Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Πανέτοιμος ο Αρχηγός Αντώνης να κυβερνήσει το "ΕΘΝΟΣ"

Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να κάμει ο Αντώνης για σένα, αλλά τι μπορείς να κάμεις εσύ για τον Μέγα Αντώνη ….
Ναι. Εμπρός της Γης οι κολασμένοι Έλληνες. Ακούστε τον ήχο της αλήθειας. Γευτείτε την καθαρή Ελλάδα. Άσε κάτω το μουσακά ρε! Για τον Αντώνη σου μιλάω! Που μου την έπεσες στη χωριάτικη!
Αφουγκραστείτε το μέλλον. Έρχεται! Ο Αρχηγός Αντώνης είναι έτοιμος. Εσύ είσαι έτοιμος; Βγες έξω! Ξεκόλλησε από την πολυθρόνα! Εμπρός! Να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή. Ακούστε τη φωνή του Λαζαρίδη και του λαού. Πλησιάζει η ώρα του Εκλεκτού. Στο διάβα του καίγονται τα σπαρτά και οι εχθροί του αθάνατου Γένους των Ελλήνων. Πίσω Μόγγολα. Πίσω Εβραίοι. Πίσω Γερμαναράδες, προαιώνιοι εχθροί του «Έθνους» και του Μπόμπολα! Οι υπόλοιποι βάρβαροι και ημιβάρβαροι θα καείτε από την λάμψη του «Ενός». Του Μεσσία Αντώνη. Του Μεγάλου Αρχηγού. Του Εθνευεργέτη. Τίποτα δεν σταματά πλέον την αναγέννηση του αδικημένου και κυνηγημένου Γένους. Οι ουρανοί είναι δικοί μας και η Αμερική μαζί. Εμείς την ανακαλύψαμε και το κρύβουν τα Διεθνή Κέντρα που θέλουν να μας .....

"Απειλή η Ελλάδα για την Ευρωζώνη" σύμφωνα με το ΔΝΤ

"Ξέρετε στη ζωή, μας χαρακτηρίζουν πάντα, και οι φίλοι μας και οι εχθροί μας"

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης που έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" είναι τα εξής:

1. Η κυβέρνηση είναι παραζαλισμένη, ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση και τρώει χαστούκια από παντού. Οι πράξεις της και οι λάθος πολιτικές που έχει ακολουθήσει μας έχουν οδηγήσει στο ΔΝΤ.

2. Πάντα στη ζωή μας χαρακτηρίζουν και οι φίλοι μας και οι εχθροί μας…. Η ατάκα αφορούσε τον αλαζόνα και ανεκδιήγητο Μανώλη

3. Επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Τριανταφυλλόπουλο για την συνέντευξη αλλά και τις θέσεις που παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη με τον καταδικασμένο για τρομοκρατικές πράξεις κα φυλακισμένο Ξηρό.

4. «Κανείς δεν μπορεί να με διώξει από την παράταξη»

5. "O αγώνας κατά της τρομοκρατίας δεν έχει χρώμα", δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την ανακάλυψη της γιάφκας των τρομοκρατών του "Επαναστατικού Αγώνα"

Έρχεται το καλοκαίρι!

A youth jumps into the ocean from a breakwater in Havana April 21, 2010. REUTERS/Desmond Boylan (CUBA - Tags: SOCIETY ENVIRONMENT) 
Βουτιά από τον κυματοθραύστη της Αβάνας
REUTERS/Desmond Boylan (CUBA - Tags: SOCIETY ENVIRONMENT)

Ο Πούτιν κήρυξε την λήξη της ύφεσης στη ρωσική οικονομία

PM Putin's Speech At State Duma's Session - Moscow

Το τέλος της ύφεσης της ρωσικής οικονομίας ανακοίνωσε χθες, από το βήμα της Δούμας, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν.
Στη διάρκεια του ετήσιου απολογισμού της κυβέρνησής του για το 2009 ενώπιον των βουλευτών, με κύριο θέμα την οικονομία, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας με εμφανή ικανοποίηση σήμανε το τέλος της ύφεσης, συμπληρώνοντας πως η ευτυχής αυτή εξέλιξη δεν σημαίνει πως τερματίστηκε και η κρίση.

