Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Το password... (ανέκδοτο)

Παίρνει μια ξανθιά τηλέφωνο στην Microsoft για βοήθεια. Την ρωτάει ο υπάλληλος:
- Ποιο είναι το πρόβλημα σας;
(Ξανθιά:) - Δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet.
(Υπάλληλος:) - Μάλιστα. Ξέρετε το password?
(Ξανθιά:) - Ναι, το είδα απο τον φίλο μου που καθόταν προηγουμένως στον υπολογιστή.
(Υπάλληλος:) - Ωραία. Και ποιό είναι το password σας?
(Ξανθιά:) - Έξι αστεράκια!

Έπεσαν με τα "μούτρα" στο ΠαΣοΚ να βγάλουν στη Νέα Δημοκρατία , Πρόεδρο τον κ. Σαμαρά !

Έπεσαν με τα "μούτρα" στο ΠαΣοΚ να βγάλουν στη Νέα Δημοκρατία , Πρόεδρο τον κ. Σαμαρά !
Αξίζει να διαβάσετε την σημερινή έκδοση της Εφημερίδας " Η ΓΝΩΜΗ " του Νομού Έβρου, η οποία από ιδρύσεως της υποστηρίζει το ΠαΣοΚ!


Μετά από τον κ. Παπαχρήστο από "ΤΑ ΝΕΑ" πήραν σειρά και οι περιφερειακές Εφημερίδες οι οποίες υποστηρίζουν το ΠαΣοΚ!


Έπεσαν με τα "μούτρα" δηλαδή στο ΠαΣοΚ να βγάλουν στη Νέα Δημοκρατία , Πρόεδρο τον κ. Σαμαρά !
Γιατί άραγε;






Απορία. Γιατί ο Σαμαράς δεν καταδικάζει το κατάπτυστο δημοσίευμα στο VETO κατά της Μπακογιάννη;



Το ελάχιστο που περιμένει κανείς από τον Αντώνη Σαμαρά είναι να βγεί να καταδικάσει το δημοσίευμα του "VETO" για την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όχι τα συνήθη περί πολιτικών πολιτισμών , όχι στις ακραίες εκφράσεις, δεν συμφωνούμε με προσωπικές επιθέσεις και παρόμοια πληκτικά , αλλά με σαφή και απερίφραστο τρόπο να περιγράψει αυτό που στην πραγματικότητα είναι το εν λόγω κείμενο.΄Ενα εμετικό, ρατσιστικό, φασιστικό κατασκεύασμα που όποιους σκοπούς και να εξυπηρετεί εναντίον της υποψήφιας αρχηγού, τελικά καταφέρνει να προσβάλλει όλους μας για τον τρόπο που λειτουργεί ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας στην χώρα μας και για τον τρόπο που δεν αντιδρά το υπόλοιπο.
Γιατί, πρωτίστως ,εμάς αφορά το φαινόμενο αυτό και δευτερευόντως τούς πολιτικούς. Άλλοι γιατί προτιμούν να στρουθοκαμηλίζουν, άλλοι γιατί δεν αντέχουν την τρομοκρατία που ασκούν αυτοί οι κύριοι και οι όμοιοί τους (κυρίως μέσα από τις τηλεοπτικές τους εκπομπές ) και κάποιοι ,πιο θλιβεροί ,για λόγους ανταγωνισμού , τελικά αφήνουμε την αθλιότητα τόσο ανεμπόδιστη που στο τέλος φαίνεται φυσιολογική.
΄Ενας συστηματικός μιθριδατισμός , δηλαδή, στον οποίο υποβαλλόμαστε από τα μέσα της δεκαετίας του '90 μέχρι σήμερα και που έχει οδηγήσει αυτού του είδους την δημοσιογραφία από το περιθώριο στο νομιμοποιημένο προσκήνιο και την κοινωνική αποδοχή. Οι δε ελάχιστοι που αντιδρούν είναι οι γραφικοί και ενοχλητικοί για την βολή των υπολοίπων ,μικρά υστερόγραφα της τρέχουσας δημοσιογραφικής ύλης που πια τα προσπερνάμε γιατί έχουμε αρχίσει να μοιάζουμε στο τέρας.

