Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

O Coolαντώνης χαλάρωσε στον Πλατύ Γιαλό! Πρόσεχε Αρχηγέ μη σε κάψει ο Ήλιος!

Μετά τι θα γίνουμε χωρίς Αρχηγό που ξέρει το αυτονόητο;
Τελικά ο Αρχηγός και η παρέα του πήγαν διακοπές. Από κει που κορόιδευαν το Γιωργάκη είπαν να ενισχύσουν και οι Εθνοπατριώτες τις τοπικές κοινωνίες με μακροβούτια και fredo στις πλαζ της Κεφαλονιάς.
Ο Αρχηγός, η Γεωργία, η πολυπληθής παρέα, οι φίλοι, και η Ασφάλεια του Αντώνη έφτασαν την περασμένη Πέμπτη στο λιμάνι της Κεφαλονιάς και στην προβλήτα περίμενε σύσσωμη η τοπική κοινωνία τον μεγάλο και εκλεκτό επισκέπτη, με μπροστάρηδες στον αγώνα για το δικαίωμα του Αρχηγού στις χαλαρές διακοπές, τις τοπικές και πανίσχυρες ΝΟΔΕ. Δεν ξανάγινε τέτοια υποδοχή στην Σεφαλόνια. Θα εχουν να λένε στα παιδιά των παιδιών. Τον Αρχηγό έραναν με πολύχρωμα ροδοπέταλα και την Γεωργία με ευωδιαστά άνθη γιασεμιού βουτηγμένα στο Channel No5, για πιο έντονα αποτελέσματα. Αμέσως μετά στήθηκε ένα επιτόπιο γλέντι υπό τους ήχους παραδοσιακών συγκροτημάτων.
Ο Αρχηγός και η πολυπληθής συνοδεία του έφτασαν τελικά, το μεσημεράκι στο τετράστερο «White Rocks», όπου όλο το προσωπικό ήταν ντυμένο στα χρώματα της Πολιτικής Άνοιξης, ενώ από την προηγούμενη βδομάδα έπαιζαν στα μπαράκια και στη ντίσκο του ξενοδοχείου, μόνο οι «Τέσσερις εποχές» του Vivaldi σε ρυθμούς λάτιν και τσα-τσα, αν και δεν βγαίνει το μελαγχολικό «Φθινόπωρο» σε ρυθμούς μπιτ! Το «White Rocks» επελέγη γιατί βλέπει στο Τουρκοπόδαρο και είχε ζητήσει ο Αρχηγός να μην υπάρχουν μετανάστες στην υπηρεσία του, αίτημα που έγινε δεκτό από την διεύθυνση του ξενοδοχείου. Έχει κάτι με τους μετανάστες και τους Τούρκους ο Πρόεδρος, μια και οι οπαδοί του «θέλουν ο Αντώνης να διώξει τους Τούρκους και τους μετανάστες από την Ελλάδα»….
Την δεύτερη μέρα ο Αρχηγός και η παρέα του, την έπεσαν στη θάλασσα. Ο Πρόεδρος απόλαυσε την ήρεμη τυρκουάζ θάλασσα του Ιονίου, φορώντας γαλάζιο καπελάκι. Αν και η Γεωργία που φορούσε μεγάλο ψάθινο καπέλο, έδειχνε κάπως ανήσυχη, μην τυχόν και ξεχαστεί ο Αρχηγός και παρασυρθεί στα βαθιά νερά, μια και δεν ξέρει καλό μπάνιο όπως ο extreme Γιωργάκης… «Αντώνηηηη! Μη στα βαθιά αγάπη μου!!!»…. Ο Αρχηγός έκανε τουλάχιστον πέντε κωλοτούμπες μέσα στο νερό και μετά χαλάρωσε επιπλέοντας πάνω στον αφρό, μέχρι που μούδιασε και βγήκε από τη θάλασσα, σώος και ασφαλής και αυτή τη φορά. Ευτυχώς! Έτρεξε γρήγορα στη σκιά για να μην καεί από τον καυτό ήλιο. Φόρεσε και αυτός μεγάλο ψάθινο καπέλο, πάνω στο γαλάζιο μικρό καπέλο, γιατί ο ήλιος στην Κεφαλονιά καίει ακόμα και υπό σκιάν!...!
Ο Αντώνης πρέπει να προσέχει ακόμα και αν κολυμπά στα ρηχά νερά γιατί εκπροσωπεί την σωτηρία της Ελλάδος από τους καταχθόνιους μνημόνιους, υπομνημόνιους και τα δεκανίκια τους. Είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή που «ξέρει που βρίσκονται τα χρήματα» και πρέπει σύντομα να δώσει τα φώτα του σε όλες τις δεινοπαθούσες οικονομίες του πλανήτη. Από σήμερα θα βρίσκεται στην Πύλο και τις επόμενες μέρες μεταβαίνει στο Ναύπλιο. Και σε αυτές τις διακοπές θα ληφθούν οι ίδιοι κανόνες προστασίας του Ηγέτη. Όχι στα βαθιά με κανό γιατί εκεί έξω παραμονεύουν οι εχθροί του έθνους και οι καρχαρίες ….. Σε όλους τους τόπους που επισκέπτεται ο Αντώνης και οι φίλοι του, δραστηριοποιούνται οι τοπικές ΝΟΔΕ, ως επί πλέον προστασία του Προέδρου.
Ο Πρόεδρος-Αρχηγός επιστρέφει ανανεωμένος και δυνατός όσο ποτέ άλλοτε, στις 16 Αυγούστου στα γραφεία του και ξεκινά την «επανάσταση του αυτονόητου» γιατί ο Γιωργάκης προσπαθεί να του φάει το αυτονόητο μέσα από το στόμα! Ενδέχεται μέχρι την Επανάσταση να έχουν φάει οι καρχαρίες τον Γιωργάκη οπότε μένει μόνος Σωτήρας του Έθνους ο Αντώνης, η Γεωργία, τα μπατζανάκια τους και οι φίλοι τους ….. Τρελή παρέα!...! Όλοι μαζί …. και στην επανάσταση και στο αυτονόητο. They can, Yes they can…!
Υ.Γ. … Πρόεδρε Coolαντώνη πρόσεχε μη σε κάψει ο ήλιος γιατί μετά θα λένε ότι σ’ έκαψε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :