Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Τα "σενάρια" της MRB για το "κόμμα της Ντόρας"...

Το διπλανό γράφημα (κάντε κλικ για προβολή σε μεγάλο μέγεθος) δεν αποτελεί επίσημη δημοσίευση της MRB. Προκύπτει όμως αναγωγικά από το συνδυασμό των 6μηνιαίων «τάσεων» Ιουνίου 2010 και την έρευνα της ίδιας εταιρείας που δημοσιεύει η “Real News” την Κυριακή 20-06-2010, οι οποίες «έτρεξαν» την ίδια χρονική περίοδο. Η μέτρηση για ένα κόμμα που ακόμη δεν υπάρχει είναι επισφαλής και σίγουρα το αδικεί. Παρ’ όλα αυτά, τα ευρήματα της MRB είναι ιδιαζόντως ενθαρρυντικά για το υπό κυοφορία εγχείρημα της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη. Και μόνο με την «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» περί δημιουργίας νέου κόμματος, κατορθώνει να αναδειχθεί αμέσως τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά. Κάτι που στη Μεταπολίτευση συνέβη μόνο με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου το 1974…

Στα σενάρια καταστροφής και πτώχευσης επενδύει ο Πρόεδρος (ένας είναι ο Πρόεδρος)…

Ισχυρό συμπαραστάτη στα σχέδια τους, έχουν βρει στο πρόσωπο του Αρχηγού Αντώνη, οι διεθνείς κερδοσκόποι και οι διεθνείς Τραπεζίτες. Ο στόχος βέβαια των δύο διαφέρει μια κα οι Μεγαλοτραπεζίτες ενδιαφέρονται για γρήγορα και σίγουρα κέρδη και ο Αντώνης μέσω της κατάρρευσης πιστεύει ότι θα τον εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός και να έρθει ως «Σωτήρας» να μας σώσει.
Οι πηγές της καταστροφολογίας βρίσκονται δηλαδή σε δύο κέντρα φαινομενικά αντίθετα μεταξύ τους αλλά στην πραγματικότητα σε πλήρη συστράτευση και μεταξύ τους επικοινωνία. Τα διεθνή κέντρα βλέπουν ότι ο Αντώνης θα μπορούσε πράγματι να εξυπηρετήσει τα σχέδιά τους. Ένας σύμμαχος στο εσωτερικό της χώρας που να προκαλεί αστάθεια και αβεβαιότητα είναι δώρο εξ ουρανού για τους κερδοσκόπους. Και ο Αντώνης φυσικά και παίζει το παιχνίδι τους. Εξάλλου οι συμβουλάτορες έχουν ιδιαίτερη έφεση στα παιχνίδια. Γιατί να αποφύγουν τους διεθνείς ομολόγους τους;

Περιφέρεια Αττικής:25% χάνει ο Μεϊμαράκης από τον Μίχα!...!

Τελειωμένος ο Μεϊμαράκης για τους επιτελείς του Αρχηγού Αντώνη. Δεν θέλουν ούτε να τον δούνε! Περιττό να σας πούμε ότι τα γκάλοπ δίνουν και παίρνουν στα επιτελεία των κομμάτων . Και τα πραγματικά ευρήματα είναι παραπάνω από απογοητευτικά, κυρίως για τη Νέα ΝΔ. Όσο και αν το παίζουν αισιόδοξοι τελευταία στην Μουρούζη.
Εκεί που τα αποτελέσματα είναι εφιαλτικά για τη Νέα ΝΔ είναι οι Περιφέρειες. Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει μια δυναμική που δεν φαίνεται να ανατρέπεται τους επόμενους μήνες, αντίθετα ενισχύεται. Στην Περιφέρεια Αττικής μάλιστα, σε όλα τα πιθανά δίδυμα, προεξοφλείται ο θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ. Εκεί που η Νέα ΝΔ καταποντίζεται είναι στο δίδυμο Μίχα (47,7%) και Μεϊμαράκη (22,3%)!...! Εδώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πλήρη κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας, αντίστοιχη με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων σε πανελλήνια κλίμακα.

Ο Καραμανλής τα έχει ξαναβρεί πλήρως με τους Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη

Δεν το κρύβουν πλέον. Ο πρώην πρωθυπουργός τα έχει βρει πλήρως με τον Ρουσόπουλο και τον Βουλγαράκη. Μέχρι που συζητά καθημερινά με τον Θοδωρή και ανταλλάσει απόψεις με τον Γιώργο, επί παντός επιστητού. Ο Καραμανλής θεωρεί μέγα λάθος τον πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ Αρχηγού Αντώνη και τους Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη. Με υπαιτιότητα φυσικά του Προέδρου Αντώνη. Πιστεύουν ότι σύντομα ο Πρόεδρος θα το μετανιώσει εάν δεν συμμαζέψει λίγο την κατάσταση. Η επίθεση στα …. «βαρίδια» θεωρείται κατά μέτωπον επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό. Μάλλον ο Αντώνης δεν έχει καταλάβει τι κόμμα του παρέδωσαν οι Νεοκαραμανλικοί. Όσο πιο αργά το καταλάβει, τόσο το χειρότερο για τον Αντώνη.

Ο Μητσοτάκης είπε στο Μανώλη ό,τι θα ήθελε να του πει ο κάθε πληγωμένος Νεοδημοκράτης!

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, μετά τη δημοσίευση άρθρου του βουλευτή στην εφημερίδα Καθημερινή με τίτλο «Η ΝΔ και τα βαρίδια του συνδικαλισμού». Ο κ. Μητσοτάκης ρίχνει το γάντι στη ΝΔ, λέγοντας πως πρέπει να πει στους συνδικαλιστές να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, με αφορμή τη στάση που κράτησε η ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ για το θέμα των βαθμολογητών.
Την έντονη αντίδραση του Γιάννη Μανώλη προκάλεσαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις, ο οποίος τόνισε ότι οι συνδικαλιστές της ΝΔ είναι στο πλευρό του κόσμου και στο πλευρό των αιτημάτων τους.
Ο κ. Μητοστάκης ανταπάντησε στον κ. Μανώλη με την εξής ανακοίνωση:
«Επιμένω στις αρχικές μου θέσεις ότι η στάση των δύο συγκεκριμένων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ, που ψήφισαν υπέρ της...

Μέχρι και η Παναγιωταρέα «φτύνει» τον Ζαγορίτη

Καημένε Λευτεράκη τι τραβάς και σύ! Μέχρι και η Παναγιωταρέα κάνει λες και δεν σε ξέρει! Έτσι τουλάχιστον φάνηκε στη βάφτιση της κόρης του Μιχελάκη στο Γκολφ! Πρόκειται για τον διευθυντή του «Ελεύθερου Τύπου» που υπηρετεί πιστά την ιδέα της σωτηρίας της Ελλάδας από τον μεγαλειώδη Αρχηγό Μεσσία Αντώνη.
Η αφρόκρεμα της Νέας ΝΔ έδωσε το παρόν στο επίσημο πάρτι, προ ημερών. Εκεί ήταν και ο Λευτέρης. Μόνο που δεν του έδινε κανένας σημασία. Οι Καραμανλικοί πιστεύουν ότι πάει να «φάει» το Ίδρυμα και οι Ακρονεοδεξιοί του Αρχηγού, τον θεωρούν τελειωμένο:«Δεν έχει τίποτα να δώσει στην ιδέα της Μεγάλης Πολιτικής Άνοιξης»!
Μεγάλη πλάκα είχε η καθηγήτρια Παναγιωταρέα. Πήγαινε από την μια μεριά στην άλλη, μην τυχόν και συναντηθούν ακόμα τα βλέμματά τους. Τον απέφευγε λες και θα έβλεπε φάντασμα η Άννα. Το έπαιζε η γυναικάρα με τα κόκκινα και ο Λευτέρης τα είχε πάρει! Ήταν ταύρος έτοιμος να τα σπάσει όλα.Τίποτα δεν του πάει καλά τελευταία!...!

