Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Πανέτοιμος ο Αρχηγός Αντώνης να κυβερνήσει το "ΕΘΝΟΣ"

Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να κάμει ο Αντώνης για σένα, αλλά τι μπορείς να κάμεις εσύ για τον Μέγα Αντώνη ….
Ναι. Εμπρός της Γης οι κολασμένοι Έλληνες. Ακούστε τον ήχο της αλήθειας. Γευτείτε την καθαρή Ελλάδα. Άσε κάτω το μουσακά ρε! Για τον Αντώνη σου μιλάω! Που μου την έπεσες στη χωριάτικη!
Αφουγκραστείτε το μέλλον. Έρχεται! Ο Αρχηγός Αντώνης είναι έτοιμος. Εσύ είσαι έτοιμος; Βγες έξω! Ξεκόλλησε από την πολυθρόνα! Εμπρός! Να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή. Ακούστε τη φωνή του Λαζαρίδη και του λαού. Πλησιάζει η ώρα του Εκλεκτού. Στο διάβα του καίγονται τα σπαρτά και οι εχθροί του αθάνατου Γένους των Ελλήνων. Πίσω Μόγγολα. Πίσω Εβραίοι. Πίσω Γερμαναράδες, προαιώνιοι εχθροί του «Έθνους» και του Μπόμπολα! Οι υπόλοιποι βάρβαροι και ημιβάρβαροι θα καείτε από την λάμψη του «Ενός». Του Μεσσία Αντώνη. Του Μεγάλου Αρχηγού. Του Εθνευεργέτη. Τίποτα δεν σταματά πλέον την αναγέννηση του αδικημένου και κυνηγημένου Γένους. Οι ουρανοί είναι δικοί μας και η Αμερική μαζί. Εμείς την ανακαλύψαμε και το κρύβουν τα Διεθνή Κέντρα που θέλουν να μας .....

..... κλέψουν το πετρέλαιο, το όσμιο και τα διαμάντια της Κωλοπετινίτσας. Άιντε βάρβαροι!
Εμείς δεν τρώγαμε μπανάνες στις όχθες του Δούναβη. Εμείς χτίζαμε Παρθενώνες και προετοιμάζαμε την ώρα και τη στιγμή του Αντώνη. Του δικού μας Αντώνη. 4.000 χρόνια περιμένουμε να γραφτεί η "Αντωνιάς"! Και προετοιμάζουμε το μέλλον. Ποιά "Ιλιάς"! Όλοι έχουν στην καρδιά τους μια γωνιά για τον μεγάλο τιμονιέρη-ηγέτη-ήρωα Αντώνη!
Φίλοι μου! Ήρθε η ώρα! Σημείο μηδέν για την Παλινόρθωση του Γένους είναι ο φετινός Σεπτέμβρης. Γιατί συμπληρώνονται 2500 χιλιάδες χρόνια από την Ιστορική Μάχη του Μαραθώνα. Την κορυφαία στιγμή της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ιστορίας. Το 490 π.Χ., η Αθήνα δεν ήταν ακόμα θαλάσσια δύναμη, δεν είχε ακόμα δημιουργήσει τα μνημεία του Κλασικού Πνεύματος, οι μεγάλοι φιλόσοφοι που την έκαναν παγκόσμια γνωστή αργότερα, δεν είχαν ακόμα γεννηθεί… Νίκησε όμως μιαν Αυτοκρατορία Παντοδύναμη!
Τον Σεπτέμβριο του 2010 ξεκινάμε. Για να νικήσουμε την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα και τον Διεθνοσοσιαλιστή και κλέφτη Γου Παπανδρέου. Σας λέω δυνατά:θα ξανά-σταθούμε στα πόδια μας. Θα χτυπήσουμε όλοι μαζί τη γροθιά στο μαχαίρι!
Αγαπημένε μου Αρχηγέ. Όταν οι άλλοι θα ψάχνουν για Αυτοκράτορα, εμείς θα σε φωνάζουμε Ήλιο και Ηλιάτορα.
Αγαπημένε μου αρχηγέ, πήρες την καρδιά μου, πήρες το μυαλό μου, πάρε να φοράς και το πουκάμισό μου.
Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι. Ήρθε η ώρα για νέο Μαραθώνα και Παρθενώνα πάλι!
Να μην ξεχάσω να αφήσω γενικό κληρονόμο της περιουσίας μου τον Αρχηγό και το κόμμα του (την ΠΟΛΑΝ εννοείται, σε περίπτωση παρεξηγήσεως)
Υστερόγραφο:για όσους δεν κατανοούν την σπουδαιότητα του μηνύματος παρατίθενται δωρεάν μαθήματα στην Ρηγίλλης. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το group therapy Νο3 με γενικό τίτλο:«Βρε δεν είναι εδώ Ελλάς, Εδώ είναι Σαμαράς». Το «Ελλάς-Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς» απευθύνεται σε καθαρούς Δεξιούς με Master. Προσοχή. Μετανάστες δεν επιτρέπονται στις συνεδρίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :