Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Έξω πάνε καλά τα δυσβάσταχτα μέτρα!

Το ΔΝΤ επικροτεί και χαιρετίζει ως: «Πολύ ισχυρά» τα ελληνικά μέτρα. Εννοεί τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Ελλάδα.
«Η εφαρμογή αυτής της δέσμης μέτρων θα είναι μια κρίσιμη καμπή σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει πολλά χρόνια», εκτιμά η κα. Ατκινσον, διευθύντρια εξωτερικών σχέσεων του ΔΝΤ.
Μεγάλη ικανοποίηση και από την Μέρκελ: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προκειμένου να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών προς την Ελλάδα και συνακόλουθα να ενισχυθεί και πάλι το Ευρώ. Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη που η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της δεν φείδονται καμίας προσπάθειας για να προχωρήσουν σε αυτόν το δύσκολο δρόμο».
Όσο για τον Όλι Ρεν. Μόνο πάρτι δεν έχει κάμει ακόμη: «Η σημερινή ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης για τη λήψη νέων πρόσθετων μέτρων αποτελεί μια κρίσιμη καμπή στη ιστορία των δημοσιονομικών και οικονομικών εξελίξεων της Ελλάδας. Αυτό που προέχει τώρα, είναι να εφαρμοστούν πλήρως και έγκαιρα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν».

Οι κοινές δηλώσεις Ντόρας Μπακογιάννη και προέδρου Αναστασιάδη στην Κύπρο.

Αυτός είναι φασισμός. Κυκλάκια, συκοφαντίες και ανεπιθύμητοι!

Αυτός υποστήριξε τη Ντόρα!
Η παραπάνω φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για να επιτεθούν κάποιοι από το σύστημα Σαμαρά στον υποψήφιο για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα υπονοούμενα των άρθρων, όσο οι φασιστοειδείς μέθοδοι της στοχοποίησης των νεοδημοκρατών που στήριξαν Ντόρα Μπακογιάννη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Ούτε η «Χρυσή Αυγή» δεν συμπεριφέρεται έτσι! Αυτοί ξεπέρασαν και την ακροδεξιά σε παρακολουθήσεις, καταδιώξεις, ύβρεις και συκοφαντίες. Δεν στοχεύουν στην προσέλκυση κλικ. Πραγματικά νομίζουν ότι έτσι βοηθούν στην επικράτηση της θολής νεοδεξιάς κουλτούρας και στην απόλυτη σαμαροποίηση της Ρηγίλλης.
Η στοχοποίηση αυτή θυμίζει άλλες εποχές. Σκοτεινές. Όλοι ευχόμαστε, ποτέ ξανά μην επιστρέψουν τόσο άσχημα φορτισμένες εποχές. Κυκλάκια, παρακολουθήσεις, ανεπιθύμητοι και εξόριστοι. Στους κατασκότεινους διαδρόμους της Νέας Ρηγίλλης τέτοιες μανιοκαταθλιπτικές μέθοδοι καταδίωξης φαντάζουν «δημοκρατικές»! Τόσο χαμηλά έχουν πέσει. Γι’ αυτό και πέφτουν όλο και χαμηλότερα στις δημοσκοπήσεις. Έχουν τρομάξει τους πολίτες με τις βλακώδεις μεθοδεύσεις τους και τις αστείες «ανάσες τους». Γελά ο κόσμος και αυτοί νομίζουν ότι «νίκησαν»!...! Νομίζουν ότι επιτέλους «η γη δεν γυρίζει»!...!
Ιερές εξετάσεις δεν περνούν. Τα αρχηγοκεντρικά κόμματα έκλεισαν τον κύκλο τους! Ανήκουν στο παρελθόν, όπου ανήκουν και οι εκφραστές τους. Με τέτοιες μεθοδεύσεις η Νέα Δημοκρατία οδεύει σε ακόμα μεγαλύτερη ήττα από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Οι οπαδοί των παιγνίων και οι σαμαρολάγνοι, οι οποίοι έχουν καταληφθεί από το «πνεύμα του αρχηγού Αντώνη» δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι έτσι περιχαρακώνουν τη ΝΔ και την οδηγούν στη συντριβή. Τυφλωμένοι από τα προσωπικά τους πάθη και μίση δεν βοηθούν καθόλου στην επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία. Την κρατάνε καθηλωμένη στους κύκλους της λαϊκής δεξιάς και της Πολιτικής Άνοιξης.
Τελικά τι πιστεύουν; Χρειάζονται το κέντρο και την κεντροδεξιά για να κυβερνήσει η ΝΔ ή μήπως θα φτάσουν ακόμα πιο άκρα δεξιά κινούμενοι από ανόητο αντιμητσοτακισμό και προσωπική εμπάθεια κατά της Ντόρας Μπακογιάννη;

