Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Μνημόσυνο Κ. Καραμανλή ή… μνημόσυνο για την Ελλάδα;…;

Συναντήθηκαν σήμερα ο πρώην καταλληλότερος και ο νυν ακατανόμαστος στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τα είπαν κατ’ ιδίαν και ο «χοντρός» έμεινε ικανοποιημένος από την «κάλυψη» του Αρχηγαντώνη στο οικονομικό έγκλημα του νεοκαραμανλισμού. Οι Έλληνες, όμως, είναι εξοργισμένοι, γιατί διαπιστώνουν τώρα το σκοτεινό παιχνίδι που στήθηκε με τη διαδοχή στη ΝΔούλα. Ο χοντρός έδωσε γραμμή να εκλεγεί ο ακατανόμαστος, για να συγκαλύπτει και να υπερασπίζεται τις πομπές, τα σκάνδαλα και την ιστορική του ανικανότητα. Όλα αυτά που οδήγησαν στο ναυάγιο τη χώρα, στην οδυνηρή, αλλά αναπόφευκτη πλέον, αγκαλιά του ΔΝΤ και των σκληρών μέτρων… Οι ευθύνες του νεοκαραμανλισμού δεν παραγράφονται ούτε εξιλεώνονται με την δεινή λαϊκή αποδοκιμασία της 4ης Οκτωβρίου. Ο Ζιγδαντώνης, όμηρος των πολιτικών και μη νταβατζήδων του, οδηγεί το σκάφος της νέας ΝΔ στο οριστικό ναυάγιο… Οι σημερινές του δηλώσεις-απάντηση στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου θα μείνουν στην ιστορία ως...

Ιστορική δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου βάζει ταφόπλακα στον «ανδρεοπαπανδρεϊσμό»!

Ζούμε αναμφίβολα ιστορικές μέρες και ώρες. Όλοι και όλα κρίνονται. Πάνω στην κορύφωση της τρικυμίας, καπετάνιος και πλήρωμα του ταλανιζόμενου σκάφους που λέγεται Ελλάς θα αποδείξουν τις αντοχές και τις ικανότητές τους. Η παραπλάνηση από τις «σειρήνες» της λαϊκίστικης και χωρίς πειστικές προτάσεις αντιπολίτευσης (κυρίως της αξιωματικής…) είναι επικίνδυνη πολυτέλεια για μια κυβέρνηση που εξελέγη με συντριπτική λαϊκή ετυμηγορία μετά την εγκληματική αποτυχία των προκατόχων της.
Αρκεί η σημερινή κυβέρνηση να έχει αντιληφθεί, ότι το σκάφος υπέστη καίριο ρήγμα στα ύφαλά του από πολύ παλιά… Από τις αλησμόνητες μέρες του πρασινοφρουρικού λαϊκισμού και των καταστροφικών επιλογών του Ανδρέα Παπανδρέου μετά το 1981. Και το σημερινό ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται -έστω και δειλά και ανομολόγητα- να ωριμάζει απότομα και αναγκαστικά μέσα από τις βίαιες εξελίξεις του πρωτόγνωρου ελληνικού ναυαγίου…
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με μια ιστορικής σημασίας τοποθέτησή του απόψε στις ειδήσεις του MEGA, επισημοποίησε ουσιαστικά το διαζύγιο από...

Θέμα Παυλίδη στη ΝΔ με αφορμή το προσυνέδριο στη Ρόδο

Στη Ρόδο θα λάβει χώρα το προσυνέδριο της ΝΔ με θέμα τον τουρισμό στις 28 Απριλίου. Εκεί, ο πρόεδρος του κόμματος πιθανότατα θα κληθεί να συναντήσει τον Αριστοτέλη Παυλίδη, η υπόθεση του οποίου ταλάνισε για μεγάλο χρονικό διάστημα το κόμμα και έπληξε καίρια το προφίλ της παράταξης.
Ο ίδιος ο πρώην υπουργός δε θεωρεί ότι ανήκει στην κατηγορία των «κομμένων» και δε δείχνει καμία διάθεση να τεθεί εκτός κόμματος. «Δεν είμαι υπάλληλος στην Ολυμπιακή για να βγω με εθελουσία» λέει χαρακτηριστικά.
Με χθεσινές του δηλώσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος επεσήμανε ότι «αλλά ο κ. Παυλίδης κρίθηκε, δεν κατέβηκε στις εκλογές, δεν είναι βουλευτής του κόμματος και επομένως η προσωπική του συμπεριφορά θα κριθεί εξωδικαστικά, γιατί δικαστικό θέμα δεν υπάρχει.
Νομίζω ότι ο κ. Παυλίδης έχει πάρει τα μηνύματά του και η ΝΔ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα». Πολλοί πάντως περιμένουν να δουν τι θα κάνει τελικά ο επονομαζόμενος και «πατριάρχης» αλλά και την αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά.

Οι Ιστορικές Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από το ακριτικό Καστελόριζο (βίντεο)

58 νεκροί από εκρήξεις στην Βαγδάτη

More than 50 killed in bomb explosions in BaghdadMore than 50 killed in bomb explosions in Baghdad  More than 50 killed in bomb explosions in Baghdad
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Ιράκ οι νεκροί από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε σιιτικές περιοχές της Βαγδάτης ανέρχονται σε 58 και οι τραυματίες σε τουλάχιστον 100.Πηγές της ασφάλειας και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι σημειώθηκαν πέντε ξεχωριστές εκρήξεις με στόχους κυρίως τεμένη.
UPI/Ali Jasim Photo via Newscom Content © 2010 Newscom All rights reserved.

Μετά από πέντε χρόνια συνομωσίας ..... Αθώα η ΕΥΠ για τις απαγωγές Πακιστανών!!!

Απαλλακτικό είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για δύο στελέχη της ΕΥΠ που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση των καταγγελιών για απαγωγές Πακιστανών υπηκόων το καλοκαίρι του 2005 στα Γιάνεννα και την Αθήνα.Με το βούλευμα τους (αριθμ.517/20010) οι δικαστές του συμβουλίου, κάνοντας δεκτή ανάλογη πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ν. Ορνεράκη, κρίνουν ότι δεν αποδείχθηκε σχέση της ΕΥΠ στην υπόθεση, ενώ τονίζουν πως από την διερεύνηση του θέματος δεν προέκυψαν ικανές ενδείξεις για την συμμετοχή προσωπικού της ΕΥΠ στην «φερόμενη ως πραγματοποιηθείσα επιχείρηση». Επιπλέον ,όπως αναφέρεται στο βούλευμα δεν αποδείχθηκε «ότι η ΕΥΠ δρα με αυτές τις μεθόδους». Οι δικαστές ,που επικαλούνται αρκετά σημεία από την κατάθεση που έχει δώσει ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ Ι.Κοραντής ,τονίζουν ότι οι καταθέσεις των εγκαλούντων πακιστανών παρουσιάζουν αντιφάσεις τις οποίες αποδίδουν στην «εσωτερική διαμάχη που υφίσταται στους κόλπους της πακιστανικής κοινότητας». Για την υπόθεση είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση η οποία κατέληξε με την ....

Ο Λευκός Οίκος στηρίζει το ελληνικό αίτημα

Μονόπλευρη τρομο-ευαισθησία

ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις στον χώρο της εγχώριας τροµοκρατίας µού έφεραν στο µυαλό τον Τζόζεφ Κέννεντυ, πατέρα ενός προέδρου και τριών γερουσιαστών των ΗΠΑ, ο οποίος µάθαινε στα παιδιά του ότι «τα πράγµατα δεν συµβαίνουν, τα κάνουµε να συµβούν». ΟΙΕΞΕΛΙΞΕΙΣ τον επιβεβαιώνουν. Ενα όντως τυχαίο περιστατικό, ο θάνατος του Φούντα, οδήγησε µε συστηµατική και µεθοδική δουλειά των διωκτικών αρχών στην εξάρθρωση µιας ολόκληρης συµµορίας.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ την ανακάλυψη των εκρηκτικών, η σηµασία των γεγονότων δεν µπορεί να αµφισβητηθεί ούτε από αυτούς που συνηθίζουν να αντιµετωπίζουν µε επιφύλαξη ή δυσπιστία κάθε προσπάθεια της συντεταγµένης πολιτείας να αντιµετωπίσει την τροµοκρατική απειλή. Αλλοτε αµφισβητούν τα στοιχεία, άλλοτε τη σηµασία των ευρηµάτων, άλλοτε τη .....

Κόντρα Ε. Βενιζέλου-Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, για τους αμυντικούς εξοπλισμούς

Ησυχία! Ο Σαμαράς επεξεργάζεται σχέδιο-ανάσα ...

Η πατρίδα περιμένει με αγωνία τον Αντώνη!
Δεν θέλει το ΔΝΤ ο Αρχηγός. Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι κανένας δεν το θέλει αλλά εκεί οδηγούμαστε εκ των πραγμάτων! Και η πραγματικότητα είναι σκληρή. Απαιτεί σοβαρές προτάσεις. Η σοβαρή πρόταση λοιπόν που επεξεργάζονται τα στελέχη της νέας Ρηγίλλης είναι ένα σχέδιο-ανάσα για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Το σκέφτονταν πολύ. Μάλλον δεν έχουν προσέξει πόσα χρόνια τώρα, τα άλλα κόμματα επεξεργάζονταν το ίδιο ακριβώς «σχέδιο»!
Άσε με τις μεταρρυθμίσεις τι ακούγαμε! Από μεταρρύθμιση πηγαίναμε σε μεταρρύθμιση. Μεταρρυθμίσεις ακούγαμε και μεταρρυθμίσεις δεν βλέπαμε! Πέντε χρόνια μας μεταρρύθμιζε ο πρώην και από το πολύ περίμενε μας πήρε ο ύπνος!
Όσο για τις περικοπές του δημοσίου! Είκοσι χρόνια τις περιμένουμε. Και τα ίδια κόλπα βλέπαμε. Όσο κυβερνούσε η ΝΔ δεν την άφηναν τα κανάλια, όσο κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ δεν το άφηναν οι διορισμένοι στο Δημόσιο. Οι νοοτροπίες των βολεμένων. Οι οποίοι εκβίαζαν την «κυβέρνηση του λαού» (δηλαδή την δική τους, μια και λαός είναι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που έχουν διοριστεί παράνομα και καταχρηστικά στο δημόσιο). Επέμεναν ότι αυτοί «έβγαλαν την κυβέρνηση» και τους χρωστά! Έτσι περνούσαν τα χρόνια, χωρίς ποτέ να γίνεται τίποτα. Με δανεικά κι’ αγύριστα. Με χρέη, ελλείμματα και πολύ τσαμπουκά!
Τώρα ο Παπανδρέου, φαίνεται ότι γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» και πατά επιτέλους το κουμπί. Κάτι έπρεπε να γίνει και έγινε.

Τα 10 βασικά αιτήματα του ΔΝΤ

«Το πλαίσιο που θέτουν είναι γνωστό, σε αυτό θα κινούνται και οι προτάσεις επί των οποίων θα συζητήσουμε», λέει κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου. Το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν καταλήξει στα βασικά σημεία των όρων που θα θέσουν:
- Πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα για το 2010 δεν θα ζητηθούν παρά μόνο στον βαθμό που θα υπάρξουν αποκλίσεις από τους στόχους. Στη Φρανκφούρτη θεωρούν, ωστόσο, ότι δεδομένης της πορείας των εσόδων του πρώτου τριμήνου, είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί επιπλέον περικοπή των δαπανών τον Μάιο.
- Υλοποίηση των δημοσιονομικών στόχων του ΠΣΑ για το 2011 και το 2012 μέσω κυρίως της περιστολής των δημοσίων δαπανών. Στο πλαίσιο αυτό θα ζητηθούν: α) μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, μέσω της .....

Οι δηλώσεις του Σαμαρά για την προσφυγή μας στο ΔΝΤ

Η «προς Ευρωπαίους» επιστολή Παπακωνσταντίνου

«Προς
Πρόεδρο Eurogroup
Κύριο Jean-Claude Juncker
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων
Κύριο Olli Rehn
Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
Πρόεδρο Κύριο Jean-Claude Trichet

Αγαπητοί Κύριοι,
Σύμφωνα με την Απόφαση των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της 25ης Μαρτίου 2010 για την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, όταν χρειαστεί, και την επακόλουθη Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης της 11ης Απριλίου 2010, η Ελλάδα ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Παπακωνσταντίνου».

Μπαµπούλας µε ανθρώπινο πρόσωπο

Διεθνής Νοµισµατική Τροµοκρατία: έτσι ερµήνευε τις προάλλες ο Νεόκοπος τα αρχικά ΔΝΤ. Κάποιοι λένε όµως ότι µε τον Ντοµινίκ Στρος-Καν τα πράγµατα έχουν αλλάξει πολύ.

Τον Νοέµβριο του 2007, όταν ο DSΚ ανέλαβε την ηγεσία του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου ύστερα από πρωτοβουλία του Νικολά Σαρκοζί που ήθελε να ξεφορτωθεί έτσι τον σηµαντικότε ρο πολιτικό του αντίπαλο, η εικόνα του οργανισµού ήταν στο ναδίρ. Δεν είχε γίνει καµιά σοβαρή πρόβλεψη για τη χρηµατοπιστωτική κρίση, δεν είχε υπάρξει καµιά προειδοποίηση για την .....

Στις 14 και 15 Μαΐου ο Ερντογάν στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη

Αναμένονται δηλώσεις Α. Σαμαρά για την προσφυγή μας στο ΔΝΤ

Καθυστερούν γιατί προσπαθούν να καταλάβουν ποιές "δυνάμεις" πίεσαν τον Γ. Παπανδρέου να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

Ετήσιο μνημόσυνο Κ. Καραμανλή

RESET. Προσφεύγουμε επίσημα στο ΔΝΤ

Ιστορικές στιγμές.

Την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ζητά η Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο.

Ήξεις αφίξεις Παναγιωτόπουλου;

Η Ελλάδα οδεύει ολοταχώς προς το ΔΝΤ. Η ΝΔ δια του Πάνου Παναγιωτόπουλου, αρνείται τις ευθύνες της για την σημερινή κατάντια και δαιμονοποιεί το ΔΝΤ, πιστεύοντας ότι έτσι θα γυρίσει γρήγορα στην εξουσία(!...!) Να συνεχίσει το χάλι που παρέδωσε. Μάλλον να τα κάμει ακόμα χειρότερα με τα μυαλά που κουβαλάνε τα μεγαλοστελέχη της Νέας Ρηγίλλης.
Πάντως χθες είχαμε μια πρόγευση ηπιότερης στάσης στο θέμα. Ο Δ. Αβραμόπουλος έχει ήδη ταυτιστεί τελείως με την άποψη της Ντόρας Μπακογιάννη και το πάει πιο πέρα δηλώνοντας ότι το ΔΝΤ είναι μονόδρομος. Ο Πάνος χθες απέφυγε τις γραφικές κορώνες των τελευταίων ημερών, μια και το κόμμα είναι διχασμένο επί του θέματος, και δήλωσε ότι σε περίπτωση προσφυγής στο ΔΝΤ:«η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει σοβαρές και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τη νέα σκληρή πραγματικότητα, για το πώς θα υπερασπίσουμε την κοινωνική συνοχή και για το πώς θα βγούμε μία ώρα νωρίτερα από τους δυσβάσταχτους όρους του ΔΝΤ.»
Η δήλωση έγινε έπειτα από ανέξοδες και ακοστολόγητες προτάσεις και κραυγές που διήρκεσαν πολλές μέρες και είχαν ως κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ σε όλα και ΟΧΙ στο ΔΝΤ»! Εύκολες δηλαδή και άναρθρες κραυγές που δεν αρμόζουν στο ιστορικό βάρος και χρέος της ΝΔ. Είναι πασιφανές ότι μετά την προσφυγή μας στο ΔΝΤ θα βγει στα κεραμίδια να το παίξει ακόμα και αντάρτης πόλεως, ο κόκκινος Πάνος! Δεν θα χάσει την ευκαιρία! Πάντως χθες ήταν, λέμε ΟΧΙ και δεν λέμε ΟΧΙ. Μπαίνουμε ΔΝΤ και βλέπουμε. Θα κάνουμε προτάσεις και θα βγούμε γρηγορότερα. Ας είναι καλά δηλαδή η Νέα ΝΔ. αυτή θα μας βγάλει από την κρίση. Αυτή που μας έβαλε αν καταλάβατε!
Η ουσία είναι ότι έτσι έρχονται πιο κοντά στις θέσεις της Ντόρας που φαίνονται ως η πιο αξιόπιστη και σοβαρή πρόταση αυτή τη στιγμή από πλευράς Νέας Δημοκρατίας. Γιατί από ανούσιες «ανάσες» και «ΟΧΙ σε όλα» έχουμε χορτάσει ….

Διψασμένοι για αίμα...

Η θηλυκή πλευρά των Deepeche Mode

“Master & Servant” από τις Nouvelle Vague

Έκτακτο Βαρόμετρο της Public Issue: Αυξάνεται η ανησυχία – μειώνεται η εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα - Καταβαραθρώνεται ο Αρχηγαντώνης!

Την εκτίμηση ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα ζητήσει περισσότερα μέτρα από την Ελλάδα, εκφράζει το 91% των πολιτών σύμφωνα με το έκτακτο βαρόμετρο της Public Issue που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ. Αντίθετα, μόλις το 4% εκτιμά ότι το ΔΝΤ δε θα ζητήσει πρόσθετα μέτρα.
Παράλληλα, σχεδόν οι μισοί (51%) κρίνουν ότι θα βλάψει την Ελλάδα η ενδεχόμενη προσφυγή της στο ΔΝΤ. Το 27% θεωρεί ότι η προσφυγή είναι ωφέλιμη. Το 22% δεν εκφράζει κάποια γνώμη.
Αναφορικά με το πόσο ενημερωμένη είναι η κοινή γνώμη για το ρόλο του ΔΝΤ, το 56% των πολιτών θεωρούν ότι δεν είναι ενημερωμένοι και το 44% θεωρούν ότι είναι.
Σχετικά με τις υπόλοιπες χώρες που πήραν δάνειο από το ΔΝΤ, το 52% των ερωτηθέντων κρίνει ότι δεν ωφελήθηκαν, το 28% κρίνει ότι ωφελήθηκαν, το 14% δεν εκφράζει κάποια γνώμη και το 6% απαντά «εξαρτάται».
Το 78% θεωρεί ότι θα είναι καλύτερο για την Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη. Αντίθετη γνώμη έχει το 17%.
Μείωση εμπιστοσύνης
Κάμψη παρουσιάζει και η εμπιστοσύνη των πολιτών στον...

Αποδοκιμασία Σαμαρά ετοιμάζει ο Παυλίδης

Την ερχόμενη Τετάρτη στην Ρόδο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το προσυνέδριο της Ν.Δ. για τον Τουρισμό. Εκεί, αναμένεται να δώσει ρεσιτάλ ο Πατριάρχης της πολιτικής συνέπειας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ωστόσο, τα βλέμματα στρέφονται στις πληροφορίες που θέλουν αρκετούς από τους ένθερμους οπαδούς του πρώην υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη, να προσέρχονται στον χώρο και να αποδοκιμάζουν τον Αντώνη Σαμαρά. Ο δε Παυλίδης, δείχνει διατεθειμένος να πάει στην εκδήλωση. Τώρα, πως θα τα χειριστεί όλα αυτά μαζί ο Αβραμόπουλος θα φανεί...

Η απέραντη μανιοκαταθλιπτική βλακεία των Λαζαριδομουρούτηδων

Κάνοντας μια απλή περιήγηση στα «σαμαρικά» μπλογκς παθαίνει κανείς… κατάθλιψη από τις ατέρμονες ταυτολογίες, όλες εκπορευόμενες από τους ψυχωτικούς μυστικοσυμβούλους του Αρχηγαντώνη και το δολερό χαλκείο της «νέας» Ρηγίλλης. Οι Λαζαριδομουρούτηδες, και τα λοιπά «ορφανά» της ΠΟΛ.ΑΝ., οι λύκοι αυτοί των σκευωριών, των παιγνίων και του χάους, βρήκαν πόρτα ανοιχτή από το «χοντρό» και εισέβαλαν στο γαλάζιο μαντρί, διψασμένοι για νεοδημοκρατικό αίμα και αποφασισμένοι για όλα!
Τα διάσπαρτα σε ΜΜΕ και διαδίκτυο λιβελλογραφήματα κατά παραδοσιακών αγωνιστών της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης -που «ενοχλούν» ή «πληγώνουν» τον ακατανόμαστο αρχηγό τους- έχουν όλα κοινή υπογραφή και γραφίδα. Η ταυτόσημη νοσηρή μπουρδολογία τους το καταδεικνύει. Φτάνουν μέχρι του σημείου να… αμφισβητούν το δικαίωμα ενός ανθρώπου να αυτοπροσδιορίζεται. Ενοχλούνται απίστευτα από το ηρωικό επώνυμο της Ντόρας Μπακογιάννη, γιατί τους υπενθυμίζει, ότι ενώ κάποιοι Μεγάλοι Αγωνιστές αυτής της Παράταξης έχυσαν ακόμη και το αίμα τους υπερασπιζόμενοι τις ιδέες τους για Δημοκρατία, Ελευθερία και Συμφιλίωση, ο δικός τους Εφιάλτης «τα έπαιρνε», για να γκρεμίσει από την εξουσία τον ευεργέτη του… Αυτό είναι το κατάντημα όσων θεωρούν ότι απαξιώνουν τους αντιπάλους τους παραποιώντας την νόμιμη ταυτότητά τους.
Κατά τ’ άλλα, τιμή και καμάρι για τη Ντόρα και το «Μητσοτάκη» και το «Κούβελου» που οι καταγέλαστοι της «προσάπτουν», αφού για όλα αυτά είναι και πρέπει να νιώθει περήφανη. Ως γυναίκα, ως σύζυγος και ως πολιτικός. Τελεία και παύλα.

Aνάγκη και όχι εντολή ο περιορισμός του Δημόσιου Τομέα...


Παρά τη δαιμονοποίηση κάθε μεταρρύθμισης από τα ΜΜΕ, η μείωση του Δημοσίου αποτελεί ανάγκη και επιταγή της λογικής κι όχι εντολή του ΔΝΤ ή της ΕΚΤ.
Η μείωση του Δημοσίου θα γκρεμίσει το αδιέξοδο greek dream του διορισμού και της μονιμότητας και θα γαλουχήσει μια γενιά που θα ενδιαφέρεται για την προσωπική της ανέλιξη κι όχι για το βόλεμα σε κάποια υπηρεσία. Το τέρας του Δημοσίου πρέπει να δεχθεί άμεσα και καίρια χτυπήματα...


Σχόλιο περιοδικού: Πρόκειται για μια ακόμη ιστορική αποκατάσταση... Το ΠΑΣΟΚ καλείται να φονεύσει όλα τα "παιδιά-τέρατα" που εξέθρεψε στα 20 καταστροφικά χρόνια των κυβερνήσεων του παρελθόντος... Η υπερδιόγκωση του δημόσιου τομέα είναι "έργο ΠΑΣΟΚ"! Και δεν χρειάζονται πολλές αποδείξεις για να το καταλάβουμε. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα διαχρονικά αποτελέσματα των συνδικαλιστικών εκλογών στην ΑΔΕΔΥ, αλλά και στις κλαδικές επιμέρους οργανώσεις του δημοσίου...

Ο Τέλης γράφει κανονικά τον Σαμαρά!!!

Ε ρε γλέντια! Ο μέγας Τέλης Παυλίδης δηλώνει ότι θα είναι παρών στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Ρόδο στις 28 Απριλίου! Είναι ο πρώτος από τα λεγόμενα "βαρίδια" που δημοσιοποιεί την πρόθεσή του να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τις απειλές Σαμαρά. Εμείς το έχουμε ξαναγράψει ότι οι απειλές του αρχηγού της ΝΔ είναι χωρίς αντίκρυσμα από τη στιγμή που δεν μετουσιώνονται σε πράξη. Τί θα πεί "τα βαρίδια είναι...
κομμένα από το κόμμα", αν δεν υπάρξει απόφαση διαγραφής τους; Τίποτα απολύτως! Και αυτό το αποδεικνύει η στάση του Τέλη, που μίλησε στο Star.gr. Διαβάστε τον απολαυστικό διάλογο:
* "Κύριε υπουργέ θα παραστείτε στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Ρόδο"; - Παυλίδης: "Βεβαίως και θα πάω"
* Σας έχει ασκηθεί κάποια πίεση από τη Ρηγίλλης να μην παρευρεθείτε";
- Παυλίδης: "Όχι, αλλά γιατί με ρωτάτε";
* Γιατί είναι ένα ζήτημα που θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες ημέρες". -Παυλίδης: "Σας ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα σας".