Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αποκάλυψη! Η Ντόρα είναι τούρκα και τσιφτετελετζού! Σοκ στους φτιαγμένους σαμαράδες!

Ευτυχώς το πήραν είδηση οι παρέες του Σαμαρά, ο Χατζηπετρής, η θεία Όλγα και η Στοά της Βοστόνης, όπου υπάρχουν πολλοί Σαμαράδες!
Περιοδικούλες και περιοδικούλια μου, σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό που τόχω κρυμμένο στης ψυχής τα βάθη. Κουράστηκα να το διασταυρώσω αλλά τελικά το ξετρύπωσα το τρυπωμένο. Το κάρφωσα βέβαια στον τίτλο αλλά θα σας το αναλύσω λίγο παραπάνω. Απόξω τουρκόφιλη κι’ από μέσα σκέτη τούρκα, τσιφτετλετζού, χανούμ. Τουρκοψύχα σαν τους Πατριάρχες ένα πράμα. Το Βαρθολομιό ντε. Σκέτος τουρκόψυχος και η αφεντομουτσουνάρα του. Έχω πολλά για τη γούνα του ραμμένα αλλά θα σας τα πω ένα χεράκι άλλη φορά. Μέχρι και ο καντηλανάφτης στον Αϊ Γιώργη, Τούρκος είναι!
Ξεπαρεού ρε Ντόρα και συ και τα τουρκόκρητά σου. Στρι! Ξέρετε βέβαια, ότι όλοι οι Κρητικοί τρέχουν πίσω από φούστες και είναι λιγάκι ή πολλάκι τουρκόσποροι.
Η Ντορούλα Μητσοτάκη-Κούβελου-Μπακογιάννη είναι κάτι παραπάνω. Τουρκοσπόρα φουλ και με πτυχίο ανωτάτης τουρκοφιλικής. Παρέα του Βαρθολομιού, τί θάτανε; Το λένε όλα τα τσουράπια και προπάντων οι τσουράπες του Αντώνη! Ευτυχώς που υπάρχουν κι’ αυτοί και λένε δυο κουβέντες σε .........................
...................
όλους εμάς, τα σκέτα μπαούλα! Κάτι θα ξέρουν, αλλά δε σκαμπάζουν από σημαντικές λεπτομέρειες και το ταμ τιριρίμ. Τόσους αιώνες έκατσαν οι Τούρκοι στην Τουρκοκρήτη, όλο και κάτι θα έκαναν.
Ήταν και ψιλιές οι προγόνες της Ντορούλας. Καμωματούδες. Όλοι τις ρέγονταν. Μέχρι κι’ ο Μωάμεθ τις λιγουρεύονταν! Το λέει το Κοράνι. Άσε τους πολυχρονεμένους αγάδες της Κρήτης. Αλήθεια δεν προσέξατε ότι στη σύνοδο αυτή που πήγε στην Τούρκα είπε ότι το 1453 και το 1821 οι Έλληνες βρίσκονταν σε ένοπλη σύγκρουση με τους Τούρκους; Καλέ πού ξέρει αυτή από Έλληνες; Κατάγεται από ελληνικό σόι; Τουρκοεβραίοι είναι όλα της τα πρόγονα και τα παιδόγκονα και ν’ αφήσει τα μουσουτού.
Άκου πήραν τα όπλα. Καλέ ποιά όπλα; Είχαν όπλα οι Έλληνες το 21; Κάτι κονσερβοκούτια και μπλακεντέκερ made in Germany, τους βρίσκονταν. Τα οποία βέβαια είχαν κλέψει απ’ τους Κουτόφραγκους. Εξαιτίας ενός τρελοεφευρέτη που μετέτρεψε μια βοϊδάμαξα τουτού σε γκαζοζέν χρονομηχανή. Back to the future, νούμερο μηδέν, η ελληνική έκδοση. Ταξίδεψαν στο μέλλον και κλέψανε τη Μέρκελ. Από τότε κλέβανε τα Γερμανά οι τσολιάδες μας!
Τα όπλα ήταν αν σου κάτσει. Λαχείο! Οι δε κρεμανταλάδες Μητσοτάκηδες έσκαβαν να βρουν αρχαία στη Χερσόνησο! Η προγιαγιά Μητσοτάκαινα έκανε πως κλάδευε τ’ αμπέλια και οι υπόλοιποι σκάβαν, πίσω από τις γαϊδάρες για ξεκάρφωμα. Αραλίκι τα κοπρόσκυλα αντί να πιάσουνε τα όπλα. Έστω τα κονσερβοκούτια. Από τότε είχανε το χούι. Αλήθεια. Είδατε ποτέ σας κανένα προγονό, άντε καμιά προγόνισσα της Ντόρας να παίρνουν τα όπλα; Άδικα θα ψάξετε. Δε θα βρείτε. Κι’ αν βρείτε καμιά φωτογραφία, είναι γιαλαντζί. Καμουφλάζ ήτανε και μοντάζ. Από τότε τα ξέρανε οι Μητσοτάκηδες. Και μπλέξανε με μονταζιέρες τον καημένο τον αγωνιστή της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, το Λαλιώτη. Τον ξακουστό απόγονο της γενιάς του Πολυτεχνείου του 1821. Το δικό του σόι από τότε εκπαιδεύονταν στην Επανάσταση και την Αντίσταση. Αυτή ήτανε η δουλειά τους. Κατ’ επάγγελμαν πολυτεχνιώτες.
