Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Απατήστε Ελεύθερα

Διακοπές.
Παραλία.
Σε κάποιο νησί του Αιγαίου.
Καυτός ήλιος.
Σφηνάκια.
Μουσική.
Και φυσικά "όμορφες παρουσίες".


Στατιστικά είναι αποδεδειγμένο οτι στις διακοπές καθε φυσιολογικός άνθρωπος που θέλει να ονομάζεται άντρας, ερωτεύεται 46 με 83 φορές.


Πάνω που είσαι έτοιμος όμως να κάνεις την κίνησή σου και σκέφτεσαι τι θα πεις, έρχεται στο μυαλό σου η εικόνα τηςκοπέλας σου.
Ξενέρα;

Εσύ δεν είσαι απο αυτούς, δεν θες να την απατήσεις.Αλλά μπορεί να θεωρηθεί απάτη?
Μετά απο πολύωρες συνεδριάσεις και ατελείωτα meetings καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι...

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σεξουαλική επαφή κατα την διάρκεια διαμονής (μεγαλύτερης των τριών ημερών) σε νησί (ειδικά στις Κυκλάδες), παραγράφεται και θεωρείται ως μη γενόμενη.

Παρακαλείσθε όπως λάβετε πολύ σοβαρά υπόψην τις ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ που ακολουθούν: 



1) Ο παραπάνω νόμος ισχύει ΜΟΝΟ για άντρες. ΜΟΝΟ!
Οποιοδήποτε θηλυκό επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον συγκεκριμένο νόμο, για ιδίον όφελος, διώκεται ποινικά.
2) Όλοι οι μάρτυρες - φίλοι του άμεσα εμπλεκόμενου οφείλουν να σωπάσουν και να καλύψουν το φίλο τους με όσα μέσα διαθέτουν. Σε περίπτωση όμως που πρόκειται για γυναίκα που δεν τη λες και όμορφη
(φέτα/ πάπια/ ζαμπόν/ πατσαούρι/ φρόκαλο/πετούγια/ μπουρουχα κλπ) διατηρούν το δικαίωμα να τον κοροιδεύουν δημόσια για όσο καιρό οι ίδιοι κρίνουν σκόπιμο.
3) Απαγορεύεται δια ροπάλου οποιαδήποτε ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων όπως αρ. τηλέφωνου, msn, email, facebook, Ε9, ΑΦΜ, κλειδιά και πάει λέγοντας.
4) Σε περίπτωση που ο άμεσα ενδιαφερόμενος κρίνει ότι ο νέος αυτός έρωτας υπερτερεί της επίσημης του σχέσης (με διαφορά...στήθους) μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν της λεγόμενης "τράμπας". Δηλαδη, μπορεί να φέρει την κοπέλα του στο νησί και ο ίδιος να πάρει την κοπέλα του νησιού, το νέο απόκτημα, σπίτι του. Απαραίτητη προυπόθεση, η συγκατάθεση όλων των φίλων.
Η συναίνεση των κοριτσιών είναι προαιρετική.

Το υπουργείο παραλίας και οινοπνεύματος προειδοποιεί:Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις επιπτώσεις που το παρόν νομοσχέδιο μπορεί να φέρει στη σχέση σας.

Ν.Καλόγρηας, Α.Κούτρας, Π.Λαζ, Γ.Καρτάλης,
Β.Κρεούζης

Δεν υπάρχουν σχόλια :