Απαντώντας στα ερωτήματα που είχαν καταθέσει τα κόμματα του Κοινοβουλίου, ανακοίνωσε πως, από το περασμένο καλοκαίρι, η οικονομία παρουσιάζει ολοένα και περισσότερα σημάδια ανάκαμψης, με αποτέλεσμα η ύφεση να αποτελεί παρελθόν.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του οικονομικού επιτελείου, το 2010 το ΑΕΠ αναμένεται να αυξηθεί κατά 3,1%, σε αντίθεση με το 2009 που έκανε βουτιά κατά 7,9% εξαιτίας κυρίως των χαμηλών τιμών πετρελαίου και της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

/ / Καθημερινή / /

Σοκ με τις νέες δημοσκοπήσεις στην Βρετανία

Man drinks at a cafe as an election bus portraying Britain's Liberal Democrat leader Clegg is seen outside the party headquarters in central London

Σοκ έχουν προκαλέσει τρεις νέες δημοσκοπήσεις στη Βρετανία, οι οποίες, τοποθετούν τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες στη δεύτερη θέση μετά τους Συντηρητικούς, εκτοπίζοντας τους κυβερνώντες Εργατικούς στην τρίτη θέση.
Οι αιώνια τρίτοι της βρετανικής πολιτικής σκηνής, Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, φαίνεται ότι κατέκτησαν 10 ποσοστιαίες μονάδες μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, αφού ο ηγέτης τους Νικ Κλεγκ ανακηρύχθηκε από την κοινή γνώμη ο καλύτερος πολιτικός αρχηγός, μετά την τελευταία τηλεμαχία του με τους Γκόρντον Μπράουν και Ντέιβιντ Κάμερον.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ICM για την Guardian, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες έχουν κερδίσει δέκα μονάδες και βρίσκονται στο 30%, οι Τόρις είναι πρώτοι με 33% (αποδυναμωμένοι κατά 4 μονάδες) και οι Εργατικοί τρίτοι με 26%, έχοντας απολέσει πέντε μονάδες.
Στην Daily Express δείχνει ότι οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες αύξησαν τη δύναμή τους κατά 12 μονάδες ανεβαίνοντας στο 29%, την ώρα που οι Τόρις κατέβηκαν στο 32% (πέφτοντας κατά επτά μονάδες) και οι Εργατικοί στο 26%, χάνοντας έξι μονάδες.
Η YouGov, για την Sun, δίνει στους Συντηρητικούς 33%, στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες 31% και στους Εργατικούς 27%. Παρά το χαμηλό τους ποσοστό, οι Εργατικοί υπάρχει πιθανότητα να παραμείνουν το πρώτο κόμμα στη Βουλή, λόγω της ιδιαιτερότητας του εκλογικού συστήματος.

Βενιζέλος προς Πάγκαλο στο υπουργικό συμβούλιο

"Θόδωρε κάνεις πιο πέρα γιατί μου κρύβεις την Μπιρμπίλη;"

Παλιό αλλά καλό!
Συνέβη στο υπουργικό για τους ημιυπαίθριους...

Παρουσιάστηκε το νέο 100δόλαρο

U.S. Treasury Secretary Timothy Geithner (L), Federal Reserve Chairman Ben Bernanke (C), and U.S. Secret Service Deputy Director Keith Prewitt watch a video debuting the new design for the US$100 note at the Department of the Treasury in Washington, April 21, 2010. A newly designed $100 note contains advanced security features to combat counterfeiters, but older $100 notes will remain in circulation after the new currency is released in February 2011, top U.S. Treasury and Federal Reserve officials said on Wednesday. REUTERS/Jim Young (UNITED STATES - Tags: POLITICS BUSINESS)

Με νέο design το 100δόλαρο. Με περισσότερες δικλείδες ασφαλείας. Το παλιό 100δόλαρο θα παραμείνει στην κυκλοφορία μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011, οπότε και θα δοθεί στην κυκλοφορία το νέο. Στην φωτογραφία από αριστερά, ο Timothy Geithner (Treasury Secretary), στο κέντρο ο Ben Bernanke (Federal Reserve Chairman) και ο Keith Prewitt (U.S. Secret Service Deputy Director) παρακολουθούν video που παρουσιάζει τις διαφορές του νέου 100δόλαρου.
REUTERS/Jim Young (UNITED STATES - Tags: POLITICS BUSINESS)

«Πυρά» Κολιούση κατά στελεχών της ΝΔ στην εξεταστική για το Βατοπέδι

O πρώην αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης τόνισε στην εξεταστική επιτροπή πως εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, για να μην παραβιαστεί το Σύνταγμα και ανέφερε πως από τα στοιχεία προέκυπταν ποινικές ευθύνες για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
«Η υπόθεση του Βατοπεδίου, έχει αλλάξει τη ζωή μου. Μετά από 25 και παραπάνω χρόνια στον εισαγγελικό κλάδο, οδηγήθηκα εξ ανάγκης στην παραίτηση, για να μην παραβιάσουμε το Σύνταγμα και τον ισχύοντα νόμο» ανέφερε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, ο πρώην αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης, ο οποίος επέλεξε την έξοδο από τον εισαγγελικό κλάδο, διακρίνοντας πρόθεση εκ μέρους του προϊσταμένου του Κυριάκου Καρούτσου, αλλά και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Σανιδά, να οδηγήσουν την υπόθεση σε ....

Mega τηλεθέαση έφερε η Ντόρα

Υπερκερδισμένοι οι Καμπουράκης και Οικονομέας με την τηλεθέαση που είχαν χθες με την συνέντευξη της Ντόρας.
Συνήθως έρχονται τρίτοι ή δεύτεροι. Μετά τον Παπαδάκη πάντως. Χθες με τη Ντόρα χτύπησαν πρωτιά. Έκαμαν ρεκόρ τηλεθέασης στην Αθήνα με 27,8% και πανελληνίως έπιασαν 21%.
Προφανώς όλες οι τηλεοράσεις της Ρηγίλλης είχαν συντονιστεί με τo Mega!...!

Των φημισμένων και των αφανών αντιδικτατορικών ηρώων!

Τεράστια καταστροφική διάβρωση στις παραλίες της Ινδονησίας


A boy walks on sandbags used to prevent coastal erosion at the Topejawa beach in Takalar districtΈνα αγόρι περπατά πάνω σε σάκους άμμου που χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν την παράκτια διάβρωση στην παραλία Topejawa Takalar στο Sulawesi της Ινδονησίας. Σύμφωνα με τις τοπικές περιβαλλοντικές υπηρεσίες η παράκτια διάβρωση έχει επηρεάσει αυτή τη στιγμή περίπου 75 χλμ (46 μίλια) της ακτής Topejawa. Η διάβρωση προκαλείται από τους κατεστραμμένους κοραλλιογενείς υφάλους. Οι ύφαλοι καταστρέφονται από τους «βομβαρδισμούς» των ψαράδων, στην προσπάθειά τους να πιάσουν γρήγορα μεγάλες ποσότητες ψαριών. Οι κοραλλιογενείς όμως ύφαλοι λειτουργούν ως φυσικοί κυματοθραύστες. Η καταστροφή τους έχει υποβοηθήσει στην τεράστια οικολογική καταστροφή της παράκτιας ζώνης.