Τι τραβάνε, αυτές οι χρυσανθένιες σφουγγαρίστρες, της Ρηγίλλης?

Έχουν βάλει σκοπό, οι χρυσανθένιες (εκ του Χρύσανθου) σφουγγαρίστρες, να επιβάλλουν στο εσωτερικό της ΝΔ το «δίκαιο της ΠΟΛΑΝ». Σε ακόμα μία γκάφα εξελίχθηκε η προσπάθεια των σφουγγοκωλάριων, να αποτρέψουν το ραντεβού της Ντόρας με τον πρόεδρο Αναστασιάδη. Ο πρόεδρος τους έκαμε τη μούρη … κιμά!
Είναι «εκπληκτικοί» οι «κύριοι με τα σφουγγάρια» της Ρηγίλλης. Αυτοί έχουν καταθλιπτική ψύχωση με τη Ντόρα. Θα ήταν καλό να επισκεφτούν κανά ψυχίατρο! Τους ταιριάζει ο καναπές της ψυχανάλυσης. Τον γνωρίζουν εξάλλου από πρώτο χέρι. Οι Λαζαρίδηδες απαιτούν να καταθέτει στη Ρηγίλλης η Ντόρα τις δραστηριότητές της και τις σκέψεις της για να λαμβάνουν έγκριση. Εφόσον εγκρίνονται βάσει της νέας ανοιξιάτικης νομιμοφροσύνης, τότε μόνο θα επιτρέπεται να προχωρά σε plan b! Δηλαδή να κάνει τις δηλώσεις της και να πραγματοποιεί τις επαφές της και τις επισκέψεις της!
Όλη μέρα χθες διέρρεαν ότι είχαν μεγάλο πρόβλημα με τη Ντόρα. Έπεσε πανικός στα κεντρικά. Με την επίσκεψη της Ντόρας στην Κύπρο, αναστατώθηκαν ο αρχηγός Αντώνης, ο Χρύσανθος, ο "κόκκινος" Πάνος και όλα τα ...

Άθλια και αφελή τα δημοσιεύματα των σφουγγοκωλάριων κατά της Ντόρας!

Είναι γνωστό ότι από τις 21 Ιανουαρίου είχε προσκληθεί η Ντόρα Μπακογιάννη από το ΔΗ.ΣΥ. να επισκεφθεί την Κύπρο. Η Ντόρα διατηρεί πολλές φιλίες στη μεγαλόνησο και φυσικά δεν είναι δυνατόν να «σφουγγαρίσει» τις φιλίες της επειδή το σφουγγάρισμα έγινε μόδα στη Ρηγίλλης και στα πέριξ αυτής.
Ήταν λογικό μόλις έβρισκε χρόνο να ανταποκρίνονταν στην πρόσκληση. Τα φερέφωνα πάντως της Νέας Ρηγίλλης, χάλασαν τον κόσμο. Ψάχνουν για ευκαιρίες εσωκομματικών εκκαθαρίσεων και κομματικού ρεβανσισμού.
Ό,τι κάνει η Ντόρα το βλέπουν ως κίνηση διάσπασης γιατί έτσι δυστυχώς έχουν εκπαιδευτεί στην κομματική σχολή της ΠΟΛΑΝ! Στη σχολή του διχασμού!
Όσο για την «άδεια που έπρεπε να πάρει από τον Σαμαρά για να πάει στην Κύπρο», φημολογία που εκπορεύεται από πρώην στελέχη της «Άνοιξης» και νυν "παίκτες" του Λαζαρίδη, είναι το λιγότερο βλακώδη και αστεία που εκθέτει ένα μεγάλο δημοκρατικό και φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα, όπως είναι η Νέα Δημοκρατία.
Εκτός και αν δεν είναι πλέον ούτε δημοκρατική, ούτε φιλελεύθερη, ούτε κεντροδεξιά η ΝΔ!...!
Τα σχόλια δικά σας!

