Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Γιωργάκης: ο πιο αδέξιος Πρωθυπουργός όλων των εποχών!


Πέρασαν 5 ολόκληρα χρόνια από το 2004, για ν’ αρχίσει η προπαγάνδα των πρασινοφρουρών να απαξιώνει την Κυβέρνηση Καραμανλή, λοιδορώντας την ως «την χειρότερη όλων των εποχών»! Ε, τώρα ήρθε η ώρα να λουστούν με τα δικά τους βρώμικα "ευφυολογήματα"! Γιατί μόλις 5 μήνες μετά την επάνοδό τους στην εξουσία αποδεικνύονται ως μια κάκιστη Κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς μπούσουλα, χωρίς την παραμικρή αξιοπιστία! Σε όλα τα φλέγοντα προβλήματα του τόπου λάμπουν με τις αμετροέπειες, τα «ήξεις αφήξεις», τις εγκληματικές παλινωδίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ό,τι έγινε σήμερα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο! Ήταν έτοιμοι να χαριστούν για άλλη μια φορά στους κατεξοχήν φοροφυγάδες και να φορτώσουν τα «γνωστά άγνωστα» υποζύγια, τους δύσμοιρους τους μισθωτούς. Στο παρά πέντε, και μετά από πολλές εσωκομματικές γκρίνιες και αμφιταλαντεύσεις, επεξεργάζονται την… τροποποίηση του σχεδίου που μόλις και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση κατέθεσαν!
Είναι αυτό εικόνα σοβαρής Κυβέρνησης που καλείται να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη Οικονομική Κρίση; Πώς να μας εμπιστευθούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και οι αγορές, όταν εμείς οι ίδιοι αμφιβάλλουμε για την ύπαρξη σοβαρού και ρεαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης Παπανδρέου για έξοδο από την χρεωκοπία;
Είναι τραγικό τέτοιες δύσκολες ώρες οι τύχες της πατρίδας να βρίσκονται στα αδέξια χέρια του… περιπλανώμενου ταξιδευτή των 5 ηπείρων! Σκέτη απόγνωση!

Πώς ακριβώς εννοεί τη Νέα Μεταπολίτευση ο Αρχηγαντώνης;

Με διορισμούς των δικών του ανοιξιάτικων παιδιών.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ υπαριθμ 12, διορίστηκε, χωρίς διαγωνισμό παρακαλώ, στο γραφείο του Σαμαρά, η κόρη του κολλητού του, Διονύση Καραχάλιου. Του γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος. Μεγαλεία ο Νιόνιος της Nέας Άνοιξης!
Στέλνει μηνυματάρα στην κοινωνία αυτός ο διορισμός. Γίνε παιδί μου ΠΟΛΑΝ και θα διοριστείς! Όχι παίζουμε! Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει τώρα έτσι. Τόσο κολλητηλίκι ούτε στην εποχή του Α. Παπανδρέου δεν είχαμε.
Με τις γραμματείες και τις κόρες τους θα πάρεις πρόεδρε την κυβέρνηση ή πας για φούντο;
Με διορισμούς ημετέρων, ανοιξιάτικων θυγατέρων και σκληροπυρηνικών υιών θα προχωρήσουμε στη Νέα σου Μεταπολίτευση; 
Να μας λείπει η Νέα σου Ρηγίλλης !...!

Έντονα ενοχλημένος ο Αβράμ με τις δημοσκοπήσεις της Νέας Ρηγίλλης

Σας έχουμε ενημερώσει για τις κρυφές δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι στενοσύμβουλοι του αρχηγού Αντώνη για τις δημοτικές εκλογές.
Στην Αθήνα πάντως ρωτάνε και για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος σημειωτέον δεν πάει άσχημα. Σκοπός των Λαζαριδομουρούτηδων είναι να τη φέρουν στον Ν. Κακλαμάνη και να ξεφορτωθούν τον Δημήτρη.Η θεωρία του σμπάρου και των τρυγονιών!
Ο Αβράμ φέρεται πάντως ως πολύ ενοχλημένος γιατί δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η Δημαρχία. Τον ενδιαφέρει μόνον η Αντιπροεδρία. Όσο και να θέλουν να τον ρίξουν στο λάκκο της Αθήνας, αυτός αδιαφορεί παντελώς. Οι σκοτεινοί και καταθλιπτικοί σύμβουλοι της Ρηγίλλης θα τον βρίσκουν πάντα μπροστά τους γιατί αυτός έδωσε τη νίκη στον αρχηγό. Άρα δικαιούται τη θέση της Αντιπροεδρίας, όσο και να θέλουν να τον ξεπετάξουν.

Τι είπε η Μέρκελ στο αυτί του Γ. Παπανδρέου;

Πλήθος δημοσιογράφων συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν την κοινή συνέντευξη τύπου Μέρκελ-Παπανδρέου στην πρόσφατη επίσκεψη Παπανδρέου στη Γερμανία. Έκπληκτη έβλεπε η Άντζελα τόσους Γερμανούς δημοσιογράφους να θέλουν αν αποσπάσουν on camera δηλώσεις ακόμα και από Έλληνες δημοσιογράφους. Ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να ησυχάσουν για να ξεκινήσει η συνέντευξη.
Η Άντζελα ξαφνικά έσκυψε στο αυτί του Παπανδρέου και του είπε:«Μόνο για τον Ομπάμα έχουν έρθει ξανά τόσοι δημοσιογράφοι και τόσες κάμερες»! Ο δικός μας έμεινε ατάραχος γιατί έχει συνηθίσει στα φώτα, τη δόξα και τις κάμερες!

Πάνε να παρουσιάσουν το ΔΝΤ ως σοσιαλιστικό θρίαμβο!...!

Τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση σε λίγο θα αναφέρουν την πιθανή προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ως άθλο και μέγα επίτευγμα της σοσιαλιστικής διακυβέρνησης. Μια καταστροφική για τον ελληνικό λαό πιθανότητα παρουσιάζεται χλιαρά και ως όπλο στα χέρια μιας κυβέρνησης που δεν έχει κανένα άλλο φανερό σχέδιο για την έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση.
Κάποιοι μάλιστα επιμένουν ότι έτσι μόνο μπορεί ο Έλληνας πρωθυπουργός να εκβιάσει την ανένδοτη γερμανική κυβέρνηση που επιμένει ότι τα πρόσφατα μέτρα που ανακοινώθηκαν στην Ελλάδα είναι ασπιρίνες και δεν διασφαλίζουν τις απαραίτητες ισορροπίες στο εσωτερικό της ευρωζώνης. Ήδη σήμερα το ευρώ βρίσκονταν σε ελεύθερη πτώση έναντι του δολαρίου, λόγω της εντεινόμενης φήμης για προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Η οικονομική πάντως στήριξη από την Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχος θεσμοθετημένος μηχανισμός ώστε να κινητοποιηθεί αυτή τη στιγμή. Η γερμανική κυβέρνηση μάλιστα που αντιμετωπίζει στο εσωτερικό της έντονη κριτική, δείχνει την πόρτα του ΔΝΤ στην έκπληκτη ελληνική κυβέρνηση