REUTERS/Yusuf Ahmad (INDONESIA - Tags: SOCIETY ENVIRONMENT)

Ο ρινόκερος έπεσε στην παγίδα του ….. WWF

A Sumatran rhino is captured on a trap camera on Borneo island in Malaysia's state of Sabah

Στο Βόρνεο.
Το WWF «συνέλαβε» μία έγκυο ρινοκερίνα που υπολογίζεται ότι είναι είκοσι ετών. Η «σύλληψη» ήταν προγραμματισμένη και συνέβη στις 25 Φεβρουαρίου. Το WWF έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τη φωτογραφία. Το WWF-Malaysia πιστεύει ότι η πάλαι ποτέ πολυπληθής κοινότητα ρινόκερων στο Βόρνεο αριθμεί σήμερα λιγότερους από 30.


REUTERS/WWF-Malaysia - Borneo Species Programme/Handout (MALAYSIA - Tags: ANIMALS ENVIRONMENT IMAGES OF THE DAY) QUALITY FROM SOURCE. NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. MANDATORY CREDIT

Η σοδειά του ρυζιού στο Μπαγκλαντές

Workers thrash paddies to separate rice at a farm house in Dhaka

Αγρότες στην Dhaka χτυπάνε τα φυτά του ρυζιού για να πέσουν τα σπόρια και να συλλέξουν το ρύζι. Το Υπουργείο Τροφίμων του Μπαγκλαντές προβλέπει έκτακτες καταστάσεις τον επόμενο Χειμώνα και ζητά από τους αγρότες τουλάχιστον 1,1 εκατομμύρια τόνους ρυζιού για να αποθηκευτούν σε περίπτωση ανάγκης.

REUTERS/Andrew Biraj (BANGLADESH - Tags: AGRICULTURE BUSINESS SOCIETY)

Φιλελεύθερες σκέψεις ενός Οννεδίτη

Σήμερα βιώνουμε την έλλειψη δημοκρατίας. Αυτό που ήταν θεμελιώδες στις φιλελεύθερες δημοκρατίες, δηλαδή η ισορροπίες μεταξύ των εξουσιών, παρακμάζει πλέον με γρήγορος ρυθμούς. Μια από τις αιτίες της μεγάλης κρίσης και του κινδύνου για τις δημοκρατίες είναι σήμερα το μονοπώλιο που ασκούν στα δημόσια πράγματα οι μηχανισμοί τους οποίους συγκροτούν οι πολιτικοί στρατοί. Τα κόμματα, τα οποία σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία, αποτελούν μέρος της κρίσης.
Μια από τις αιτίες της μεγάλης κρίσης και του κινδύνου για τις δημοκρατίες είναι σήμερα το μονοπώλιο που ασκούν στα δημόσια πράγματα οι ....

Η σοβιετική τέχνη σε μεγάλη έκθεση στο Κίεβο

A visitor looks at a painting at an exhibition of works by Soviet sculptors and artists depicting Lenin in KievA visitor walks past a painting at an exhibition of works by Soviet sculptors and artists depicting Lenin in KievA visitor attends an exhibition of works by Soviet sculptors and artists depicting Lenin in KievVisitors attend an exhibition of works by Soviet sculptors and artists depicting Lenin in Kiev
Μεγάλη έκθεση στο Κίεβο με θέμα την σοβιετική τέχνη. Επί τη ευκαιρία των 140ών γενεθλίων του Λένιν, αύριο, στις 22 Απριλίου.
REUTERS/Gleb Garanich (UKRAINE - Tags: POLITICS SOCIETY)

Ο Γιώργος σκέπτεται την έκρηξη... της κοινωνίας

Στροφή στην πραγματική οικονομία πραγματοποιεί η κυβέρνηση, την ώρα που οι απεσταλμένοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπή, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ έχουν πάρει ήδη θέσεις γύρω από το τραπέζι του υπουργείου Οικονομικών για τις περιβόητες διαπραγματεύσεις που θα αποσαφηνίσουν τους όρους λειτουργίας του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, εφόσον αυτός ενεργοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του πρώτου 15ήμερου του Μαΐου αναμένονται στη Βουλή τα δύο νομοσχέδια του υπουργείου Οικονομίας, που αφορούν στον νέο επενδυτικό νόμο και το ΕΣΠΑ αντίστοιχα, ενώ στο κάδρο έχει μπει ήδη το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, με τα πρώτα νέα να έρχονται από το υπουργείο Υποδομών, οι καταργήσεις και συγχωνεύσεις επιμέρους φορέων, καθώς και οι αποκρατικοποιήσεις που θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα το βασικό θέμα της επόμενης άτυπης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Εκτιμώντας το Μέγαρο Μαξίμου ότι μόνη της η δημοσιονομική πολιτική είναι αδύνατο να αποδώσει, στρέφεται στην...

Έκαμαν τη βόλτα τους, τα λευκά τιγρόπουλα Rico και Kiko

White Tiger cub walks around during photocall at Serengeti Safari park in HodenhagenWhite Tiger cub hisses during photocall at Serengeti Safari park in Hodenhagen  White Tiger cub walks around during photocall at Serengeti Safari park in Hodenhagen
Τα μικρά λευκά τιγρόπουλα έκαμαν, σήμερα, τη βόλτα τους στο πάρκο-σαφάρι "Serengeti", που βρίσκεται στο βόρειο γερμανικό χωριό Hodenhagen. Ονομάζονται Rico και Kico και είναι περίπου 40 ημερών. Γεννήθηκαν στις 8 Μαρτίου στο πάρκο του Hodenhagen .
REUTERS/Christian Charisius (GERMANY - Tags: ENVIRONMENT ANIMALS IMAGES OF THE DAY)

Οργισμένες διαδηλώσεις στην Παλαιστίνη

Palestinian man shouts during a protest near Erez crossing between Israel and the northern Gaza Strip


Οργισμένες αντιδράσεις Παλαιστινίων στην Erez μεταξύ Ισραήλ και Βόρειας Λωρίδας της Γάζας για την επιδιωκόμενη από το Ισραήλ νομοθεσία σύμφωνα με την οποία θα αποβάλλεται από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη οποιοσδήποτε Παλαιστίνιος θεωρείται παράνομος ή απλά ύποπτος για οτιδήποτε.


REUTERS/Ismail Zaydah (GAZA - Tags: POLITICS CIVIL UNREST)

Ξεπέρασε τις 520 μονάδες το spread! - Σε πτώση το Χρηματιστήριο Αθηνών...

Το spread του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου διαπραγματεύεται στις 520 μονάδες.
Σε επίπεδο-ρεκόρ σκαρφάλωσαν σήμερα τα ασφάλιστρα έναντι του κινδύνου αθέτησης πληρωμών (CDS), με την αγορά να επικεντρώνει την προσοχή της στις διαβουλεύσεις που ξεκινούν με το ΔΝΤ και την ΕΕ σχετικά με το πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα που θα απαιτηθούν κυρίως για το 2011 και το 2012.
Οι αναλυτές λένε, σύμφωνα με το Reuters, ότι οι διακυμάνσεις στην αγορά των περιφερειακών κρατικών τίτλων (της ευρωζώνης)είναι πιθανόν να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια των 10ήμερων διαβουλεύσεων για τα μέτρα που πρέπει να λάβει η Ελλάδα μέχρι το 2012.
Το κόστος ασφάλισης των ελληνικών τίτλων διευρύνθηκε μέχρι τις 476 μονάδες βάσης (+13 μονάδες σε σχέση με την Τρίτη), στο υψηλότερο επίπεδο που έχουν καταγραφεί ποτέ, σύμφωνα με το CMA Datavision.
Αυτό σημαίνει ότι το κόστος ασφάλισης 10 εκατ. ευρώ έναντι αθέτησης πληρωμών κοστίζει πλέον 476.000 ευρώ, έναντι 463.000 ευρώ στο κλείσιμο της Νέας Υόρκης την Τρίτη.
Αρνητικά εξακολουθεί να κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Στις 15:46 ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις...

Η Ελλάδα αναζητά τα ίχνη του μεγάλου κερδοσκόπου που χτυπάει τα ομόλογα μέσω 4 αμερικανικών τραπεζών

Εδώ και εβδομάδες έχει παρατηρηθεί ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο.
Κάθε φορά που προκύπτει μια θετική είδηση κάθε φορά που η Ελλάδα προσπαθεί να ανακάμψει εμφανίζονται στα ομόλογα η τετράδα των αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών Citigroup, Morgan Stanley, J P Morgan και Goldman Sachs και πουλάνε με συστηματικό τρόπο ελληνικά ομόλογα εκτινάσσοντας το spread και χαλώντας κάθε προσπάθεια βελτίωσης του κλίματος.
Στην αρχή είχαν πιστέψει ότι αποτελούσε σύμπτωση αλλά η συχνότητα και η επιμονή ορισμένων επενδυτών έβαλε σε σοβαρές υποψίες το ελληνικό δημόσιο.
Οι 4 αμερικανικές τράπεζες εξυπηρετούν κάποιο μεγάλο πελάτη.
Ποιος μπορεί να είναι όμως αυτός καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις οι 4 αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες μάλλον εκτελούν εντολές.
Το ελληνικό δημόσιο άρχισε να...

Γοητεύοντας ένα εύκολο κοινό

Μας ζητάτε πολλοί να σχολιάσουμε τη χθεσινή συνέντευξη του Ανδρέα Βγενόπουλου στους Νέους Φακέλους του Αλέξη Παπαχελά.
Αφού λοιπόν θέλετε ένα σχόλιο, θα γράψουμε πάλι αυτό που έχουμε γράψει και στο παρελθόν.
Ο Βγενόπουλος είναι ένας γοητευτικά έξυπνος επιχειρηματίας που νοιάζεται αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του. Είναι ένας έμπειρος και καταρτισμένος τεχνοκράτης ο οποίος ανέλυσε πολύ σωστά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Διαβάζουμε ότι η κατάρτιση του Βγενόπουλου "εκθέτει" τους πολιτικούς μας που δεν μπορούν να διατυπώσουν έναν παρόμοια εντυπωσιακό λόγο. Κάνετε λάθος. Κανείς πολιτικός δεν χρειάζεται να τοποθετείται δημοσίως με την ίδια ικανότητα που μπορεί να το κάνει ο πρόεδρος ενός κορυφαίου επενδυτικού ομίλου.
Αν κάποιους εξέθεσε ο Βγενόπουλος, αυτοί είναι...

Μητσοτάκης "οπλίζει" κατά Σαμαρά

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για κλήση του Κ. Μητσοτάκη στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens, γεγονός το οποίο αναμένεται να γίνει γνωστό σύντομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του "parapolitika.gr" ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται αποφασισμένος να μιλήσει για "όλους και για όλα" και ετοιμάζεται να «αποκαλύψει» νέα στοιχεία για το πώς έπεσε η κυβέρνησή του το 1993. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να ρίξει εκ νέου "πυρά" κατά του νύν πορέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις η εξέλιξη αυτή θα δώσει την ευκαιρία στο Γ. Καρατζαφέρη να επιτεθεί στον αρχηγό της ΝΔ, αλλά και "τροφή" στη ρητορική του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο οποίος την περίοδο εκείνη ήταν βουλευτής της ΝΔ και δείχνει να γνωρίζει και αυτός πράγματα και καταστάσεις.

Θα γίνει της Τζούλιας στη Βουλή!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άγγελος Κολοκοτρώνης, με ερώτησή του, έχει ζητήσει από τον Υπουργό Οικονομικών, να μάθει αν υπάρχει μεθόδευση ώστε να διανεμηθεί δωρεάν το dvd της Τζούλιας με περιοδικό ή γνωστή εφημερίδα.
Έρχεται το dvd στη Βουλή και θα γίνει της Τζούλιας. Άσε που έχει στείλει και επιστολή προσωπικά στον πρωθυπουργό!...!

