Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Αντώνης στο Βig Brother

"Οι Ανα-ρωτώμενοι στην Πάτρα!! (Επ.03)"

Ο παταχτής των φτωχών μικροπωλητών ...... Βασίλης Κικίλιας

Άρχισαν τις διώξεις οι παλαβοί Αλχημιστές της Ρηγίλλης!
Από την γραμματεία του Συνδικάτου "Μικροπωλητών Ελλάδος" λάβαμε το  παρακάτω δελτίο τύπου που απευθύνεται στον "πρώην αναπληρωματικό παίκτη καλαθοσφαίρισης" ...... Βασίλη Κικίλια:
Πληροφορούμε τον πρώην αναπληρωματικό παίκτη καλαθοσφαίρισης του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε.Κ. και υποψήφιο με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Κικίλια Βασίλη, ότι κανείς δεν μπορεί "να πατάξει το χώρο των μικροπωλητών", όπως ο ίδιος ανέφερε σε ομιλία στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε συγκέντρωση χτες στην .........

Άρχισαν να μετρούν και τα… χαμόγελα!...!

Το αρρωστημένο κονκλάβιο των μανιοκαταθλιπτικών αλχημιστών μυστικοπρακτόρων του Αρχηγαντώνη άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του… Βλέπουν τις βαριές ήττες των βασικών επιλογών του αρχηγού να έρχονται και βγάζουν προς τα έξω όλη τη μαυρίλα και την καταχνιά που βασιλεύει στις ταραγμένες ψυχές τους!
Τώρα παρακολουθούν… καρέ-καρέ τις εμφανίσεις της Ντόρας στην τηλεόραση, για να δουν τι… γκριμάτσες κάνει, αν χαμογελάει, εάν είναι σκεφτική… Για να διαδώσουν -μέσω των προθύμων παπαγάλων τους- ότι… «Η Ντόρα έχει χάσει την παλιά της αίγλη. Έχει εξαφανιστεί το μόνιμο χαμόγελο που είχε στα χείλη...», και άλλα τέτοια χαζοχαρούμενα.
Προφανώς, δεν αντιλαμβάνονται, ότι μόνο «μάγοι» και «τσαρλατάνοι» σαν τον πρόεδρο Αντώνη μπορούν να...

Έκλεισε η «Χώρα» του Τράγκα!

Δεν θα μας λείψει καθόλου!
Ξανάκλεισε την «Χώρα» του ο Τράγκας. Αδιάβαστη πήγαινε! Όχι πως χάσαμε κάτι δηλαδή, αλλά έχει γίνει σήριαλ το άνοιγμα και κλείσιμο της εφημερίδας του. Ολημερίς χτιζότανε, το βράδυ γκρεμιζότανε! Έκλεισε βέβαια και τα πιεστήρια του και έτσι έμειναν χωρίς δουλειά έξι υπάλληλοι! Τον ξέραμε ως Φράγκα, τώρα βλέπουμε και το ανελέητο πρόσωπό του, ως εργοδότης!
Θα συνεχίσει μάλλον να εκδίδεται η «Χώρα της Κυριακής» μέχρι να κλείσει και αυτή! Δεν μπορεί ο Τράγκας να μην το παίζει λιγάκι-εκδότης ή μικρούλης-νταβατζής!

Ο Κικίλιας πάει εκλογές με τη «Νέα Προοπτική» της ΠΟΛΑΝ

Βρε Βασιλάκη «Νέα Προοπτική» δεν λέγονταν η νεολαία της ΠΟΛΑΝ όπου ανήκες; Πλάκα μας κάνεις;
Πώς λέγεται το κίνημα του Κικίλια εναντίον του μνημονίου; «Νέα Προοπτική»! Ο Βασιλάκης μπορεί ποτέ να μην ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ, ήταν όμως μέλος της νεολαίας της ΠΟΛΑΝ όταν σπούδαζε στην Ιατρική. Και πώς λέγονταν η νεολαία του Μάγου Αντώνη, θυμάστε; ….. «Νέα Προοπτική»! Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται και παραμένουν ως κουσούρια ή απωθημένα! Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου ο Βασιλάκης να δώσει «νόημα» στον αγώνα του κατά του μνημονίου. «ΟΧΙ με Νέα Προοπτική»! Μια και είναι υποχείριο των σκληρών μηχανισμών της Νέας Ρηγίλλης. δείχνουν οι Μυστικοσύμβουλοι και οι Αλχημιστές του Αντώνη ποιος κάνει κουμάντο στο κόμμα. Τώρα που σηκώνει κεφάλι ο Καραμανλής και δεν έχει καταλάβει ότι ο «Αντώνης είναι η ελπίδα»! Έτσι πιστεύουν οι μηχανισμοί της ΠΟΛΑΝ που έχουν νεκραναστηθεί και σαν ζόμπι τριγυρνάνε στην πολιτική πιάτσα. Εκδικητικοί, προκατειλημμένοι και επικίνδυνοι θυμίζουν όλο και περισσότερο τις εκκλησίες του Αμερικάνικου Νότου όπου οι πιστοί παραληρούν και επαναλαμβάνουν δυνατά και υπό την επήρεια θρησκόληπτου φανατισμού τα σαχλοτσιτάτα του ψευτομεσσία «ηγέτη»!

Η λειτουργία της Κυβέρνησης και της Βουλής

Περίμενα με ενδιαφέρον την απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε ερώτηση που κατέθεσα πρόσφατα στην Βουλή για την πρόοδο εφαρμογής της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους χώρους.Θυμίζω ότι στο αναθεωρημένο Μνημόνιο, ηκυβέρνηση έχει προϋπολογίσει την είσπραξη τουλάχιστον 800 εκατ. ευρώ το χρόνο από την ‘τακτοποίηση’ των ημιυπαίθριων.
Κατά συνέπεια, η πορεία υλοποίησης του προγράμματος θα έπρεπε να τυγχάνει της συστηματικής παρακολούθησεις του αρμόδιου υπουργείου. 


Δείτε την συνέχεια εδώ: / / http://www.kmitsotakis.gr / /

Νέα από την "Μάχη της Κρήτης"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνάντηση ουσίας είχε το πρωί ( Τρίτη 05-10-10) στη Λότζια, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νεκτάριος Σερμάκης με το δήμαρχο Ηράκλειου και πρόεδρο της ΤΕΔΚ κ. Γιάννη Κουράκη.
Ο κ. Γιαννουλάκης ζήτησε και είχε αναλυτική ενημέρωση για τα έργα που εκτελούνται στην πόλη αλλά και για ........

Δημιουργία ανεξάρτητου Υπουργείου Περιβάλλοντος. Πάλι βρε Κικίλια;

Το πάγιο αίτημα φορέων, ΜΚΟ και άλλων οι οποίοι είχαν ως κύρια ενασχόλησή τους το περιβάλλον επί εποχής Σουφλιά ήταν η δημιουργία ανεξάρτητου Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δημιούργησε το εν λόγω υπουργείο.
Σήμερα στη μετά Σουφλιά εποχή και με υλοποιημένο το .......

Ξύστρα-δώρο της Κυβέρνησης για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης


Ξύστρα-δώρο της Κυβέρνησης για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης

Moody's: Προς αναβάθμιση της Ελλάδας

Η Moody’s Investor Service δηλώνει εντυπωσιασμένη από την προσπάθεια και την πρόοδο της Ελλάδας στο δημοσιονομικό μέτωπο και στέλνει το μήνυμα πως σύντομα ίσως και να προχωρήσει στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας.
"Εάν η Ελλάδα συνεχίσει στους ........

Καταιγίδα .... Σαμαρά

Στην αίθουσα «Κήπου» της νεοΡηγίλλης θα μιλήσει ο πρόεδρος Αντώνης για τα έργα και τις ημέρες αυτόν τον ένα (1) χρόνο που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην εξουσία.
Ως γνωστόν η συγκεκριμένη αίθουσα ονομάζεται «Αίθουσα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», και κατόπιν αυτού του συμβολισμού προτείνουμε στον Σαμαρά να προσθέσει άλλη μία μονάδα στα έτη και να μιλήσει για τα 11 χρόνια που καταδίκασε την μεγάλη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση.
Θα τρέμουν τα ντουβάρια…

