Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Kατάσταση έκτακτης ανάγκης κοντά σε πυρηνικό σταθμό στη Ρωσία

The Red Square's Kremlin and Saint Basil's Cathedral are seen shrouded in smoke (top) and clear several hours later after winds temporarily blew away some of the smoke, in this combination of two pictures taken August 9, 2010. Scorching heat and acrid smoke have nearly doubled death rates in Moscow, a city official said on Monday, as a shroud of smog from raging forest and peat fires beset Russia's capital for a third week. REUTERS/Alexander Demianchuk (RUSSIA - Tags: ENVIRONMENT DISASTER HEALTH)

Οι ρωσικές αρχές κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης γύρω από το κέντρο επεξεργασίας και αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων του Μαγιάκ εξαιτίας της επέκτασης των πυρκαγιών στη ζώνη αυτή, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση.

«Ο επικεφαλής της διοίκησης κήρυξε στις 9 Αυγούστου κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα δάση και τα πάρκα της πόλης Οζέρσκ (όπου βρίσκεται το πυρηνικό συγκρότημα) εξαιτίας της επέκτασης των πυρκαγιών», σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο επικεφαλής της διοίκησης Βίκτορ Τροφίμτσουκ «θα προεδρεύσει στις 10 Αυγούστου μιας έκτακτης συνόδου για τον συντονισμό των προσπαθειών των υπηρεσιών», προστίθεται στην ανακοίνωση. Το κέντρο επεξεργασίας πυρηνικών αποβλήτων βρίσκεται στην περιοχή του Τσελιαμπίνσκ, στα Ουράλια, 2.000 χλμ. ανατολικά της Μόσχας.

Στο μεταξύ, οι ρωσικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να εκδηλωθούν επιδημίες, και ιδιαίτερα επιδημία χολέρας, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα που πλήττει τη χώρα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών Γκενάντι Ονιστσένκο.

O Coolαντώνης χαλάρωσε στον Πλατύ Γιαλό! Πρόσεχε Αρχηγέ μη σε κάψει ο Ήλιος!

Μετά τι θα γίνουμε χωρίς Αρχηγό που ξέρει το αυτονόητο;
Τελικά ο Αρχηγός και η παρέα του πήγαν διακοπές. Από κει που κορόιδευαν το Γιωργάκη είπαν να ενισχύσουν και οι Εθνοπατριώτες τις τοπικές κοινωνίες με μακροβούτια και fredo στις πλαζ της Κεφαλονιάς.
Ο Αρχηγός, η Γεωργία, η πολυπληθής παρέα, οι φίλοι, και η Ασφάλεια του Αντώνη έφτασαν την περασμένη Πέμπτη στο λιμάνι της Κεφαλονιάς και στην προβλήτα περίμενε σύσσωμη η τοπική κοινωνία τον μεγάλο και εκλεκτό επισκέπτη, με μπροστάρηδες στον αγώνα για το δικαίωμα του Αρχηγού στις χαλαρές διακοπές, τις τοπικές και πανίσχυρες ΝΟΔΕ. Δεν ξανάγινε τέτοια υποδοχή στην Σεφαλόνια. Θα εχουν να λένε στα παιδιά των παιδιών. Τον Αρχηγό έραναν με πολύχρωμα ροδοπέταλα και την Γεωργία με ευωδιαστά άνθη γιασεμιού βουτηγμένα στο Channel No5, για πιο έντονα αποτελέσματα. Αμέσως μετά στήθηκε ένα επιτόπιο γλέντι υπό τους ήχους παραδοσιακών συγκροτημάτων.
Ο Αρχηγός και η πολυπληθής συνοδεία του έφτασαν τελικά, το μεσημεράκι στο τετράστερο «White Rocks», όπου όλο το προσωπικό ήταν ντυμένο στα χρώματα της Πολιτικής Άνοιξης, ενώ από την προηγούμενη βδομάδα έπαιζαν στα μπαράκια και στη ντίσκο του ξενοδοχείου, μόνο οι «Τέσσερις εποχές» του Vivaldi σε ρυθμούς λάτιν και τσα-τσα, αν και δεν βγαίνει το μελαγχολικό «Φθινόπωρο» σε ρυθμούς μπιτ! Το «White Rocks» επελέγη γιατί βλέπει στο Τουρκοπόδαρο και είχε ζητήσει ο Αρχηγός να μην υπάρχουν μετανάστες στην υπηρεσία του, αίτημα που έγινε δεκτό από την διεύθυνση του ξενοδοχείου. Έχει κάτι με τους μετανάστες και τους Τούρκους ο Πρόεδρος, μια και οι οπαδοί του «θέλουν ο Αντώνης να διώξει τους Τούρκους και τους μετανάστες από την Ελλάδα»….
Την δεύτερη μέρα ο Αρχηγός και η παρέα του, την έπεσαν στη θάλασσα. Ο Πρόεδρος απόλαυσε την ήρεμη τυρκουάζ θάλασσα του Ιονίου, φορώντας γαλάζιο καπελάκι. Αν και η Γεωργία που φορούσε μεγάλο ψάθινο καπέλο, έδειχνε κάπως ανήσυχη, μην τυχόν και ξεχαστεί ο Αρχηγός και παρασυρθεί στα βαθιά νερά, μια και δεν ξέρει καλό μπάνιο όπως ο extreme Γιωργάκης… «Αντώνηηηη! Μη στα βαθιά αγάπη μου!!!»…. Ο Αρχηγός έκανε τουλάχιστον πέντε κωλοτούμπες μέσα στο νερό και μετά χαλάρωσε επιπλέοντας πάνω στον αφρό, μέχρι που μούδιασε και βγήκε από τη θάλασσα, σώος και ασφαλής και αυτή τη φορά. Ευτυχώς! Έτρεξε γρήγορα στη σκιά για να μην καεί από τον καυτό ήλιο. Φόρεσε και αυτός μεγάλο ψάθινο καπέλο, πάνω στο γαλάζιο μικρό καπέλο, γιατί ο ήλιος στην Κεφαλονιά καίει ακόμα και υπό σκιάν!...!
Ο Αντώνης πρέπει να προσέχει ακόμα και αν κολυμπά στα ρηχά νερά γιατί εκπροσωπεί την σωτηρία της Ελλάδος από τους καταχθόνιους μνημόνιους, υπομνημόνιους και τα δεκανίκια τους. Είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή που «ξέρει που βρίσκονται τα χρήματα» και πρέπει σύντομα να δώσει τα φώτα του σε όλες τις δεινοπαθούσες οικονομίες του πλανήτη. Από σήμερα θα βρίσκεται στην Πύλο και τις επόμενες μέρες μεταβαίνει στο Ναύπλιο. Και σε αυτές τις διακοπές θα ληφθούν οι ίδιοι κανόνες προστασίας του Ηγέτη. Όχι στα βαθιά με κανό γιατί εκεί έξω παραμονεύουν οι εχθροί του έθνους και οι καρχαρίες ….. Σε όλους τους τόπους που επισκέπτεται ο Αντώνης και οι φίλοι του, δραστηριοποιούνται οι τοπικές ΝΟΔΕ, ως επί πλέον προστασία του Προέδρου.
Ο Πρόεδρος-Αρχηγός επιστρέφει ανανεωμένος και δυνατός όσο ποτέ άλλοτε, στις 16 Αυγούστου στα γραφεία του και ξεκινά την «επανάσταση του αυτονόητου» γιατί ο Γιωργάκης προσπαθεί να του φάει το αυτονόητο μέσα από το στόμα! Ενδέχεται μέχρι την Επανάσταση να έχουν φάει οι καρχαρίες τον Γιωργάκη οπότε μένει μόνος Σωτήρας του Έθνους ο Αντώνης, η Γεωργία, τα μπατζανάκια τους και οι φίλοι τους ….. Τρελή παρέα!...! Όλοι μαζί …. και στην επανάσταση και στο αυτονόητο. They can, Yes they can…!
Υ.Γ. … Πρόεδρε Coolαντώνη πρόσεχε μη σε κάψει ο ήλιος γιατί μετά θα λένε ότι σ’ έκαψε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ!...!

Αποκλειστικό! Ο Ισίδωρος Κούβελος Μητσοτάκης Μπακογιάννης αναλαμβάνει την διακόσμηση της νέας βίλας της Γεωργίας Κύκνου Σαμαρά στο Ναύπλιο

Είναι εκπληκτικό αλλά από τότε που η Ντόρα Θεοδώρα Κούβελου Μητσοτάκη (ΟΧΙ/ ΠΟΤΕ Μπακογιάννη) έχασε τις εκλογές, ο Ισίδωρος έχει αναπτύξει διάφορα ταλέντα κρυμμένα βαθιά στο υποσυνείδητο για να βοηθήσει την οικογένεια. Ποτέ δεν φαντάστηκε ο Ισίδωρος Θεοδώρος Κούβελος Μητσοτάκης, ότι επρόκειτο ποτέ από φορτηγατζής να εξελιχθεί εν μια νυκτί σε διακοσμητής εσωτερικών χώρων. Αυτά όμως έχει η άπονη ζωή. H  πρώτη ευκαιρία στις διακοσμητικές του ικανότητες θα του δοθεί,  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του προ πολλού καθαροδεξιού αντινιούζ, στα νέα γραφεία της Ντόρας. Στη Συγγρού 47-49 (για όποιον ενδιαφέρεται), λίγο παρακάτω από τα γραφεία των «Φίλων του Μεγάλου Αντώνη Καραμανλή» και για να βλέπει η Ντόρα, ιδίοις όμμασι, από το παράθυρο ποιός μπαινοβγαίνει στα γραφεία του Αντώνη….. Η Ντόρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αντινιούζ που επιβεβαιώνονται πάραυτα και από το Φίμωτρο του Παπαρογιάννη (!!!) είναι ιδιαιτέρως εκνευρισμένη που ο Αρχηγός Πρόεδρος και τα φιλαράκια του χρησιμοποιούν τον μέχρι πρότινος βρώμικο ντορικό μηχανισμό για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο "μηχανισμός" έξαφνα καθάρισε και αναβαθμίστηκε σε καθαρό λαϊκοδεξιό που υπηρετεί τα μάλα τους σχεδιασμούς των γκαρδιακών φίλων της Μουρούζη. Η Ντόρα μόλις έμαθε ότι ο βρώμικος "μηχανισμός" σφουγγαρίστηκε, έσπασε κούπες και πέταξε λαγίνια από τα μπαλκόνια, μπας και τραβήξει κανά μέλος στο νέο κόμμα που όλο ετοιμάζει!...!
Το πρόβλημα που έμελε να αντιμετωπιστεί ήταν η διακόσμηση των γραφείων που θα έπρεπε να εντυπωσιάσει τα νέα μέλη. Το στοιχείο της έκπληξης ανάλαβε να αποδώσει στους άδειους τοίχους ο Ισίδωρος Κούβελος Μπακογιάννης, ο οποίος πάντα αναζητούσε μια ευκαιρία για να βρει διέξοδο το κρυφό του ταλέντο στην αισθητική. Μια και είδε ότι ως φορτηγατζής του «αντινιούζ&friends» δεν τα πήγαινε τόσο καλά, ιδίως στο χειρόφρενο, άρχισαν να του μπαίνουν ιδέες περισσότερο καλλιτεχνικές. Πού θα μπούνε οι καναπέδες και τι χρώμα θα έχει ο χώρος υποδοχής. Πράσινο ή τουρκουάζ;
Ο Αντώνης βέβαια μόλις έμαθε από τους αντινιούζ για το νέο ταλέντο του Ισίδωρου, τον έπιασε η συνήθης μανιοκατάθλιψη «ταβάνι»! Γιατί στην παρέα του δεν υπάρχει ούτε ένα μεγάλο όνομα διακοσμητικής; Ποιός θα διακοσμήσει τώρα τα γραφεία της Συγγρού; Ο αποτυχημένος οικονομολόγος Μηταράκης; Έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση! Το ζεύγος Σαμαρά αποφάσισε να δώσει την διακόσμηση της νέας βίλας που ετοιμάζει η Γεωργία Κύκνου Σαμαρά στο Ναύπλιο ..... στον Ισίδωρο. Δοκιμαστικά και εφόσον αρέσουν οι συνδυασμοί στη Γεωργία, τότε κλείνει αμέσως και η δουλειά στη Συγγρού. Έτσι και τα δικά τους γραφεία θα διακοσμήσουν και η Ντόρα θα μείνει χωρίς διακοσμητή. Θα βάλουν τους φίλους του Αντώνη να είναι διαρκώς δυσαρεστημένοι με τους συνδυασμούς του Ισίδωρου και δεν θα τον αφήσουν να ξεκουνήσει! Η Ντόρα θα μείνει μόνη της στην Συγγρού 47-49, να κοιτάζει απ’ το παράθυρο μπας και βγει ο Ισίδωρος να φτιάξει τους καναπέδες της! Μάλιστα για να πετύχει καλύτερα το σχέδιο, σκέφτονται μόλις τελειώσει η Συγγρού να του δώσουν και τη Μουρούζη αλλά και όλα τα σπίτια των σχολιαστών του Αντινιούζ και των λοιπών καθαρών δυνάμεων της «Νεοδεξιάς»….
Έπιασε την καλή ο Ισίδωρος. Ποιός τη χάρη του!

«Ασφυξία» στη Μόσχα από τις πυρκαγιές και το τοξικό νέφος

Έξι φορές άνω των επιτρεπτών ορίων οι τιμές στο τοξικό νέφος της ρωσικής πρωτεύουσας. Διπλασιάστηκε η θνησιμότητα.
An ambulance drive along Red Square in heavy smog, caused by peat fires in nearby forests, in central Moscow August 9, 2010. The death rate in Moscow has doubled as wildfires have blanketed the capital with toxic smoke amid Russia's worst heatwave in over a century, Interfax cited the city's health department chief as saying on Monday. REUTERS/Alexander Demianchuk (RUSSIA - Tags: ENVIRONMENT DISASTER HEALTH)ITAR-TASS: MOSCOW, RUSSIA. AUGUST 8, 2010. Tourists walk in central Moscow. A thick blanket of smog from forest and peat fires continues to hang over the Russian capital, with temperatures averaging around 38 degrees Celsius. (Photo ITAR-TASS/ Vladimir Astapkovich) Photo via NewscomA tourist, wearing mask to protect himself from the smell of heavy smog caused by peat fires in nearby forests, takes a picture as he walks along Red Square in central Moscow August 9, 2010. The death rate in Moscow has doubled as wildfires have blanketed the capital with toxic smoke amid Russia's worst heatwave in over a century, Interfax cited the city's health department chief as saying on Monday. REUTERS/Alexander Demianchuk (RUSSIA - Tags: ENVIRONMENT DISASTER HEALTH)

Ο καύσωνας και το τοξικό νέφος διπλασίασαν τη θνησιμότητα στη Μόσχα όπου καθημερινά τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται 700 θάνατοι έναντι 360-380 που καταγράφονται συνήθως, δήλωσε ο Αντρέι Σελτσόφσκι, επικεφαλής της υπηρεσίας δημόσιας υγείας του δήμου της Μόσχας, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria-Novosti.
Τα επίπεδα του μονοξειδίου του άνθρακα στη Μόσχα είναι εξαπλάσια και πλέον του ......