Η… αφόρητη «μητσοτακική καταπίεση» και το «σάλτο μορτάλε» του Σαμαρά…

Δεν υπάρχει κανείς που να μην τα ‘χασε κυριολεκτικά, ακούγοντας τον Αντώνη Σαμαρά να… επαινεί την «πρωθυπουργία του Κώστα Μητσοτάκη» στη χθεσινή ομιλία του στην Κ.Ο. της ΝΔ. Τα σχόλια του σημερινού τύπου -ακόμη και των φίλα προσκείμενων στο σαμαρισμό αρθογράφων- μαρτυρούν από έκπληξη μέχρι και… ειρωνεία! Κάποιοι μάλιστα σημείωσαν με νόημα, ότι «ο Σαμαράς θα πρέπει να έχει φτάσει σε έσχατο σημείο απόγνωσης, για να φτάσει να αναφέρει το όνομα του Μητσοτάκη!» Μια απόγνωση που δικαιολογείται από την πρωτόγνωρη κατρακύλα της ΝΝΔ στις δημοσκοπήσεις, αλλά και από τη διαφαινόμενη μεγάλη απήχηση του «κόμματος της Ντόρας», όπως θα περιγράψουμε σε επόμενη ανάρτηση…
Το «περιοδικό» πάντως ερεύνησε και έμαθε για σας αποκλειστικές πληροφορίες. Πίσω από την αναφορά Σαμαρά στο Μητσοτάκη βρίσκεται ο...

Ονειρεύονται ανάκαμψη στη Νέα Ρηγίλλης

Γιατί χαίρονται οι σαμαρικοί ακρονεοδεξιοί;
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις αναλύσεις που κάνουν οι Νεορηγιλλάριοι περιέχουν ανάκαμψη και σίγουρη επάνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία. Πιστεύουν μάλιστα ότι ήδη το Νοέμβριο η Νέα Πολιτική Άνοιξη θα προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.
Από πού αντλούν την αισιοδοξία τους; Από τρία κυρίως στοιχεία.
    • Από την δημοσκοπική πτώση του ΠΑΣΟΚ, παρά την διατήρηση της πρωτιάς. 
    • Από την επιστροφή της ΝΔ σε ποσοστά μεγαλύτερα του 20%. Το δύσκολο ήταν να σπάσει το φράγμα του 20%..... «Τώρα που έσπασε, τίποτα δεν σταματά πλέον την επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία και μάλιστα σύντομα»!
    • Το σημαντικότερο πάντως εύρημα για τους μυστικοσύμβουλους είναι η πτώση του ΛΑΟΣ κάτω του 5%. Η πτώση αυτή αποτελεί το σπουδαιότερο δείγμα επανόδου της ΝΔ. Εξάλλου για τους μυστικοσύμβουλους οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ αποτελούν ψηφοφόρους της ΝΔ που βρίσκονται έξω από το αβερωφικό μαντρί και τους έχει κατασπαράξει ο λύκος Καρατζαφέρης. Η επάνοδος τους στη ΝΔ ισοδυναμεί με σωτηρία της ψυχής τους ή κάτι τέτοιο! Είναι θέμα μεσσιανισμού και σωτηριολογίας η επιστροφή των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ στο μαντρί της καθαρής σαμαρικής ακρονεοδεξιάς …..

Η υστεροφημία του Καραμανλή παίγνιο στα χέρια ύποπτων συμβούλων!...!

Αγαπητό Περιοδικό

Κατάπληξη, θλίψη και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει αποδεχθεί να γίνεται η υστεροφημία του παίγνιο στα χέρια ενός ανθρώπου ο οποίος όχι μόνο έχει μεταπηδήσει από την ανατρεπτική Αριστερά στην εθνικιστική Δεξιά, αλλά αυτή του η διαδρομή έχει σημαδευτεί από παράξενες έως και ύποπτες επαφές, αποστολές και διασυνδέσεις.
Φιλικά

CK

Η πετρελαιοκηλίδα της BP είναι η μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή στην αμερικανική ιστορία

SCHRIEVER, LA - JUNE 17: An employee places an updated map of the Gulf of Mexico on a wall in the main operations room at the Houma Deepwater Horizon Unified Command center June 17, 2010 in Schriever, Louisiana. The command center, a 24 hour operation employing hundreds of workers, consists of BP employees, the United States Coast Guard and a variety of state and local agencies coordinating in the cleanup operation for the oil spill in the Gulf of Mexico. Following a meeting with President Obama yesterday, BP announced that they will finance a $20 billion fund to compensate individuals whose jobs and incomes have been affected by the BP oil spill in the Gulf of Mexico. BP also announced that they would forgo paying out their annual dividends to shareholders in order to finance the Gulf oil spill. The BP spill has been called the largest environmental disaster in American history. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)Μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα , η BP ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει ένα ταμείο 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αποζημίωση των ατόμων των οποίων οι θέσεις εργασίας και τα εισοδήματα έχουν πληγεί από την πετρελαιοκηλίδα της BP στον Κόλπο του Μεξικού. Η BP ανακοίνωσε επίσης ότι θα παραιτηθεί από την καταβολή των ετήσιων μερισμάτων προς τους μετόχους, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την πετρελαιοκηλίδα του Κόλπου. Ωστόσο, οι οικολόγοι έχουν χαρακτηρίσει την πετρελαιοκηλίδα της BP ως τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή στην αμερικανική ιστορία.
(Photo by Spencer Platt/Getty Images)
Content © 2010 Getty Images All rights reserved.

Συνετρίβη F-5F στη Ν. Κορέα

Rescue workers carry the body of a South Korean Air Force jet fighter pilot in Gangneung, about 237 km (147 miles) east of Seoul, June 18, 2010. A South Korean jet fighter F-5F crashed into waters off the country's east coast during a routine training mission, killing two pilots on board, according to South Korean Air Force officials, Yonhap news agency reported on Friday. The cause of the crash was not immediately known. REUTERS/Yoo Hyung-Jae/Yonhap (SOUTH KOREA - Tags: TRANSPORT MILITARY) NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. SOUTH KOREA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SOUTH KOREAΣυνετρίβη ανοικτά της ανατολικής ακτής της Νοτίου Κορέας μαχητικό αεριωθούμενο F-5F, σκοτώνοντας τους δύο χειριστές του. Τα ακριβή αίτα της συντριβής δεν έχουν γίνει γνωστά.

REUTERS/Yoo Hyung-Jae/Yonhap (SOUTH KOREA - Tags: TRANSPORT MILITARY) NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. SOUTH KOREA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SOUTH KOREA

Content © 2010 Reuters All rights reserved.

«Vinnies CEO Sleepout»

SYDNEY, AUSTRALIA - JUNE 17: Cynthia Payne, CEO of Summit Care and Liz Rowell, Managing Director of Red Ark Marketing lay on their beds during the Vinnies CEO Sleepout at Luna Park on June 17, 2010 in Sydney, Australia. Chief executives and business leaders across the country will tonight give up the comfort of their own beds and experience homelessness for one night to raise funds for St Vincent de Paul Society's homeless services. (Photo by Lisa Maree Williams/Getty Images)Kατά τη διάρκεια του «Vinnies CEO Sleepout», που πραγματοποιήθηκε προχθές σε Luna Park στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, διευθύνοντες σύμβουλοι και ηγέτες επιχειρήσεων από ολόκληρη τη χώρα εγκατέλειψαν την άνεση του κρεβατιού τους και βίωσαν για ένα βράδυ την έλλειψη στέγης με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για τους άστεγους.

(Φωτογραφία από Lisa Maree Williams / Getty Images) - Content © 2010 Getty Images All rights reserved.

Τη βγάζει δεν τη βγάζει...

