Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"ΕΞΟΔΟΣ από την ΚΡΙΣΗ" και "άλλα ανέκδοτα"....!!!!

Σήμερα ο Αντωνάκης, παρουσίασε τις προτάσεις του «για την έξοδο από την... κρίση» τελικά και όχι από την "επιτήρηση", ούτε φυσικά από το "ΔΝΤ"...Οι συμβουλάτορες του στη ΝΝΔ πάνε να καλύψουν τη μια γκάφα (αυτές τις δηλώσεις περί εξόδου από το ΔΝΤ) με μια άλλη, πολύ πιο παιδιακίστικη, θεωρώντας ότι ο λαός ........

Επιτέλους ολοκληρώθηκε η αυτοκριτική στη Νέα ΝΔ.

Επιτέλους έλαβε τέλος η περιπέτεια της αυτοκριτικής στη νέα ΝΔ. Μια προσπάθεια που διήρκεσε τουλάχιστον οχτώ μήνες κα από τούδε και στο εξής θα θεωρείται ….. εσωστρέφεια. Τελικό συμπέρασμα της αυτοκριτικής που διεξήχθη στο εσωτερικό του κόμματος είναι ότι «για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ»! Δεν έγινε κανένα σκάνδαλο ή ατόπημα επί «χρυσής πενταετίας» Καραμανλή και ο ελληνικός λαός πολύ σύντομα θα καταλάβει το λάθος του και θα ζητήσει ξανά από τη ΝΔ, στη νέα νεοακροδεξιά της μορφή να ολοκληρώσει το έργο του Καραμανλή. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί παρά να είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα των αξιών (χωρίς αξίες) και των αξίων (μπατζανάκηδων, γαλαζοπαίδων, κολλητών και κουμπάρων).

Ολίγιστος ο Αντώνης. Ελαχιστότατος μπροστά στην κρισιμότητα των περιστάσεων.

Ηγέτης με πολλά φρου φρου και χάντρες για αγρίους ιθαγενείς.
Ελάχιστοι πλέον δεν μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο του Αρχηγού που επιτέλους έγινε Ηγέτης. Μόλις χθες ολόκληρο το πανελλήνιο, επιτέλους συνειδητοποίησε την μεγαλοφυΐα του. Συγκλονισμένος ο ελληνικός λαός ψάλλει «Ωσαννά» στους δρόμους της Αθήνας, επί τη ευκαιρία της γενικής απεργίας για το Ασφαλιστικό, όπου συμμετείχε ένθερμα και μαζικά .
Ο Αρχηγός, χθες έλυσε όλα τα πρόβλημα της Ελλάδας. Χωρίς ρητορικές υπερβολές και λαϊκισμούς. Με συγκεκριμένα μέτρα (πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας!) και με το σύνθημα «Yes We Can» ….. Obama style. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας εμφανίστηκε Αρχηγός Πρόεδρος, τόσο σίγουρος και βέβαιος για το μέλλον και την οριστική λύση στα προβλήματά του. Χωρίς κορώνες, αλλά με επιχειρήματα! Χωρίς γενικότητες, αλλά με συγκεκριμένα μέτρα! Χωρίς αοριστολογίες, αλλά με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα!
Χθες ο Αντώνης έδωσε οριστική απάντηση στα βασικά ερωτήματα που πλανώνται στα χείλη όλων των Ελλήνων, στην ανησυχία, την αγωνία και....... το φόβο τους. Ο Αντώνης δεν έρχεται ως Αρχηγός αλλά ως Νέος Μεσσίας και Λυτρωτής του τόπου, που πάσχει και υποφέρει κάτω από τα δεσμά της χούντας του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγών του. Αμήν. Θα σας δούμε στο Άλφα του Κενταύρου!...!

Μεγάλο πλήγμα στην εικόνα της κυβέρνησης Σαρκοζί

Μεγάλο πλήγμα στην εικόνα της κυβέρνησης Σαρκοζί , η σύνδεση του Προέδρου με το σκάνδαλο της παράνομης χρηματοδότησης της προεκλογικής του εκστρατείας από τη Λιλιάν Μπετενκούρ, κληρονόμο της βιομηχανίας καλλυντικών L' Oreal. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γάλλος πρόεδρος έλαβε παράνομη δωρεά 150.000 ευρώ σε ρευστό από την πλουσιότερη γυναίκα της Γαλλίας και της Ευρώπης για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007. Αντίτιμο της χρηματοδότησης, η αποφυγή καταβολής φόρων από την 87χρονη Μπετανκούρ. Ο Σαρκοζί διέψευσε οργισμένος τις κατηγορίες μιλώντας για εκστρατεία σπίλωσης και συκοφαντία. Σε ανάλογες δηλώσεις είχε προβεί και ο υπουργός Εργασίας Ερίκ Βερτ, ο οποίος βρίσκεται από μέρες στο μάτι του κυκλώνα, καθώς μία λογίστρια, η οποία στο παρελθόν εργαζόταν για την 87χρονη Λιλιάν Μπετανκούρ, δήλωσε ότι η ίδια έδωσε τα χρήματα στον υπουργό Εργασίας Ερικ Βερτ.

O Paul το χταπόδι βγάζει νικητρια και πρωταθλητρια κόσμου την Ισπανία!

Αυτό είναι το "λουλούδι" του Σαμαρά

...που τον έχει διορίσει υπεύθυνο τομέα πολιτικής ευθύνης δημοσίων έργων (Ωχ!)
Ο βουλευτής Ημαθίας και τομεάρχης δημοσίων έργων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Χαλκίδης έχει προβεί σε σωρεία ρουσφετιών για όλο του το σόι! Συγκεκριμένα, ο γιος του είναι διορισμένος στο...
ΚΕΠ Μελίκης του νομού Ημαθίας (όπου και εκλέγεται ο Βουλευτής), ενώ η κόρη του διορίστηκε στην περιβόητη "Αγρογή". Παράλληλα, η ανηψιά του (κόρη του αδελφού του) "βολεύτηκε" στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, ενώ ο γαμπρός του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Και δεν είναι μόνο αυτά. Ο βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης διατηρεί εξοχικό στη Λάρισα, το οποίο είναι πιστοποιημένο αυθαίρετο. Να τα χαίρεστε τέτοια λουλούδια κύριε Σαμαρά!

Η «Αίγλη» του Αρχηγού και η… οργή των σιωπηλών αμνών…

Παραλειπόμενα από τη μεγαλοτεράστια μεσσιανική και εθνοσωτήρια χθεσινή παρέμβαση του Μεγάλου Ηγέτη-Αρχηγού-Προέδρου Αντωνίου Ζίγδη… Μετά τη διαφώτιση του Έθνους για τα περί σωτηρίας… πρωτοποριακά μέτρα, ο Ηγέτης παρέθεσε καφέ στους δημοσιογράφους της συνέντευξης. Το off-the-record συναπάντημα έλαβε χώρα στην περίφημη «Αίγλη» του Ζαππείου, με τον Αρχηγό να κάθεται στη… γωνία του τραπεζιού, απομονωμένος από τους συνδαιτυμόνες του και «προστατευόμενος» από τον Κόκκινο Πάνο και δύο «έμπιστους» δημοσιογράφους. Το «τείχος προστασίας» (arxigantwnis firewall…) που όρθωσαν οι «πύργοι» αυτοί του Προέδρου απέτρεψε τους υπόλοιπους συναδέλφους τους να συνομιλήσουν ελεύθερα -ως είθισται- μαζί του… Πρωτοφανής συγκυρία για τους ατυχείς ρεπόρτερ, που περίμεναν να βγει καμιά «είδηση» μεταξύ cappuccino και σοκοφρέντο .… Ενοχλημένοι οι αξιοπρεπέστεροι εξ αυτών σηκώθηκαν απ’ το τραπέζι και διαμαρτυρόμενοι στον Πρόεδρο για το «φτύσιμο» εγκατέλειψαν την «Αίγλη» και τους λοιπούς «αμνούς» που συνέχισαν σιωπηλοί να ρουφούν τα φλιτζάνια της παρηγοριάς…

Βρε τί έκαμε ο Paul το χταπόδι, στην Μέρκελ!....!

Καλημέρα Πατριώτες.!!!!
Τα είδατε πιστεύω χθες!!!
Είδατε τι έπαθε η αντιπαθέστατη κυρία Μerkel??
Τα είχε ετοιμάσει όλα από την ημέρα που αποφάσισε να μας δώσει τα δανεικά με ιδιοτελείς σκοπούς .Δεν υπολόγισε όμως ένα σημαντικό παράγοντα ..ίσως τον πιο σημαντικό….
Είχε ξεχάσει εκεί στο ενυδρείο του Οmperxaouzen το φοβερό χταπόδι ( τον Paul) που της άλλαξε τα σχέδια .Και όταν προχθές ο Paul επέλεξε για το μεσημεριανό του το μεσογειακό ισπανικό πιάτο , και όχι βέβαια τις ανοστιες που πήγε να του σερβίρει η αντιπαθέστατη κα Μerkel , πάγωσαν τα πάντα…. Το ταξίδι της καγκελαρίου στο Durham της νοτίου Αφρικής….ακυρώθηκε….
Για φανταστείτε ένα τόσο προετοιμασμένο σχέδιο να ναυαγήσει από ένα ........

Οι θησαυροί της άγονης γραμμής

Ανοίγει πανιά για το Αιγαίο το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσεγγίζοντας νησιά της άγονης γραμμής αλλά γόνιμης ιστορίας. Καστελόριζο, Σύμη, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, καθώς και τα ακόμη μικρότερα που βρίσκονται ανάμεσά τους _ κάποια από αυτά ακατοίκητα ξερονήσια σήμερα, κάποια όχι _ πρόκειται να αναδειχθούν μέσα από μια ξεχωριστή έκθεση του Μουσείου, καθώς είναι η πρώτη φορά που η άγονη γραμμή θα δηλώσει την παρουσία της στην Αθήνα. Λίγοι άλλωστε γνωρίζουν ότι τα .........

Μεγάλη επίθεση από χάκερς

Επίθεση από χάκερ δέχθηκε το YouTube και το iTunes, με αποτέλεσμα όσοι χρήστες επέλεγαν να δουν κάποιο βίντεο του δημοφιλούς τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ στο Youtube, να αντικρίζουν εικόνες σκληρού πορνό. Οι χάκερ επέλεξαν μερικά από τα πιο γνωστά βίντεο κλιπ του τραγουδιστή, που παρακολουθούνται καθημερινά από χιλιάδες χρήστες, ειδικά νεαρά παιδιά. Εκτιμάται ότι οι χάκερ εκμεταλλεύτηκαν ένα κενό ασφαλείας στο Youtube και επιτέθηκαν με τη μέθοδο cross-site scripting. Το YouTube τελικά επιδιόρθωσε το πρόβλημα. Σε μια άλλη περίπτωση, χρήστες του iTunes αναφέρουν παράνομες αγορές στο όνομά τους, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από την Apple.

Ο Δίολκος της Κορίνθου έγινε ταινία

Ενα εξαιρετικό μνημείο του τεχνικού πολιτισμού της αρχαίας Ελλάδας, ο Δίολκος της Κορίνθου, έγινε ταινία DVD με σύστημα animation (κινούμενα σχέδια) και «ταξιδεύει» τον σύγχρονο άνθρωπο όπως ακριβώς ταξίδευαν και τα πλοία που ήθελαν να περάσουν από τον Σαρωνικό Κόλπο στον Κορινθιακό, όταν όμως δεν υπήρχε ακόμη ο πορθμός. Δηλαδή διά ξηράς! «Δίολκος για 1.500 χρόνια» ονομάζεται αυτό το ταινιάκι των 22 λεπτών, το οποίο ..........

