Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ο ρατσισμός είναι Αντιχριστιανική Αίρεση! Δεν εκφράζει την Εκκλησία ......

Κατ’ αρχάς, χρόνια πολλά σε όλους! 
Η Γέννηση του Σωτήρος Χριστού να οδηγήσει και εμάς στην αναγκαία προσωπική, κοινωνική και εθνική αναγέννηση, ώστε να βρούμε και πάλι τον προορισμό μας, που σίγουρα δεν είναι η μισαλλοδοξία και ο ρατσισμός. 
Τα οποία δυστυχώς προμοτάρονται από τα κηρύγματα και τις θέσεις κάποιων ελαχίστων μονάδων της εκκλησιαστικής Ιεραρχίας, αλλά εκφράζουν αρνητικά μόνο τους ίδιους και κανένα άλλο!

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, ως Σώμα Χριστού, έχει ξεκάθαρες θέσεις κατά του εθνοφυλετισμού, διατυπωμένες τόσο στην... Αγία Γραφή όσο και στην Ιερά Παράδοσή Της. Μνημονεύουμε μόνο τα χαρακτηριστικά λόγια του  ...............

Και όμως! Η όραση επηρεάζει την ακοή ....

Με κλειστά μάτια ακούγεται "μπα μπα", αλλά βλέποντας και ακούγοντας τον μακρυμάλλη στο video, ακούγεται "γκα γκα" ή "ντα ντα". Βέβαια κάποιοι ακούνε συνεχώς τον ίδιο ήχο! Αυτοί .... έχουν ανοσία στο πείραμα!

Τελικά η όραση επηρεάζει άμεσα την ακοή. Ίσως η "6η αίσθηση" που έχουν μερικοί τυφλοί, να μην είναι καθόλου μεταφυσική όπως θεωρείται αλλά απόλυτα ... φυσική...

Merry Christmas για άγρια ζώα!

ΣΟΚ! Τα WikiLeaks αποκαλύπτουν! Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης

Αυτό φοβόταν ο Άγιος Βασίλης και δε βγήκε φέτος!
Σύμφωνα με απόρρητα και διαβαθμισμένα έγγραφα που θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες ο Ασάνζ, μεγάλο στραπάτσο έχουν να φάνε τα παιδάκια. Άδικα το στέλνουν το γράμμα! Πράκτορες του FBI, που εργάζονται σε απόρρητο σταθμό υψίστης ασφαλείας του Βόρειου Πόλου, διαβεβαιώνουν τη CIA και το Λευκό Οίκο ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, ούτε ποτέ υπήρξε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ξωτικών, που αποσπάστηκαν έπειτα από σκληρά βασανιστήρια και κάθε ...................

Ζωγραφίζει η Έλσα!

Η Έλσα Παπαδημητρίου είναι τελικά μεγάλη λάτρης της τέχνης! Συμμετέχει ενεργά η ίδια στην καλλιτεχνική παραγωγή της χώρας. Την εμπνέει μάλιστα η Βουλή. Μιλά ο βουλευτής και της κατεβαίνει ο σουρεαλισμός. Τρέμε Νταλί, τρέμε Πικάσο, τρέμετε κυβιστές!
Έτσι μάλιστα και μιλάνε για Προϋπολογισμό, οι καλλιτεχνικές ιδέες κατεβαίνουν σα βροχή. Γιατί όταν μιλάνε για «πράσινες ενέργειες» π.χ. τότε μιλάμε για πολλά χιόνια! Δεν μπορεί να πάρει τα χέρια της η καλλιτέχνιδα.
Καλύτερα θα μου πείτε που ζωγραφίζει γιατί κάποιοι άλλοι ..................

Γιατί η ΝΝΔ στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Βγενόπουλο;

Εκτός από το βιογραφικό του κυρίου Μηταράκη [ 2 ], με το οποίο φυσικά δεν έχουμε τελειώσει,  εντύπωση προκαλεί και η στήριξη ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ της ΝΔ στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ακόμα και για θέματα ποδοσφαίρου.
ΥΓ. Άσχετο ! Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος του ΠΑΟ για ένα διάστημα, δεν είναι ο δικηγόρος του Νίκου Σηφουνάκη ο οποίος είχε αντιδικήσει με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, έτερο μέτοχο της ΠΑΕ;
Πολύ περίεργα την βλέπει την «ομόνοια» ο Τζίγγερ.
Αχ αυτά τα …. αποκαλυπτήρια της κουτοπονηριάς

Ένας τοίχος με πολλά .... ευρώ!