Ένας Ηγέτης που κράτησε ψηλά τη Νέα Δημοκρατία ακόμη και στα δύσκολα…

Η χθεσινή ηγετική παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δημιούργησε μεγάλη «αναστάτωση» στη νεοδεξιά Ρηγίλλης και τους «ανοιξιάτικους» μυστικοσυμβούλους του Σαμαρά. Γιατί σηματοδότησε την τεράστια διαφορά ανάμεσα σε Ηγέτες και ηγετίσκους, σε πολιτικούς και πολιτικάντηδες… Και αυτή η σύγκριση είναι «φονική» για την «ηγετική» ομάδα της «νέας» ΝΔ.
Ο Μητσοτάκης δεν έχει μόνο τον αέρα του ιστορικά δικαιωμένου πολιτικού, αφού σήμερα όλοι -αριστεροί και δεξιοί- αναγκάζονται να παραδεχθούν όσα εκείνος λέει σταθερά και αταλάντευτα εδώ και δεκαετίες… Έχει και το προνόμιο να είναι ο...

Αλαβάνος: «Υποτελής στους κλεπτοκράτες η κυβέρνηση»

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλ. Αλαβάνος, με σημερινή δήλωσή του, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι «υποτελής στους κλεπτοκράτες και τους εμπόρους όπλων των Βρυξελλών, δουλοπρεπής απέναντι στο Σύμφωνο Σταθερότητας της ΕΕ» και για τον λόγο αυτό ζήτησε «να φύγει η κυβέρνηση το συντομότερο».

Ο κ. Αλαβάνος διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν βρήκε «έστω συμβολικά, 1 ευρώ να κόψει από τις δαπάνες για εξοπλισμούς» και σημείωσε ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο ένα Μέτωπο Αλληλεγγύης «για να υπάρξει στροφή στη χώρα μας πριν πέσει στο γκρεμό».

Επίσης, ο κ. Αλαβάνος ...

Άδειασε κανονικά, τους παιγνιδιάρηδες της Ρηγίλλης, ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Δύο μέρες τώρα προσπαθούν να αποδομήσουν την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κύπρο. Μόνοι τους δημιούργησαν φήμες, μόνοι τους διέψευδαν και μόνοι τους έβγαζαν απαγορευτικά εξόδου από τη χώρα για τη Ντόρα! Σχιζοφρενική κατάσταση. Ακατανόητη. Η συμπεριφορά τους απευθύνεται σε διεστραμμένους και ψυχικά διαταραγμένους πολιτικούς εγκέφαλους. Προκαταλάμβαναν ακόμα και το ραντεβού με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ. Ν. Αναστασιάδη. Δεν τους έκατσε καλά, από την αρχή, αυτή η επίσκεψη.
Η Ντόρα είχε κληθεί από την Οργάνωση Νέων Επιστημόνων ΔΗΣΥ και την Γυναικεία Οργάνωση της παράταξης για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνεται απόψε στη Λεμεσό με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Επί τη ευκαιρία συναντήθηκε με πλήθος παραγόντων της Κυπριακής ηγεσίας. Χωρίς φυσικά στην Κύπρο να χρειάζεται οι εκδηλώσεις της οργάνωσης επιστημόνων να περνάνε από κεντρική έγκριση. Όπως πάνε να καθιερώσουν στη Νέα Ρηγίλλης.
Οι σφουγγαρίστρες της Ρηγίλλης και τα φερέρωνά τους προσπάθησαν να κάψουν, τουλάχιστον τη συνάντηση με τον Αναστασιάδη. Όλη μέρα χθες διέδιδαν φήμες και κατασκεύαζαν σκευωρίες, «αναγκάζοντας» τον Αναστασιάδη να διευκρινίσει ότι η Ντόρα κλήθηκε από την οργάνωση νέων επιστημόνων του ΔΗΣΥ και αυτός δεν είναι υποχρεωμένος να εγκρίνει ή να απορρίψει. Δεν μπορεί να κατανοήσει τα παίγνια της Ρηγίλλης! Τα κούφια φερέφωνα της Ρηγίλλης, έφτασαν στο σημείο να διαδίδουν ότι: «Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον Κύπρο, η συνάντηση Αναστασιάδη – Μπακογιάννη ενδέχεται τελικά να μην πραγματοποιηθεί»
Τελικά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με όλες τις τιμές. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης στάθηκε στο ύψος του, δεν υπέκυψε στις πιέσεις ανόητων και καταθλιπτικών στελεχών της ΠΟΛΑΝ και άδειασε κανονικά τις σφουγγαρίστρες της Ρηγίλλης και τις επικίνδυνες ακροβασίες τους.

