Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Τα σοβιέτ της Ρηγίλλης

Είναι πλέον προφανές πως ο τελευταίος των Μπρέζνιεφ στο «πολίτ μπιρό» της ελληνικής πολιτικής σκηνής ήταν ο Κώστας Καραμανλής.  

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Γιώργος Παπανδρέου υλοποιεί τη δική του «περεστρόικα» σε ρόλο δυναμικού Γκορμπατσόφ, με τον Αντώνη Σαμαρά να αρκείται σε ρόλο ενός πεπερασμένου Γιέλτσιν λειτουργώντας ως παρένθεση. 

Σε αυτή τη χώρα όπου η λέξη «αυτονόητο» έχει διαγραφεί από το λεξιλόγιο της .......................

Πού πάει το Alter;

Κατά τριβόλου. Βρίσκεται σε δεινή θέση. Γι’ αυτό και απειλεί την κυβέρνηση, θεούς και δαίμονες. 
Έτσι προέκυψαν και τα εμπαθή αντικυβερνητικά πρωτοσέλιδα της «Αυριανής», της εφημερίδας που γκρέμισε τον καραμανλισμό και τον μητσοτακισμό. 
Γι’ αυτό και έγιναν ακροδεξιοί και νεοδεξιοί σαμαρικοί, όλοι εκεί μέσα. Όχι πως δεν ήταν αλλά τώρα ένα παραπάνω. 
Η εταιρεία χρωστά πάνω από ...............

Απών το καραμανλικό μπλοκ από την ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο

Αλήθεια πού βρίσκονταν ο αγωνιστής Ευριπίδης Στυλιανίδης; Αυτός που σκέφτεται τη μετά Σαμαρά εποχή και έχουν τρυπώσει στο μυαλό του ιδέες πρωθυπουργίας;
Απουσίες με πολλές ερμηνείες. Οι διαφοροποιήσεις καραμανλικών στελεχών από την επικρατούσα σαμαρική ομάδα της Ρηγίλλης είναι πλέον φανερή. 
Η απουσία από την ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο είναι ενδεικτική του ψυχρού κλίματος μεταξύ Καραμανλικών και Σαμαρικών. 
Είναι πολύ δύσκολο να περάσουν προς τα έξω οι διαφοροποιήσεις και γι’ αυτό έχουν επιλεγεί μέθοδοι αντάρτικου! 
Έτσι προέκυψε και η επιστολική ψήφος στην διάρκεια της ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου. Η οποία βέβαια απλά ......................

Ποιοί βρίσκονται πίσω από την επίθεση στον Χατζηδάκη;


ATHENS, GREECE - DECEMBER 15: Police clash with austerity protesters December 15, 2010 in Athens, Greece. Violence erupted after approximately 20, 000 protestors marched to parliament during a 24-hour general strike over labor reforms. Protestors reportedly clashed with riot police throughout Athens, buring cars and throwing gasoline bombs (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)Τη στιγμή που η Νέα ΝΔ είναι επικεντρωμένη σε θεωρίες συνωμοσίας είναι φανερό ότι αυτή η στάση απλά τη βολεύει.
Γιατί πληθαίνουν οι φήμες για το πολιτικό ποιόν των ανθρώπων που χτύπησαν τον Χατζηδάκη. Άνθρωποι που ούτε ακροαριστεροί ήταν, ούτε αναρχοαυτόνομοι.
Αντίθετα κατατάσσονται σε αυτό το υπόστρωμα της Δεξιάς που θεωρούν τον Φιλελευθερισμό, τον Βενιζελισμό και τον Μητσοτακισμό εχθρούς της «κοινωνίας».
Εννοείται της κοινωνίας των βολεμένων και διεφθαρμένων κεκτημένων! Που ζει εις βάρος του συνόλου και υπέρ του  .........

The million dollar homepage


Πατήστε στη φωτό για να επισκεφθείτε την «Milliondollarhomepage» 
 Θα μπορούσατε να είχατε αγοράσει pixel για να βάλετε και το δικό σας site. 1$ το πιξελάκι. Ατυχήσατε γιατί έχουν πουληθεί όλα και οι διαχειριστές έγιναν εκατομμυριούχοι. Την άλλη φορά!

Ανόητες ιδέες που έκαμαν τους εμπνευστές τους πολύ πλούσιους (1)

Θέλετε να πλουτίσετε γρήγορα; Θα πρέπει να επικεντρώσετε την σκέψη σας σε ένα  blockbuster προϊόν και να το δουλέψετε πάρα πολύ και με πάθος. Ένα λαμπερό φλας χρειάζεστε.
Έστω όμως ότι το φλας δεν έρχεται. Κάθεται κάπου στο υπερπέραν ή πάνω απ’ το κεφάλι σας και δεν το βλέπετε γιατί δεν είσαστε οραματιστές. Μην στενοχωριέστε…. Υπάρχει ακόμη ελπίδα.
Πάρτε για παράδειγμα μερικούς τυχερούς εφευρέτες που κατέληξαν μεγάλοι επιχειρηματίες. Χτύπησαν jackpot με ανόητες ιδέες που έχουν ακριβώς το ..................

Η Ελλάδα να πατήσει reset

Πολύ καλός ο Γραμματικάκης πριν λίγες μέρες στο πρωινό της ΝΕΤ.
Η Ελλάδα πρέπει να πατήσει το μαγικό κουμπί που λέγεται reset. Ποιό και πού είναι το κουμπί ας το αφήσουμε. Το reset μας ενδιαφέρει. 
Για να γυρίσει η χώρα στις αρχικές ρυθμίσεις. 
Ποιές είναι αυτές; Αξιοκρατία, διαφάνεια, λιγότερος κομματισμός.
Respect στον δάσκαλο! Χάσαμε τις αξίες. Υπήρχε μέτρο και αλληλεγγύη. Τώρα δεν υπάρχουν.

Η κόρη της Αλέκας σπουδάζει στην …… Αμερική

Παλιό αλλά το υπενθυμίζουμε ...
Σπουδές στην Αμερική κάνει η κόρη της Αλέκας. Με υποτροφία. Γιατί άραγε δεν επέλεξε την Κούβα, για να δουλέψει λίγο και στις φυτείες ζαχαροκάλαμου και καφέ; Τόσο άσπλαχνη είναι η Αλέκα; Στέλνει τους κνέδες στις φυτείες και την κόρη της για σπουδές στο Αμέρικα;

Νέα Δημοκρατία και Κωστής Χατζηδάκης

Ως γνωστόν την Τετάρτη 15.12., μέρα της μεγάλης διαδήλωσης κατά των αλλαγών στο εργασιακό καθεστώς, ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής, πρώην ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, αναγνωρίστηκε από λεβέντες διαδηλωτές στην οδό Πανεπιστημίου, πετροβολήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και, τελικά, διασώθηκε αιμόφυρτος.
Η Νέα Δημοκρατία, για το ζήτημα αυτό, έβγαλε την εξής ανακοίνωση (προθέτω μόνο την αρίθμηση στις παραγράφους):
«1. Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι ................

Ο αργός θάνατος του Τύπου

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ελληνικός Τύπος ζει μια από τις πιο κωμικοτραγικές στιγμές της ιστορίας του. 
Οι περισσότερες κυριακάτικες εφημερίδες κυκλοφορούν Παρασκευή, ενώ μια, η Ελευθεροτυπία, κυκλοφορεί κανονικά με τα φύλλα της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής. Στο κύκνειο άσμα της αξιοπιστίας του ελληνικού Τύπου συμμετέχουν όλες οι πλευρές του:
Μια συνδικαλιστική ένωση κλειστό κλαμπ, πολυδιασπασμένη και ανυπόληπτη την οποία διοικούν πρωτοπαλίκαρα των εκδοτών προσπαθεί να ..................

Οι σκέψεις για ενδεκάδα

Ο Βάσκος είναι πολύ πιθανό να ρίξει στην... μάχη τον φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος έχει πιάσει την ευκαιρία από τα... μαλλιά, δείχνοντας στον προπονητή του, ότι αξίζει να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Ο Μαροκινός θα βρεθεί στην δεξιά πτέρυγα και το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Άλμπερτ Ριέρα. 
Σε περίπτωση, που ο Ισπανός προτιμηθεί για την αριστερή πτέρυγα, τότε στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Κέβιν Μιραλάς.
Αν όμως, ο ο 46χρονος θελήσει να αφήσει στον πάγκο τον ............

Τι λένε οι Οξυρρύγχειοι Πάπυροι για τους Έλληνες;;;;;;;


The three most famous inhabitants of Tartarus, the ancient Greek equivalent of Hell, circa 1500 BC. From left to right, Sisyphus endlessly shoulders his rock, Ixion is bound to a wheel for eternity, and Tantalus is forever unable to slake his thirst. Engraved for Bell's New Pantheon by Grignion. (Photo by Hulton Archive/Getty Images)Ο αείμνηστος σύγχρονος φιλόσοφος και πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας μετά τη Μεταπολίτευση Κωνσταντίνος Τσάτσος πριν από κάποιες δεκαετίες έδωσε στη δημοσιότητα μετάφραση αποσπασμάτων από επιστολές του Ρωμαίου συγκλητικού Μενένιου Απιου προς τον φίλο του Ατίλιο Νάβιο, ο οποίος επρόκειτο να τον διαδεχθεί στη διακυβέρνηση της Αχαΐας.
Σ΄ αυτές τον συμβουλεύει για το πώς μπορεί να χειριστεί τους Ελληνες αξιοποιώντας κυρίως τα ελαττώματά τους.
Οι πάπυροι αυτοί με την αλληλογραφία των εν λόγω ρωμαίων αξιωματούχων βρέθηκαν στην τοποθεσία Οξύρρυγχος της Αιγύπτου, εξ ου και ονομάστηκαν Οξυρρύγχειοι Πάπυροι.
Καθώς αποσύρομαι για τις ετήσιες διακοπές μου και συνεπώς από τις επάλξεις του σχολιασμού και της ..............

Τι σχέση έχει ο "Άγιος Βασίλης" με το σκάνδαλο Siemens;

Όλοι μιλάνε γι’ αυτόν και τα δώρα που μοιράζει, αλλά κανείς δεν τον έχει δει ποτέ!
Έτσι και στο σκάνδαλο.
Όλοι λένε λένε αλλά κανένας δεν ξέρει ποιός τα πήρε!...!

Τι πρέπει να κάνουμε;

undefined
Οι αιτίες που μας έφεραν ως εδώ και κυρίως «τι πρέπει να κάνουμε;» είναι το αντικείμενο έρευνας της Κρυσταλίας Πατούλη -ερωτήματα στα οποία δίνουν τη δική τους απάντηση γνωστές προσωπικότητες της τέχνης και των γραμμάτων.
...........................



Νέος Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, ο βουλευτής Ευρυτανίας, Ηλίας Καρανίκας

Με τον προγραμματισμό έργου ασχολήθηκε στη χθεσινή συνεδρίασή της η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων, υπό την προεδρεία του νέου Προέδρου της, βουλευτή Ευρυτανίας, Ηλία Καρανίκα.
Ο κ. Καρανίκας γεννήθηκε στο χωριό Χρύσω Ευρυτανίας το 1946. Είναι Χειρουργός –Ορθοπεδικός, διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ». 
Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπήρξε υπότροφος του ................

Καλέ στην ουρά περίμενε ο Σαμαράς για να ταξιδέψει! Ουάου απλός πολίτης!

Στην ουρά του ο Αντώνης για να πάει στας Βρυξέλλας. Έτσι του είπανε ο κόκκινος Πάνος και ο Χρύσανθος. Χαμηλό προφίλ. Ξανθόπουλος. Θα μπορούσε να ρίξει και κανά τραγούδι της ξενιτιάς, του Στελάρα! Χωρίς μουσική επένδυση δεν περνά εύκολα το μήνυμα. Δραματοποιεί το στόρυ.Θα ταίριαζε και το «Σώπα που νάναι θα σημαίνουν οι καμπάνες». Μια και ο Μίκης κάνει κόμμα που θα συνεργαστεί με τον Ηγέτη Σαμαρά κατά της ξενοκρατίας και της υποδούλωσης! Διαρκής Επανάσταση και δεξιός Τρότσκι ένα πράμα!
Άραγε στην Βρυξελλία πήρε σβάρνα τα κιόσκια και τα σαντουιτσάδικα για να μην ..................

Οι οικολόγοι πράσινοι για την επίθεση στον Κ. Χατζηδάκη .....

...... ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ATHENS, GREECE - DECEMBER 15: Police run from a fire bomb during clashs with austerity protesters December 15, 2010 in Athens, Greece. Violence erupted after approximately 20, 000 protestors marched to parliament during a 24-hour general strike over labor reforms. Protestors reportedly clashed with riot police throughout Athens, buring cars and throwing gasoline bombs (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)ATHENS, GREECE - DECEMBER 15: A car sits burned during clashes betwen riot police and protestors December 15, 2010 in Athens, Greece. Violence erupted after approximately 20, 000 protestors marched to parliament during a 24-hour general strike over labor reforms. Protestors reportedly clashed with riot police throughout Athens, buring cars and throwing gasoline bombs. (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)

Οι Οικολόγοι Πράσινοι πιστεύουμε στη μη βία, συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των πολιτών και απορρίπτουμε συνολικά τη βία από όπου κι αν προέρχεται.
Η προχθεσινή έκρηξη βίας στους δρόμους της Αθήνας και σε άλλων πόλεων, είναι επακόλουθο της συσσωρευμένης οργής των πολιτών αλλά και της χρεοκοπίας του πολιτικού συστήματος. Η ατιμωρησία όσων πολιτικών έχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες, καταλήγει να  ........

Αποκάλυψη! Η Ντόρα είναι τούρκα και τσιφτετελετζού! Σοκ στους φτιαγμένους σαμαράδες!

Ευτυχώς το πήραν είδηση οι παρέες του Σαμαρά, ο Χατζηπετρής, η θεία Όλγα και η Στοά της Βοστόνης, όπου υπάρχουν πολλοί Σαμαράδες!
Περιοδικούλες και περιοδικούλια μου, σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό που τόχω κρυμμένο στης ψυχής τα βάθη. Κουράστηκα να το διασταυρώσω αλλά τελικά το ξετρύπωσα το τρυπωμένο. Το κάρφωσα βέβαια στον τίτλο αλλά θα σας το αναλύσω λίγο παραπάνω. Απόξω τουρκόφιλη κι’ από μέσα σκέτη τούρκα, τσιφτετλετζού, χανούμ. Τουρκοψύχα σαν τους Πατριάρχες ένα πράμα. Το Βαρθολομιό ντε. Σκέτος τουρκόψυχος και η αφεντομουτσουνάρα του. Έχω πολλά για τη γούνα του ραμμένα αλλά θα σας τα πω ένα χεράκι άλλη φορά. Μέχρι και ο καντηλανάφτης στον Αϊ Γιώργη, Τούρκος είναι!
Ξεπαρεού ρε Ντόρα και συ και τα τουρκόκρητά σου. Στρι! Ξέρετε βέβαια, ότι όλοι οι Κρητικοί τρέχουν πίσω από φούστες και είναι λιγάκι ή πολλάκι τουρκόσποροι.
Η Ντορούλα Μητσοτάκη-Κούβελου-Μπακογιάννη είναι κάτι παραπάνω. Τουρκοσπόρα φουλ και με πτυχίο ανωτάτης τουρκοφιλικής. Παρέα του Βαρθολομιού, τί θάτανε; Το λένε όλα τα τσουράπια και προπάντων οι τσουράπες του Αντώνη! Ευτυχώς που υπάρχουν κι’ αυτοί και λένε δυο κουβέντες σε .........................

Ένα μάθημα ζωής στην Βέροια

Ένα μάθημα ζωής ήταν η παρουσίαση της νέας μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παλμός» που έχει ως στόχο να βοηθήσει ουσιαστικά όλους τους καρκινοπαθείς με την ψυχαγωγία, την επικοινωνία και την ενημέρωση, το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Βέροιας. Την παρουσίαση πραγματοποίησε, ο άνθρωπος που είχε την πρωτοβουλία (μαζί με την γυναίκα του Αντζελίνα), Μανώλης Φιλιππίδης και η ....................

Φωτογράφοι που θα έκαναν τα πάντα για μια λήψη

Μερικοί φωτογράφοι θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να πάρουν μια καλή λήψη. Κι όταν λέμε τα πάντα, το εννοούμε!

Συλλήψεις στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη

ITAR-TASS: MOSCOW, RUSSIA. DECEMBER 8, 2010. Aslan Cherkesov, a native of the Russian North Caucasus republic of Kabardino-Balkaria, seen behind bars in a courtroom. He is accused of killing FC Spartak Moscow fan Yegor (Egor) Sviridov. He shot Sviridov 4 times with a less-lethal gun. Sviridov died on the spot. (Photo ITAR-TASS/ Vladimir Astapkovich) Photo via NewscomΜετά την δολοφονία του ρώσου φιλάθλου και οπαδού της ομάδας Σπάρτακ της Μόσχας Γεγκόρ Σβίριντοφ, η οποία οφείλεται σε σύγκρουση με την ομάδα των Β. Καυκάσιων, η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη με βίαια επεισόδια. 
Χθες, αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν πάνω από 800 άτομα τα οποία είχαν συγκεντρωθεί σε κεντρικό σταθμό της Μόσχας φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα. 
Ταραχές προκλήθηκαν και στην Αγία Πετρούπολη που εκδηλώθηκαν με επιθέσεις κατά εθνικών μειονοτήτων. 
Ρώσοι αναλυτές καθώς και κοινωνικοί ερευνητές είχαν .......................

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφάσισε παράταση της θητείας της UNFICYP

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφάσισε με ψήφισμά του την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης του Οργανισμού στην Κύπρο (UNFICYP) για άλλους έξη μήνες, μέχρι τις 15 Ιουνίου 2011. 
Παράλληλα, καλεί τους δύο ηγέτες στο νησί να επεξεργαστούν πρακτικά σχέδια για να ξεπεραστούν τα εναπομείναντα σημεία διαφωνιών, ενόψει της συνάντησης που θα έχουν με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Μπαν Κι Μουν τον Ιανουάριο του 2011. 
Το Συμβούλιο επαναβεβαιώνει όλα τα σχετικά με .................

Ο Γιούνκερ δεν βλέπει κανένα λόγο να τιμωρηθεί η Ιταλία από τις αγορές

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δεν βλέπει το λόγο για τον οποίο η Ιταλία «πρέπει να τιμωρηθεί από τις αγορές» ενώ η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι απέφυγε την πτώση και πέρασε ένα αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας, ύψους 25 δις. σύμφωνα με την «Corriere Della Sera». 
«Από μια πολιτική και οικονομική άποψη, δεν ..............

Μας δουλεύουν κανονικά!

"Διέσωσε την αξιοπρέπεια(!) της παράταξής του ο Αντώνη Σαμαράς... σε αντίθεση με ορισμένους γελοίους που υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω από τα επεισόδια"... λέει.

Χμ... Ποιοι είναι άραγε οι ορισμένοι γελοίοι;

Εκτός κι αν η παράταξη που "διέσωσε" ο Αντώνης... είναι η "Πολιτική Άνοιξη", φίλε μου...

Η Ευρώπη ζητά από την Τουρκία εκδημοκρατισμό και ελευθερίες .....

Οι 27 υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο κείμενο των αποφάσεων τους για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας (14/12) χαρακτηρίζουν τις πρόσφατες συνταγματικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα ως ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, τονίζοντας ότι η εφαρμογή τους σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αρχές θα είναι αποφασιστικής σημασίας. 
Υπογραμμίζουν ότι οι συνταγματικές μεταρρυθμίσεις στο μέλλον θα πρέπει να γίνουν με την ευρύτερη δυνατή διαβούλευση και με την συμμετοχή όλων των πολιτικών κομμάτων και την κοινωνία γενικότερα σε ένα πνεύμα διαλόγου και συμβιβασμού. 
Επίσης, τονίζουν την ανάγκη βελτίωσης της στους τομείς των ..............

Ξεκίνησε στην Τουρκία η "ιστορική" δίκη των 196 Τούρκων αξιωματικών

Οι στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν ποινές 15 έως 20 χρόνια φυλάκισης.
Άρχισε χθες η "ιστορική", όπως χαρακτηρίζεται, δίκη των 196 τούρκων αξιωματικών. Σε αυτούς περιλαμβάνονται πρώην αρχηγοί της Αεροπορίας, καθώς και δεκάδες στρατηγοί και ναύαρχοι που κατηγορούνται για συμμετοχή σε συνωμοτικό σχέδιο ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης, το 2003.
Η δίκη διεξάγεται σε ειδικό δικαστήριο στην πόλη Σιλιβρί έξω από την Κωνσταντινούπολη και .............