Ακόμα πιο χαμηλά η Ελλάδα σε θέματα διαφάνειας. 71η μεταξύ 180 χωρών.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την «Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς» τα στοιχεία και οι εκτιμήσεις για την έκταση της διαφθοράς που διαμορφώνουν σημαντικές κοινωνικές ομάδες το 2009.
Πρόκειται για την πιο έγκυρη και καταξιωμένη παγκοσμίως έρευνα φια τη διαφθορά, στην οποία συμμετείχαν 10 ανεξάρτητοι οργανισμοί με 13 διαφορετικές έρευνες.
Οη Ελλάδα βαθμολογείται με 3.8 βαθμούς και κατατάσσεται στην 71η θέση, ανάμεσα σε 180 χώρες. Η μέτρηση βασίστηκε σε 6 διαφορετικές έρευνες-μελέτες και έλαβε υπόψη της στοιχεία του 2008 και του 2009.
Η Ελλάδα σημειώνει μια από τις μεγαλύτερες πτώσεις στη βαθμολογία του πίνακα (το περασμένο έτος η σχετική βαθμολογία ήταν 4.7) και βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της Ευρώπης των 27 μαζί με τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την ΠΓΔΜ.
Στην πρώτη θέση του παγκόσμιου πίνακα (με τη λιγότερη διαφθορά) βρίσκεται η Νέα Ζηλανδία και ακολουθεί η Δανία, η Σιγκαπούρη και η Σουηδία.
Τελευταία στη βαθμολογία η Σομαλία, ακολουθούμενη από το Αφγανιστάν, τη Μιανμάρ, το Ιράκ και το Σουδάν.


Ολοκληρώνεται η πορεία του Πολυτεχνείου

Με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου την οποία κρατούσαν μέλη του ΔΣ της ΕΦΕΕ και με το σύνθημα «Το Πολυτεχνείο δεν ήταν γιορτή, ήταν εξέγερση και πάλη λαϊκή» άρχισε νωρίς το απόγευμα η καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Οι πύλες του Πολυτεχνείου έκλεισαν περίπου στις 14:00.
Ολιγόλεπτη στάση των διαδηλωτών έγινε στο Σύνταγμα, στο σημείο που έπεσαν νεκροί ο Κουμής και η Κανελλοπούλου.
Μετά τις 5 το απόγευμα η κεφαλή της πορείας κατευθύνονταν   στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Προβληματισμός στο επιτελείο Σαμαρά για Γρυλλάκη, Συμπιλίδη

Προσφέρουν πολύ κακές επικοινωνιακές υπηρεσίες στον Αντώνη
Ο ένας "πράκτορας" με πολύ άσχημη εικόνα στην κοινωνία και ο άλλος υπεύθυνος για την πτώση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας το 1993 .....

Αναταραχή στο στρατόπεδο Σαμαρά. Δύο εξαιρετικά αμφιλεγόμενες και βεβαρυμμένες προσωπικότητες τον στηρίζουν και αυτός αναγκαστικά αποδέχεται την υποστήριξή τους. Επικοινωνιακά δεν αποδίδουν τόσο πολύ όσο νομίζουν τα golden boys του επιτελείου Σαμαρά. Εκτός του ότι και μόνον η παρουσία τους προκαλεί, δημιουργούν και περίεργους συνειρμούς, διότι την επίμαχη περίοδο 1990-1993, φαινομενικά εξυπηρετούσαν "αντίπαλα" στρατόπεδα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Ο Γρυλλάκης στο πλευρό Μητσοτάκη και ο Συμπιλίδης στο πλευρό Σαμαρά ....μέχρι τελικής πτώσεως της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Μήπως πάντοτε εξυπηρετούσαν τα ίδια κέντρα λήψης αποφάσεων που είχαν προδικάσει την πτώση της τότε κυβέρνησης; Έτσι φαίνεται!

Πάνω από 6.000 αστυνομικοί φρουρούν την πόλη


Υπό την σκιά της Αστυνομίας τιμάται η 36η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν λάβει εντολή να έχουν διακριτική παρουσία. Μόνον εάν αντιληφθούν διασάλευσης της τάξης ή πρόκλησης επεισοδίων να επέμβουν αποφασιστικά. Από το μεσημέρι η αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση. Η εντολή που δόθηκε είναι «να έχουν διακριτική παρουσία, να μην προκαλέσουν με ενέργειες τους διαδηλωτές, αλλά παράλληλα να μη μείνουν απαθείς όταν αντιληφθούν να προκαλούνται ζημιές ή επεισόδια από τους κουκουλοφόρους»

Σημαντική άνοδος των ποσοστών της Ντόρας Μπακογιάννη... ..


