Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Ακόμα πέφτει γέλιο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την …. "Μπουτίκ της Δεξιάς".


Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε μυστικός λογαριασμός στην Αγροτική Τράπεζα μέσω του οποίου αγοράζονταν γυναικείες τσάντες και γυναικεία παπούτσια από μια συγκεκριμένη … μπουτίκ.
Κάποιοι μάλιστα φαίνεται ότι έκαμαν πολύ μεγάλες συλλογές από γυναικεία παπούτσια!...! Και πέφτει φυσικά το γέλιο της αρκούδας.

Το σκάνδαλο ξεκίνησε υποτίθεται από ένα λογαριασμό που άνοιξε στέλεχος της Τράπεζας, προς χρήση του εκάστοτε υπουργού. Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι οι υπουργοί μάλλον τον αγνοούσαν τον λογαριασμό ενώ ήξεραν την ύπαρξή του μεγαλοστελέχη του Υπουργείου. Οι οποίοι και τον ετίμησαν δεόντως.

Δεν προλάβαινε η μπουτίκ να φέρνει τσάντες, πανάκριβες παντόφλες και γόβες στιλέτο. Άσε τα φουλάρια Ερμές και τις πλουμιστές ζώνες DG.

Η Κατερίνα Μπατζελή πρέπει οπωσδήποτε να καλέσει εισαγγελέα γιατί αν δεν το πράξει, τα ίδια θα πάθει και η ίδια.

Δέκα ερωτήσεις κλειδιά για τις Τραπεζικές καταθέσεις.

Τραπεζίτες, στελέχη της αγοράς και νομικοί απαντούν σε 10 ερωτήσεις κλειδιά διαβεβαιώνοντας ότι οι καταθέσεις παραμένουν ασφαλείς, ενώ παράλληλα εξηγούν τις ασφαλιστικές δικλίδες που προσφέρει η νομοθεσία σε όσους έχουν χρήματα κατατεθειμένα σε ελληνικές τράπεζες, και όχι μόνο.
1. Κινδυνεύουν οι καταθέσεις μου;
«Κατηγορηματικά όχι» είναι η απάντηση που δίνουν τραπεζικά στελέχη, παράγοντες της αγοράς και κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών. Τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μετά και τις πρόσφατες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου έχουν από τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας στην Ευρώπη, γεγονός που εγγυάται την οικονομική ευρωστία τους. Παράλληλα το κόστος του χρήματος στις διεθνείς αγορές έχει μειωθεί σοβαρά, γεγονός που διευκολύνει τις ελληνικές τράπεζες, ακόμα και αν...>

Ο οδηγός που δε βρίσκει πάρκινγκ



Είναι ένας οδηγός που ψάχνει απεγνωσμένα για πάρκινγκ. Περνάει η ώρα. Έχει περάσει μία ώρα, 1 ½, έχει μπαφιάσει. Οπότε παρακαλάει το Θεό: «Κάνε Θεέ μου να βρω μία ελεύθερη θέση στάθμευσης και να δεις που εγώ θα γίνω άλλος άνθρωπος. Θα πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, θα σταματήσω να βρίζω, θα γίνω ένας καλός Χριστιανός». Την ώρα που τα λέει αυτά αδειάζει μπροστά του ένας χώρος. Σταματάει το αυτοκίνητό του, γυρνάει το κεφάλι του προς τον ουρανό και λέει: «Άσε, εντάξει, βρήκα!».

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Μπανάνες με ηρωίνη στα Lidl Μαδρίτης

Η ισπανική αστυνομία εντόπισε τουλάχιστον 25 κιλά ηρωίνης κρυμμένα σε κουτιά με μπανάνες που προορίζονταν για τα ράφια του Lidl.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελ Μούντο ένας υπάλληλος της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ Lidl βρήκε ένα πακέτο ηρωίνης ενώ ξεφόρτωνε τα φρούτα, το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία που ερεύνησε σε όλα τα υποκαταστήματα της εταιρείας στην περιοχή της Μαδρίτης αλλά και στην κεντρική αγορά. Τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά εντόπισαν συνολικά 25 δέματα με ναρκωτικά.
"Έφτασαν δυο-τρία περιπολικά και οι αστυνομικοί πήγαν κατευθείαν στις μπανάνες για να ψάξουν", δήλωσε ένας εργαζόμενος στο σούπερ-μάρκετ.Η εταιρεία απέσυρε, όπως ήταν φυσικό, τις μπανάνες, που προέρχονταν από την Ακτή Ελεφαντοστού και το Εκουαδόρ.