Τι μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ από τον νέο προπονητή της

Το ερώτημα τίθεται ως εξής: πόσο χειρότερα μπορεί να παίξει η ΑΕΚ απ' όσο παίζει σήμερα; Αντικειμενικά τα περιθώρια για χειρότερο παιχνίδι είναι ελάχιστα. Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό αγωνιστικής αποσύνθεσης που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα άθυρμα χαρισματικών από τη μία και μέτριων παρηκμασμένων ποδοσφαιριστών από την άλλη. Στο γήπεδο είναι τέτοια η ανομοιογένειά της που δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχει περάσει προπονητής από τον πάγκο της ή εφαρμόζεται το σύστημα «απόψε αυτοσχεδιάζουμε». ..............

Νέα ευρυζωνική υπηρεσία ηλεκτρονικής μάθησης school-town

Η εταιρεία IQPLUS A.E. ανακοινώνει τη λειτουργία της ευρυζωνικής  υπηρεσίας ηλεκτρονικής  μάθησης school-town, που συνδυάζει τη γνώση, την τεχνολογία και την ψυχαγωγία με μοναδικό τρόπο. School-town και με ένα κλικ το σχολείο έρχεται σπίτι σας. Η επαναστατική μέθοδος ενισχυτικής διδασκαλίας με την εβδομαδιαία σχολική ύλη για τις τάξεις δημοτικού, γυμνασίου και πρώτης λυκείου. Ζωντανά μαθήματα από κορυφαίους καθηγητές και επίλυση αποριών on line. School-town και τέλος στα ιδιαίτερα.

  • Παρέχει πρόσβαση στην επίσημη διδακτέα ύλη του Υ.Π. για όλες τις τάξεις από την ..........       

Η "Ανατροπή" με τους Θεόδωρο Πάγκαλο, Ντόρα Μπακογιάννη, Αλέξη Τσίπρα (video)

Περίεργες κιθάρες

Οι νέες εκδόσεις της ΝΝΔ

Αίσθηση προκαλεί η νέα καμπάνια της ΜΚΟ "Νέα Δημοκρατία" η οποία σε μια πολυτελή έκδοση 33 σελίδων καταγράφει τα πεπραγμένα του πρώτου χρόνου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται ακόμα δυο εκδόσεις από τον ίδιο οίκο.
Η μια θα ονομάζεται "Από την Πολιτική Άνοιξη στη Νέα Δημοκρατία" και θα περιγράφει το όραμα της μεγάλης ΠΟΛ.ΑΝ. Η άλλη θα ονομάζεται "Μηδενίζοντας το έλλειμμα σε 15 μήνες" με την υπογραφή της J.K. Rowling.

Φυσικά όλα αναμένεται να εξαντληθούν.

Παπούτσια με χιούμορ...

Ο Kobi Levi είναι ένας σχεδιαστής που ειδικεύεται στην κατασκευή γυναικείων παπουτσιών. Τα σχέδιά του όμως είναι τουλάχιστον ασυνήθιστα… Τα πιο εξεζητημένα από αυτά παρουσιάζονται σε εκθέσεις και γκαλερί έργων τέχνης σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος, οι δημιουργίες του έχουν συνήθως χιουμοριστική διάθεση. ........

Δείτε το βίντεο με τα ψέματα του Γιώργου, βάλτε μυαλό και μην επιτρέψετε με τίποτα να φτιαχτεί στο μέλλον ένα αντίστοιχο με τα ακόμη μεγαλύτερα ψέματα του Αντώνη!!!

Υπέροχο και το σημερινό βιντεάκι που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΝΔ του Σαμαρά με τα ψέματα Παπανδρέου πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009! Καλύτερο από πάσης πλευράς (ουσιαστικής και τεχνικής) από το αντίστοιχο που προβλήθηκε στη συνέντευξη Σαμαρά στη ΔΕΘ. Μάλιστα -για του λόγου το αληθές- το παραθέτουμε παρακάτω, γιατί από αυτό το μπλογκ το πρώτο που καταδικάζουμε -απ’ όπου κι αν προέρχεται- είναι η συνειδητή πολιτική εξαπάτηση, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των διαφόρων λαϊκιστών και καιροσκόπων.
Τα ερωτήματα που αυθόρμητα αναφύονται από την προσεκτική παρακολούθηση του βίντεο είναι: Γιατί ο κ. Αντώνης Σαμαράς παριστάνει σήμερα το...

Η αγάπη της μάνας...

ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...

Η "μέση λύση" του Καραμανλή...

Η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αθήνα 984 - Μέρος 2ο (video)

Η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αθήνα 984 - Μέρος 1ο (video)

"Θεμιτές οι σεξουαλικές επαφές με τον εχθρό " για το καλό του Ισραήλ

“Στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται”, λέγεται και αυτή τη ρήση φαίνεται πως υποστηρίζει κι ένας Ραβίνος από το Ισραήλ, που θεωρεί πως “είναι θεμιτό να έχει κανείς σεξουαλικές σχέσεις με τον εχθρό, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες”. ..................

Όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα

Διακρίνουμε προσπάθεια να μας πείσουν από τη Νέα Δημοκρατία για την αισιοδοξία τους...

Πως θα κυβερνήσει ο Αντώνης και ο (πρώην καταλληλότερος) Κ. Καραμανλής θα γίνει πρόεδρος Δημοκρατίας διαβάσαμε στον αγαπημένο μας anti news από τον "τιτανομεγιστοτεράστιο" Φαήλο.
Και όλα αυτά ενώ η προοπτική εξουσίας δεν προκύπτει από πουθενά αυτή τη στιγμή...
Αντίθετα ο διασυρμός της Ν.Δ είναι πιο κοντά από ποτέ σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης αφού και τα παραδοσιακά κάστρα της δεξιάς δείχνουν να κινδυνεύουν.

Ο κόσμος, κύριοι, θεωρεί τη Ν.Δ μια...

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Παπανδρέου είναι ο τελευταίος Πρωθυπουργός που εξελέγη ψευδόμενος!...!

Αίσθηση προκάλεσε η αποστροφή της ανεξάρτητης βουλευτού, κ. Ντόρας Μπακογιάννη πριν από λίγο σε συνέντευξή της στον ΑΘΗΝΑ 984 και τους δημοσιογράφους, Ηλία Κανέλλη και Στέφανο Κασιμάτη, όταν -αναφερόμενη στο «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου- τόνισε με νόημα: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο τελευταίος Πρωθυπουργός που εξελέγη ψευδόμενος»… Με τη δήλωση αυτή η κ. Μπακογιάννη θέλησε να σηματοδοτήσει τη ριζική αλλαγή που η Κρίση επέφερε στη σκέψη των πολιτών και τη στάση τους απέναντι στις ψεύτικες υποσχέσεις, «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε δε, ότι και ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, κάνει...

Λάπτοπ κίνδυνος

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται έχοντας το λάπτοπ στα πόδια τους. Σύμφωνα με ιατρική μελέτη, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο "σύνδρομο του φρυγανισμένου δέρματος" και να προκαλέσει μόνιμη βλάβη. ..................

Τα μάγια δεν πιάνουν...

Αν μπορεί να εκμηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο γιατί να μην μπορεί να βγάλει και τον Κικίλια περιφερειάρχη;

"Ήταν αδύνατον να μην απολαύσει κανείς το χριστουγεννιάτικο γεύμα του "Χόγκουαρτ Ρηγίλλης"... Η μεγάλη τραπεζαρία έλαμπε από μεγαλοπρέπεια..." "...Φωτιζόταν από χιλιάδες κεριά, που αιωρούνταν στον αέρα επάνω από τέσσερα μαγικά τραπέζια, όπου οι υπόλοιποι φοιτητές κάθονταν κιόλας. Τα τραπέζια ήταν στρωμένα με χρυσά πιάτα, μαχαιροπίρουνα και κύπελλα. Στο επάνω μέρος αυτού του τεράστιου δωματίου υπήρχε ακόμα ένα τραπέζι όπου κάθονταν όλοι οι καθηγητές... Αρκετά φαντάσματα ήταν σπαρμένα ανάμεσά τους... Ο Άντωνυ Πόττερ σήκωσε το δικό του βλέμμα ψηλά κι είδε από πάνω του ένα σκούρο ουρανό γεμάτο άστρα. Την ίδια στιγμή άκουσε τον Αβραμόνη να ψιθυρίζει: «Έχουν κάνει μάγια για να μοιάζει με τον αληθινό ουρανό...»"

Η σκηνή της δολοφονίας που έγινε πραγματικότητα!

Πυροβόλησαν ηθοποιό, την ώρα της παράστασης.

Οι θεατές δεν αντέδρασαν όταν είδαν τον 35χρονο ηθοποιό να πέφτει αιμόφυρτος, καθώς θεώρησαν ότι η σκηνή αποτελούσε μέρος του έργου. Όμως τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά, καθώς ο ηθοποιός είχε πυροβοληθεί στα αλήθεια. ..............

Νοκ άουτ ο γελαδερός Κικίλιας από τον πρώτο γύρο!

Στο γκάλοπ που δημοσιεύει το Press.gr ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σγουρός συγκεντρώνει περίπου 21% ενώ η συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος κινείται γύρω στο 50%. Δηλαδή πολύ χαμηλά. Δεύτερος έρχεται ο Γιάννης Δημαράς με ποσοστό γύρω στο 17%. Δηλαδή σε απόσταση αναπνοής.
Η έκπληξη βρίσκεται στο τρίτο πρόσωπο που είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 11%.
Ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στο γκάλοπ αυτό έρχεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέταρτος με ποσοστό της τάξης του 9% ενώ η συσπείρωση της ΝΔ βρίσκεται σε τραγικά επίπεδα, μόλις στο 25%.
Και ακολουθεί λίγο πιο πίσω ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης.

EMINEM feat. Lil Wayne - No Love


Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου το νέο videoclip του Eminem για το "No Love", το επίσημο τρίτο single από το τελευταίο album του "Recovery". Στο κομμάτι, στο οποίο θα αναγνωρίσετε sample από το Eurodance hit του 1993 'What is Love' συμμετέχει ο Lil Wayne.

Δείτε το νέο videoclip του Eminem εδώ ...................

Σαμαράς και Βαθύ ΠΑΣΟΚ: Εθνική Απειλή υπ’ αριθμόν 1

Τους κρατάνε ακόμη η σχετικά πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία (που φυσικά υπεκλάπη με πρωτόγνωρα ψέματα και απάτες…), η νομή της εξουσίας και στοιχειώδη ένστικτα αυτοσυντήρησης. Είναι όμως μοιραίο να ακολουθήσουν και αυτοί τη νομοτελειακή πορεία των πραγμάτων μετά την Κρίση, το Μνημόνιο, το ΔΝΤ. Και σ’ εκείνους η έκρηξη θα είναι πολύ πιο εκκωφαντική απ’ ό,τι στην ετέρα (και… εταίρα) του δικομματισμού, τη ΝΝΔούλα του Σαμαρά!
Το Βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Εφιαλτικότερο και από την πιο σκληρή και απάνθρωπη ακροδεξιά! Το Βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι ο δολοφόνος του σύγχρονου ελληνικού κράτους, εκείνου που στάθηκε ανίκανος να επανιδρύσει ο Κωστάκης ο πρώην Καταλληλότερος. Το Βαθύ ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει δυνάμεις, ενέργεια, μίσος, εκδικητικότητα και αναμένει την κατάλληλη στιγμή για το μεγάλο ξέσπασμα. Ίνδαλμά τους και Καθοδηγητής τους είναι ο...

Στην Ιπποκράτους φοβούνται την αποχή!