N. Μπακογιάννη-N. Αναστασιάδης: Απαιτείται ενότητα για την επίτευξη του στόχου

Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για τη λύση του Κυπριακού, επεσήμαναν σε δηλώσεις τους ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης και η πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη. ΄

Ύστερα από συνάντηση που είχαν στα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι αυτό που επιβάλλεται τώρα είναι η μέγιστη δυνατή ενότητα ώστε να επιτύχουμε το στόχο της επανένωσης της Κύπρου στις βάσεις που έχουν τεθεί.

Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι η ενότητα είναι εξαιρετικά σημαντική στην προσπάθεια που καταβάλλεται τόσα χρόνια από κοινού για την ....

Πυρ και μανία με τον Μπόμπολα η «ανοιξιάτικη» Ρηγίλλης λόγω... Μητσοτάκη!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει ο Σφουγγάρης και οι «παιγνιομαθείς» μυστικοσύμβουλοί του με τις συχνές και «αναβαθμισμένες» εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο MEGA!
Σύμφωνα με «διαρροές» από το νεοκλασικό, τα έχουν προσωπικά με το μεγαλομέτοχο του καναλιού Γιώργο Μπόμπολα… Και αυτό γιατί ενώ με όλα τα λοιπά μέσα που διαθέτει («Έθνος», «Πρώτο Θέμα», «Ημερησία», κλπ…) στηρίζει φανατικά τον πρόεδρο Αντώνη, στο MEGA έχει αφήσει άλλους να έχουν τον πρώτο λόγο. Θα περίμεναν τουλάχιστον να βάλει «βέτο» στις συνεντεύξεις του Μητσοτάκη, που αποκαλύπτουν τη γύμνια της σημερινής «ανοιξιάτικης» ηγεσίας σε σχέση με τις μέρες δόξας και θριάμβων, όταν ο Ψηλός ήταν αρχηγός του κόμματος

5+1 συμβουλές για τεμπέληδες εργαζόμενους!

«Οι τεμπέληδες δεν είναι χαζοί τύποι που βαριούνται, δεν ξέρουν τι να κάνουν κι απλώς χύνονται στην υπαλληλική τους καρέκλα και αράζουν μέχρι να περάσει το 8ωρο και να πάνε στο σπίτι τους να ξεκουραστούν. Από τι να ξεκουραστούν, θα μου πεις; Έλα ντε… Σε αντίθεση με...
...όλους τους υπόλοιπους που σκίζονται στη δουλειά τους για να αποδείξουν την εξυπνάδα και την αξία τους στο αφεντικό, οι τεμπέληδες, αποδεικνύουν την… αξία τους με ένα και μοναδικό τρόπο. Αφού υπολογίζουν το χρόνο που έχουν, θα σκεφτούν ποιες δουλειές θα ολοκληρώσουν ώστε να τους μείνει όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος για χαλάρωση. Μήπως τελικά εσύ είσαι αυτός που δεν ...

Ο Marc Almond επιστρέφει για 3 συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου λοιπόν οι πύλες του Gagarin 205 ξανανοίγουν για τον Marc Almond, που αυτή τη φορά και μετά από πολλά χρόνια θα συνοδεύεται από μία full live πενταμελή μπάντα.
Λεπτομέρεις σχετικά με το openinc act αναμένονται...
Προσθέτω εδώ, και για όσους έχουν όρεξη για εκδρομές, ότι μία μέρα πριν, στις 18 Μαρτίου ο Marc Almond θα βρίσκεται στη Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων, και στις 20 Μαρτίου στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00 και εισιτήρια προπωλούνται προς 30 ευρώ στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.gr. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 35 ευρώ. / Πληροφορίες mixtape /

10+1 διαδεδομένοι μύθοι για την υγιεινή διατροφή

Οι διατροφικοί μύθοι κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και γιγαντώνονται. Η αναπαραγωγή μιας επιστημονικής είδησης η οποία δημοσιεύθηκε στον Τύπο εμπλουτίζεται με λίγη «σάλτσα» και καταλήγει να αποτελεί θέσφατο. Τόσο που, αν επιχειρήσει κανείς να αποκαταστήσει την αλήθεια, θα αντιμετωπιστεί ως... γραφικός. Δεν θα πειστεί εύκολα κάποιος ότι η σύσταση των διαιτολόγων για κατανάλωση 8-10 ποτηριών νερού ημερησίως δεν αφορά
όλους τους ανθρώπους. Μετά τον ανηλεή πόλεμο εναντίον της παχυσαρκίας ποιος θα πιστέψει ότι όσοι διατηρούν λίγο παραπάνω λίπος στο σώμα τους θα ζήσουν περισσότερα χρόνια από τους «κοκαλιάρηδες»; Μετά τη μάχη που έδωσαν επιστήμονες για να... μεταβιβάσουν τη γνώση για τις ευεργετικές ιδιότητες του κρασιού, είναι δύσκολο πια να διαδοθεί το μήνυμα ότι πάνω από πέντε ποτηράκια την εβδομάδα αυξάνουν τη θνησιμότητα. «Το Βήμα» επιχειρεί σε συνεργασία με τον ...

Aς Αλλάξουμε τη νοοτροπία ΠΑΣΟΚ...με μεθόδους ΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ μας καλεί να αλλάξουμε τη νοοτροπία που αυτό καθιέρωσε στην Ελληνική κοινωνία.
Τη νοοτροπία που δεν επέτρεπε να αλλάξει ακόμα κι όταν δεν κυβερνούσε.
Η χώρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγείται στην απόλυτη Ύφεση.
Ανεργία - Φτώχεια - Εγκληματικότητα - Δυστυχία - Απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ

Αυτά που ξέραμε όλοι και ιδίως οι συντεχνίες να τα ξεχάσουν καλύτερα.Απλά το ΠΑΣΟΚ που τις δημιούργησε το ίδιο θα τους ενταφιάσει.
Στην ουσία το ΠΑΣΟΚ τα έβαλε με τη νοοτροπία που εξέθρεψε και καλλιέργησε.Κάποτε θα γινόταν και μόνο το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να το κάνει γιατί οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα έβλεπε απέναντί της το σύστημα ΠΑΣΟΚ.

"ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ" μας είπε ο Όλι Ρεν

Το κουράγιο θα το βρούμε σίγουρα ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΒΕΛΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΣΟΚ!!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ;

Όσο για τα όνειρα πράσινης ανάπτυξης της Ηλείας....είπαμε: "Λεφτά..υπάρχουν.."

Να ποιές φταίνε για την κρίση ...

Φταίνε οι γκόμενες
οι πρώην και επόμενες

Το "κράτος" του παγκόσμιου internet

Κατέρρευσε το Playstation 3 .....

Σε αχρηστία τέθηκαν παγκοσμίως αρκετές βιντεοκονσόλες Playstation 3 εξαιτίας προβλήματος λογισμικού που στέρησε στους κατόχους τη δυνατότητα εισόδου στο διαδίκτυο μέσω του Playstation Network, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν τους επέτρεψε καν να παίξουν παιχνίδια.

Η ένδειξη “λανθασμένος κωδικός 8001050F” κατέκλυσε τα blogs οργισμένων gamers, ενώ προσωρινά κατέρρευσε το blog του επίσημου site της Sony.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η Sony αποδίδει το πρόβλημα σε σφάλμα στην λειτουργία του εσωτερικού ρολογιού του συστήματος.

“Ελπίζουμε να έχουμε επιλύσει αυτό το πρόβλημα μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Στο μεταξύ, εάν δεν είστε κάτοχοι του νέου PS3 Slim, σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιήσετε το σύστημα PS3, γιατί ενδέχεται να προκληθούν σφάλματα σε κάποιες λειτουργίες, όπως στην καταγραφή κερδισμένων trophies, και να μην έχετε τη δυνατότητα να επαναφέρετε ορισμένα δεδομένα", αναφέρεται στην ανακοίνωση

Ακούστε όλο το νέο album των Gorillaz!

Το www.mad.tv εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς όλο το νέο album των Gorillaz πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, μόνο με ένα click!

Enjoy...

Για το streaming απαιτείται εγκατάσταση του Windows Media Player 11

download για Firefox

dowload για Windows XP

Διαβάστε περισσότερα: http://www.mad.tv/section/news/Gorillaz

Ο μόχθος είναι... μοχθηρός!!!

Το παράδειγμα που δεν βλέπουμε...

Μία από τις πιο "δραματικές" ομιλίες του κ. Παπανδρέου ακούσαμε χθές.
Ο πρωθυπουργός έδωσε με τους πιο δραματικούς τόνους στην κοινοβουλευτική του ομάδα να καταλάβει ότι αυτά που ήξεραν (και αυτοί αλλά και οι Έλληνες) τέλειωσαν...
Όσο όμως και να ζητά από τους πολίτες ο πρωθυπουργός να "βάλουν πλάτη" χωρίς να δείχνουν οι πολιτικοί το παράδειγμα φοβάμαι ότι θα αποτύχει στην προσπάθεια του.
Δεν είναι δυνατόν να κόβεις τον 14ο μισθό ενός υπαλλήλου που παίρνει 1.500,00 € και να διατηρείς 16 μισθούς της τάξεως των 3.000,00 € στους ημέτερους (διορισμένους από τα κόμματα) υπαλλήλους της Βουλής...
Πώς να πείσει για την αναγκαιότητα της απώλειας του 14ου μισθού (για να τονωθούν τα οικονομικά του κράτους και να περιοριστούν τα ελλείμματά) όταν δεν κόβεται ΜΑΧΑΙΡΙ η κρατική διαφήμιση στα ΜΜΕ;;;
Πώς να πείσει για την αναγκαιότητα της αύξησης των συντελεστών του φόρου και την μείωση του αφορολόγητου όταν δεν φορολογούνται( η φορολογούνται αυτοτελώς με μηδαμινό συντελεστή) μία σειρά από έσοδα που έχουν τα ΜΜΕ;;;
Δεν είναι δυνατόν να ανεβάζεις το κόστος ζωής σε όλους του Έλληνες και την ίδια στιγμή να επιχορηγείς δεκάδες ΜΚΟ & Ιδρύματα Πολιτικών.
Είναι ανάγκη κατά την επόμενη επεξεργασία του εκλογικού νόμου να ξεκαθαριστεί ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς οργανισμούς ότι...

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό συζήτησαν πρόεδρος Χριστόφιας και Ντόρα Μπακογιάννη

Λευκωσία: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στο Προεδρικό είχε την Τρίτη το απόγευμα η βουλευτής της ΝΔ πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δήλωσή της μετά τη συνάντηση η κα Μπακογιάννη ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο Χριστόφια για τις τελευταίες εξελίξεις των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.
«Όπως ξέρετε, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος και όλος ο ελληνικός λαός στηρίζει την Κύπρο με στόχο να βρεθεί μια δίκαιη, βιώσιμη λύση», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.
Υπέδειξε ότι η λύση πρέπει να είναι σύμφωνη με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και βεβαίως συμβατή με τις ανάγκες του ευρωπαϊκού κεκτημένου.
Πρόσθεσε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και ο καθένας ό,τι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση να προσφέρει θα το προσφέρει.
H επίσκεψη της κας Μπακογιάννη στην Κύπρο, μια μόλις εβδομάδα μετά την επίσημη επίσκεψη του κ. Αντώνη Σαμαρά για συναντήσεις με την κυπριακή πολιτική ηγεσία, προκάλεσε...

