Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Full Moon ..... Brandy

Αχ, πόση αγάπη έχει ο Μιχαλολιάκος προς τον Μπακογιάννη!




zwani.com myspace graphic comments

Λέτε να φταίει η πανσέληνος;
«Στην καινούργια Ν.Δ. δεν υπάρχει χώρος ούτε για υποκρισία ούτε για οικογενειοκρατία. Παρά ταύτα όμως, η καινούργια Ν.Δ., σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, στη γενέτειρά του, δηλαδή το Καρπενήσι, δεν πρόκειται να προτείνει άλλον υποψήφιο». Με αυτήν την ανεπανάληπτη δήλωση ο Βασίλης Μιχαλολιάκος υποδέχθηκε εκ μέρους της Ν.Δ. την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Καρπενησίου. Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ποτέ άλλοτε μια πολιτική δήλωση δεν εξέφραζε τόση ανθρώπινη τρυφερότητα - με την εξαίρεση, βεβαίως, της ανακοίνωσης του Συντηρητικού Κόμματος του Καναδά, στις εκλογές του 2003, όταν σε γραπτή ανακοίνωσή του χαρακτήρισε τον ηγέτη των Φιλελευθέρων του Οντάριο, Ντόλτον ΜακΓκουίντι, «μοχθηρό ερπετό από άλλο πλανήτη, που τρέφεται με ζωντανά γατάκια»...
/ / Tου Στεφανου Κασιματη / / Καθημερινή / /

Συμφωνημένες εκλογές?

Μυστήριο καλύπτει την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Αθηναίων. 3 μήνες πριν τις εκλογές κι ακόμη η Ιπποκράτους αναζητά υποψήφιο για το μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Στην αναμονή είναι και ο Κακλαμάνης για να μάθει τον αντίπαλό του και να ανακοινώσει την ίδια μέρα τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του.
Η Φώφη Γεννηματά φαίνεται ως η επικρατέστερη αλλά η καθυστέρηση της ανακοίνωσής της προκαλεί ερωτηματικά. Ερωτηματικά προκαλεί και...

Έχει Πανσέληνο Απόψε

Ήρθε ο Ουρτάδο

Στην χώρα μας βρίσκεται από το μεσημέρι ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.
Ο παίκτης έφτασε με άκρα μυστικότητα, καθώς οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού τον υποδέχτηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και τον οδήγησαν σε άγνωστη έως τώρα τοποθεσία.
Ο πρώην παίκτης της Εσπανιόλ ήρθε στην Αθήνα μαζί με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε), που όλο αυτό το διάστημα έκανε τις διαπραγματεύσεις.

Ο Ζαγορίτης πήγε για αστακό και έγινε λαγός με την ουρά στα σκέλια!...!

Δεν μπορούν να ξεμυτίσουν τα παλικάρια της Ρηγίλλης. Φταίει και η διάθεση που έχουν για επίδειξη, χαλαρό life style και δημόσιες σχέσεις, χωρίς να αισθάνονται καμιά ενοχή για την Ελλάδα που άφησαν πίσω τους. Τα συντρίμμια και την καταστροφή. Και να σου βγαίνει ο Μηταράκης να καταγγέλλει την οικονομική κατάσταση της χώρας!...! Τους χρειάζεται το φτύσιμο ή δεν τους χρειάζεται;
Σειρά είχε τώρα ο Λευτεράκης ο Ζαγορίτης. Μέλος και αυτός της αλαζονικής σχολής των νεοκαραμανλικών στελεχών, που επιμένουν ότι βρίσκονται υπό πολιτικήν δίωξη. Η «χούντα του Πασόκ» τους έχει στοχοποιήσει ενώ είναι αθώοι και ο ελληνικός λαός τους χρωστά!...! Μέχρι και τη Τζούλια κότσαραν στο γιό του για να του κάμουν το κακό!...!
Το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λευτεράκη έλαβε χώρα σε ταβέρνα στις Κιτριές, στο χωριό της γυναίκας του Ζαγορίτη. Κοντά στη Μεσσηνιακή Μάνη. Ένα γραφικό ψαροχώρι όπου ο Λευτεράκης συνέτρωγε με φίλους και γνωστούς στην ταβέρνα «Σάντοβα», εδέσματα με αστακό. Από αστακοσαλάτες μέχρι αστακομακαρανάδες.
Μόλις έγινε αντιληπτός ο Ζαγορίτης άρχισαν από τα διπλανά τραπέζια οι … «φιλοφρονήσεις»:«Ρε καραγκιόζη», «πού σαι ρε λαδοπόντικα», «ρε λαμόγιο» και άλλα «τιμητικά»...
Οι «φιλοφρονήσεις» αντί να κοπάζουν, αυξάνονταν και ο Ζαγορίτης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια γιατί κατάλαβε ότι επίκειται σύγκρουση.
Τελικά η αστακομακαρονάδα τί έγινε; Την έστειλαν πακέτο στο σπίτι του Λευτέρη; Κρίμα να χαθεί τέτοιο έδεσμα….