Οι πρώτες πληροφορίες από τα επιτελεία των εταιρειών δημοσκοπήσεων κάνουν λόγο για σημαντική άνοδο των ποσοστών της Ντόρας Μπακογιάννη. Σημείο μηδέν σε αυτή την εξέλιξη θεωρείται η σύμπραξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τη Ντόρα. Αμέσως μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσαν Ντόρα – Σπηλιωτόπουλος ξεκίνησαν τουλάχιστον τρεις δημοσκοπήσεις με την πρώτη να έχει ήδη ολοκληρωθεί(αυτή της ALCO ...... εταιρεία που συνεργάζεται με Πρώτο Θέμα(Μπόμπολας) και ΑΝΤ1(Κυριακού))! Στο επιτελείο Σαμαρά κάνουν λόγο για το επόμενο βήμα μια και το χαρτί «Αβραμόπουλος» φαίνεται ότι αποδομήθηκε γρηγορότερα απ ότι περίμεναν.


Πράκτωρ Γρυλλάκης στο πλευρό Σαμαρά.

Ο Γρυλάκης στην εκδήλωση του Σαμαρά στην Κατερίνη!

O "γνωστός" Συμπιλίδης υποδέχτηκε προσωπικά τον Γρυλλάκη στην εκδήλωση Σαμαρά στην Κατερίνη. Ο Συμπιλίδης είναι αυτός που τον Σεπτέμβριο του 1993 έριξε την τότε κυβέρνηση της ΝΔ αποσύροντας την εμπιστοσύνη του. Φαινομενικά βρίσκονταν  σε "αντίπαλα" στρατόπεδα. Σήμερα επιχειρούν και οι δύο την "επανεμφάνισή" τους στο πολιτικό προσκήνιο, δια του υποψηφίου Σαμαρά. Είναι περήφανοι για την στάση τους και θα ξανάκαναν τα ίδια. Δεν αποτελεί πρόκληση για τους νεοδημοκράτες η συμπεριφορά και των δύο αλλά και του Αντώνη Σαμαρά που τους ανέχεται;
Ο στρατηγός Νίκος Γρυλλάκης έχει «κατασκευάσει» μια δική του ιστορία σχετικά με το Σκοπιανό που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις προσωπικές του εμπειρίες και συζητήσεις και όχι στο σύνολο των ιστορικών ντοκουμέντων. Όπως ακριβώς κάνει και ο «υπερπατριώτης» Σαμαράς. Άρα δεν θα μπορούσε να λείψει απ’ το πλευρό του Αντώνη, αν και κατά βάθος βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση οι απόψεις τους ακόμα και για το Σκοπιανό. Τη μια περιέργως στηρίζει Κόκκαλη(!), την άλλη με ευκολία καταγγέλλει τους πάντες λες και ο ίδιος δεν έχει καμιά ευθύνη στο ναυάγιο των επαφών για την επίλυση του Σκοπιανού την περίοδο 1990-13 όποτε και και εκτελούσε χρέη προσωπικού συμβούλου του τότε πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας και διαβαλκανικών σχέσεων.
ομάδα magazino

Ο Πρόεδρος Πετσάλνικος συνελήφθη να αγοράζει "Ριζοσπάστη"!



Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος αγοράζει την εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» από νεαρό κατά την είσοδό του στο χώρο του Πολυτεχνείου για την κατάθεση στεφανιού.

Ευαγγελάτος-ALCO στήνουν βρώμικες δημοσκοπήσεις κατά Ντόρας



Ο υπάλληλος του Κυριακού, ορκισμένου εχθρού της Ντόρας στήνει δημοσκοπήσεις .... κατά της Ντόρας! O Κυριακού έχει κάθε λόγο να ευνοήσει το Σαμαρά. Για λόγους γοήτρου και λοιπών συμφερόντων. Οι υπάλληλοί του, θα ήταν ανάρμοστο να διακινδυνεύσουν τις θέσεις τους και να βγάζουν γλώσσα.
Θα ερευνήσουν λοιπόν τα αποτελέσματα της κίνησης Άρη, να στηρίξει Ντόρα, μόνο που υπάρχουν ήδη φήμες για στημένα αποτελέσματα όπως μας έχει πολλές φορές αποδείξει, στο παρελθόν, ο κυρ Εισαγγελάτος!
Αλλοιωμένα φυσικά φουσκώνοντας και πάλι τον Αντώνη