Ιππότης, o σκηνοθέτης του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

news-peter-jackson-made-knightΗ κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για να τιμήσει την το έργο του σκηνοθέτη Peter Jackson στον κινηματογράφο, ανακοίνωσε ότι θα τον χρίσει Ιππότη.
Ο τιμητικός τίτλος για το σκηνοθέτη της τριλογίας «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», θα αναγνωριστεί επίσημα και από την Βασίλισσα της Αγγλίας.Ο Peter Jackson δήλωσε ότι ο εν λόγω τίτλος «είναι καλύτερος και από τα Όσκαρ»...«Είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.Είναι η υψηλότερη τιμητική διάκριση της χώρας.

Ο Sir Peter Jackson έχει κερδίσει συνολικά 17 βραβεία Όσκαρ για την τριλογία του « Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».


i-live.gr

Παγκόσμια διάκριση για το Νίνη

news-pao-ninis-global-distinctionΣύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Don Balon», ο Σωτήρης Νίνης βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα πιο ταλαντούχους παίκτες του κόσμου και το 2010 αναμένεται να είναι η χρονιά του.
Ο μέσος του Παναθηναϊκού κάθε λίγο και λιγάκι δέχεται την παγκόσμια αναγνώριση καθώς το ταλέντο του έχει περάσει εδώ και αρκετά χρόνια τα ελληνικά σύνορα. Ο «Έλληνας Κακά», όπως τον έχουν παρομοιάσει και αποκαλέσει, είναι ο παίκτης που συμπληρώνει την δεκάδα του ισπανικού περιοδικού «Don Balon» με τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου.
Οι υπόλοιποι εννέα ποδοσφαιριστές πέραν του Σωτήρη Νίνη είναι οι ....

Έκλεισε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Υεμένη

news-us-embassy-closed-yemenΈκλεισε η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαναά μετά από απειλές που δέχθηκε από την Αλ-Κάιντα.

Σε ανακοίνωση της πρεσβείας μέσω της ιστοσελίδα της, προειδοποιεί του Αμερικανούς πολίτες που μένουν στην Υεμένη να προσέχουν.

Στους υπαλλήλους της αμερικάνικης πρεσβείας δόθηκε η εντολή να απομακρυθούν από τις θέσεις τους και να παραμείνουν στα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας.

«Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαναά έκλεισε σήμερα 3 Ιανουαρίου 2010, μετά από απειλές της Αλ- Κάιντα της Αραβικής Χερσονήσου, ότι θα επιτεθεί σε αμερικάνικους στόχους στην Υεμένη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας στην ιστοσελίδα της.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα ξανά ανοίξει.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama είχε κατηγορήσει την Αλ-Κάιντα της Αραβικής Χερσονήσου για την αποτυχημένη επίθεση την ημέρα των Χριστουγέννων σε αμερικάνικο αεροσκάφος.



Λαθρομετανάστες έφτασαν στη Λάρνακα μέσω κατεχομένων

Ομάδα 16 λαθρομεταναστών, Παλαιστινιακής καταγωγής από το Ιράκ, έφτασε στις ελεύθερες περιοχές από την Τουρκία μέσω κατεχομένων, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και εντοπίστηκαν στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι λαθρομετανάστες, τρεις άνδρες, τέσσερις γυναίκες και τέσσερα παιδιά παλαιστινιακής καταγωγής από το Ιράκ, ανέφεραν ότι έφθασαν αεροπορικώς στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου και στη συνέχεια προωθήθηκαν με ταξί στο οδόφραγμα του Περγάμου, στη Βρετανική Βάση της Δεκέλειας.

