Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Συγκλονίζεται η ΝΔ στην Κρήτη! Φοβερές Καταγγελίες για νοθεία και "προγραφές" με εντολή Ρηγίλλης... (video)

Φοβερές καταγγελίες για τις μεθοδεύσεις του συστήματος Σαμαρά, ώστε να ελέγξει τις εσωκομματικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 30 Μαΐου, και μαζικές παραιτήσεις των σημαντικότερων στελεχών της ΝΔ στην Κρήτη. Το σχόλιο του δημοσιογράφου Χρήστου Κώνστα τα λέει όλα: «Όσοι νομίζουν, ότι η ΝΔ έπιασε πάτο τον περασμένο Οκτώβρη είναι γελασμένοι. Ακόμη δεν έφτασε στον πάτο…»


Δείτε παρακάτω τα 3 βίντεο από τον τοπικό τηλεσταθμό του Ηρακλείου "ΚΡΗΤΗ TV" που αποτυπώνουν την εικόνα διάσπασης της ΝΔ σε όλους τους νομούς της Κρήτης...

Η Θλιβερή Ελλάδα του Λάκη Λαζόπουλου

Το χειρότερο που βγαίνει από την εκπομπή του κ. Λαζόπουλου είναι μια Ελλάδα που δεν θέλει να ακούσει, να δει, να σκεφτεί όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία 30 χρόνια. Παρερμηνεύει την έλλειψη αυτογνωσίας και αυτοκριτικής ως αντίσταση στο καθεστώς που η ίδια είναι.

Αν κάποιος προσπαθούσε να καταλάβει τους Έλληνες παρακολουθώντας μόνο τις εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλου θα ανακάλυπτε ξαφνικά μια νέα, περίεργη κοινωνία ανθρώπων. Αυτή η κοινωνία αποτελείτε από μια μεγάλη πλειοψηφία ανύποπτων αλλά ταυτόχρονα πολύ υποψιασμένων πολιτών. Ανύποπτοι όταν συμμετέχουν ενεργά, και ορισμένες φορές με ζήλο, στις διάφορες παθογένειες της κοινωνίας. Ανύποπτοι όταν δηλώνουν την θάλασσα ως αμπέλι, όταν τσιμεντώνουν καμένα δάση, όταν ασύστολα φοροκλεβουν, όταν επίμονα και επανειλημμένα απαιτούν από τον πολιτικό τους διορισμό στο δημόσιο. Ανύποπτοι όταν όντας στο δημόσιο απαιτούν μέσο των συνδικαλιστών από το ίδιο πολιτικό συνθήκες θεσμοποιημένης αργομισθίας και σύνταξη στα 50.
Κάποτε έρχονται οι συνέπειες όλων αυτών και τότε οι μέχρι τότε ανυποψίαστοι πολίτες αυτόματα μετατρέπονται στους πιο υποψιασμένους λαούς της ανθρωπότητας. Υποψιασμένοι όχι φυσικά για τις βαθύτερες αιτίες της ελληνικής κακοδαιμονίας, αλλά πάντοτε έτοιμοι να βρουν τους ενόχους σε κάποια ντόπια και ξένα κέντρα αποφάσεων. Μπορεί μέχρι πρότινος να ξημεροβραδιάζονταν σε γραφεία πολιτικών για έναν διορισμό ή για ένα ρουσφέτι που θα παρέκαμπτε κάποιο νόμο, αλλά τώρα αυτός ο πολιτικός είναι απατεώνας που φέρνει απίστευτα δεινά στους κατά τα άλλα αθώους και αγαθούς ψηφοφόρους του. Τώρα τα λεγόμενα λαμόγια πρέπει να μας πουν που πήγαν τα λεφτά, αλλά είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μέχρι χθες η μεγάλη πλειοψηφία τα είχε ως ......

Η σωτηρία είναι πολύ μεγάλο πράγμα

A Belarussian ornitologist takes a tawny owl chick from an artificial nest in a forest near village of Uzda

Λευκορώσος ορνιθολόγος τοποθετεί μια κουκουβάγια σε τεχνητή φωλιά, στο δάσος κοντά στο Μινσκ. Το πρόγραμμα γίνεται υπό την επίβλεψη του Βιολογικού Μουσείου της Λευκορωσίας, του Πανεπιστημίου της περιοχής και της οργάνωσης ABP που ασχολείται με τη ζωή των πτηνών. Σκοπός του προγράμματος είναι η διάσωση της κουκουβάγιας στην περιοχή.

REUTERS/Vasily Fedosenko (BELARUS - Tags: ANIMALS ENVIRONMENT SOCIETY) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Πολύ ψηλές θερμοκρασίες σήμερα στη Νέα Υόρκη

New York City Approaches Record-High TemperaturesNew York City Approaches Record-High TemperaturesNew York City Approaches Record-High Temperatures
Το city της Νέας Υόρκης και το μεγαλύτερο τμήμα του Eastern Seaboard, είχε σήμερα τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες των τελευταίων ετών.
/ / Photo by Spencer Platt/Getty Images / / Content © 2010 Getty Images All rights reserved.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Μόσχα

"Εξαφάνισαν" ολόκληρη οικογένεια από τους καταλόγους στην Κρήτη

Πρόκειται για την οικογένεια του Πρίαμου Γερωνυμάκη αλλά και όποιον συνδέεται έστω και φιλικά με την οικογένεια. Παραπάνω από 100 άτομα "εξαφανίστηκαν" από τους καταλόγους.
Απολαύστε μερικές ατάκες του Γερωνυμάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΚΡΗΤΗ TV»:
  • Μια ορχήστρα είναι η Ρηγίλλης και διευθυντής ορχήστρας είναι ο Σαμαράς. Εγώ μέσα σε αυτή την ορχήστρα, βιολί δεν παίζω!
  • Δεν έχω κανένα λόγο να βρίσκομαι, όχι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά!
  • Ο λύκος περιμένει έξω από το μαντρί. Από ποιο μαντρί; … Να ξέρετε ένα πράγμα. Τον λύκο θα τον λιντσάρουμε!
  • Δεν βλέπω κόμμα. Βλέπω ομάδες από τη Ρηγίλλης, του Σαμαρά που προσπαθούν να καταπατήσουν το καταστατικό.

Πολύ σκληρή και άδικη η επίθεση που δέχεται ο Καραμανλής

Και εμείς εδώ από το periothiko δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε επιτεθεί στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Σίγουρα έχει τις δικές του ευθύνες για τη σημερινή κρίση. Αναγνωρίζουμε όμως ότι όλη αυτή η επίθεση είναι υπερβολική. Στην προσπάθειά τους οι γραφικοί δημοσιογράφοι των δελτίων ειδήσεων να καταλογίσουν ευθύνες για την οικονομική κατάρρευση της χώρας, ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους. Εύκολους στόχους με πιασάρικες ατάκες. Λαϊκισμός στα όρια του ευτελούς. Βλέπουμε δημοσιογράφους όπως ο Χατζηνικολάου και ο φίλος του ο Τράγκας αλλά και τα έντυπα του Κουρή και του Μπόμπολα, πόσο έχουν πάρει πάνω τους, τον πόλεμο λάσπης κατά Καραμανλή. Αυτός ο Τράγκας μάλιστα έχει καταντήσει πέραν από γραφικός και γελοίος. Είναι πολύ εύκολο να κατασκευάζονται ένοχοι σε αυτή την χώρα και οι τιμητές της πολιτικής ζωής να βρωμίζουν την ήδη άσχημη κατάσταση. Τιμητές παραμένουν κάποιοι δημοσιογράφοι, επίσης ένοχοι για την κατάντια της χώρας και πρωταγωνιστές του σάπιου κατεστημένου. Οικονομικά συμφέροντα δεν εξυπηρετούν και αυτοί οι κύριοι; Γιατί νομίζουμε ότι είναι οικονομική η κρίση που βιώνει ο τόπος. Πώς λοιπόν όλοι αυτοί οι τιμητές, απενοχοποιούν τη θέση τους και συνεχίζουν να σπρώχνουν την Ελλάδα στον κατήφορο, με τα ασύστολα ψεύδη που συνεχίζουν να κατασκευάζουν για να εντυπωσιάσουν το κοινό τους, αλλά και να χειραγωγούν κυβερνήσεις προς την κατεύθυνση των συμφερόντων που εξυπηρετούν; Κάτι σάπιο υπάρχει, έτσι δεν είναι; Και σίγουρα γι’ αυτή τη σαπίλα δεν ευθύνεται ο Καραμανλής ή μόνο ο Καραμανλής! Την παρέλαβε και δεν κατάφερε να τη διαχειριστεί. Από την αποτυχία όμως της διαχείρισης της οικονομικής κρίσης μέχρι την ευθύνη για την δημιουργία της, υπάρχει τεράστια απόσταση. 'Ετσι δεν είναι κ. Λαζαρίδη;  <…>

Ο Μεγάλος Ηγέτης Σαμαράς στο γραφείο του Μεγάλου Εργολάβου Μπόμπολα ..!...!..

Τόσο πολύ τον πολεμάνε τα μεγάλα συμφέροντα τον Αρχηγό Αντώνη!
Μετά τον Ψυχάρη και το «Βήμα», σήμερα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τα γραφεία του «Έθνους». Πήγε να δώσει τα «διαπιστευτήρια» του στον Γιώργο Μπόμπολα. Μετά την συνάντηση που είχε με τον εκδότη και μεγαλοεργολάβο, ο Σαμαράς κάθισε και γευμάτισε με το διευθυντικό team και τους πολιτικούς συντάκτες του «Έθνους». Ειδήσεις δεν βγήκαν. Άλλωστε, ο πρόεδρος Αντώνης δεν ήταν σε μεγάλα κέφια. Η συνάντηση πάντως με τους μεγαλοεκδότες έρχεται να δώσει μια απάντηση σε όσους από τη Ν.Δ., μασουλάνε το παραμύθι ότι οι βαρόνοι βρίσκονται απέναντι στον Σαμαρά. Ανεξάρτητα, όμως, απ' όλα αυτά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν την Κυριακή η εφημερίδα του Μπόμπολα θα την «πέσει» στον Καραμανλή!

«Πακέτο διάσωσης» από δικαιολογίες ετοιμάζουν στη Νέα Ρηγίλλης για την επερχόμενη ήττα στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Για εκδότες και μεγάλα επιχειρηματικά κέντρα που σχεδιάζουν να εξοντώσουν τον αρχηγό της ΝΔ επειδή καταψήφισε τα μέτρα του ΔΝΤ έκανε χθες λόγο μέσα από το Κανάλι 1 του Πειραιά ο υπεύθυνος Συνδικαλιστικού Τομέα της ΝΔ.
Προφανώς ο Γιάννης Μανώλης ξεχνά ή δε μπορεί να εξηγήσει τις συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με εκδότες μεγάλων εφημερίδων με επισκέψεις και στα γραφεία τους και προσπαθεί να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα για την αδύναμια τόσο του Σαμαρά όσο και της ΝΔ να εξηγήσει τη στάση που κράτησε στην ψήφιση των μέτρων, μια στάση που τους περιθωριοποιήσε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Επιπλέον, ο Μανώλης κάλεσε τη Ντόρα Μπακογιάννη να παραιτηθεί, «αν θέλει να κάνει άλλο κόμμα, αφού εκλέχθηκε με άλλη σημαία».
Σχόλιο "Περιοδικού":
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευνοούμενος των καναλιών αυτή τη στιγμή από τον Αντώνη Σαμαρά. Κανένας δεν κριτικάρει τις συνήθεις ανοησίες και τα ποιματάκια που αναφέρονται στα κείμενα του φοβικού και εθνοπροστάτη Λαζαρίδη. Θα λέγαμε ότι χτυπάνε αλύπητα τον Καραμανλή και μάλιστα αυτή η εκστρατεία λάσπης εκπορεύεται από το περιβάλλον του Ηγέτη Αντώνη! Ακόμη και ο Λαζόπουλος τον έχει αφήσει τελείως στο απυρόβλητο! Ούτε καν ασχολείται με τον Αντώνη. Ενώ φαίνεται ότι ο πόλεμος λάσπης που δέχεται η Ντόρα από συγκεκριμένα κέντρα παραπληροφόρησης εκπορεύεται κατευθείαν από τα λαζαριδομουρούτικα υπόγεια της Νέας Ρηγίλλης. Είναι αστείο να βγάζουν στην πιάτσα τύπους σαν το Μανώλη και να παραπονιούνται για τον «πόλεμο» που δέχεται ο Αρχηγός! Είναι και φαίνονται γραφικοί!

Χαμός στο Ηράκλειο. Παραιτήθηκαν τουλάχιστον 150 στελέχη από τη Νέα ΠΟΛΑΝ

Μετά την παραίτηση του ΜΑΝΩΛΗ ΒΕΛΓΑΚΗ από τη θέση του υποψηφίου προέδρου στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου 150 περιπου στέλεχη της Ν.Δ υπέβαλαν σήμερα τις παραιτήσεις τους από υποψήφιοι για τις τοπικές επιτροπές ,καταγγέλοντας τις διαδικασίες ως στημένες απο το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
Ηράκλειο, 26 Μαΐου 2010
Σήμερα 26 Μαΐου 2010 οι κάτωθι υπογεγραμμένοι κατέθεσαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου την παραίτησή τους, μη δεχόμενοι να συμμετάσχουν στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών που διενεργούνται την προσεχή Κυριακή 30 Μαΐου 2010.
Συγκεκριμένα το κείμενο της παραίτησης έχει ως εξής:

Καταρρέει η υποψηφιότητα Ψωμιάδη στη Μακεδονία

Στα γκάλοπ για τις Δημοτικές εκλογές, που γίνονται συνεχόμενα και με εντατικούς ρυθμούς, παρατηρείται μεγάλη πτώση της ΝΔ και στην Μακεδονία, επίκεντρο υποτίθεται του Μαραθωνομάχου Αντώνη. Η Περιφέρεια που θεωρείται το κάστρο του!...! Και όμως! Η ΝΔ καταρρέει και στη Βόρεια Ελλάδα. Η έκπληξη πάντως είναι η τεράστια φθορά Ψωμιάδη. Ο λαός βαρέθηκε τις γραφικότητές του και τον ίδιο. Η περίοδος κρίσης χτύπησε για τα καλά τη Νέα ΝΔ και τον Ψωμιάδη....

Έρχεται «ισχυρό πακέτο αποκρατικοποιήσεων».

Ένα «ισχυρό πακέτο αποκρατικοποιήσεων» θα προωθηθεί την ερχόμενη εβδομάδα από τους συναρμόδιους υπουργούς, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του άτυπου Υπουργικού υπό τον Γιώργο Παπανδρέου. Οι αποκρατικοποιήσεις θα αφορούν στους τομείς της ενέργειας, των υποδομών και του τουρισμού.

Παράλληλα, αλλαγή κλίματος σημειώθηκε στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, που οι αναλυτές ελπίζουν να μην είναι προσωρινή και σπασμωδική, αλλά η αρχή μιας ανοδικής αντίδρασης. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών με σημαντική άνοδο 2,98%, έκλεισε στις 1.585,75 μονάδες.

Η γενιά της σπατάλης καταδίκασε τα παιδιά της

Ηταν αναμενόμενο να συμβεί. Ως κοινωνία πάντα θέλουμε κάποιον να μεμφόμαστε για τα δεινά μας. Συνήθως είναι κάποιος άλλος. Αλλά τώρα εμείς, η γενιά των baby boomers, η πιο καλοζωισμένη γενιά απ’ όλες, οφείλουμε να μεμφθούμε τον εαυτό μας.
Εχοντας διαμορφώσει την κουλτούρα και τις αξίες του όψιμου 20ού αιώνα, εμείς που γεννηθήκαμε ανάμεσα στα τέλη της δεκαετίας του ’40 και στις αρχές του ’60, όταν στην Αμερική και σε άλλες χώρες του δυτικού κόσμου σημειώθηκε «μπουμ» γεννήσεων, δρέψαμε όλα τα οφέλη της οικονομικής ανόδου και δεν αφήσαμε τίποτα για τα παιδιά μας. Πολλοί από μας έχουμε ήδη εξασφαλίσει καλές συντάξεις από ένα γενναιόδωρο ασφαλιστικό σύστημα. Αγοράσαμε ακίνητα όταν ήταν προσιτά κι έπειτα επωφεληθήκαμε από την κατακόρυφη άνοδο της τιμής τους. Αντί να αποταμιεύσουμε κάποια από αυτά τα χρήματα για τις επόμενες γενιές, δανειστήκαμε υποθηκεύοντας τις περιουσίες μας και τα .......

Ο Μαντέλης παραδέχεται την χορηγία από τη Siemens

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Τάσος Μαντέλης, επιβεβαίωσε ότι τα 200.000 μάρκα στον τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοίξει ο φίλος και κουμπάρος του, Γιώργος Τσουγκράνης, ήταν χορηγία της Siemens. Καταθέτοντας στη εξεταστική επιτροπή ο κ. Μαντέλης φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι η Siemens έδωσε από τα μαύρα ταμεία 10 εκατ. ευρώ σε μίζες στην Ελλάδα και προέτρεψε την Εξεταστική Επιτροπή να αναζητήσει τον πληροφοριοδότη, ο οποίος στις 18 Ιουνίου 2008 διέρρευσε σε δύο δημοσιογράφους ότι «ο Μαντέλης πήρε 10 εκατομμύρια μάρκα». Νωρίτερα, την άμεση εμπλοκή του Τάσου Μαντέλη ομολόγησε ευθέως ο στενός φίλος και κουμπάρος του πρώην υπουργού Γεώργιος Τσουγκράνης στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

Το ιδού η Ρόδος και η Αριστερά

Η θερμή υποδοχή που οργάνωσαν οι Ροδίτες στους 5.500 τουρίστες που έφθασαν στο νησί τους με επτά κρουαζιερόπλοια, είναι στην ουσία μια πράξη αντίστασης. Στρέφεται κατά της μηδενιστικής πολιτικής των δύο κομμάτων της Αριστεράς, έναντι της οικονομικής κρίσης. Η ενέργεια αυτή εκφράζει με τρόπο σαφή και αυθεντικό τα αισθήματα της πλειονότητας των πολιτών, οι οποίοι όπως είναι φυσικό προτάσσουν τη σωτηρία τη δική τους και της χώρας, από το γαία πυρί μειχθήτω που «προτείνει» η Αριστερά. Ταυτόχρονα, όμως, η ανθόστρωτη υποδοχή των τουριστών υποδεικνύει και υποκαθιστά την ενδεδειγμένη στάση κυρίως των κομμάτων εξουσίας. Διότι η στάση αυτή σε περιπτώσεις «ιδεοπολιτικής διχοστασίας» (οι οποίες σήμερα είναι πολλές και κρίσιμες) θάπρεπε να υπαγορεύεται από το ......

Παραιτήθηκε και η Eλένη Πυλαρινού από την ΚΕ Νέας Δημοκρατίας!


Προς τον Γραμματέα της Κ.Ε. της Ν.Δ.
Κύριε Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής  της Νέας Δημοκρατίας, επί  είκοσι πέντε χρόνια αγωνίστηκα για τις  ιδέες και τις  αρχές που η  μεγάλη μας, κάποτε,  παράταξη πρέσβευε. Για μένα πρωταρχικό ρόλο δεν έχει  η μεγάλη ή η μικρή χρονική διάρκεια που κάποιος υπηρέτησε και αγωνίστηκε για τα ιδεώδη της Ν.Δ., αλλά η συνέπεια και η ειλικρίνεια και η πραγματική πίστη σ΄αυτά . Πάντα πορεύτηκα με αυτές τις αρχές και ποτέ με άξονα το προσωπικό συμφέρον ανάλογα με τις πολιτικές συγκυρίες.
Η σημερινή, δεινή για την Πατρίδα  μας, κατάσταση απαιτεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την παρουσία μιάς Νέας Δημοκρατίας που θα υπηρετεί το συμφέρον της Χώρας  και του Πολίτη και δεν  θα .....

Ντόρα: Η Κυβέρνηση ακυρώνει τη συναίνεση παντού! - Ολόκληρη η Ομιλία της Ανεξάρτητης Βουλευτού στην Ολομέλεια της Βουλής για τον «Καλλικράτη» (video)

Η Ντόρα μοίρασε χθες στη Βουλή τους τελευταίες αναπτήρες της με το σύμβολο της ΝΔ

Είχε μερικούς αναπτήρες με το λογότυπο της ΝΔ στην τσάντα της χθες η Ντόρα και τους μοίρασε! Ήταν οι τελευταίοι και όπως ήταν φυσικό έγιναν ανάρπαστοι! Κυρίως από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!...! Τον τελευταίο μάλιστα πήρε ο Γιάννης Βούρος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Β' Αθηνών.
Πού ξέρετε! Μπορεί να αποκτήσουν συλλεκτική αξία. Καθόλου παράξενο να τους δούμε στο e-bay κάποια στιγμή!
Τελικά είχε μεγάλη ζήτηση η "Ντόρα σε αναπτήρες ΝΔ"

Προς αναβολή του Συνεδρίου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πάντα πληροφορίες μας, οι οποίες είχαν επιβεβαιωθεί και στο θέμα της ακύρωσης των προσυνεδρίων, το συνέδριο της ΝΔ που έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουνίου βαίνει προς αναβολή, ή ακόμη και ακύρωση. Οι άνθρωποι της Ρηγίλλης, τρέμουν πλέον στην ιδέα και μόνο ότι οι σύνεδροι θα είναι χωρισμένοι σε τρία φανατισμένα στρατόπεδα. Το κλίμα μετά τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη έχει γίνει πραγματικά βαρύ και η κατάσταση χειροτερεύει με βασικά στελέχη της ΚΕ του κόμματος να παραιτούνται το ένα πίσω από το άλλο. Από την άλλη, τα στημμένα δημοσιεύματα εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, τα οποία γίνονται κατά προσωπική παραγγελία του...

Παρέμβαση του προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων κ. Γιώργου Βούρβαχη

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων κ. Γιώργος Βούρβαχης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου κ. Βίκης Παπαδογιαννάκη σήμερα το πρωί για την πορεία των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

Αυτό που με έχει απογοητεύσει είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται από τη διοίκηση της Ρηγίλλης οι εσωκομματικές εκλογές οι οποίες θα γίνουν, αν τελικά γίνουν, στις 30 του μηνός. Αρχικά υπήρχε μία προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων η οποία έληγε στις 19 Μαΐου. Ξαφνικά, επειδή δεν υπήρχαν υποψήφιοι δόθηκε παράταση μέχρι τις 21/5. Στις 21/5 επειδή το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει δόθηκε νέα παράταση για τις 24 του μηνός. Φθάνουμε στις 24 όπου τελειώνει η παράταση, αλλά δεν τελειώνει το πρόβλημα και έτσι πάμε με καινούρια εντολή της διοίκησης της Ρηγίλλης για τις 27 του μήνα και δεν ξέρω όταν παρέλθει και αυτή η ημερομηνία, μήπως έρθει οδηγία ότι ........

Σε λίγο η Ντόρα στη Βουλή για τον "Καλλικράτη"

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να μιλήσει από το βήμα της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη για το σχέδιο "Καλλικράτης".
Μπορείτε να παρακολουθήσετε online τη συζήτηση στη Βουλή εδώ.

Η νέα διαφήμιση της Pepsi — “Oh Africa” (full version)

"Εγώ είχα έναν κωδικό 'Ροκ' και μετά τον μετέτρεψα σε 'Ρόκος'..."

Tον πρώην υπουργό επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Τάσο Μαντέλη ενέπλεξε στην υπόθεση Siemens συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση.
Όπως μετέδωσε το Mega, ο επιχειρηματίας Γιώργος Τσουγκράνης -κουμπάρος του πρώην υπουργού- δήλωσε στην Εξεταστική ότι ο Τάσος Μαντέλης τού είχε πει ότι συγκεκριμένο ποσό που κατατέθηκε σε λογαριασμό που άνοιξε στη Γενεύη (κατ' εντολήν του κυρίου Μαντέλη) προερχόταν από «χορηγία» της εταιρείας.
Σχετικά με την κωδική ονομασία «Ρόκος», ο κ. Τσουγκράνης είπε: «Δεν μου τον υπέδειξε ο κ. Μαντέλης, εγώ είχα έναν κωδικό 'Ροκ' και μετά τον μετέτρεψα σε 'Ρόκος'. Εκεί δεν ήξερα ποιοι κατέθεταν χρήματα ούτε την προέλευσή τους.»
/ / in.gr / /

Νέο εντυπωσιακό "σπιράλ" στον ουρανό του Καναδά! Αυτή τη φορά και με ήχο!

«Θα μείνει αυτός και το τσουμάκι του»! …..

Δεν περιμέναμε να προκαλέσει τόσες απορίες, το μήνυμα που έστειλαν εξαγριωμένοι Γρεβενιώτες, προχθές στον Σαμαρά. Όταν είδαν τον εκκολαπτόμενο, ως Δημοτικό Άρχοντα Θεσσαλονίκης, Γκιουλέκα! Τι φώναζαν στον Γκιουλέκα οι Γρεβενιώτες; «Θα μείνει αυτός και το τσουμάκι του»! …..
Πολλοί αναγνώστες του "περιοδικού", απόρησαν. Δεν ξέρουν τι είναι το «τσουμάκι» στα Γρεβενιώτικα και μας ρώτησαν. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι «τσουμάκι» είναι το «παλούκι»! Μεταφράστε το λοιπόν!
Πάντως μην ρωτρήσετε τον Γκιουλέκα γιατί ακόμα δεν έχει συνέλθει ακόμη από την επίθεση που δέχτηκε!

Εμφύλιος «σαμαρικών» και «ντορικών» στην Κρήτη!

Κατάσταση εμφυλίου επικρατεί στις οργανώσεις της Ν.Δ. στην Κρήτη, με έντονες αντιπαραθέσεις «σαμαρικών» και «ντορικών» στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Χθες, έξι γνωστά μέλη του κόμματος στα Χανιά γνωστοποίησαν το αίτημά τους να διαγραφούν άμεσα «από τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά»!
Πρόκειται για δύο οικογένειες μέλη των οποίων ήταν στη Ν.Δ. περισσότερο από τριάντα χρόνια! Σε κείμενο που έστειλαν στον τοπικό Τύπο χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα και καταγγέλλουν τη σημερινή ηγεσία του κόμματος για «πρωτοφανή φασισμό και σκοταδισμό», κάνουν δε λόγο για «ντροπή και αηδία». Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Ζητούμε την άμεση διαγραφή μας από τη Ν.Δ. του Σαμαρά γιατί:
1) Μας πνίγει η ντροπή και η αηδία μπροστά στον πρωτοφανή φασισμό και σκοταδισμό που μετέρχεται η νέα ηγεσία της Ν.Δ. προκειμένου να επιτύχει "ιδεολογική καθαρότητα".
2) Μας πνίγει η ντροπή και η αηδία για την ατολμία και τον μικροκομματισμό του κ. Σαμαρά μπροστά στην προσπάθεια όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων για την σωτηρία της Πατρίδας.
3) Μας πνίγει τέλος η οργή και η θλίψη για τον ανοίκειο θάνατο της Φιλελεύθερης Παράταξης του 47,3%».

Παραιτήσεις αναμένονται και στο Ηράκλειο. Ηδη ο...

Η Ντ. Μπακογιάννη μιλάει ανοιχτά για τους λόγους διαγραφής της από τη Ν.Δ.

THN πεποίθησή της πως και αυτή τη φορά η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση και την ελπίδα ότι η κρίση θα αλλάξει τη χώρα, «γιατί όλα πρέπει να αλλάξουν», εκφράζει η Ελληνίδα πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο σημερινό φύλλο της μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ».

«Oλα πρέπει να αλλάξουν, το δημοσιονομικό σύστημα, το πολιτικό σύστημα, η συμπεριφορά μας, γιατί η Ελλάδα αξίζει κάτι καλύτερο», τονίζει χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη στη συνέντευξη, στην οποία αναφέρεται διεξοδικά στην οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, στις θέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και τη δική της στάση σε αυτή, στην υπερψήφιση από μέρους της του «πακέτου διάσωσης» και στην ως εκ τούτου διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία.
Oπως η ίδια αναφέρει, η κατάσταση χειροτέρεψε στη διάρκεια της...

"Ρεζίλι" η Κυβέρνηση με τους ..."λεονταρισμούς" του Λοβέρδου!

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει πλέον η στάση του Λοβέρδου στο Ασφαλιστικό καθώς χθες το βράδυ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι σχεδιαζόμενες αλλαγές είχαν αποφασιστεί στο μνημόνιο που είχε υπογράψει η κυβέρνηση με την τρόικα τον Μάιο και ως εκ τούτου οι... λεονταρισμοί του ήταν άνευ αντικειμένου.
Η κυβέρνηση ρεζιλεύτηκε ακόμη περισσότερο όταν δημοσιοποιήθηκε επιστολή της τρόικας, μέσω του εκπροσώπου του αρμόδιου για τα οικονομικά της Ε.Ε. Όλι Ρεν, στην οποία αναφέρεται ότι η Ε.Ε. δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω από τους Παπακωνσταντίνου και τον Λοβέρδο, πέραν της εφαρμογής των υπεσχημένων...

Τραίνο παρέσυρε μωρό!!! (video)

Φοβάται την προσέλευση ο Σαμαράς...

Ανησυχία εκφράζει η Ρηγίλλης για την προσέλευση των Νεοδημοκρατών στις εσωκομματικές εκλογές το Σαββατοκύριακο όπου θα αναδειχθούν οι νέοι πρόεδροι και τα μέλη των ΝΟΔΕ.

Τα περισσότερα κομματικά στελέχη ανά την Ελλάδα είναι απογοητευμένα από τη στάση της νέας ηγεσίας και ο κόσμος δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τα νέα πρόσωπα που θέλει να επιβάλλει ο Σαμαράς.

Ο ίδιος βέβαια... τρίβει τα χέρια του, κινούμενος από μικροκομματική λογική, καθώς όσοι λιγότεροι πάνε να ψηφίσουν τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν οι δικοί του να εκλεγούν.

Η σκανδαλολογία ως μοχλός διαφθοράς

Μια βαριά ατμόσφαιρα έχει απλωθεί πάνω από τη χώρα με αφορμή σκάνδαλα, σκανδαλάκια και... ακριβές κουρτίνες. Το αίτημα της κάθαρσης είναι πάνδημο, δεν υπάρχει παρέα σε ελληνικό καφενείο που δεν συζητάει «το αν κάποιος θα πάει κάποτε φυλακή». Και πράγματι θα είναι μια μέρα ενηλικίωσης της ελληνικής δημοκρατίας όταν κάποιος επώνυμος που έχει αποδεδειγμένα εμπλακεί σε υπόθεση διαφθοράς θα περάσει το κατώφλι του Κορυδαλλού.

Από εδώ όπου βρισκόμαστε, πάντως, ώς την σοβαρή κάθαρση υπάρχουν πολλές νάρκες και παγίδες. Το σύγχρονο ελληνικό κράτος έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο που μια ολόκληρη κοινωνία στηρίχθηκε στην παραβατικότητα. Το να πάει κανείς στην εφορία ή στην πολεοδομία χωρίς φακελάκι ήταν περίπου σαν να πηγαίνεις στην...

Ψωμί με 50 λεπτά!

Προς 50 λεπτά πωλείται από αρκετά αρτοποιία το ψωμί μετά από την πρόταση του κατέθεσε η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών.
Η συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι δεσμευτική και θα ισχύει μέχρι το μεσημέρι της κάθε μέρας.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο γραμματέας αρτοποιών Αττικής, Ευάγγελος Μαρκάκης, είπε ότι προχωρήσαμε στην μείωση του ψωμιού στα 50 λεπτά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Ανέφερε ότι η κατανάλωση του ψωμιού δεν έχει μειωθεί.

Αντίδραση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

Την αντίδραση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος προκάλεσε η πρόταση της Συντεχνίας της Αθήνας να πωλείται το ψωμί έως το μεσημέρι στην τιμή των 50 λεπτών.
Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι...

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε μία σύντομη αποτίμηση για την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν

Καλό, αλλά όχι ουσιαστικό, βήμα

Της Ντόρας Μπακογιάννη, Ανεξάρτητης Βουλευτού, πρώην Υπουργού Εξωτερικών

Η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα, καθώς συνοδευόταν από δέκα υπουργούς και 100 περίπου επιχειρηματίες, είχε ένα ισχυρό χαρακτήρα εντυπώσεων, αλλά στα θέματα ουσίας τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά.

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό, που τα ελληνικά ΜΜΕ επιχείρησαν να δώσουν στην επίσκεψη, αφορούσε στην «αρνητική συγκυρία», ή στην «αδυναμία της Ελλάδας» σε σχέση με την Τουρκία -και άρα στην ακαταλληλότητα της στιγμής για την εξυπηρέτηση των ελληνικών συμφερόντων. Η δεύτερη αυτή αντίληψη στηρίζεται σε δύο λανθασμένες εκτιμήσεις: Πρώτον, ότι η Ελλάδα είναι μια αδύναμη χώρα, και δεύτερον, ότι η Τουρκία περίπου «σαρώνει» τα πάντα στην περιοχή. Λάθος και τα δύο. Καταρχάς η Ελλάδα περνάει βέβαια μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι...

Σαχλαμάρες πληροφορίες και άλλες βλακείες του Γιώργου Κουβαρά στον «Ελεύθερο Τύπο»! Πού αλλού;


Τη μια τους φταίνε τα Μέσα Ενημέρωσης που καταδιώκουν τον καημένο τον Αρχηγό Αντώνη! Έπειτα φταίνε οι ξένοι (κυρίως απ’ το Πακιστάν που είναι «όργανα» του Παπανδρέου) και τώρα φταίει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Που συνωμοτεί για να τριχοτομήσει τη «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη». Πού τη βλέπεις τη «μεγάλη» βρε Κουβαρά και που τη «φιλελεύθερη», δεν ξέρουμε! Ακροδεξιά έγινε. Γιατί δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις μερικές επιστολές στελεχών της ΝΔ που παραιτούνται; Ή μήπως στο κόμμα σας, η γνώμη τους είναι αμελητέα;
Αλλά και να σου φταίει το ΠΑΣΟΚ για ό,τι γίνεται μέσα στο κόμμα σου, είναι μεγάλη κουβέντα! Σε λίγο θα σου φταίνε και οι εξωγήινοι που δεν πάει καθόλου καλά ο Ηγέτης. Τι σου φταίνε βρε παιδάκι μου οι άλλοι αν εσύ διαλύεις το σπίτι σου; Για να διαλύεται οι ευθύνες αφορούν πρωταρχικά το εσωτερικό του σπιτιού και όχι τους απέξω! Αν το διαλύεις το πρόβλημα είναι δικό σου. Εσύ δεν έχεις τις ικανότητες και την δύναμη να το διατηρήσεις ενωμένο. Κοίτα λοιπόν στο εσωτερικό και μετά τους άλλους. Αυτό που κάνετε εκεί στον «ΕΤ» χαρακτηρίζεται είτε ως εκούσια ανευθυνότητα είτε ως συνειδητή συκοφαντία. Τόσο μεγάλη ανασφάλεια έχετε; Αλήθεια αυτή η προσωπολατρία προς τον Αρχηγό είστε τόσο σίγουροι ότι σας κάνει καλό ή μήπως αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες διάλυσης της ΝΔ;