Μιχαλολιάκος προς Σιαφάκα: «Να μου δώσεις την παραίτησή σου»

Σώπα ρε μεγάλε Μιχαλολιάκο
Ενταση και αψιμαχίες στις προσυνεδριακές συνελεύσεις της ΝΔ
Με ένταση, μικροεπεισόδια και λεκτικές αψιμαχίες εξελίσσονται οι προσυνεδριακές διαδικασίες στη ΝΔ. Σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση των «γαλάζιων» Νομαρχιακών Επιτροπών επιβεβαιώνεται το χάσμα μεταξύ «σαμαρικών» και «ντορικών». Το κλίμα παραμένει ψυχρό στην κομματική βάση και όπως επισημαίνουν «γαλάζιοι» βουλευτές ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, όπως φάνηκε και από τα «επεισόδια» που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο σε Κρήτη και Ιωάννινα.
Στα Ιωάννινα, όπου διεξήχθη και το πρώτο προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ, κεντρικός πρωταγωνιστής στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΟΔΕ) της ΝΔ ήταν ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης κ. Β.Μιχαλολιάκος. Ο πρώην υφυπουργός την παραμονή της ...

Πολύ θράσος και αλαζονεία από τους «μυστικοσυμβούλους» του αρχηγού Αντώνη

Αντί να προχωρήσουν οι ένοικοι της Ρηγίλλης σε αυτοκριτική για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής τα 5,5 χρόνια της «νέας διακυβέρνησης» ζητάνε και τα ρέστα.
Κάθε μέρα που περνά το πρόβλημα της αντιπολιτευτικής αλαζονείας μεγεθύνεται στο νεοκλασικό. Αυτά φέρνει η πολιτική ανωριμότητα και το θράσος της ακόρεστης δίψας για εξουσία. Η στάση των πρώην πολανιτών αλλά και πολλών λαϊκών δεξιών, πραγματικά προβληματίζει όλους τους Έλληνες. Να γιατί απαιτείται η αυτοκριτική και η απόδοση ευθυνών για τις τεράστιες αποτυχίες της προηγούμενης κυβέρνησης.
Σίγουρα ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ δεν προήλθαν από παρθενογένεση. Και τα δύο κόμματα έχουν μερίδιο ευθυνών για την σημερινή κατάσταση. Όταν όμως γίνεται συνειδητή προσπάθεια να απεμπλακεί η Νέα Δημοκρατία τότε η εξωφρενική έπαρση αγγίζει τα όρια της προσβλητικής αναίδειας.
«Για το προχθές φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ. Για το χθες σίγουρα δεν φταίει ο Καραμανλής και η ΝΔ. Όσο για το σήμερα; Ευθύνεται αποκλειστικά ο Παπανδρέου. Μέσα σε τρεις μήνες «έκαψε» τον δεξιό Παράδεισο που παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση Καραμανλή! Τι να πούμε; Άβυσσος…»
Έχουμε ξεφύγει τελείως ή μήπως η αντιπολίτευση ξεπέρασε τα όριά της; Που οδηγεί άραγε η προσπάθεια να αθωωθεί πλήρως η οικονομική πολιτική του Καραμανλή του πρεσβύτερου και να συκοφαντηθεί μόνο το ΠΑΣΟΚ; Εντάξει υπάρχουν δεσμεύσεις της νέας Ρηγίλλης απέναντι στους μηχανισμούς του κόμματος και το επιτελείο του πρώην Μαξίμου. Αλλά…. μόνον ως ύβρις θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι σημαίες του πολέμου και οι θρασύτατες αντιδράσεις των στελεχών της Νέας Άνοιξης.Βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση κύριοι και το κόμμα σας έχει τις ευθύνες του!

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [03-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Κρίση αντίστοιχη με αυτή της Ελλάδας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και οι ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μία κρίση με το χρέος τους όπως αυτή της Ελλάδας, δήλωσε ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη βουλή.