Η Ναόμι Κάμπελ «διαψεύδει» τη Μία Φάροου για τα «ματωμένα διαμάντια»

A frame grab shows actress Mia Farrow testifying at the war crimes trial of former Liberian President Charles Taylor at the U.N. Special Court for Sierra Leone in Leidschendam August 9, 2010. Farrow told the court on Monday that she had heard supermodel Naomi Campbell say that she had been given a huge diamond by Taylor when he was Liberia's president.  REUTERS/Special Court for Sierra Leone via Reuters TV (NETHERLANDS - Tags: ENTERTAINMENT CRIME LAW POLITICS) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNSA frame grab shows actress Mia Farrow testifying at the war crimes trial of former Liberian President Charles Taylor at the U.N. Special Court for Sierra Leone in Leidschendam August 9, 2010. Farrow told the court on Monday that she had heard supermodel Naomi Campbell say that she had been given a huge diamond by Taylor when he was Liberia's president.  REUTERS/Special Court for Sierra Leone via Reuters TV (NE RLANDS - Tags: ENTERTAINMENT CRIME LAW POLITICS IMAGES OF THE DAY) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNSA frame grab shows actress Mia Farrow testifying at the war crimes trial of former Liberian President Charles Taylor at the U.N. Special Court for Sierra Leone in Leidschendam August 9, 2010. Farrow told the court on Monday that she had heard supermodel Naomi Campbell say that she had been given a huge diamond by Taylor when he was Liberia's president.  REUTERS/Special Court for Sierra Leone via Reuters TV (NETHERLANDS - Tags: ENTERTAINMENT CRIME LAW POLITICS) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
Σε αντίθεση με όσα είπε η Ναόμι Κάμπελ την περασμένη εβδομάδα έρχεται η κατάθεση της Μία Φάροου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στη δίκη του πρώην προέδρου της Λιβερίας Τσαρλς Τέιλορ, που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Σύμφωνα με τη Φάροου, το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία είχε πει το 1997 πως ο Τέιλορ της δώρισε «ένα ......

O Biedermann στα 400 μέτρα freestyle

Paul Biedermann of Germany is seen from underwater as he swims in the men's 400m freestyle heats at the European Swimming Championships in Budapest August 9, 2010.   REUTERS/Wolfgang Rattay (HUNGARY - Tags: SPORT SWIMMING)Paul Biedermann of Germany is seen from underwater as he swims in the men's 400m freestyle heats at the European Swimming Championships in Budapest August 9, 2010.   REUTERS/Wolfgang Rattay (HUNGARY - Tags: SPORT SWIMMING)Paul Biedermann of Germany is seen from underwater as he swims in the men's 400m freestyle heats at the European Swimming Championships in Budapest August 9, 2010.   REUTERS/Wolfgang Rattay (HUNGARY - Tags: SPORT SWIMMING)

Paul Biedermann of Germany is seen from underwater as he swims in the men's 400m freestyle heats at the European Swimming Championships in Budapest August 9, 2010

Στη Βουλή της Κούβας μίλησε ο Κάστρο

Former Cuban leader Fidel Castro gestures during a meeting of the National Assembly in Havana August 7, 2010. Former President Castro addressed Cuba's parliament in his first public government act in four years on Saturday, and appealed to world leaders, including U.S. President Barack Obama, to avoid a nuclear war. REUTERS/Desmond Boylan (CUBA - Tags: POLITICS)

Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, απευθύνθηκε σε σύνοδο του κοινοβουλίου για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στο αποκορύφωμα μιας σειράς προσφατων δημόσιων εμφανίσεων έπειτα από μία μακρά περίοδο απομόνωσης.
Ο Κάστρο, φορώντας μακρυμάνικο χακί στρατιωτικό πουκάμισο χωρίς διακριτικά, έγινε δεκτός με ενθουσιώδη χειροκροτήματα και κραυγές "Βίβα Φιντέλ" κατά την είσοδό του στην Εθνοσυνέλευση. Περπάτησε υποβοηθούμενος.
Ήταν η πρώτη φορά που ο γενειοφόρος, ιστορικός ηγέτης της Κουβανικής Επανάστασης, που κλείνει τα 84 αυτό το μήνα, συμμετείχε σε δημόσια κυβερνητική συνάντηση από το 2006, όταν αρρώστησε και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο έντερο. Η κοινοβουλευτική σύνοδος μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση της Κούβας.

Θερινό Καρναβάλι στην Αβάνα

People dance along Havana's seafront boulevard El Malecon during summer carnival celebrations August 8, 2010. REUTERS/Desmond Boylan (CUBA - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT)Performers dance on a carnival float lit up with the colours of the national flag during summer carnival celebrations in Havana August 8, 2010. REUTERS/Desmond Boylan (CUBA - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT)People watch as performers dance on a carnival float during summer celebrations in Havana August 8, 2010. REUTERS/Desmond Boylan (CUBA - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT)

Επιτυχής η έγχυση τσιμέντου στην πετρελαιοπηγή της ΒΡ

GULF OF MEXICO, LA - JULY 27: Ships assist in clean up and containment near the source of the BP Deepwater Horizon oil spill July 27, 2010 in the Gulf of Mexico off the coast of Louisiana. Work continues to put a permanent plug on the well which has leaked an estimated three to five million barrels of oil. (Photo by Chris Graythen/Getty Images)

Η βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία BP ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της ότι τα αποτελέσματα από τις δοκιμές που έκανε έδειξαν πως η διαδικασία τσιμεντοποίησης του φρέατος στην εξέδρα άντλησης Deepwater Horizon ήταν επιτυχής.
«Αυτή τη στιγμή δεν διαρρέει πετρέλαιο στον Κόλπο» του Μεξικού, σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Την περασμένη Πέμπτη η BP είχε ανακοινώσει ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία έγχυσης τσιμέντου στο φρέαρ άντλησης πετρελαίου.

«Δοσίλογος» των Αμερικάνων ο Κωστάκης ήδη από το 1993!!!

Επειδή κάποιοι «ουφολόγοι» της πολιτικής καμαρίλας του πρώην «καταλληλότερου» ψελλίζουν γελοιωδέστατα, ότι τον Ολετήρα της Ελλάδας και της Νέας Δημοκρατίας τον πολέμησαν δήθεν οι… Αμερικάνοι, επειδή τάχατες τους «πήγε κόντρα», αποκτά ιδιάζουσα ιστορική σημασία η συγκλονιστική αποκάλυψη εμπιστευτικού τηλεγραφήματος του υπαρχηγού της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς το State Department, τον Ιούνιο του 1993 (βλ. εδώ). Ο αμερικανός αξιωματούχος είχε ως συνομιλητή του τον τότε βουλευτή Θεσσαλονίκης (ελέω… Μητσοτάκη, φυσικά!) και μετέπειτα πρωθυπουργό, Κωστάκη Καραμανλή. Ο… Kostas έθαβε κυριολεκτικά την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον τότε Πρωθυπουργό, Κώστα Μητσοτάκη στους Αμερικανούς, αποδεικνύοντας τις προνομιακές σχέσεις του με ξένα συμφέροντα, εχθρικά προς την ανεξάρτητη βαλκανική πολιτική του Μητσοτάκη, που υπήρξε και ο κύριος λόγος της βίαιης ανατροπής του. Τον Ιούνιο ο Κωστάκης «ενημέρωνε» τους Αμερικανούς και λίγο μετά ο τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Ουόρεν Κρίστοφερ, «προέβλεπε» τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, ενώ ο Σαμαράς ανέλαβε την… πραγματοποίησή τους, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους!!!
Περίεργες διαπλοκές με επίκεντρο δύο πρόσωπα που έμελλε να ξανασυναντηθούν στο χαοτικό κόσμο των παιγνίων: Κωστάκης και Αντωνάκης, ο ένας δοσίλογος και ο έτερος Προδότης του Πρωθυπουργού που τους ανέσυρε από την αφάνεια και τους έδωσε πολιτική οντότητα και αξία! Άξιοι για τη χλεύη της Ιστορίας και οι δυο τους, αφού οι πράξεις τους ζημίωσαν καίρια τα εθνικά μας συμφέροντα, ιδιαίτερα εκείνη την εποχή που πραγματοποιούνταν κοσμογονικές ανακατατάξεις στη Βαλκανική.
Η ανωτέρω αποκάλυψη, πάντως, αποτελεί άλλη μια ακλόνητη απόδειξη που καταρρίπτει το μύθο της...