Η καχυποψία κυριαρχεί στη Νέα Ρηγίλλης

Σε δύο βασικά στρατόπεδα έχει επικεντρωθεί ο πόλεμος για την εξουσία της Νέας Δημοκρατίας. Καραμανλικοί εναντίον στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης. Το πρόβλημα είναι ότι οι προερχόμενοι από το στρατόπεδο της ΠΟΛΑΝ αντιμετωπίζουν με μεγάλη καχυποψία τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού. Ήταν που ήταν φοβικοί και συνωμότες τώρα πιστεύουν ότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Άλλος ένας λόγος που πρέπει να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σε νέα στέγη, περισσότερο δική τους, πιο ασφαλή …Να ελέγξουν ακόμα και τους τοίχους!
Τα σενάρια που τρέχουν τελευταία είναι για την «επόμενη μέρα». Οι στενοσύμβουλοι και οι Λαζαριδομουρούτηδες είναι πεπεισμένοι ότι ο πρώην κοιτάζει στην επόμενη μέρα. Βλέπει στο μέλλον! Τι θα κάμει ο Καραμανλής όταν οι απανωτές ήττες θα διαδέχονται η μία την άλλη; Θα κάτσει να περιμένει τον αρχηγό Αντώνη να γίνει πρωθυπουργός; Ή θα ξεκινήσει διαδικασίες επιστροφής του στην ηγεσία του κόμματος, ακόμα και μετά την πρώτη ήττα;
Σύμφωνα με τις θεωρίες των παιγνίων, σιγά που θα κάτσει ο πρώην να περιμένει να γίνει υπουργός του Αρχηγαντώνη! Άλλο καημό δεν έχει στη ζωή του. Είναι πλέον δεδομένο για τους συμβούλους της Νέας Νέας Δημοκρατίας, ότι ο Καραμανλής δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Θα κινήσει διαδικασίες! Και το χειρότερο σενάριο είναι να τα έχει βρει από τώρα η Ντόρα μαζί του για την εκπαραθύρωση των ανοιξιάτικων στελεχών, που σημειωτέον θεωρούνται από τους Καραμανλικούς «πολύ λίγοι», «φοβικοί», «τρελαμένοι», «αγνώμονες», «αλαζόνες», «μικρόψυχοι» και «εκδικητικοί»! Εδώ συμφωνούν με τους Ντορικούς. Πολύ ενδιαφέρον σημείο προσέγγισης!
Ο πόλεμος στο εσωτερικό της Ρηγίλλης, μόλις ξεκίνησε! Βρισκόμαστε στην εισαγωγή. Ακολουθούν επικά κεφάλαια συγκρούσεων και συνομωσιών! Στα έπη είναι προετοιμασμένοι οι Καραμανλήδες στις συνωμοσίες οι Λαζαριδομουρούτηδες και τα ψωνισμένα αλαλάζοντα λιβανιστήρια τους!...!

Ξέρετε ποιο είναι το πιο εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας;


Ο πρω Γιώργος. 

Ο πρώην Γιωργάκης αποτελεί πλέον το πιο εξαγώγιμο ελληνικό προϊόν, χωρίς αμφιβολία. 

Σύμφωνα με την «Ουάσιγκτον Ποστ». 

Ορίστε που γράφουν κάτι καλό και για μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού …

Προβληματισμένο το Μαξίμου με Παπουτσή

Όσο και αν διαψεύδεται η πληροφορία ισχύει και μάλιστα στο έπακρον. Ο κυριότερος λόγος, στο ρήγμα μεταξύ Μαξίμου και Παπουτσή είναι το πλήθος των e-mails που έχει δεχθεί και η Ιπποκράτους και το Μαξίμου από αγανακτισμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για την επίθεση που δέχτηκε από τον Παπουτσή ο υφυπουργός οικονομίας Φ. Σαχινίδης.

Ως γνωστόν η νέα τάξη πραγμάτων στο κίνημα αποδέχεται τη δύναμη των νέων μέσων επικοινωνίας και τα λαμβάνει πάρα πολύ υπόψιν. Η αναδίπλωση του Παπουτσή δεν ήταν τυχαία. Δεν είχε υπολογίσει σοβαρά την ηλεκτρονική αντίδραση της πράσινης κοινής γνώμης!

Τι έχει γίνει πράγματι με τα 2 ευρώ των 800.000 που ψήφισαν στη Νέα Δημοκρατία;

Είναι γνωστό (έτσι τουλάχιστον μας λένε) ότι στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν 800.000 νεοδημοκράτες και για την συμμετοχή τους έδιναν δύο ευρώ. Οι περισσότεροι μάλιστα δεν άφηναν μόνο δύο ευρώ αλλά πολύ περισσότερα … «για το κόμμα»!

Οπότε συγκεντρώθηκαν στα ταμεία της ΝΔ πάνω από 1,6 δις ευρώ. Υπολογίζονται σε πάνω από 2 δις.

Τα λεφτά είναι πολλά και σήμερα δεν φαίνονται απολύτως πουθενά. Όποιος δε, ρωτά τους αρμόδιους, του απαντάνε:«ακόμα με αυτά ασχολείστε»;
Θα υπάρξει άραγε ποτέ μια σοβαρή απάντηση από τους αρμόδιους για τους ενδιαφερόμενους, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα με υποψίες αδιαφάνειας; Είναι δυνατόν να μη δίνονται εξηγήσεις και συγκεκριμένες απαντήσεις; 
Στο κάτω κάτω … δικά τους είναι; Εννοώ αυτών που σήμερα το παίζουν μαχητές της παράταξης ενώ πριν δύο ή τρία χρόνια δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε έξω από τη Ρηγίλλης;

Τρίζει......

Με απέλαση 100.000 Αρμενίων απειλεί ο Ερντογάν

Με απέλαση περίπου 100.000 Αρμενίων που ζουν και εργάζονται παράνομα στη χώρα, απείλησε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, δείχνοντας την δυσαρέσκειά του για την απόφαση του σουηδικού κοινοβουλίου και της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων να αναγνωρίσουν ως γενοκτονία τις σφαγές των Αρμενίων επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέχεια των αντιδράσεων της Τουρκίας, αφού ανακάλεσε, προ ημερών τους πρεσβευτές της σε Ουάσινγκτον και Στοκχόλμη μετά την ψήφιση από το ...

Ένας γάιδαρος με υψηλό IQ

Ο Νίκος Λυγερός από το Βόλο, σήμερα καθηγητής μαθηματικών στη Γαλλία, αυτοπροσδιορίζεται σαν ο εξυπνότερος των Ελλήνων. Ο Λυγερός ίδρυσε την οργάνωση “The Pi Society” στην οποία για να εγγραφεί κάποιος πρέπει να έχει IQ 176 και πάνω. Το ποσοστό αυτό, λέγει, το πιάνουν ένας άνθρωπος στο εκατομμύριο. Ο ίδιος μέτρησε το δικό του και το ανεβάζει στο 189, που είναι σχεδόν διπλάσιο από το IQ ενός μέσου ανθρώπου...

Στην Κύπρο έγινε γνωστός το 2002 όταν τον έφερε η ΑΤΗΚ (ΟΤΕ Κύπρου) και έδωσε σειρά διαλέξεων στους ιθαγενείς, υπό την ιδιότητα του εξυπνότερου Έλληνα στην υφήλιο. Φαίνεται ότι του άρεσε το νησί, ο κόσμος του, ο ήλιος και η θάλασσά του, ανακάλυψε το πρόβλημά του και αποφάσισε να συνεισφέρει λίγα από τα απέραντα πλεονάσματα της εξυπνάδας του υπέρ της προώθησης του εθνικού ζητήματος.
Συνεπαρμένος από την εθνική έπαρση που διακατείχε τις μέρες εκείνες την κοινωνία (Δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, ένταξη στην Ε.Ε.), ο εξυπνότερος των Ελλήνων είχε συλλάβει μια ιδέα που μόνο ένας ...

Χρειαζόμαστε αυτό το γάντι;

Ο εφευρέτης του Steve Hoefer το αποκαλεί Rock-Paper-Scissors.  / / http://grathio.com / /

Νέα μέθοδος ανάλυσης των μικροβίων των χεριών προστίθεται στο DNA

"Ο καθένας μας αφήνει πίσω του ένα ξεχωριστό ίχνος βακτηρίων, καθώς ζούμε την καθημερινή μας ζωή"
Οι ερευνητές στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα έχουν σύντομα στη διάθεσή τους μια ακόμη… χείρα βοηθείας, καθώς αμερικανοί επιστήμονες ανέπτυξαν μια νέα τεχνική ταυτοποίησης εγκληματιών και θυμάτων χάρη στην ανάλυση των ξεχωριστών ιχνών που αφήνουν τα μικρόβια στα χέρια κάθε ανθρώπου.

