Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Καραμπόλα… νταβατζήδων-δημοσκόπων! Ο ένας… λιβανωτό στον Καραμανλή και ο άλλος καπίστρι!!!

Θα μας τρελάνουν οι μεγαλονταβατζήδες και οι περίεργες διαπλοκές τους! Δύο δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται στον κυριακάτικο τύπο. Η μία στο «Παρόν», για την οποία ήδη γράψαμε, και η άλλη στο «Πρώτο Θέμα». Το μόνο κοινό των δύο φυλλάδων είναι ο… «έρωτάς» τους προς τον Μεγάλο Ηγέτη Αντώνη… Αλλού όμως έρχονται σε σύγκρουση, με συνέπεια να γελοιοποιούνται και οι ίδιες και οι εταιρίες που προσφέρουν την εκδούλευση, με το αζημίωτο φυσικά…
Η διαφορά τους, λοιπόν, έγκειται στη στάση απέναντι στον...

Δημοσκόπηση της RASS για το «Παρόν»: Ασήμαντα τα «κέρδη» του δικομματισμού παρά τις προβεβλημένες εμφανίσεις των αρχηγών στη ΔΕΘ - Εγκαταλείπουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πάνω από το 1/3 των ψηφοφόρων τους!

Παρά τους παραπλανητικούς διθυράμβους υπέρ Σαμαρά που επιστρατεύει η κυριακάτικη εφημερίδα που φιλοξενεί τη δημοσκόπηση της RASS, η ψυχρή λογική των αριθμών -και κυρίως η συγκριτική μελέτη των ερευνών της εταιρίας- αποκαλύπτει μια επίμονη δυστοκία για τα δύο μεγάλα κόμματα: την αδυναμία τους να...

Επίθεση των σαμαροπρακτόρων στον Καραμανλή! Να τον λυπηθούμε…;

Όχι! Ό,τι κι αν ακούει όλους αυτούς τους μήνες της προκλητικής σιωπής του, το αξίζει και με το παραπάνω!
Κυρίως, αξίζει τα όσα του σούρνουν κάθε λίγο και λιγάκι από το «επίσημο μπλογκ των μυστικοσυμβούλων του Σαμαρά», το γνωστό site του PractorX, antinews. Η «χολή» που βγάζουν για τον Καραμανλή εκπλήσσει, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι ο νεοκαραμανλισμός τούς παρέδωσε το κόμμα στις 29 Νοεμβρίου 2009! Τώρα θέλουν να απαλλαγούν από το κατεξοχήν «βαρίδι» που για τον Αρχηγαντώνη είναι ο ίδιος ο πρώην Καταλληλότερος!...!
Λεπτές ισορροπίες, εκατέρωθεν εκβιασμοί, απειλές, αμοιβαία ομηρία σφραγίζουν την εκρηκτική σχέση Κωστάκη και Αντωνάκη.
Ιστορικό και μεγάλο θύμα αυτής της αδιέξοδης παρασκηνιακής διελκυστίνδας η δύσμοιρη ΝΔ, που είναι βέβαιον ότι θα… εξαφανιστεί πολύ πριν από το έλλειμμα…!

Ο Σαμαράς «κέρδισε τις εντυπώσεις στη ΔΕΘ»! Φυσικά, η «παράστασή» του ήταν καλύτερη…

Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει το «Παρόν της Κυριακής» (δηλαδή, ο… Κουρής) οι πολίτες θεωρούν κατά μεγάλη πλειοψηφία, ότι ο Σαμαράς κέρδισε τις «εντυπώσεις» από την εμφάνιση στη ΔΕΘ σε σχέση με τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου
Φυσικά! Οι ταχυδακτυλουργοί, οι γελωτοποιοί, ο Γιούρι Γκέλερ, ο Ντέϊβιντ Κόπερφιλντ και γενικώς κάθε Τσαρλατάνος κερδίζει πάντα τις «εντυπώσεις»!!!
Όπως πέρυσι, τέτοιον καιρό, τις είχε κερδίσει και ο Γιώργος έναντι του Καραμανλή, με το ιστορικό πια «Λεφτά υπάρχουν»!!!
Είναι εγκληματικό να επαναλαμβάνεται με τόσο μικρή περιοδικότητα η ίδια τραγική ιστορία...
Πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι, γιατί ο βραχνάς της χρεοκοπίας δεν έχει πάψει να απειλεί τη χώρα μας.

Μηδενισµός του ελλείµµατος ή της σοβαρότητας Σαµαρά;

Ενα από τα πράγµατα που µε χαλάνε αφόρητα µε τους πολιτικούς είναι οι βερµπαλισµοί. Πετάει ο άλλος ένα πυροτέχνηµα και έχει την απαίτηση εκτός από το να στρέψουµε το κεφάλι και να το δούµε να σκάει στον ουρανό, να δεχτούµε ότι είναι και αλήθεια. Οτι δηλαδή δεν πρόκειται για πυροτέχνηµα, αλλά για ένα ας πούµε φωτεινό ουράνιο σώµα, το οποίο ταξίδεψε από πολύ µακριά µέσα στο Σύµπαν και πάνω από τα κεφάλια µας αποφάσισε να κάνει ένα σόου για να πιστοποιήσει την ύπαρξή του! Λυπάµαι, αλλά τα πυροτεχνήµατα είναι πυροτεχνήµατα και τα ουράνια σώµατα σπανίως φτάνουν ώς εµάς – καλύτερα δηλαδή να µη φτάσουν ποτέ, διότι µ’ αυτά που έχω διαβάσει για το τι θα συµβεί αν ποτέ πέσει στη Γη ένα ουράνιο σώµα, φαίνεται πως δύσκολα θα τη βγάλουµε καθαρή.

Ευτυχώς που η πατάτα που πέταξε προχθές ο Σαµαράς περί µηδενισµού του ελλείµµατος µέσα στο 2011 (εάν και εφόσον ήταν αυτός ..........

Παραισθήσεις Ρηγίλλης

Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στη Νέα Ρηγίλλης. Aπό ψυχικής υγείας εννοούμε. Στην προσπάθειά τους να απεμπλακεί το καραμανλικό παρελθόν από τα σημερινά δεινά που υφίσταται η χώρα, κοινώς τα έχουν πάρει στο κρανίο και μάλιστα με ισχυρές δόσεις αλαζονείας. Αυτό είναι το αποκορύφωμα της σεμνότητας που κήρυξε ο πρώην pro.
Η αλήθεια είναι ότι και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ευθύνεται για όλα αυτά τα χάλια αλλά και ο νέος, γιατί είναι αιχμάλωτος του πρώην αλλά και προσωπικά επειδή έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και βοήθησε στην βίαιη αποκατάσταση του λαϊκισμού και του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία αλλά και στην διακοπή των μεταρρυθμίσεων.
Όσο για τις βλακείες που λένε, το μίσος που επιδεικνύον οι διάφοροι Μουρούτηδες και λοιποί έμμισθοι «πράκτορες» του σαμαρισμού κάθε άλλο παρά συμπαθείς τους κάνει. Αντιπαθητικοί ήταν και έτσι παραμένουν!

Samaras Pride Parade (SPP)

Όλο και περισσότερο θυμίζουν οι Νέο Νεοδημοκράτες τους «ανώνυμους αλκοολικούς» ή τα γνωστά gay parades. Θέλουν να βγουν στους δρόμους και να φωνάξουν δυνατά «Είμαι δεξιός και είμαι περήφανος!» ή «Με λένε Κώστα και είμαι Λαϊκός Δεξιός». "Ανώνυμοι Σαμαρικοί" έχουν ξεκινήσει τις επαφές σε κατ’ οίκον συνεδρίες και αναμένεται οσονούπω να δούμε στους δρόμους και καθαρά neoδεξιά SPP(samaras pride parade). Όλοι στη γραμμή με θαλασσί πουκαμισάκι και σκούρο μπλε παντελονάκι(συνιστώνται κοντά για το καλοκαίρι).
Το θέμα είναι γιατί ντρέπονταν μέχρι τώρα και δεν μπορούσαν να βγουν και να αποκαλύψουν δυνατά την ιδεολογική τους ταυτότητα; Τις πταίει; Και μην μας πούνε ότι φταίει η Κεντροδεξιά στροφή του neoΚαραμανλή ή τα συνθήματα του τύπου:«ο λαός δεν ξεχνά τί σημαίνει Δεξιά!» Αυτά είναι δικαιολογίες και το ξέρουν. Υπάρχουν πολύ βαθύτερες αιτίες για τη ντροπή που αισθάνονται.
Άντε βρε καλή δύναμη. Με μπροστάρη τον Αντώνη και συμπαραστάτη τον Κικίλια να πάρετε τους δρόμους και σε μορφή παρέλασης να σας βλέπουμε να φωνάζετε δυνατά «είμαι δεξιός και είμαι περήφανος» και "Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς"! Φτου κακά!

Αμφισβήτηση παραταξιακή για τον Αντώνη Σαμαρά

Εχει κάθε δικαίωμα ο κ. Σαμαράς εάν το πιστεύει, όταν και εάν γίνει πρωθυπουργός, να συστήσει εξεταστική επιτροπή για την υπαγωγή της χώρας στο «μνημόνιο». Το απαράδεκτο είναι άλλο: να το προαναγγέλλει ως «αντίβαρο» ή «αντιπερισπασμό» ή «συμψηφισμό» στη δήλωση της κυβέρνησης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα νοθευμένα οικονομικά στοιχεία που διοχετεύονταν από την προηγούμενη κυβέρνηση στην ΕΕ, πράγμα που εκτός των άλλων ζητεί και η Κομισιόν.
Δείχνει άκρως μικροπολιτική αντίληψη. Από την άλλη πλευρά η πραγματική και μεγάλη εσωκομματική αμφισβήτηση της γραμμής που έχει υιοθετήσει ο κ. Σαμαράς για το «μνημόνιο» (που βρίσκει έδαφος και σε ένα σημαντικό τμήμα της εκλογικής βάσης της ΝΔ) δεν «εξορκίζεται» με διοικητικά μέτρα (διαγραφές). Ούτε με...

O Ed Miliband, ο νέος ηγέτης των Εργατικών

LONDON, ENGLAND - JUNE 09: Labour leadership candidate Ed Miliband addresses the media outside Parliament at the close leadership nominations on June 9, 2010 in London, England. A ballot will be taken of Labour members, trade union members, MPs and MEPs to select the next leader of the labour party from shortlist of: Diane Abbott, Ed Balls, Andy Burnham, David Miliband and Ed Miliband. The result of the ballot is due to be announced during Labour party conference on September 25, 2010. (Photo by Oli Scarff/Getty Images)Britain's former Secretary of State for Energy and Climate Change Ed Miliband officially launches his bid for the Labour Party leadership at a Fabian Society conference in London May 15, 2010. Miliband joined his elder brother in the race for leadership of Britain's Labour party on Saturday, saying the centre-left party had lost touch with its progressive values. On Wednesday former Foreign Secretary David Miliband was the first senior party figure to announce his bid for the leadership, a day after Gordon Brown resigned as prime minister and leader of the centre-left party. REUTERS/Suzanne Plunkett (BRITAIN - Tags: POLITICS)MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 25: Labour leadership contender Ed Miliband arrives for the annual Labour Party Conference on September 25, 2010 in Manchester, England. Ed Miliband, Ed Balls, Diane Abbott and Andy Burnham are all fighting for the leadership of Labour after Gordon Brown stepped down after the general election defeat. (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Ο Εντ Μίλιμπαντ είναι ο νέος ηγέτης των Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε στο συνέδριο του κόμματος στο Μάντσεστερ. Ο Εντ νίκησε οριακά τον αδελφό του Ντέηβιντ, με 50,65% έναντι 49.35% με τους Eντ Μπολς, Άντι Μπέρναμ και Νταιάν Άμποτ να συμπληρώνουν τη σειρά των υποψηφίων.
Μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τους συνυποψηφίους του, ο Εντ Μίλιμπαντ δήλωσε ότι «σήμερα χαράζουμε μια γραμμή και προχωράμε μπροστά σαν μια ομάδα»

