Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Τέλλογλου : Θα καταθέσει τελικά ο Χριστοφοράκος ......

...... στην Εξεταστική Επιτροπη της Βουλης, η οποία θα πάει στο Μόναχο
Αυτό μετέδωσε μέσα από το δελτίο του ΣΚΑΙ ο Τασος Τέλλογλου. Επειδή όμως δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στο Μωάμεθ.
Τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψουν μέλη της Εξεταστικής, για να του πάρουν κατάθεση στο Μόναχο. Να δουμε τώρα ποιοί θα επιλεγουν να σταλούν. Η εκτίμηση του Τέλλογλου έιναι ότι ο Χριστοφοράκος θα αρκεστεί να .......

Προβλήματα υγείας για τον Δημήτρη Μητροπάνο μετά τη συναυλία στο Radio City Music Hall

Νέα περιπέτεια με την υγεία του είχε στη Νέα Υόρκη ο Δημήτρης Μητροπάνος. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την Πέμπτη το βράδυ (τοπική ώρα) η συναυλία του στο φημισμένο Radio City Music Hall του Μανχάταν, όπου πάνω από 3,500 ομογενείς αποθέωσαν τον βάρδο του λαϊκού μας τραγουδιού, ο Μητροπάνος αισθάνθηκε αδιαθεσία. Την επόμενη μέρα μετέβη για ιατρικές εξετάσεις και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του σε νοσοκομείο.
Σήμερα, ο Δημήτρης Μητροπάνος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά έχουν ακυρωθεί οι υπόλοιπες τρεις συναυλίες που θα έδινε στο Κονέτικατ (χθες), στο Μόντρεαλ (την ερχόμενη Πέμπτη) και στο Σικάγο (το ερχόμενο Σάββατο) μαζί με τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά.

Haute Couture fashion show - Christian Dior

A model displays a creation of British designer John Galliano for Christian Dior Haute Couture fashion Fall-Winter 2010/11 collection held at the Musee Rodin in Paris, France, on July 5 2010. Photo by Christophe Guibbaud/ABACAPRESS.COM Photo via NewscomA model displays a creation of British designer John Galliano for Christian Dior Haute Couture fashion Fall-Winter 2010/11 collection held at the Musee Rodin in Paris, France, on July 5 2010. Photo by Christophe Guibbaud/ABACAPRESS.COM Photo via NewscomA model displays a creation of British designer John Galliano for Christian Dior Haute Couture fashion Fall-Winter 2010/11 collection held at the Musee Rodin in Paris, France, on July 5 2010. Photo by Christophe Guibbaud/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom
Haute Couture fashion Fall-Winter 2010/11 collection
Paris, France, on July 5 2010.
Photo by Christophe Guibbaud/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom -
Content © 2010 Newscom All rights reserved.

Λένον σε επανέκδοση

Αλµπουµ από την τελευταία περίοδο της καλλιτεχνικής δηµιουργίας του Τζον Λένον, ψηφιακά επεξεργασµένα, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστηµα σηµατοδοτώντας τα 70 χρόνια από τη γέννησή του. Τεχνικοί συνεργάστηκαν µε τη Γιόκο Ονο στη Νέα Υόρκη αλλά και µε το θρυλικό Αbbey Road στούντιο. Κάποιες ενορχηστρώσεις αφαιρέθηκαν από οκτώ άλµπουµ, συµπεριλαµβανοµένης και µίας που είχε κάνει ο Λένον το 1971 για το «Ιmagine». Η Ονο ελπίζει πως «οι νέοι αυτοί δίσκοι θα συστήσουν την απίστευτη µουσική του σε ένα µεγάλο νέο κοινό». Θα επανακυκλοφορήσουν συνολικά 121 τραγούδια, καλύπτοντας ουσιαστικά όλη τη σόλο καριέρα του Λένον. Ανάµεσα στις επανεκδόσεις θα είναι και το µπεστ σέλερ «Double Fantasy» του ‘80, το οποίο ήταν και το τελευταίο που κυκλοφόρησε πριν από τη δολοφονία του.

Η μεγάλη "φυγή" των ψηφοφόρων:Χαμένοι και περισσότερο χαμένοι!

