο λαός της Νέας Δημοκρατίας κατέδειξε περίτρανα πως...

Ο Μαρινάκης εξέφρασε και εγγράφως το ενδιαφέρον του για τον Ολυμπιακό

Μετά τις ανακοινώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, η διοίκηση του Ολυμπιακού απάντησε πως όποιος ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ θα πρέπει να καταθέσει επίσημη έγγραφη πρόταση. Αυτό ακριβώς έκανε ο γνωστός εφοπλιστής, όπως και αναμενόταν, την Πέμπτη και οι επιτελείς του συλλόγου με τον Σωκράτη Κόκκαλη πλέον την έχουν στα χέρια τους και την εξετάζουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μαρινάκης αποδέχθηκε την εισήγηση των «ερυθρολεύκων» και παρουσίασε έμπρακτα και με επίσημο τρόπο την επιθυμία του να μπει στη ΠΑΕ. Η επιστολή του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο οι προθέσεις του έχουν γίνει γνωστές τις προηγούμενες μέρες.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις σκέψεις του γνωστού εφοπλιστή, η πρότασή του κυμαίνεται σε διπλό άξονα. Ο ένας αφορά το...

Στο «αντάρτικο» και ο Ψωμιάδης! Θα τον… «διευκολύνει» ο Αρχηγαντώνης…; (video)

Βγήκε σήμερα το πρωί στον Παπαδάκη (Antenna) και τα ‘κανε λαμπόγυαλο! Απέδειξε, ότι η ΝΝΔ είναι ένα σκορποχώρι, χωρίς μπούσουλα, χωρίς εσωκομματικό διάλογο και συνεννόηση για τα μείζονα ζητήματα του τόπου. Αφού… εξήρε την πρωτοβουλία του Παπανδρέου και του Ραγκούση για τον «Καλλικράτη» (τον οποίο το κόμμα του καταψήφισε χθες στη Βουλή!!!), αφού «έγλειψε» για λίγο το Σαμαρά με τα γνωστά «ένας είναι ο Αρχηγός…», στο τέλος δεν άντεξε! Είπε πως αν αποφασίσει να είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα το… ανακοινώσει, χωρίς να περιμένει «χρίσμα» από τη Ρηγίλλης!!! Και σαν να μην έφταναν αυτά, έτεινε και χείρα συνεργασίας προς το ΠΑΣΟΚ! Το δε πιο φοβερό, η ευθεία βολή κατά του κύρους της εκλογής αρχηγού στις 29 Νοεμβρίου, αφού -όπως αποκάλυψε- το ποσοστό που πήρε ο ίδιος δεν είναι αυτό που επίσημα… δημοσιεύθηκε!!! Δηλαδή, Παναγιώτη; Ποιος σου έριξε τα ποσοστά και υπέρ… ποίου εκ των συνυποψηφίων σου; Α… και κάτι άλλο. Είπε πως ο ίδιος οραματίζεται μια «μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη», καλώντας τους σαμαρικούς να μην «πετροβολούν» τη Ντόρα, η οποία «πρόσφερε πολλά στην παράταξη και τη χώρα»… Προφανώς, υπονοεί πως ο Σαμαράς είναι ανίκανος να διασφαλίσει αυτήν τη μεγάλη Παράταξη… Για να δούμε… Θα τον περάσουν από το «πειθαρχικό» του Τραγάκη ή… τρέμουν την αθυροστομία του «Ζορό» και καταπίνουν τις έμμεσες πλην σαφείς αμφισβητήσεις του προς την ηγεσία της ΝΝΔ;

Δείτε παρακάτω το βίντεο…

Η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην αυστριακή εφημερίδα KURIER (ελεύθερη μετάφραση από τα γερμανικά)

Στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν όλα

Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη υπερψήφισε το πακέτο μέτρων για την Ελλάδα. Πιστεύει ότι η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί.
Το μοναδικό μέλος του συντηρητικού κόμματος της Αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, που υπερψήφισε το επίπονο πακέτο μέτρων της Ελληνικής κυβέρνησης ήταν η πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη. Για το λόγο αυτό αποκλείστηκε από το κόμμα της.

KURIER: Ως μέλος της προηγούμενης κυβέρνησης, πρέπει να γνωρίζατε ότι η οικονομική κατάστασης της Ελλάδας ήταν άσχημη. Πότε καταλάβατε ότι η κατάσταση ήταν τελικά καταστροφική;
Ντόρα Μπακογιάννη: Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του 2008 η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά. Τα κρατικά έσοδα μειώθηκαν και αυτός είναι ο λόγος, μαζί με τα διαρθρωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, που το ετήσιο έλλειμά μας για το 2009 ήταν διψήφιο. Ήλπιζα ότι...

Το στημένο κονκλάβιο* της υποκρισίας και του λαϊκισμού

Προσχεδιασμένες αποκαλύψεις και ελεγχόμενες... "τιμωρίες" για την εκτόνωση του λαϊκού αισθήματος και για κάποια ικανοποίηση της τριμερούς.
Είναι σίγουρο ότι έχει στηθεί ειδικό κονκλάβιο για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και των ευρωπαίων, στο κορυφαίο ζήτημα της κάθαρσης.
Τα ίδια πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν τα χρόνια της ρεμούλας, είναι σήμερα στα κόμματα και στις επιτροπές.
Είναι δυνατόν να επιδιώξουν κάθαρση;
Eίναι δυνατόν να θιχτούν θεσμοί που εξυπηρετούν τεράστια συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδας;
Διότι η ρεμούλα στην χώρα μας είναι θεσμός.
Ιστορικά είναι διαπιστωμένο ότι οποιαδήποτε σοσιαλιστική έκφανση της δημόσιας ζωής, είναι στην πργματικότητα ενας...

Περί των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ (επιστολή αναγνώστη)

Σε μια τυπική και απρόσωπη επιστολή (αφού με προσφωνεί «αγαπητέ φίλε/αγαπητή φίλη»…) προς εμένα -ένα από τους… «800.000»- ο πρόεδρος της ΝΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς με καλεί να συμμετάσχω στις εσωκομματικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 30 Μαΐου 2010 για «να συμβάλω όχι μόνο με την ψήφο μου αλλά και με την υποψηφιότητά μου προκειμένου να επιτευχθεί η ανανέωση του Στελεχιακού Δυναμικού του Κόμματός μας»…
Στην αρχή, αντιπαρήλθα αυτό το σχιζοφρενικό «αγαπητέ φίλε/αγαπητή φίλη» (ρε φίλε Αντώνη, αφού στο φάκελο απ’ έξω γράφεις το όνομά μου και είναι αρσενικό, τι πρόβλημα θα υπήρχε να έβγαζες στον υπολογιστή δύο τύπους επιστολών, μία για γυναίκες και μία για άνδρες…;) και σκέφτηκα να «συμμετάσχω». Όμως στην πορεία είδα αυτά που...

"Κλειστό λόγω Σαμαρά"...

Αποχωρήσεων συνέχεια στη Νέα Δημοκρατία, η οποία λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, δείχνει να αποσυντίθεται!
Πριν από λίγη ώρα, κατά την διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Χανίων, δήλωσαν παραίτηση περίπου 400 μέλη του κόμματος, τα οποία νωρίτερα αποδοκίμασαν έντονα τον πολιτευτή Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα.
Υπενθυμίζεται, ότι στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή αρχηγού, ο Βολουδάκης είχε ταχθεί υπέρ του Σαμαρά, προκαλώντας την οργή των στελεχών της νομαρχιακής επιτροπής.
Είχε προηγηθεί η προτροπή που απηύθυνε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Βούρβαχης στα μέλη του κόμματος, ζητώντας τους να μην συμμετάσχουν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Στο μεταξύ, την παραίτησή τους υπέβαλαν ομαδικά και τα μέλη της οργάνωσης των...

Εδώ Μαντέλης, Εκεί Μαντέλης που είναι ο... Παπατζής...;

Επάξια φέρει τον τίτλο του "παπατζή", δηλαδή του πλέον αφερέγγυου δημοσιοκάφρου, που μάλιστα έχει το θράσος να παριστάνει και τον... "μπλόγκερ"!!! Δείτε λοιπόν στις εικόνες δεξιά και αριστερά τι έγραφε από χθες το βράδυ για τον Τάσο Μαντέλη. Ότι δήθεν το έσκασε για... Αζερμπαϊτζάν και μάλιστα το παρουσίαζε ο αθεόφοβος και ως "αποκλειστικό"!!! Βέβαια, ο Μαντέλης όχι μόνο δεν έφυγε από τη χώρα, αλλά και μίλησε απόψε αποκλειστικά στις ειδήσεις του MEGA, λέγοντας πως παραμένει στην Ελλάδα και στη διάθεση της Ελληνικής Δικαιοσύνης... Μάλιστα αναγκάστηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ, για να διαψεύσει τις "φήμες" του "παπατζή" περί της δήθεν φυγής του!
Τώρα ποιος είναι πιο απεχθής, ο Μαντέλης που "τα πήρε" ή ο "παπατζής" που έχει κάνει το ψέμα και τη συκοφαντία βιοποριστικό μέσο, ας το κρίνετε μόνοι σας.

Προσέχετε την καρδούλα του Ηγέτη Αντώνη. Είναι πολύ ευαίσθητη!

Σύμφωνα με αυτόν τον Αγγελάκα, κανένας δεν δικαιούται να στενοχωρεί τον Πρόεδρο! Αλήθεια τι είδους παίγνια παίζονται με αυτή την στεναχώρια και την ψυχολογία του Προέδρου; Ή μήπως πράγματι υπάρχει πρόβλημα ψυχοσύνθεσης; Τόσο συναισθηματικός πια και τόσο στενάχωρος, μας προκαλεί  υποψίες! Προσέξτε λοιπόν την καρδιά του Αρχηγού. « Κάθε ψήφος σε Ντορικό είναι βόλι στην καρδιά του Σαμαρά» … σύμφωνα με τον Αγγελάκα. Αν παρεκτός, κάποιοι ύποπτοι επιμένουν να κατέβουν στις εκλογές των ΝΟΔΕ, .. υποχρεούνται να κάνουν δήλωση υποταγής, βαθιάς πίστης και υπακοής στον Πρόεδρο! Όλο και περισσότερο θυμίζει Πέρση Μονάρχη ή Στάλιν, ο Μεγάλος Ηγέτης!

Ρόμπα στη Βουλή έγινε ο Αντώνης!...!

Ρόμπα έγινε πάλι στη Βουλή ο Μεγάλος Ηγέτης. Πήγε να τη φέρει στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο. Ο Πρόεδρος της Βουλής πάντως πρέπει να κατάλαβε την περίεργη και προβληματική ψυχοσύνθεση του Αντώνη. Ο κ. Πετσάλνικος δεν είχε κανένα λόγο να πει ψέματα για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη. Άρα ο Σαμαράς πιάστηκε να ψεύδεται και στην καλύτερη περίπτωση να επιδίδεται στις γνωστές κωλοτούμπες του. Να αρνείται τα συμφωνηθέντα με τον ίδιο τον Πρόεδρο. Ρεζίλι! Πού να ξέρει ο Πρόεδρος Πετσάλνικος, τι εστί Πρόεδρος Αντώνης;
Είναι γνωστό πλέον ότι κατιδίαν ο Αντώνης κλείνει deals και υπόσχεται … τα πάντα και ακολούθως δημοσίως το παίζει «μάγκας»! Αρνείται τα συμφωνηθέντα, υπό την πίεση φυσικά και το «χτένισμα» του Χρύσανθου! Το καλό το είπε πάντως ο Πρόεδρος της Βουλής όταν κατηγόρησε τον Αντώνη ότι δεν ελέγχει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα! Εδώ τον εαυτό του δεν ελέγχει Πρόεδρε, την Κοινοβουλευτική του Ομάδα θα ελέγξει; Τι να σου κάμει μετά ο Τασούλας; Πώς να μαζέψει τις παλινωδίες του Αρχηγού;
Με δηλώσεις του τύπου:«ένας είναι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και είναι ο Αντώνης Σαμαράς»! Θυμίζει τους σκλάβους που πρέπει να υπενθυμίζουν συνεχώς το Μεγαλείο του Ηγέτη. Τόση ανασφάλεια εκεί μέσα είναι λογικό να προκαλεί την αναγκαιότητα της συνεχούς επιβεβαίωσης!...! Τί τραβάνε οι σφουγγαρίστρες της Νέας ΝΔ;

Βόλτες έκανε σήμερα στα έδρανα ο «κόκκινος» Αντώνης.

Δεν προτίμησε τη θέση του προέδρου του κόμματος, στα έδρανα, σήμερα ο Αρχηγός Αντώνης.
Πήγε στα πίσω έδρανα. Ζήλεψε του πρώην. Προσπαθεί να έχει από κοντά τους βουλευτές του, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, τι σου ξημερώνει με τους σταλινικούς μυστικοσύμβουλους που έχουν μαζευτεί στη Νέα Ρηγίλλης.
Από τις επαφές με τους νταβατζήδες, στις επαφές με τους βουλευτές της ΝΔ.
Ειδικά όταν κάθισε δίπλα στην Όλγα Κεφαλογιάννη, η Όλγα μάλλον δεν το περίμενε και .. αγχώθηκε.
Άραγε βαθμολογούσε τους βουλευτές από τις κατιδίαν επαφές μαζί τους; Γιατί περνάνε λέει όλοι από αξιολόγηση. Μάλλον ξεκίνησε την αξιολόγηση μόνος του!...!