Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Εντολή να αλλάξουν όλες οι κλειδαριές στις τοπικές της ΝΔ

Τόσα προβλήματα η Ελλάδα, τέτοια χάλια και αυτοί στη Νέα Ρηγίλλης, εθισμένοι στην περιχαράκωση της Πολιτικής Άνοιξης, ασχολούνται με τα κλειδιά των τοπικών. Δόθηκε βλέπετε, εντολή από «ψηλά» να αλλάξουν όλες οι κλειδαριές στις τοπικές της ΝΔ.
Πληροφορήθηκαν ότι κυκλοφορούν κλειδιά και μεταξύ στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Κάτι τέτοιο δεν άρεσε καθόλου στους φοβικούς ΠΟΛΑΝίτες. Άλλωστε πολλοί παραιτούνται και ζητούν τη διαγραφή τους από τους καταλόγους του κόμματος ή ακόμα χειρότερα στήριξαν τη Ντόρα! Τα κλειδιά θα κυκλοφορούν μόνο μεταξύ των έμπιστων!
Για να λυθεί το «πρόβλημα» έπεσε σύρμα και βγήκε και το σχετικό κονδύλι, για να αλλάξουν όλες οι κλειδαριές στις τοπικές.
Και προσεκτικά, να γίνονται κλειδοκράτορες μόνο τα «δικά μας παιδιά»! Με περγαμηνές υπακοής στους μυστικοσυμβούλους και αποδεδειγμένα άφωνους και τυφλούς υπηρέτες του νεοδεξιού σαμαρισμού!...!

Μα ποιός γράφει αυτά τα περισπούδαστα άρθρα υπέρ του Ηγέτη Αντώνη στο «Έθνος»;

Πάρα πολλοί Έλληνες απορούν. Πώς είναι δυνατόν δήθεν αριστεροί και δήθεν αγωνιστές (λέμε δήθεν), όπως ο Μάκης, ο Θέμος, ο Λάκης και πολλοί δημοσιογράφοι, υποτίθεται υποστηρικτές του «εργάτη και του αγρότη» (χωρίς να έχουν ιδέα τι θα πει εργάτης και αγρότης) υποστηρίζουν με τόσο πάθος και περισπούδαστες υμνολογίες, τον Ηγέτη Αντώνη! Αρχηγό τον ανεβάζουν, Μεγάλο Ηγέτη τον κατεβάζουν. Μερικές φορές μάλιστα απλά αλλάζουν οι λέξεις ….
Λες και ένα συγκεκριμένο κέντρο κατευθύνει τη ροή αυτής της υμνολογίας ή εξασφαλίζει τη σιωπή δήθεν σάτυρων κωμικών ή αδέκαστων δημοσιογράφων, που «δεν τα παίρνουν» (δηλαδή δέχονται μόνο πολλά μηδενικά για να «προσφέρουν» τις υπηρεσίες τους!).
Ειδικά σε αυτό το «ΕΘΝΟΣ» λες και γράφει ο Λαζαρίδης ή κάποιος άλλος μυστικοσύμβουλος. Οι απορίες πάντως παραμένουν. Γιατί ο Μπόμπολας διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το στενό περιβάλλον Σαμαρά, ενώ το «ΕΘΝΟΣ» είναι μια δήθεν αριστερή εφημερίδα και ο Σαμαράς εκπροσωπεί, ό,τι πιο δεξιό έχει να παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία;
Μην μιλήσουμε για τον α(ρι)στέρα Λαζόπουλο! Αφήνει διαρκώς στο απυρόβλητο τον Αντώνη και επιτίθεται με ανήθικο και απαράδεκτο τρόπο, σε όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του Ηγέτη!

Δεν συμπληρώνονται με τίποτα οι λίστες με τις υποψηφιότητες στις εσωκομματικές της ΝΔ

Πλήρη απροθυμία δείχνουν τα στελέχη της ΝΔ για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές. Παρά την παράταση που δόθηκε (η οποία έληξε σήμερα) και την μείωση του απαιτούμενου αντίτιμου (από 5 στα δύο ευρώ) τα στελέχη αντιμετωπίζουν καχύποπτα τη Νέα Ρηγίλλης. Το τηλεφωνικό κέντρο της Νέας ΝουΔού είχε ανάψει σήμερα. Καλούσαν στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης να συμπληρώσουν αιτήσεις στις τοπικές. Με τη διαβεβαίωση ότι θα δοθεί γραμμή να εκλεγούν και να αναλάβουν οριστικά και αμετάκλητα τη Νέα Δημοκρατία. Βλέπουν και τις λίστες που κυκλοφορεί ο γραφικός Μανώλης και δεν συγκινούνται με τίποτα. Η καλή πίστη έχει χαθεί προς όλες τις πλευρές. Τα στελέχη της ΠΟΛΑΝ φοβούνται τα στελέχη της ΝΔ και τα ιστορικά στελέχη της ΝΔ βλέπουν καχύποπτα την εισβολή των ανοιξιάτικων στελεχών στις τοπικές. Τα στελέχη της Άνοιξης δεν έρχονται για να συνθέσουν αλλά για να επιβληθούν με την κεντρική στήριξη της Ρηγίλλης. Έρχονται εκδικητικά και διασπαστικά και δεν έχουν καμιά σχέση με την παραταξιακή συνείδηση. Επιβάλλουν τους κανόνες της ΠΟΛΑΝ στην πρώην «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».

Ο Cristiano Ronaldo προετοιμάζεται για την Εθνική Πορτογαλίας

Portugal national soccer teamPortugal national soccer teamPortugal national soccer team
Ο Cristiano Ronaldo έφτασε στην Covilha της Πορτογαλίας για να συμμετάσχει στις προετοιμασίες της Εθνικής Πορτογαλίας για το προσεχές World Cup Championship στη Νότιο Αφρική.
Content © 2010 ZumaPress All rights reserved.

Πολιτική «ελπίδα»: Πληρώσαμε πολύ ακριβά αυτό το ναρκωτικό…

Κεντρικό πολιτικό σύνθημα του κ. Αντώνη Σαμαρά είναι «η Ελλάδα της Ελπίδας». Καθόλου πρωτότυπο και υπέρ το δέον ασαφές και συγκεχυμένο. Προηγήθηκαν άλλοι, ποτίζοντας το λαό με το ναρκωτικό της «ελπίδας». Εκείνοι είχαν τουλάχιστον την ευστροφία να το ντύσουν με συσκευασία πολυτελείας… Ο Ανδρέας Παπανδρέου, στα τέλη της δεκαετίας του 1970 το ονόμασε «Αλλαγή». Ο Κώστας Σημίτης προτίμησε έναν πιο τεχνοκρατικό όρο: «εκσυγχρονισμός». Ο πρώην καταλληλότερος Κωστάκης Καραμανλής, παίζοντας με τις λέξεις και με τις μεγάλες προσδοκίες του απελπισμένου πόπολου, μίλησε για «επανίδρυση». Το τραγικό αποτέλεσμα όλων αυτών βιώνουμε και πληρώνουμε πολύ ακριβά σήμερα. Και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια ακόμη…
Τι νόημα έχει λοιπόν άλλη μια μεθυστική, παραπλανητική σταυροφορία εμπορίου «ελπίδας»; Ανταποκρίνεται στην εξ ανάγκης υψηλή ωριμότητα που πρέπει να επιδείξουμε ως λαός στο μέλλον; Έχουμε πλέον την πολυτέλεια για νέους αδιέξοδους πειραματισμούς; Ας προσέξουμε καλά. Οι απαντήσεις κοστίζουν ακριβά. Κάποια…

Τεράστιες καταστροφές στην Πολωνία από τις πλημμύρες

Volunteers reinforce embankments of the Vistula river near Dziekanow Polski in central PolandPeople stand on the balcony on their flooded house in the village of Sokolniki in Southern Poland

Εθελοντές δημιουργούν αναχώματα στον ποταμό Vistula κοντά στο Dziekanow της Κεντρικής Πολωνίας. Οι υψηλές βροχοπτώσεις της τελευταίας εβδομάδας αφήνουν πίσω τους εφτά νεκρούς και τεράστιες καταστροφές, κόστους άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ.
REUTERS/Robert Kowalewski/Agencja Gazeta (ENVIRONMENT DISASTER) POLAND OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN POLAND - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Greek Finance Minister Papaconstantinou arrives at an EU finance ministers meeting in BrusselsGreek Finance Minister Papaconstantinou arrives at an EU finance ministers meeting in Brussels
Ως αντίβαρο στις «σκληρές» προτάσεις της Γερμανίας για στενή εποπτεία των κρατών που εμφανίζουν ελλείμματα. Συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Οικονομικών των 27 χωρών-μελών για διέξοδο από την κρίση.
Την έκδοση ευρωομολόγων αναμένεται να αντιπροτείνουν οι ευρωπαϊκές χώρες του Νότου στις «σκληρές» προτάσεις που θα παρουσιάσει η Γερμανία για τη στήριξη του ευρώ. Αυτό ανέφεραν σήμερα διπλωματικές πηγές, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της «Ομάδας Δράσης» που συνεδριάζει στις Βρυξέλλες, υπό την Προεδρία του Χέρμαν Βαν Ρόμπει, με θέμα την οικονομική διακυβέρνηση της ΕΕ και την ενίσχυση των κανόνων του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
Στην Ομάδα Δράσης συμμετέχουν οι υπουργοί οικονομικών της ΕΕ, ανάμεσά τους και ο Έλληνας υπουργός, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωποι από τα 27 κράτη μέλη, καθώς και ο Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα οικονομικών, Όλι Ρεν
REUTERS/Francois Lenoir (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)- Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Χαιρετίσματα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Space Shuttle Atlantis astronaut Garrett Reisman poses for a photo in the Cupola of the International Space Station

Ο αστροναύτης του Atlantis, Garrett Reisman, ποζάρει στον Θόλο του International Space Station. Η φωτογραφία τραβήχτηκε προχθές και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη NASA.

REUTERS/NASA/Handout (UNITED STATES - Tags: SCI TECH) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

"Αλλα λέω και άλλα κάνω" το δόγμα Παπανδρέου!

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τις δηλώσεις του ΓΑΠ πριν δύο χρόνια, τότε μιλούσε για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας τώρα ομιλούν για στρατηγικές επενδύσεις.
Άλλα μας έλεγε και άλλα κάνει ο πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής, καλός πρωθυπουργός, δεν είμαι ο καταλληλότερος για τον κρίνω αν είναι αλλά σαν υποκριτής είναι για όσκαρ και χρυσό φοίνικα μαζί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ

Τους τελευταίους μήνες ακούγονται φωνές, γράφονται πολλά, λέγονται ακόμη περισσότερα, αναλήθειες, ανακρίβειες, για τους υπαλλήλους της Βουλής των Ελλήνων. Έχει δε αναχθεί σε θέμα μέγα, όχι μόνον εκείνο των αμοιβών μας, αλλά και γενικότερα η εργασιακή μας απασχόληση, ζητήματα τα οποία διοχετεύονται στους πολίτες, οι οποίοι, εισπράττοντας με θυμό και αγανάκτηση την οικονομική κρίση, στρέφονται εύκολα σε «κατασκευασμένους» στόχους.
Η συνετή και νηφάλια , θέλουμε να πιστεύουμε, στάση μας, σε όλο αυτό το καθημερινό δημόσιο κατηγορητήριο, παρουσιάστηκε με εύσχημο τρόπο ως ενοχή ή καλύτερα ως συνενοχή.
Πριν από όλα θέλουμε να φωνάξουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι αντιλαμβανόμαστε και ....

Στο χειρουργείο ο Bono

Lead singer Bono of the rock band U2 performs during the opening night of the North American leg of their 360 degree tour at Soldier Field in ChicagoLead singer Bono of the rock band U2 performs during the first of two concerts at Giants Stadium in East Rutherford
Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Bono των U2 έπειτα από τραυματισμό που υπέστη κατά την διάρκεια των προετοιμασιών για το νέο γύρο των συναυλιών του. Η επέμβαση έγινε από ειδικούς νευροχειρούργους σε νοσοκομείο του Μονάχου.
Οι φωτογραφίες από την συναυλία που έδωσε πέρυσι ο Bono στο Giants Stadium του East Rutherford, στο New Jersey (23 Σεπτ. 2009).
Picture taken September 23, 2009. REUTERS/Gary Hershorn/File (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE HEADSHOT) - Content © 2010 Reuters All rights reserve

Ο Κάμερον θέλει ισχυρό ευρώ.

