Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Κύμα αποκρατικοποιήσεων

Το κλείσιμο ζημιογόνων δρομολογίων, μετατάξεις πλεονάζοντος προσωπικού και την πώληση του 49% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε στρατηγικό επενδύτη, με την εκχώρηση του μάνατζμεντ, ενέκρινε για τον ΟΣΕ το άτυπο υπουργικό συμβούλιο.
Προσκλητήριο σε ξένους και εγχώριους επενδυτές απηύθυνε η κυβέρνηση, μέσω ενός προγράμματος μετοχοποιήσεων, αποκρατικοποιήσεων, συμβάσεων παραχώρησης και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου και επιθυμώντας, όπως προβλέπεται στο μνημόνιο, να εισπράξει 3 δισ. ευρώ την επόμενη τριετία.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη και Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ανακοίνωσαν ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του αποθέματος πλούτου της χώρας, με στόχο την οικονομική αναδιάρθρωση και ανάπτυξη, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη βελτίωση της δημοσιονομικής κατάστασης. / / Καθημερινή / /

Καμία σχέση ο Βουλγαράκης με τις offshore που του καταλόγιζαν τα ΜΜΕ.

Η εξακρίβωση της αλήθειας δυστυχώς απαιτεί διασταύρωση των διαφόρων ψεμάτων που παρατίθενται. Και αυτό απαιτεί χρόνο και κόπο. Εν τω μεταξύ οι διάφοροι προπαγανδιστές και τυχοδιώκτες της ενημέρωσης μπορούν να κανιβαλίζουν εις βάρος του θιγόμενου. Όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στο «Δεξί Εξτρέμ» ο Γιώργος Βουλγαράκης δεν είχε καμιά σχέση με τις offshore που τον αναμίγνυαν τα ΜΜΕ αλλά και η τεκμηρίωση του Μιχάλη Καρχιμάκη.
Ο Βουλγαράκης αρνούνταν οποιαδήποτε ανάμιξη με τις εταριρείες Lentmar, Elpico Trustees LTD και την Elpico Nominees LTD. Τα ΜΜΕ όμως με κραυγές σκέπαζαν την άρνηση του Βουλγαράκη και έπαιξαν το παιχνίδι «πυρ ομαδόν» κατά του πρώην υπουργού αλλά και κατά της κυβέρνησης Καραμανλή. Τα ΜΜΕ μάλιστα θεωρούσαν αυτονόητη την φασιστική αρχή της συλλογικής ευθύνης. «Εφόσον ο υπουργός έχει offshore, ο πρωθυπουργός έχει πολιτική ευθύνη». Καπάκι οι σάτυροι Λάκης, Μάκης, Θέμος, «επιβεβαίωναν» το «αληθές» της ειδησεογραφικής ανθρωποφαγίας . Η δικτατορία των ελληνικών ΜΜΕ σε όλο της το μεγαλείο.
Για την πληρότητα της ανάρτησης να προσθέσουμε, την εδώ και διετίας παραδοχή του Γ. Βουλγαράκη... ότι δηλ. όντως μια offshore εταιρία, άνηκε στον πεθερά του Βουλγαράκη και υπήρχε στην ιδιοκτησία της ένα ακίνητο. Κάποια στιγμή αποφάσισε να μεταβιβάσει το ακίνητο στη σύζυγο του Βουλγαράκη, ο οποίος επειδή δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με offshore ίδρυσε μια ελληνική ΕΠΕ, στην οποία μεταβιβάστηκε το ακίνητο.

Επιτέλους ο Αντώνης παραδέχτηκε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χριστοφοράκο!...!

Έπειτα από μια περίοδο απίστευτης άρνησης του Αντώνη, επιτέλους παραδέχεται, έστω από σπόντα ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Χριστοφοράκο. Μόνο μια φορά μίλησαν στο τηλέφωνο; Γιατί ο Αντώνης αρνούνταν κατηγορηματικά οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Χριστοφοράκο; Έλεγε ψέματα ή του διέφυγε η συγκεκριμένη επικοινωνία;
Η απάντηση είναι απλή! Το ξέχασε ρε παιδάκι μου! Άνθρωπος είναι. Δεν είναι … Μεσσίας, όπως του λένε οι Σταλιναντώνηδες; Άσχετα αν κατά βάθος ο ίδιος ο Αντώνης έχει πιστέψει τον μεσσιανικό χαρακτήρα της ύπαρξής του! Πιστεύει πράγματι ότι είναι κάτι σαν Σωτήρας που έχει σκοπό «να μας σώσει»!
Μήπως «έχει ξεχάσει» και κάποια άλλα πράγματα, ως «άνθρωπος» που είναι;