Χρήστος Μαρκογιαννάκης:"Τους αγώνες μου δεν μπορεί να διαγράψει κανένας Σαμαράς"

Σφοδρή επίθεση κατά του Σαμαρά εξαπέλυσε και σήμερα από τα Χανιά, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης:"Θέλω να του στείλω ένα μήνυμα από εδώ. Και το μήνυμα είναι το εξής. Μπορεί να με διέγραψε από τα κιτάπια του. Τις αρχές μου, τις ιδέες μου, τους αγώνες μας, δεν μπορεί κανείς να διαγράψει. Δεν μπορεί κανείς Σαμαράς να με διαγράψει και προπάντων δεν μπορεί κανείς να με διαγράψει από την συνείδηση των συναγωνιστών που τόσα χρόνια δίναμε μαζί αγώνες".
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσία πολιτικών του φίλων, ο Χρ.Μαρκογιαννάκης έκανε γνωστό ότι ........

Ο Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο έκτος κατά σειρά πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, όπως προέκυψε από τη σημερινή ψηφοφορία.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έλαβε 12 ψήφους από τις 15 (ήταν απούσα η ΠΑΕ Καβάλα) και ανάμεσά τους ήταν κι αυτή του Παναθηναϊκού. Λευκό ψήφισαν η ΑΕΚ και ο Αρης, ενώ απείχε ο Ατρόμητος.

Ντόρα Μπακογιάννη:"Η έλλειψη θέσεων της ΝΔ, την οδηγεί στη συνωμοσιολογία"

Η έλλειψη στρατηγικής και θέσεων οδηγεί σε συνωμοσιολογία, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις θέσεις στελεχών της ΝΔ ότι η ίδια σχεδιάζει τη διάσπαση του κόμματος.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, η τέως υπουργός άφησε ανοιχτό το θέμα της στήριξης του κ. Μαρκογιαννάκη.
Εξήγησε ότι εν όψει της κάλπης του Νοεμβρίου η ίδια κινείται με αυτοδιοικητικά κριτήρια, δεδομένου ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά αιρετούς περιφερειάρχες, πρόσωπα που θα διαχειριστούν τεράστια κονδύλια για την ανάπτυξη των περιοχών τους.
«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να κάνουμε επιλογές με βάση την ........

Εξετάζει άρση casus belli η Αγκυρα

Την απαλοιφή του casus belli για ενδεχόμενη απόφαση της Ελλάδας επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, από το νέο Πολιτικό Εγγραφο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, εξετάζουν οι αρμόδιες τουρκικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην τουρκική εφημερίδα Sabah. Μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο βήμα για άρση της απόφασης της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για το casus belli. Οι πληροφορίες, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι το νέο Πολιτικό Εγγραφο Εθνικής Ασφάλειας, που αποτελεί την «κόκκινη βίβλο» της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, συντάσσεται στη βάση του δόγματος «μηδενικών προβλημάτων» με τους γείτονες, που .......