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε το 35% περίπου να επιλέγει αποχή αν γινόντουσαν τώρα εκλογές. Το ποσοστό προκαλεί αίσθηση. Όμως με δεδομένα τα υψηλότατα ποσοστά αποχής στις Ευρωεκλογές, και στις εθνικές εκλογές του 2009, έχει ήδη διαφανεί ότι η χώρα μπαίνει για τα καλά σε ένα κύκλο αποστασιοποίησης των ψηφοφόρων.
Στις σχετικές δημοσκοπήσεις των εκλογών αυτών, οι ψηφοφόροι απέκρυπταν την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν. Η αποχή εμπεριείχε ακόμη όνειδος. Τώρα, οι ψηφοφόροι αρχίζουν να αποτινάζουν ενοχές. Όμως, ακόμη και τώρα, η τάση για αποχή είναι πιθανότατα πιο ισχυρή από το 35%. Ταυτόχρονα, όσο θα ......

Ποιητικός Σαμαράς

Σε μία από τις χαρακτηριστικές του συναισθηματικές εξάρσεις, που πάντοτε εκφράζονται ποιητικά, ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τα νεοεκλεγέντα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής να επαγρυπνούν και να βρίσκονται στις επάλξεις.
Με την ωραία φράση: «Να κάνουμε τη νύχτα - μέρα!» Όσοι άκουσαν την ομιλία του και την πρόσεξαν δεν θα δυσκολευθούν να εφαρμόσουν την προτροπή του, γιατί τους έδειξε πώς γίνεται το άσπρο - μαύρο, το κρέας - ψάρι κ.ο.κ.

Παγιδευμένος ο «Αντώνης» στο παρελθόν και στα σκάνδαλα

Δεν μπορεί με τίποτα να ξεφύγει ο Αντώνης από τα σκάνδαλα του παρελθόντος, τον Αβραμόπουλο και τον «καταλληλότερο» Καραμανλή. Αυτό είναι και το βασικό μήνυμα του Συνεδρίου. Αυτό το μήνυμα που δεν μπορούν να χωνέψουν οι μυστικοσύμβουλοι. Η πλήρης επικράτηση στο κόμμα, ο τερματισμός της οικογενειοκρατίας και η αποκαραμανλοποίηση ….. αναβάλλονται. Το σχέδιο προς το παρόν περιλαμβάνει ομαλή διείσδυση της Πολιτικής Άνοιξης μια και ο πρώην δεν καταθέτει τα όπλα. Πιστεύει ότι δικαιώνεται από τις εξελίξεις και δεν θα αργήσει η μέρα που ο λαός θα τον καλέσει να κυβερνήσει ξανά. Να συνεχίσει το έργο της ημιτελούς οχταετίας που κατέληξε άδοξα σε πενταετία. Αφήνουν τον «Αντώνη» να πιστεύει ότι είναι Μεσσίας ή κάτι τέτοιο και ότι μπορεί να σώσει την οικονομία:«Θα τα καταφέρουμε μόνοι μας». Ο «Αντώνης» πάντως πήρε το μήνυμα: «Ο Καραμανλής είναι εδώ και θα μείνει»!...!

Πολύ κόσμο μαζεύει τελευταία ο Καραμανλής

Στη Νέα ΝΔ υπάρχει πρόβλημα μεσσιανισμού. Ποιος είναι περισσότερο Μεσσίας; Ο Αντώνης ή ο πρώην καταλληλότερος; Τελευταία στην Πλατεία Μαβίλης αλλά και στη Ραφήνα, ο πρώην βλέπει πολύ κόσμο και οι συνομιλητές του τον διαβεβαιώνουν ότι μόνον αυτός μπορεί να σώσει τη Νέα Δημοκρατία. ο «Αντώνης» την περιχαρακώνει. Δεν υπάρχει πνεύμα παράταξης αλλά Ομίλου και Πολιτικής Άνοιξης. 
Ο πρώην τους συνιστά υπομονή και οι εξελίξεις θα «τους δικαιώσουν»! «Το κόμμα είναι δικό μας». «Ο Αντώνης είναι παρένθεση». «Δεν πρέπει πάντως να βιαζόμαστε». «Ευτυχώς που είναι ο Αντώνης Αρχηγός και δεν βγήκε η Ντόρα»…… Ο πρώην καταλληλότερος (και για πάντα ιδιοκτήτης της ΝΔ, νέας και παλαιάς) είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την επικράτηση της δικής του λίστας στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή. Ο Αγγέλου (ο γνωστός Αγγέλου) έκανε πολύ καλή δουλειά στην διακίνηση της λίστας.

Θλιβερή η κατάντια της Νέας ΝΔ

Η κατάσταση στη νέα...Νέα Δημοκρατία είναι στην κυριολεξία για γέλια. Συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια σκάνδαλα, διεφθαρμένοι ημέτεροι, πορίσματα διαφθοράς, γενικά είναι θλιβερή η κατάντια αυτού του κόμματος.
Σημερα βγηκε στη δημοσιότητα ( διότι είναι γνωστό εδώ και καιρό παρασκηνιακά ) το προκλητικό σκάνδαλο ΑΓΡΟΓΗ, όπου γαλάζιοι ημέτεροι βολεύτηκαν με το ζόρι στην πολύπαθη εταιρεία ένα μήνα σχεδόν μόλις πριν τις εκλογές του2009.
Δυστυχως εαν ο Αντωναρας παρομοιάζει το Πασοκ, σαν "Νεοφιλελεύθερος Σοσιαλισμός", τότε βεβαιως η παράταξη του κερδίζει επάξια τον τίτλο του "Σοσιαλιστικός Νεοκρατισμός" !
Ειναι απιστευτο το χάλι του κόμματος επί ηγεσίας Καραμανλή. Ο ανθρωπος παρεδωσε καμμενο χαρτι και ο Σαμαρας το έχει ......

Μισή μισή, η αντιπροεδρία της Νέας ΝΔ, στους Αβραμόπουλο και Δήμα

Νέοι αντιπρόεδροι της Ν.Δ. και επίσημα οι Δ. Αβραμόπουλος και Στ. Δήμας.
Ο Δ. Αβραμόπουλος θα ασκεί εποπτεία στους τομείς Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας, Δημόσιας Διοίκησης, Πολιτισμού, Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Δικαιοσύνης και Πολιτικής Στρατηγικής.
Ο Σ. Δήμας θα ασκεί εποπτεία στους τομείς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας, Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και κυβερνητικού προγράμματος.
Προσέξτε ότι την Υγεία, έναν τομέα στον οποίο «μεγαλούργησε» ο Δημητράκης, πήρε ο Δήμας. Αυτό δεν σημαίνει ο Αβραμόπουλος απαλλάσσεται από τις τεράστιες ευθύνες που έχει για την κατάρρευση και υπερχρέωση του συστήματος υγείας.
Ήδη στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται για πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα τεράστια ελλείμματα στον χώροι της υγείας και στη Νέα ΝΔ δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα με τέτοια προοπτική. Γιατί ο Αβραμόπουλος ευθύνεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον γι’ αυτά τα ελλείμματα. Και μην ξεχνάμε ότι ο Δημητράκης είναι ο νούμερο 2 ή αν θέλετε ο ενάμιση της Νέα ΝΔ …

Ταχεία μείωση του δημόσιου ελλείμματος στην Γερμανία

Λόγω της καλύτερης οικονομικής ανάκαμψης.
Η οικονομική ανάκαμψη είναι εντονότερη από την προβλεπόμενη και θα επιτρέψει στη Γερμανία να περιορίσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα με ταχύτερους ρυθμούς από τους αναμενόμενους, σύμφωνα με την υπηρεσία δημοσιονομικού σχεδιασμού της κυβέρνησης.
Το δημοσιονομικό έλλειμμα σε ομοσπονδιακό επίπεδο ενδέχεται να φθάσει τα 65 δισεκατομμύρια ευρώ κατά το 2010, αντίθετα με την .......

Τρίτος και καταϊδρωμένος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Μανώλης

Σοκ στην Ρηγίλλης από τα γκάλοπ στην Πελοπόννησο. Η Πελοπόννησος θεωρείται μια από τις Περιφέρειες που «ανήκουν» στη Νέα ΝΔ. Την έχουν στο τσεπάκι τους. Τα γκάλοπ όμως δείχνουν έκπληξη. Ο εκλεκτός πλην γραφικός Μανώλης έρχεται τρίτος σε όλα τα μυστικά γκάλοπ και αυτό προβληματίζει έντονα τους μυστικοσύμβουλους. Ήδη στη Μουρούζη, μακριά από τα φώτα της Ρηγίλλης, γίνονται σκέψεις για απόσυρση του αστείου Μανώλη. Ζημιά τους κάνει και τις περισσότερες φορές η ζημιά δεν συμμαζεύεται. Πρώτος στις δημοσκοπήσεις βγαίνει ο Τατούλης και δεύτερος ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ, Δημήτρης Δράκος.

Στο Μεξικό ο κυκλώνας Άλεξ

A man stands next to debris washed up by floodwaters of a canal in the aftermath of Hurricane Alex in the suburb of Santa Catarina, neighbouring Monterrey July 4, 2010. Tens of thousands of residents were without water and electricity and more than 4,000 people were moved to shelters in Mexico's richest city 140 miles (230 kms) south of McAllen, Texas. REUTERS/Tomas Bravo (MEXICO - Tags: ENVIRONMENT DISASTER)Στο Μεξικό, από το πέρασμα του κυκλώνα Άλεξ πλημμύρισαν πόλεις, ενώ δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων έμειναν χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Πάνω από 4.000 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε καταφύγια. 

REUTERS/Tomas Bravo (MEXICO - Tags: ENVIRONMENT DISASTER) -  Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Αισιόδοξος για τη μείωση του ελλείμματος στο 8,1% ο Γ.Παπακωνσταντίνου

Αισιόδοξος ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα μειωθεί στο 8,1% φέτος, εμφανίστηκε τη Δευτέρα, σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας παράλληλα ότι ο κρατικός προϋπολογισμός το πρώτο εξάμηνο ήταν εντός των στόχων.

Διαδικτυακή «ασπίδα» για τα παιδιά

Η υπηρεσία FamilyShield μπλοκάρει την εμφάνιση όλων των ιστοσελίδων που θα μπορούσαν να βλάψουν έναν ανήλικο
Ευλογία, αλλά και κατάρα μαζί, το Διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει στους νεαρούς ενοίκους του εντυπωσιακές ευκαιρίες για πληροφόρηση, ψυχαγωγία και επικοινωνία, αλλά ταυτόχρονα, μέσα σε όλα τούτα τα ευεργετικά, κρύβει και πλήθος κινδύνων «ακατάλληλων για ανηλίκους» (πορνογραφικό, βίαιο ή προσβλητικό περιεχόμενο, ιούς κ.ά.).
Δεδομένου δε ότι οι ηλικίες των κυβερνοναυτών ολοένα και μειώνονται σε αντίθεση μάλιστα με τις .......

3,12 δις δολλάρια έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής η ΒΡ

Η BP ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουλίου, πως τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού έχουν φτάσει τα 3,12 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην ίδια ανακοίνωση, η BP σημειώνει πως οι επιχειρήσεις που είχαν διακοπεί εξαιτίας του κυκλώνα Άλεξ, αρχίζουν ξανά.

Anna Chapman: Η sexy κατάσκοπος από την Ρωσία

   PredGR ....... otherside

Όπως ενδεχομένως να έχετε ακούσει στις ειδήσεις, πρόσφατα στις ΗΠΑ συνελήφθησαν ορισμένοι κατάσκοποι που λειτουργούσαν προς όφελος της Ρωσίας. Μεταξύ αυτών είναι και η Anna Chapman, μια 28χρονη καλλονή που ζει στη Νέα Υόρκη τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι ιδιοκτήτρια μιας μεγάλης online κτηματομεσιτικής εταιρείας και μέλος της “υψηλής κοινωνίας” της περιοχής…
Όπως θα διαπιστώσετε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες, το να αποσπάσει πληροφορίες από .......

Αντιδράσεις για την επίσκεψη της Τζένιφερ Λόπεζ στην Κερύνεια.

Στα κατεχόμενα θα τραγουδήσει η Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ θα παραστεί και στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου «Cratos Premium» στην κατεχόμενη Κερύνεια. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πιο πάνω πληροφορία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από ομογενειακούς φορείς, αλλά και Αμερικανούς πολιτικούς. Ελληνοαμερικανικοί φορείς και ομογενείς έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας προς την αμερικανική εταιρία που εκπροσωπεί την κ. Λόπεζ, καλώντας την να ακυρώσει την επίσκεψη και την εμφάνισή της σ' ένα παράνομο κρατίδιο που δεν αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ. Ακόμη, βουλευτές και γερουσιαστές ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γνωστοποιήσουν στην Τζένιφερ Λόπεζ την επίσημη θέση της ........

Το παγωμένο νερό βοηθά στο αδυνάτισμα

Το νερό ως γνωστόν ωφελεί και την υγεία και την… σιλουέτα. Σύμφωνα με τους ειδικούς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και στην λεία επιδερμίδα, αφού «σκοτώνει» την κυτταρίτιδα.

Τα νέα είναι όμως ακόμα πιο ευχάριστα, για όσους προτιμούν το παγωμένο νερό, το οποίο βοηθάει και στην απώλεια βάρους!!!

Έτσι λοιπόν, αν θέλετε να ........

Φίδι μέσα στο μπρόκολο!!!

Μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία, έπαθε σοκ όταν άνοιξε μια σακούλα με μπρόκολο που είχε αγοράσει από το σούπερ μάρκετ και βρήκε μέσα ένα φίδι!!
Η Tina Cosby ετοίμαζε φαγητό για την οικογένειά της όταν άνοιξε την τσάντα με το μπρόκολο και την άφησε πάνω στο πάγκο της κουζίνας.
"Πήγα να πιάσω το μπρόκολο όταν ξαφνικά είδα ένα φίδι μέσα από την σακούλα να με κοιτάζει και να βγάζει τη γλώσσα του. ΄Επαθα σοκ άρχισα να τρέμω", είπε έντρομη η γυναίκα.
Ο σύζυγός της, David, πήρε την σακούλα με το φίδι και την  ......

Αγγλία: Οι θεατρόφιλες αγελάδες πλούσιες σε γάλα!

Αυτό δεν είναι ένα εθνικιστικό ντελίριο των Βρετανών αλλά είδηση που δημοσιεύτηκε στον τύπο Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Telegraph" οι Βρετανοί κτηνοτρόφοι ισχυρίζονται ότι τα έργα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ βοηθούν τις αγελάδες τους να... «κατεβάσουν» περισσότερο γάλα.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσιέυμα τα θεατρικά έργα του βρετανού ποιητή βοηθούν τις αγελάδες να ηρεμούν και να αυξάνουν την παραγωγή τους κατά 4%.
Το περίεργο πείραμα διεξήγαγε μία θεατρική ομάδα από το Κεντ. Σκοπός ήταν να .......

Πορίσματα-κόλαφος για τον κουμπάρο του Καραμανλή ....

Πάρτι εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ «ολίγων» και «εκλεκτών» είχε στηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της «γαλάζιας» διακυβέρνησης στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.


Έρευνα σε βάθος, η οποία διενεργήθηκε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010 κατόπιν εντολής του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Κίρκου, διαπίστωσε σημεία και τέρατα όσον αφορά τη διαχείριση του  .........

Παραιτήθηκε από μέλος της ΝΔ ο δημοσιογράφος Νίκος Πουρτσίδης

Την παραίτηση του από μέλος της ΝΔ ανακοίνωσε με επιστολή του προς τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης ο γνωστός Κομοτηναίος δημοσιογράφος, Νίκος Πουρτσίδης, τη Δευτέρα (28/6) εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτηση του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα προβλήματα του τόπου.

Ο κ. Πουρτσίδης στην επιστολή του χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις τονίζοντας εμμέσως ότι η ΝΔ διατηρούσε πελατειακές σχέσεις με ........

Θερινές εκπτώσεις

Πρεμιέρα των θερινών εκπτώσεων την Πέμπτη, 15 Ιουλίου οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Τρίτη, 31 Αυγούστου. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε οδηγίες προς τις Ομοσπονδίες και τους 257 Εμπορικούς Συλλόγους μέλη της σε όλη την χώρα, ώστε να ενημερώσουν έγκαιρα όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις των περιοχών τους, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι:

Ταξιδεύοντας στο «χωριό» του Καζαντζάκη

Μάθημα για την εφαρμογή των επιταγών της σύγχρονης μουσειολογίας στην πράξη, και μάλιστα σε περιοχή μακριά από το εθνικό κέντρο, δίνει το Νέο Μουσείο Καζαντζάκη, που εγκαινιάζεται σήμερα στις 19.00 στη Μυρτιά Ηρακλείου Κρήτης. Το πρώτο σύγχρονο μουσείο συγγραφέα στη χώρα μας ανατρέπει την παρωχημένη άποψη ότι μουσείο μπορεί να αποκαλείται το πατρικό σπίτι ενός συγγραφέα στη γενέθλια γη ή στον τόπο διαμονής του, όπου .........