"Ελευθερία του Λόγου" στο Κίεβο

Activists of the youth civil initiative Freedom of speech attend a picket called Stop - Kholeriy in front of the Security Service headquarters in Kiev June 17, 2010. Kholeriy refers to the head of the Security Service of Ukraine Valery Khoroshkovsky and the rally was held to protest against what the activists said was pressure on Ukrainian independent TV channels. The sign on the T-shirts reads Freedom of Speech .  REUTERS/Konstantin Chernichkin (UKRAINE - Tags: POLITICS CIVIL UNREST)Νεαροί ακτιβιστές πραγματοποίησαν προχθές, διαμαρτυρία υπέρ της ελευθερίας του λόγου μπροστά από το αρχηγείο της Υπηρεσίας Ασφαλείας του Κίεβο.
Οι ακτιβιστές ισχυρίζονταν πως τα ανεξάρτητα Ουκρανικά κανάλια δέχονται πιέσεις.
Κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών ήταν το σύνθημα «Ελευθερία του Λόγου» που αναγράφεται και στις μπλούζες τους.

REUTERS/Konstantin Chernichkin (UKRAINE - Tags: POLITICS CIVIL UNREST)- Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Καραμανλής μαινόμενος...

Με πλήρη απαξίωση αντιμετωπίζει την ηγεσία της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής. Το αποδεικνύει με τη συνειδητή επιλογή του να μην έρθει σε καμία επαφή με τον κ. Σαμαρά και κυρίως με την κατηγορηματική του άρνηση να λύσει τη σιωπή του στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Η Ρηγίλλης έκανε τα πάντα προκειμένου να εξωθήσει τον πρώην πρωθυπουργό σε απολογία από το Βήμα του κορυφαίου οργάνου. Μέχρι και την τηλεοπτική μετάδοση του γεγονότος από την κρατική τηλεόραση είχε προγραμματίσει. Ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική. Μάλιστα συνοδεύτηκε από επισημάνσεις ότι ο ίδιος και κανείς άλλος θα αποφασίσει πότε και για ποιο θέμα θα μιλήσει. Ο κ. Καραμανλής είναι εξοργισμένος από το γεγονός ότι...

Στροφή του Σαμαρά

Διαπίστωσαν εκεί στη Ρηγίλλης ότι καθημερινά γίνεται αντιληπτή η αδυναμία – όχι να προσελκύσουν καινούργιους, αλλά – να συγκρατήσουν τους παλιούς, που αποχωρούν ομαδικά, και έκαναν στροφή. Άνοιγμα στους καραμανλικούς, μετά από επιθέσεις μηνών για απαξίωση του Κ. Καραμανλή, ο οποίος βαρύνεται με πολλά, αλλά έκανε και αρκετά καλά ο έρμος! Στο κάτω-κάτω επί οκτώ χρόνια υπό τον Καραμανλή ήταν ο Σαμαράς, τώρα είδε τα στραβά; Εν πάση περιπτώσει, τη ζημιά στο κόμμα την έκανε ο κ. Σαμαράς. Θέμα χρόνου είναι η συνειδητοποίηση του γεγονότος, και από όσους απόμειναν.
Ο λόγος, τον οποίο έγραψε ο Χρύσανθος, καλός ήταν, είχε συγκρότηση (σας το είπαμε άλλωστε, μην τον αφήνετε να μιλά χωρίς χειρόγραφο), αλλά όπως πάντα γενικόλογος, χωρίς...

Σαμαράς προς Νταβατζήδες: "Εξαφανίστε" τη Ντόρα!!!

«Προβληματισμός υπάρχει στο επιτελείο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου από την επιδείνωση των σχέσεων της Ντόρας Μπακογιάννη με τα ΜΜΕ. Ήδη από την εποχή της εσωκομματικής σύγκρουσης είχε καταρρεύσει ο μύθος ότι «η Ντόρα διαθέτει στρατό δημοσιογράφων και ισχυρά στηρίγματα από εκδότες και καναλάρχες», καθώς επικοινωνιακά η πρώην ΥΠΕΞ συνετρίβη από τον αντίπαλό της.
Ήδη διαπιστώνεται ότι η σχέση αυτή βαίνει περαιτέρω επιδεινούμενη, με αποτέλεσμα σοβαρές πολιτικές πρωτοβουλίες της κυρίας Μπακογιάννη, όπως η πρόσφατη επίσκεψη στη Γερμανία όπου συναντήθηκε με κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες, όπως ο αντικαγκελάριος Γκουίντο Βεστερβέλε, να «θάβονται» τηλεοπτικά ή να περνούν στα ψιλά των εφημερίδων…» (PRESS time, 19-06-10)

Σχόλιο "περιοδικού": Ηθικά και πολιτικά νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι και συνειδησιακά ήσυχοι όσοι στηρίξαμε τη Ντόρα κόντρα στους μηχανισμούς της διαπλοκής και των ανόμων παρασκηνιακών συμφερόντων. Έχει όμως σημασία να καταγράφονται όλα αυτά και από τρίτους, προς καταισχύνη όλων εκείνων που μιλούσαν συκοφαντικά και προκλητικά για τους «μηχανισμούς της Ντόρας» και για τον δήθεν «αδιάφθορο» Σαμαρά…
Ο κανακάρης της διαπλοκής απολαμβάνει πρωτόγνωρης...

Fans του Παγκόσμιου Κυπέλλου

June 17, 2010 - Seoul, Korea, Republi Of - epa02207259 General view of tens of thousands of South Korean soccer supporters gathering in front of Seoul City Hall in South Korea, 17 June 2010, during the group B preliminary round match between Argentina and South Korea at the FIFA 2010 World Cup in South Africa. Argentina won 4-1.A fan waits for the start of the 2010 World Cup Group C soccer match between the US and Slovenia at Ellis Park stadium in Johannesburg June 18, 2010.    REUTERS/Ivan Alvarado (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)Students watch the World Cup soccer match between Argentina and South Korea on television in their classroom at Jean Piaget Colegio in Buenos Aires June 17, 2010. Argentina's Education Minister Alberto Sileoni authorised all schools across the country to have a television in their classrooms to watch the World Cup matches. REUTERS/Martin Acosta (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)A fan waits for the start of the 2010 World Cup Group C soccer match between the US and Slovenia at Ellis Park stadium in Johannesburg June 18, 2010.    REUTERS/Brian Snyder (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)
A fan of the USA soccer team awaits the start of 2010 World Cup Group C soccer match against Slovenia at Ellis Park stadium in Johannesburg, June 18, 2010. REUTERS/Adnan Abidi (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)Fans wait for the start of the 2010 World Cup Group C soccer match between the US and Slovenia at Ellis Park stadium in Johannesburg June 18, 2010.     REUTERS/Jerry Lampen (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)A fan blows a vuvuzela before the 2010 World Cup Group C soccer match between the US and Slovenia at Ellis Park stadium in Johannesburg June 18, 2010.     REUTERS/Amr Abdallah Dalsh (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)SOCCER/FUTBOL WORLD CUP 2010 COREA VS GRECIA Action photo of greek fans, during the game of the World Cup 2010 South Africa at Port Elizabeth, South Africa./Foto de accion de fans griegos, durante el juego de la Copa del Mundo Sudafrica 2010 en Port Elizabeth, Sudafrica. 12 June 2010 MEXSPORT/ETZEL ESPINOSA Photo via Newscom

Απειλεί με αποχώρηση ο Αβραμόπουλος…!

Το γεγονός ότι ο Σαμαράς αποφάσισε να μην πάρει μαζί του στις Βρυξέλλες τον Αβραμόπουλο, μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., επειδή γνωρίζει τα μελλούμενα, θέλει να προλάβει τα χειρότερα. Φυσικά, πριν από το ταξίδι, είχε προηγηθεί μια ζωηρή τηλεφωνική επικοινωνία των Σαμαρά - Αβραμόπουλου. Ο τελευταίος λέγεται ότι σε κάποια φάση βγήκε εκτός εαυτού, αφήνοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το κόμμα στην περίπτωση που η Ν.Δ. υπερψηφίσει πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.
Ο πρώην υπουργός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάει σε Εξεταστική, γιατί γνωρίζει ότι μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε και την...