Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Απίστευτο! 10 Περιφέρειες κερδίζει ο Σαμαράς!

Κάθε δύο ώρες περίπου πέφτει και μια Περιφέρεια στα χέρια του Αντώνη και των Δικτυωμένων Φίλων του. Έτσι λένε μυστικές και τριπλοκλειδωμένες δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι μυστικοσύμβουλοι. Μέχρι αύριο το πρωί θα έχουν γίνει γαλάζιες όλες οι Περιφέρειες. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να γίνουν καν εκλογές και να ξοδευόμαστε! Ας πάνε οι γαλάζιοι να αναλάβουν καθήκοντα αμέσως και να μην μας κουράζουνε !---!

Ο Αβραμόπουλος καταγγέλλει το …. «μνημόνιο της υποταγής»!....!

Ένας από τους κύριους υπεύθυνους που η Ελλάδα υπετάχθη στο μνημόνιο είναι ο Αβραμόπουλος. Δεν έχει όμως τσίπα. Από το Ηράκλειο σήμερα κατήγγειλε το «μνημόνιο της υποταγής»! Άφησε τεράστια χρέη πίσω του, στο Υπουργείο Υγείας  και αυτός βαυκαλίζεται ότι άφησε …… ελεγκτικούς μηχανισμούς! Γενικά όταν λέει ότι άφησε μηχανισμούς πίσω του υπονοεί ότι στο πέρασμα του έκαψε τα πάντα! 
Λίγη ντροπή κ. Αβραμόπουλε.

Αποπληρωμή γερμανικών προπολεμικών ομολόγων ζητούν Αμερικανοί επενδυτές

Οι κάτοχοι γερμανικών ομολόγων που εκδόθηκαν στη δεκαετία του 1920 κατέφυγαν σε αμερικανικά δικαστήρια με το αίτημα την αποπληρωμή υπέρ τους, ζητώντας ουσιαστικά από τη Γερμανία ποσά πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.
Τα ομόλογα είχαν εκδοθεί από τη Δημοκρατία της .......

Μεταμφιεσμένος κυκλοφορεί ο Ρουσόπουλος

Αγνώριστος κυκλοφορεί ο Θοδωρής. Με μούσια και πουκαμίσες. Αποτελεί σκιά του εαυτού του. Όποιος τον είδε πρόσφατα δυσκολεύτηκε να τον αναγνωρίσει. Έχει βέβαια τους λόγους του. Δεν θέλει να είναι αναγνωρίσιμος πλέον. Γιατί αποτελεί στόχο. Φοβάται μη φάει καμιά φάπα ξώφαλτση. Τόση οργή έχει ο κόσμος για τους πρώην Μαξιμίτες. 
Καλύτερα να ….. κρύβεται!

Μειώστε τη φορολογία!

Η κυβέρνηση οφείλει να συνειδητοποιήσει έστω και τώρα, με αφετηρία τη ΔΕΘ, πως πρέπει επιτέλους να μειώσει τη φορολογία για τις επιχειρήσεις. Ποιός σοβαρός-ξένος επενδυτής θα φέρει κεφάλαια στην Ελλάδα, θα επενδύσει, όταν η χώρα του ζητά να μισά από τα κέρδη του? Από το 45% μαζί με κάτι έκτακτες εισφορές, η φορολογία αγγίζει το 52%-53%. Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και να ρίξουν μια ματιά στη γειτονική χώρα, την Τουρκία, για να καταλάβουν πως ο κος Ερντογάν έφερε ξένες επενδύσεις στη χώρα του μειώνοντας την φορολογία, δίνοντας τεράστια ώθηση στην ανάπτυξή της.
ένας φίλος

Από διακοπές σε διακοπές ο Καραμανλής

Σε διακοπές διαρκείας βρίσκεται ο πρώην ακαταλληλότερος. Δεν έχει αφήσει θέρετρο για θέρετρο και ταβέρνα για ταβέρνα. Ολόμαυρος έγινε και πήρε πάνω από δεκαπέντε κιλά! Ξεκουράζεται γιατί κουράστηκε πολύ τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και ο αυτόματος πιλότος κουράζει εάν δεν το ξέρατε! Άσε το playstation. Πιάνεται ο καρπός και θέλει θάλασσα για να ξεπιαστεί!