Η ανακάλυψη, υπό τον καθηγητή Νόε Φίρερ του τμήματος οικολογίας και εξελικτικής βιολογίας του πανεπιστημίου του Κολοράντο, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PNAS της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα πρακτορεία Ρόιτερ και Γαλλικό, αξιοποιεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι, όταν αγγίζουν μια επιφάνεια, δεν αφήνουν μόνο τα δαχτυλικά αποτυπώματά τους, αλλά και ένα ιδιαίτερο "ίχνος" από τα ...

"Πολύ σύντομα δεν θα γράφουμε πιά"?

Η γραφή μπορεί να εξελιχθεί σε μία παλιομοδίτικη τέχνη στο μέλλον, καθώς τα πληκτρολόγια και οι ηλεκτρονικές συσκευές χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο για την γραπτή επικοινωνία, υποστηρίζει Δανός ερευνητής.

"Στο ορατό μέλλον δεν θα χρησιμοποιούμε καν πληκτρολόγια για να γράφουμε", υποστηρίζει ο Γιόχαν Πέτερ Παλουντάν, διευθυντής του Ινστιτούτου Σπουδών του Μέλλοντος της Κοπεγχάγης.


Σε δηλώσεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα "24Timer", ο Δανός ερευνητής αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρχουν προγράμματα που θα αναγνωρίζουν τη φωνή και θα ...

Ο Ευ. Βενιζέλος αμφισβητεί το Πρόγραμμα Σταθερότητας

Αμφισβήτησε ξεκάθαρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος την αποτελεσματικότητα των μέτρων του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για τη διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας. Δημόσια υποστήριξε ότι οδηγούμαστε σε έναν φαύλο κύκλο στην Οικονομία, σε μία περιδίνηση, καθώς η μείωση των δημοσίων δαπανών και η αύξηση της φορολόγησης δεν επαρκούν από μόνα τους.

Προχθες το απόγευμα μιλώντας ο κ. Βενιζέλος στην παρουσίαση του βιβλίου των Θ. Πελαγίδη και Μ. Μητσόπουλου, είπε ότι θα επιχειρήσει να πείσει ολόκληρη την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τη λήψη κα ι μιας άλλης δέσμης μέτρων που ίσως να ...

Και ο Αλογοσκούφης εναντίον Σαμαρά

Σαφέστατες αιχμές για την ηγεσία της ΝΔ αλλά και προειδοποιήσεις για την στάση του από εδώ και πέρα απευθύνει ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, με την επιστολή που έστειλε σήμερα τόσο προς τον Αντώνη Σαμαρά όσο προς τον Κώστα Καραμανλή, σχετικά με την οικονομική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, το διάστημα 2004-2008. Από το κείμενο της επιστολής όμως καθίσταται σαφές ότι στην σημερινή ηγεσία του κόμματος στοχεύει ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας και όχι στην προηγούμενη.
Στην 16σέλιδη (!) επιστολή του κάνει λόγο για «επτά μύθους» του ΠΑΣΟΚ και υπερασπίζεται την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, εκτοξεύοντας όμως βολές εναντίον και στελεχών της ΝΔ τονίζοντας ότι στην στοχοποίηση αυτής ακριβώς της πολιτικής «δυστυχώς έχουν συμβάλλει και δικά μας στελέχη, μη υποστηρίζοντας το ή ακόμη και προσχωρώντας στις απόψεις της κυβερνητικής παράταξης».
Για την δική του στάση προειδοποιεί: «Όπως γνωρίζετε, μετά τις τελευταίες εκλογές, αποφάσισα να...

Με την... άδειά σας, κ. Αβραμόπουλε!

 
Σύννεφα στον ουρανό της Ν.Δ. Επίκειται δεύτερος γύρος επιθέσεων κατά της Ντόρας! Η γαλλική κυβέρνηση προτίθεται να παρασημοφορήσει την τέως υπουργό Εξωτερικών και το ερώτημα, από το οποίο θα εξαρτηθεί η εσωκομματική γαλήνη, είναι αν η Ντόρα έχει ζητήσει την άδεια του Αβραμόπουλου! Δεδομένου ότι ο προαναφερθείς, εκτός από τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., είναι και ο αρμόδιος για παρασημοφορήσεις...

"Φαληρεύς" της Καθημερινής


Σχέσεις... (στ)οργής;;;

Με τη ματιά του Κρητικού οι σχέσεις... (στ)οργής ανάμεσα σε Καραμανλή και Σαμαρά... Ο πρώτος πληρώνει δίκαια την στήριξή του στον δεύτερο. Ο δεύτερος χωρίς τον πρώτο θα είχε πάει για... βρούβες στ' ανάπλαγα της Μεσσηνίας... Και οι δυο τους είναι συνευπεύθυνοι και συνένοχοι για το σημερινό κατάντημα της Νέας Δημοκρατίας!


Μην παίζετε με το πιστόλι του ΔΝΤ - θα μας πάρει καμιά αδέσποτη...

Tο Νοέμβρη του 1993 ο Πάγκαλος έκανε μια ομιλία που άφησε εποχή. Είχε πει τότε ότι η Γερμανία είναι ένας “γίγαντας με μυαλό μικρού παιδιού”. Και είχε γίνει το έλα να δεις σε όλη την Ευρώπη.
Εκτός από μια κορυφαία άσκηση ύφους, αυτού του ύφους που δεν έχει δεύτερο θεράποντα, η ρήση αποκτά μια ενδιαφέρουσα επικαιρότητα – ακριβώς γιατί πέρα από τη δριμύτητα της διατύπωσης πηγαίνει στην ουσία της πολιτικής σύμβασης πάνω στην οποία χτίστηκε το εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι δυο μεγάλοι, που χωρίς αυτούς Ένωση δεν υπάρχει, έβαλαν ο καθένας ό,τι είχε: η Γερμανία το θησαυροφυλάκιο. Και η Γαλλία την πυρηνική ισχύ (χωρίς αυτήν ούτε τότε, αλλά ούτε και σήμερα, δεν υπάρχει δύναμη με διεθνή ισχύ και εμβέλεια) και τις πολιτικές επεξεργασίες.
Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι όποιος βάζει τα λεφτά αισθάνεται πως πρέπει να τα έχει όλα, ακριβώς επειδή βάζει τα λεφτά. Η Γερμανία δύο φορές έως τώρα εξαργύρωσε με...

Πού ήσουν μάγκα το χειμώνα, πού την είχες την κρυψώνα;

Αναστατωμένοι ήταν αρκετοί ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ και ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ. Κάποιος είχε πει για σφουγγάρι αλλά ο ίδιος συνεχίζει να προκαλεί με τη στάση του και τα "μαθήματα πατριδογνωσίας" που επιχειρεί να παραδώσει στους νεολαίους της ΟΝΝΕΔ...
Ο λόγος του ήταν ένα μνημόνιο "συνεργασίας" μεταξύ εμπαιγμού και αμοραλισμού. Όταν άρχισε να παραδίδει μαθήματα ο νεοφανής Μινωτής, ξεχνώντας πως πρέπει να ξεκινήσει να κάνει αντιπολίτευση, να υπερασπιστεί τη δημοκρατία απέναντι στη χουντο-λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ, άρχισε τις ιστορίες για αγρίους και πως ήταν όταν ήταν και αυτός (φυτευτός) ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ και λοιπά και λοιπά...
Αφηγήθηκε την αγάπη για την πατρίδα ξεχνώντας ότι την παρέδωσε βορά στον...

Δύο Ιεράρχες διακόπτουν εκούσια την μισθοδοσία τους, αρνούνται όμως τη φορολόγηση των μητροπόλεων

"ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ. ΑΝΘΙΜΟΥ

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της Πατρίδος μας και γνωρίζοντας ότι η φορολόγηση των επαρχιακών μητροπόλεών μας θα στερήσει την δυνατότητά μας να ανταποκρινόμαστε σε καθημερινά αιτήματα για βοήθεια που φθάνουν στα γραφεία μας, ζητώ κι εγώ –όπως ο σεβ. Μεσογαίας κ. Νικόλαος- την διακοπή πλήρως της μισθοδοσίας μου η οποία ανέρχεται στο ποσό των 2.054 ευρώ.
Επαναφέρω πρόσφατη πρότασή μου να χαρίσει η Εκκλησία μας στο Κράτος όλες τις μετοχές που έχει στην ΕΤΕ. Ο λαός μας και οι μητροπόλεις μας απ’ αυτό δεν θα βλαφτούν, όπως εξάλλου και δεν οφελούνται, κι εμείς θα βγάλουμε από πάνω μας αυτή την ρετσινιά.
Η φορολογία, όμως, των μητροπόλεών μας θα αποβεί σε βάρος του λαού μας. Η παρακράτηση της ιδικής μας μισθοδοσίας, είθε να συμβάλλει στην ανόρθωση των οικονομικών του κράτους μας.


✥ Ο Αλεξανδρουπόλεως ΑΝΘΙΜΟΣ"


Το Θεό του δεν έχει ο Κώστας Χατζής!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ...

Μετά την αποτυχημένη εκτόξευση λάσπης προς τον συνυποψήφιό του, Ανδρέα Παπαμιμίκο, καθώς τον χαρακτήρισε ανθέλληνα, επανέρχεται τώρα με νέες κατηγορίες προσπαθώντας να μας πει ότι ο Παπαμιμίκος επιχειρεί να νοθεύσει τη διαδικασία. Ο Χατζής είναι εμφανές ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα μέσα από ανυπόστατες διαρροές μήπως και σωθεί. Το αδιέξοδό του είναι εμφανές. Τη μία ημέρα επιτίθεται στον Παπαμιμίκο, την άλλη στον Αξιώτη ο οποίος φαίνεται πλέον να τον έχει ξεπεράσει σε δυναμική.
Εδώ πρέπει να σας θυμίσω ότι ο Παπαμιμίκος με δημόσιες παρεμβάσεις του πριν από τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας είχε επισημάνει την ανάγκη ύπαρξης ανοικτής εκλογικής διαδικασίας και για τον Πρόεδρο της Νεολαίας. Μάλιστα υποστηρίζει ότι για τη διαδικασία αυτή πρέπει να στηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες, ακριβώς στα πρότυπα της εκλογής του κόμματος. Την πρόταση του Παπαμιμίκου έχει υποστηρίξει δημόσια και ο Αξιώτης.

UDemand


Τεκμηριωμένη επιστολή και ενημερωτικό σημείωμα Αλογοσκούφη σε Καραμανλή και Σαμαρά!

Επιτέλους,  ''βόμβες'' Αλογοσκούφη, για να μαθαίνουν κάποιοι που συμμετείχαν και στις κυβερνήσεις Καραμανλή!

Επιστολή και ενημερωτικό σημείωμα προς τον Κ. Καραμανλή και τον  Α. Σαμαρά έστειλε πριν από λίγη ώρα ο πρώην  τσάρος Γιώργος Αλογοσκούφης.
Μέσα από τα όσα αναγράφει  απαντά τεκμηριωμένα σε επτά μύθους που καλλιεργεί η κυβερνητική παράταξη σχετικά με τη περίοδο διακυβέρνησης  της Ν.Δ. από το 2004 έως το 2008, οπότε και είχε την ευθύνη του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Το Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη δημοσιεύει το κείμενο των επιστολών και το ενημερωτικό σημείωμα.

17 Μαρτίου 2010
Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Εδώ και πολλά χρόνια, η σημερινή κυβερνητική παράταξη καλλιεργεί συστηματικά μία...