German Chancellor Angela Merkel (R) and British Prime Minister David Cameron arrive at a news conference after talks at the Chancellery in Berlin May 21, 2010. REUTERS/Thomas Peter (GERMANY - Tags: POLITICS)British Prime Minister David Cameron (L) speaks during a news conference as German Chancellor Angela Merkel listens after talks at the Chancellery in Berlin May 21, 2010. REUTERS/Thomas Peter (GERMANY - Tags: POLITICS)
Ο Κάμερον βρέθηκε το Βερολίνο μία ημέρα μετά την επίσκεψή του στο Παρίσι κατά το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό ως πρωθυπουργός.Διαβεβαίωσε την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, ότι η Βρετανία χρειάζεται ένα σταθερό και ισχυρό ευρώ. Τόνισε όμως ότι η χώρα του δεν θα συμφωνούσε σε οποιαδήποτε αλλαγή στη Συνθήκη της ΕΕ που θα έφερνε τη Βρετανία πιο κοντά στο ευρώ.
REUTERS/Thomas Peter (GERMANY - Tags: POLITICS) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Μεγάλη επιτυχία είχε η συναυλία της Rihanna στο Glasgow

40755, GLASGOW, SCOTLAND - Wednesday May 19 2010. Rihanna wows the crowds at Glasgow's SECC on the European leg of her Last Girl on Earth tour. The run of shows in the 22-year-old's current tour are her most ambitious yet, featuring a number of costume changes and rigorous dance routines. Photograph:PacificCoastNews.com40755, GLASGOW, SCOTLAND - Wednesday May 19 2010. Rihanna wows the crowds at Glasgow's SECC on the European leg of her Last Girl on Earth tour. The run of shows in the 22-year-old's current tour are her most ambitious yet, featuring a number of costume changes and rigorous dance routines. Photograph:PacificCoastNews.com40755, GLASGOW, SCOTLAND - Wednesday May 19 2010. Rihanna wows the crowds at Glasgow's SECC on the European leg of her Last Girl on Earth tour. The run of shows in the 22-year-old's current tour are her most ambitious yet, featuring a number of costume changes and rigorous dance routines. Photograph:PacificCoastNews.com

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ευρωπαϊκή tour του «τελευταίου κοριτσιού στον πλανήτη». Χορός, κουστούμια και nonstop music. Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα γραμμένο ειδικά για την Rihanna και για τους οπαδούς της.
Photograph:PacificCoastNews.com - Content © 2010 PacificCoastNews All rights reserved.

DAVID VILLA, ο νέος παίκτης της BARCELONA

May 21, 2010 - Barcelona, Spain - epa02167505 Valencia's former player David Villa poses with his new t-shirt as he is officially presented as a new player of FC Barcelona in Barcelona, north-eastern Spain, on 21 May 2010. Spain's international striker Villa signed a 40-million-euro contract with Barcelona for the next four seasons.May 21, 2010 - Barcelona, Spain - epa02167507 Valencia's former player David Villa plays with a ball as he is officially presented as a new player of FC Barcelona in Barcelona, north-eastern Spain, on 21 May 2010. Spain's international striker Villa signed a 40-million-euro contract with Barcelona for the next four seasons.
Ο πρώην παίκτης της Βαλένθια David Villa ποζάρει με το t-shirt της νέας ομάδας του. Ο David παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα ως το νέο απόκτημα της Barcelona. Υπέγραψε συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων ευρώ (!...!) με την «Βασίλισσα» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Content © 2010 ZumaPress All rights reserved.