Γάλα καμήλας στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Γάλα καμήλας θα διατίθεται σύντομα στα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ. Οι επιστήμονες εξηγούν πως το γάλα της καμήλας μοιάζει στην εμφάνιση και στη γεύση με το αγελαδινό γάλα και η σύνθεση του είναι παρόμοια με εκείνη του μητρικού γάλακτος, κάνοντάς το πιο υγιεινή επιλογή από το αγελαδινό γάλα. Το γάλα της καμήλας είναι μάλιστα υψηλό σε περιεκτικότητα βιταμίνης C. Ωστόσο, το γάλα καμήλας κοστίζει αρκετά περισσότερο από το αγελαδινό!

Πέθανε στα 87 του ο Ιταλός λυρικός ερμηνευτής Τσεζάρε Σιέπι

Ο Ιταλός λυρικός ερμηνευτής Τσεζάρε Σιέπι, διάσημος για την καταπληκτική μπάσα φωνή του και για την αξεπέραστη ερμηνεία του στην όπερα «Ντον Τζιοβάνι», πέθανε στην Ατλάντα σε ηλικία 87 χρόνων ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης.

Η αιτία του θανάτου του δεν ανακοινώθηκε και μέλη της οικογενείας του δεν ανακοίνωσαν λεπτομέρειες.

Ο Σιέπι, γεννημένος στο Μιλάνο, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την .......

Η εικόνα του Σύμπαντος ολοκληρώθηκε

Το ευρωπαϊκό διαστημικό τηλεσκόπιο Πλανκ, που σχεδιάστηκε για να αποκρυπτογραφήσει τα μυστικά του Μπιγκ Μπανγκ, δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη απεικόνιση του σύμπαντος. «Πρόκειται για έναν ανεκτίμητο θησαυρό» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ΕSA). «Τα νέα δεδομένα που έχουμε συλλέξει χάρη στο τηλεσκόπιο Πλανκ θα βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξη της αστρονομίας».
H ολοκληρωμένη εικόνα του σύμπαντος, που πλέον διαθέτουν στα χέρια τους οι αστρονόμοι, δημιουργήθηκε κομμάτι κομμάτι από το ευρωπαϊκό διαστημικό τηλεσκόπιο, που τέθηκε σε τροχιά τον Μάιο του 2009 και το κόστος κατασκευής του υπερέβη τα 700 εκατομμύρια ευρώ. Το τηλεσκόπιο σχεδιάστηκε κατά τρόπο ώστε να είναι δυνατή η ανίχνευση ακτινοβολίας στο τμήμα του φάσματος των μικροκυμάτων. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν ένδειξη της γέννησης και του θανάτου τόσο αστέρων όσο και ολόκληρων γαλαξιών, ενώ υποδεικνύουν ό,τι απέμεινε από το Μπιγκ Μπανγκ, δηλαδή, από τη γέννηση του σύμπαντος πριν από 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια. Η αρχέγονη ενέργεια ανιχνεύεται σε ολόκληρο το ουράνιο στερέωμα.
Οι επιστήμονες, για να μπορέσουν να την εντοπίσουν στην πρώτη απεικόνιση του ουράνιου στερεώματος αναγκάστηκαν να απαλείψουν τον λεγόμενο «θόρυβο υπόβαθρου», να «καθαρίσουν την εικόνα από την επίδραση που είχε ο δικός μας Γαλαξίας», αναφέρει η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος.

Για βραβείο Νόμπελ πάει ο Ηγέτης Αντώνης Αρχηγός

Τέρμα και τελείωσε. Ο Ηγέτης Αντώνης Οικονομολόγος χτυπάει από χθες Νόμπελ. Τρία τρία τα χτυπάει δηλαδή. Τσιγκουνιές θα κάνουμε; Θα πάρει και το Νόμπελ Σωτηρίας γιατί κατάφερε να δώσει στην οικονομική Σωτηρία της Ελλάδας, ένα μεταφυσικό χαρακτήρα. Οι Σωτηρίες του Αντώνη αποτελούν τον χαμένο κρίκο στην αλυσίδα της Λύτρωσης της Ελλάδας. Αυτήν που έσπασε ο Γιωργάκης, ο μόνος υπεύθυνος για την κατάρρευση της εθνικής οικονομίας. Γνωστής και ως Καραμανλική οικονομία, της πρώτης χρυσής πενταετίας του πρώην καταλληλότερου στις τυρόπιτες και τα παϊδάκια.
Όλοι οι σύμβουλοι του Γιωργάκη πάνε για βρούβες και χοχλιούς μπουμπουριστούς. Κανένας στον πλανήτη δεν είχε αντιληφθεί την τολμηρή σκέψη του Αντώνη. Κουφάλες του Χάρβαρντ, του Γέηλ και της Οξφορδίας …. τελειώσατε. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Σας το λέω δις, γιατί εκτός από κουφάλες είστε και κουφοί!...!.
Σύντομα θα τρέχετε όλοι σας στον Αντώνη για να πάρετε αυτόγραφο, «κάτι» από την λάμψη του και «σκύλο» από τη μεγαλοφυΐα του! Πόσο "πτωχοί" είστε μπροστά στον Ηγέτη!...! Πατά και βγαίνουν γαλάζια τριαντάφυλλα! Μιλά και μυρίζει "Σανέλ Νούμερο 7" στην ατμόσφαιρα! Και πού είσαστε; Κάντε υπομονή γιατί όταν θα αρχίσει να ξεδιπλώνει το πραγματικό μεγαλείο του Προέδρου, τότε δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε, από το φως και την λάμψη που θα εκπέμπει μέχρι την στρατόσφαιρα.

Ορέστης. Η τραγωδία του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο

Ο Ορέστης διδάχτηκε το 408 π.Χ λίγο πριν ο Ευριπίδης εγκαταλείψει οριστικά την Αθήνα και εγκατασταθεί στη Μακεδονία. Πρόκειται για ένα έργο με βαθιά πολιτική σκέψη και ανθρώπινες προεκτάσεις. Ο Ορέστης γίνεται μητροκτόνος υπακούοντας στη θεϊκή βούληση. Η πράξη του, ανίερη, διασαλεύει την ηθική τάξη των πραγμάτων και τον βυθίζει στην παραφροσύνη. Όμως δεν εγκαταλείπει. Παλεύει για την επιείκεια των συμπολιτών του, αγωνίζεται για την .........

Η σωτηρία του Αντώνη ... Πολύ κοκό αλλά από αυγό τίποτα....ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ !

Κωμωδία ο Σαμαράς στο Ζάππειο !
Τελικα και η τελευταια μου αμφιβολια λυθηκε : στο Δημοτικό λέγαμε "Σκεφτομαι και Γράφω", αλλά για το Σαμαρά ισχύει μόνο το "Γράφω", καθώς η σημερινή πολυπόθητη....ομιλία του για την έξοδο της χώρας από την κρίση είναι στην κυριολεξία φαιδρή.
Οι ίδιες θεωρητικές αμπελοφιλοσοφίες, ευχολόγια της πλάκας και πάλι αδυναμία του Σαμαρά να βάλει τη γροθιά στο στομάχι και να σπάσει αυγά με κατεστημένες αντιλήψεις και συμφέροντα.
Απλά ο άνθρωπος είναι για κλάμματα, πολύ λίγος.
"Να περικοπεί η σπατάλη όπου υπάρχει"......
ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ...ΣΩΠΑ! Πήγες στο Χάρβαρντ για να το σκεφτείς αυτό; Βλέπω ότι ανακοινώθηκε ένα ακόμα βαθυστόχαστο και άκρως πρακτικό σχέδιο για την οικονομία.......μόνο να γελάσει μπορεί κανείς διαβάζοντας τις "προτάσεις" της ΝΔ!
"Δεν χρειάζονται άλλα περιοριστικά μέτρα. Χρειάζονται αντισταθμιστικά μέτρα, τα οποία θα ........

Το Δίκτυο 21 δίχασε και τη ΝΔ ...... Μπά;...;

Ως νέα ιδεολογική τάση η εθνικοπατριωτική Δεξιά διεκδικεί ρόλο στη στρατηγική του κόμματος
Οι σκληροπυρηνικές θέσεις και η προσπάθεια ηγετικών μελών του να εκλεγούν στη νέα Πολιτική Επιτροπή προκάλεσαν την αντίδραση των στελεχών του «μεσαίου χώρου»
ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΗ συνιστώσα της ΝΔεπιδιώκει να αναδειχθεί η εθνικοπατριωτική οργάνωση «Δίκτυο 21»,που την περασμένη Κυριακή επιχείρησε μέσω πρωτοκλασάτων να εισέλθει και στα καθοδηγητικά όργανα του κόμματος,αν και δεν τα κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο δικηγόρος και πρόεδρος του «Δικτύου
21» κ. Φαήλος Κρανιδιώτης- εκ των πιο φανατικών υποστηρικτών του κ. Αντ. Σαμαρά και τακτικός συνομιλητής του- δεν κατάφερε να εκλεγεί, αφού του ασκήθηκε έντονη πολεμική. Την ίδια επίθεση δέχθηκε και ο κ. Χρ. Λαζαρίδης, εκ των ηγετικών παραγόντων του «Δικτύου» και στενός συνεργάτης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εξελέγη μόλις πέμπτος από το τέλος. Ανεξάρτητα από τα αρνητικά αντανακλαστικά των οπαδών του «μεσαίου χώρου» και του «κοινωνικού κέντρου» που .........

"Ο Φαήλος έκανε επίθεση στη Ντόρα". …. Σιγά τα αίματα!

Μιλά ο Φαήλος. ......Γελάτε ελεύθερα!...!
Επίθεση έκανε λέει στη Ντόρα ο γνωστός (Γαρου)Φαήλος. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον να καθυβρίζεται από τύπους σαν τον γραφικό Φαήλο Κρανιδιώτη: «Καβάλα πάμ’ στην εκκλησιά να πάρουμε την Πόλη»!...! Το πρωτοπαλίκαρο του Αρχηγού Αντώνη και ηγετικό στέλεχος του περίεργου εθνοπατριωτικού «Δικτύου 21». Στο «υπέροχο» μυαλό του Γαρουφαήλου όποιος δεν εκτιμά την "μεγαλειώδη" σκέψη του ψυχοπλακωμένου μουστακλή Χρύσανθου (δηλαδή του Αρχηγού Προέδρου Αντώνη) είναι από εχθρός της πατρίδας μέχρι πράκτορας των Μεγάλων Δυνάμεων που μισούν την Ελλάδα (δεν έχουν άλλη δουλειά από το να υποσκάπτουν το μεγαλείο των αρχαίων μας προγόνων, αυτές οι «Παλιοδυνάμεις του Κακού»…). Τέτοια μυαλά κουβαλούν αυτοί εκεί μέσα. «Οι Έλληνες επέστρεψαν» ….. και άλλα αστεία και γραφικά! Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους, απλά δεν είναι Έλληνας! Εκφασισμένοι και επικίνδυνοι τύποι, αλλά απαγορεύεται να το λέμε γιατί θα φάμε καμιά μήνυση. Δεν έχουν καταλάβει πλέον ο Γαρουφαήλος και ο Χρύσανθος ότι είναι συνομιλητές του Αρχηγαντώνη και ως τέτοιοι κρίνονται. Στο ιδεολογικό πεδίο. Είναι αστείο να το παίζουν κεντρώοι και φιλελεύθεροι, τύποι άκρως εθνικιστές και πατριδοκάπηλοι. Άρα δεν θα πάψουμε να τους κρίνουμε και να τους αντιπαθούμε ως επικίνδυνους, περίεργους εθνοπατριώτες, αντιδραστικούς, νεοακροδεξιούς και υπόγεια «συνιστώσα» της Νέας ΝΔ. Το αποδεικνύουν κάθε μέρα και καλά κάνουν και μας θυμίζουν την ύπαρξή τους και τις γελοίες "θεωρίες" τους…..

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών Εφημερίδων [08-07-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών Εφημερίδων [08-07-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [08-07-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...

Τα πρωτοσέλιδα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [08-07-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...