Εν τω μεταξύ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας παρουσιάστηκε ένα ζευγάρι Παλαιστινίων από το Ιράκ και τα τρία παιδιά τους και ζήτησαν πολιτικό άσυλο από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Οι 16 συνολικά λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα, μέχρι να ανοίξουν τη Δευτέρα τα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, προκειμένου να καταθέσουν αίτηση για παραχώρηση πολιτικού ασύλου από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Πένθος στην Ομόνοια για τον Μάριο Καραμαλλάκη


Πενθεί σήμερα η Ομόνοια, για το χαμό του Μάριου Καραμαλλάκη. Το μέλος της διοίκησης απεβίωσε τα ξημερώματα σε ηλικία 43 ετών, αφού πάλεψε για αρκετό διάστημα με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών καταλείπει σύζυγο και δύο αγόρια.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 14:00 στον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλουριώτισσα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας.

Τα κύρια σημεία του εγγράφου που έστειλε ο Χριστόφιας στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων

Οκτασέλιδο έγγραφο, με τίτλο «Η Ομοσπονδία και η Κύπρος», παρέδωσε στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας,προκειμένου να σημειώσουν τις παρατηρήσεις τους και να γνωστοποιηθεί στους πολίτες.

Τα κύρια σημεία του εγγράφου, που δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες «Φιλελεύθερος» και «Πολίτης», αναφέρουν: ...

Δ. Χριστόφιας: «Ή λύση ομοσπονδίας, ή διχοτόμηση»


Η αμφισβήτηση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας και η αναζήτηση του ευκταίου «χύνει νερό στο μύλο της διχοτόμησης», τόνισε ο Κύπριος πρόεδρος, Δημήτρης Χριστόφιας, μιλώντας στο 16ο Συνέδριο της ΕΔΟΝ (οργάνωση νεολαίας του ΑΚΕΛ).
Όπως είπε, «το δίλημμα είναι σαφές: ή λύση ομοσπονδίας ή διχοτόμηση», υπενθυμίζοντας ότι «η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία έχει υιοθετηθεί από σειρά ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, έχει υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους διεθνείς οργανισμούς».
Ο κ. Χριστόφιας υποστήριξε ότι η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, «είναι η στέρεη βάση για επίτευξη μιας δίκαιης υπό τις περιστάσεις, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, που θα τερματίζει την κατοχή και τον εποικισμό και θα επανενώνει το έδαφος, το λαό, τους θεσμούς και την οικονομία».
Ανέφερε, επίσης, ότι «στα πλαίσια της ομοσπονδιακής λύσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι βασικές ελευθερίες ολόκληρου του λαού μπορούν να αποκατασταθούν και να διασφαλιστούν και να δημιουργηθούν συνθήκες μόνιμης ειρήνης και ασφάλειας».

Οι "συνέπειες" από την άρνηση πληρωμής των διοδίων

Image
Τι πρέπει να γνωρίζουμε:
Η πρώτη Πανελλήνια συγκέντρωση της Πανελλαδικής Συντονιστικής "Επιτροπών Αγώνα" Ενάντια στα Διόδια  πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2009 στο Βόλο, σε αίθουσα του κτιρίου Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα συντονιστικά όργανα της Πάτρας, της Βορείου Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Τραγάνας, της Πιερίας ,του Βόλου, του Αγρινίου,  της  Άρτας,  Μέλη των επιτροπών "ΑΚΡΙΒΕΙΑ STOP" από ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ καθώς και εργαζόμενoι stage. Η επιτροπή, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να ενημερώσει τους πολίτες της χώρας με ειδικά κείμενα που αφορούν στη νομική προσέγγιση του θέματος αλλά και στον τρόπο άρνησης πληρωμής στο σταθμό διοδίων.
Σύμφωνα με την Πανελλαδική Συντονιστική "Επιτροπών Αγώνα" Ενάντια στα Διόδια  πρέπει να γνωρίζουμε τα παρακάτω: ...

Οι Φαρμακοποιοί του Κόσμου - World Pharmacists

Η Oργάνωση "Φαρμακοποιοί του Κόσμου" ιδρύθηκε το 1996 στην Αθήνα από μια ομάδα 24 Ελλήνων Φαρμακοποιών, ενώ αναγνωρίστηκε επίσημα σαν ανεξάρτητη Μη κυβερνητική Ανθρωπιστική Οργάνωση (ΜΚΟ) στις 27 Νοεμβρίου του 1997. Τα ιδρυτικά μέλη οδηγηθήκαν στην απόφαση δημιουργίας της, συνειδητοποιώντας ότι ο σημερινός κόσμος χαρακτηρίζεται πολλές φορές από ατομικισμό ή και αδιαφορία και ότι η επιθυμία προσφοράς είναι ουσιαστικό στοιχείο της ανθρώπινης φύσης, ενώ είναι αναγκαίος ο συντονισμός των προσπαθειών πρός την κατεύθυνση αυτή.

Χωρίς να διεκδικούν τίτλους ότι είναι κάτι μοναδικό, οι "Φαρμακοποιοί του Κόσμου" πιστεύουν ότι καλύπτουν ένα κενό που αφορούσε τον εθελοντισμό και τους Φαρμακοποιούς της χώρας μας. Εκτός από επιστήμονες, οι Φαρμακοποιοί έχουν ...

Η νέα συνοδός του Mισέλ...


Μπορεί πλέον για την οικογένεια Καραμανλή και τους διαδόχους αυτής η ενεργός πολιτική να είναι παρελθόν ...αλλά τα πρώην ξαδερφάκια και θανάσιμα πολιτικά εχθροί συνεχίζουν τις αγαπημένες τους συνήθειες...Ο πρώην Πρωθυπουργός την καλή και ανέμελη ζωή ( φαγητό και χαλαρές διακοπές) και ο Μιχάλης Λιάπης ( γνωστος και ως Μισέλ) το κυνήγι των ωραίων γυναικών... 

ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

Ο Καραμανλής παρέδωσε την κυβέρνηση ή κοινώς όλους μας παρέδωσε;

Ο Καραμανλής κάνει τα ταξιδάκια του, τα ψώνια του, τις βόλτες του και μεθά στα ατέλειωτα ξενύχτια του σε διάφορα μπαράκια του Κολωνακίου. Ησύχασε επιτέλους μια και παρέδωσε την Ελλάδα στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων, του διαπλεκόμενου Πασόκ, του συνδικαλιστικού βαθυκρατισμού, των κρατικοδίαιτων συμφερόντων και της άτυπης συγκυβέρνησης Γιωργάκη-Αντωνάκη.

Όλοι έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος των Ελλήνων και της τσέπης τους. Καλούνται όλοι να πληρώσουν πλην του περίφημου έχοντα και κατέχοντα. Ο Καραμανλής επιτέλους κοιμάται ήσυχος. Δεν έχει τύψεις. Έκανε το καθήκον του απέναντι στην ιστορία, τον τόπο και στο κόμμα του!...! Όλοι οι δικοί του βρήκαν τη θέση τους δίπλα στον κομματικό του διάδοχο (κατά το γράμμα των συμφωνιών) και ας τους άλλους να καίγονται. Οι σκανδαλιάρηδες σύμβουλοι στο πρώην Μαξίμου περνάνε σε ένα τυπικό παρασκήνιο μέχρι να επιστρέψουν ισχυρότεροι από ποτέ. Οι παρασύμβουλοι έχουν ήδη τακτοποιηθεί.

Εν τω μεταξύ ο ελληνικός λαός υποφέρει υπό τα όμματα των νέων εξουσιαστών και των πρώην ανεύθυνων διαχειριστών.

Ο Γιωργάκης νομίζει ότι αντιγράφοντας τον Καραμανλή σώζει την παρτίδα

Το ΔΝΤ πέταξε την βόμβα του που ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως στο εσωτερικό. Είναι έτοιμο να βοηθήσει την Ελλάδα. Όταν το ΔΝΤ λέει ότι θέλει να βοηθήσει μάλλον πρέπει να ανησυχούμε. Ειδικά όταν η αντιπολίτευση δηλώνει διατεθειμένη να συμπαρασταθεί στον «αγώνα» της κυβέρνησης.

Ο Γιωργάκης αφού παρέλαβε από τον Καραμανλή τον αντιγράφει κιόλας στα «συγνώμη» και αφήνει το χρόνο να κυλά αλλάζοντας ρότα κατά τη ροή των ευρωπαϊκών και διεθνών αντιδράσεων. Απροετοίμαστος και αυτός όπως ο προκάτοχός του.
Ο μεν Καραμανλής ξόδευε την ώρα του σε κονσόλες και μεγάλες οθόνες 51 ιντσών, ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ στην πρωθυπουργία σπαταλά την ώρα του σε κομψά, μοδάτα και πανάκριβα γκατζετάκια.
Και οι δυο πάντως ήταν αποκλεισμένοι στο Μαξίμου και έβγαιναν για να τραβήξουν τα κανάλια μερικές σκηνές σε νοσοκομεία, βόλτες και υπουργικά γραφεία.
Αδιαφορούν πάντως και οι δύο για την κατάσταση του ελληνικού νοικοκυριού και της μικρής ελληνικής επιχείρησης. Λες και τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε άλλη χώρα.

Αντίο κύριε Γιάννη Βούλτεψη

Έφυγε σε ηλικία 87 ετών, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιάννης Βούλτεψης.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών με βαθιά οδύνη ανακοινώνει ότι ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιάννης Βούλτεψης δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας.

Ο Γιάννης Βούλτεψης γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1923. Επί Ιταλικής Κατοχής πήρε μέρος στο Μαθητικό Κίνημα κατά της Προσαρτήσεως των Επτανήσων και το 1943 διαπεραιώθηκε στη Δυτική Στερεά, όπου κατατάχθηκε στον ΕΛΑΣ με το ψευδώνυμο Ακέλας. Φοίτησε στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών και ονομάσθηκε ανθυπολοχαγός. Πήρε μέρος σε μάχες εναντίον των γερμανικών στρατευμάτων και προτάθηκε για το Αριστείο Απελευθερωτικού Αγώνος και για προαγωγή στον βαθμό του υπολοχαγού επ’ ανδραγαθία.

Μετά τη Βάρκιζα συνελήφθη στο Αργοστόλι με διαταγή των Αγγλων και παρέμεινε κρατούμενος χωρίς δίκη ως τον Αύγουστο του 1945. Συνελήφθη και πάλι το 1946, ως διευθυντής της εφημερίδας του ΕΑΜ «Ελεύθερη Κεφαλλονιά» και καταδικάσθηκε για «αδικήματα Τύπου» σε φυλάκιση πέντε ετών και τριετή εκτόπιση. Απολύθηκε τον Μάιο του 1952 και προσήλθε στον Στρατό ως «νεοσύλλεκτος». Τον έστειλαν στην απομόνωση της Μακρονήσου, όπου ...

Τι έγινε ρε παιδιά ο Χρυσόγελος;


Αυτός ο τύπος που είχε πρώτο τραπέζι πίστα σε όλα τα δελτία ειδήσεων και είχε τον πρώτο λόγο σε όλα τα σπουδαία περιβαλλοντικά θέματα που αντιμετώπιζε ο τόπος, που πήγε; Που βρίσκεται;.

Ίσως να λύθηκαν όλα τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και γι’ αυτό αναγκαστικά πέρασε στο παρασκήνιο.
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί μέσα σε λίγους μήνες; Πως χρησιμοποιεί η παραεξουσία των καναλιών πρόσωπα και πράγματα και πόσο εύκολα τα πετά σα στημένες λεμονόκουπες μόλις επιτευχθεί ο σκοπός τους;

Μπορεί βέβαια και ο ίδιος ο Χρυσόγελος να είναι τόσο ικανοποιημένος από την πράσινη οικονομική πατάτα του Γιωργάκη και της φίλης του Μπιρμπίλης που δεν χρειάζεται την ανάγκη να επεμβαίνει …. χωρίς λόγο!...!

Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί τους οπαδούς της …. ηλίθιους.

Είναι περιττό να σας υπενθυμίζουμε συνεχώς την κατάσταση που επικρατούσε στο εσωτερικό της Ρηγίλλης επί Καραμανλή και την κατάσταση που επικρατεί τώρα. Γινόμαστε κουραστικοί αν και μας αρέσει το αντικείμενο. Ειδικά όταν αυτό το αντικείμενο αφορά καρέκλες και λοιπούς αριβίστικους στόχους. Μιλάμε για καιροσκόπους και τυχοδιώκτες που ποτέ δεν άκουσαν το λαό και τους πραγματικούς υποστηρικτές της παράταξης. Σκεφτείτε το εξής. Στους παραδοσιακούς σπεκουλαδόρους προστέθηκαν και οι δήθεν άφθαρτοι σαμαρικοί που διακρίνονται με εκδικητικότητα και τρομερή εξουσιομανία. Τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα. Κάνουν περιστασιακές υποχωρήσεις λόγω των συμφωνιών μεταξύ Καραμανλή και Σαμαρά αλλά δεν θα αργήσουν να δείξουν τις πραγματικές τους διαθέσεις μια και παίρνουν τα καλύτερα πόστα. Τις πιο ψηλές καρέκλες. Παίρνουν τις θέσεις που τους δίνουν άμεσες προσβάσεις στο εσωτερικό της Ρηγίλλης, στις τοπικές ανά την Ελλάδα και σε παχυλότατους μισθούς.
Δεν σκέφτονται ότι όπως τιμώρησαν την απραξία και τη δειλία του Καραμανλή έτσι πρόκειται να τιμωρήσουν παραδειγματικά και τα «άλλα κόλπα» των μυστικοσυμβούλων του Αντώνη. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ τιμώρησαν παραδειγματικά τον βαρεμένο και κουρασμένο Κωστάκη. Δεν έχουν διάθεση να δώσουν τώρα συγχωροχάρτι στους πεινασμένους για εξουσία και χρήμα ακραίους εθνικιστικούς κύκλους του Αντωνάκη. Δυστυχώς και το σύστημα Σαμαρά έχει πέσει στην παγίδα που έπεσε το πρώην σύστημα Μαξίμου. Θεωρεί δεδομένους, ηλίθιους και πιστά σκυλάκια τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Τώρα και τα κρατικοδίαιτα κάνουν προτάσεις-σοκ

Από το "Έθνος" του Μπόμπολα

NOW listen to the house rules


Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διαπληκτίστηκε με πολίτη για μια θέση πάρκινγκ και τον απείλησε με χαρτοκόπτη.Μετά την καταγγελία του περιστατικού στην αστυνομία, ο αστυνομικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια ΕΔΕ.Ο αστυνομικός κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, εξύβριση και απειλή.

Κακαουνάκης Νίκος:δυναμικός,ατίθασος, και πάντα ...

skitso.biz

Ρουφιάνους θέλει να κάμει τους Έλληνες, ο Παπακωνσταντίνου.

Μπορούμε άραγε να γίνουμε τόσο εύκολα γερμανική κοινωνία; Με τέτοια βιώματα οι Έλληνες μπορούν να γίνουν τόσο εύκολα ρουφιάνοι με αποδείξεις επειδή έτσι θα γλυτώσουν λίγα ευρώ στην εφορία; Και γιατί απέτυχε η συλλογή αποδείξεων την προηγούμενη φορά που έγινε; Γιατί δεν τα παίρνουν από τους έχοντες και κατέχοντες όπως έλεγαν; Τι τους εμποδίζει; Ποιος τους κρατά; Νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι, οι ολημερίς εργαζόμενοι σε ατομικές επιχειρήσεις και οι συνταξιούχοι έχουν τα λεφτά; Θα την πατήσουν όπως και στις πινακίδες. Εάν δεν αλλάξουν μυαλά θα κλείσουν τον επόμενο Χειμώνα, χιλιάδες επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες. Όπως γίνονταν φέτος συνωστισμός για να παραδώσουν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους, έτσι του χρόνου θα παραδίδουν κλειδιά επιχειρήσεων .Να πάτε εσείς κύριοι του Πασόκ να ανοίξετε τις μικρές μας επιχειρήσεις. Να δείτε τη γλύκα. Όσο για τις αποδείξεις; Να τις βάλετε εκεί που ξέρετε! Εκεί που τις βάζατε όταν τις μαζεύαμε τόσα χρόνια! Και για τη φοροδιαφυγή καλύτερα να ξεκινήσει εκστρατεία μακροχρόνια γιατί η οικονομική παιδεία του Έλληνα δεν αλλάζει τόσο γρήγορα επειδή κυβερνά ο Γιωργάκης και η παρέα του. Θέλει πολλά χρόνια για να αποβάλλει συνήθειες δεκαετιών!

Έφτασε ο Darío Cvitanich στο Μέχικο


Ο Κροάτης Darío Cvitanich είναι ο νέος Tuzos της Pachuca. Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από εκατοντάδες οπαδούς της ομάδας στο Benito Juarez του Μέξικο Σίτι.

Οι «κοτσάνες» της Ελένης Μενεγάκη

Η Μενεγάκη αποτελεί φαινόμενο της πρωινής ζώνης. Αποτελεί μονίμως αντικείμενο σχολιασμού της κουτσομπολίστικης απογευματινής ζώνης. Τελευταία οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι η αφέλειά της είναι παραπάνω από επιτηδευμένη. Το "παίζει" ξανθιά. Φαίνεται ότι πέφτει πολύ πρόβα για να πετύχουν καλύτερα οι «κοτσάνες» που πετά. Πάρτε μια ιδέα:
«Η υπογλυκαιμία στο αλμυρό, πως λέγεται;»
«Εγώ και με το σουβλάκι ερεθίζομαι»
«Τη γυναίκα του Φαραώ πως την έλεγαν; Φαραούλα;»
«Η σχολίωση αφορά μόνο παιδιά που πάνε στο σχολείο;»
Πολλές από τις «κοτσάνες» θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσε να τις συντάξει μεγάλος κωμικός μας, της κλασικής σχολής του 50 και 60!...!

Η Ashlee Simpson είναι η νέα Roxie Hart


Η Ashlee Simpson είναι πολύ όμορφη και πολύ καλή τραγουδίστρια και ηθοποιός. Δεν την έχουμε προσέξει ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Στις φωτογραφίες καθώς φεύγει χθες από το σπίτι της στο Manhattan για να πάει στο Broadway όπου πρωταγωνιστεί ως Roxie Hart στο περίφημο «Chicago». Η Roxie Hart είναι το κλασικό και συμπαθέστατο showgirl που κατηγορείται για φόνο. Τον έκανε το φόνο ή δεν τον έκανε; Όλοι φυσικά εύχονται να μην έχει διαπράξει κανένα έγκλημα! Το ρόλο της Roxie Hart έχουν υποδυθεί πολύ μεγάλες πρωταγωνίστριες.
Ακολουθεί ένα βιντεοκλίπ με το τραγούδι της «outta my head» ,αν και της ταιριάζουν περισσότερο οι μπαλάντες, από τα ποπ τραγουδάκια:

O Travis Pastrana πηδά 250 πόδια με το αυτοκίνητό του (the new year's jump)


Το δριμύ "κατηγορώ" της οικογένειας Κακαουνάκη


Με μπαλωθιές και ριζίτικα τραγούδια συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον εκδότη και δημοσιογράφο. Η επιστολή - κόλαφος για τους γιατρούς του Ευαγγελισμού απο την οικογένεια.

Με επιστολή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα ΚΑΡΦΙ η οικογένεια του Νίκου Κακαουνάκη στρέφεται κατα των γιατρών του Ευαγγελισμού και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Σαν Θεοί είχαν...