Ο Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να υιοθετήσουν ένα συνδυασμό φορολογικών αυξήσεων και περικοπών στις δαπάνες για την χαλιναγώγηση του ελλείμματός τους, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν μιά κρίση με το χρέος τους όπως αυτή της Ελλάδας,δήλωσε ο ηγέτης των Δημοκρατικών στην αμερικανική βουλή, Στένι Χόγιερ.

«Αρκεί να κοιτάξουμε πέρα από τον Ατλαντικό στην Ελλάδα και την μεγάλη οικονομική κρίση στην οποία βρέθηκε, για να καταλάβουμε. Μπορεί να συμβεί και εδώ. Αν δεν αλλάξουμε πορεία θα συμβεί και εδώ» τόνισε ο Χόγιερ, που θεωρείται στενός συνεργάτης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη βουλή μιλώντας στο Ινστιτούτο Μπρούκινγκς σημείωσε ότι «Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί στο Κογκρέσο θα πρέπει να λάβουν τις ...

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [03-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Έριδες στη Ν.Δ. λόγω Βουρλούμη

Εσωκομματικές έριδες προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η κατάθεση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ στην επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens. Ως γνωστόν, ο Παναγής Βουρλούμης τοποθετήθηκε στη θέση αυτή το 2004, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε η αίσθηση ότι θα αντιμετωπιζόταν ευνοϊκά από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αυτό, όμως, δεν συνέβη, καθώς ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της πολύρωης κατάθεσης του επικεφαλής του ΟΤΕ επιτέθηκε εναντίον του, χαρακτηρίζοντας τον, μάλιστα, "γελοίο"
Χθές , σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ενώπιον δημοσιογράφων, μεταξύ του ...

Εισβολή του γραμματέα της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιωαννίνων!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι,όταν είδαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής,τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τασούλα,να εισβάλει στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου και να ζήτα επίμονα να πάρει τον λόγο,προκειμένου να επιχειρηματολογήσει υπέρ της σύναψης δανείου,το οποίο ζητούσε ο "γαλάζιος" Νομάρχης κ. Αλέκος Καχριμάνης!Τελικά μετά από την επιμονή του ο κ. Τασούλας πήρε τον λόγο και έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καχριμάνη!Η συγκεκριμένη κίνηση,προκάλεσε έντονο προβληματισμό σε βουλευτές και στελέχη όλων των κομμάτων του Νομού,τα οποία κάνουν ευθέως λόγο για ευτελισμό του θεσμού του γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Γιατί το έκανε;
Τι οδήγησε όμως τον κ. Τασούλα σε αυτή την ενέργεια;Γιατί εισέβαλε με αυτό τον τρόπο στην ...

Με αφορμή το συνέδριο για την Βόρεια Ελλάδα

Θεωρώ εξαιρετικά ελπιδοφόρο το ότι επιχειρηματίες και πολιτικοί της Βορείου Ελλάδος θα συναντηθούν για να συζητήσουν το μέλλον της Μακεδονίας σε σχέση με τις προκλήσεις που διαμορφώνονται από τους βόρειους γείτονες. Πολλοί γράψαμε για την οικονομική αφαίμαξη που υφίσταται η Β. Ελλάδα κυρίως από την ΠΓΔΜ και ίσως επιτέλους να εισακουστήκαμε καθώς οι αρμόδιοι φορείς αρχίζουν να αναλαμβάνουν δράση.

Το συνέδριο “ΔIAΣYNOPIAKOTHTA - Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τη Βόρεια Ελλάδα” που πραγματοποιείται στο Hyatt Regency μπορεί να σημάνει την αρχή αποτελεσματικότερων κινήσεων για να αναπτυχθεί και πάλι η Μακεδονία και να σχεδιαστεί επιτέλους μια εθνική στρατηγική για το θέμα.

Οι κατευθυντήριες που θα δωθούν μέσα από αυτή την ημερίδα θα είναι καταλυτικές για το μέλλον της Βόρειας Ελλάδας και ευελπιστούμε ότι θα ...