Ο Μαρινάκης και στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας;

Ο Θανάσης Κανελλόπουλος δεν είναι, πλέον, υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Ο αντπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για την ανάληψη της προεδρίας από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στις αρχαιρεσίες της Λίγκας.

Από τον "πρωινό καφέ"(του Μητσοτάκη) στο "cabinet council" (cc) του Γιωργάκη

Τον Γενάρη του 1993, ο Κώστας Μητσοτάκης άλλαξε τη λειτουργία του πρωθυπουργικού γραφείου, εισάγοντας στα πολιτικά μας ήθη τον «πρωινό καφέ». Το όνομα ήταν ένας ευφημισμός. Οι συνεδριάσεις -στις οποίες δεν προσφερόταν κανενός είδους ρόφημα- ξεκινούσαν στις 7.45 το πρωί και διαρκούσαν συνήθως ώς τις 8.30. Ο νεωτερισμός δεν κατάφερε πάντως να αποτρέψει τη μοίρα της κυβέρνησής του.
Μετά 17 ολόκληρα χρόνια, ένας άλλος πρωθυπουργός, ο Γ. Παπανδρέου, έρχεται να αλλάξει τη λειτουργία του πρωθυπουργικού γραφείου εν πλώ και σχεδόν ένα χρόνο αφού ......

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Μοϊσές Ουρτάδο

...... καθώς η Εσπανιόλ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την πώληση του ποδοσφαιριστή.
Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την Εσπανιόλ, η οποία θα βάλει στα ταμεία της 1,2 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του Ισπανού μέσου.
Από την πλευρά του, ο 29χρονος μεσοαμυντικός, αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα για να ........

2010 Miss Universe Pageant .... τα καλύτερα κορίτσια

LAS VEGAS - AUGUST 23: Miss Ireland 2010, Rozanna Purcell, competes in the swimsuit competition during the 2010 Miss Universe Pageant at the Mandalay Bay Events Center August 23, 2010 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)LAS VEGAS - AUGUST 23: Miss Ireland 2010, Rozanna Purcell, competes in the swimsuit competition during the 2010 Miss Universe Pageant at the Mandalay Bay Events Center August 23, 2010 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)LAS VEGAS - AUGUST 23: Miss Belgium 2010, Cilou Annys, competes in the swimsuit competition during the 2010 Miss Universe Pageant at the Mandalay Bay Events Center August 23, 2010 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Στο δικαστήριο ο George Michael

LONDON, ENGLAND - AUGUST 24: Singer George Michael (in sunglasses) arrives at Highbury Corner Magistrates Court on August 24, 2010 in London, England. Mr Michael is charged with driving under the influence of drugs after his car crashed into a photo processing shop in London on July 4, 2010. (Photo by Peter Macdiarmid/Getty Images)LONDON, ENGLAND - AUGUST 24: Singer George Michael (in sunglasses) arrives at Highbury Corner Magistrates Court on August 24, 2010 in London, England. Mr Michael is charged with driving under the influence of drugs after his car crashed into a photo processing shop in London on July 4, 2010. (Photo by Peter Macdiarmid/Getty Images)LONDON, ENGLAND - AUGUST 24: Singer George Michael (in sunglasses) arrives at Highbury Corner Magistrates Court on August 24, 2010 in London, England. Mr Michael is charged with driving under the influence of drugs after his car crashed into a photo processing shop in London on July 4, 2010. (Photo by Peter Macdiarmid/Getty Images)
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών και με υπερβολική ταχύτητα. Άσε που μπούκαρε και σε ολόκληρο φωτογραφείο, σπάζοντας τις τζαμαρίες!...!