Ακυρώνει εκδηλώσεις για το βιβλίο του ο Μπλερ

Police officers try to restrain protesters outside a bookshop in Dublin, Ireland September 4, 2010. Three people were arrested when protesters threw eggs and shoes at former British Prime Minister Tony Blair when he arrived to sign copies of his memoir at a bookshop in Dublin on Saturday, national broadcaster RTE said.   REUTERS/David Moir (IRELAND - Tags: CIVIL UNREST POLITICS SOCIETY)Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ ακύρωσε σήμερα την εκδήλωση υπογραφής των απομνημονευμάτων του που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Λονδίνο, εξαιτίας φόβων ότι θα υπάρξουν ξανά έντονες διαμαρτυρίες:«Λυπάμαι για όλους, που είναι η πλειοψηφία, οι οποίοι θα ήθελαν να έχουν ένα αντίγραφο του βιβλίου, υπογεγραμμένο από εμένα προσωπικά. Ελπίζω να καταλάβουν», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Κατάπαυση πυρός από την ΕΤΑ

Patrons get ready to have lunch as a video with the declaration of a ceasefire by armed Basque separatists ETA is shown on TV at a restaurant in Madrid September 5, 2010. ETA, weakened by arrests and facing calls for ceasefire within the separatist movement, announced on Sunday it had called a halt to armed attacks, according to the Basque-language newspaper Gara. REUTERS/Susana Vera (SPAIN - Tags: CIVIL UNREST SOCIETY POLITICS)

Η βασκική αυτονομιστική οργάνωση ETA ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός σε ένα βίντεο της που παραδόθηκε στο BBC, όπως ανέφερε σήμερα το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Βρετανίας.
Η οργάνωση ανακοίνωσε ότι δε θα διεξάγει πια ένοπλες δράσεις στο πλαίσιο της εκστρατείας της για την αυτονόμηση της Χώρας των Βάσκων. Σύμφωνα με το BBC, η ΕΤΑ δήλωσε ότι έχει πάρει αυτήν την απόφαση εδώ και αρκετούς μήνες, προκειμένου να ........

Μεγάλο το κόστος του απεγκλωβισμού των μεταλλωρύχων στη Χιλή

The Schramm T130 drill is prepared for operation at the site where the 33 miners are trapped underground in a copper and gold mine, at Copiapo September 5, 2010. Rescue workers are preparing to begin using a Schramm T130, normally used to bore water wells, to dig parallel to another slower drill already in use, in a bid to reach the miners stuck in a hot and humid tunnel 2,300 feet (700 meters) underground. REUTERS/Luis Hidalgo (CHILE - Tags: DISASTER BUSINESS)
Το κόστος της επιχείρησης για τον απεγκλωβισμό των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή θα ανέλθει «σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ο υπουργός Ορυχείων, Λόρενς Γκόλμπορν, χωρίς πάντως να αναφέρει πιο συγκεκριμένη εκτίμηση.
Οι χιλιανές αρχές έχουν αποφύγει μέχρι τώρα να αναφερθούν σε υπολογισμό του κόστους των επιχειρήσεων διάσωσης. Ωστόσο ο Τύπος στη χώρα έχει αναφερθεί σε μία πρώτη εκτίμηση του κόστους που ανέρχεται σε 10 εκατομμύρια δολάρια.
Στο μεταξύ άρχισε η λειτουργία ενός δεύτερου τρυπανιού, που θα διευρύνει το στενό σωλήνα απ όπου στέλνονται τρόφιμα και νερό στους άνδρες που βρίσκονται 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, από τις 5 Αυγούστου.
Από τη στιγμή που μία από τις οδούς διαφυγής θα έχει διάμετρο 60-70 εκατοστών, οι .......

Γιατί φεύγει από τις Εξεταστικές ο Σαμαράς;

Ουσιαστικά θέλει να προστατέψει τον Καραμανλή από περαιτέρω εμπλοκή βάσει των συμφωνηθέντων, πριν ακόμα από τις Εθνικές εκλογές, όπου ηττήθη το καραμανλικό σύστημα με πρωτοφανή πανωλεθρία. Η πιο αξιοπρεπής τελικά ήττα της Νέας Δημοκρατίας ήταν επί Μητσοτάκη, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που είχε από τα ΜΜΕ, τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα, το βαθύ ΠΑΣΟΚ αλλά και το εσωτερικό του κόμματος, το βαθύ παρακράτος της κομματικής νομενκλατούρας!
Είναι ευκολότερο να καταγγελθεί το Πασόκ ότι «εκβιάζει και αποπροσανατολίζει» την επιτροπή παρά να .......

Πασόκ, ΝΔ προσπαθούν να αποφύγουν τον Χριστοφοράκο

Σκοπός και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι να αποφύγουν περεταίρω εμπλοκή στο σκάνδαλο Siemens. Ας το αφήσουν να κυλήσει ομαλά. Μην το μπερδεύουν το πράμα! Όσο το μπερδεύουν μπορεί και να έρθουν στην επιφάνεια χειρότερα. Ο κυριότερος όγκος του σκανδάλου αφορά τα κομματικά ταμεία. Κάτι που δεν το άγγιξαν σχεδόν καθόλου. Δεν τους συμφέρει! Τα κομματικά ταμεία βρωμάνε μαύρο χρήμα και μίζες! Εκεί θα επιμείνει και ο Χριστοφοράκος. Οπότε γιατί να πάνε να τον «ανακρίνουν»; 
Εξάλλου το ενδιαφέρον μπορεί να εστιαστεί τέλεια στην αναμενόμενη κλήση στην Επιτροπή της Ντόρας Μπακογιάννη όπου θα ......

Θα το ξαναπάρει το κορίτσι ο Γκιουλέκας τώρα που γυρίζει Θεσσαλονίκη;

Ως γνωστόν ο Γκιουλέκας χώρισε λόγω …… αποστάσεως . Έτσι είπε! Αυτός δούλευε στην Αθήνα και η γυναίκα του στη Θεσσαλονίκη. Τώρα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Και δημιουργείται η απορία εάν θα επιστρέψει και στο σπίτι του αφού οι αποστάσεις πλέον δεν αποτελούν επιχείρημα διαστάσεως.
Φαίνεται ότι οι αποστάσεις ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Οι δουλειές δεν είχαν καμιά σχέση με τις πραγματικές αιτίες του διαζυγίου. Γι’ αυτό και μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναπάρει το κορίτσι!....!

Αναδασωτέο κηρύσσεται το φοινικόδασος στην Πρέβελη

Αναδασωτέα κηρύσσεται η περιοχή στο φοινικόδασος στην Πρέβελη, με παράλληλη απαγόρευση της βόσκησης για τα επόμενα 10 χρόνια, καθώς επίσης και κάθε μορφής κατασκήνωσης για παραθερισμό αλλά και οποιαδήποτε δράση μπορεί να βλάψει το ήδη «τραυματισμένο» περιβάλλον, μετά την πρόσφατη καταστρεπτική πυρκαγιά.
Αυτό αποφάσισε ο γενικός γραμματέας της .........

Κερδίστε εισητήρια διαρκείας της ΑΕΚ!!

To exedrasports.gr σάς προσφέρει 14 κάρτες διαρκείας της ΑΕΚ (5 των 820 ευρώ και 9 των 500 ευρώ) για τη σεζόν 2010-2011.
Στείλτε μήνυμα στο 54344, αφού πρώτα γράψετε ΕΧ (ΚΕΝΟ) ΑΕΚ (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (χρέωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ). Η διαδικασία της αποστολής μηνυμάτων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 7/9 τα μεσάνυχτα και την Τετάρτη 8/9 θα διενεργηθεί η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι 14 τυχεροί.
Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα αναρτηθούν στο exedrasports.gr την ημέρα της κλήρωσης.

Σβήνουν τα φώτα για να προστατεύσουν τα πτηνά

Περίπου 90.000 πουλιά εκτιμάται ότι σκοτώνονται στη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο πέφτοντας σε γυάλινα φωτισμένα παράθυρα, αναφέρει το BBC. Το φως μάλλον παρεμβάλλεται στις ενδείξεις που χρησιμοποιούν τα πουλιά για να προσανατολίζονται.
Για να περιοριστεί το πρόβλημα τη διάρκεια της αποδημίας, η NYC Audubon ζητά από τους ενοίκους να ..........

Είναι ψεύτης ο Σαμαράς για το μνημόνιο!...!

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά από τις ραδιοφωνικές εκπομπές της Έλλης Στάη (Flash 96) και της Κάτιας Μακρή (Real Fm). Και  στις δύο πάνω κάτω είπε τα ίδια πράγματα. Χαίρεται γιατί το ΠΑΣΟΚ κάνει την .......

Ήξερες οτι...;;

Στη συνέχεια ακολουθεί μια σειρά από γεγονότα. Κάποιοι ίσως τα χαρακτηρίσουν αποτελέσματα σπουδαίας έρευνας, κάποιοι ασήμαντες πληροφορίες και κάποιοι τίποτα από τα δύο. Εσείς;;
Λήψη της παρουσίασης εδώ http://www.triktrak.gr/ppt2swf/info.swf

Αντιμονοπωλιακή έρευνα για το εάν η Google «μαγειρεύει» τα αποτελέσματά της

Η κυβέρνηση του Τέξας ξεκίνησε αντιμονοπωλιακή έρευνα για το κατά πόσο η μηχανή αναζήτησης της Google κάνει διακρίσεις εις βάρος των ανταγωνιστών.
Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες τριών εταιρειών, οι οποίες θεωρούν ύποπτη τη χαμηλή κατάταξή τους στα αποτελέσματα που δίνει η μηχανή της Google.
Ο νομικός σύμβουλος της Google αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από τις καταγγελίες βρίσκεται η Microsoft

Ping: Κοινωνικό δίκτυο από την Apple

H Apple ανακοίνωσε ότι θέτει σε λειτουργία ένα νέο κοινωνικό δίκτυο με την ονομασία «Ping», στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου λογισμικού της για το iTunes. Το Ping θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν δίκτυα φίλων και επαγγελματιών μουσικών, με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που κάνουν άλλα δίκτυα.
Όπως δήλωσε στο Σαν Φρανσίσκο ο επικεφαλής της Apple, Στιβ Τζομπς, το νέο ........

Ο 69χρονος Μπαντουβάς υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΝΔ στην Κρήτη

Μια εικόνα απ’ το χθες, ένας άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να μας πει για το σήμερα. Έπρεπε μόνος του να αποχωρήσει αξιοπρεπώς. Η ανικανότητα της ΝΔ να βρει ένα δυνατό όνομα Αντιπεριφερειάρχη δείχνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ακραία Νέα ΝΔ του Σαμαρά στην φιλελεύθερη Κρήτη. Μάλιστα την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Αβραμόπουλος. Ο σκανδαλιάρης που κατέστρεψε το εθνικό σύστημα υγείας και ξεπούλησε την υγεία στις φαρμακοβιομηχανίες και στα συμφέροντα. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της χώρας φέρει ο κύριος αυτός….

H Nτόρα Μπακογιάννη στην Παραπολιτική

Θα ξεκινήσω από μια φράση που διαβάζω στο site σας στις Θέσεις σας για την Πολιτική: «Για να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικού και πολίτη πρέπει να υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια.» Μετά από τόσα χρόνια στην Πολιτική, πιστεύετε ότι υπήρξατε πάντα ειλικρινής;

Θα έλεγα ευθέως ότι η αναλογία είναι 80%-20%. Υπήρξα συνήθως ειλικρινής, ακόμα και με ρίσκο. Όταν πολιτεύτηκα για πρώτη φορά στην Ευρυτανία, σε μια .......

Βρε Δημήτρη τί το θες το νέο μνημόνιο;

Πώς ακριβώς θα μας βγάλετε από τα μνημόνια και την κρίση; Μας κοροϊδεύετε; Με νέα μνημόνια θα την βγάλετε; Θα τα βρείτε μόνοι σας τα λεφτά ή θα μας κάμετε τη ζωή πατίνι; Άστο καλύτερα. Όποτε σας αφήσαμε να πειραματιστείτε, τα κάματε θάλασσα. Κάτι ξέρει ο λαός και σας φοβάται εσάς τους ακραίους λαϊκούς δεξιούς, όταν οι καταστάσεις είναι κρίσιμες. Την έχουμε πολλές φορές πατήσει μαζί σας. Τώρα χρειάζονται λύσεις κεντρώες και φιλελεύθερες. Λαϊκισμοί και τυχοδιωκτισμοί δεν χωράνε σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Γι’ αυτό άντε στο καλό! Οι τυχοδιώκτες στη γωνιά τους!

Ο Τζίγγερ χαρίζει τον ΠΑΟ!

Σε μια κίνηση που ενδεχομένως να αλλάξει την ιστορία του Παναθηναϊκού, προχώρησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης που καθιστά τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα μεγαλομετόχους στην ΠΑΕ!
Με επιστολή του προς τους δύο και αφού δίνει εξηγήσεις για όσα έγιναν το καλοκαίρι, δηλώνει πως θέλει να μπει τέλος στην «άρρωστη και διχαστική ατμόσφαιρα», ανακοινώνοντας πως παραχωρεί δωρεάν το 25% των μετοχών του σε Βγενόπουλο και Πατέρα!

Το ανέκδοτο της ημέρας! Στις έξι Περιφέρειες στοχεύουν στη Νέα ΝΔ!...!

Χαράς ευαγγέλια στη Μουρούζη, τα 21 Δίκτυα και στη Νέα Ρηγιλλης. Νίκησαν!
Άρα σύντομα ο Αντώνης θα είναι πρωθυπουργός των καθαρών Ελλήνων και των γνήσιων Δεξιών και θα μας βγάλει από την ΕΟΚ, τους μηχανισμούς, το ΝΑΤΟ και το ίδιο συνδικάτο .......Και μετά ξύπνησαν!
Σε ποιές Περιφέρειες στοχεύουν; Κεντρική Μακεδονία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Γι’ αυτό και του έκαναν το χουνέρι για να λένε μετά ότι είναι δικό τους το ψηφοδέλτιο και όχι του Πανίκα. Πιστεύουν ότι παίρνουν την Πελοπόννησο, από τον πρώτο γύρο με το Δράκο! Λογαριάζουν χωρίς τον Τατούλη που του έχουν ιδιαίτερο άχτι. Θεωρούν δική τους τη Δυτική Μακεδονία, με την υποψηφιότητα του νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δάκη και τέλος πιστεύουν ότι πήραν από τον πρώτο γύρο τα Ιόνια Νησιά με τον πρώην βουλευτή Σπύρο Σπύρου.
Στο δεύτερο γύρο με τις ψήφους του ΚΚΕ, παίρνουν Θεσσαλία με τον Αγοραστό και Βόρειο Αιγαίο με τον Παύλο Βογιατζή.
Τεράστια επιτυχία επί χάρτου για τη Νέα ΝΔ. Ο ταλαντούχος Ηγέτης πρόκειται σύντομα να γίνει Μεγάλος Ηγέτης … STOP.
Άντε βρε ζαγάρια να τις κατοστήσετε!

12 μυστικά για τη δουλειά που κανείς δε σου λέει


Εδώ θα διαβάσεις πράματα που κανείς άλλος δεν τολμά να πει. Όλα τα παρακάτω ισχύουν και είναι αποτελέσματα παρατηρήσεων, εμπειριών και μελετών.
.......................

Επιφυλακτική η ισπανική κυβέρνηση στην ανακοίνωση της ΕΤΑ

A framegrab taken from footage released September 5, 2010, shows members of Basque separatists ETA declaring a ceasefire at an unknown location. Basque rebels ETA have decided to no longer carry out armed attacks, newspaper Gara said on its website on Sunday. REUTERS/ETA via REUTERS TV (SPAIN - Tags: CIVIL UNREST POLITICS IMAGES OF THE DAY) NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
Η ισπανική κυβέρνηση, η οποία δεν έχει ακόμη αντιδράσει επίσημα στη σημερινή ανακοίνωση της κατάπαυσης του πυρός από την βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ, παραμένει «προσεκτική» και «σκεπτική», σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο είναι ........