Ποιο μικρό Κεντροδεξιό κόμμα πήρε "μίζα" το 1999...; (video)


Αβραμόπουλος και Μάνος έχουν ήδη διαψεύσει κατηγορηματικά. Μένει στον αέρα η "ΠΟΛ.ΑΝ." του Σαμαρά... Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει επιδείξει την "ευαισθησία" ούτε του "υπαρχηγού" Αβραμό ούτε του Στέφανου Μάνου... Η υποψία πλανάται. Και όσο δεν διαψεύδεται ο ύποπτος παραμένει ύποπτος...

Πέφτει ξύλο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα!!!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων! Ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Μιχάλης Μπίγγος, έφτυσε κατάμουτρα την κα Άννα Πάτση, η οποία ήταν υπεύθυνη του κόμματος για την κάλπη στην Τ.Ο. Κουκουλίου στο Δήμο Τύμφης, κατηγορώντας την για νοθεία! Κάποιοι από τους παριστάμενους πήραν το μέρος της κ. Πάτση με αποτέλεσμα να μετατραπούν τα γραφεία της ΝΟΔΕ σε πεδίο μάχης. Να σας πούμε πως για όλα όσα .....

Ο Σαμαράς καλείται στην Εξεταστική της Siemens

Το πουλόβερ της "Μεγάλης Πολιτικής Άνοιξης" άρχισε να ξηλώνεται!...!
Να επανακληθεί στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens ο γαμπρός του Αντώνη Σαμαρά Ευάγγελος Σέκερης -αλλά κι ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας- ζητάει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γκεγκέρογλου, καθώς από τα αρχεία που εστάλησαν στην επιτροπή από τη Siemens υπάρχει ηλεκτρονικό μήνυμα του κυρίου Σέκερη προς τον Αντώνη Σαμαρά.
Δια στόματος Αναστάσιου Νεράντζη, βουλευτή της ΝΔ και μέλους της εξεταστικής επιτροπής, η αξιωματική αντιπολίτευση σχολίασε αρνητικά την κλήση του αρχηγού της τονίζοντας ότι γι' αυτήν την πρόταση φέρει προσωπική ευθύνη και ο πρωθυπουργός.
O κ. Σέκερης τον προέτρεπε να παρέμβει στην υπόθεσή του και να δηλώσει ότι γνωρίζει πολλά αλλά έχει κρατήσει το στόμα του κλειστό.
Ο κύριος Σέκερης αναφέρει επίσης στον Χριστοφοράκο ότι ήταν βασικός χειριστής των προμηθειών του ΟΤΕ και των προγραμματικών συμφωνιών που ακολούθησαν. Όταν είχε κληθεί ο κύριος Σέκερης είχε δηλώσει ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Στείλτε e-mail στον Αντώνη για ρουσφετάκια στη Siemens.



Δεχόταν στην διεύθυνση: 
samaras@europarl.eu.int 
αλλά τώρα δέχεται στο: 
asamaras@parliament.gr

Δώσε και σε μένα μπάρμπα!

Το σκάνδαλο Siemens έχει χρώμα και Πολιτικής Άνοιξης

Στο κάδρο της Siemens μπήκε για τα καλά και ο Αθώος-Αδιάφθορος Μεγάλος Ηγέτης. Ο Αντώνης που γύρισε από την έρημο. Μόνο που τα χρόνια της αθωότητας τελείωσαν! Ο Αντώνης και τα σταλινάκια του δεν μπορούν να το χωνέψουν. Θα το ρίξουν στις σοφιστείες και τα παράδοξα για να «γλυτώσουν» τον Αρχηγό. Από αλλού την περίμεναν και από αλλού τους ήρθε. Είναι να σκάσει και το μικρό κόμμα που τα πήρε από τη Siemens. Εντάξει ρε παιδιά έχουμε χρόνο. Μην μας αγχώνεται!
Στην παρούσα φάση πάρτε μπατζανάκη για να στρώσετε. Και το όνομα αυτού Ευάγγελος Σέκερης .Παντρεμένος με την μικρότερη αδελφή της συζύγου του Αντώνη. Ήταν το πολιτικό happening της ημέρας και ακόμα δεν ήρθε η νύχτα.
Ήταν να μπει ο Untouchable Αντώνης στο κάδρο. Τώρα που μπήκε δεν βγαίνει με τίποτα.
(Πρέπει βέβαια και κάποτε να μάθουμε ποιοί πλήρωσαν για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Από τις ίδιες χρηματοδοτικές πηγές ενισχύθηκε και το κόμμα της ερήμου; Η ΠΟΛΑΝ εννοώ!)

