Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ολίγιστος ο Αντώνης. Ελαχιστότατος μπροστά στην κρισιμότητα των περιστάσεων.

Ηγέτης με πολλά φρου φρου και χάντρες για αγρίους ιθαγενείς.
Ελάχιστοι πλέον δεν μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο του Αρχηγού που επιτέλους έγινε Ηγέτης. Μόλις χθες ολόκληρο το πανελλήνιο, επιτέλους συνειδητοποίησε την μεγαλοφυΐα του. Συγκλονισμένος ο ελληνικός λαός ψάλλει «Ωσαννά» στους δρόμους της Αθήνας, επί τη ευκαιρία της γενικής απεργίας για το Ασφαλιστικό, όπου συμμετείχε ένθερμα και μαζικά .
Ο Αρχηγός, χθες έλυσε όλα τα πρόβλημα της Ελλάδας. Χωρίς ρητορικές υπερβολές και λαϊκισμούς. Με συγκεκριμένα μέτρα (πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας!) και με το σύνθημα «Yes We Can» ….. Obama style. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας εμφανίστηκε Αρχηγός Πρόεδρος, τόσο σίγουρος και βέβαιος για το μέλλον και την οριστική λύση στα προβλήματά του. Χωρίς κορώνες, αλλά με επιχειρήματα! Χωρίς γενικότητες, αλλά με συγκεκριμένα μέτρα! Χωρίς αοριστολογίες, αλλά με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα!
Χθες ο Αντώνης έδωσε οριστική απάντηση στα βασικά ερωτήματα που πλανώνται στα χείλη όλων των Ελλήνων, στην ανησυχία, την αγωνία και....... το φόβο τους. Ο Αντώνης δεν έρχεται ως Αρχηγός αλλά ως Νέος Μεσσίας και Λυτρωτής του τόπου, που πάσχει και υποφέρει κάτω από τα δεσμά της χούντας του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγών του. Αμήν. Θα σας δούμε στο Άλφα του Κενταύρου!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :