Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Το Διαδίκτυο ξεπέρασε τις εφημερίδες ως πηγή ενημέρωσης

Για πρώτη φορά, το αναγνωστικό κοινό και τα διαφημιστικά έσοδα των ηλεκτρονικών εφημερίδων ξεπέρασαν εκείνο των έντυπων φύλλων. 
Σύμφωνα με την έκθεση State of the News Media του ινστιτούτου Pew, 46% των Αμερικανών δήλωσαν ότι διαβάζουν ειδήσεις στο 

Διαδικτυακή «κραυγή αγωνίας» στην Ιαπωνία

Στο Τόκιο γίνονται μαζικές αγορές πανικού, με τα αποθέματα σε ορισμένα καταστήματα να έχουν εξαντληθεί όσον αφορά φακούς, ραδιόφωνα, κεριά και υπνόσακους.
Στο Διαδίκτυο σήμερα το κυρίαρχο μήνυμα από την Ιαπωνία είναι ένα: είμαστε τρομοκρατημένοι εξαιτίας του κινδύνου να σημειωθεί πολύ σοβαρό πυρηνικό δυστύχημα• και 

Τάχουν κάμει πάνω τους στη Συγγρού με τους «180»

Έχουν βαρέσει μπιέλα οι μυστικοσύμβουλοι. Δεν ξέρουν τι θα κάμει η κυβέρνηση και έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να εκμαιεύσουν πληροφορίες από το Μαξίμου.
Η Ντόρα Μπακογιάννη διατύπωσε το αίτημα, οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις να συμφωνηθούν και να 

Η «ανάσταση» της τηλεόρασης περνάει από τα social media

Η τάση «Social TV», όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά, σχετίζεται με την χρήση του Facebook, του Twitter και άλλων εφαρμογών σε κινητές συσκευές με τον παράλληλο σχολιασμό τηλεοπτικών shows.
Οι νεαροί Βρετανοί είναι συμμέτοχοι σε μια νέα τάση που συνδυάζει την τηλεόραση και τα social media· μια τάση που ενδέχεται να έχει μακροχρόνιες συνέπειες για τον 

Οι ακροδεξιοί της Συγγρού δεν θέλουν τώρα το ΛΑΟΣ. Γιατί να ζορίζονται; Θα το "καταπιούν" ….

Στη Συγγρού ΝΔ ξέρουν να καταπίνουν Γιώργαρους!
Τί κόλπα είναι αυτά; Να λένε ότι θέλουν συνεργασία, να παρεμβαίνουν διαμεσολαβητές και τελικά να γίνεται της Πόπης στην Ακροδεξιά της Συγγρού. Του τη φύλαγε βέβαια ο Φαήλος, του Γιώργαρου. Αυτό με το «Κρανιδιώτη τόπος» ήταν πολύ πετυχημένο και δεν άρεσε στους μυστικοσυμβούλους.
Τι να τον κάμουν λοιπόν το Γιώργαρο όταν θα του πάρουν τους βουλευτές; Βορίδης και 

Σύμφωνα με τη "Διεθνή Διαφάνεια Ελλάς" ζει και βασιλεύει η διαφθορά

Από 150 - 15.000 ευρώ «κοστίζει» μια επέμβαση/εγχείρηση σε δημόσιο νοσοκομείο στον «τιμοκατάλογο της διαφθοράς» και το φακελάκι ενός γιατρού ξεκινά από 50 ευρώ και φθάνει τα 1.500 ευρώ. 
Από 300 - 15.000 «τιμώνται» το κλείσιμο και ο έλεγχος βιβλίων στην εφορία και από 100 - 3.500 ευρώ η ρύθμιση χρεών. 
Μια οικοδομική άδεια ανέρχεται στον «τιμοκατάλογο διαφθοράς» των 

Οι σύμβουλοι προτείνουν στον Αντώνη να βγει «τώρα» για περιοδείες

Στη Συγγρού αναζητούν φετίχ αντίστοιχο με το ποδήλατο του Γιώργου!
Πανικός επικρατεί στην Συγγρού. Ούτε με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις κατάφεραν να αλλάξουν το κλίμα. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, κατάρρευσαν και τα σενάρια χρεοκοπίας, στα οποία είχαν επενδύσει όλες τους τις προσδοκίες! Τι να κάμουν λοιπόν αποφάσισαν να βγάλουν από τη ναφθαλίνη τον «Αρχηγό που επιτέλους έγινε Ηγέτης»!
«Πρόεδρε ξεκινάμε περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από χωριό σε 

Υποβάθμισε τον ΟΤΕ ο οίκος Moody's

Ο οίκος Moody's ανακοίνωσε ότι μείωσε την πιστοληπτική βαθμολογία του ΟΤΕ σε Baa3 από Baa2 και την έθεσε υπό εξέταση για πιθανή περαιτέρω υποβάθμιση.

Απέσυραν δημοσκόπηση που προηγούντο η ΝΔ, μία μονάδα

Έπεσε σύρμα και ενώ το τελευταίο Σαββατοκύριακο επρόκειτο να κυκλοφορήσει δημοσκόπηση σε γνωστή νεο-ακροδεξιά εφημερίδα, από τις φανατικότερες σαμαρικές, τελικά απεσύρθη. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Η Δεξιά του Σαμαρά βρίσκεται στα χειρότερά της, ό,τι και να λέει το σκληρό σύστημα Σαμαρά. Η Νέα ΝΔ βρίσκεται στριμωγμένη στη 

Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή

«Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή συνοδεύεται στη χώρα μας από νέες αυξήσεις στο ψωμί και νέο ρεκόρ στις τιμές των υγρών καυσίμων. Για ακόμα μια φορά, με την ανοχή και την απουσία πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, οι Έλληνες καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν αυξήσεις πέντε λεπτών στο ψωμί, ενώ καθημερινά πληρώνουν τα 

Video καταστροφής από την Ιαπωνία!

Οι επιπτώσεις της ραδιενέργειας στην ανθρώπινη υγεία

Καίσιο-137 και ιώδιο-131 είναι τα ραδιενεργά υλικά που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από το ατύχημα του πυρηνικού εργοστασίου στην Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, αναφέρει "Το Βήμα".
Ανεξάρτητα πάντως από το είδος του ραδιενεργού στοιχείου, η έκθεση στην ιονίζουσα ακτινοβολία έχει σοβαρές επιδράσεις στην ανθρώπινη φυσιολογία. Ειδικότερα, η 

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε το Μανώλη Ρασούλη

«Ρασούλη τα τραγούδια σου, πάντα θα τραγουδιούνται και οι Έλληνες νοσταλγικά εσένα θα θυμούνται»: Το ύστατο χαίρε είπαν με αυτήν τη μαντινάδα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Μανώλη Ρασούλη το απόγευμα της Τρίτης. 
Ο μουσικός, που πέθανε σε ηλικία 66 χρόνων, κηδεύτηκε σε 

Ο Μητσοτάκης "μυείται" στα μυστικά της τεχνολογίας

"Γκουρού" της τεχνολογίας φιλοδοξεί να γίνει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος λίγο πριν συμπληρώσει ένα αιώνα ζωής, βάλθηκε να "μυηθεί" στα... μυστικά των υπολογιστών και του ίντερνετ!
Ο Κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να αλλάξει γνώμη σε όλους, όσοι πιστεύουν ότι η 

Μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ρέθυμνο

Τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ρέθυμνο πλημμύρισαν χθες από κόσμο. Τα γραφεία γέμισαν και ο κόσμος βρίσκονταν στους διαδρόμους και εκτός του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία στην οδό Μοάτσου στο κέντρο της πόλης.
Παρόντες, φυσικά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, οι βουλευτές της Συμμαχίας στην

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κρήτη.

Με τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ρέθυμνο, ολοκληρώθηκε χθες η διήμερη περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κρήτη, η οποία ήταν παραπάνω από επιτυχής. Στο video απόσπασμα από την ομιλία της Ντόρας στα γραφεία του κινήματος και ακολουθεί απόσπασμα από τον 

Επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής

Εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης των όπλων που εντοπίστηκαν μετά από νέα επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Βόλο. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αναζητούνται ακόμη εκρηκτικά. Στον εισαγγελέα οι έξι συλληφθέντες.
Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κάνουν λόγο για 

Τα μάτια του κόσμου στραμμένα στο πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊτσί

Έναν πυρηνικό εφιάλτη ζουν οι κάτοικοι της Ιαπωνίας. Τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα Ιαπωνίας) σημειώθηκε έκρηξη στον αντιδραστήρα 2 του πυρηνικού εργοστασίου Φουκουσίμα Νταϊτσί, ενώ φωτιά ξέσπασε και στον αντιδραστήρα 4 του ίδιου εργοστασίου. 
Μετά την έκρηξη, τα επίπεδα ραδιενέργειας στην περιφέρεια Φουκουσίμα έχουν