Ο Γ. Καρατζαφέρης δείχνει τον αρχηγό ΝΔ για την εποχή «ΠΟΛ.ΑΝ.»...

Φουντώνει ο «Εμφύλιος» στην Κεντροδεξιά, ύστερα από τις αναφορές του Γιώργου Καρατζαφέρη σε πιθανό χρηματισμό από τη Siemens της «Πολιτικής Άνοιξης», του κόμματος που ηγείτο ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Μιλώντας στους ρ/σ «Αθήνα 9.84» και «Flash», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έριξε βόμβες για την υπόθεση με τις μίζες της γερμανικής εταιρείας, μιλώντας για «δώρο που δόθηκε σε κεντροδεξιό κόμμα που δεν είναι πια στη Βουλή», ενώ πρόσθεσε ότι «ο κ. Σαμαράς αναφέρεται μέσα στις...

«Η προσφορά γίνεται αυτοθυσία...»

Israeli Navy Intercepts Peace Boats Headed For Gaza.

Θέκλα Παρασκευούδη
Πώς να χαρακτηρίσεις εκτός από καταδικαστέα την επίθεση από το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό κατά του διεθνούς «Στόλου της Ελευθερίας»?
Η ισραηλινή επιδρομή χτύπησε μια προσπάθεια ανθρωπιστικής στήριξης προς τη Γάζα αλλά ταυτόχρονα κακοποιήθηκε κάθε κίνηση προς τον άνθρωπο, προς ένα λαό που υποφέρει.
Τα 6 πλοιάρια που έπλεαν σε διεθνή ύδατα μετέφεραν ανθρώπους -εθελοντές, ανθρώπους που μεταλαμπάδευαν την ελπίδα και την ......

Ο πατερούλης Σαμαράς και οι πεντακάθαροι μυστικοσύμβουλοι!

Ο Σαμαράς ονειρεύεται να απαλλάξει τη Νέα ΝΔ από τα «αγκάθια» όπως λένε της παράταξης. Εννοούν φυσικά ότι θέλουν να επιβληθούν με ολοκληρωτικό τρόπο στις παράπλευρες με την Κεντροδεξιά πολιτικές τάσεις και να απαλλάξουν τη χώρα από τον …. Καρατζαφερισμό και την «Αυτοκράτειρα Θεοδώρα». Πιστεύουν ότι το «μοντέλο Σαρκοζί» θα βοηθήσει την πορεία της για επιστροφή της «Καθαρής(βλέπε και ακραίας) Δεξιάς» (την «Δεξιά της Δεξιάς») στην πολιτική ζωή του τόπου. Αρκεί να αποβάλλουν το κόμπλεξ που τους έχουν φορτώσει τα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα. Σε πρώτη φάση θα εκδιωχθούν όλοι όσοι αρνούνται το μεγαλείο του Ηγέτη. Τον πατερναλισμό της Πολιτικής Άνοιξης. Όσοι αρνούνται σταλινικές δομές σε ένα κεντροδεξιό κόμμα. Όλοι πρέπει να χειροκροτούν τον ηγέτη και να μην ρωτάνε πολλά, γιατί θα ….. «τους φάει ο Λύκος»!...!...! Το σταλινικό σύστημα Σαμαρά δηλαδή, απειλεί τους «αντιφρονούντες»! Τώρα ποιος ορίζει τις προϋποθέσεις για να τοποθετηθεί κάποιος στην «αντιφρόνηση», πρέπει να το ξέρετε. Ο Λαζαρίδης! Η «μητερούλα» του «πατερούλη»! 
Η πρώτη απάντηση στους πεντακαθαρίδες και στις σφουγγαρίστρες θα έρθει το βράδυ των προσεχών Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Ήδη εστάλη το μήνυμα στις εκλογές των ΝΟΔΕ, αλλά δεν θέλουν να το ανοίξουν. Κάνουν ότι δεν το έλαβαν. Και μη μου πείτε ότι οι Περιφερειακές εκλογές δεν έχουν πολιτικό και κομματικό αντίκρισμα γιατί μάλλον ανήκετε σε αυτούς που είναι φανερό ότι θα ηττηθούν…..
You got mud on your face
You big disgrace
Kickin' your can all over the place
Sing it!
We will, we will rock you!

