Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σε beta έκδοση ξεκίνησε το "Forum για την Ελλάδα"

φόρουμ για την ΕλλάδαΣε δοκιμαστική μορφή εκπέμπει από σήμερα  το site του «Forum για την Ελλάδα». Ως κίνημα θετικού πολιτικού ακτιβισμού στηρίζεται στο διάλογο (μέσω του διαδικτύου), στην κατάθεση γνώμης και στον σχολιασμό των επισκεπτών.
Νέες ιδέες και απλή λογική. Νέος αέρας στο δημόσιο βίο της χώρας.
Σύνθεση των απόψεων όχι για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλά για να προκύπτουν λύσεις. Κάποιος να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Να είναι απέναντι στο λαϊκισμό και τη κολακεία των αδυναμιών και των ελαττωμάτων του Έλληνα. Να προτείνει πολιτικές και δράσεις που θα οδηγήσουν σε ένα σαρωτικό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που απαλλάξουν την Ελλάδα από τις στρεβλώσεις και τα παράλογα που την ταλαιπωρούν. Και τελικά να αντιμετωπίσει το φόβο που καλλιεργείται και την μοιρολατρική αποδοχή της μιζέριας, όχι με κορώνες και αλληλοκατηγορίες αλλά με δουλειά που θα βασίζεται σε σχέδιο και μεθοδικότητα.
Στην κατηγορία «Για το Forum» δίνονται εξηγήσεις για το «Τί είναι το “Forum για την Ελλάδα”» , «Τι σημαίνει Κίνημα θετικού πολιτικού ακτιβισμού», για τον «τρόπο λειτουργίας του φόρουμ» και τις «προτεραιότητες» που θέτει.
Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τον εθελοντισμό στο κίνημα, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. Αποδεχόμενοι τις αρχές και τους σκοπούς του "Forum για την Ελλάδα", και τον Κώδικα Δεοντολογίας  συμπληρώνοντας τη φόρμα Αίτησης Μέλους στο "Forum για την Ελλάδα".