Γενναία η αντίδραση του Κωστή Χατζηδάκη

Η χθεσινή δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη:
«Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες. Ωστόσο, όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία. 
Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση. 
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους μου .................

Πολύ καλύτερα στην υγεία του ο Μανόλης Κονταρός

Χρειάζεται πάντως μια μακρά περίοδο πλήρους αποκατάστασης. Γεγονός είναι ότι οι γιατροί είναι ενθουσιασμένοι και έκπληκτοι με την πορεία του. Ο ίδιος μάλιστα είναι ευδιάθετος και επικοινωνεί πλήρως με τους φίλους και συγγενείς του. Παρά τα πολλαπλά τραύματα και τις δύο επώδυνες εγχειρήσεις που υπεβλήθη.
Οι ευχές μας για πλήρη και γρήγορη ανάρρωση είναι φυσικά αυτονόητες.

Από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες

LISBON, PORTUGAL - NOVEMBER 19: (FromLTopRow) Italy's President of the Council Silvio Berlusconi, Latvia's President Valdis Zatlers, Lithuania's President Dalia Grybauskaite, Luxembourg's Prime Minister Jean-Claude Juncker, Netherland's Prime Minister Mark Rutte, Norway's Prime Minister Jens Stoltenberg, Poland's President Bronislaw Komorowski, Romania's President Traian Basescu, Slovakia's President Ivan Gasparovic, Slovenia's President Danilo Turk and EU Council President Herman Von Rompuy, (MiddleRow) Canada's Prime Minister Stephen Joseph Harper, Croatia's President Ivo Josipovic, Czech Republic's President Vaclav Klaus, Denmark's Prime Minister Lars Lokke Rasmussen, Estonia's President Toomas Hendrik Ilves , France's President Nicolas Sarkozy, Germany's Chancellor Angela Merkel, Greece's Prime Minister and Foreign Minister George A. Papandreou, Hungary's President Pal Schmitt and Iceland's Prime Minister Johanna Sigurdardottir, (FrontRow) Bulgaria's President Georgi Parvanov, Belgium's Prime Minister Yves Leterme, Albania's President Bamir Topi, Portugal's President Anibal Antonio Cavaco Silva, NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen, US President Barack Obama, United Kingdom's Prime Minister David Cameron, Turkey's President Abdullah Gul and Spain's President of the Government Jose Luis Rodriguez Zapatero pose during the official family photo of the NATO Summit 2010 at Feira Internacional de Lisboa (FIL) on November 19, 2010 in Lisbon, Portugal. The two day summit will address issues including a new strategic concept for NATO. Britain and the US will also seek an agreement to hand over responsibility for security in Afghanistan to local forces over the next four years. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Αλλάζει η Συνθήκη της Λισσαβώνας
Οι ηγέτες των χωρών της ΕΕ συμφώνησαν να τροποποιηθεί η Συνθήκη της Λισσαβώνας, ώστε να καταστεί δυνατή η δημιουργία μόνιμου ταμείου βοήθειας για τις χώρες της ζώνης του ευρώ.

Η Ιστορική Συνάντηση ή άλλως το Ιστορικό "ΝΑΙ"

Καλημέρα πατριώτες

Τα μάθατε τα νέα για την ιστορική συνάντηση;; Ο Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α' ή Ζιγδαντώνης (όπως έχει τελευταία επικρατήσει μετά τον εκλογικό μας θρίαμβο), και το ιερατείο της Νέας ΠολΑν δέχθηκαν στην Ρηγίλλης τον μισητό Ντομινίκ Στρος Καν (μα όνομα είναι αυτό που βρήκε ο άνθρωπος για να μας παιδεύει περισσότερο) στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή.

Και πράγματι όπως είχα προβλέψει σε προηγούμενη ανάλυση, ο Πρόεδρος του ΔΝΤ, ζήτησε από τον Ηγέτη μας (τον σταυρό σας και υπόκλιση αμέσως) την μυστική φόρμουλα για την εξαφάνιση του ελλείμματος σε 12 - 18 μήνες!

Μάρτυρες της ιστορικής συνάντησης ήταν ο Α' Αντιπρόεδρος του κόμματος μας και μόνιμος κάτοικος Βρυξελλών (όπως λέμε λαχανάκια Βρυξελλών που άρεσαν και στην κυρία Φρόσω, το θυμάστε;;) και το οικονομικό επιτελείο του ...............