Η Ντόρα στη Γκίζα του ΣΚΑΪ 100,3 για τις γυναίκες και την πολιτική_2ο Μέρος μιας συνέντευξης διαφορετικής από τα τετριμμένα (video)

Η Ντόρα στη Γκίζα του ΣΚΑΪ 100,3 για τις γυναίκες και την πολιτική_1ο Μέρος μιας συνέντευξης διαφορετικής από τα τετριμμένα (video)

Σκληρή κριτική για τον Αγ. Παντελεήμονα

Με τη συμμετοχή οργανώσεων όπως οι «Γιατροί του Κόσμου», εκπροσώπων των υποψηφίων κ. Αλέξη Μητρόπουλου, κ. Γιώργου Καμίνη και την ευχή, την προσπάθειά τους να προσεγγίσουν περισσότεροι άνθρωποι αφού «πρόκειται για κίνηση χωρίς κομματικό χαρακτήρα που αγκαλιάζει τον δημοκρατικό χώρο», έδωσε χθες συνέντευξη η Κίνηση Κατοίκων 6ου Διαμερίσματος Αγ. Παντελεήμονα. 
Η επιτροπή εξέπεμψε κραυγή αγωνίας προς τις ........

Μαραντόνα: «Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική»!

Την επιθυμία να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Fox Sports». Οι «αλπισελέστε» δεν είχαν την αναμενόμενη πορεία στο πρόσφατο Μουντιάλ (έφτασαν μέχρι τους «8»), όμως ο 49χρονος προπονητής δήλωσε απελπισμένος και τόνισε πως θα κάνει ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι του. ........................

Γιούρι Γκέλερ ο Σαμαράς!...!

Η εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη χαιρετίστηκε από τους οπαδούς του ως «επιτυχημένη». Δεν τους παρεξηγώ. Κι ο μελλοθάνατος έχει δικαίωμα στην ελπίδα.
Το ερώτημα είναι τι ακριβώς προκάλεσε την ικανοποίησή τους. Λέγεται πως θεώρησαν επιτυχία το γεγονός ότι ο πρόεδρος κατάφερε να περιορίσει τη συνέντευξη στο «προνομιακό» γι’ αυτόν πεδίο του… αγώνα κατά του μνημονίου. Προφανώς, δεν άκουσαν τι υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς. Ήταν «μεθυσμένοι» από τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα προς τον τέως αρχηγό. Θα τους βοηθήσουμε να θυμηθούν τα σημαντικά σημεία: 
Ο νέος πρόεδρος της Δεξιάς παραδέχτηκε πως το κόμμα του έχει «κοινό στόχο» με την Αριστερά. Ήταν μια ειλικρινής απάντηση, την οποία όμως προσπάθησε να απαλύνει με μια… διαφοροποίηση: «Δεν πιστεύω ότι μπορώ να βγω από το μνημόνιο, αν δεν μπορώ να βγω στις αγορές». Με άλλα λόγια, παραδέχτηκε ότι...

«Η Σμύρνη αποπνέει ακόμα κάτι ελληνικό»

Η γλώσσα μας ακούγεται ακόμα στην παραλιακή πόλη, από Ελληνες που ζουν εκεί και από απογόνους Τουρκοκρητικών

Στο μυαλό των περισσοτέρων η Σμύρνη ταυτίζεται με τη Μικρασιατική Καταστροφή και τον διωγμό του ελληνικού στοιχείου από τη Μικρά Ασία. Σήμερα, ενενήντα σχεδόν χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα, η Σμύρνη είναι μια σύγχρονη πόλη, «η πιο δυτική της γείτονος», που άλλοτε καλύπτει και άλλοτε απο-καλύπτει τις πληγές που .........

Φωτογραφίες από τον Καναδά

Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση.

H Δημοκρατία σιχαίνεται τις διαγραφές!

Αν κάποιος εφαρμόσει το πολιτικό πρότυπο Σαμαρά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τότε, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ο συνασπισμός των κεντροδεξιών στην Ευρωπαϊκή Ενωση, θα όφειλε να διαγράψει τη Νέα Δημοκρατία. Η παραδοξότητα θα μπορούσε να φτάσει στα άκρα, αφού, μετά την «εδώ» διαγραφή του, ο Ελληνας ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης θα παρέμενε καλοδεχούμενος σε αυτόν τον πλειοψηφικό σχηματισμό.
Είναι αλήθεια πως η ταύτιση της ελληνικής Δεξιάς με την κομμουνιστική υστερία σε οτιδήποτε μπορεί να .........

Street Art!


Καταπληκτικές τρισδιάστατες ζωγραφιές στο δρόμο. Αν κανείς τις παρατηρήσει από τη σωστή οπτική γωνία είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικές, τόσο που ανυποψίαστοι περαστικοί αιφνιδιάζονται. Συνδυάζοντας την τέχνη με τη φυσική και την ανθρώπινη αντίληψη, έχουμε πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα. ...........................................

«Δώσε άδειο φακελάκι»..... Πρωτοβουλία στη Σπάρτη

«Εάν σου ζητήσουν φακελάκι, δώσε ένα άδειο!». Με αυτό το σύνθημα και το τηλέφωνο των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., οι γιατροί του νοσοκομείου Σπάρτης πρωτοπορούν, παροτρύνοντας τους πολίτες να προβούν σε καταγγελίες. Η απόφαση να υιοθετηθεί η αφίσα ήταν ομόφωνη και εντάσσεται σε μία γενικότερη προσπάθεια «αυτοκάθαρσης» του κλάδου.

ΣXETIKA ΘEMATA
Παρελθόν πλέον τα «φακελάκια» στο νοσοκομείο Σπάρτης

Ολυμπιακός πύργος στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο για το 2016

Δείτε τί πρόκειται να κατασκευάσουν οι Βραζιλιάνοι στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τους Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν το 2016. ..............................

Χαίρε Αντώνιε, μέλλοντα Νομπελίστα Οικονομικών !

Ο μέλλοντας Νομπελίστας Οικονομικών, Αντώνιος Σαχλαμαράς βρήκε νέο παραμύθι να ασχολείται.
Τωρα εγκαλεί τον Παπανδρέου που απουσιάζει από τη χώρα, τη στιγμή, λέει, που η Ελλάδα αντιμετωπίζει προβλήματα. Εξαιρετική έμπνευση και αυτή, θα πιάσει οπωσδήποτε......
Κατά τον Αντώνιο , όταν έχεις πυρετό 45 αντί να τρέχεις στα νοσοκομεία και στους γιατρούς για να ζητάς βοήθεια, πρέπει να κλειδαμπαρώνεσαι στο σπίτι σου και να ψάχνεις στα κομοδίνα, μπας και βρεις κανα παλιό φάρμακο, ληγμένο ή όχι, για να καταπιείς. Μάλλον πεθύμησε τις ένδοξες ημέρες του πολυχρονεμένου του Βεζύρη, που άραζε στη Ραφήνα και στου Μπαϊρακτάρη και έστελνε τον καθηγητάρα του London School Of Economics Γεώργιο Αλογοσκούφη ( άλλος νομπελίστας απο εκεί.... ) στη θέση του, για να .........

Κόλπα του σώματος


14 ενδιαφέροντα κόλπα που κάνει το σώμα μας
1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας
Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί, προκαλείται μία
αντανάκλαση στο λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.»...................................

Πήγε, είδε αλλά δεν μίλησε με τους παίκτες ο Πατέρας

O Νικόλας Πατέρας επισκέφτηκε και πάλι τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, παραμονή της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» παρακολούθησε την προπόνηση των νταμπλούχων, αλλά δεν μίλησε στους παίκτες.
Ο Νικόλας Πατέρας είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον προπονητή, Νίκο Νιόπλια και τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Κώστα Αντωνίου

Η αθώα Τζοτζόλα και ο πονηρός «Κόκκινος» Πάνος

Ακούσαμε το πρωί τον ένα εκ των πολλών παπαγάλων τις Ρηγίλλης να μιλάει για την οικονομία και να υπερασπίζεται τις θέσεις της νεοδεξιάς του Αντώνη Σαμαρά. Ο λόγος για την Βασιλική Τζοτζόλα. Για όσους δε γνωρίζεται η Τζοτζόλα είναι η αναπληρώτρια του Πάνου. Είπε λοιπόν η Τζοτζόλα ότι ο Σκυλακάκης δεν γνωρίζει και ότι λέει ανακρίβειες ενώ μίλησε για συντελεστή και όχι για πολλαπλασιαστή (όπως έκανε ο Μηταράκης στην ανακοίνωση - απάντησης προς τον Σκυλακάκη η οποία όμως δεν πέρασε ούτε στον Ελεύθερο Τύπο διότι δεν την καταλάβε ούτε καν ο μυστικοσύμβουλος Χρύσανθος). Η καημένη η Τζοτζόλα με μπαρούφες κλήθηκε να υπερασπιστεί το αδύνατο και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα περί μηδενισμού του ελλείμματος στο τέλος του 2011, μιας και ο έξυπνος κόκκινος Πάνος είναι εξαφανισμένος την τελευταία εβδομάδα από προσώπου γης. Ξέρει τι κάνει αυτός. Κρύβεται από παντού για να μην χρειαστεί τα υπερασπιστεί τα αδύνατα του προέδρου Αντώνη και των μυστικοσυμβούλων του και αφήνει το καημένο το κορίτσι, έτσι μικρό και άπειρο που είναι, να εκτίθεται και να μπαρουφολογεί! Δεν πειράζει μικρή μου Τζοτζόλα, θα μάθεις κάποια στιγμή και από οικονομικά και από «κόκκινο Πάνο».

Τον «Κυνόδοντα» στέλνει η Ελλάδα στα επόμενα Όσκαρ


Μετά τη θριαμβευτική πορεία της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Κυνόδοντας επελέγη, για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα βραβεία Όσκαρ για το 2010. Η ταινία επιλέχθηκε παμψηφεί την Πέμπτη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, που συστήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού ειδικά για αυτό τον σκοπό. ................................

Μπακογιάννη: "Δεν είμαι πια ΝΔ"

«Δεν είμαι πια ΝΔ. Ήμουν στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που χωρούσε πολλές διαφορετικές σκέψεις και απόψεις», δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 η Ντόρα Μπακογιάννη.
Όπως είπε, στη μεγάλη Νέα Δημοκρατία, στις συσκέψεις, στις συνεδριάσεις, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μπορεί να διαφωνούσαμε αλλά στο τέλος μετά από διάλογο συμφωνούσαμε.
Η κ. Μπακογιάννη, ξεκαθάρισε πως μπορεί να μην είναι πια ΝΔ ωστόσο δεν την χωρίζει τίποτα από τον ψηφοφόρο της ΝΔ.
Τόνισε πως η ΝΔ του κ. Σαμαρά είναι ένα μικρό φοβικό κόμμα που επενδύει στην χρεοκοπία και την καταστροφή.
Πρόσθεσε πως τόσο ο κ. Παπανδρέου, όσο και ο κ. Σαμαράς, διαγράφουν όποιους εκφράζουν διαφορετική άποψη.
Είπε επίσης πως πολλές φορές στη ζωή της έπρεπε να διαλέξει τη μάχη ή την φυγή και πάντα διάλεγε την μάχη.

Το Βατοπαίδι αποκαλύπτει το βρώμικο παιχνίδι του Σαμαρά!

Η υπόθεση του Βατοπαιδίου εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για τον Αντώνη Σαμαρά και την παρέα του. Ο ίδιος και το περιβάλλον του εκμεταλλεύτηκαν τον πολύμηνο αρνητικό θόρυβο κατά Καραμανλή και ΝΔ σχετικά με το ζήτημα, για να επιδράμουν ως οι «σωτήρες» και οι «τιμητές» της Παράταξης, που θα την απήλλασσαν από τα περίφημα «βαρίδια»… Μάλιστα, με ανοίκειο πολιτικά τρόπο, χωρίς καμία προηγούμενη απόφαση κομματικού οργάνου ή -πολύ περισσότερο- της Δικαιοσύνης, ο Αρχηγαντώνης «απέπεμψε» από το πεζοδρόμιο της Ρηγίλλης τους Βουλγαράκη, Ρουσόπουλο, Δούκα, κ.λπ. Όσους δηλαδή είχαν εισπράξει την αρνητική δημοσιότητα με αφορμή το Βατοπαίδι!
Σήμερα, λίγους μήνες μετά, αποχωρεί από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και δίνει εντολή στους βουλευτές του να ισχυριστούν, ότι δεν...

Τα πιο “ανούσια” applications του iPhone

Μια γάτα που παίζει πιάνο, μια αγελάδα που πετάει και ένας εικονικός zippo κρατούν τα σκήπτρα των πιο ανούσιων εφαρμογών του iPhone όπως τις ψήφισαν 4.000 κάτοχοι της συσκευής. ..........................

Τυχαίο; Δε νομίζω!

«Τυχαία συνάντηση Σαμαρά με νέους στην Ερμού» σου λέει! Ο πρόεδρος της ΝΔ συνάντησε μία παρέα νέων στη χθεσινή βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας και προς «έκπληξη» όλων ενώ τους χαιρέτησε όλους έναν προς έναν κάθισε και μαζί τους και ήπιαν καφέ. Δυστυχώς όμως οι συνεργάτες του Σαμαρά δε σκέφτηκαν να δώσουν στα μέσα κάποια φωτογραφία του προέδρου με έναν «τυχαίο» άλλα έδωσαν την παρακάτω όπου ο νέος μόνο… τυχαίος δεν είναι. Είναι γνωστός ΔΑΠίτης από την Καλαμάτα και ένθερμος υποστηρικτής του Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου. Θα πρέπει οι ηλεκτρονικοί συνεργάτες της Ρηγίλλης να είναι πιο προσεκτικοί!

Μ. Βρετανία: Πλαίσιο αντιμετώπισης της ψηφιακής παρενόχλησης

Νέο νομικό πλαίσιο στη Μ. Βρετανία για την αντιμετώπιση της ψηφιακής παρενόχλησης.

Με πολύ μεγαλύτερη αυστηρότητα θα αντιμετωπίζουν οι αρχές της Μ. Βρετανίας την ψηφιακή παρενόχληση, μετά από την ανακοίνωση της CPS (Crown Prosecution Service) περί δημιουργίας νέου νομικού πλαισίου για το θέμα. ...............................

Στροφή στην ελληνική αγορά για τους ερυθρόλευκους.

Ποιοί παίκτες βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού.
Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να αυξηθούν σημαντικά οι Έλληνες στο ρόστερ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια να βγουν κι άλλοι παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου. Επίσης, οι κανονισμοί της UEFA - που θα τεθούν σε ισχύ τα επόμενα χρόνια - προϋποθέτουν την παρουσία αρκετών παικτών στις ομάδες από την οικεία ομοσπονδία. Για αυτό το λόγο οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει να παρακολουθούν αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για να τους «χτυπήσουν» στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. ..................................

Βλακείες:να γίνουμε όλοι μαζί μια λόγχη από άσπρο φως.

Χαν Σόλο...

Δεν ξέρω αν η έφεση στην ποίηση υποκρύπτει μια υπολανθάνουσα απέχθεια για την πολιτική, αλλά ο κ. Αντ. Σαμαράς (στο σκίτσο) θυμήθηκε και πάλι τον Οδυσσέα Ελύτη. Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τους βουλευτές του κατά ...
τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ να γίνουν όλοι μαζί μια λόγχη από άσπρο φως.

Οι νεότεροι βουλευτές ενδεχομένως μπερδεύτηκαν νομίζοντας ότι ο ...........

Διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης για... ευσεβείς πιστούς

Μηχανές αναζήτησης που σχεδιάστηκαν ειδικά για....ευσεβείς χριστιανούς, μουσουλμάνους, ή εβραίους φιλτράρουν τα αποτελέσματα για να διαφωτίζουν τους πιστούς και να μην τους βάζουν σε πειρασμό! ..........................................

Αµνήµων «Καλλικράτης»

Κάθε εκλογική αναµέτρηση δίνει αφορµή για µια αντίδραση στη συγκυρία – στη γενική συγκυρία, ακόµα και αν είναι τοπικό ή ειδικό το αντικείµενο. Υπ’ αυτήν την έννοια, στις επερχόµενες εκλογές της αυτοδιοίκησης θα κριθεί ασφαλώς και η κυβερνητική πολιτική, δηλαδή το Μνηµόνιο. Θα κριθούν όµως και όσοι επέλεξαν να µετατρέψουν τις εκλογές του Νοεµβρίου σε «ψήφο κατά του Μνηµονίου», καθώς και τα αντανακλαστικά ωριµότητας των πολιτών.
Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ µονότονος (αλλά µήπως δεν κατέστη εκ των πραγµάτων µονοθεµατική η δηµόσια ζωή;) θα ήθελα να συνοψίσω τα διάφορα «όχι» κατά του Μνηµονίου. Υπάρχει πρώτα το «όχι σε όλα» – ό,τι εκπορεύεται από την κυβέρνηση, αλλά και από την .......

Και άλλο πρακτορίστικο «μπλογκ» των μυστικοσυμβούλων «γνώριζε» και προέτρεπε για τη διαγραφή Σκυλακάκη!!!


Ζητάμε συγγνώμη γιατί… αδικήσαμε σφόδρα το antinews του PractorX… Δεν ήταν το μόνο πρακτορίστικο «μπλογκ» των ψυχωτικών μυστικοσυμβούλων που προέτρεπε τον Στάλιν της Ρηγίλλης να διαγράψει τον «αιρετικό» Σκυλακάκη, επειδή είχε το… θράσος να διεκδικεί δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης μέσα στη Φασιστονέα Νέα Δημοκρατία! Η δικτύωση των σαμαροπρακτόρων είναι τεράστια και ως άνθη του κακού πληθαίνουν τα sites των Σα(χλα)μαράδων
Μαζί με το screenshot του antinews (για φρεσκάρισμα μνήμης) παραθέτουμε και το αντίστοιχο του olympia.gr, με το ίδιο περιεχόμενο.
Προσέξτε την ώρα δημοσίευσης!!! Ταυτόχρονα -και από το ίδιο κέντρο προπαγάνδας- βγήκαν και οι δύο αναρτήσεις… Μιλάμε για τον απόλυτο συγχρονισμό! Olympia: 12:55 μ.μ., antinews: 12:56 μ.μ. Απλώς κάποιος χειρίστηκε πιο γρήγορα το ποντίκι… Ο νοσηρός εγκέφαλος κοινός. Τα εμετικά, χυδαία, φασιστικά σχόλια εξίσου ερεβώδη
Θαυμάστε τους! Και μετά, φύστε τους…