Μία είναι η λύση. Κάντε όλοι πέρα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Για να σωθεί ο τόπος απ’ τους τουρκόσπορους μητσοτακοκούβελους πρέπει να ηγηθεί της Νέας Επανάστασης του Αυτονόητου ο Μουσιές Ηγέτης Αντώνης Σαμαράς, οι ξεβιδωμένοι αυτοκόλλητοί του και κάτι σταφιδιασμένοι γερομπισμπίκηδες με παπιγιόν. Όλα τα λούπινα μαζί. Τίγκα στην εθνική μαστούρα! Ο Αντώνης είναι αρρώστια! Ο Άνθρωπος που θα κάμει ταρατατζούμ εθνεγερσία και είναι born to be wild φονιάς, geek raider και γεννημένος εκπορθητής. Πω ρε μπαφίλα! Σπιντάτη αναμπουμπούλα!
Έτσι και σουλατσάρει αυτός στην τούρκα, δεν θα στρίψει αλλά γαλλικά, η Ντόρα ένα πράμα. Θα βάλει περικεφαλαία αλογοουρά, θα ξεκινήσει επιτόπου αντίσταση και θα γίνει του Κουτρούλη η Επανάσταση . Καλομελέτα κι’ έρχεται!
Του κάνει σεμινάρια ο Λαλιώτης ο Καψοκαλύβας. Κολλητοί απ’ την εποχή της ερήμου και του ….. κοιτάζω ντάγκλα το ταβάνι. Από τότε εκπαιδεύεται η Ρίτα, ο Αντώνης στα φούμαρα! Και δε θα ξηγηθεί με ένοπλες συγκρούσεις, πράσινα χαβιάρια και άλλες παραμύθες. Θα βγάλει όλους τους τουρκο-ναργιλέδες off και θα τρέξει πάραυτα, παρέα με τη μουρλοκατερίνα και θα πάρει την Πόλη, θ’ απελευθερώσει την Αγιά Σοφιά και θα της ρίξει και τρία ευχέλαια για νάχει να λέει στον ιππικό Φαήλο του και το Λελέ το Χρύσανθο…..
Στο επόμενο επεισόδιο θα τραντάξουν μαχαλάδες. Γιαχαραντάν τσουτσέκια δεκανίκια. Τέρμα οι πάπιες και τα δίφραγκα. Θα σας πούμε το φλιτζάνι και τις ρίζες της Ντόρας που είναι εβραιότουρκες. Όλα τα κακά στη συσκευασία του ενός. Αλήθεια ξέρετε τι θα πει Βενιζέλος; Τίποτα δε θα πει. Δεν υπάρχει στα ελληνικά.
Και όσο γι’ αυτούς που λένε ότι είναι λέξη βυζαντινή, εμείς τους υπενθυμίζουμε ότι ο προπάππους του Βενιζέλου άνοιξε την κερκόπορτα και παρέδωσε την Πόλη στους Τούρκους για γδικιωμό. Επειδή οι Βυζαντινοί ξεπούλησαν την Κρήτη στη Βενετιά. Για μερικά βελόνια και κάτι μπακατέλες! Τόσο φτηνά την είχαν. Έφαγαν φλασμπάκ. Κάηκε το κεφάλι τους. Νάπαιρναν κανά οικόπεδο στη Σελήνη ή κανά χαρέμι, πιο καλά θάτανε. Είναι επιβεβαιωμένο ότι η απογόνα του θέλει να συνεχίσει το έργο του και να φτιάξει τζαμί στη Γαύδο και συνάμα να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας και τα πανωπρούκια στους νεοθωμανούς ερντογάνηδες.
Αδέρφια μου αντώνηδες, ξεσηκωθείτε. Ήρθε η ώρα να στείλουμε τα ντοράκια και το σόι τους στο μοναστήρι. Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι. Ήρθε η ώρα για ένοπλη σύγκρουση μπας και καταλάβουν τα τουρκόκρητα τί θα πει ένοπλος αγώνας, τσόντα κουκουνάρα και κόλπο ντι φάβα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :