Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Πληρώνει η ΝΔ τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει και αν ναι, πού τα βρίσκει;


Θα πληρώσει η Νέα Δημοκρατία τις εταιρείες δημοσκοπήσεων; Σχεδόν αποκλειστικός πελάτης των εταιρειών έχει παραμείνει η Νέα ΝΔ. 

 Το ερώτημα είναι που τα βρίσκει τα λεφτά και πληρώνει δαπανηρές έρευνες και κυρίως πληρώνει εξτρά για το μαγείρεμα των αποτελεσμάτων. 

 Η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι δεν πληρώνει! Γιατί εάν αποδειχθεί ότι πληρώνει, τότε θα φαίνονταν πως προτιμά να τα δίνει στα φιλαράκια δημοσκόπους και δεν 

Η κυβέρνηση αναζητεί τρύπα για να φύγει!


Στην Ευρώπη δεν σκέφτονται πώς να σώσουν την Ελλάδα, αλλά πώς να μην καταρρεύσει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα από μια χρεοκοπία της Ελλάδας ή την επιστροφή της στη δραχμή. 
Η προστασία της ευρωπαϊκής οικονομίας είναι το μείζον ζήτημα που απασχολεί Μέρκελ και Σαρκοζί στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους και εν αγνοία της κυβέρνησης για το περιεχόμενο των συζητήσεων. 
Τελικά το αποτέλεσμα τεσσάρων δεκαετιών δανειακής και πελατειακής πολιτικής κατέληξε σε 

Στο Προσυνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών στη Γερμανία συζητάνε την έξοδο της ΝΔ από το ΕΛΚ. Τελείως απομονωμένος ο Σαμαράς.


Η προσυνεδριακή συγκέντρωση των Χριστιανοδημοκρατών έλαβε χώρα στο Κόνρατ Αντενάουερ Χάουζ, στο Βερολίνο. Ενόψει του συνεδρίου του κόμματος τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Λειψία με θέμα το ευρώ. Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής, των ομιλιών και

Δημοκρατική Συμμαχία εναντίον Καρατζαφέρωφ και λοιπών Ρωσικών Νεφελίμ


Έκτακτα ρεπορτάζ στη Ρωσία
(στη φωτό ο ανταποκριτής μας κ. ΡασΠούτιν)
για περίεργα Νεφελίμ που εμφανίστηκαν στο νεφοσκεπή
ουρανό της Μόσχας και φώναζαν
"Τώρα ξέρεις - Καρατζαφέρης"

«Ο κ. Καρατζαφέρης, ανακάλυψε χθες ότι οι θέσεις του αντιπροέδρου της Γερμανίας επηρεάζονται "από το ναζιστικό... DNA του παππού του", όπως είπε (επιδεικνύει μια μανία με τη γενετική) και πληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι η Ρωσία μπορεί να λύσει το πρόβλημα χρέους της Ελλάδας και να το

Το «ριγμένο» Kick-Boxing

Υπάρχουν κάποια αθλήματα πασίγνωστα στο ευρύ κοινό που όμως σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει την αθλητική τους παρουσία στην Ελληνική πραγματικότητα. 
Κλασσικό παράδειγμα αποτελεί το Kick-Boxing. 
Όλοι έχουμε δει αγώνες και εκδηλώσεις στην

Να κάνουμε πρωθυπουργό τον Καζάκη.



Έχει πυκνώσει τiς εμφανίσεις του, τα ξέρει όλα, έχει λύσεις για όλα. Θέλει τη δραχμή αφού έτσι θα γεμίσουν οι τσέπες των Ελλήνων με λεφτά(χωρίς πληθωρισμό παρακαλώ, κάπως αλλιώς θα λέγεται!) και για όλα όσα συμβαίνουν ξέρει από πριν τι θα γίνει. Είναι μάντης, λέει τον καφέ της οικονομίας και

Εμφανίζονται σιγά σιγά οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ.



Αυξήθηκαν οι εμφανίσεις τελευταία των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ. 
Η μάχη επικεντρώνεται μεταξύ τεσσάρων πολιτικών. 
Του Ευάγγελου Βενιζέλου που θεωρείται από τους υπόλοιπους καμένο χαρτί, του Ανδρέα Λοβέρδου, της Άννας Διαμαντοπούλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 
Ο Χρυσοχοΐδης, θα λέγαμε ότι λειτουργεί ακριβώς όπως ο Σαμαράς και τις ίδιες σχέσεις με την 

Απέτυχαν οι επαναδιαπραγματεύσεις για το χρέος της ΝΔ. Οι τράπεζες ζητάνε τα λεφτά τους!

Ο γενικός διευθυντής της Νέας ΝΔ Θανάσης Σκορδάς , παραδέχτηκε ότι η ΝΔ χρωστά 118 εκατ. και δεν έχει να πληρώσει τους εργαζόμενούς της: 

«Είναι ακριβές ότι η ΝΔ έχει ένα μεγάλο χρέος, που αγγίζει τα 128 εκατ. ευρώ. 
Θα πρέπει όμως να τονιστεί ότι τον τελευταίο χρόνο έχουμε πετύχει μια μεγάλη μείωση στις... 

Στο ΠΑΣΟΚ περιμένουν πρόταση μομφής από τη ΝΔ


Μαθεύτηκε ότι στο επιτελείο της Συγγρού ετοιμάζουν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Έτσι διέρρευσαν από τη Συγγρού. 
Δεν περίμεναν ότι αυτή η πρόταση θα γίνονταν «δεκτή» με ενθουσιασμό από κάποιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που ρωτούσαν τα πρωτοπαλίκαρα της ΝΔ στη Βουλή: «Πότε με το καλό»; 
Έκατσαν και ξανασκέφτηκαν στη Συγγρού ότι η