Ακόμη και ο ΛΑΟΣ απευθύνει νουθεσίες στην ανεύθυνη ΝΝΔ του Αρχηγαντώνη! (video)


Οικτρό το κατάντημα της ΝΝΔ... Ακόμη και ο "ακραίος" (κατά... Καραμανλή) ΛΑΟΣ εμφανίζει εικόνα μεγαλύτερης υπευθυνότητας και σοβαρότητας απέναντι στην οικονομική κρίση από τον Αρχηγαντώνη με τα μικροκομματικά "παίγνιά" του σε βάρος της χώρας! Τι να πει και ο Δένδιας (όψιμος... γλύφτης του Σαμαρά...) απέναντι στη φωνή της λογικής που αντέτεινε ο βουλευτής Αθ. Πλεύρης; Εκεί φτάσαμε... Και δεν ντρέπονται οι πρώην σοβαροί βουλευτές της ΝΝΔ να βγαίνουν στα κανάλια, για να υπερασπιστούν τις σχιζοφρενικές επιλογές του χάους!

Google: «Τα θαλασσώσαμε!»

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα θαλασσώσαμε». Αυτό δήλωσε ο συνιδρυτής της Google Σεργκέι Μπριν μετά την αποκάλυψη ότι τα αυτοκίνητα του Street View που συνέλεγαν στοιχεία για τις υπηρεσίες γεω-εντοπισμού της Google, συνέλεγαν «κατά λάθος» και προσωπικά δεδομένα που ανταλλάσσονταν μέσω ανοιχτών ασύρματων δικτύων.
Ο Μπριν παραδέχθηκε ότι παρόλο που η Google εφάρμοζε πολλούς εσωτερικούς ελέγχους, «προφανώς αυτό δεν εμπόδισε να συμβεί το λάθος αυτό».
Την περασμένη Παρασκευή, με κείμενο που ανήρτησε στο μπλογκ της, η Google παραδέχθηκε ότι...

Esquire Presents:Kate Beckinsale the sexiest woman alive

Karen Elson:"The Ghost Who Walks"

Ντόρα Μπακογιάννη: Τριήμερο ανάπαυλας στην Κρήτη


Ιδιωτική επίσκεψη μαζί με το σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο θα πραγματοποιήσει η Ανεξάρτητη Βουλευτής κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, το Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. Εκτός από την αναγκαία χαλάρωση, μετά τις έντονες εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, η πρώην Υπουργός θα παρευρεθεί την Κυριακή το απόγευμα στον εσπερινό του Αγ. Πνεύματος στο Νίππος Αποκορώνου Χανίων (7:00 μ.μ.). Αύριο το πρωί στις 11:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ηρακλειώτικο σταθμό «Ράδιο Κρήτη-101,5 FM».

Εικόνα διάλυσης και άγριοι καβγάδες στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ!

Ιπτάμενα τασάκια στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Γυαλιά-καρφιά έγιναν χθες τα γραφεία της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Ηρακλείου από το φοβερό καβγά που ξέσπασε μεταξύ «Ντορικών» και «Σαμαρικών», με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές της 30ής Μαΐου. Εκσφενδονίστηκαν σταχτοδοχεία, έσπασαν οι υπολογιστές με τα μητρώα των εγγεγραμμένων νεοδημοκρατών, ακούστηκαν βαριές εκφράσεις για λαμόγια του κόμματος, ενώ δεν έλειψε μεγάλη αναστάτωση, που απογοήτευσε για το μέλλον του κόμματος όσους έτυχε να είναι παρόντες στο περιστατικό! Τα στελέχη της Ν.Δ. που δέχτηκαν τις ύβρεις, αμέσως μετά το περιστατικό έλεγαν ότι θα κάνουν και μηνύσεις, δίνοντας συνέχεια στη διαμάχη στις δικαστικές αίθουσες! Τα χειρότερα, δηλαδή το ξύλο, το απέτρεψαν τα περίπου 10 άτομα που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στα γραφεία της Ν.Δ. Ηρακλείου. Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1 χθες το μεσημέρι με...

Έχει πάρει τον κατάλογο των κομμάτων…

Κυκλοφορεί, λοιπόν, ως αστείο ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά τις συναντήσεις του με τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Αριστεράς θα… επιδιώξει επαφή και με τα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Μάλιστα, λένε κάποιοι κακεντρεχείς μέχρι και ότι του έχουν πάει όλο τον κατάλογο των κομμάτων για να έρθει σε επαφή. Μήπως στο μέλλον θα αρχίσει τις επαφές και με το νέο κόμμα που φημολογείται ότι θα φτιάξει η κ. Μπακογιάννη; Τι να κάνει ο δύστυχος, που στα γκάλοπ βλέπει το κόμμα του αντί να ανεβαίνει να πέφτει όλο και πιο χαμηλά…

//Ciao//

Ο Αντώνης Σαμαράς έχασε οριστικά το στοίχημα του Μεσαίου Χώρου-Κινήσεις απελπισίας του αρχηγού της «ΝΝΔ»

Έντρομοι μπροστά στην πρωτόγνωρη κατρακύλα της «Νέας ΝΔ», οι μυστικοσύμβουλοι του Αντώνη Ζίγδη-Παπαρήγα διακινούν τις τελευταίες μέρες παραπολιτικές ειδήσεις για «επαφές» με «ντορικούς» βουλευτές και άλλα στελέχη με «κεντρώο προφίλ». Με τον τρόπο αυτό πασχίζουν να διασκεδάσουν την παγιωμένη πια αίσθηση για τον ακροδεξιό νεοσυντηρητικό κατήφορο της πάλαι ποτέ Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης. Λες και η πολιτική είναι ζήτημα προσωπικών «επαφών» και «συμφωνιών» με τον ένα ή τον άλλο.

Το πρόβλημα του κ. Σαμαρά είναι πολιτικό και ιδεολογικό. Ο άνθρωπος αισθάνεται «ασφάλεια» μόνο μέσα στο...

Ο Αυγερινός και η Πούλια...

Έχει ήδη αξιολογηθεί...

Διαβάζω ότι στη Νέα Δημοκρατία έχει προκληθεί αναστάτωση μετά τη φράση του Αντώνη Σαμαρά "όλοι κρίνονται και θα κριθούν" σχετικά με το αν εννοεί ή όχι τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τους νοσταλγούς του ακαταλληλότερου καραμανλισμού.
Ο Καραμανλής έχει ήδη κριθεί και αξιολογηθεί από τον ελληνικό λαό. Ηγήθηκε τους κόμματος της Ν.Δ σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις και την τελευταία φορά έχασε με 10 μονάδες διαφορά, συρρικνώνοντας τα ποσοστά της Δεξιάς.
Μην μπαίνετε λοιπόν στη διαδικασία να κρίνετε πολιτικά πτώματα. Δυστυχώς, σας πρόλαβε ο λαός...

Αποχαιρετισμοί...

Πίνακες των Πικάσο και Ματίς, αξίας 500 εκατ. ευρώ, εκλάπησαν από μουσείο στο Παρίσι!

Πέντε πίνακες, ανάμεσά τους έργα των Πικάσο και Ματίς, εκλάπησαν από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της πόλης του Παρισιού, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ήδη διεξάγεται έρευνα.
Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι η κλοπή καταγγέλθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Οι υπεύθυνοι του μουσείου διαπίστωσαν ότι ένας υαλοπίνακας του μουσείου ήταν σπασμένος και μια αλυσίδα κομμένη.
Επρόκειτο για έργα των Πάμπλο Πικάσο, Ανρί Ματίς, Ζορζ Μπρακ, Αμέντεο Μοντιλιάνι και Φερνάντ Λεζέ. Η αξία των πινάκων ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πίνακες είναι:...

ΔΝΤ: Δεν ζητάμε περικοπή 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα

Η χαμηλή ανταγωνιστικότητα είναι ένα από τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, εντούτοις, το ΔΝΤ δεν ζητά την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ξεκαθάρισε σήμερα αξιωματούχος του Ταμείου.
Απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων του ΔΝΤ, Καρολάιν Ατκινσον, τόνισε πως «Δεν είναι μέρος του προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης και συμφωνούμε ότι δεν χρειάζεται να επιβληθούν περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα».
Η ίδια επανέλαβε ότι υπάρχει ζήτημα...