Σύνδρομο ευρωεκλογών 2009 έχει πιάσει τον Καρχιμάκη και το ΠΑΣΟΚ. Όταν η αποχή άγγιξε σχεδόν το 47,5%! Οι πολίτες προτίμησαν τις παραλίες και αδιαφόρησαν για τις κάλπες. Έστειλαν μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση. Το οποίο φυσικά δεν ελήφθη και η ήττα της ΝΔ στις ευρωεκλογές μετετράπη σε πανωλεθρία στις εθνικές εκλογές! Εάν σε ένα μήνα στις Δημοτικές εκλογές υπάρχει αντίστοιχη αποχή, τί μήνυμα άραγε θα στέλνει στην κυβέρνηση και τί στην αντιπολίτευση; Έχουν υπόψην τους, τι λένε οι πολίτες για τους πολιτικούς και την πολιτική που ακολουθούν;

Τρισδιάστατη τηλεόραση της Toshiba δεν χρειάζεται ειδικά γυαλιά

Η ιαπωνική Toshiba παρουσίασε  τον πρώτο τηλεοπτικό δέκτη του κόσμου που προβάλλει τρισδιάστατη εικόνα χωρίς να απαιτεί τη χρήση ειδικών γυαλιών. .............

Οι περιπέτειες της λαϊκίστικης δεξιάς

Πολλοί θυμούνται την πρώτη περίοδο της πρωθυπουργίας του Βίκτορ Ορμπάν (1998 - 2002), επειδή ανέβαλε τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας στην γειτονική Κροατία. Ομως, ο Ούγγρος πρωθυπουργός μάλλον θα μείνει στην ιστορία για την δαιδαλώδη πολιτική του πορεία, η οποία μπορεί να συνοψιστεί στο ρητό του Γκράουτσο Μαρξ: «Αυτές είναι οι αρχές μου. Αν δεν σας αρέσουν, έχω κι άλλες».
Ο γεννημένος το 1963 πολιτικός προέβαλε στο ..........

Κλείνει εργοστάσιο στο Βέλγιο η Opel


Την εργοστασιακή της μονάδα στην πόλη Άντβερπ του Βελγίου προτίθεται να κλείσει η Opel έως τα τέλη του έτους, καθώς δεν έχει ακόμη βρεθεί κατάλληλος αγοραστής. .............

Η... αειφόρος σχέση των Συγκατοίκων και ο ελεεινός εμπαιγμός του λαού

«Επίδειξη πολιτικού πολιτισμού, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους παραμένει ανοιχτός, πραγματοποίησαν χθες στη Βουλή ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μετά το τέλος του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας συνόδου της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Γ. Παπανδρέου πλησίασε τον κ. Αντ. Σαμαρά και συνομίλησαν όρθιοι για κάποια λεπτά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των βουλευτών και των υπουργών που νόμιζαν ότι οι σφοδρές μεταξύ τους αντιπαραθέσεις μετά τη ΔΕΘ έχουν διαταράξει και τις προσωπικές τους σχέσεις…» (ΒΗΜΑ, Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010, σελ. 10).
Το «περιοδικό» φωνάζει ασταμάτητα, ότι οι «κόντρες» Παπανδρέου-Σαμαρά είναι στημένες, θέατρο κακόγουστο στις πλάτες του λαού και της χώρας. Οι συγκάτοικοι ποτέ δεν έχασαν ούτε το «δίαυλο επικοινωνίας» ούτε τις «προσωπικές τους σχέσεις»… Κοροϊδεύουν και τα κόμματά τους και τον κοσμάκη, παίζοντας επικίνδυνα παίγνια σε βάρος της χώρας και της οικονομίας.
Σε κάθε περίπτωση το καραγκιοζιλίκι των συμφοιτητών δεν είναι «πολιτικός πολιτισμός», αλλά...

Πότε ακριβώς ήταν ο Κικίλιας στην ΟΝΝΕΔ; Πάλι ψέματα λες Αντώνη!

Ποτέ δεν ήταν ο Κικίλιας στην ΟΝΝΕΔ! Ήταν όμως στη νεολαία της ΠΟΛΑΝ! Όσο και αν έπαιζε την περίοδο των Δημοτικών του καθηκόντων με θέματα νεολαίας! Και όμως ο Αντώνης λέει και πάλι ψέματα! Μας τον παρουσιάζει ως Μέγα Ηγέτη της ΟΝΝΕΔ. Τελικά ο Αντώνης είναι τεράστιος μάγος. Μετατρέπει τα πάντα! Αρκεί να μην αντιδρά κανένας στα ψέματα του Αντώνη! «Αφού το είπε ο Αντώνης έτσι είναι»!...!