Τα e-mails που καίνε τον Αντώνη

Ωχ το μάτι μου! «Ρουσφετάκια» για τη Siemens; Γιατί Αντώνη μου, μας τόκαμες αυτό;

«Αμάρτησα για το μπατζανάκι μου»!
Ο κ. Ευάγγελος Σέκερης, στέλεχος της Siemens και παντρεμένος με τη μικρή αδερφή της συζύγου του κ. Σαμαρά, Γεωργίας, φέρεται να ζητάει με e-mail στις 31 Ιουλίου του 2006 από τον τότε ευρωβουλευτή της ΝΔ και σημερινό αρχηγό της ΝΔ να μεσολαβήσει έτσι ώστε να παραμείνει στη Siemens και αν ήταν δυνατόν να αναλάβει τη θέση του οικονομικού διευθυντή του «ιατρικού τομέα».
«Γενικά δε χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του, τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά (σ.σ. εννοεί τον κ. Χριστοφοράκο). Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζεις πάρα πολλά» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίμαχο e-mail.
Επιπλεόν, στα έγγραφα που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας υπάρχει και δεύτερο email-επιστολή προς τον κ. Χριστοφοράκο το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ο κ. Σέκερης: «Χωρίς καμία δική μου παρέμβαση, αλλά μόνο από προσωπικό ενδιαφέρον την οικογένειάς μου, υπήρξε όπως γνωρίζω τηλεφωνική επικοινωνία με συγγενικό μου πρόσωπο, που όπως μου είπε σας έθεσε θέματα τα οποία κι εγώ σας είχα κατά καιρούς αναπτύξει σε προηγούμενες επιστολές μου».

Ο ιδιότυπος καπιταλισμός του Ερντογάν

O ιδιότυπος καπιταλισμός που έχει εφαρμόσει την τελευταία πενταετία ο Ερντογάν (στην Τουρκία κάνουν λόγο για ισλαμικό καλβινισμό) έχει αποδώσει θεαματικά αποτελέσματα. Σε επίπεδο αριθμών. Διότι σε επίπεδο πραγματικής οικονομίας και βεβαίως σε επίπεδο πολιτικό και κοινωνικό ελάχιστη πρόοδος έχει επιτευχθεί. Τουτέστιν, η Τουρκία παραμένει μια χώρα φτωχή και υπανάπτυκτη, στην οποία συμβιώνουν η παγκοσμιοποιημένη ελεύθερη αγορά με τον πιο ακραίο κρατικό προστατευτισμό, η φεουδαρχία αγροτικού τύπου με τον άγριο καπιταλισμό και η θεοκρατία με ένα κοσμικό αστυνομικό κράτος, συχνών μάλιστα «παρακρατικών εκτροπών». Μια χώρα με .....

Νιόνιος:"Κοινωνία που δεν τιμωρεί αυτοκτονεί"

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ περιόδους της ελληνικής ιστορίας, σε εποχές αμφιβολιών,αναζητήσεων και αγωνίας, όχι για το αύριο αλλά για το σήμερα, ξεπήδησαν δημιουργοί που αποτύπωσαν τη στιγμή και βοήθησαν τους Ελληνες να καταλάβουν τι τους συμβαίνει. Τους έδωσαν πυξίδα και όραμα. Στα χρόνια της δικτατορίας, της Μεταπολίτευσης αλλά και μετά ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν ένας από αυτούς.Τα τραγούδια του έγιναν το «σάουντρακ της ζωής» χιλιάδων Ελλήνων. Σε μια περίοδο που πολλά πράγματα «αλλάζουν με ορμή» η άποψή του έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

- Και τώρα τι κάνουμε,κύριε Σαββόπουλε; Τώρα που το μεταπολιτευτικό όνειρο θρυμματίστηκε σε χιλιάδες κομμάτια...

«Ακούσατε το καινούργιο; Στα στριπτιζάδικα της Βουλγαρίας γράφει “προσεχώς Ελληνίδες”. Μου τηλεφώνησαν κι ένα άλλο από τη .....

Πίτσα, πορνό και επανάσταση

ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ .... Ο «πατερούλης» της Βόρειας Κορέας
«Ενα χελιδόνι προανήγγειλε τη γέννησή του και όταν είδε το πρώτο φως εμφανίστηκαν στον ουρανό δύο ουράνια τόξα και ένα καινούργιο αστέρι».

Στην επίσημη βιογραφία του, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ μπορεί να περιβάλλει με τόσο παιδαριώδη τρόπο τον εαυτό του με την αχλύ του μύθου και να γίνεται πιστευτός στη χώρα του. Αλλά έξω από τα σύνορα της Βόρειας Κορέας, μια τέτοια πληροφορία δίνει μια πρώτη ιδέα για το είδος της καλτ φιγούρας που ηγείται ενός κομουνιστικού παραδείσου- αλίμονο- με πυρηνικά.

Η ημέρα των γενεθλίων του «Πολυαγαπημένου Ηγέτη» γιορτάζεται κάθε χρόνο με στρατιωτικές παράτες. Καθόλου παράξενο. Οπως συμβαίνει σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, η γελοιότητα αποτελεί συστατικό μέρος της τραγωδίας. Σε μια χώρα που τη  ......

Ισραήλ - Μαρτυρίες ακτιβιστών: "Το μόνο όπλο μας ήταν τα... φάρμακα"

Λεπτό προς λεπτό περιέγραψαν χθες το ισραηλινό ρεσάλτο στον Στόλο της Ελευθερίας αλλά και τις δραματικές ώρες που έζησαν ως αιχμάλωτοι των Ισραηλινών οι πρώτοι έξι έλληνες απελαθέντες από το Ισραήλ οι οποίοι μετείχαν στη νηοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα: Ζ. Στυλιανάκης, Νεκ. Χρυσοχοΐδης, Μ. Γρηγορόπουλος, Αρ. Παπαδοκωστόπουλος, Δ. Γελαλής, Θ. Πετρογιάννης.

1. Κομάντος στο «Ελεύθερη Μεσόγειος»
Είχε προηγηθεί η επίθεση στο τουρκικό «Μαβί Μαρμαρά», που βρισκόταν σε απόσταση ενός μιλίου από τη «Μεσόγειο». «Χάθηκε από τα μάτια μας, μέσα στους καπνούς, το τουρκικό πλοίο. Ακούγαμε πυροβολισμούς, κρότους. Στις 6 παρά τα ξημερώματα επιτέθηκαν σε μας. Εφτασαν δύο σκάφη με 20 κομάντος. Είχαμε βάλει αγκαθωτό συρματόπλεγμα στην κουπαστή και κάθετα προς το αμπάρι» αφηγείται ο Α. Παπαδοκωστόπουλος. «Μας χτύπησαν με...

Οι πατερούληδες της Νέας ΝΔ ποινικοποιούν και τα τιμολόγια!


Απίστευτος ο κατήφορος των ελεγχόμενων από τη Νέα Ρηγίλλης «αντί». Ποινικοποιούν τώρα και τα τιμολόγια. Μέχρι στιγμής ήταν διωκόμενα τα «δώρα»! Δεν τους έκατσε η προπαγάνδα μέχρι στιγμής για τη Ντόρα, οπότε χτενίζουν τα ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ που έχει υπογράψει ο σύζυγός της! Πέταξε λάσπη …. Κάτι θα μείνει. Κάτι ήξερε ο Χίτλερ! Είναι βέβαιο ότι ο πανικός των Μουρούτηδων έχει ξεφύγει. Τα υπόγεια της Ρηγίλλης επεξεργάζονται σχέδια φθοράς της Ντόρας, αν και θέλουν να πιστεύουν ότι δεν τους αφορά η Ντόρα κα η πιθανότητα ενός νέου κόμματος! Εμένα μου λές.
Για να ποινικοποιούν ακόμα και τα τιμολόγια, πάει να πει ότι καίγονται! Και παράλληλα προσπαθούν να αποφύγουν τις αποκαλύψεις για τις χορηγίες και δωρεές που έλαβε από διάφορους «παράγοντες» η ΠΟΛΑΝ του Μεγάλου Ηγέτη Προέδρου Αντώνη. Του «καθαρού» πατερούλη! Αλλά τι να κάνουμε; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Και θα βγουν όλα στο φως. Ευκαιρία είναι!

Ο μεγάλος ψεύτης του διαδικτύου ξαναχτύπησε!

Για άλλη μιά φορά το fimotro δημοσίευσε χθές ανάρτηση για την Ντόρα Μπακογιάννη βασισμένη όχι απλά σε προπαγάνδα αλλά σε καθαρό ψέμα. Το συγκεκριμένο ιστολόγιο έχει διαδεδομένη την φήμη του μεγάλου ψεύτη του διαδικτίου, αναφέρεται ιδιοκτησίας Παπαγιάννη εγώ τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο τον παρακολουθούσα συνέχεια παλιότερα στην ΝΕΤ δέν τον θυμάμαι προκλητικό, απορώ τί έχει πάθει με αυτά που γράφει στο fimotro. Εγώ τον έχω συλλάβει πρόσφατα να γράφει άλλο ένα μεγάλο ψέμα σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές της ΟΝΝΕΔ. Παρουσίαζε την μεγάλη νίκη Παπαμιμίκου σάν...

Για ψιλοπράγματα...

Νοιώθω προδομένος

Στηρίζω τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του, ακόμη και στις πιο δύσκολες και πιο αντιλαϊκές αποφάσεις που -αναγκαστικά- πήρε, γιατί καταλαβαίνω πως η χώρα ήταν λίγο πριν τον γκρεμό. Και πληρώνω κι εγώ όπως όλος ο Ελληνικός λαός αυτές τις αποφάσεις.
Άντεξα, έσφιξα τα δόντια και στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις, ακόμη κι όταν έβλεπα να γίνονται τα στραβά μάτια σε μερικά ζητήματα, γιατί ζούσα με μια ελπίδα: Πως παράλληλα με τις θυσίες του Ελληνικού Λαού, θα δω και μεγαλύτερες θυσίες από ένα, συνειδητοποιημένο πλέον, πολιτικό σύστημα.
Πολιτικό σύστημα που κατάλαβε πλέον πως...

Το νέο ισχυρό αντικαταθλιπτικό χάπι: Lazarid

 
Αγαπητό περιοδικό
Οσονούπω ανακοινώνεται στη διεθνή ιατρική και φαρμακευτική κοινότητα το νέο ισχυρό αντικαταθλιπτικό χάπι: Το Lazarid. 
Κάνει το ταβάνι, κήπο!
CK

Πολιτικό τσίρκο συμψηφισμών και παραπληροφόρησης

Γράψαμε ήδη (βλ. εδώ) για το τι κρύβεται πίσω από την απίστευτη ιστορία με τις… ντουλάπες του Κάτσικα και τα άλλα τραγελαφικά δρώμενα στην Εξεταστική της Βουλής για τη Siemens. Παρακολουθώντας και το χθεσινό δελτίο του MEGA ένα είναι το συμπέρασμα: Οι «συγκάτοικοι» θέλουν να συσκοτίσουν την αλήθεια για το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens, το οποίο συνίσταται στα εκατομμύρια «μαύρο χρήμα» που επί χρόνια εισέρρεε στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Σημίτης και Καραμανλής μαζί με τους «ταμίες» τους θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Κάθε άλλη παράμετρος είναι απλώς για αποπροσανατολισμό και κουκούλωμα. Λυπούμαστε, αλλά εν προκειμένω θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την άποψη της Αριστεράς. Στόχος είναι να αποτραπεί η αποκάλυψη και άλλων «Μαντέληδων» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ…