Τι παίζει με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων στη Νέα Ρηγίλλης

Ξέραμε ότι ανταγωνίζονταν για τη Ρηγίλλης ο Μαύρος της MRB και ο Παναγόπουλος της ALCO. Οι τριβές στα υψηλότερα κλιμάκια της Νέας Ρηγίλλης και οι συγκρούσεις των ανοιξιάτικων στελεχών με στελέχη του πρώην Μαξίμου έφεραν αναταράξεις, στις σχέσεις του κόμματος με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Ο Κόκκινος Πάνος θέλει Μαύρο ενώ η παρέα της Άνοιξης διατηρεί, ανέκαθεν, πολύ καλές σχέσεις με τον Παναγόπουλο. Μέχρι στιγμής παίρνει τις καλές δουλειές ο Μαύρος. Τα στελέχη του Αρχηγού πάντως τα έχουν πάρει μαζί του, μια και στην τελευταία δημοσκόπηση που κυκλοφόρησε στη «Real News», δεν «μπόρεσε» να καλύψει τα χάλια του Αρχηγού και της Νέας ΝΔ.
Και πώς να τα καλύψει όταν τα νούμερα είναι πράγματι άσχημα και δεν μαγειρεύονται με τίποτα. Τσατίστηκαν πάντως περισσότερο, αυτά που έλεγε για το «νεό κόμμα»!

Η νίκη του Ανδρέα Παπαμιμίκου αναχαίτισε την ακροδεξιά επέλαση στην ΟΝΝΕΔ

Το ακούγαμε και δεν πιστεύαμε στ' αυτιά μας! Ακροδεξιά στοιχεία του περιθωρίου -όπως οι φασίστες του "Στόχου"- έπαιρναν τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς σε όλη την Ελλάδα και ζητούσαν τη στήριξη του σαμαρικού Κώστα Χατζή για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ! Δικός μας φίλος υπέστη τέτοια κρούση από τους "στοχικούς" και μας το αποκάλυψε μετά τις εκογές της περασμένης Κυριακής. Είναι λοιπόν παρήγορο, το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νεολαίων της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης απέκρουσε τα δυσώδη σενάρια του Αρχηγαντώνη και των Νεοδεξιών Φαντασμάτων του για άλωση της ΟΝΝΕΔ από εφιαλτικά στοιχεία που θυμίζουν τους "Ρέηντζερς" και λοιπούς Τραμπούκους της εποχής Μιχαλολιάκου... Από τη δυναμική και πρωτοπόρα Νεολαία της ΝΔ άρχισε η συντριβή του Συστήματος Σαμαρά! Το μέλλον δεν ανήκει στο Σφουγγάρη...

Και νέα δεινή ήττα του Συστήματος Σαμαρά: Ο Νικήτας πήρε, τελικά, το χρίσμα!

Μετά την χυλόπιτα των Νεολαίων του κόμματος στο σαμαρολάγνο Χατζή, ο Αρχηγαντώνης υφίσταται άλλη μια δεινή στρατηγική ήττα στο πλαίσιο των εσωκομματικών και ευρύτερων πολιτικών του σχεδιασμών. Αναγκάζεται, κυριολεκτικά σύρεται, να παράσχει και πάλι την επίσημη στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη. Το άλλοτε "πρωτοπαλίκαρο" του Σαμαρά (στα χρόνια της ΠΟΛΑΝ) ήταν ο πρώτος που υπέγραψε την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη, κάτι που "πλήγωσε" βάναυσα τον πρόεδρο Αντώνη, και έθεσε τον Δήμαρχο σε καθεστώς δυσμένειας από τη νέα ηγετική παρεούλα των Λαζαριδομουρούτηδων... Όμως, ο Νικήτας δεν είναι χαρτί που καίγεται εύκολα. Τόσο η απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος, ανεξάρτητα από την απόφαση του Σαμαρά να τον στηρίξει ή όχι, όσο και η πρόθεση του Καρατζαφέρη να τον ενισχύσει εκλογικά υποχρέωσαν, τελικά, το Ζιγδαντώνη να πιει και αυτό το πικρό ποτήρι... Στην... υγειά σου, Πρόεδρε!