Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η Ιστορική Συνάντηση ή άλλως το Ιστορικό "ΝΑΙ"

Καλημέρα πατριώτες

Τα μάθατε τα νέα για την ιστορική συνάντηση;; Ο Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α' ή Ζιγδαντώνης (όπως έχει τελευταία επικρατήσει μετά τον εκλογικό μας θρίαμβο), και το ιερατείο της Νέας ΠολΑν δέχθηκαν στην Ρηγίλλης τον μισητό Ντομινίκ Στρος Καν (μα όνομα είναι αυτό που βρήκε ο άνθρωπος για να μας παιδεύει περισσότερο) στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή.

Και πράγματι όπως είχα προβλέψει σε προηγούμενη ανάλυση, ο Πρόεδρος του ΔΝΤ, ζήτησε από τον Ηγέτη μας (τον σταυρό σας και υπόκλιση αμέσως) την μυστική φόρμουλα για την εξαφάνιση του ελλείμματος σε 12 - 18 μήνες!

Μάρτυρες της ιστορικής συνάντησης ήταν ο Α' Αντιπρόεδρος του κόμματος μας και μόνιμος κάτοικος Βρυξελλών (όπως λέμε λαχανάκια Βρυξελλών που άρεσαν και στην κυρία Φρόσω, το θυμάστε;;) και το οικονομικό επιτελείο του ...............
......................
Ηγέτη μας, που θα το ζήλευε και ο Μπάρακ Ομπάμα αποτελούμενο από τους διεθνώς αναγνωρισμένους οικονομικούς επιστήμονες Χρ. Σταϊκούρα και Νότη Μιταράκη καθώς και οι υποψήφιοι για Νόμπελ Οικονομίας κ.κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και Ι. Μουρμούρας, ο εκπρόσωπος του κόμματος με την φυσική "κομοδινί" κόμμωση κόκκινος Πάνος και ο πάντα βλοσυρός και πάντα σκεπτόμενος και συσκεπτόμενος (τις περισσότερες φορές με τον εαυτό του), Δ/ντής του Γραφείου του Ηγέτη μας, καθηγητής κος Αρβανιτόπουλος.

Πρώτος μίλησε ο μισητός Ντομινίκ και τι είπε το αχώνευτο κάθαρμα (έτσι άλλωστε τον αποκάλεσε η νέα εφημερίδα του κόμματος του Ηγέτη μας που χρηματοδοτείται προσωπικά από τον ίδιο τον Αντώνιο τον Α'). "Η Ελλάδα" είπε ο άσχετος Πρόεδρος του ΔΝΤ "ήταν στο χείλος του γκρεμού και εμείς την σώσαμε με το μνημόνιο". Άκου τι τόλμησε και είπε ο θρασύς Νεοφιλελεύθερος Ντομινίκ στον Ηγέτη μας!!!! Έτσι κατάμουτρα, χωρίς να φοβηθεί ούτε καν τον θηριώδη Φαϊλο που τον κοιτούσε από την πόρτα με αυστηρό βλέμμα!!! Και συνέχισε απευθυνόμενος στον Ηγέτη μας (τον σταυρό σας, ρε) "μήπως αληθεύει το γεγονός ότι εσείς έχετε την μαγική φόρμουλα εξάλειψης του ελλείμματος ταχύτερα;"

Και εκεί ακριβώς ήταν που καταγράφηκε η πιο ιστορική στιγμή της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας μετά το "ΟΧΙ" του Μεταξά!!!

Ο Ηγέτης μας ανέκραξε "ΝΑΙ" και έδωσε ένα αντίγραφο του οικονομικού προγράμματος της Νέας ΠολΑν για να το διαβάσει ο μισητός Ντομινίκ στο αεροπλάνο στο δρόμο της επιστροφής του στην Ουασιγκτώνα!!!

Ο Στρος Κάν, ο μισητός βρικόλακας του ΔΝΤ που ζει ως νέος Τζεκινς Χαν με το αίμα των αδύναμων θνητών, έμεινε εμβρόντητος.!!! Δεν είπε κουβέντα όπως και ο Ιταλός πρέσβης που επέδωσε το τελεσίγραφο του Μουσολίνι στον τότε Ηγέτη Μεταξά!!! Άλλαξε τέσσερα χρώματα, κατάπιε την γλώσσα του, ήπιε τρεις γουλιές νερό, τα χέρια του άρχισαν να τρέμουν, τα μάτια του βούρκωσαν, η γραβάτα του ξελύθηκε και η φωνή του δεν βγήκε καν από το στόμα του!!! Είναι δυνατόν ολόκληρο ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Τράπεζα να μην σκέφθηκαν αυτήν την μαγική φόρμουλα ή τουλάχιστον να συμβουλευθούν τον Ηγέτη μας πριν προχωρήσουν και χαρατσώσουν τον ελληνικό λαό;;;;; Άφωνος, άφησε τον Ηγέτη μας ο θρασύς βρικόλακας, ο δε Αντώνιος ο Α' δεχόταν κτυπήματα στην πλάτη από τον άλλο βρικόλακα των Βρυξελλών, (συγνώμη κόλακα ήθελα να πω) και συγχαρητήρια για την σθεναρή του στάση, από όλους τους παρευρισκόμενους στην ιστορική συνάντηση.

Πατριώτες
το μόνο που δεν ξέρω είναι αν το κείμενο ήταν μεταφρασμένο γαλλικά για να το διαβάσει ο μισητός Ντομινίκ αλλά αυτό δεν έχει τελικά σημασία αφού όλοι θεωρούν ότι όποιος το έχει διαβάσει με προσοχή καταλαβαίνει λιγότερα από εκείνον που το δεν το έχει διαβάσει καθόλου!!!!

Και σε τελευταία ανάλυση, ας μάθει ελληνικά ο βρικόλακας ώστε να μπορέσει να μπει πραγματικά βαθιά στο νόημα της μαγικής φόρμουλας! Όχι θα του κάνουμε και την χάρη να του δώσουμε τροφή μασημένη!!!

Αυτά πατριώτες για να νοιώσετε εθνικά υπερήφανοι με τον τρόπο που ο Ηγέτης μας (υπόκλιση αμέσως τώρα), κατατρόπωσε τον αιμοδιψή Ντομινίκ και να αντιληφθείτε πως θα κυβερνήσουμε αυτή την έρμη χώρα όταν έρθουμε (βάλε θεούλη μου το χεράκι σου) στην εξουσία και θα την ελευθερώσουμε από την υποδούλωση που της επέβαλαν το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγα που το στηρίζουν !!!

Εμπρός για να σβήσουμε το έλλειμμα σε 12 μήνες!!! (Τα ρεκόρ Γκίνες και τα Νόμπελ μας περιμένουν)

Ζήτω η οικονομική παρέα του κόμματος μας!!!

Ζήτω το ιστορικό «ΝΑΙ»!!!

Ο Αναλυτής

ΥΓ Αυτά για να είμαστε εθνικά υπερήφανοι και τέρμα!! Μην περιμένετε υστερόγραφα που θα μείωναν την σημασία της νέας εθνικής αντίστασης!!! Σήμερα κλείσαμε πραγματικά εθνικά υπερήφανοι!!!

Ο Αναλυτής πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :