Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ο Ζαγορίτης πήγε για αστακό και έγινε λαγός με την ουρά στα σκέλια!...!

Δεν μπορούν να ξεμυτίσουν τα παλικάρια της Ρηγίλλης. Φταίει και η διάθεση που έχουν για επίδειξη, χαλαρό life style και δημόσιες σχέσεις, χωρίς να αισθάνονται καμιά ενοχή για την Ελλάδα που άφησαν πίσω τους. Τα συντρίμμια και την καταστροφή. Και να σου βγαίνει ο Μηταράκης να καταγγέλλει την οικονομική κατάσταση της χώρας!...! Τους χρειάζεται το φτύσιμο ή δεν τους χρειάζεται;
Σειρά είχε τώρα ο Λευτεράκης ο Ζαγορίτης. Μέλος και αυτός της αλαζονικής σχολής των νεοκαραμανλικών στελεχών, που επιμένουν ότι βρίσκονται υπό πολιτικήν δίωξη. Η «χούντα του Πασόκ» τους έχει στοχοποιήσει ενώ είναι αθώοι και ο ελληνικός λαός τους χρωστά!...! Μέχρι και τη Τζούλια κότσαραν στο γιό του για να του κάμουν το κακό!...!
Το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λευτεράκη έλαβε χώρα σε ταβέρνα στις Κιτριές, στο χωριό της γυναίκας του Ζαγορίτη. Κοντά στη Μεσσηνιακή Μάνη. Ένα γραφικό ψαροχώρι όπου ο Λευτεράκης συνέτρωγε με φίλους και γνωστούς στην ταβέρνα «Σάντοβα», εδέσματα με αστακό. Από αστακοσαλάτες μέχρι αστακομακαρανάδες.
Μόλις έγινε αντιληπτός ο Ζαγορίτης άρχισαν από τα διπλανά τραπέζια οι … «φιλοφρονήσεις»:«Ρε καραγκιόζη», «πού σαι ρε λαδοπόντικα», «ρε λαμόγιο» και άλλα «τιμητικά»...
Οι «φιλοφρονήσεις» αντί να κοπάζουν, αυξάνονταν και ο Ζαγορίτης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια γιατί κατάλαβε ότι επίκειται σύγκρουση.
Τελικά η αστακομακαρονάδα τί έγινε; Την έστειλαν πακέτο στο σπίτι του Λευτέρη; Κρίμα να χαθεί τέτοιο έδεσμα….

Δεν υπάρχουν σχόλια :