Όταν η αυστηρότητα του νόμου εξαντλείται στους «μικρούς»…


Ποινική δίωξη ασκήθηκε στη μακρινή Αυστραλία σε 12χρονο Αβοριγίνα, επειδή… έφαγε ένα σοκολατάκι σε σχήμα βατράχου που είχε κλέψει φίλος του από σούπερ μάρκετ! 
Το… επίμαχο «κλοπιμαίο» σοκολατάκι κόστιζε μερικά σεντς, όμως η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας εξήντλησε την αυστηρότητά της στην εφαρμογή του νόμου πάνω σε ένα ανήλικο ιθαγενή της νησιωτικής ηπείρου. 
Λέτε να τους ζηλέψει ο «ντετέκτιβ» Χρυσοχοΐδης και ν’ αρχίσει να κυνηγάει τα… γυφτάκια της Αθήνας, για να πατάξει την… εγκληματικότητα;


ομάδα μαγκαζίνο

Απατήστε Ελεύθερα

Διακοπές.
Παραλία.
Σε κάποιο νησί του Αιγαίου.
Καυτός ήλιος.
Σφηνάκια.
Μουσική.
Και φυσικά "όμορφες παρουσίες".


Στατιστικά είναι αποδεδειγμένο οτι στις διακοπές καθε φυσιολογικός άνθρωπος που θέλει να ονομάζεται άντρας, ερωτεύεται 46 με 83 φορές.


Πάνω που είσαι έτοιμος όμως να κάνεις την κίνησή σου και σκέφτεσαι τι θα πεις, έρχεται στο μυαλό σου η εικόνα τηςκοπέλας σου.
Ξενέρα;

Εσύ δεν είσαι απο αυτούς, δεν θες να την απατήσεις.Αλλά μπορεί να θεωρηθεί απάτη?
Μετά απο πολύωρες συνεδριάσεις και ατελείωτα meetings καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι...

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σεξουαλική επαφή κατα την διάρκεια διαμονής (μεγαλύτερης των τριών ημερών) σε νησί (ειδικά στις Κυκλάδες), παραγράφεται και θεωρείται ως μη γενόμενη.

Παρακαλείσθε όπως λάβετε πολύ σοβαρά υπόψην τις ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ που ακολουθούν: 


Εκτίθεται ο κ. Παπακωνσταντίνου και εκθέτει τη χώρα



Με αυτά που λέει ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτίθεται και εκθέτει και τη χώρα! Αναμένει το πόρισμα της «Ανεξάρτητης Επιτροπής» που ο ίδιος έχει διορίσει και αποτελείται αποκλειστικά από στελέχη που πρόσκεινται στο Πασόκ. Δήθεν εκπροσώπους ανεξάρτητων φορέων όπως ΣΕΒ, ΙΟΒΕ, Τράπεζα Ελλάδος, όπου κυριαρχούν συνδικαλιστές και φιλαράκια της κυβέρνησης. Επιμένει όμως ότι περιμένει τα «ανεξάρτητα» πορίσματα. Από αυτούς που μας βουλιάζουν οικονομικά και μας ρεζιλεύουν διεθνώς με τα σκαμπανεβάσματα του ελλείμματος.
Με το κόλπο της «αναγκαστικής» επιτήρησης περνούν στον ελληνικό λαό μέτρα που κανένας δεν φαντάζεται. Και θα βγαίνει περίλυπος ο υπουργός και θα λέει ότι ο Αλμούνια τον πιέζει ….. Ο Αλμούνια ζητά μειώσεις μισθών, ο Αλμούνια θέλει να κοπούν συντάξεις, ο Αλμούνια θέλει να ανεβούν τα όρια ηλικίας των συντάξεων …. Τα γαπικά κανάλια θα υποστηρίζουν την κυβέρνηση με το επιχείρημα ότι φταίνε οι προηγούμενοι και δεν μπορεί να κάμει τίποτα παραπάνω ο ΓΑΠας!
Σάμπως το έλλειμμα εμφανίστηκε το 2004. Άραγε οι Επιτροπές τους θα ερευνήσουν τι έγινε πιο πίσω;
Τελικά όταν βλέπεις κάποιον να λέει ότι παραπλανήθηκε …. αυτός ο ίδιος παραπλανά εσκεμμένα και σκόπιμα. Το λυπηρό είναι ότι «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται» όπως γράφεται σε πάρα πολλά blogs
ομάδα magazino

Ένας κούκος δεν φέρνει την "Πολιτική Άνοιξη"...

«Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», όμως ο… Κουκοδήμος ευελπιστεί να φέρει ως αρχηγό της ΝΔ τον πρώην πρόεδρο της «Άνοιξης», Αντώνη Σαμαρά! Τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητος του Μεσσήνιου… Και λέμε τώρα εμείς: λέτε να πείστηκε από το «φίλο» του τον Μάκη, που έχει αναλάβει για λογαριασμό του «Συστήματος Σαμαρά» τη «βρώμικη» δουλειά των χυδαίων επιθέσεων κατά της Ντόρας;
Περίεργες «διαπλοκές» και «συμπτώσεις»… Κουκοδήμος, Τριανταφυλλόπουλος, Κλαδάς (το γνωστό golden boy της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων από την αλήστου μνήμης «Ζαχοπουλιάδα») και ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ υπέρ του Σαμαρά! 
«Το νόμιμον και ηθικόν» όπως το… αντιλαμβάνονται οι  σαμαρικοί»…
ομάδα μαγκαζίνο

Να ανανεωθεί η θητεία Διαμαντούρου στην Ευρώπη


Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και τώρα ευρωβουλευτής, Γιωργος Παπανικολάου, ζητά την παραμονή του Νικηφόρου Διαμαντούρου στη θέση του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή, πέραν πολιτικών σκοπιμοτήτων και επειδή πέτυχε στη θέση του :

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του έριξε ιδιαίτερο βάρος στην αντιμετώπιση της διαφθοράς της πιο συχνής μορφής εκδήλωσης της κακοδιοίκησης. Παράλληλα εργάστηκε για τη διασφάλιση αποτελεσματικών μέσων προσφυγής, τόσο εντός ΕΕ, όσο και στα κράτη-μέλη. Με τον τρόπο αυτό, ανέδειξε ένα συνολικό πνεύμα εξυπηρέτησης των πολιτών από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς»

Ξέρετε ότι τα σαλιγκάρια ….



Έχουν 25.000 περίπου δόντια;

Αμάν το δόντι μου!

Έχουν πολύ δουλειά οι οδοντίατροι σαλίγκαροι …..

Και Αγιορείτες επιστρατεύει το "Σύστημα Σαμαρά" ή κάποιοι «Βατοπεδινοί» ενεργοποιούν τις γνωριμίες» τους;



Ο πατέρας Πορφύριος (κατά κόσμον Δ.Σ.) από τη Μονή Φιλοθέου του Αγίου Όρους εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στην Κατερίνη μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά στην πόλη. Στην κεντρική πλατεία της πόλης τουλάχιστον 30 παρόντες αντέδρασαν για την «κατήχηση» και τις προσπάθειες προσηλυτισμού των στιγματισμένων «απίστων» υποστηρικτών της Ντόρας!
Είναι δεδομένο ότι ο Μητροπολίτης Κιτρους και Κατερίνης κ.κ. Αγαθόνικος, αγνοεί παντελώς τη δράση του «σαμαρωμένου» μοναχού. Εμφανίζεται σαμαρικότερος του Σαμαρά και προκαλεί τη χλεύη των παρισταμένων. Υπερβαίνει προκλητικά και με τρόπο απαράδεκτο τα όρια του μοναχισμού και μάλιστα εκτός του Αγίου Όρους!


Προσοχή! Τα φάρμακα που πουλάνε στο internet για τη γρίππη είναι ψεύτικα.

Συμμορίες κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια, πουλώντας ψεύτικα φάρμακα κατά της νέας γρίπης στο Διαδίκτυο, ανακοίνωσε τη Δευτέρα βρετανική εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας Sophos.

Η Sophos, μια εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας, δήλωσε ότι έχει αναχαιτίσει εκατοντάδες εκατομμύρια μηνύματα spam για διαφημίσεις φαρμακευτικών εταιρείων και ιστοσελίδες(όπως «Canadian Pharmacy») που προσπαθούσαν να πουλήσουν ψεύτικα αντιιικά φάρμακα Tamiflu.

Η Sophos δηλώνει ότι πολλές από τις συμμορίες που δημιούργησαν αυτούς τους ιστότοπους έχουν έδρα τους την Ρωσία, ενώ οι χώρες που αγοράζουν τα περισσότερα ψεύτικα Tamiflu είναι οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Βρετανία, ο Καναδάς και η Γαλλία.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γκράχαμ Κλούλεϊ δήλωσε ότι «η ανησυχητική μόδα» να αγοράζει κανείς στίβες Tamiflu παρατηρείται ήδη στην Βρετανία.


«Οι συμμορίες που βρίσκονται πίσω από αυτά τα ψεύτικα διαδικτυακά φαρμακεία θέτουν την ζωή των πελατών τους σε κίνδυνο, αλλά και την ασφάλεια των προσωπικών τους στοιχείων και των πιστωτικών τους καρτών», συνέχισε ο Κλούλεϊ.

Η έρευνα της Sophos έδειξε ότι ένα από τα δίκτυα που λειτουργεί από την Ρωσία μπορεί να κερδίζει κατά μέσο όρο 16.000 δολάρια την ημέρα.

Κωνσταντίνος Καραμανλής - Αντώνης Σαμαράς. Καπηλεία ή Ηγεσία?





Ντόρα ή Σαμαράς;

1. Η Ντόρα φταίει για κάτι που έκανε ο πατέρας της πριν από 40 χρόνια, και αφείλουμε να το λάβουμε υπόψη μας πριν αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε στις 29/11. Αντίθετα, το ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Αντώνης, είναι κάτι που πρέπει να το ξεχάσουμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όποιος το υπενθυμίζει, το κάνει για να διχάσει το κόμα και να πολώσει τη διαμάχη. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί η αγωνιστική συμπεριφορά ως κριτήριο για το Νεοδημοκρατικό ποιόν τους και για το σεβασμό που έχουν προς τους ψηφοφόρους τους.

2. Η Ντόρα είναι το αγαπημένο παιδί των συμφερόντων, ενώ ο Αντώνης τα αντιπαλεύεται. Μάλιστα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο στάζει το στόμα τους μέλι εκεί στο MEGA, τον Antenna, στη Ζούγκλα όταν μιλούν γι' αυτήν.

3. Η Ντόρα είναι συνυπεύθυνη για την μεγάλη ήττα της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. Και ο Αντώνης δεν είναι. (???) Αλήθεια υπάρχει κάποιος βουλευτης της ΝΔ που να μην είναι συνυπεύθυνος για αυτή την ήττα;

4. Ο Σαμαράς στήριξε τον Καραμανλή ενώ η Ντόρα τον υπέσκαπτε. Τώρα το ότι η Ντόρα ήταν από τους λίγους υπουργούς που κάνανε αγώνα, ενω τον Αντώνη εγώ δεν το είδα πουθενά, μάλλον φταίει ότι δεν έβλεπα πολλές ειδήσεις

5. Ακουσα κάτι κι για την Βούλτεψη, αλλά μάλλον φήμες θα είναι

6. Και το ωραιότερο. Όλα αυτά μας τα λένε αυτοί που θεωρούνται συμφέροντα. Δηλαδή αυτοί που στηρίζουν την Ντόρα(???)


Το δίλημμα είναι το ένα. Ντόρα ή Αντώνης; Ποιον θεωρούμε εμείς ικανότερο. Με τα μάτια τα δικά μας και όχι του Τριανταφυλλόπουλου της Βούλτεψη, του Μπόμπολα ή του Κυριακού. Είναι δική μας επιλογή, όχι δική τους. Στο ΠΑΣΟΚ, πριν από 2 χρόνια, ο ΓΑΠ για να κερδίσει τις εκλογές, έκανε δήθεν πως είναι ενάντια στα Γιωργοκάναλα. Αλλά η διαφορά με μας είναι ότι τα κανάλια είναι δικά τους και έτσι τα αφήσανε να παίξουν στο εσωκοματικό παιχνίδι. Σε μας τι δουλειά έχουν;