90 χρόνια από την Συνθήκη των Σεβρών

Πριν από 90 ακριβώς χρόνια ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπέγραφε στα περίχωρα του Παρισιού τη Συνθήκη των Σεβρών που θα ενσωμάτωνε στον εθνικό κορμό τους Ελληνες της Θράκης και τους Ελληνες της Μικράς Ασίας (με την εξαίρεση των Δωδεκανήσων που θα προσαρτηθούν το 1947). Με αυτήν την αφορμή κυκλοφόρησε στην Αγγλία μια μελέτη για τον έλληνα πολιτικό, γραμμένη από τον Αντριου Ντάλμπι, ο οποίος μιλάει σήμερα στα «ΝΕΑ».
«Μια φωνή δικηγόρου, ήπια, ακριβής, ελεγχόμενη, χωρίς υπερβολικό συναίσθημα. Μιλούσε τα ελληνικά σαν κάποιος που είχε μάθει να αγαπάει τους αρχαίους συγγραφείς, χρησιμοποιούσε την κλασική γραμματική και ήταν μερικές φορές κάπως σχολαστικός στην επιλογή των λέξεων. Εκτός από τα ελληνικά, χειριζόταν τα γερμανικά και τα αγγλικά, όμως προτιμούσε τα γαλλικά».
«Δεν ήταν μόνον η φωνή. Ηταν αναμφίβολα και τα μάτια. Φωτεινά, διαπεραστικά μάτια πίσω από τα γυαλιά με το χρυσό σκελετό που του έδιναν έκφραση μελετητή- κάποιου που είναι συνηθισμένος να ......

«Η μικρασιατική εκστρατεία ήταν καταδικασμένη να αποτύχει»

Το καινούργιο αγγλικό βιβλίο για τον Ελευθέριο Βενιζέλο είναι μέρος μιας σειράς που παρουσιάζει τους «Δημιουργούς του σύγχρονου κόσμου» και τις συνθήκες ειρήνης των ετών 1919-1923 με τα επακόλουθά τους («Μakers of the modern world: Τhe peace conferences of 1919-1923 and their aftermath»). Ο συγγραφέας του Αντριου Ντάλμπι είναι βρετανός γλωσσολόγος, μεταφραστής και ιστορικός, γνωστός για τα βιβλία που έχει γράψει για την ιστορία της γαστρονομίας αλλά και την αρχαία Ελλάδα.
Γνωρίζατε τίποτα για τον Βενιζέλο προτού αρχίσετε τη συγγραφή του βιβλίου;
Μου ζήτησαν να συμβάλω στη σειρά βιβλίων με θέμα τις προσωπικότητες που συμμετείχαν στη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων του 1919 και ανέλαβα να γράψω για τον Βενιζέλο, με ευχαρίστηση πρέπει να πω. Μου αρέσει να γράφω για την Ελλάδα- κάτι που κάνω συχνά. Γράφω όμως για να μάθω κάτι νέο, δεν γράφω πάντοτε για πράγματα που γνωρίζω ήδη. Ξέρω πολύ λίγα πράγματα για τη σύγχρονη Ελλάδα, είμαι κλασικιστής, και ........

Ιδού πώς εκβιάζει ο Νταβατζής του fimotro!!!

Μετά τη χθεσινή ξευτίλα και ψυχρολουσία που υπέστησαν ο Παπαρογιάννης και ο πολιτικός του "μέντωρ", Κόκκινος Πάνος, μυαλό δεν έβαλαν! Περίεργες διαπλοκές και διασυνδέσεις ανάμεσα σε Ρηγίλλης και fimotro... Κάποιοι -που ξέρουν πολλά- λένε πως η Ρηγίλλης έχει το συγκεκριμένο μπλογκ "στο τσεπάκι"... Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει...
Απόψε επιδόθηκαν σε νέα χυδαία και συκοφαντική επίθεση ενάντια στον Κώστα Μπακογιάννη. Αφού πια τα βίντεο παίχτηκαν σε όλα τα κανάλια και όλοι έμαθαν πως -παρά τις αντίθετες ψευδείς "ειδήσεις" του Παπαρογιάννη- ο Μπακογιάννης ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του για το Δήμο Καρπενησίου, σήμερα άρχισαν τον πόλεμο λάσπης και νεύρων... Γράφοντας για... αμύθητα ποσά που δήθεν θα διατεθούν για την εκλογή του Κωστή! Πού θα διατεθούν; Σε τοπικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους... Τυχαία η αναφορά του Παπαρογιάννη; Όχι, φυσικά! Έμμεσα στέλνει -σαν κανονικός Αρχινταβατζής του Διαδικτύου- μήνυμα στο γιο της Ντόρας: "αν θέλεις να πάψω τον πόλεμο, πέσε χρήμα!" Είναι η συνήθης τακτική των πάσης φύσεως "προστατών" και λοιπών αποβρασμάτων.
Μόνο που ο Κωστής του έχει κάτι... καλύτερο και από ευρώ: μια περιποιημένη μήνυση και αγωγή σε περίπτωση που συνεχίσει τον βρώμικο και συκοφαντικό κατήφορο!

ΟΤΑΝ Η «ΗΓΕΣΙΑ» ΤΗΣ «Ν.Δ» ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ «ΟΡΓΑΝΑ» ΤΗΣ…..ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!


  • Ø Ενώ η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά έφυγε το απόγευμα για τον Πρόεδρο της Βουλής ...αλλά και την επιτροπή δεοντολογίας ....ο Γιάννης Πλακιωτάκης ήταν από τους λίγους που γνώριζαν πολύ νωρίτερα την επικείμενη διαγραφή του Χρ.Μαρκογιαννάκη από τη ΝΔ Του είχε τηλεφωνήσει ο Σαμαράς, όπως και στον Παναγιωτόπουλο για να τους ενημερώσει. Μάλιστα ο πρώην υφυπουργός το πρωί της ίδιας ημέρας μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη το προανήγγειλε: «Σήμερα τελειώνει το θέμα» είπε χωρίς να προχωρήσει, όπως ήταν λογικό, σε περαιτέρω εξηγήσεις...
  • Ø Τι να εξηγήσει άραγε ή μάλλον τι να ομολογήσει. Πως με τον διορισμό του στην θέση του αρμόδιου για την εμπορική ναυτιλία. Με την – θεωρητική - «εξασφάλιση» της παραμονής και επανεκλογής του ως βουλευτής Λασιθίου (γιατί ο ίδιος γνωρίζει πως ο ρόλος του ως υποψήφιος περιφερειάρχης είναι διακοσμητικός) . Ξαφνικά έπαψαν να υπάρχουν οι λόγοι που δεν ήθελε τον Αντώνη τον Σαμαρά ως πρόεδρο του κόμματος;
  • Ø Και αλήθεια. Πως αισθάνεται ο – συμπαθέστατος κατά τα άλλα – Γιάννης Πλακιωτάκης που είναι σε ένα κόμμα στο οποίο ο Αρχηγός (που επαναλαμβάνω ούτε ο ίδιος τον ήθελε) αποφασίζει και διατάσσει, ενημερώνοντας κατόπιν εορτής τα όργανα του κόμματος τα οποία σχεδόν τα ταυτίζει με τα δικά του… «όργανα» ;

Πάρ' το, Παπαρογιάννη, και κάν' το κορνίζα!!! (το... βίντεο...)


Μια που χθες ο Παπαρογιάννης, καθ' υπόδειξιν του Κατακόκκινου και Κατακαημένου Πάνου, επέμενε να προβοκάρει τον Κώστα Μπακογιάννη, αρνούμενος να παραδεχτεί την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Καρπενησίου, είπαμε σήμερα να του παίξουμε και το βίντεο, που χθες ισχυριζόταν, ότι δεν... υπάρχει!!! Το ότι όλοι οι άνθρωποι του προέδρου (Αντώνη) είναι σφόδρα ψυχωτικοί το ξέραμε, αλλά ότι θα έφταναν σε τέτοιο σημείο αυτογελοιοποίησης, ε, αυτό το μάθαμε χθες το βράδυ...