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το πολιτικό τσίρκο…

Με δική του απαίτηση πάει ο Κιλτίδης στην Εξεταστική για το Βατοπαίδι

Για δεύτερη φορά ο Κώστας Κιλτίδης προβαίνει στην ίδια ηρωϊκή πράξη και αποδεικνύει ότι δεν μασάει ούτε από εξεταστικές επιτροπές, ούτε και από ανακρίτριες της τελευταίας στιγμής, διότι πολύ απλά είναι καθαρός όπως και άλλοι παράγοντες που αδίκως βρέθηκαν μπλεγμένοι σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση της εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπέδι! Στέλνει από μόνος του επιστολή προς τον Πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, με την οποία του ζητάει να πάει και να δώσει διευκρινήσεις για όλα εκείνα τα ζητήματα που η ανακρίτρια αποφάσισε την τελευταία στιγμή πώς ίσως μπορεί και να τον θίγουν. Ενοχλημένος από το γελοίον της όλης καταστάσεως, ζητά από μόνος του να πάει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όπως ακριβώς είχε κάνει και την πρώτη φορά στην πρώτη εξεταστική. Ο κος Κιλτίδης αναμένεται να εισέλθει στην αίθουσα στις 18:00. Παρακάτω θα δείτε και την επιστολή του προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, αλλά και το δελτίο τύπου με το οποίο γνωστοποιεί σε εφημερίδες και κανάλια τις προθέσεις του.

Μακριά κι αγαπημένοι η Google με τη Microsoft...

Ο γίγαντας του Διαδικτύου Google σταδιακά διακόπτει την εσωτερική χρήση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft λόγω των κενών ασφάλειας τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι κινεζικές κυβερνοεπιθέσεις στο Gmail, γράφουν οι Financial Times.
Επικαλούμενη δηλώσεις αρκετών υπαλλήλων της Google, η εφημερίδα αναφέρει ότι η εταιρεία στρέφεται σε άλλα λειτουργικά συστήματα όπως το Linux και το Mac OS της Apple.
Η απόφαση φέρεται να ελήφθη τον Ιανουάριο, όταν η Google ανακοίνωσε ότι χάκερ που δρούσαν από το έδαφος της Κίνας υπέκλεψαν δεδομένα από...

Ξεχάστε το iPad, έρχεται το... iPed!

Το iPed, ένα αντίγραφο του iPad, πωλείται ήδη στην Κίνα σε πολύ μικρότερη τιμή από αυτή της ταμπλέτας της Apple...

Ένας ακόμη αμφιλεγόμενος κινεζικός “κλώνος” ενός δημοφιλέστατου δυτικού προϊόντος είναι γεγονός στην (κινεζική) αγορά.
Πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία στην παγκόσμια αγορά του iPad, του υπολογιστή ταμπλέτα της Apple, εμφανίστηκε στην Κίνα το πρώτο αντίγραφό του, που ονομάστηκε iPed (για να μην έχει κανείς αμφιβολία ποιο προϊόν αντιγράφει...) και έχει σημαντικά μειωμένη τιμή!
Αυτή η αντιγραφή του iPad, εικόνες της οποίας μετέδωσε η ιαπωνική τηλεόραση, μοιάζει εκπληκτικά στο πρωτότυπο.
Το iPed χρησιμοποιεί το λογισμικό Android που υποστηρίζεται από τη Google και θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel, ενώ θα κοστίζει μόλις...

Απίστευτο! Στα Ζωνιανά δεν στήθηκε καθόλου κάλπη και η Ρηγίλλης ανακοίνωσε 357 ψηφίσαντες!

Αυτά μόνο στη νέαΝΔ θα μπορούσαν να συμβούν. Ανύπαρκτα εκλογικά τμήματα και μαϊμού ψηφοφόροι. Θα μου πείτε τί είναι πλέον γνήσιο εκεί μέσα; Τίποτε απολύτως! Μέσα στην ψευτιά και την υποκρισία βουτηγμένοι όλοι τους και ό,τι κάνουν. Όταν ανακοινώνουν ότι ψήφισαν 350.000 μέλη της ΝΔ ενώ οι πραγματικοί ψηφίσαντες είναι 194.000 από κάπου πρέπει να βγει η πασιέντζα! Σε πολλά τμήματα απλά τριπλασίασαν τους ψηφίσαντες. Αυτό όμως που έγινε στα Ζωνιανά δεν ξανάγινε. Ενώ οι κάτοικοι του χωριού αρνήθηκαν να στήσουν κάλπη, η ΝΟΔΕ Ρεθύμνου συμπεριέλαβε στα εκλογικά τμήματα τα Ζωνιανά και μάλιστα τα πήρε όλα ο εκλεκτός της Ρηγίλλης, ο Αχιλλέας Κεφαλογιάννης! Από τους 357 ο Αχιλλέας έλαβε 350. Τωρα ξέρετε πως περίπου έλαβαν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, 350.000 μέλη. Με μαϊμού εκλογικά κέντρα!